vineri, 18 octombrie 2013

Scrie-i ingerului din Laodicea

Un om care reuseste in viata in anumite domenii si se imbogateste si are succes si nu duce lipsa de nimic, dar incepe sa se comporte ca un ticalos cu ceilalti care nu au reusit aceleasi performante ca si el, este un om de nimic. 

Acesta este un om rau, un om care pe de-o parte este productiv dar pe alta parte injoseste pe altii care sunt diferiti, desconsiderandu-i, punandu-le tot felul de etichete negative si de prost gust, pentru ca el sa ramana mai presus de ei.

Acest om are mentalitatea toxica, bolnava si falsa, care spune ca "a fi diferit inseamna a fi gresit."

Ca si in pilda Domnului cu cel iertat de datorie, dar care merge si imediat il bate pe altul care ii era dator si lui dar cu mult mai putin decat i se iertase lui, acest gen de oameni sunt intr-o saracie cumplita atat spirituala, umana, cat si educationala si intelectuala. Ei spun si au aparente dovezi ca sunt bogati si nu duc lipsa de nimic dar realitatea este cu totul alta.

Daca in viata de zi cu zi vedem asta, hai sa ne aruncam privirea catre un inger pe care Biblia il numeste Ingerul Bisericii din Laodiceea. 

Daca un om cu atata aroganta este considerat asa, iata aici mai jos, un inger care prin ceea ce face in slujba lui cu succes, se vede foarte sus, foarte binecuvantat, se vede ca fiind unul care face lucruri pe care nimeni altul nu le face. Se vede unul care spune lucruri pe care nimeni altul nu le poate spune, iar prin asta, se crede mai bogat, mai spiritual, mai special decat altii. O pun asa.

Ioane, scrie-i îngerului Bisericii din Laodicea :

”Iată ce zice Cel Ce este Amin, Martorul credincios și adevărat, începutul zidirii lui Dumnezeu: Știu faptele tale, că nu ești nici rece, nici în clocot. O, dacă ai fi rece sau în clocot! 
Dar, fiindcă ești căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea. 
Pentru că zici ”sunt bogat, m-am îmbogățit și nu duc lipsă de nimic” și nu știi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb și gol, te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur curățit prin foc, ca să te îmbogățești și haine albe, ca să te îmbraci cu ele și să nu ți se vadă rușinea goliciunii tale și doftorie pentru ochi, ca să-ți ungi ochii și să vezi. 
Eu mustru și pedepsesc pe toți aceia, pe care-i iubesc. 
Fii plin de râvnă dar, și pocăiește-te. Iată Eu stau la ușă și bat. 
Dacă aude cineva glasul Meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el și el cu Mine. Cine are urechi, să asculte ce zice Bisericilor Duhul” Apocalipsa cap. 3:13-20

Acesta, crezandu-se un vazator perfect, se vede drept unul care nu are nevoie de cineva sa ii verifice invataturile, descoperirile, pretentiile lui personale, deoarece nimeni nu poate vedea mai bine decat el. Nu da socoteala la nimeni niciodata iar daca cineva doreste sa il ajute, contrazicandu-l uneori, ii numeste: Iuda, Core, Datan, Abiram, etc etc. Ce convenabil e sa pui etichete negative pe altii, in loc sa te verifici.

Acesta pretinde ca nu are nevoie de nimeni sa-i spuna nimic, aratand astfel tuturor in mod practic, prin aceste afirmatii si atitudini, ca el nu duce lipsa de nimic si nici nu are nevoie de nici un alt om, biserica, idee ca sa il corecteze. 

El are propriile lui revelatii, variante, propriile lui idei, propria lui cale de a intelege, aplica si transmite altora aceleasi lucruri. Isi face ucenici dupa propriul lui chip. Se da mare ca este cineva.

Acest inger este atat de ticalos incat daca in biserica lui cativa fratii ii spun in respect cateva din erorile lui, dovedite, el este in stare sa isi pregateasca o predica numita "Trei feluri de credinciosi" si altele, ca sa desfiinteze orice opozitie in adunare, si ca fratii sa inceapa sa se urasca intre ei, si sa fie suspiciosi unul cu altul. Ce conteaza? El sa iasa bine. 

Daca fratii pleaca din biserica le da citatul "au iesit din mijlocul nostru pentru ca nu erau dintre noi". Un calmant temporar al constiintei si o justificare ieftina in fata celorlalti din adunare, care sunt foarte naivi nefiind capabili sa faca diferenta intre lucruri, nestiind nimic despre dreptate, iubire, adevar; ei sunt slugile manipulate ale unui lider egoist si semi-dictatorial. Ei il apara cu zel pe inger pretutindeni, nestiind ca Dumnezeu nu cauta la fata omului ci cauta dreptatea in ABSOLUT orice situatie si context.

Decat sa se pocaiasca, ingerul, mai bine calca pe toti in picioare si ii lasa sa plece si sa sufere. Acestui ticalos, nenorocit orb si gol oricum nu-i pasa de sufletele lor. E sarac pe dinauntrul lui.

Orice ticluieste prin talentul lui de a vorbi si influenta lui dar nu vrea sa accepte cand greseste. Mai bine moare, fie si intr-un accident, nu-i pasa. Decat sa isi vada partea lui de vina si se pocaiasca mai bine suporta consecinte grave.  (Ii lipseste o doaga la cap?)

Daca cineva ii aduce dovezi din Biblie asupra erorilor lui, el ignora faptul ca BIBLIA NU POATE FI CONTRAZISA NICI CHIAR DE UN INGER:

"Dar chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va propovaduiasca o Evanghelie, deosebita de aceea pe care v-am propovaduit-o noi, sa fie anatema!" Galateni 1:8 
Galateni 1:11 "…Evanghelia…nu este de obarsie omeneasca…ci descoperirea lui Hristos". 
2 Petru 1:21 "nici o proorocie n-a fost adusa prin voia omului; ci oamenii au vorbit de la Dumnezeu, manati de Duhul Sfant".
2 Timotei 3:16 "Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu…" 
Ioan 10:35 "…Scriptura nu poate fi desfiintata…" 
1 Cor. 2:10 "…Dumnezeu ni le-a descoperit prin Duhul Sau…" 11:23 "…am primit de la Domnul ce v-am invatat"…

   
Efeseni 1:13 "…dupa ce ati auzit Cuvantul adevarului [Evanghelia mantuirii noastre] ati crezut…" 2 Timotei 1:13 "Dreptarul invataturilor sanatoase…tine-l cu credinta" 
Rom. 10: 17 "…credinta vine in urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvantul lui Dumnezeu" 
2 Tim. 3:17 "Scriptura …este de folos…pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna" 
Psalmul 119:105 "Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele".

