joi, 23 octombrie 2014

De la inselati la inselatori

Desi sunt prins cu multe proiecte si nu am mult timp si nici nu mai vreau sa dedic foarte mult timp acestui blog, mi-am zis ca totusi sa nu las sa treaca luna sa nu scriu macar un articol. Am cateva articole neterminate. Imi vin multe idei in timpul zilei despre cat de fals e mesajul lui Branham si mentalitatea pe care el a promovat-o iar noi am preluat-o ca fiind buna.

In primul rand ma bucur si citesc cand am timp blogul lui Adi, blog care a aparut la momentul potrivit. Daca va amintiti Adi a vrut sa renunte la scris. 

Am trecut si eu pe acolo. 

Apare uneori o presiune atat de mare si o lupta si mentala si sufleteasca incat iti vine sa renunti. Daca la toate acestea mai primesti si amenintari si jigniri atunci meniul este complet pentru o tentativa de abandon.

M-am mirat sa vad atatea lucruri noi descoperite din invataturile confuze ale lui Branham. M-am gandit sa scriu in special liderilor, despre ceva care este extrem de grav.

Cum vad eu ca ei au ajuns de la a fi inselati de mesajul lui Branham la a insela pe altii cu acelasi mesaj.

In primul rand ei cred in mod fals ca Branham a descoperit cica botezul din Fapte 2:38, Divinitatea suprema a lui Isus, tinuta femeii, Cina Domnului, Taina babilonului, anticristului, etc.

Asa credeam si eu si cu toti si am fost loiali acestui "adevar" dar cand am cercetat si am vazut ca nu este asa, atunci nu am mai invatat pe altii aceste minciuni si mi-am cerut iertare de la toti din tara si strainatate pe care i-am invatat aceste baliverne.

Daca nu faceam acest gest ar fi insemnat sa trec peste adevarul pe care l-am aflat, calcandu-l in picioare si sa continui sa raman la Mesaj mintind oamenii fara rusine, fara frica de Dumnezeu. Ar fi insemnat sa devin din inselat, un inselator.

Eu cred ca asta se petrece chiar acum in randul liderilor de la mesaj. Multi cu care am stat de vorba stiu ca multe lucruri nu sunt cum Branham le-a spus, dar continua sa le predice oamenilor deoarece oamenilor le place sa auda acele lucruri care le ating un nivel emotional.

Asa ca iata, avem lideri mincinosi si inselatori  si o audienta naiva, oarba care nu este capabila sa se ridice si sa ceara liderilor SA LE SPUNA ADEVARUL.

Liderii nu au vrut sa ajunga aici, dar au alunecat pe toboganul iresponsabilitatii si nu au avut curajul sa spuna minciunii ca e minciuna si adevarului ca e adevar. Ei sunt blocati total. Ei nu pot da cu piciorul in tepus deoarece ei cred in mod fals ca PIERD. Dar in realitate vor castiga. Nu poti pierde fiind de partea adevarului.  

Omul ratacit in general, nu cauta adevarul, ci cauta sa aiba dreptate in minciuna lui. Multi dintre ei atata sucesc lucrurile numai pentru a avea dreptate in ce spun ei ca cred, dar nu arata nici un interes fata de adevar. Ce falsa mentalitate au ei.

Ma rog, daca asta decide fiecare, e dreptul lui sa o faca, dar asta arata nu ca e Mireasa sau alesii Domnului ci unii dintre cei mai pierduti, ignoranti si naivi oameni de pe planeta Pamant care nu au de a face nimic cu Cristos si Cuvantul Sau. 

Ei au devenit din inselatii lui Branham, mesagerii inselaciunii lui Branham. Au vrut ei asta? Nu. Eu cred ca nu, deoarece ii cunosc pe majoritatea dintre ei.

