luni, 29 aprilie 2013

Harul, Evanghelia si sarpele ranit

In USA tot mai multi parasesc mesajul acum, la fel ca in 1977 la 31 decembrie, sau 1 ianuarie 1978 cand prezicerea stupida a lui Branham a esuat rusinos. Mileniul nu venise așa cum toți asteptau.

- Inca ma intreb de ce un PROFET de talia lui Ilie, dupa cum se credea el insusi, a PREZIS, cand Biblia spune clar ca "nimeni sa nu fie la tine care sa prezica viitorul". Ori ai "ASA VORBESTE DOMNUL" CA PROFETIE, ori TACI, nu dai cu ghicitul.

- Deci Branham ne spune ca e prezicator, nu profet, dar care impreuna cu "INSPIRATIE DIVINA" prezice intrarea in Mileniu in 1977. 


- Oamenii nu au părasit idei corecte biblice care exista in mesajul lui Branham (dar care nu ii apartin lui ci Bibliei si istoricilor) ci au parasit BRANHAMISMUL, aceea idee care plaseaza toate cuvintele si afirmatiile lui Branham deasupra Bibliei, care tin sus ideile lui chiar daca nu au suport biblic, incalca principiile evanghelice esentiale, nu tin cont de baza Cuvantului lui Dumnezeu care este chemarea la mantuire prin propovaduirea pocaintei si a Evangheliei crucii Domnului nostru Isus Cristos. 

- Multora nici le mai pasa de asa ceva. Au dat adevarul pentru o presupusa revelatie, o cunostinta mai inalta, sau asa zise "taine descoperite" care nu sunt decat niste plagiaturi grosolane, erori, confuzii sau adevaruri spuse de Branham preluate de la altii, nicidecum descoperirile lui.

- Cei ce fac asta se fac singuri calcatori ai Adevarului, cazand in idolatrie, falsitate, erezie, lucru de care Branham se temea, inca din 1958 si despre care mai tarziu in predica "Șarpele rănit" ne invata sa nu facem asa ceva niciodata. 

- Dar apoi, din pacate, chiar el incepe sa promoveze excesiv de mult pe marele profet Ilie, pe ingerul al 7-lea, pe singurul mesager, adica se predica pe sine insusi si a jignit si blestemat si etichetat cu toate numele negative din Biblie, de la Cain, Core, Datan, etc pana la Iuda Iscarioteanul, pe cei care cred in Domnul, sunt crestini, dar nu cred in el si in ideile lui nebiblice. Obiceiul acesta de a eticheta pe altii, l-am invatat si noi toti de la el de asta facem ce facem de zeci de ani.

- De la acest punct al inaltarii de sine, a decazut grav. Domnul, prin doua profetii, ii spune ca a luat-o pe un drum gresit si il avertizeaza ca daca nu se pocaieste, pana la Craciun va muri. A patit exact ca si prorocul fals Hanania, din Ieremia nu Isaia cum am zis in alt comentariu.

"Şi proorocul Ieremia a zis proorocului Hanania: ,,Ascultă, Hanania! Domnul nu te-a trimis, ci tu însufli poporului o încredere mincinoasă. De aceea, aşa vorbeşte Domnul: ,,Iată, te izgonesc de pe pământ, şi vei muri chiar în anul acesta; căci cuvintele tale sunt o răzvrătire împotriva Domnului." Şi proorocul Hanania a murit chiar în anul acela, în luna a şaptea. (Ier. 28:15-17) Branham a murit in Ajunul Craciunului exact cum primise de la Domnul avertizarea. In 24 decembrie 1965 a fost declarat mort dupa un grav accident.

(In mesajul "Unsii din timpul sfarsitului" Branham critica dur pe alti evanghelisti si proroci ca fiind falsi care chiar daca lucreaza cu Duhul Sfant, doar pentru ca nu mai il urmeaza pe el ca INGER, ca ILIE, el ii da ca exemple negative comparand, ca si cu prorocul mincinos Hanania din Ieremia, dar exact asta i s-a intamplat lui. De aceea, frate, e bine sa stim: "nu sapa groapa altuia, caci chiar tu vei cadea in ea". La fel, in predica "De ce strigi? Vorbeste" Branham isi predica lui insusi. El spune ca Domnul i-a spus sa nu mai ȚIPE atata. Dar nu asculta, nu asculta deloc. La fel "Dumnezeu avertizeaza apoi judeca" sau "Smereste-te" etc. Toate acestea si le predica lui de fapt si le-a implinit chiar el. Toata pedeapsa plina de ura pe care o rostea peste altii a venit peste el. Asta este adevaratul Branham de prin 1962 incoace. Se schimba zi de zi, din smeritul frate Branham in ingerul-absolut. A devenit un idol. Misogin. Isteric. Dictatorial. Nevrotic. Morocanos. Depresiv. Egoist. Arogant. Hulitor. A batjocorit pe toti copiii Domnului, pe proprii lui parteneri, prieteni, colaboratori, pe alte adunari, pe alți crestini, numai pentru ca acestia nu il recunosteau pe el ca INGER si ca profetul Ilie, desi ca evanghelist sau profet-vindecator ei l-au iubit, respectat si sponsorizat timp de peste 20 de ani. I-au cumparat casa, masina, cadillac, haine, mii de cadouri, i-au dat bani, i-au iubit si respectat familia, etc. Acestia nu l-au parasit pentru invatatura Dumnezeirii supreme a lui Isus sau ca invata sau nega trinitatea, sau botezul in Nume nu in titluri, sau vindecari, nu, nu deloc, ci pentru inaltarea lui proprie, pentru aroganta lui de a pretinde crestinilor sa recunoasca titlurile pompoase pe care singur si le-a dat (Inger, Ilie, Fiul Omului, cristosul orei, profet infailibil, etc) și pentru ca spre sfarsitul vietii lui a pretins ascultare si supunere oarba de la oameni. A pretins ca el este absolutul si ca doar el detine absolutul. Dar, din fericire, cu argumentele lui ieftine l-a facut pe Gordon Lindsay si pe alti prietenii ai lui sa zambeasca si sa dea tristi din cap la noile lui aberatii. Branham a pretins ca oamenii sa creada tot ce el spune, altfel vor fi judecati. El i-a acuzat, i-a batjocorit, i-a etichetat negativ, i-a criticat fara limite. Branham a facut cu oamenii exact ceea ce Isus i-a spus lui sa nu mai faca, adica sa judece si sa critice. Dar asta si Biblia ne-o spune. (nici chiar ISUS nu a facut asa ceva cu persecutorii Lui cand a fost respins, batjocorit si chinuit in ultimul hal iar in final rastignit. SI ISUS ERA NEVINOVAT.)  

- Si culmea ironiei este ca tot Branham se credea victima, se considera respins si dramatiza acest aspect sa impresioneze publicul. ("Că si pe Isus l-au respins altii din cauza Cuvantului".) Nu ma mai mir cu cine semanam atat de mult, fratilor. Suntem grav afectati.

- Prin asa atitudine, Branham a ajuns pana acolo incat s-a bagat intre Dumnezeu si oameni, in locul lui Cristos ca Mijlocitor.

- De aceea astazi, puteti vedea si la comentariile urmasilor lui Branham din acest blog dar si la ei in adunari, lipsa de maturitate spirituala.

- Pentru ei NU CONTEAZA CA TU AI MIJLOCITOR SI MANTUITOR PE DOMNUL ISUS, SINGURUL STAPAN SI DOMN. ATAT TIMP CAT NU CREZI IN PROFET SI MESAJUL LUI TU NU AI VALOARE PENTRU EI. Asta este unul din semnele principale ca ei sunt pierduti si traiesc in minciuna.