Fapte 17
10. Fratii au trimis indata, noaptea, pe Pavel si pe Sila la Bereea. Cand au sosit, au intrat in sinagoga iudeilor.
11. Iudeii acestia aveau o inima mai aleasa decat cei din Tesalonic. Au primit Cuvantul cu toata ravna si cercetau Scripturile in fiecare zi, ca sa vada daca ce li se spunea, este asa. "

1 Cor 4 6-7
"Fraţilor, pentru voi am spus aceste lucruri, în icoană de vorbire, cu privire la mine şi la Apolo, ca prin noi înşine să învăţaţi să nu treceţi peste „ce este scris”: şi niciunul din voi să nu se fălească deloc cu unul împotriva celuilalt. 
Căci cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care să nu-l fi primit? 
Şi dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca şi cum nu l-ai fi primit?"

Efeseni 2
8. "Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.
9. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni.
10. Caci noi suntem lucrarea Lui si am fost ziditi in Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte, ca sa umblam in ele." 

Da. Acest inger al Bisericii din Laodicea nu este doar orb ci si ticalos. El uraste educatia, uraste constructia de orfelinate, spitale, de camine de batrani, etc de aceea niciodata in zeci de ani de slujba nu a avut nici macar un singur  proiect si nici macar nu a incurajat pe altii sa faca. 

Avea impresia ca in Biserica nu mai sunt si alte daruri, chemari si multe alte slujbe, si spirituale si administrative ci ca numai el este punctul central al Bisericii si numai slujba lui are valoare in Biserică. 

Nu mă mir că Isus îl face direct TICĂLOS.

Ticălosul ăsta de înger arogant a vorbit împotriva la orice e bun si biblic. Doar pentru ca nu are aprobarea lui nu e bun pentru cei ce il urmeaza, pentru ca nu e si chemarea lui nu e bun, doar pentru el nu intelege ca sunt si altii care au si alte calitati si talente si alti talanti, el nu aproba. Este atat de orb incat nu se vede decat pe sine si chemarea sa. 


A vrut sa se asigure ca va crea o generatie de lenesi, ignoranti si paraziti si a predicat "A face un serviciu lui Dumnezeu fara sa fie voia Lui" in care a pretins ca a face bine pentru slava lui Dumnezeu nu e bine daca nu respecti si nu ai aprobarea profetului-inger. Ce prostie.

Bine a zis Domnul ca e orb. 

Biblia spune inca ceva.

"Dacă crede cineva că este religios, şi nu-şi înfrânează limba, ci îşi înşală inima, religia unui astfel de om este zadarnică. Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume." Iacov 1: 26:27

Ingerul laodicean nu are nici o motivatie prin care sa vedem ca exprima dragostea de frati si iubirea de oameni. 

Critica pe unii care umbla in Cadillacuri si se jura ca nu ar accepta asa ceva niciodata in viata lui, dar l-a prins cu Cadillacul in poza.

Spune ca are daruri, ca are bogatii descoperite, dar in realitate acest inger este SARAC. Nu este doar ORB SI TICALOS CI SI SARAC. Nu mai poate iubi. Nu mai poate darui. Nu mai suporta pe altii, nici pe sine chiar.

Atata a saracit si spiritual incat nici nu mai poate recita una din poeziile lui preferate:
"Daca cerurile ar fi pergamente si oceanele ar fi pline cu cerneala, si fiecare fir de iarba un stilou si fiecare om un scriitor care ar scrie despre dragostea lui Dumnezeu, pergamentele s-ar sfarsi, oceanele ar seca...si tot nu s-ar scrie destul despre dragostea lui Dumnezeu...oh dragoste...dulce dragoste...

Au trecut mai mult de zece ani de cand nu o recita. Are un nod in gat. Nu mai poate iubi. Toate sentimentele lui sunt negative. Tot ce exprima este misticism, inchipuiri, dezbinare, ura, neacceptare, tipete, insensibilitate, inchipuire.

Asa ceva, o astfel de cantare, poezie, orice ar fi, desi o cantase candva cu lacrimi in ochi, deja i se pare o prostie, deoarece nimeni nu mai poate fi salvat daca nu are aprobarea mesajului sau. 

Mai bine isi pregateste o predica cu titlul "ACUZATIA" sa ii faca praf pe toti care si-au permis sa nu ii creada toate autoproclamatiile de tip Ilie, Inger, Fiul Omului, si alte idei nebiblice etc. 

Aceia toti, pentru ca si-au permis sa puna la indoiala pe ingerul-profet trebuie urgent desfiintati, acuzati, etichetati ca niste suflete care sunt in inchisoare si care nu au acces la Domnul Isus fara aprobarea ingerului Laodiceean. Nenorocitul de el. Cel mai mare ticalos.

Cum sa cante el un cantec aiurea despre 1 Cor 13 si Ioan 3:16? 

Aia e ceva depasit. 

El acum e un fel de Ilie, de Fiul Omului, de Inger, nu mai e un simplu frate, nu mai e ca un om de rand si asa si vrea sa fie vazut de catre altii. Ales special sa gaseasca o Mireasa. Saracul de el.

El este acum un fel de rasa superioara, care are acces la niste revelatii unice, taica, de alea nici Parisul nu a vazut, nu se mai complica el cu lucruri de nimic.

Auzi tu, sa mergi sa duci Vestea Buna pacatosilor. Ce gluma. El cauta Tragerea a Treia. Lasa pacatosii si intreaga lume sa piara, cine a zis sa ducem Evanghelia pana la marginile pamantului si pana cand Isus revine, ala a gresit. Cand ingerul apare e gata cu Evanghelia.

Auzi tu, ce gluma buna, e o mare prostie sa tamaduiesti pe cei cu inima zdrobita, sa propovaduiesti robilor slobozenia, sa dai drumul celor apasati, sa imbraci pe cei goi, sa hranesti pe cei flamanzi, sa cauti pe cel cazut, sa te rogi pentru cel vinovat, sa duci speranta celui bolnav, sa aduci unitate in familii dezbinate, sa duci Lumina in inchisori...asa ceva este o naivitate pentru un inger atat de maret si stralucitor, care cica creaza veverite si apoi le ucide impuscandu-le in ochi, fara mila. 

Ingerul asta e ocupat cu vanatoarea, cu camarazii lui homosexuali, el stie de toate si nu are nevoie de nimic. Este non sens asa ceva.

Mai bine sa inventeze ceva taine, ceva mistic, secret, ceva pecetluit la care numai el are acces, sa nu para ca si-a pierdut chemarea, ba dimpotriva sa para ceva absolut fantastic.

Nu mai poate iesi ca evanghelist deoarece nu poate predica cu iubire celor pierduti care sunt in noroiul pacatului si al pierzaniei. 

Ce conteaza ca Domnul Insusi i se arata si ii spune sa iasa ca evanghelist sa se intoarca din calea lui personala ratacita, ingerul asta, este atat de ticalos si orb, incat NU CEDEAZA. (precum Balam, are nevoie de o magarita...poate gaseste Domnul o prorocita, sa ii spuna ceva sa il ajute, sa se pocaiasca sa nu mearga spre moarte)

Poate acolo in campul evanghelistic, ar fi gasit alifie si haina alba si aur curatit prin foc...dar degeaba. Nu a vrut sa mearga.