Multi sunt oameni minunati si sinceri, dar uite ca forta minciunii si pacalirea pastrarii unei functii ii fac chiar si pe oamenii buni sa se prabuseasca, mintind pe oamenii care Il cauta pe Dumnezeu, ca Branham a fost profetul Ilie, si ca a fost in nor si ca la raul Ohio  a coborat o lumina si o voce a spus "Asa cum Ioan Botezatorul a fost trimis.....etc" si ca au fost mii de martori si convertiti atunci, si multe alte minciuni...despre Epoci, Peceti, Ingerul al 7-lea....toate acestea nu au nimic de a face cu Evanghelia ci doar cu experientele unui muritor, unele dintre aceste experiente sunt reale iar altele inventate.

Ascultati cu atentie: 

Voi in loc sa folositi elementele bune din slujba lui Branham de vindecare, sau anumite experiente reale ale credintei pentru a propovadui astazi Evanghelia, voi faceti exact invers. Voi folositi elemente adevarate din Evanghelie pentru a promova mesajul si branhamismul dovedit fara dar si poate ca fiind fals. Aceasta metoda perversa si nesincera va face, fara sa vreti, si pe voi falsi, rataciti si inselatori fara voia. 


Asa ne-a prostit si Branham. A folosit lucruri frumoase din Biblie si din slujba lui ca sa ne "dovedeasca" in final ca el e cineva si nu a folosit lucrurile bune si puternice din slujba sa pentru a ne incuraja catre Evanghelie si Dumnezeu, cum facuse asta in primii ani ai slujirii sale.


Apoi propriile lui experiente, ca a creat veverite si alte chestii au devenit oarecum obligatorii de a fi crezute de catre urmasii lui. Apoi treptat tot ce el spunea trebuia crezut "obligatoriu" altfel esti etichetat ca fiind "credincios prefacut." 

Branham a creat un sistem de inchisoare spirituala si spital de nebuni din care nu poti iesi oricum. A instituit frica, teama, spaima, barfa, jignirea si mai ales CONDAMNAREA pentru oricine se gandeste doar ca "mesajul orei" are grave incompatibilitati cu Cuvantul lui Dumnezeu. 


Lumea lor este o inchisoare. Ei vad pe cei de afara ca fiind pierduti, rataciti, samanta sarpelui etc. cum sa iasa din inchisoare la ceva "ce e mai rau?"


Imi amintesc cand eram copil in Manastur era o familie cu multi copii si stateau la parter undeva pe str Mehedinti sau str Moldoveanu, parca. Parintii le-au pus grilaje de fier la geam, ei locuind la parter. 


Sa fie in siguranta si sa nu iasa copiii pe fereastra. Odata i-a inchis in casa, usa s-a blocat si a luat foc casa.


Nici pe geam nu puteau fugi. Au murit 3-4 copiii arsi de vii sau asfixiati de fum. 

Ceea ce ei credeau ca este o protectie, grilajele de fier, a devenit moartea si distrugerea lor. Asta este si modelul bisericilor de la mesaj. Moartea le vine dinauntrul lor. 


Din pacate oameni minunati, buni, sinceri, sunt inchisi in sistemul bolnav si fals creat de nevrotismul, depresia, ratacirea si ura lui Branham promovate in ultimii lui ani de viata. 

Tot mai multi liderii de la mesaj
stiu ca "mesajul orei" nu este ceea ce
pretinde a fi dar continua sa va minta si sa va infrice.

Nu vor mai putea iesi niciodata de acolo. Multi vor iesi dar comparand cu numarul lor, ii putem numi foarte putini pe cei care se vor trezi la momentul potrivit.


Branhamismul nu este Biserica lui Cristos. Este o secta in care oamenii buni au devenit rai, oamenii sociabili si plini de viata au devenit depresivi si tristi. oamenii smeriti si de calitate au devenit aroganti si plini de sine.


Priviti comentariile lor. Priviti cum ocolesc intentionat subiectele pe care noi cei care am iesit de la mesaj, le-am discutat.


Priviti acreala si toxicitatea cuvintelor lor care nu au nici un sens biblic si duhovnicesc ci doar atacuri si afirmatii demne de retardati si inapoiati mental, autisti.