(Aceasta idee de faramitare si discordie semanata de Branham, se extinde chiar si intre cei ce sunt la mesaj. Adica daca tu crezi in Branham si mesaj dar nu esti la adunarea potrivita, tot fals esti, sau daca nu crezi norul, sau tunetele, sau pe pastorul cutare sau cutare, sau ideile cuiva care in mod arogant se considera singurul adevar atunci tot fals esti in ochii lor. Fără rusine, ei pun pe toti, de care nu le convine ceva, etichete cu toate numele negative ale Bibliei si stirilor ProTV. Si inca se dau si mari unii in fata altora cu acesta oribila fapta si isi rad ironic pe sub nas, bucurosi ca doar ei sunt Alesii si ceilalti nu. Majoritatea branhamistilor sunt fiinte religioase extrem de grav dezumanizate si depersonalizate, lipstite de spiritualitate. Singura ta sansa in fata lor, este ori inghiti otrava lor ori faci ca si leprosii din Vechiul Testament. Usa spre cetate iti este inchisa, dar poti fugi catre inamic. Vei fi surprins ca asa iti va veni izbavirea.)

- L-au plasat pe Branham si alte idei, in locul lui Isus si principiile biblice. Au inventat credinta in ALTCEVA si neaga adevarul ETERN ca oricine poate avea credinta directa in Domnul si Evanghelie, fara aprobarea lor sau a lui Branham. 

Fratilor, ati devenit mai rai decat catolicii. 

Heeei ascultati bine: Ca sa fie cineva mantuit NU ARE NEVOIE DE APROBAREA LUI BRANHAM SI NICI A VOASTRA, CACI NU VOI ATI MURIT PENTRU EI CI DOMNUL!

- Ei dovedesc prin asta ca ei nu mai cred adevarul că Isus este singurul care ne poate înfrăți prin Evanghelia veșnică, prin Jertfa Lui prin ideile de baza ale Sfantei Scripturi, si nu un muritor, fie el si făcator de minuni sau inger. Ideile lui Branham toxice preluate de frati NE TIN DEZBINATI si in conflicte de zeci de ani. Care nume domneste de fapt? Am un articol bun despre asta aici: Numele Lui contra alte nume

- Astfel, punand pe Branham mai pe sus decat Domnul Isus, Mesajul lor devine un mesaj fals si ANTICRIST, pentru ca acesta neaga la nivel practic, nu teoretic, pe Domnul Isus Cristos ca SINGURUL Mijlocitor intre Dumnezeu si oameni si SINGURUL care are menirea de a ne duce inaintea lui Dumnezeu ca rod al suferintelor Lui de la Calvar. 

- Întâietatea lui Isus este anulată. El nu mai este Domn.

- Să mărturisesti pe Isus ca DOMN nu inseamna doar sa repeti fraza ca "Isus e Domnul" ci cand se iveste o ocazie ca aceasta de a alege intre altcineva si El, SA IL RESPECTI PE ISUS CA DOMN IN ACEASTA FAZA, SA IL PUI PE EL DEASUPRA CHIAR SI PESTE ORICE INGER SAU IDEI CARE NU RESPECTA PRIMA SI A DOUA PORUNCA, care nu respecta esenta, baza creștinismului, simplitatea planului de mantuire divina.

- Sunt mii si milioane de crestini care sunt dezbinati si separati si se urasc din cauza unor idei false din mesaj dar ei ar trebui sa IA BIBLIA SI PRIN ADEVARURILE EI SI PRIN ISUS SA FIE IMPACATI, SA FIE IN PACE SI IUBIRE CACI ISUS NE-A IMPACAT CU DUMNEZEU SI PE UNUL CU ALTUL.

- Aroganta liderilor si mandria unor afirmatii din mesaj ne-au facut sa ne uram unii pe altii si sa ne credem deasupra altora si deasupra mesajului Evangheliei manturii prin Jertfa de la Golgota.


- De aceea Branham s-a speriat prima data cand oamenii au adus doctrina Cristos Branham este Domnul. Pentru ca ei prin asta schimbau dreptul domniei lui Isus peste oameni cu domnia lui Branham. De aceea Branham foarte sincer atunci a spus ferm, ca asa ceva l-ar face: PROFET FALS SI ANTICRIST. (A vazut bine lucrurile atunci. Eu zic ca trebuia sa ramana cum Domnul i-a zis si la avertizat si ar fi fost mult binecuvantat mai departe. Poate traia si pană la 90 de ani la fel ca Oral Roberts sau TL Osborn, sau alti lideri ai trezirilor din anii 50.)

 - Dar astazi, cand oamenii aleg ce zice Branham, chiar daca vad ca e gresit, in locul Bibliei ei sunt condusi de duhul șarpelui rănit care s-a vindecat.

- Sper sa vedeti cat de repede acest lucru si sa va treziti pocaindu-va si voi ca mine, ca ati crezut că adevarul Evangheliei vesnice si biblice, poate fi schimbat prin niște așa zise "taine" ieftine, multe fiind falsuri, plagiaturi, minciuni, erori grave, confuzii.

INTREBARE:

- Este biblic sa parasesti un grup, o miscare, o trezire in care incepe sa se promoveze idei nebiblice, idei care incalca legatura dintre oameni si Dumnezeu prin Jertfa lui Isus, singurul Mijlocitor intre Dumnezeu si oameni?

Eu zic ca da!

- Am vazut aceasta tendinta si la mine in trecut, ca asa tare presam pe mesaj, incat neglijam ceea ce Dumnezeu facuse pentru oamenii care cred in EL si care nu au de a face cu "tainele" lui Branham.

Acum vad clar ca sugeram oamenilor ca nu pot ajunge la Cer daca ei nu accepta mesajul. Asa ceva este FALS, este aroganta, este mandrie, caci tinde sa inlocuiasca ceva CE ETERN NU POATE FI INLOCUIT: Darul fara plata a lui Dumnezeu pentru oricine crede in ISUS si se pocaieste si se spala in sangele Lui sfant. 

Mesajul, liderii, (eu insumi) ne-a invatat ca Evanghelia nu conteaza ci doar mesajul conteaza acum, caci este mesajul acestei ore ca si cu corabia lui Noe.

Dar, dragii mei, Evanghelia nu este pentru 40 de zile cat a tinut potopul, ci este ETERNA, Evanghelia este vesnica, si oricine cat timp are suflare in el se poate intoarce la Dumnezeu, nu prin mesaj, nu prin Branham CI PRIN ISUS.

Va rog cercetati si vedeti ca nu este biblic sa inlocuiesti pe ISUS si Evanghelia cu mesagerul si mesajul. Este hula, este blasfemie, este anticrist.

Asa ca daca stati de vorba cu un crestin sa STITI CEVA CE ATI UITAT. ACEL OM ESTE IUBIT SI RESPECTAT DE INTREGUL CER DATORITA LUI ISUS. Are aceeasi valoare ca si tine datorita lui ISUS. Nu exista ceva inlocuitori care sa te faca mai mare sau mai mic. Amandoi in fata harului sunteti la fel. Harul este ceva ce ai primit tu fara sa meriti. 

NU TREBUIE SA CREZI MESAJUL SAU SA FACI CEVA, CA SA PRIMESTI HARUL LUI DUMNEZEU, CACI PRETUL SACRIFICIULUI LUI ISUS ESTE ATATA DE MARE INCAT NU POTI FACE NIMIC SA IL POTI MERITA! 