Ce e interesant in aceasta scrisoare dictata de Isus lui Ioan pentru ingerul din Laodicea, este ca parerea ingerului despre sine nu are nici o legatura cu adevarul despre el insusi.

Domnul ii spune niste cuvinte care sunt total diferite de ceea ce acest inger Laodicean se asteapta. Il desfiinteaza total.

Dragi cititori, voi aveti curaj sa vorbiti cuvintele lui Dumnezeu? Petru ne chiar indeamna la asta.

Sunt milioane si milioane de kilometri distanta intre ceea ce ingerul Bisericii din Laodicea crede despre el insusi si ceea ce Domnul Isus crede despre el. Ce are el in lumea lui mistica imaginara creeata de propria imaginatie si ratacire si ceea ce Domnul ii descopera in lumea reala, este cu totul diferit. Nici o armonie intre el si Domnul Isus. NICI MACAR UNA SINGURA. (nu ma mir ca i-am zis "profetul haosului" acestui inger orb si gol)

Asta trebuia sa il aduca cu picioarele pe pamant.


Ingerul vede o femeie jumatate beata intr-o postura destul de indecenta, cu tigara in coltul gurii, intr-un bar flirta cu un politist. Ingerul se simte scarbit de ea, Domnul Isus ii spune acestuia mustrandu-l adanc: 

"Tu, nu esti mai bun decat ea in ochii Mei. Eu privesc oamenii prin Sange..."

Ani mai tarziu ii da sansa si lui sa se pocaiasca sa nu moara pana la Craciunul din 1965. Chiar atunci a murit. 

Domnul iarta mult, asteapta mult, spala mult, e ingaduitor mult, trece peste multe greseli, apucaturi, falsuri, idei criminale din kabala si masonerie, iarta pentru doctrine false, pentru plagiaturi, iarta pentru profetii false, pentru preziceri mincinoase, Domnul iarta ura fata de femei, ura fata de orice este omenesc, frumos, ura fata de educatie, cultura, ura fata de baptisti, penticostali, etc ideile haotice, vindecari exagerate, botezuri cu cifre inventate, voci si lumini ceresti inchipuite, campanii cu cifre mincinoase de 500.000 de oameni, sau de 10.000 de islamisti convertiti in Africa.

Domnul iarta tot, daca acesta accepta, si il invita pe inger sa ia de la El, niste lucruri cu totul diferite fata de ceea ce acesta are si promoveaza, sperand intr-o intoarcere a ingerului.

Va asculta acest inger de Domnul? Va lua alifie pentru ochi? Va lua aur curatit prin foc? Va lua haine sa isi acopere goliciunea? 
Din pacate nu. Este un catar diabolic de incapatanat.

Pictura. "Un inger gol." Sursa: www.kamilvojnar.com
Ce ma socheaza e ca acelui inger CARE PRETINDE CA E ABSOLUT, CA DETINE ABSOLUTUL SI CA NOI TREBUIE SA CREDEM ABSOLUT IN EL, DOMNUL II SPUNE 5 LUCRURI CU TOTUL NEASTEPTATE ATAT DE EL CAT SI DE AUDIENTA CARE IL URMEAZA PE INGER:

1. TICALOS
2. NENOROCIT
3. SARAC
4. ORB
5. GOL

Si pe deasupra mai spune ca ii vine sa il verse.

CE IL FACE ASA PE INGER?


Eu cred ca dorinta ingerului de a impune ideile lui si de a anatemiza pe oricine asculta de Dumnezeu de a cerceta ce spune acesta, il face asa de josnic.

Numai un ticalos orb si cu sufletul gol face asa ceva, deoarece credinta nu se impune cu forta. Nici cu amenintarea. Credinta este o alegere spirituala, o poveste de iubire, o regasire interioara, o schimbare din dorinta proprie, o nevoie de a fi mai intelept, mai bun, mai duhovnicesc. O nevoie de a vindeca pe altii dupa ce te-ai vindecat si tu. O nevoie de a exprima iubire, bunatate si tot ce a pus Cerul in tine. Este o relatie noua, frumoasa, sensibila, calda cu Creatorul, cu mantuitorul, cu oamenii.


Vedeti voi dragi cititori, credinta, mantuirea, harul, aduce in viata noastra o relatie duhovniceasca de dragoste divina extrem de puternica si sensibila intre Mantuitor si cel mantuit. Aici nu e vorba de a adera la miscarea unui inger si a crede prosteste idei, fie bune fie mai putin bune. 

Mantuirea aduce o relatie de dragoste cu acordul benevol al ambelor parti, nicidecum un viol si abuz spiritual, sufletesc, prin impunere, amenintare, tipete, acuzatii, urlete. 

Credinta in Adevar, este o alegere de buna voie, este o convingere asupra iubirii lui Dumnezeu aratata prin Jertfa Domnului. Duhul Sfant ne convinge de pretul platit pentru pacatele noastre si asta ne atrage la Calvar. Este Vestea Buna ca noi pacatosii, nu am fost pierduti decat temporar, si ca mereu am fost iubiti de Dumnezeu, de fapt, Mielul lui Dumnezeu fiind injunghiat inainte de intemeierea lumii. 

Mesajul adevarului este de o dimensiune cosmica, nu poate fi egalat, si este ca prin Sangele varsat de Isus la cruce, Dumnezeu poate sa fie intr-o relatie cu noi ca Tata si fii si fiice. Ne primeste din nou acasa, ne asteapta, ne iubeste, ne considera nevinovati datorita neprihanirii lui Isus.

Toata pedeapsa ce o meritam noi, a cazut peste NEVINOVATUL MIEL A LUI ELOHIM. El a luat asupra Lui blestemul in locul nostru. 

Este cu adevarat extraordinar si este SUPREM acest mesaj original al Evangheliei. Sa vina cineva sa anuleze sau sa inlocuiasca lucrarea asta din vietile oamenilor este un mare ticalos. Un inselator, un mincinos.

Cum poate fi acest inger atat de ticalos?

Pretinzand ca trebuie sa il urmezi pe el si mesajul lui ca sa poti fi mantuit. Devine pentru el insusi si pentru cei orbiti de stralucirea lui, alt mantuitor. Printr-un tupeu greu de egalat, ingerul inlocuieste harul divin si lucrarea de la Calvar, cu asa zisele taine, ieftine, false si haotice.

Acest inger si-a pierdut orice gust, incat Isus e pe cale sa IL VERSE AFARA DIN GURA scarbit de noul gust al ingerului.

De ce ingerul din Laodicea crede ca are de toate si nu duce lipsa de nimic? 

Pentru ca slujba lui a avut impact, influenta si in plus credea ca ideile lui sunt unice singurele care conteaza.

De ce Domnul considera toate acele lucruri ale ingerului drept NIMICURI?