Dar daca aflati despre aceste lucruri ca sunt false si totusi continuati sa le promovati ati devenit invatatori mincinosi, profeti falsi si chiar lupi in piei de oi. De ce? Deoarece calcati cu buna stiinta adevarul in picioare propovaduind si invatand minciuni, inseland sufletele pretioase ale oamenilor pentru care Domnul a murit.

Am vazut recent la o inmormantare cata forta are Cristos deoarece cand am inceput sa vorbesc cu fratii de la mesaj despre lucruri din Cuvant, ne-am bucurat impreuna. 

Daca am fi inceput sa vorbim din mesajul fals a lui Branham, ar fi inceput contradictiile deoarece Branham spune intr-o predica una, in alta altceva despre acelasi lucru.

Concluzia mea a fost ca branhamismul cu toate liniile lui dezbina oamenii si planteaza ura, rautate, minciuna si stricaciunea mintii iar Cuvantul adevarat aduce pace si unitate intre frati chiar daca ar exista pareri diferite in anumite idei.

Branham a fost un dezbinator, urmasii lui sunt la fel. Domnul Isus este adevaratul pacifist deoarece El ne da pacea Lui. El din doi face unul, branhamistii unde se aduna mai mult de 10-15 imediat se dezbina. Iubirea, , bunatatea, facerea de bine, respectul reciproc sunt roade ale Duhului Sfant. Asta nu este ecumenism. Este dragostea de frati si iubirea de oameni autentice prin Cuvant nu prin branhamism. EI NU CUNOSC ASA CEVA, SI NU VOR CUNOASTE NICIODATA CAT TIMP ISI VOR PIERDE TIMPUL VIATA BANII SI SUFLETUL IN SECTA MINCINOASA NUMITA MESAJUL OREI.

Eu zic ca ajunge cat gresim in chip firesc, si cu voia si mai ales fara voia noastra si cautam sa indreptam lucrurile, sa corectam, muncim la noi insine sa fim mai buni, nu trebuie sa traim in mod intentionat si sa gresim cu voia promovand minciuna deoarece aceasta are de a face cu destinatia eterna a credinciosului.

Cititorilor de limba engleza le recomand un articol de pe un site facut de alti frati puternici in Domnul si care au parasit Mesajul lui Branham: http://morningmercy.com/the-questioning/

Dumnezeu sa fie cu voi toti care cititi aceste cuvinte si El sa dea multa intelepciune si calauzire de la Duhul Sfant.

Shalom si binecuvantare tuturor.

31 de comentarii:

  1. Pana iti dai ochelari Branhamisti jos e mai greu , apoi vezi lucrurile diferit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Dandu-ti jos ochelarii si inlocuindu-i cu altii de dioptrii mai mari, nu arata decat gradul de orbire in care traiesti, nicidecum credinta ta in vindecarea divina, pe care a propovaduit-o si a practicat-o si fratele Branham

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi-ti tu de credinta ta falsa si de ce inveti pe altii. Apostolul Pavel a spus ca ne-a descoperit tot planul lui Dumnezeu pentru cedincios asa ca lasa minciunile branhamiste.

      Ștergere
    2. Bine ca vi l-a descoperit, si credeti ca este numai pentru voi, dar nici voi nu-l luati in serios si nu lasti nici pe altii sa-lsi vada de treaba si sa invete si pe altii . despre lucrarile lui Dumnezeu , fiindca voi n-aveti nici sort nici parte la ele . Totusi, va socotiti fericiti si fericiti de asemenea pe cei care le blameaza , cu toate ca pretindeti ca nu va intereseaza . Sunteti oameni de nimic, anonimi fara buric !

      Ștergere
    3. Behaitule esti un aparator al unui proroc mincinos. Iti repet. Sa iti fie rusine pentru ca strici Cuvintul lui D-zeu sa aperi pe Branham. Acuma il faci si evreu pe Branham. Cum poti fi atat de ratacit numai D-zeu stie.

