sâmbătă, 20 decembrie 2014

Descoperire sau plagiatura?

Domnul Ponta este pe cale sa piarda doctoratul, deoarece tot mai clar se vede ca este plagiator iar lucrarile lui nu sunt atat de valoroase datorita domniei sale asa cum a dorit sa se vada in prima faza, in aparenta. 

Desigur ca o tara intreaga stie asta, zeci de experti, oameni de top din mediul academic au dovedit acest lucru atat de simplu de vazut, dar primul ministru se incapataneaza sa nege plagiatul si sustinatorii lui, pupincuristii in speta, continua sa nege pe fata cu o nesimtire greu de imaginat. Am gasit pe net cateva poze. Nu sunt facute de mine. Dar ideea mea este cu totul alta.







Pentru cateva randuri copiate, Ponta risca sa i se retraga doctoratul. Nu pentru pagini intregi. Nu pentru capitole intregi. Nu. Doar pentru cateva randuri. 

Stiti de ce? Pentru ca minciuna e minciuna. Furtul intelectual e furt. Hotia e hotie. Nesimtirea e nesimtire. Aroganta si vanitatea sunt damnabile. Sunt multe de spus in acest sens.

Se apropie Sarbatorile, stati in familie, nu vreau sa va rapesc mult timp dar cred ca este important sa clarificam acest aspect. 

In ultimele articole si comentarii ne-am apropiat mai mult de plagiatura numita "mesajul timpului de sfarsit prin profetul Ilie, ingerul 7, etc".

Am vazut ca pe branhamisti nu ii intereseaza adevarul si dovezile ci vor doar sa isi apere plagiaturile.

Am scris despre dl Ponta ca sa vedeti realitatea unor fapte pe care urmasii lui Branham fie nu le cunosc, fie nu le inteleg, fie le ignora cu buna stiinta, facandu-se ca ploua. Treaba lor. 

Daca acum ei stiu adevarul dar il neaga cu buna stiinta aparand un profet si o secta falsa, e responsabilitatea lor, nu ma priveste. E dreptul lor sa creada minciuna, e responsabilitatea mea sa le arat ce am vazut si ce cred ca ii poate ajuta.

Branham pretinde ca in calitate de "profet Ilie" restituie adevarul si descopera taine ca inger. Despre asta este de fapt. De taine nestiute si nedezvaluite de nimeni caci erau pecetuite cu 7 peceti si numai Branham a primit favoarea de a accesa aceste "adevaruri tainice" in calitate de mesager al epocii.

Hai sa vedem inca o data daca lucrurile stau chiar asa. Am gasit in mai multe locuri, dovezi ca nu e chiar asa. Ba nu e deloc asa. Desi se stia asta le-am concentrat pe cele esentiale aici.


Pun cateva imagini care arata o mica parte cum Branham a furat efectiv aceste invataturi de la altii, teologul larkin fiind primul pe lista cu celebrele sale 7 Epoci Ale Bisericilor. Multe lucrari au fost publicate inainte de 1919.






Mai rau si decat Ponta.
Branham a furat LA LITERA TIMPUL DEDICAT FIECAREI EPOCI,
cu adaugirea ca s-a pus pe sine ultimul mesager. Ilie, profetul.
Aroganta nu doar plagiat.
Te poti documenta aici jos despre plagiatul lui Branham. 

http://www.branhamism.org/clarence-larkin/

Sunt dovezi de netagaduit ca PRETENTIILE URMASILOR LUI BRANHAM SI ALE LUI PERSONAL SUNT DOAR INVENTII MINCINOASE SI NESIMTITE.

Un articol tot despre plagiatele lui Branham.


http://mesajul.blogspot.ro/2014/08/casa-viitoare-plagiata-de-branham.html

Nu ma intelegeti gresit. Va rog. Orice predicator, inclusiv Branham are dreptul sa citeze si sa se inspire din predecesori renumiti din istorie. 