Pentru ca cele mai multe nu sunt biblice, sau daca sunt corecte unele sunt plagiate, copiate de la altii, iar altele nu reflecta curatia, bunatatea, iubirea transmisa de Dumnezeu prin mesajul Evangheliei Jertfei Mielului Isus Cristos pentru omenire.
 
De ce Domnul Isus este la polul opus ideilor, mentalitati si atitudinii acestui inger? Pentru ca ISUS ESTE ADEVARUL. EL NU ACCEPTA SI NU IUBESTE MINCIUNA SI URA SI IPOCRIZIA.
 
De ce Domnul Isus are ceva (alifie, aur curat) care este cu mult mai superior fata de ceea ce acest inger pretinde ca are? 

Pentru ca pretul platit la crucea de la Golgota este atat de mare incat nici chiar un inger nu are dreptul sa minimalizeze importanta acesteia iar inlocuirea ei cu idei false mistico-religioase-paranoice-numerologice si apocaliptice inseamna anticrist si frauda spirituala.

Care este impertinenta si suprema nerusinare a acestui inger al Bisericii din Laodicea?

Atunci cand primeste scrisoarea de la Ioan, el o citeste si o adreseaza catre ceilalti si catre biserica lui, acuzand pe altii. Cand ingerul orb, priveste in oglinda Cuvantului, VEDE MEREU PE ALTII MAI RAI SI MAI NECREDINCIOSI, NU SE VEDE PE SINE, deoarece e orb.

E adevarat ca multi de acolo sunt ca si el, dar in acest fel el isi scapa pielea, acuzand pe altii.

Daca si urmasii acestui inger sunt la fel ca el si i-au preluat gandirea, ideile, atitudinea, modul de a privi viata, credinta, atunci si ei au aceleasi caracteristici ca si liderul lor, ingerul Laodicean. Se dau mari ca au de toate dar realitatea este cu totul alta si este deosebit de cruda. Ei traiesc in intunerec. Si ei sunt la fel ca el. Nenorociti, orbi, goi, ticalosi, saraci. 

Toti ar trebui sa isi vada aceste neajunsuri si sa fie plini de ravna pentru pocainta. Asta cere Domnul, ingerului si urmasilor lui. Nu eu, nu acest blog, ci DOMNUL Insusi.

Dar nu va speriati. Pocainta este dulce. Smerenia ne va inalta.
Adevarul Evangheliei elibereaza poporul de ura, de conflicte, de certuri, de ani de zile de discordie, barfa, minciuna, rautate, acuzatii mincinoase. 

Dupa 20-30 de ani poporul din Romania nu a experimentat iertarea, iubirea, unitatea, dragostea de frati iubirea de oameni, la o scara biblica pe plan national. Cred ca este timpul acum.

Domnul aduce vindecare. Aduce lamurire. Aduce iertare. Face din doi unul. Aduce adunari fratesti pe tara unde ISUS DOMNESTE SI CONDUCE. 

Acolo oamenii nu se pot uri, nu se pot dispretui, nu pot anula unul altuia ce a facut Domnul la Cruce pentru ceilalti. Acolo incepe din nou Duhul Sfant sa lucreze. 

Va vedea Romania asa ceva? Eu cred ca daca urmeaza pe ISUS si Evanghelia cu invatatura ei simpla si sanatoasa si nu pe ingerul cel orb si ticalos, sau alte idei fanatice, da, va vedea mult mai mult. 

Duhurile de mandrie, de aroganta de ura, duhurile dezbinarii, lipsa flexibilitatii de a comunica si colabora trebuie eliminiate din mintile si sufletele oamenilor.

Dragi frati, va cer sa postiti si sa va rugati, sa va arate Dumnezeu daca mint sau daca scriu adevarul aici in blog! 

Romania sufera. Romania este jos. 

Romania are nevoie de tine, orasul tau are nevoie de tine, cartierul tau are nevoie de tine, adunarea ta are nevoie de tine, strada ta are nevoie de tine, eu am nevoie de tine, echipat ca in Efeseni 6 si cu ungerea Duhului Sfant in tine, matur, nu cu povestile tale despre un om care a murit acum 60 de ani. 

Cat timp vei mai pierde? Cine renunta la predicarea unui inger stralucitor pentru a predica pe Cristos cel rastignit? Tu? Eu sper ca tu. Ma rog sa fi tu acela. Nu e intamplator ca citesti aici.

Auzi dragul meu. Nu te mai da mare ca esti la mesaj, si ca ce bine ca tu nu esti ca altii.

Fii atent: Domnul spune ca erau doi oameni care se rugau, si unul se dadea mare si multumea lui Dumnezeu ca nu e ca celalalt de langa el, care probabil avea pacatele lui, neajunsurile lui, luptele lui. 


Dar Domnul il apreciaza pe cel care sincer care s-a cait de pacat, si nu pe celalalt la care nimeni nu ii ajungea la nas de arogant ce era.

Nu mai sta pe scaunul batjocoritorilor aroganti, ca acest fatarnic. Mandria aduce pierirea.

Duhul vorbeste Bisericilor despre acest inger la care Ioan i-a scris, ca sa nu fie amagite de stralucirea slujbei asa zise "unice" a lui. 

E un inger care nu va duce nicaieri pentru ca el nu vede drumul pentru ca e orb, ticalos, gol, nenorocit, sarac SI NICI MACAR NU STIE CA E ASA.

Nici un alt inger din ceilalti nu sunt atat de aroganti precum acesta. 

E posibil ca nici nu au avut atatea daruri si asa impact in slujba lor si de aceea nici nu au ajuns sa se mandreasca si sa fie numiti orbi, ticalosi etc. 

Acest inger al bisericii din Laodiceea se pare ca din slujitorul Domnului si al oamenilor a devenit dusmanul Lui si a lor. S-a salbaticit ca si Ismael. 

Uraste pe toti si ii provoaca la razboi, nu mai este de mult timp un fiu al pacii.

Romania este ca slabanogul de la scaldatoare, bolnav de 38 de ani. Tot spera ca miscarea ingerului sa faca ceva pentru ea, pentru el. 

Dar Romania are nevoie de Isus. El a intrebat pe slabanog: VREI SA TE FACI SANATOS? 

Acest om era mereu depasit de altii, de concurenta, si de situatie, in drumul lui spre vindecare. Tot la urma ramanea, bietul de el. Ceilalti dadeau din coate si calcau in picioare pe altii sa ajunga la miscarea facuta de inger. Nici unul din cei ce cautau miscarea ingerului nu aveau mila de acest om. Caracterul lui Isus, modul Lui de gandire, atitudinea Lui, nu erau in mentalitatea lor sau in felul lor de a fi. 

Dar El a cuplat si simtit cu durerea acestui slabanog. 

Oamenii bolnavi alergau la miscarea ingerului, dar slabanogul a stat fata in fata cu Creatorul tuturor ingerilor.

ISUS A VENIT la el si puterea bolii a fost rupta. 