Nu meriti nimic, orice ai crede si orice ai face: NU MERITI !

NU POTI FACE NICI O FAPTA BUNA SA MERITI HARUL !


"Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu." Efes. 2:8

NIMENI DINTRE BRANHAMISTI SAU NEBRANHAMISTI NU MERITA NIMIC !


HARUL ESTE DAT CA UN DAR NEMERITAT DATORITA PRETULUI PLATIT DE JERTFA LUI ISUS !


ACEST ADEVAR ETERN NU POATE FI SCAZUT, DILUAT SAU SCHIMBAT NICI DE 1 MILIARD DE INGERI CU PUTERI SUPRANATURALE SI IDEILE LOR STRALUCITE!


CE AI SI NU AI PRIMIT? SI DACA AI PRIMIT, CE TE LAUZI CA SI CUM NU AI PRIMIT? (dragul meu, si tu spui ca meriti ceva, ca tu esti Mireasa ca urmezi profetul si stii cateva taine pe care altii nu le inteleg? Ideea asta nu este corecta deloc. Traiesti in minciuna.) 

ITI DAU UN BOBARNAC FRATESC PESTE MANDRIA TA CA "ESTI LA MESAJ."

HARUL ITI ESTE DAT GRATUIT TIE CARE NU MERITI NIMIC. 

ESTE DAT, ATAT TIE, CAT SI CELOR CU CARE TU TE CERTI SAU CREZI CA NU SUNT SALVATI IN ACEEASI MASURA!

TOT CE DUMNEZEU ITI DA TIE EL DA SI LA ALTII. ESTE PRIN HAR, PRIN IUBIRE, PRIN INIMA DE TATA A LUI DUMNEZEU (acea inima despre care Branham sau altii nu ne-au invatat nimic niciodata. Ne-au prezentat un Dumnezeu nevrotic, agitat, dictator, dur, partinitor, drept cu unii si nedrept cu altii- ca si ei- care ne pedepseste si arunca in iad daca nu intelegem sau nu pricepem ce vor ei sa pricepem, si nu un Tată iubitor si adevarat. In loc de "AVA" noi spunem "Branham". Fratilor, ne-am certat, ne-am dezbinat ani si ani de zile pentru nimicuri. Ne-am dezbinat si urat pentru nimic. Satana ne-a inselat.)

E PE HAR, NU PE CUNOASTEREA TAINELOR, SAU A UNOR MINUNI SI VINDECARI. IESITI ODATA DIN PROSTIE, MEDIOCRITATE SI JOSNICIA LUCRURILOR EXTERIOARE SI APARENTE.

- Asa ca si celalalt a primit la fel, fara sa merite DAR A PRIMIT. Nu esti mai bun decat el, poti sa cunosti toate tainele si toata stiinta, pentru ca asta nu il impresioneaza pe Dumnezeu deloc. Doar acestea sunt ale Lui.

- In schimb l-ai impresiona pe Dumnezeu, daca iti poti ierta dusmanul, daca hranesti pe cei flamanzi, daca imbraci pe cei goi, daca mergi la spitale sa dai speranta oamenilor in Domnul Isus, daca vizitezi pe cei inchisi, daca faci pace intre cei certati, daca ajuti un cuplu sa nu divorteze, un tanar sa nu se drogheze, ajuti un batran sa manance, il speli, adu in casa ta un om al strazii si transforma-l prin tot ce ai. 

Ai putere? Ai pe Dumnezeu in viata ta? Ai adevarul? DOVEDESTE-O PRACTIC NU CU INGAMFAREA CA CICA TU ESTI MIREASA DOAR PENTRU CA ESTI LA MESAJ.

- DA, CU ACELE LUCRURI IL IMPRESIONEZI PE DUMNEZEU DACA O FACI DIN INIMA PENTRU SLAVA LUI. ACESTEA SUNT DOVEZI DE IUBIRE SFANTA. Dumnezeu nu doreste sa te auda cat de arogant esti ca TU CUNOSTI NISTE TAINE PE CARE ALTII NU LE CUNOSC SI CAT DE MARE TE DAI TU CU ASTA si ii critici si injosesti pe toti care nu sunt exact ca tine. Chiar atat de naiv ai ramas incat sa crezi ca il impresionezi pe Dumnezeu cu asta?

- Cititi "Mesajul harului" de Branham si invatati ce mustrare i-a dat Domnul "profetului sfant" cand s-a crezut mai pe sus decat o betiva si vagaboanda. In ochii lui Isus erau amandoi la fel. 

- Branham gresise ca a judecat-o si a comparat-o cu el, prin ce el era, (un om serios, curat, moral, nefumator, nu a baut, nu si-a intinat trupul) si nu prin ce ISUS facuse pentru el ca sa fie asa. Asa faceti toti acum. Judecati pe altii prin ce credeti ca voi sunteti, prin ce cunoasteti voi, prin pretentia ce o aveti despre voi, DESI NU AVETI NICI MACAR UN SINGUR MERIT IN PLUS. Voi judecati viata si lucrurile prin asta si nu prin ce ISUS a facut pentru voi, daca a facut ceva totusi. Gandind asa aratati ca voi nu ati cunoscut niciodata, nici harul si nici IUBIREA adevarata a lui Dumnezeu. Dar nu este tarziu.

- Ati limitat dragostea lui Dumnezeu, intr-un mod diabolic si egoist NUMAI LA VOI însiva. Ati dovedit prin asta ca nu cunoasteti adevaratul sens al mantuirii si Evangheliei, care este Vestea Buna pentru oameni. Fratilor, surorilor va scriu cu lacrimi in ochi, dar sunteti animati de EGOISM si INGAMFARE cand voi limitati darul lui Dumnezeu nelimitat, numai la voi insiva. Ati luat citatele si acuzatiile arogante ale lui Branham despre altii si motivati de acestea va dati mari ca Dumnezeu va iubeste numai pe voi. Este FALS.

- Ingamfatul de diavol va face sa nu suportati adevarul ca si alti oameni sunt iubiti de Dumnezeu si ca ei au acces LIBER - GRATUIT - NECONDITIONAT la Dumnezeu, la Cer, prin pocainta si credinta lor in Jertfa lui Isus de la Golgota, fara ca ei sa treaca prin aprobarea lui Branham sau a voastra.

Dragii mei:
Incercand sa limitati iubirea Lui numai la voi ATI ARATAT CA NU STITI CE ESTE DRAGOSTEA DIVINA CACI EA SE DARUIESTE PE SINE MAI DEPARTE NECONDITIONAT NU SE UMFLA DE MANDRIE CA ARE REVELATII CACI EA NU DEPINDE DE NICI O TAINA CI DEPINDE EXCLUSIV DE CEEA CE ISUS A FACUT PENTRU NOI.

- Dupa mustrare, Branham s-a pocait, s-a cait, a plans, dar 8 luni mai tarziu iarasi incepe cu criticile excesive, nevrotice, TIPETE ISTERICE, pana acolo incat iarasi le face pe femei sugatoare de tigari, scroafe, catele, galeti de gunoi... Si asta dupa ce Domnul Insusi ii spusese ca nu are dreptul sa faca asta cu nimeni. (E groaznic? Da, stiu ca este.) Facand asa ceva, arata nu doar ca a cazut spiritual, dar arata ca si dpdv psihologic avea probleme tot mai grave dupa cum chiar el recunoaste asta tot mai des.