Multi oameni de calitate care au adus lucruri interesante, de valoare, chiar trebuie urmati si onorati pentru contributia lor adusa omenirii, fie religie, fie arta, cultura, sport, stiinta etc. dar nu in chip fanatic.

Nu asta este problema ridicata in acest articol sau blog. Nu asta a fost problema, nu asta este problema si nu asta va fi problema. Intelegeti odata, pentru Numele lui Dumnezeu.

Problema este aceeasi care a fost la inceput. MINCIUNA. PRETENTIA FALSA, NEFONDATA A LUI BRANHAM SI A URMASILOR LUI. Spalarea creierelor, manipularea si inselaciunea la care am fost supusi cu totii cu aceste lucruri false, toxice si otravitoare din asa zisul "mesaj al orei".

Vrei sa iei din ideile, lucrurile bune si sa te inspiri din viata oamenilor care au facut ceva special cu viata lor? E foarte bine. 

Asta arata ca iti place, ca esti interesat. E ceva bun. 

Dar atunci nu mai poti pretinde ca tu ai descoperirea sau ca tu esti autorul acelor lucruri. In cazul nostru, slujbele de "ingerul" si "profetul Ilie" caruia i se descopera taine ascunse nu mai isi gasesc justificarea. 


Sa fim seriosi odata oameni buni si sa fim interesati de adevar.

In acest mod in care Branham a copiat de la altii, el si-a pierdut intreaga "functie" de profet Ilie si inger si Fiul Omului si Moise si Avraam si restul numelor biblice cu care ii placea sa se compare. 

Pe nedrept Branham s-a dat mare profet, comparandu-se cu toti eroii bibliei si a injosit si a numit cu nume urate si murdare pe alti predicatori si alti crestini care nu au luat de bune invataturile lui sau care au stiut ca acestea sunt invataturi copiate si falsificate. 

Mai ales din anul 1961 incoace a inceput o imensa campanie de defaimare a altor crestini si a predicat teoriile conspiratiei adventiste si ale martorilor lui Iehova impotriva oricarei biserici si organziatii crestine. 


A semanat multa ura si otrava punand crestinii sa inceapa sa se urasca intre ei si sa se desconsidere unii pe altii. 


I-a acuzat, ia numit asa en-gros pe toti la un loc, biserici prostituate, babilon, antihristi, pleava, rataciti, gunoaie, porci, scroafe, si multe alte defaimari. 


El nu mai predica dpdv al unui predicator care cheama la pocainta, la curatie, la Dumnezeu, ci el incepe tot mai mult sa predice dpdv al unui mare profet Ilie si inger mesager care taie si spanzura pe toti daca nu il urmeaza. De aici a mers din rau in mai rau.


Daca urmarim intreaga slujire pe care el a facut-o, la acest punct incepe cel mai josnic si ipocrit moment al carierei sale de predicator.


A inceput sa predice pentru a fi recunoscut ca profetul promis in Maleahi 4.


Cerea recunoastere si acuza pe cei care zambeau cand il auzeau tipand si tipand si iarasi tipand.


In spatele unei smerenii aparente Branham a urlat si a tipat ca un nevrotic grav afectat mai mult decat toti la un loc si asta in conditiile in care el insusi ne spune ca Domnul l-a certat si l-a mustrat pentru ca tipa si critica oamenii. 


Desi Branham recunoaste cu lacrimi in ochii ca e gresit, dar dupa un timp de pauza...CONTINUA FARA OPRIRE SA URLE PE BENZILE LUI PANA CAND MOARE IN TRISTUL ACCIDENT. 


AICI TOTI CARE URMEAZA MESAJUL OREI AR TREBUI SA IA DE BUN CE DOMNUL II SPUNE LUI BRANHAM SI NICIDECUM CE BRANHAM CONTINUA SA FACA.


SA O FAC MAI CLARA ASTA. 


NOI TREBUIE SA RESPINGEM ATITUDINEA SI MENTALITATEA NEGATIVA A LUI BRANHAM LA FEL CUM DOMNUL A FACUT ASTA SI L-A MUSTRAT SI CERTAT ASPRU PE "PROFETUL" BRANHAM. 