Slabanogul nu a mai avut nevoie de nici o miscare a unui inger. 

Iubirea neconditionata a lui Dumnezeu fost exprimata si el a primit-o. Aleluiah! Asta e harul suveran.

Romania are nevoie de oameni care sa accepte ca timpul ingerului a trecut si ca ISUS ne cauta pentru a ne vindeca, pentru a-si exprima bunatatea Lui catre noi.

Nici un inger sau alt slujitor nu va poate duce la Cer prin miscarea lor. Numai Domnul poate.

26 de comentarii:

  1. E prea tare și mă sperie pentru că văd atat de clar lucrurile acum. De fiecare dată cand citesc ceva de genul mă sperie. Sotul meu mă jecmaneste că imi zicea inainte că nu miroase bine ceva in invătăturile lui fratele Branham și acest grup este condus in stil dictatorial cu uniformă la fel cand vedea toate surorile și femeile identic imbrăcate in fustă lungă, păr lung, toate palide și incruntate. Este amprenta unui sistem manipulat nu al deciziilor personale mai spune el. El e baptist citit a știut întotdeauna că ceva nu e bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vede foarte bine lucrurile sotul dvs.Eu am iesit de la ei tocmai din cauza liderilor care ii manipulau pe altii si isi impuneau propriile reguli in adunare.De aceea si femeile sunt triste si barbati sunt nervosi si cu tensiune nervoasa gata sa izbucneasca,rautaciosi si frustrati.Tocmai din cauza ca se simt apasati si oprimati dar de frica nu au initiativa.

    Este ca un sistem securist unde cativa lideri din tara folosesc manipularea si inducerea fricii.Este un genocid spiritual ceea ce se intampla.Le place sa abuzeze emotional de alti frati mai slabi,sa-i intoarca impotriva altora si daca nu te conformezi regulilor impuse de ei atunci te incadreaza intr-un tablou din biblie.

    Totul este manipulare de cea mai joasa speta.Nu este nimic spiritual aici.

    De aceea am si spus ca asa zisul inger care cica l-ar fi vizitat pe WMB se numeste Avak Hagopian si era un ""vindecator"" imbracat in robe albe,negre si coafat precum Isus Hristos.

    Exista si poza facuta seara unde Branham se simte bine in compania acestui individ care are in numele sau initialele A.H- Anti Hrist.Branham pe el il numeste ""ingerul"" ccare l-ar fi vizitat intr-o seara .

    Dati pe Google image si sa vedeti cine era defapt ""ingerul"" care l-ar fi vizitat seara pe Branham!.

    Ap Pavel ne avertizeaza cand spune foarte clar si raspicat:""Hristos va eliberat,nu va faceti robi ai oamenilor!""

    Orice sistem care distruge personalitatea si creativitatea omului nu este de la D-zeu.Este ca un sistem de tip nazist. Daca D-zeu vroia sa ne faca pe toti la fel atunci ne facea pe toti asemanatori,precum niste oameni robotizati.Dar ne-a facut cu tipuri de personalitate diferite,cu talente artistice si stiintifice diferite.

    Toata creditna branhamistilor si frankistilor sta defapt pe relatarile si exagerarile lui Branham cu privire la Norul asa zis supranatural si alte fantezii mistice,precum si cateva poze pretins supranaturale.

    Dar ei nu se gandesc ca si Satan se preface intr-un inger de lumina ca sa raspandeasca rautatea,conformismul spiritual si frica fata de anumite invataturi.Nu uitati ca in dragoste nu este frica.Cei care stau pe dragostea lui D-zeu au invins frica .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect faca Domnul Lumina in dreptul celor orbi Amin

      Ștergere
    2. Eu fac parte dintr-o adunare de crestini din Mesaj si sunt foarte fericit acolo ! Ne iubim intre noi si iubim cu o dragoste sfanta pe orice om si il primim cu drag la noi.Respectam orice opinie si punct de vedere,fiecare om este diferit in felul lui.Dumnezeu sa va binecuvinteze.

      Ștergere
  3. I pastored a Baptist tabernacle for seventeen years in Jeffersonville, without even a salary. I never took an offering. I worked as... I was a Game Warden, state of Indiana. And I never took an offering in my life.
    56-0415 THE.DEEP.CALLING.TO.THE.DEEP
    (Notice he said “Baptist tabernacle” so that nobody would catch him in his lie about his conversion to Christ. He was a minister of the Pentecostal Tabernacle.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yes it is true. He was a pentecostal pastor at Pentecostal Tabernacle.

      I can not understand why did he lied.

      Branham also lied about offering. He did not took always the offering but he did. He said "never" to impress people.

      He is very proud for not taking offering but when he has gone bankrupt he said that he was very wrong and chanched his teaching (again) and said that:
      "THE SERVICE IS NOT COMPLETE WITHOUT TAKING OFFERINGS. Even the church has 1 billion dollars, we must put our money in offerings"

      He was very chaotic preacher and teacher not worthy to follow him as Absolute prophet or teacher. He was false oriented.

      Ștergere
  4. Vedeti voi dragi cititori, credinta, mantuirea, harul, aduce in viata noastra o relatie duhovniceasca de dragoste divina extrem de puternica si sensibila intre Mantuitor si cel mantuit. Aici nu e vorba de a adera la miscarea unui inger si a crede prosteste idei, fie bune fie mai putin bune.

    Mantuirea aduce o relatie de dragoste cu acordul benevol al ambelor parti, nicidecum un viol si abuz spiritual, sufletesc, prin impunere, amenintare, tipete, acuzatii, urlete. NICI VORBA.

    Credinta in Adevar, este o alegere de buna voie, este o convingere asupra iubirii lui Dumnezeu aratata prin Jertfa Domnului. Duhul Sfant ne convinge de pretul platit pentru pacatele noastre si asta ne atrage la Calvar. Este Vestea Buna ca noi pacatosii, nu am fost pierduti decat temporar, si ca mereu am fost iubiti de Dumnezeu, de fapt, Mielul lui Dumnezeu fiind injunghiat inainte de intemeierea lumii.

    Mesajul adevarului este de o dimensiune cosmica, nu poate fi egalat, si este ca prin Sangele varsat de Isus la cruce, Dumnezeu poate sa fie intr-o relatie cu noi ca Tata si fii si fiice. Ne primeste din nou acasa, ne asteapta, ne iubeste, ne considera nevinovati datorita neprihanirii lui Isus.

    Toata pedeapsa ce o meritam noi, a cazut peste NEVINOVATUL MIEL A LUI ELOHIM. El a luat asupra Lui blestemul in locul nostru.

    Este cu adevarat extraordinar si este SUPREM acest mesaj original al Evangheliei. Sa vina cineva sa anuleze sau sa inlocuiasca lucrarea asta din vietile oamenilor este un mare ticalos. Un inselator, un mincinos.