- De aici i s-a tras caderea si asta l-a influentat negativ in relatia cu Domnul si cu alti oameni apoi a fost avertizat, dar nici nu a vrut sa auda de corectare. Dimpotriva isi intarea ratacirea declarand in noiembrie 1965 ca profetul Ilie (adica el) este Isus Cristos. In ultima lui predica din 12 decembrie 1965 "Impartasirea" continua: "privesc spre cer si realizez ca nu sunt fiul lui Ella si Charles Branham.

- De ce ne mai miram ca multi, dar mai ales gruparea lui Fred Sothman, cel mai apropiat si cel mai bun prieten a lui Branham a spus ca "fratele Branham ESTE MAI MARE DECAT ISUS CRISTOS" iar lui Ewald Frank misionarul german, tot Fred Sothman i-a spus in fata, ca Branham era Logosul, Cuvantul, Iahve, prin care s-au creat cerurile si pamantul. Acesta nu l-a crezut.

- Șarpele rănit era din nou în actiune vindecat. Nimeni nu stie de ce Branham nu a vrut sa il ucida, ci doar la ranit. Daca ati citit "Șarpele rănit" stiti despre ce vorbesc daca nu pune-ti mana si cititi. 

- Ispita asta de a fi doar TU cineva care nu esti, ispita luciferiana, asta ne trage in jos, bat-o vina. In ispita asta sunt 95 % dintre cei pe care eu ii cunosc si ei urmeaza mesajul lui WMB. Din Romania, Cluj, SUA, Europa, Africa, si India care e chiar jale. Ei se roaga si îi canta si se inchina lui BRANHAM CEL INVIAT. Ei de Paște spun: BRANHAM A INVIAT! (mi și teamă să scriu aceste cuvinte care îl înlocuiesc pe Domnul Isus cu un muritor de rand.) Se raspandeste foarte mult aceasta erezie. Dupa spusele lor, asta este treapta superioara descoperirii celor 7 tunete care ascund Numele cel Nou scris pe Piatra Alba, din Apocalipsa. Numele cel nou ascuns de revelatia celor 7 tunete care este scris pe Piatra Alba este BRANHAM CRISTOS. De aceea Branham a spus ca i s-a zis in Pecetea a 7-a sa nu mai continue - STOP- ca sa nu faca pagube. Adica cei ce il urmeaza nu vor intelege si se vor poticni, dar descoperirea asta va exploda in adevarata Mireasa. "Ei vor deschide cerul cand ei vor vrea, vor taia si spinteca" spune profetia pentru Mireasa, dar toate acestea in Noul Nume care nu mai este Isus Cristos ci Branham.

Asta ii stimuleaza foarte mult, îi înflăcăreaza până la delir, pe cei care au fost la zi cu mesajele din trecut ale lui Joseph Coleman despre cele 7 tunete care vor aduce credinta de rapire. Din fericire multi branhamisti resping doctrina Cristos Branham este Domnul, ca fiind exagerata, dar nu o anuleaza total ca fiind INSELACIUNE, caci atunci ar nega afirmatiile lui Branham despre dumnezeirea lui proprie.

- Apoi, din pacate, Branham a murit in tragicul accident. Biblia spune sa le privim "sfarsitul vietii lor", despre marii lideri pe care ii urmam. Păcat, mare pacat, caci Branham a fost un om care inca putea fi de folos Imparatiei lui Dumnezeu multi ani. Din catalizatorul celei mai mari treziri de eliberare si vindecare din istoria crestinismului, a sfarsit in rusine si dizgratie, ca si John Dowie, alt puternic vindecator, autoproclamat profetul ILIE. Pacat ca nu s-a tinut de aceste lucruri atat de dulci, sfinte si reale, care l-au si propulsat in linia intai a trezirilor de vindecare divina din anii '50.

- Sa ma mai mir de ce suntem cum suntem? Nu.

- Chiar Branham spunea un mare adevar in anii lui buni, "daca nu iubesti cu iubirea lui Isus pe oameni, nu ii poti ajuta." Asta este un adevar etern valabil. Evanghelia trebuie propovaduita in spiritul acestui adevar si oamenii priviti ca atare.

Mai jos, sunt vizite in ultimele zile. Sper sa ajute oamenii in cautarile lor.

Sute de vizitatori de pretutindeni intr-o saptamana



34 de comentarii:

  1. Amin numai iubirea lui Dumnezeu este in stare sa salveze oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  2. William Branham a prezis fals pentru ca nu era sigur pe el si pentru ca Domnul nu ii mai vorbea. Era o incercare de a impresiona oamenii. El a folosit numerologia nebiblica chiar si in predictia lui falsa. Nu a vrut sa profeteasca pentru a nu fi numit profet fals daca rateaza. Asa a devenit prezicator mincinos. Va invit sa credeti in Domnul Dumnezeu sa il iubiti pe El si pe aproapele vostru ca si pe voi, asa veti ajunge la Casa din Cerul Sfant. Hristos a Inviat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl Popescu, nu cred ca este doar atat ci mai este si acel element divin care nu permite unui prezicator sau profet care a deviat sa mai duca oamenii in ratacire si asa Dumnezeu il lasa sa spuna ceva care sa ne arate noua ca sa nu il mai urmam.

      - "Dar proorocul care va avea îndrăzneala să spună în Numele Meu un cuvânt pe care nu-i voi porunci să-l spună, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, proorocul acela să fie pedepsit cu moartea."

      - Asta i s-a intamplat de Craciun lui Branham cand a murit, dupa ce doua profetii trimise de Domnul ca sa il salveze, el nu le-a ascultat. Una dintre ele a venit prin Anna Schrader vestita pentru acuratetea profetiilor ei sidespre care Branham a spus ca este "plina de Duhul Sfant".

      - De la acest punct a decazut grav. Deci Domnul, prin doua profetii, ii spune ca a luat-o pe un drum gresit si il avertizeaza ca daca nu se pocaieste, pana la Craciun va muri. In 24 decembrie 1965 a fost declarat mort dupa un grav accident.

      Şi proorocul Ieremia a zis proorocului Hanania: ,,Ascultă, Hanania! Domnul nu te-a trimis, ci tu însufli poporului o încredere mincinoasă. De aceea, aşa vorbeşte Domnul: ,,Iată, te izgonesc de pe pământ, şi vei muri chiar în anul acesta; căci cuvintele tale sunt o răzvrătire împotriva Domnului." Şi proorocul Hanania a murit chiar în anul acela, în luna a şaptea. (28:15-17)

      Ștergere
    2. "Cand ceea ce va spune prorocul acela in Numele Domnului nu va avea loc si nu se va intampla, va fi un cuvant pe care nu l-a spus Domnul. Prorocul acela l-a spus din indrazneala: sa n-ai teama de el." (Deuteronom 18:22)

      Ștergere
  3. Domnule Popescu: Asa cum Domnul Isus a fost facut in toate felurile "Belzebul samd",asa si profet din timpul sfarsitului de har a neamurilor al este facut "prezicator fals samd"...
    Dar acest Mesaj nu este pentru dumneavoastra,asa cum nici mesajul lui Noe nu era pentru cei care am murit inecati de potop.
    Ne invitati sa credem in Domnul...dar in care din cei 3 dumnezei pe care ai aveti? Pe care dintre ei ii iubiti mai mult?
    In toate aceste organizatii religioase=locuinte ale mortilor sunt suflete pretioase care voi predicatorilor=temnicerilor le-ati inchis..
    Este exact asa cum a spus Isus "nici voi nu intrati in Imparatia Cerurilor,dar nici pe altii nu ii lasati sa intre".
    Asa va fi "orbul va conduce pe alt orb in groapa" !!!
    Dar eu ii multumesc Domnului pentru ca a trimis acest Mesaj de salvare si AM PRIMIT HAR,nu ca am fost mai bun.
    Oricum noi crestinii suntem constienti ca in curand va veti impune legea ecumenica,dar asa cum si Daniel si cei trei tineri(Sadrag,Mesag si Abeg-Nego) nu s-au plecat,asa nici noi nu ne vom pleca genunchii inaintea dumnezeilor vostrii=sfanta treime.
    Cine are urechi de auzit,sa auda !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trinitatea este un subiect pe care Branham l-a predicat multi ani, chiar la 25 de ani dupa evenimentul de la Ohio.