      Ștergere
  3. Oi fi fost eu ratacit, de mirat ca m-ati gasit , ca de n-ati fi dat de mine v-ar fi mers cu mult mai bine : v-ati fi lafait in vorbe si amestecat in ciorbe de religie fierbinte fara sa va frigeti limba ( si v-ati fi hranit cu linte ca Esau, uitand de vorba data de Domnul prin Lege: "Cel intai nascut ia totul, el e cel ce mosteneste " )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Behait de berbec ragusit trebuie sa stii ca Legea si Prorocii a tinut pina la CHRISTOS de aceea WMB este un proroc mincinos care acum a ajuns pe mina fiarei,iar secta ta este una din ficele femei care sade pe fiara .

      Ștergere
    2. Eternele etichetari si incadrari in personaje negative a fratilor...asta v-a invatat Branham si Mera. Asta este reprezentarea perfecta credintei voastre nebiblice si plina de ura!

      Asta faceti de zeci de ani. Murdariti pe altii fara incetare in loc sa ramaneti doar la discutia pe subiectele ridicate din Mesaj. Si stiti de ce faceti asta? Deoarece aveti mizerie din belsug.

      Voi atacati oamenii deoarece nu aveti nimic altceva de facut in aceasta faza in care preturindeni pe plan mondial mesajul se prabuseste deoarece oamenii incep sa isi citeasca Bibliile si sa verifice afirmatiile lui Branham.

      Nu stiti nimic altceva, deoarece daca ati fi avut argumente sa aparati mesajul, ati fi facut-o. Dar nu aveti nimic decat ura si defaimare fata de alti oameni. lica

      Ștergere
  4. Frate LICA va multzumesc ptr morningmercy.com si sa ramaneti tare in DOMNUL sa nu descurajati nici odata .I know your job is very hard so may GBU and yours.Amen. Doru from MI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere.
      Esti Doru din Michingan? Ne-am intalnit? Ne cunoastem? lica

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Am rudenii si frati care sint si in tara si aici.In ce grupare sau cu ce linie nu stiu .Nici n-am stiut ca sint mai multe linii. Despre 7 tunete n-am auzit pina am citit acest blog.GBU.

      Ștergere
  6. Dar oamenii rai si inselatori vor merge din rau in mai rau, vor amagi pe altii si se vor amagi si pe ei insisi. Acestea sunt cuvintele prin care a proorocit apostolul Pavel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ti-ai scris tu singur tie personal.Oamenii rai si inselatori sant mai ales aceia care cunosc ca mesajul lui Branham este facatura si minciuna dar tot propovaduiesc urmasi ai acestuia. Ei nu pot dovedi ceia ce spun darvorbesc inchipuiri.

      Ștergere
  7. Tot ce-a scris " miladiminetii " pe blogul recomandat de tine este o interpretare ranchiunoasa si o mistificare a adevarului , bazata pe ura fata de Cuvantul lui Dumnezeu , nu pe invataturi sanatoase ale Bibliei , asa cum pretinde ( vezi felul cum schimba scrisul din cercuri, ca sa fure prin privire naturala - are " scoala ", nu-i gluma "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate acel frate si nu are scoala. Poate are scoala vietii in secta branhamista asta da. Degeaba vorbesti ca tu nu poti dovedi ca el minte in vreo tema din mesaj sau biblica. Doar spui vorbe sa nu taci. Ei si alti frati te-au dovedit pe tine si mesajul lu Branham ca e fals dartu nu ai argumente. Si ura fata de Adevarul Scripturii este la tine si e mostenita de la prorocul mincinos care si-a permis sa schimbe Cuvintul numai ca sa se potriveasca ideile lui.

      Ștergere
    2. Oh Doamne unde era adevarul...la behaitul in sertar. Ce sa zic...ce cuvinte foloseste de parca a copilarit cu Branham. Mai behaitule daca Branham era un proroc autentic de ce sunt multe viziuni dovedite ca fiind FALSE? De ce a exagerat tot timpul cu vindecarile si viziunile lui?