NOI NU TREBUIE SA LUAM DE BUNA ATITUDINEA LUI BRANHAM SI SA RESPINGEM CEEA CE DOMNUL I-A ARATAT CAT E DE FALS SI GRESIT.


AICI E MAREA DESPARTIRE. 


VOI LUATI ATITUDINEA LUI BRANHAM IN LOC SA FITI DE PARTEA CELUI CARE I-A ZIS CA E GRESIT. 


NOI CARE AM IESIT DIN MESAJ LUAM CUVANTUL DOMNULUI CARE NE SUSTINE CA BRANHAM PROCEDEAZA FALS SI TOTAL GRESIT mai ales din 1961 incoace.


Ba chiar si predicile sale s-au schimbat tot mai mult trecand de la titluri de succes cum ar fi "Perdeaua dinlauntru" sau "Aceea zi de pe Calvar" sau altele destul de bune si de folos sufletelor oamenilor, la predici de genul "Acuzatia" sau "Mesagerul timpului de sfarsit" sau "Recunoaste-ti ziua si mesajul ei" si multe altele in care el se autopredica si se autoinalta in fata oamenilor ca el este ingerul si el este profetul si singurul care va aduce ordinea in biserica prin restituirea "tainelor" si ca trebuie urmat altfel nu ai parte de Cer. 


Aroganta si ratacire.


Dumnezeu l-a lasat in voia deciziilor lui de a continua nebuneste dar pana l-a urma a fost oprit.


Nu e greu de inteles de ce urmasii lui Branham sunt atat de acrii, iar cei care sunt buni, nu se simt bine deloc in miscarea asta. Ei se bucura ca au "taine descoperite", dar ei vad bine ca oamenii la mesaj nu sunt deloc ceea ce pretind ca sunt. 


Frate, toti oamenii gresesc, si au caderi in viata lor, temporar, dar sa incepi sa te crezi cineva si apoi sa lovesti pe toti ca "ei nu sunt", e foarte ceva urat. E dovada unui caracter mizerabil. 

Si apoi sa creezi un curent cu aceasta mentalitate in care atragi alti oameni pe care ii formezi la fel de nociv, e o imensa ratacire si manipulare.


Trebuie sa fi rau tare in ascunsul inimii sa faci asa ceva. In mare masura, aceeasi mentalitate toxica si bolnava domina si exista la aproape toti liderii de la mesaj.


Unii erau atat de buni si plini de iubirea sfanta inainte, dar dupa ce au venit la Mesaj au devenit extrem de acrii si agitati si nervosi. Eu stiu de ce. 


Astea ca astea, sunt grave, rele, ne-au necajit ani si ani de zile, dar problema majora este ca acest mesaj a fost fondat pe idei dovedite false, mincinoase. Fundatia lui nu e adevar. Nu s-a spus adevarul. S-a vorbit despre adevar pe alocuri, dar asta este cu totul altceva.

VGR a sarbatorit 50 de ani de la "descoperire" dar de fapt au celebrat pe Larkin.
Branham copiaza pe altii, nu are nici o revelatie. 
In propria revista publica articole cu invataturile lui Larkin.
Nu mai sustineti invatatori falsi!
Acestia nu au o baza,
decat pe oamenii naivi care le asculta ideile haotice si confuze.

In 1919 Clarence Larkin publica o mare parte din lucrarile lui: 
http://www.sacred-texts.com/chr/tbr/index.htm


Hartile, carti ale lui Larkin despre Apocalipsa si istoria mantuiri, a omenirii, etc

http://www.armageddonbooks.com/clarkin.html

http://www.preservedwords.com/disptruth/contents.htm


http://www.preservedwords.com/disptruth/title.htm


http://clarencelarkincharts.com/


In 1929 Larkin lanseaza Cartea lui Daniel. 
http://www.amazon.com/The-Book-Daniel-Clarence-Larkin/dp/0001472933

Branham fura si de aici aproape toate ideile si le predica in seriile sale numite Daniel (Scopul insesit al vizitei ingerului Gabriel la Daniel, etc.) 