      - Traiti in intunerecul teoriei conspiratiei si cineva va tine sub control, spunandu-va aceste minciuni.

      - Asa zisul act al tau de eroism este o mare autoamagire. Nimeni nu obliga pe nimeni sa creada in trinitate. Exista 2 miliarde de musulmani si 3 miliarde de alte religii necrestine, care nu au nici o treaba cu asta.

      - Adunarile de la mesaj sunt mult mai rele decat organizatiile.

      - Lipsa de randuiala biblica, lipsa unei bune organizari si conducerea dupa sistemul dictatorial-branhamist este NEBIBLIC SI FALS!

      - De 25 de ani numai conspiratii si stirile ProTV le predicati. Daca este ales un papa, gata vine sfarsitul, daca vine un rabin la vatican gata vine sfarsitul, daca se inventeaza nu stiu ce gata vine rapirea, daca Hillary Clinton a candidat gata vine sfarsitul, daca este un cutremur mare in california gata vine sfarsitul, coreea ameninta gata vine sfarsitul.

      - Cineva va manipuleaza de la un an la altul, de la un eveniment la altul, de la o intamplare la alta. Invatatori si prorocii falsi din mijlocul vostru.

      - Un duh fals de minciuna, sectant, izolat, va manipuleaza constiinta si directia vietii, FURANDU-VA VIATA PE CARE DUMNEZEU V-A DAT-O SA O FACETI RODITOARE SI SA ISI IMPLINEASCA DESTINUL EXTRAORDINAR. MI MILA DE VOI.

      - VA HRANITI DE ANI DE ZILE CU AMAGIRE SI INTUNERECUL VA DOMINA VIATA. Noteaza aceste cuvinte pe care ti le-am spus astazi.

      Ștergere
    2. Anonimule draga. Mesajul de salvare si harul NU ESTE IN BRANHAMISM.

      - "Harul si adevarul au venit prin Isus Hristos"- (Ioan 1:17) Invatatura adevarata si curata care ne duce la Dumnezeu

      - "Harul si adevarul au venit prin mesajul lui Branham"- Invatatura falsa si necurata care va duce la pierzanie

      Ștergere
    3. "Dar Scriptura a închis totul sub păcat, pentru ca făgăduinţa să fie dată celor ce cred prin credinţa în Isus Hristos." NU IN BRANHAM

      "Căci toţi sunteţi fii ai lui Dumnezeu, prin credinţa în Hristos Isus." NU IN BRANHAM

      CARE EVANGHELIE O CREDETI DRAGII MEI FRATII ?

      Ștergere
    4. Eu v-am invitat sa credeti in Domnul Dumnezeu nu in multi dumnezei. Aveti o perceptie gresita despre ce am spus eu si Biblie si transmiteti mandrie prin cuvintele Dvs si o aroganta nefolositoare nimanui.Sunt de acord cu dl Lica despre faptul ca spunand despre mesajul lui Wiliam Branham ca el v-a adus har si salvare ati falsificat elementele esentiale ale Sfintei Scripturi. De cearta m-am lasat acum 40 de ani cand m-am intors la Domnul asa ca eu va doresc multe binecuvantari si har din partea Domnului Isus Hristos cel viu si adevarat. P.A.

      Ștergere
    5. Perfect. Sunt de acord.
      - Nici eu nu puteam scrie atat de clar. Ce ma minunez si imi da o stare de bine este faptul ca pe zi ce trece vad ca cei care urmeaza mesajul lui WMB nu mai sunt acei tari in versete biblice si citate si dovezi.

      - Ati ramas in urma, se vede si din faptul ca NU aveti argumente biblice, deviati de la subiecte, veniti cu amenintari ieftine.

      - Deoarece se dovedeste pe zi ce trece ca nu sunteti in adevar va rog sa reflectati la faptul ca mesajul lui WMB NU TRECE TESTUL CUVANTULUI si nici al istoriei. Iubiti frati si surori, faceti parte dintr-o miscare ce NU ARE DOVEZI LA CEEA CE CREDE chiar daca este imbracata in haine albe de oi.

      - Colții ascuțiți ai trufiei, erorii si minciunilor cu care musca pe toti o arata ca fiind o miscare falsa.

      - Ce bine ca Domnul nu tine seama de vremurile de nestiinta.

      - Asa ca dragi frati si surori care urmati mesajul lui WMB, aveti ocazia ISTORICA sa cercetati relaxati, sa comparati, si sa decideti daca vreti sa va intoarceti la Mesajul Evangheliei si al credintei in Domnul Isus Cristos.

      Ștergere
    6. Mia placut comparatia asta ce ai pus tu. am adaugat si eu. Amin si amin.

      "Harul si adevarul au venit prin Isus Hristos" ADEVAR

      "Harul si adevarul au venit prin mesajul lui Branham" FALS

      "Dar Scriptura a închis totul sub păcat, pentru ca făgăduinţa să fie dată celor ce cred prin credinţa în Isus Hristos." NU IN BRANHAM

      "Căci toţi sunteţi fii ai lui Dumnezeu, prin credinţa în Hristos Isus." NU IN BRANHAM

      Ștergere
    7. Da. Este minunat si foarte puternic adevarul. NIMENI SI NIMIC NU POATE SA STEA IMPOTRIVA LUI. Slava Domnului.

      Ștergere
    8. Bine, mai oameni fara nume-identitate- in Cartea Vietii -- daca n-ati primit nume pe pamant, credeti ca acolo sunteti scrisi ?--de ce compilati voi biblia si puneti cuvinte ca sa-i dati directia voastra? scrieti acolo NU IN LICA, NEMESUL si vedeti cum suna ceea ce vorbiti fara sa ganditi !

      Ștergere
    9. Ai dreptate frate lica cu asta Dumnezeu sa ne ierte "Ingamfatul de diavol va face sa nu suportati adevarul ca si alti oameni sunt iubiti de Dumnezeu si ca ei au acces LIBER - GRATUIT - NECONDITIONAT la Dumnezeu, la Cer, prin pocainta si credinta lor in Jertfa lui Isus de la Golgota, fara ca ei sa treaca prin aprobarea lui Branham sau a voastra." Ma miscat ma pocaiesc am pacatuit mult.

      Ștergere
  4. Nimeni nu va cere sa credeti in Branham ca om,nici eu nu cred in Branham ca om,dar eu SUNT CONVINS 100% ca el este proorocul timpului de sfarsit al neamurilor si implinrea profetiei Maleahi 4 cu 5-6.
    Aceasta este Evanghelia,Vestea Buna si anume ca Domnul ne-a trimis un profet,un eliberator din aceste inchisori denominationale.Aceasta este singura cale spre viata vesnica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce anume iti da aceasta convingere de 100%
      - Dragul meu, entuziasmul nu este suficient.
      - Am o intrebare: crezi ca este corect sa schimbi mesajul etern al Evangheliei cu mesajul confuz a lui Branham? Auzi fratioare, Vestea Buna spune ca Domnul ISUS, nu un muritor, este Eliberatorul si SINGURA CALE SPRE VIATA VESNICA. Cum sa schimbi acest adevar? Te rog nu face asta. te vei distruge singur.