      Unde este dovada unui proroc daca spune ceva apoi nu se implineste? In Exod scrie ca acesti oameni sunt niste mincinosi si nu sa avem frica de ei!. Insusi D-zeu ne spune asta. Sau treci peste ce este scrie doar de dragul lui Branham? Inteleg ca il simpatizezi dar sa ajungi pana la fanatism ...asta sa intamplat din cauza ca faceti un idol din WMB prin faptul ca credeti TOT ceea ce spunea el....

      Si oricum Branham nu fost singurul vindecator din generatia lui. Deci unde este fala voastra cu un om?

      Ștergere
    3. Unde este dovada unui proroc daca afirma CEVA si acest CEVA nu se implineste?

      Daca a fost un vindecator asta nu il face nici proroc,nici Ilie,nici inger...e cale lunga pana la titlurile astea. A fost doar un vindecator prin credinta si atat.

      Dar ca de obicei oamenii creaza un cult un jurul unui om cu abilitati mai speciale,un fel de ""vitel de aur"".

      Ștergere
    4. "Timothy switched from a fiery person ready to devour anyone who came against the message of William Branham to a man who came back to admit, he saw the discrepancies and he immediately took a stand.
      He went on pro message sites to ask questions, instead of answers, he got insulted and this young man has decided to seek the truth.
      Please remember him in prayer, is my humble request."

      Acelasi stil si mentatlitate si in alte tari la cei de la mesaj fata oamenii care se intereseaza de adevara fata a mesajului. Deci nu e neaparat o atitudine tipic romaneasca, ci mai degraba o atitudine branhamista.

      Din fericire cei care vad asta imediat parasesc mesajul. lica

      Ștergere
    5. Fiindca au facut un dumnezeu din Branham adica un vitel de aur pe care il cred orbeste.Unii fac din posesiunile lor un dumnezeu,din familia lor,din cunostintele lor proprii ,intelectuale,spirituale...idolatria are multe fete.

      Ștergere
    6. Stau cateodata , dupa ce citesc ce-ati scris, si nu-mi pot satavili mirarea despre ce fel de ochi puteti voi sa aveti , cu care vedeti atata de TORSIONAT un Mesaj divin atat de simplu si de clar ,prin care ne este transmis Cuvantul Viu si astazi, dupa jubileul deeschiderii celor sapte peceti si dupa descoperirea Glasului celor sapte tunete . Acolo unde lucrurile sunt prezentate ca pentru copii de gradinita, voi auziti si vedeti numai contradictii, si asta arata doar la cat de mare distanta de maturitate in Hristos va aflati, fara macar sa va dati cu seama . Aveti inca ochii cu privirile firesti, naturale,formati special pentru a cauta cu lumanarea nod in papura uscata, si de aceea va aprindeti asa de repede in satisfactia ca ati mai gasit o facatura de dovada a faptului ca fratele Branham a fost un mincinos , fara a mai lua in socoteala ce zice Dumnezeu despre voi si despre el . Dar va intreb eu : va urmeaza pe voi macar unul din semnele ca Dumnezeu va asculta rugaciunea voastra , asa cum a ascultat-o pe a lui ?. Dar stiti voi oare sa va rugati lui Dumnezeu asa cum s-a rugat el ? Cunoastei voi mai bine pe Acela la care va rugati, decat L-a cunoscut el ?
      daca nu, atunci care-I PRICINA voastra ? Ganditi-va bine de tot mai intai, daca puteti sta umar la umar cu el in fata tronului lui Dumnezeu si acolo sa va prezentati doleantele si nemultumirile voastre, apoi sa vedeti dreptatea cuvintelor si actiunilor voastre, vis a vis de activitatile cu care va indeletniciti zilnic in trecerea voastra prin viata al carui frau pretindeti a-l struni cu propriile voastre maini .

      Ștergere
    7. Baliverne.

      Ar trebui sa stai si sa te miri cum poti sa crezi lucruri care nu sunt biblice, inventate, plagiate si multe false.