Noi ne miram si ne bucuram ca ce profet mare avem care stie atatea si ca nimeni nu vorbeste ca el. Ce bucurie naiva aveam de fapt.


Veti gasi multe din ce aveti nevoie sa vedeti ca Branham a copiat si ca ceea ce noi numim "descoperire" este un fâs. S-a dezumflat. 

Epoci, Peceti, Cer Nou, Tronul, Casa viitoare a Mirelui ceresc, Piramida, Trambitele, etc etc. toate vin de la Larkin, care si el a copiat multe lucruri din istorie, de la Luther, adventisti, etc si a format un curent interesant care poate fi studiat, dar nu IMPUS.


Pana si ideile despre linia lui Cain este luata de la Larkin.
Branham a plagiat tot ce se poate plagia pentru a-si justifica titlul de profet revelator Ilie-Inger.

Despre Larkin se spune ca nu a pretins ca el stie totul sau ca este infailibila invatatura sa, ideile sale. El credea in ele normal, dar nu a impus si nu s-a impus. 

Ideea despre Epoci e o idee. E o idee interesanta, simbolisme, metafore, lucruri frumoase sau inspaimantatoare, care se potriveste sau nu, dar nu este o doctrina biblica de baza si de "urmat" ca prostii si orbii. 

Si mai mult decat atat, nu ai dreptul de a indoctrina si ameninta oamenii ca daca nu cred asa ceva, sa le spui ca sunt pierduti si ca nu conteaza ca ei sunt crestini, ci trebuie obligatoriu sa creada aceste idei, multe dovedite false in mesaj. 

Asta este culmea ratacirii, prostiei, rautatii, nesimtirii si minciunii la oamenii de la mesaj. Sunt manipulatori fara rusine si fara frica de Dumnezeu cand ei fac asa ceva.

Deseori ma intreb. CE ANUME II FACE PE URMASII MESAJULUI ATAT DE REDUSI MINTAL SI RATACITI? Mesajul lui Branham si mentalitatea rautatii? Posibil ca da.

"Unlike more recent authors, however, Larkin does not make any claims to know when or exactly how the prophecies will unfold. Rather he takes us on a grand tour of the Apocalypse of St. John, and guides us through its images, symbols and poetry. Larkin sorts out what could be a reference to an actual event or person, (without attempting any particular association) and what is pure symbolism. Larkin uses bold type extensively for emphasis, as well as some superb 'visual aids' in the form of intricate charts and maps."

Ewald Frank stia de aceste lucruri de aceea mereu spune si chiar insista ca nu era necesara nici o revelatie deoarece altii si mai ales Larkin scrisesera despre aceste lucruri cu mult inainte de Branham. 

POFTIIIIIIIIIM? Nu era necesara nici o descoperire? Atunci despre ce mai vorbim de fapt? E dezastru atunci.

Dar atunci de ce nu spune ca in aceasta situatie Branham nu mai are rolul de Ilie revelatorul sau de ingerul cu taine? 

Ewald Frank nu vede ca atunci toate pretentiile lui Branham de mesager la epoca si profet Ilie si inger, prin care a adus "tainele" cad la pamant daca acele "taine" nu au fost de fapt taine, ci plagiate?


E atat de simplu de inteles acest lucru.

Eu am tradus si tiparit seria de 18 predici ale lui Branham, cartea aceea groasa, despre Epoci, mesageri, istorie, reforma, 24 de batrani, Cele 10 fecioare, etc etc.

Sper ca si voi le aveti acasa. Si sper ca le-ati citit. De ce zic asta?

Spun asta deoarece cunoscand foarte bine (nu sunt prea modest nu?) Epocile si Pecetile mi-a fost extrem de usor sa identific toata imensa plagiatura a lui Branham iar voua va este la indemana sa vedeti cu ochii vostrii, nu sa ma credeti pe mine, intr-un mod naiv si prostesc. 