      Repet versetele de mai sus sper sa vezi diferenta dintre fals si adevar:

      "Dar Scriptura a închis totul sub păcat, pentru ca făgăduinţa să fie dată celor ce cred prin credinţa în Isus Hristos." NU IN BRANHAM

      "Căci toţi sunteţi fii ai lui Dumnezeu, prin credinţa în Hristos Isus." NU IN BRANHAM

      Ștergere
    2. Iarta-ma dar inchisori mai mari decat adunarile de la mesaj nu exista in toata lumea religioasa.
      - Branham a judecat si criticat pe toti copiii Domnului care sunt pretutindeni ca sa iasa el in evidenta si oamenii sa il urmeze.
      - Ne-a spalat creierul vis a vis de altii ca sa ne poate tina legati in lanturile erorii si confuziei de la mesaj.
      - Desi Domnul i-a spus lui Branham personal, sa NU MAI TIPE ATATA SI SA NU MAI JUDECE PE ALTII el nu a ascultat nici cand a fost avertizat ca va muri.

      Ștergere
    3. Prea clar le spui frate. Ori satana ti-a dat acestea minciuni sa ne duci in eroare ori Dumnezeu te-a luminat ca sa ne scoti afara din aceasta miscare pe care o credeam cea adevarata.

      Ștergere
    4. Anonimule, ar trebui sa verifici pur si simplu ceea ce am scris in acest blog si sa decizi tu. In caz ca definitia adevarului ti-a fost mutilata de catre religie iti dau un ajutor.
      Iata si definitia adevarului din DEX:
      - ADEVẮR, adevăruri, s. n. 1. Concordanță între cunoștințele noastre și realitatea obiectivă; oglindire fidelă a realității obiective în gândire; ceea ce corespunde realității, ceea ce există sau s-a întâmplat în realitate. ◊ Adevăr obiectiv = conținutul obiectiv al reprezentărilor omului, care corespunde realității, lumii obiective, independent de subiectul cunoscător. Adevăr relativ = reflectare justă, însă aproximativă, limitată a realității. ◊ Loc. adv. Într-adevăr sau în adevăr = corespunzător realității, în realitate, de fapt. ♦ Conștiința absolută a autenticității și valabilității conținutului credinței religioase; realitatea spirituală ca subiect al revelației și obiect al credinței. 2. Justețe, exactitate. – Lat. ad + de + verum. ♦ In creștinism Iisus Hristos este numit ca fiind Adevărul = El este esența și sursa dreptelor învățături despre viață și Dumnezeu; El este Singurul care ne duce, prin El însuși, la Tatăl ceresc;

      - Mai departe frate draga foloseste si creierul tau, ca de aia ti l-a dat Dumnezeu. Pace si bucurie

      Ștergere
    5. Bine, draga Licurici ( asa te dai pe acest blog, o fiinta mititica ce are lumina in el , si si-o vibreaza NOAPTEA , adica ti pretinzi ca dai lumina prin ceea ce scrii )
      Asa dovedesti tu noua ca esti crestin, aratandu-ne definitia adevarului omenesc, prin cuvintele intelepciunii ( tale) umane , intelepciune despre care un apostol smerit de Domnul Isus a pretins a fi nebunie ? ( el a aratat si motivul pentru care a lepadat acea asa zisa intelepciune pe care si Solomon a numit-o tot nebunie )
      Ia arata-ne, te rog, ce zice Duhul Sfant despre ADEVAR, daca intr-adevar ai vre-o "tangenta " cu EL.( caci eu vad ca ai ricosat foarte departe , incepand din punctul acela, cu pace si bucurie, zici tu, dorind ca si altii sa-si UZEZE CREIERUL, intocmai ca si tine )

      Ștergere
    6. Uite-aici, draga Licurici, un text din Biblie pe care as dori sa-l comentezi, sa ne inveti tu, care ai citit atatea lucruri " bune si folositoare " ca mesajul profetului Branham a ramas la ani lumina in spatele constiintei tale , sa ne spui tu cum se potriveste cu insinuarile tale ca Mesjul lui Dumnezeu trimis prin William Branham nu ne mantuieste , cand el , Branham, a implinit pentru multi oameni acest mesaj Biblic din cartea lui Iov : " Dumnezeu vorbeste insa, cand intr-un fel, cand intr-altul, dar omul nu ia seama.
      El vorbeste prin vise, prin vedenii de noapte, cand oamenii sunt cufundati intr-un somn adanc, cand dorm in patul lor.
      Atunci El le da instiintari si le intipareste invataturile Lui,
      ca sa abata pe om de la rau si sa-l fereasca de mandrie,
      ca sa-i pazeasca sufletul de groapa si viata de loviturile sabiei.
      Si prin durere este mustrat omul in culcusul lui, cand o lupta necurmata ii framanta oasele.
      Atunci ii este greata de paine, chiar si de bucatele cele mai alese.
      Carnea i se prapadeste si piere, oasele care nu i se vedeau raman goale;
      sufletul i se apropie de groapa, si viata de vestitorii mortii.
      Dar daca se gaseste un inger mijlocitor pentru el, unul din miile acelea care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze,
      Dumnezeu Se indura de el si zice ingerului: "Izbaveste-l, ca sa nu se coboare in groapa; am gasit un pret de rascumparare pentru el!"
      Si atunci carnea lui se face mai frageda ca in copilarie, se intoarce la zilele tineretii lui.
      Se roaga lui Dumnezeu, si Dumnezeu ii este binevoitor, il lasa sa-I vada fata cu bucurie si-i da inapoi nevinovatia.
      Atunci el canta inaintea oamenilor si zice: "Am pacatuit, am calcat dreptatea, si n-am fost pedepsit dupa faptele mele;
      Dumnezeu mi-a izbavit sufletul ca sa nu intre in groapa, si viata mea vede lumina! Iata, acestea le face Dumnezeu, de doua ori, de trei ori, omului,
      ca sa-l ridice din groapa, ca sa-l lumineze cu lumina celor vii.
      Ia aminte, Iov, si asculta-ma! Taci, si voi vorbi!
      Daca ai ceva de spus, raspunde-mi! Vorbeste, caci as vrea sa-ti dau dreptate.
      Daca n-ai nimic de zis, asculta-ma! Taci, si te voi invata intelepciunea."

      Ștergere
    7. Cuvantul "mantuire" sau "rascumparare" din VT de multe ori se refera clar la ceea ce insemna in mod fizic pentru ei, caci mantuirea Noului Legamant nu era in vigoare care se refera mai ales la sufletul omului.

      - La fel si in proverbe si alte locuri. Si de aici probabil apos. Pavel a vorbit ca "ingeri sunt duhuri slujitoare" puse de Domnul sa ne slujeasca. - Dar toate acestea nu au legatura cu mesajul lui Branham care este o sumedenie de falsuri, plagiate, contradictii, erori ci cateva adevarurui preluate de la altii.

      - Branham NU ARE NICI UN MESAJ AUTENTIC. Daca are as vrea sa stiu care e acela? Caci orice mesaj este clar, cum ai scris mai sus, PENTRU SALVAREA OMULUI PENTRU CARE ISUS A MURIT. Asta este Evanghelia si ea nu are subtituenti nu are inlocuitori.

      - Oricat satana vrea sa o schimbe cu mesaje fantastico-mistice nebiblice, Dumnezeu nu permite asta.

      - Mesajul Evangheliei crucii este puterea lui Dumnezeu. Propovauirea crucii este nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzarii.