      Daca el a avut ceva de la Dumnezeu, nu are nici un merit caci Pavel a spus "Ce ai si nu ai primit, iar daca ai primit ce te lauzi ca si cum nu ai primit?"

      Nu ne compara pe noi cu Branham. Compara-l pe el si invataturie lui cu Biblia cu propriile lui afirmatii mincinoase si contradictorii. Macar atat maturitate arata. Ceea ce spui tu arata ca nu esti absolut deloc concentrat pe ceea ce trebuies a fi: PE CUVANTUL LUI DUMNEZEU.

      In fata lui Isus, prin Sangele Lui SUNTEM TOTI EGALI, rasplata va fi diferita dupa numarul de talanti inmultiti nu dupa cate "taine" am inventat.

      Ba acolo vor fi mari surprize, chiar si Branham a zis asta. Cei care se credeau ca vor fi nu vor fi, iar cei care pun toata mantuirea pe seama Domnului ca datorita numai Lui, aceia vor fi.

      Asa ca autoproslavita si autointitulata "mireasa de la mesaj" sigur nu va fi acolo deoarece acolo se ajunge prin Cristos nu prin Branham.

      TURCALETULE deschide-ti ochii odata.

      Tu inca nu stii ca Cuvantul este mai presus de orice inger si orice lumi si pozitii si semne si vindecari? Nelutule, esti de peste 30 de ani la mesaj....macar acest amanunt invata-l de la Branham. Lica

      Ștergere
    8. "Stau cateodata , dupa ce citesc ce-ati scris, si nu-mi pot satavili mirarea despre ce fel de ochi puteti voi sa aveti , cu care vedeti atata de TORSIONAT un Mesaj divin atat de simplu si de clar ,prin care ne este transmis Cuvantul Viu si astazi, dupa jubileul deeschiderii celor sapte peceti..."

      Apoi am văzut în mâna dreaptă a Celui ce şedea pe scaunul de domnie o carte scrisă pe dinăuntru şi pe din afară, pecetluită cu şapte peceţi.
      Şi am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: "Cine este vrednic să deschidă cartea şi să-i rupă peceţile?"
      Şi nu se găsea nimeni, nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea.
      Şi am plâns mult pentru că nimeni nu fusese găsit vrednic să deschidă cartea şi să se uite în ea.
      Şi unul din bătrâni mi-a zis: "Nu plânge; iată că Leul din seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David, a biruit ca să deschidă cartea şi cele şapte peceţi ale ei. Apocalipsa 5

      Când a rupt Mielul cea dintâi din cele şapte peceţi... Apocalipsa 6:1
      Când a rupt Mielul a doua pecete... Apocalipsa 6:3
      Când a rupt Mielul pecetea a treia... Apocalipsa 6:5
      Când a rupt Mielul pecetea a patra... Apocalipsa 6:7
      Când a rupt Mielul pecetea a cincea... Apocalipsa 6:9
      Când a rupt Mielul pecetea a şasea... Apocalipsa 6:12
      Când a rupt Mielul pecetea a şaptea... Apocalipsa 8:1

      Ștergere
    9. Şi am plâns mult pentru că nimeni nu fusese găsit vrednic să deschidă cartea şi să se uite în ea."
      Stiti ce spune Branham despre acest verset? CA NU E ADEVARAT. Spune ca Ioan a plans de fericire.
      Acesta era modul lui Branham de a frauda scripturile. Dar cei orbiti de darurile lui nu mai pot discerne nimic. lica

      Ștergere
    10. Cel de la MILA DIMINETII stie ce scrie ptr. ca este pastorul JAMES ROZAK din EDMONTON si a parasit mesajul in 2013.A fost si grafic disagner la BELIEVE THE SIGN .Explica f. bine si are un suflet mare may GOD bless him .

      Ștergere
    11. Se pare ca acesti branhamisti au picat in cultul vitelului de aur si ajung sa denatureze scripturile pana acolo incat il pun pe Branham pe acelasi nivel cu Mielul.