    Cum poate fi acest inger atat de ticalos?
    Pretinzand ca trebuie sa il urmezi pe el si mesajul lui ca sa poti fi mantuit. Devine pentru el insusi si pentru cei orbiti de stralucirea lui, alt mantuitor. Printr-un tupeu greu de egalat, ingerul inlocuieste harul divin si lucrarea de la Calvar, cu asa zisele taine, ieftine, false si haotice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE AI ZIS AICI E AMIN FRATE LICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. 1 Îngerului Bisericii din Efes scrie-i:
      4 Dar ce am împotriva ta, este că ţi-ai părăsit dragostea dintâi.
      5 Adu-ţi dar aminte de unde ai căzut; pocăieşte-te, şi întoarce-te la faptele tale dintâi. Altfel, voi veni la tine, şi-ţi voi lua sfeşnicul din locul lui, dacă nu te pocăieşti.
      a fost cumva Pavel nepocait? ia luat dumnezeu sfesnicul?
      fr,branham nu el a fost ticalos,orb sau gol. biserica a fost aceia. biserica a fost fara dragoste nu pavel. voi nu intelegeti niciodata pt ca ati fost alesi sa nu intelegeti ce face dumnezeu azi.
      Lica draga nu stiu in ce crezi tu.Pt ca eu vad pe blogul acesta tu doar critici dar nu ai nicio temelie pe care sa zidesti credinta ta,si pe altii.



      Ștergere
    3. Ai scris si privit prin prisma ca ideea lui Larkin copiata de Branham cu privire la Cele Sapte Epoci ar fi adevarata, de aceea l-ai pus pe Pavel acolo, dar aceasta idee desi poate fi interesanta, nu este si biblica.
      Deci ce ai spus tu mai sus, ma ajuta pe mine sa vad clar ca ideile lui Branham si ca Pavel nu a fost ingerul bisericii din Efes, ci daca o luam simplu biblic Pavel a fost trimisul pentru Neamuri atunci in primele zeci de ani dupa slujba lui Isus.

      Biblia spune clar ca "Ingerului Bisericii scrie-i"

      Eu nu mai cred ca Branham e cel din Laodicea, e ceva departe de Biblie dar am scris acest articol deoarece caracterul ingerului laodicean se potriveste perfect cu cea a lui, asa dupa cum eu am studiat mai profund in ultimii ani.
      Am vrut sa arat haosul si contradictia din mesaj, precum si lipsa de coerenta asupra citirii textului biblic existent la mesaj.

      In predica "Si nu o stii" Branham se refera la biserica laodiceea direct si eticheteaza pe penticostali, baptisti, etc ca si cum lor i se adreseaza Domnul intr-un mod atat de aspru si face zeci de referiri NEBIBLICE, textul biblic arata clar cui i se adreseaza El in scrisorile dictate lui Ioan pe insula Patmos.

      Modul acesta prostesc, inuman si nebiblic de predicare "a Cuvantului" fara iubirea lui Dumnezeu in inima lui, a lui Branham si de a acuza pe altii cand de fapt e vorba de tine arata si mai limpede ca ratacirea lui a atins apogeul in 1965, probabil de aceea a si incheiat totul prin tristul accident.

      Intr-un fel se adreseaza Domnul noua tuturor care in anumite perioade ale vieti cadem in aceea ratacire intr-o masura mai mare sau mica, si spunem ca altii sunt orbi goi, ca noi avem de toate, dar de fapt noi suntem aceia.

      Lectia biblica, lectia de viata din aceasta scrisoare este ca sa nu avem impresii false judecand si condamanad pe altii si sa ne laudam ca avem totul la orice nivel, deoarece prin ochii Domnului lucrurile stau diferit.

      Asta seamana exact cu ceea ce Domnul ne invata mult in primele capitole din Matei in special..."nu judeca ca sa nu fi judecat" "de ce nu te uiti la barna din ochiul tau mai intai?" si asa mai departe. Acest spirit de judecata nedreapta, ura si mandrie domneste la mesaj foarte mult.

      Pe acest blog nu critic, ci expun si o alta fata a monezii numite "mesajul orei". Ar fi bine sa va ajute in cautarea voastra.

      Este dreptul vostru, nostru, sa aflam ambele variante despre un lucru si abi apoi sa decidem de buna voie daca il urmam sau nu.

      De pilda daca eu stiam mai demult ca Branham nu a fost deloc la vanatoare sa se intalneasca cu acel nor, la data de 28 febr. 1963 si as fi vazut toate contradictiile enorme, NU AS FI CREZUT, dar neavand atunci detaliile respective am crezut ca un prostut.

      la fel e cu fiecare doctrina, invatatura, descoperire, pretentie, etc ale lui Branham. Avem voie sa stim si o a doua opinie, ca sa putem lua decizia corecta, altfel aducem haos in vietile noastre acceptand MINCIUNA sau exagerarea despre acel lucru.

      Dragul meu, Dumnezeu face azi multe lucruri, multe minuni, multe lucrari mari pretutindeni, nu cere El permisiunea mea sau a ta sau a branhamistilor si mai mult in primul rand face ce a facut intotdeauna: cauta sa salveze oameni, si prin toate mijloacele posibile sa predice Evanghelia mantuirii pana la marginea pamantului, in plus cauta sa ridice Biserica sa fie matura, sfanta, iubitoare, in actiune si roditoare pentru slava lui Dumnezeu si binele societatii in general.

      Nu conteaza cand El revine, nu conteaza ca El revine maine sau peste 50 de ani, ma rog sa fim in actiune si pregatiti atunci cand ne va duce acasa sau va veni El la noi.

      Iar pregatirea nu e legata de a cunoaste "tainele ingerului" ci de a avea candela curatita si plina cu untdelemn.

      Biblia si planul Lui pentru noi e simplu.

      Iti doresc un An Nou plin de realizari in plan spiritual, profesional si material.