      Asa ca dragi frati PREDICATI EVANGHELIA. Ea nu are inlocuitori.

      Ștergere
    8. legea si prrocii au tinut pana la Ioan de la Ioan in coace se vesteste Evanghelia manturii nostre ce profeti se pare ca nu stiti ce inseamna profet.profet este acela care vesteste mesajul Evangheliei peste cel ce predica trebuie sa aibe duhul profetiei sa vesteasca cuvantul Domnului asa cum este scris ,nu a lui Branham predici inregistrate si copiate apoi citite sau invatate si repetate ca ce a zis profetul domnului mai exact liderii de la (mesaj)sant papagali repeta ce a zis branham ,nu cercetaza scriptura cu post si rugaciune ca sa vina duhul de profetie adica de (DESCOPERIRE) trebuie acela descoperire din partea Duhului Sfant El ne invata ,ne indruma ,ne mustra ne calauzeste ne da intelepciune sa pricepem voia sa dar sa si o infaptuim cu viata noastra iubindune cu Dragostea Dumnezeasca a Lui Isus Hristos Domnul nostru .Multa pace de la Domnul

      Ștergere
  5. Am inteles acum multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca citi atent aceste randuri ale unui om care niciodata nu a fost stabil in invatatura,veti vedea ca el poarta o ura inversunata acestui mesaj. Eu cred acest mesaj,dar eu nu ma vad asa cum scrie el. Poate el a fost asa ,dar ptr noi Branham este doar un indicator nici decum nu il vedem in felul cum il descrie nemes. Aici nu mai vorba de religie,de credinta, e ceva PERSONAL din partea lui Lica nicidecum ca acum el vede adevarul.
    NEMES :POATE TU AI FOST IN INCHISOARE SI POATE TU TE-AI SIMTIT CRITICAT PENTRU CA NU ITI TRAIAI V.
    IATA CA SI CRESTIN si umblai dupa....(nu vreau sa zic aici,nu ma cobor la nivelul tau)
    Din cate observ ,cauti popularitatea pe care ai pierdut-o cand erai la acest mesaj cand ai fost SAPAT sau indepartat de altii.Lasa ura personala si daca tu nu crezi lasa pe altii sa isi faca alegerea singuri.NU MAI INVENTA spunand ca BRANHAM A ZIS CAND EL NU A ZIS.>Macar fi corect.
    Cu cei care iti dau dreptate vorbesti frumos,cu cei care te contrazic le vorbesti ironic"FOLOSESTE CREIERUL TAU CA DE AIA TI L-A DAT DUMNEZEU"
    eu nu sunt aparatorul lui Branham,dar nu suport sa vad un om care MINTE CU ATATA NERUSINARE DESPRE ACEST MESAJ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am ce sa urasc la acest mesaj.
      - Nu am fost stabil in invataturapentru ca predicile au venit pe rand traduse in limba romana si de fiecare data cand aparea ceva nou era contradictoriu.
      - La Cluj s-au despartit fratii d emulte ori nu din cauza ca ei au fost total gresiti ci pentru ca Branham mereu spunea invataturi contradictorii.
      - Normal ca daca am auzit despre Nor atat bogatie in mesaj am crezut, dar altii nu. Normal ca daca au venit 7 tunete am crezut ca era scris in mesaj FF CLAR dar altii nu au crezut si nici nu cred aproape nimic din mesaj.
      - Asa ca eu consider nu canu am foststabil ci ca mereu am avansat. Si pe masura ce am invatat si limba engleza sa aud tot mesajul pe CD am vazut tot mai multe lucruri in mesaj finalul sau apogeul fiind ca Branham este Cristosul acestei ore, etc etc lucru pe care nu le-am mai crezut.
      - Apoi am aflat de Ilie, de Nor si de restul falsurilor din mesaj.
      - Spune-mi ce am mintit.
      - Asculta. Daca nu te prezinti nu esti cinstit sa imi vorbesti asa. Arata-mi in ce nu am spus adevarul eu itit arat zeci de minciuni ale voastre din mesaj.
      - Sau mai bine sa ne intalnim mai multi sa discutam fata in fata cu Biblia si mesajul. Lasa ca voi vorbiti mai urat decat toti de la voi am invatat sa fiu asa in 25 de ani.
      - Nu faptul ca cineva m-a tradat si sapat si multe altele m-a determinat sa parasesc mesajul ci ADEVARUL.

      Ștergere
    2. Behaitule...comentariile toxice si acuzatiile mincinoase tine-le pentru branham si urmasii lui nu aici. Nu te-ai schimbat cu nimic.

      - La sute de argumente care dovedesc falsitatea lucrarii branhamiste, in care sunteti, tu vi in public cu minciunile ca cineva mi-a dat bani din occident pentru lucrare ei eu i-am folosit in scop propriu? Ce jalnic esti !

      - De ce nu zici de toti branhamistii care nu mi-au dat banii, mii de euro inapoi sau m-au inselat?

      - Nu cunosti nici notiunile de baza ale bunului simt omenesc. Ce ai tu de-a face cu crestinismul?

      - Esti chipul branhamistului disperat care vazand ca nu are argumente la subiectul ridicat, musca pe cel care nu i-a facut nici un rau. Esti ca si Mera Romulus care ne-a vopsit la cei noi de la dansul din adunare cu toate vopselele posibile si imposibile fara sa stim macar si sa ne dea sansa sa ne aparam in fata acuzatiilor lui.

      - Zi de zi ii multumesc Domnului ca am scapat de sistemul acesta branhamist, nedrept, corupt, lipsit de sensibilitatea Duhului Sfant, a iubirii, a dreptatii si adevarului.

      Ștergere
  7. In ceea ce priveste MESAJUL, nu este al nostru, noi doar am acceptat sa-l propovaduim, fiindca RECUNOASTEM, SUNTEM PLATITI ca s-o facem, fiindca am fost alesi prin concurs de alergare , pe cand tu te-ai aflat destept s-o faci , fara nici o treaba . Tocmai fiindca nu ai fost chemat pentru aceasta slujba, nu ai putut s-o implinesti dupa cerinte , n-ai fost trecut pe lista de plata , si desigur, asta te-a scos din sarite , de-ai inceput sa bolborosesti singur ,te-ai victimizat si te vei vaieta pana la adanci batraneti, fiindca nu ai credinta de transformare inainte de necazul cel mare . ESTE DOAR O OBSERVATIE a mea --si-a multor altora -- nu un verdict, cum ti-ar place sa-l categorisesti, ca sa ne vopsesti in negru inaintea FANILOR tai ( ca de FRATI te-ai lepadat ) Sa stii ca ti-o spun cu durere in suflet : Domnul sa aiba mila si de tine , chiar daca nu mai vrei sa i-o accepti , nemaiconsiderand-ul SUVERAN peste viata ta , care acum este de mai multi ani, doar IN MAINILE TALE !
    Cum am spus mai inainte, noi nu avem nevoie sa APARAM MESAJUL, nefiind al nostru, de aceea ne rugam : " Doamne, apata-ti Cuvantul pe care noi l-am lasat ca " painea pe ape " intr-un cos acoperit, ca si acela-n care-a fost pus Moise, MESAGERUL TAU , si fa, Doamne, ca GLASUL lui sa fie auzit de REGII SI REGINELE TALE, care sa-l ia in TEMPLELE INIMILOR LOR, sa-l creasca si sa-l ocroteasca pana la maturizare, cand IL VEI PRETINDE TU pentru INFIERE = RASCUMPARARE ."
    Si noi ne gandim ca acela doar va fi un PRET MARE SI ADEVARAT pe care-l vom primi,o mare COMOARA IN CER , ce ne va fi inmanata de INGER , de insusi Domnul, Ingerul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuma nu mai sunteti atata de tari cum erati in fata altora cu argumente biblice si dovezi ca ei sunt falsi si ca voi sunteti adevarati?