Chiar nu as vrea sa fiti prosti si naivi crezand fara sa cercetati. 

Nu vreau sa am prieteni ridicoli si naivi care sa creada orice baliverne. 

Vreau sa am prieteni lideri de calitate, instruiti, maturi si seriosi cu privire la adevar si scopul lor pe acest pamant.

VREAU SA FITI EDIFICATI IN ADEVAR PRIN PROPRIA VOASTRA INTELEGERE CAND VEDETI CLAR MINCIUNA DIN SECTA BRANHAMISTA.

Sper ca interesul vostru pentru sufletele voastre si adevar sunt mai presus decat emotiile negative care apar cand cititi asa ceva. Nu lasati ura sa va copleseasca. Ce scriu aici nu va face nici un rau ci va scoate din rau. Desigur ca nu e usor. Eu am stat doua saptamani intins pe burta in lacrimi si dureri de stomac si cap cand branhamismul s-a prabusit in viata mea. Dupa ce am suferit pierderi mari pe toate planurile Dumnezeu mi-a luat si mesajul. 

Falit si abandonat de cei pe care i-am iubit, de prieteni de frati din biserici strigam plangand in hohote: "Doamne, acest mesaj este totul pentru mine, am pierdut tot, e tot ce mi-a ramas, nu imi lua mesajul."


Acum spun extrem de fericit si multumitor: "Doamne iti multumesc ca mi l-ai luat. Am umblat zeci de ani dupa nalucile si falsurile lui Branham in loc sa ma ocup de Evanghelie si scopul Tau pentru mine in aceasta lume."

Am incredere in voi ca veti fi mai presus decat stari sentimentale rele si frustrari si nervi si negativisme si ca veti acorda adevarului sansa sa vi se arate si sa va vorbeasca. 

Cu multa multa indulgenta pe dl Ponta il inteleg un pic, era un tanar, a gresit dorind prea mult sa aiba doctoratul, si sa para mai inteligent. E problema lui. 

Acum isi poate pierde titlul iar oamenii pe care i-a inselat cu teza lui, au vazut greseala lui.

Dar sa accept un profet copy-paste si sa imi pun sufletul in mainile minciunilor sale nu pot intelege. Aici e vorba de destinatia eterna a unui suflet nu de o teza de doctorat.

In final inainte de moartea sa, Branham si-a pierdut in realitate toate functiile spirituale, ramanand in realitate un evanghelist nevrotic care se ruga pentru bolnavi tot mai putin si impunand noua ordine in crestinism: Venirea lui Ilie in propria-si persoana. Intruparea lui dumnezeu in carne umana, inger care descopera taine. etc. El nu mai vroia doar sa se roage pentru bolnavi asa cum se pare ca intradevar a fost chemat. 

El vroia sa fie altceva -Ilie, Inger, Fiul Omului, etc- ce a ajuns sa fie prin plagiat caci de revelatii nici vorba. 

A ajuns "profetul Ilie" in ochii nostrii deoarece "restituirile" sale pareau adevarata invatatura apostolica. 

Botez apostolic, par lung, fuste lungi, ISUS=Dumnezeu, botez cu Duhul Sfant, etc. Dar istoria ne arata si am dovedit aici ca nu a fost asa cum Branham si altii ne-au spus. 


Poti reciti aici: http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/mesajul-este-plagiatura.html

Branham a ajuns inger si Fiul Omului prin propriile inchipuiri deoarece toate dovezile arata ca descoperirile sale au fost hotie intelectuala nicidecum descoperirea Cuvantului. Nicidecum descoperirea Cuvantului. 

Cand aud pe unii cand spun ca "au Cuvantul descoperit" imi vine sa vomit. Daca ei o spun si cu aroganta chiar e jenant. Arata o ignoranta si o nestiinta sora cu prostia crunta.