      Ștergere
  5. Duhul Sfant dezvaluie celòr ce iti citesc scrierile cat de " curatita " este candela ta si GOALA de untdelemn !
    Prin vorbele tale dovedesti ca pentru tine Scriptura - prezentata in desavarsire prin MESAJ - este doar o " moneda" pe care tu o intorci, ca Iuda. pe "fata norocoasa " pentru tine, oridecate ori arunci, rostogolite in aer, cuvinte ca acestea :"..."nu judeca ca sa nu fi judecat" "de ce nu te uiti la barna din ochiul tau mai intai?" si asa mai departe. Acest spirit de judecata nedreapta, ura si mandrie domneste la mesaj foarte mult. ", in fatarnicia ta voind sa sugerezi ca ASA ESTI TU, pretinzand ca ai fost invatat in felul ala pe cand erai urmator al Mesajului ca si cainele dupa caruta tiganului, care niciodata n-a vrut sa te ia sus , desi de cele mai multe ori fugeai in fruntea ei, latrand foarte frumos (dumnezeieste ) Se vede ca te-ai obosit grozav si te-ai lasat de caruta , latrand cu furie impotriva ei Cine te-a pus oare in ambele posturi , ca tot tu pretizi ca ai fi fost OBLIGAT , de fapt tie NU TI-A PLACUT MANCAREA, Stapanul n-a luat painea de la copiii Lui s-o de la catei , ci teai hranit doar cu laturile pe care le versi pe blog ., visand uneori la o masa bogata , pe care totusi o respingi cu aroganta zicand " pregatirea nu e legata de a cunoaste tainele ingerului, , Dumnezeu face azi multe lucruri, multe minuni, multe lucrari mari pretutindeni, nu cere El permisiunea mea sau a ta sau a branhamistilor " " Nu conteaza ( pentru tine ) cand El revine "
    si pretinzand cu tupeu ca tu vestesti o evanghelie , dar cu inima esti departe, pur si simplu NU TE INTERESEAZA cum lucreaza Dumnezeu ci doar inca un an lumesc"plin de realizari " realizari personale , ca doar te-ai facut stapan pe viata ta, si incerci sa-i stapanesti si pe altii , ca doar nu degeaba te-ai antrenat in psihologie , BANDITULE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aiurea ,bati campii grav de tot.WMB e la 2 m sub pamant si voi dupa aproape 50 de ani tot continuati sa propagati ideile si afirmatiile lui care se dovedesc ca sunt minciuni si inventiile lui personale ,sau invataturi pe care el le-a preluat din cartile pe care le-a citit.

      Mai are rost sa spun de invataturile lui adaugate la Cuvant?Casatorie si Divort iti spune ceva? Descoperirea pecetilor ,care sunt defapt Epocile?

      Nu te-ai intrebat de ce nu ia spus ingerul ca el este Ilie?La insarcinat doar cu darul de vindecare...De ce nu ia spus ca el este Ilie si ca prin el D-zeu va descoperi niste invataturi speciale,taine...etc?

      El a copiat niste invataturi si idei de la altii apoi sa batut cu pumnul in piept ca sunt propriile lui descoperiri...Si voi ca papagalii nu faceti decat sa il copiati in vorbire,atitudine si gandire propagand niste minciuni si aberatii marca WMB.

      Stii ca Branham a spus ca Isus a fost creat in pantecele Mariei?Prin faptul ca a spus ca pana si ovulul este creat de D-zeu..Deci ,dupa invatatura lui WMB Isus Hristos este o fiinta creata,nu in vesnicie cum cred Martorii lui Iehova ci in...burta Mariei!.

      Nici nu va cunoasteti propriile invataturi dar behaiti pe aici ca bagatori de seama ,avand pe limba doar venin si acuzatii prostesti deparca voi l-ati inventat pe D-zeu sau ca si cum de la voi a plecat Cuvantul...






      .



      Ștergere
    2. Nu ai inteles nimic.

      Daca ti-am spus adevarul si imi vorbesti asa cum ar trebui sa te numesti tu pe tine insuti si pe ceilalti care mintiti oamenii -acum cu buna stiinta o faceti- despre mesajul fals si haotic de doi bani a lui Branham? Banditi la drumul mare ?
      E putin zis.

      Ce fel de credinta aveti care la toate afirmatiile ei nu are dovezi? DE ce nu ai raspuns la subiect mai sus? PENTRU CA NU AI CE ! Stiti ca Larkin a scris "Cele 7 Epoci ale Bisericii" si acum taceti, prefacandu-va ca nu e adevarat CEVA ADEVARAT. Si uite asa minciuna la voi este considerata adevarul si adevarului ii spuneti minciuna.

      CREDINTA VOASTRA ESTE BAZATA PE FANTEZIE SI MINCIUNA.

      Esti doar emotional negativ si esti exact ca ceilalti. Nu este nimic divin in asta. Dimpotriva, este ceva ce nu iti face bine.

      Domnul Isus a zis ucenicilor ca "NU ESTE TREABA VOASTRA ACESTE LUCRURI" cand ei L-au intrebat despre revenirea Lui, asa ca inainte sa vorbesti ca un om fara minte ar trebui sa mai studiezi Biblia, inteligentule.

      Sunteti produsul de proasta calitate umana si spirituala a lui Branham, nicidecum Mireasa Domnului.

      Stii vorba aia: "Cine spune, ala e".

      Ștergere
    3. Observati fratilor ca Branhamisti nu raspund la subiecte cu dovezidar jignesc pe alti si inca pretind sa le credem minciunile.Ticalosie mare.

      Ștergere
  6. Vedeti voi dragi cititori, credinta, mantuirea, harul, aduce in viata noastra o relatie duhovniceasca de dragoste divina extrem de puternica si sensibila intre Mantuitor si cel mantuit. Aici nu e vorba de a adera la miscarea unui inger si a crede prosteste idei, fie bune fie mai putin bune.

    Mantuirea aduce o relatie de dragoste cu acordul benevol al ambelor parti, nicidecum un viol si abuz spiritual, sufletesc, prin impunere, amenintare, tipete, acuzatii, urlete. NICI VORBA.

    Credinta in Adevar, este o alegere de buna voie, este o convingere asupra iubirii lui Dumnezeu aratata prin Jertfa Domnului. Duhul Sfant ne convinge de pretul platit pentru pacatele noastre si asta ne atrage la Calvar. Este Vestea Buna ca noi pacatosii, nu am fost pierduti decat temporar, si ca mereu am fost iubiti de Dumnezeu, de fapt, Mielul lui Dumnezeu fiind injunghiat inainte de intemeierea lumii.

    Mesajul adevarului este de o dimensiune cosmica, nu poate fi egalat, si este ca prin Sangele varsat de Isus la cruce, Dumnezeu poate sa fie intr-o relatie cu noi ca Tata si fii si fiice. Ne primeste din nou acasa, ne asteapta, ne iubeste, ne considera nevinovati datorita neprihanirii lui Isus.

    Toata pedeapsa ce o meritam noi, a cazut peste NEVINOVATUL MIEL A LUI ELOHIM. El a luat asupra Lui blestemul in locul nostru.

    Este cu adevarat extraordinar si este SUPREM acest mesaj original al Evangheliei. Sa vina cineva sa anuleze sau sa inlocuiasca lucrarea asta din vietile oamenilor este un mare ticalos. Un inselator, un mincinos.