      Unde scrie in Biblie ca pecetile vor fi descoperite?

      In schimb scrie clar ca doar Mielul a fost gasit vrednic sa PRIVEASCA in CARTEA CU 7 PECETI. Ce inseamna asta?Ca doar El a putut sa vada continutul CARTII . NIMENI altcineva nu a fost gasit in stare de un asemenea privilegiu.

      Cum isi permit unii sa il puna pe WMB alaturi de slava lui Hristos?
      ________________________________________________________________________

      Oameni buni ,PECETILE sunt intradevar deschise sau mai bine zis desigilate.IN APOCALIPSA CAP.8. Dar nu de Branham . Acolo sunt 7 ingeri care fiecare aduc o pecete care contine la randul ei o judecata .Deci pecetile sunt defapt judecatile care vor venii asupra Pamantului.

      De aceea doar Mielul a fost gasit vrednic sa priveasca in CARTE.Fiindca DOAR EL este Judecatorul tuturor.

      Deci pecetile au legatura cu Necazul cel Mare. Si ce este interesant e ca la fiecare pecete exista un inger care o deschide. Nu vine un inger numit Branham care deschide TOATE pecetile. Nu nu.

      Cititi Apocalipsa 8 sa va convingeti personal .Acolo nu este Branham care deschide pecetile,ci ingerii carora Mielul le incredinteaza CARTEA SIGILATA ,ca ei sa o deschida si sa aduca anumite judecati asupra Pamantului.

      1 inger=o pecete=o judecata desigilata/revarstata asupra Pamantului.

      Este simplu.Pecetile sunt defapt judecati asupra Pamantului si au legatura cu Necazul cel Mare.Si doar Mielul a putut sa priveasca aceste judecati-Apocalipsa 5- fiindca DOAR EL este judecatorul tuturor.

      Nu scrie in Apocalipsa de vreun inger care deschide TOATE pecetile.

      Va rog nu mai bateti campii si nu mai adaugati lucruri invetate de Branham.Cercetati inainte de a scoate perle pe gura sau pe taste.

      Ștergere
  8. Am pus intrebarea si pe alt blog: Este Mesajul adevarat pentru ca il credeti sau il credeti pentru ca poate fi dovedit ca adevarat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa se intampla cand oamenii nu il mai au pe Dumnezeu in inima lor. Ajung sa intre in tot felul de secte si miscari dubioase,unde un anumit om este ridicat deasupra celorlalti . In branhamism este Branham,iar in frakism este E.Frank. Apoi peste un timp ajung sa fie nemultumiti de ceea ce vad in jurul lor.De ce oare? Fiindca aceste secte ingamfate si arogante nu te invata sa traiesti Cuvantul si sa ai o relatie personala cu Dumnezeu Tatal,ci vor sa te faca sa gandesti si sa actionezi ca ei ,pana acolo incat iti baga pe gat tot felul de istorisiri si inchipuiri ale intemeietorului sectei sau miscarii respective. Apoi arunca samanta fricii in inima ta. Aceste secte nu sunt de la Dumnezeu ci de la Ego-ul uman,care simte nevoia patologica sa se hraneasca cu invataturi speciale ,doar sa se simta superior celorlalti.

      Ștergere
    2. Exact. Bine ai spus Peter: Apoi arunca samanta fricii in inima ta. Aceste secte nu sunt de la Dumnezeu ci de la Ego-ul uman,care simte nevoia patologica sa se hraneasca cu invataturi speciale ,doar sa se simta superior celorlalti.

      Ștergere
  9. Frumos spus de autorul articolului: Nu poti pierde fiind de partea adevarului.
    Amen.Lasati pe sarmanii de frati orbiti de puterea celui rau sa creada un profet fals. Sa ne fie mila de acestia.

    RăspundețiȘtergere
  10. CUM POATE FI CINEVA UN PROFET ADEVARAT DACA PICA TESTUL DIN Deut 18:20-22? NU poate fi adevarat oricat ar straluci de tare.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.