Urmasii lui Branham continua sa minta facand orice le sta cu putinta sa stearga adevarul, fugind de explicatii, de dovezi sau punand minciuni in loc, ajungand pana acolo de a face acest lucru cu buna stiinta, doar ca sa apere cuvintele haotice ale lui Branham.

Mentalitatea aceasta bolnava ii face sa devieze grav in fantezii si nascociri. 

Uite mai jos inca un exemplu. 


Ei falsifica chiar poze numai ca sa "confirme" ce a spus Branham, ca adica, poza lui cu lumina deasupra capului este "atarnata in Constitutional Hall."

Fanatismul si nebunia pentru a apara minciunile lui Branham, merge atat de departe incat oamenii falsifica realitatea pentru a o face sa se potriveasca cu "mesajul orei."
Vorba lui Dan Puric: "S-au stricat oamenii la minte"
Simt ca treptat voi inceta sa mai scriu aici pe blog, deoarece a fost cam spus mult din tot ce poate fi spus. Poate cate putin, mult mai rar.

Nu e vorba de batjocorirea la care am fost supus. Nu deloc. Nu sunt nici obosit. Sunt foarte energic si sanatos si puternic in multe lucruri. Vreau sa cred cu adevarat ca viata mea devine tot mai buna si pot sa realizez ceea ce visez sa realizez. 


Cu ajutorul Domnului cresc mult in multe domenii. Sunt calit si am invatat sa nu iau personal jignirile. 


Urasc acel tip comportamental, mai ales ca il vad la "crestini" dar eu personal chiar nu am treaba cu asta. Dar am munca mea tot mai voluminoasa, am proiectele mele care tot cresc si deja timpul nu imi permite sa continui prea mult. 


Nu e ca nu imi pasa de frati. Imi pasa. Cei care ma cunoasteti cu adevarat stiti bine cat de mult tin la voi. Celor care va mint, urmasii lui Branham, acelora nu le pasa de sufletele si viata voastra. Le pasa sa apere minciuna si pozitia lor. Atat.


CINE VA IUBESTE CU ADEVARAT? 


CEI CARE CONTINUA SA VA MINTA SI SA LE FIE BINE SAU EU CARE AM FOST CALCAT IN PICIOARE DAR V-AM SPUS ADEVARUL? Judecati voi cu mintea voastra.


Cred ca prin acest blog am dovedit ca imi pasa de frati si comunitatile lor si am petrecut mult timp documentandu-ma sa pot scrie cinstit si obiectiv lucrurile, asa cum sunt ele in realitate, nu cum au fost prezentate a fi. 


Daca nu apreciati aceste lucruri de valoare nu e vina mea. Voi pierdeti. 


Pierdeti ani scumpi din viata si va pierdeti scopul dat de Dumnezeu pe Pamant, pentru a urma ideile unui plagiator nevrotic autointitulat inger si profet.


Daca nu va intereseaza sa aflati adevarul si veti continua sa batjocoriti fara sa va documentati inainte de a vorbi, eu cred ca nu meritati nici numele de om sau de crestin nici macar atat.


Oricum eu sper ca cei interesati pot afla foarte usor adevarul. Si asta ma bucura si imi da speranta. 


Voi insiva trebuie sa aflati daca acest "mesaj al orei" este descoperire sau plagiatura? 

111 comentarii:

  1. La tribunal zilele trecute, am asteptat sa ne cheme intr-un proces la care am fost martor si in acest timp am auzit alte cazuri dezbatute in sala.

    Unul mi-a atras atentia deoarece am facut legatura cu mesajul lui Branham.

    Nu mai retin multe detalii dar judecatoarea a spus uni om: "Domnule, actele anexate la dosar nu justifica pretentiile Dvs. ca urmare resping ca nefondata solicitarea depusa de Dvs...ori depuneti dovezile ori nu aveti dreptul sa pretindeti despagubire la valoarea solicitata"

    M-am gandit ca multe lucruri in viata pe care le pretindem sunt fara acoperire reala. Avem doar pretentii fara valoare.

    Asa este si mesajul lui Branham.

    Mi-am lasat imaginatia sa mearga mai departe.