    Cum poate fi acest inger atat de ticalos?
    Pretinzand ca trebuie sa il urmezi pe el si mesajul lui ca sa poti fi mantuit. Devine pentru el insusi si pentru cei orbiti de stralucirea lui, alt mantuitor. Printr-un tupeu greu de egalat, ingerul inlocuieste harul divin si lucrarea de la Calvar, cu asa zisele taine, ieftine, false si haotice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu la care inger al saptelea te referi, daca consideri ca Branham este ingerul al saptelea gresesti din doua puncte de vedere. Din punct de vedere biblic, si din punct de vedere al mesajului:
      63 - 0317E ”Acum vezi tu, eu nu am inventat asta . Aceasta este ceea ce ... Acest lucru este ”așa vorbeste Domnul” . Voi citi din carte : " Când îngerul al șaptelea este anuntat , taina lui Dumnezeu ar trebui să fie finalizata , după cum a fost anunțata de către sfinții Săi prooroci ", adică , profeții care au scris Cartea . La proclamarea celei de a șaptea epocă a bisericii , în ultima vârsta a bisericii , toate lucrurile care au ramas in suspans , despre care am citit în timpul erei bisericii va fi adusa împreună .
      Și când pecetile sunt rupte și taina este descoperita , atunci este timpul în care Îngerul vine , Mesagerul , Hristos , care a pus piciorul pe pământ , și mare , cu un curcubeu curcubeu deasupra capului lui . Acum, amintiți-vă , acest al șaptelea înger este pe pământ la venirea lui .
      Așa cum Ioan a dat mesajul său , în același timp, cu Mesia. Ioan știa că Îl va vedea , pentru că el trebuia sa il prezinte .”



      "Acum, amintiți-vă , acest al șaptelea înger este pe pământ la venirea lui .
      Așa cum Ioan a dat mesajul său , în același timp, cu Mesia."

      Ștergere
  7. I all the time used to study post in news papers
    but now as I am a user of web therefore from now I am using net for content, thanks to web.


    my web site

    RăspundețiȘtergere
  8. asa zisul inger este de fapt orb gol ticalos nenorocit si nici el nici urmasii lui nu stiu asta. de ce nu stiu? pentru ca si ei sunt ca si el. orbi!!

    RăspundețiȘtergere
  9. E taaaaaaaaaaaare articolul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce seamana cu Branham cel din imagine. este chiar el?

      Ștergere
    2. Chiar ca seamana. Nu stiu, nu cred, nu am idee....interesant cum cad ingerii astia...putea lasa Branham simplu lucrurile in sensul ca daca s-a rugat pentru un caz grav si acela s-a vindecat, e foarte ok ca acel pacient sa spuna: "Fratele Branham e un inger pentru mine. Un inger de al Dumnezeu." Nu e nimic gresit sa spui asta.

      Sau un om duce alimente unei familii sarace cu multi copii, poate voi ati patit asa.

      Eu am patit, am dus haine, alimente, banii de lemne intr-o iarna geroasa unor familii si au zis ca : "fratele Lica este un inger de la Dumnezeu", la fel Branham si orice om care slujeste, care are un duh de slujire -caci ingerii sunt duhuri slujitoare- este corect sa ii spui "inger" in forma metaforica si duhovniceasca a acestui lucru nu in sensul dogmatic.

      Sau cand am intrat intr-o curte in Hunedoara la fratele Golisie, avea un caine lup mare si care rupea tot, dar cand am intrat a venit la mine si si-a pus capul pe picioarele mele ca si cum m-ar fi iubit si vroia sa il mangai...toti au fost socati deoarece acel caine era cunoscut ca fioros si era prima mea intalnire cu el O sora foarte impresionata a spus: "frate Lica esti un inger."

      A spune cuiva in forma mertaforica "inger" e corect.

      Dar Branham si-a singur inger si a impus o doctrina, o invatatura in biserica, si s-a identificat fals in Biblie si a mai facut un lucru groaznic prin asta.

      Stiti care este acela?

      A stricat toata frumusetea interioara pe care o are orice om atunci cand in urma unor fapte de iubire si sacrificiu, acesta este numit inger.

      A stricat sensul frumos, bogat si spiritual al cuvantului inger, duh slujitor. Branham a devenit imaginea un inger decazut, isteric, amenintator, adica un inger care nu mai slujeste ci pretinde supunere si ascultare oarba. Pacat.

      Stati. Am o revelatie de lidership. Ingerii decazuti sunt cei nu au mai slujit, ci au pretins, ca si Lucifer, sa fie urmati. Ingerii fusesera creati ca duhuri SLUJITOARE.

      Lideri slujitori, care slujesc, care dau valoare poporului, oamenilor, societatii, sunt lideri inspirati de duhuri-ingeri buni, divini. Ei contribuie, ei slujesc.

      Liderii decazuti sunt cei care nu mai slujesc poporului, ci care pretind sa ii creada, sa ii urmeze si sa ii finanteze fara sa dea inapoi valoare acestuia.

      Pare foarte bogat subiectul asta.

      Chiar Domnul a spus ca "cel mai mare dintre voi SA SLUJEASCA TUTUROR." Ce frumos, ce inspirational e sa inveti lidership de la LIDERUL SUPREM.

      Dusmanul Lui si ingerii decazuti vor sa fie urmati, sa fie crezuti FARA SA SLUJEASCA CI PRIN IMPUNERE SI AMENINTARE si idei explicate diferit.

      Ștergere
  10. Doar așa se poate înțelege ca în afară de har și mântuire isus a mai adus sabie și foc pe pământ

    RăspundețiȘtergere
  11. A stricat sensul frumos, bogat si spiritual al cuvantului inger, duh slujitor. Branham a devenit imaginea un inger decazut, isteric, amenintator, adica un inger care nu mai slujeste ci pretinde supunere si ascultare oarba. Pacat.

    Stati. Am o revelatie de lidership. Ingerii decazuti sunt cei nu au mai slujit, ci au pretins, ca si Lucifer, sa fie urmati. Ingerii fusesera creati ca duhuri SLUJITOARE.

    Lideri slujitori, care slujesc, care dau valoare poporului, oamenilor, societatii, sunt lideri inspirati de duhuri-ingeri buni, divini. Ei contribuie, ei slujesc.

    Liderii decazuti sunt cei care nu mai slujesc poporului, ci care pretind sa ii creada, sa ii urmeze si sa ii finanteze fara sa dea inapoi valoare acestuia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bro Frank ce mai zice?Se mai predica pe el si pe Branham? Nu l-am mai urmarit de ceva vreme.Imi dadea impresia de parca ar fi intr-o criza de identitate.Cu Rusaliile promise ce mai zice? Le mai promite credinciosilor lui implinirea fagaduintei din Fapte 2:38? Nu de alta dar de zeci de ani tot asta promite.Asta ma duce cu gandul la un om care ii duce cu zaharelu pe altii. Voua cum vi se pare? O zi placuta sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mesajul este fals13 august 2020 la 12:42

    E in varsta omul nu ai ce face.

    Stim ca ii duce cu zaharelul insa nu stim daca el e constient de asta sau o face in blind, adica fara sa isi dea seama? (E greu sa nu isi dea seama deoarece a corctat multe falsuri de la Branham insa multe a si pastrat). Mie nu mi-a dat raspunsuri biblice si de bun simt la scriaosrea pe care i-am trimis-o in care am aratat zecile de falsuri, afirmatii necinstite, plagiaturi si contradictii din Mesaj.

    Deci intrebarea mea e daca o face dinadins pentru ca nu mai poate da inapoi? E compromis foarte mare. E coruptie spirituala de proportii.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.