      - Asculta odata pentru totdeauna: EU NU AM NEVOIE DE MESAJ SI DE BRANHAM SA AJUNG LA CER. NIMENI NU POATE AJUNGE LA CER PRINTR-UN OM SI MESAJUL LUI FALS.

      - DUMNEZEU MI-A DAT PE DOMNUL ISUS CRISTOS SI EVANGHELIA. PRIN EL SUNTEM NUMITI FII SI FICE A LUI DUMNEZEU!

      - Nu exista o oferta mare mare ca asta. Nu am nevoie de nimic altceva pentru a a junge la Cer. Nu mai veni cu falsuri. Ai venit tarziu. Am Mijlocitor pe care Dumnezeu L-a pus acolo si nu Il mai schimb cu NIMIC.

      - NU MAI PERVERTITI CUVANTUL SI ADEVARUL!

      - Va rog nu mai schimbati adevarul biblic care spune: "Căci toţi sînteţi fii ai lui Dumnezeu, prin credinţa în Hristos Isus." (Gal 3:26. Ioan 3:16, etc)

      Eu am ales.
      Ai de ales si tu:

      - Fii ai lui Dumnezeu prin credinta in Domnul Isus - ADEVARUL

      - Fii ai lui Dumnezeu prin mesajul lui Branham - MINCIUNA

      De fapt, voi nu il considerati suveran pe Domnul si viata voastra este in mainile unui mesaj fals, contradictoriu, confuz.

      - De ce nu imi raspunzi la subiectele ridicate? Ai inceput iarasi cu vorbe goale si inutile, atacuri personale...si eu am o durere in suflet pentru tine si pentru voi cu aceasta mentalitate toxica si bolnava.

      Si inca ceva. Daca tu ai dreptul sa crezi in mesajul fals si iti respect opinia, si nu ma leg de tine personal, eu de ce nu as avea dreptul SA NU CRED in el?

      - Dumnezeu mi-a aratat DIN BIBLIE ca aceasta lucrare a mesajului cu norul cu Ilie, cu ingerul cu Fiul Omului, etc etc SUNT FALSE. SI VOI O STITI!

      - Nimeni, nici chiar fr Frank nu a reusit sa imi dea raspuns biblic la problemele ridicate. De ce? Pentru ca nu se poate apara o minciuna la nesfarsit daca cauti adevarul.

      - Si daca cauti ADEVARUL in mod obiectiv fara doua cantare in traista, fara sa cauti la fata omului IL GASESTI.

      Si stii ce? MAI VEZI-TI TU de viata ta nu te mai baga cu nesimtire in viata altuia cu bocancii tai murdari. Ori vi cu dovezi biblice ori taci.

      Ștergere

    2. - La sute de argumente care dovedesc falsitatea lucrarii branhamiste, in care sunteti, tu vi in public cu minciunile ca cineva mi-a dat bani din occident pentru lucrare ei eu i-am folosit in scop propriu? Ce jalnic esti !

      - De ce nu zici de toti branhamistii care nu mi-au dat banii, mii de euro inapoi sau m-au inselat?

      - De ce nu zici de sutele de evazionisti de la mesaj care fraudeaza statul? De ce nu zici de Branham care era sa faca inchisoare pentru frauda financiara si era anchetat pentru sume imense?

      - De ce nu zici de toti pastorii din Romania care de zeci de ani iau zeciuielile si colecta, oamenilor si nu au nici o evidenta si contabilitate conform legilor si nici raport de activitate?

      - EVAZIONISTII SUNT IN CURTEA VOASTRA nu arata cu degetul spre altii.

      - ESTI EXTRAORDINAR ! Te-ai trezit sa te legi de mine care am platit la stat impozite si taxe si TVA de miliarde de lei cand aveam firma si banii de pe fundatie i-am inregistrat.

      Esti dusmanul oricarei gandirii biblice drepte si echilibrate. Ai probleme. Aveti probleme.

      Ștergere
    3. - Dupa ce mi-au comandat baxuri intregi cu sute de carti si brosuri, nici macar taxa coletului nu vroiau sa o achite. Jalnic.

      - Daca as incepe sa scriu toate mi-ar trebui o luna de zile si nu vreau sa-mi pierd timpul cu asta.

      Nu stiu daca TOTUL am facut perfect intotdeauna, nu pretind asta, DAR AM FACUT DIN TOATA INIMA PENTRU DOMNUL SI MESAJ.

      - Nu esti tu judecatorul meu si nici nu ti-am cerut parerea despre mine si lucrarea mea.

      - Primul meu castig de 5000 de marci i-am cheltuit pe cartea cu Branham asa ca nu mai minti si acuza atata. Altii nu si-au miscat fundul nici pana la posta sa isi ridice coletul cu brosuri comandat, sau taxele de expeditie, nu sa faca ceva pentru lucrare din buzunarul lor.

      Ștergere
    4. Mai frate Dascalule ai o gura spurcata de rea. lasa omul in pace in ratacirea lui vrei ca ne trezim cu fiscu pe noi. Tot din cauza ta a facut blogu asta nenorocit care aduce ocara Profetului trimis de Dumnezeu. Esti un om fara minte. Cand duci tu 3 autocare plinede frati si copii si tineri in strainataturi in bucuri si adunari binecuvintate sa mai vorbesti de rau pe fratele Licacu gura aia ta ca o lelita nebuna la cap nu ti rusine tie sa vorbesti, cit a ajutat pe alti tu pe cine ai ajutat? ce bine ai facut tu? L ai atatat atata ca acuma sa citeasca aici toti greselile despre Fratele Branham numa rau faci taca-ti hoitul ala de gura odata.

      Ștergere
    5. Domnul sa ma ierte dar nu se mai poate asa ceva.

      Ștergere
  8. Voi astia care va indoiti de Mesaj sau il credeti pe jumatate, va invit sa intrati pe bloguri cu argumente contra Bibliei. O sa vedeti daca aveti o minte fireasca fara Duh Sfant, o gramada de contraziceri. Daca va luati la contraziceri cu atei va vor inchide gura, deoarece ajungi la anumite lucruri supranaturale pe care nu le poti explica, deoarece Supranaturalul nu se explica ci se crede ! La fel este si cu Mesajul. Esenta si valoarea Mesajului este strict de la Dumnezeu si nu se contrazice. Merge mana in mana cu Biblia... Cei care citesc Mesajul si sunt sinceri, inclusiv Lica, va declara ca nimeni altul nu il poate prezenta pe Cristos sau sa predice salvarea, mantuirea, iertarea pacatelor etc. mai bine de cum a facuto Branham. Cele mai mari tipologi si pilde Dumnezeu lea adus la lumina prin fr. Branham. Noi stim ca toti marii lideri denominationali din romania citesc predicile fratelui Branham si predica ideiile lui in biserici si au o mare trecere inaintea oamenilor. Unul din ei e Pustan... defapt sunt toti. Nu zice de unde se inspira, dar noi care citim Mesajul stim. Asa ca fratilor TREZITIVA. Nu va grabiti sa aruncati predicile fr Branham... Aruncand Mesajul sar putea sa faceti aceiasi gresala care sa facut cu Piatra din capul unghiului, pe care au lepadato zidarii. Punetil deoparte. Rugativa si Dumnezeu va va descoperi mai mult.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.