    Ma gandeam: "Ascultati urmasi ai lui: "Pretentiile voastre de a fi Mireasa si a lui Branham de a fi profetul Ilie din Mal 4:5 si inger si alte titluri pompoase nu au dovezi! Ba dimpotriva exista dovezi ca nu e nici una, nici alta. Se respinge pretentia lui Branham de a fi profetul Ilie si ingerul si Fiul Omului, si alte nume de staruri biblice. Se respinge pretentia lui de a fi ingerul din apoc 10:7 deoarece acolo nu exista nici un inger. Se respinge ura lui impotriva altor oameni care sunt diferiti de el. Se respinge ideea ca numai daca il urmezi pe el ajungi in cer. Se respinge ideea ca toti sunt pierduti desi cred in Domnul. Se respinge minciuna de la raul Ohio. Se respinge minicuna ca el a fost in norul acela. Se respinge minciuna ca un barbat poate divorta daca femeia lui isi taie parul. Se respinge minciuna ca trebuie sa iti bati sotia cu scandura lata de 24' ca sa o aduci pe calea cea buna. Se respinge minciuna ca Branham a descoperit taina botezului, divinitatii supreme a lui Isus, Cina Domnului, Cele 7 Epoci, Peceti, Trambite, Rapirea, etc etc.

    IN LIPSA DOVEZILOR BIBLICE, ISTORICE SI CONTEMPORANE SE RESPINGE PRETENTIA LUI BRANHAM SI A URMASILOR LUI DE A DETINE CUVANTUL DESCOPERIT NUMIT MESAJUL OREI SI CHEAMA LA JUDECATA PE BRANHAM SI URMASII LUI PENTRU TENTATIVA DE INSELACIUNE A SUFLETELOR, PLAGIAT AL LUCRARILOR UNOR AUTORI DIN ISTORIE."
    Am zis singur apoi. Amin. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frate LICA sa nu te opresti din scris ptr. ca e bine ca cuvintul vorbit sa fie scris , asa ramine acolo ptr. multi anonimi care cauta ADEVARUL.Daca ai depus asa mare efort sa traduci si sa tiparesti o lucrare branhamista cinva, pe care acum nu o mai apreciezi, acest blog ramane cel mai apreciat blog de limba romana ptr. ex mesaj.Acum stiu ca sint multe bloguri in limba engleza care sint de apreciat dar foarte multii din ,,,anonimii,,,tai nu citesc engleza.So,keep up the good work and GOD BLESS YOU and yours!

      Ștergere
    2. Inteleg ce spui, asa e, dar simt ca nu ma mai reprezinta aceste lucruri. Cred ca e timp pierdut.

      Am ajutat cat am putut, mai departe nu e treaba mea, ci e responsabilitatea fratilor.

      Ștergere
    3. Timp pierdut a fost ,,,,,sub Branham ,,,.Acum poti sa vezi ce mare favoare ai primit din partea lui DUMNEZEU ca sa poti iesii din aceea mare amaraciune.Cred si stiu ca nu te mai reprezinta acele lucruri si este bine sa urmezi planul DOMNULUI ptr. viata ta de aceea i-ti doresc drum bun si multe binecuvintari din partea CELUI CARE VEGHEAZA CA SA-SI IMPLINEASCA CUVINTUL SAU! Daca mai ai rude sau frati care sint acolo adu-ti aminte ce mare amaraciune traiesc ei acolo .Si iesirea de acolo este foarte amara si nu -i nevoie sa-ti amintesc asta.I just read ;The Bitter Belly Blog.

      Ștergere
    4. Asta e tare.
      "Ascultati urmasi ai lui: "Pretentiile voastre de a fi Mireasa si a lui Branham de a fi profetul Ilie din Mal 4:5 si inger si alte titluri pompoase nu au dovezi! Ba dimpotriva exista dovezi ca nu e nici una, nici alta. Se respinge pretentia lui Branham de a fi profetul Ilie si ingerul si Fiul Omului, si alte nume de staruri biblice. Se respinge pretentia lui de a fi ingerul din apoc 10:7 deoarece acolo nu exista nici un inger. Se respinge ura lui impotriva altor oameni care sunt diferiti de el. Se respinge ideea ca numai daca il urmezi pe el ajungi in cer. Se respinge ideea ca toti sunt pierduti desi cred in Domnul. Se respinge minciuna de la raul Ohio. Se respinge minicuna ca el a fost in norul acela. Se respinge minciuna ca un barbat poate divorta daca femeia lui isi taie parul. Se respinge minciuna ca trebuie sa iti bati sotia cu scandura lata de 24' ca sa o aduci pe calea cea buna. Se respinge minciuna ca Branham a descoperit taina botezului, divinitatii supreme a lui Isus, Cina Domnului, Cele 7 Epoci, Peceti, Trambite, Rapirea, etc etc.

      IN LIPSA DOVEZILOR BIBLICE, ISTORICE SI CONTEMPORANE SE RESPINGE PRETENTIA LUI BRANHAM SI A URMASILOR LUI DE A DETINE CUVANTUL DESCOPERIT NUMIT MESAJUL OREI SI CHEAMA LA JUDECATA PE BRANHAM SI URMASII LUI PENTRU TENTATIVA DE INSELACIUNE A SUFLETELOR, PLAGIAT AL LUCRARILOR UNOR AUTORI DIN ISTORIE."
      Am zis singur apoi. Amin. :))

      Bravo fr Lica.

      Ștergere
    5. Rezolvarea este foarte simpla,la urma urmei. Nu trebuie decat sa ramanem pe Evanghelia predicata de apostoli si pe ceea ce ei ne invata despre rascumpararea venita prin harul lui Hristos. Sa nu uitam ce ne spune Ioan : ""....dar harul si adevarul au venit prin Isus Hristos"".

      Nici unde nu scrie ca suntem rascumparati prin vreo invatatura sau revelatie.Daca ar fi asa atunci s-ar putea spune ca ar fi meritul nostru ,daca am crede aceea invatatura sau nu.

      Si nici nu scrie ca de fiecare data cand apare vreun vindecator,mistic care aude voci dimineata sau un profet inchipuit,si le acceptam pseudomesajele acestora suntem socotiti neprihaniti si rascumparati.

      Ștergere
    6. E tare comparatia nu am mai vazut-o pana acuma.Slava Domnului asa e.

      "Mi-am lasat imaginatia sa mearga mai departe.

      Ma gandeam: "Ascultati urmasi ai lui: "Pretentiile voastre de a fi Mireasa si a lui Branham de a fi profetul Ilie din Mal 4:5 si inger si alte titluri pompoase nu au dovezi! Ba dimpotriva exista dovezi ca nu e nici una, nici alta. Se respinge pretentia lui Branham de a fi profetul Ilie si ingerul si Fiul Omului, si alte nume de staruri biblice. Se respinge pretentia lui de a fi ingerul din apoc 10:7 deoarece acolo nu exista nici un inger. Se respinge ura lui impotriva altor oameni care sunt diferiti de el. Se respinge ideea ca numai daca il urmezi pe el ajungi in cer. Se respinge ideea ca toti sunt pierduti desi cred in Domnul. Se respinge minciuna de la raul Ohio. Se respinge minicuna ca el a fost in norul acela. Se respinge minciuna ca un barbat poate divorta daca femeia lui isi taie parul. Se respinge minciuna ca trebuie sa iti bati sotia cu scandura lata de 24' ca sa o aduci pe calea cea buna. Se respinge minciuna ca Branham a descoperit taina botezului, divinitatii supreme a lui Isus, Cina Domnului, Cele 7 Epoci, Peceti, Trambite, Rapirea, etc etc.

      IN LIPSA DOVEZILOR BIBLICE, ISTORICE SI CONTEMPORANE SE RESPINGE PRETENTIA LUI BRANHAM SI A URMASILOR LUI DE A DETINE CUVANTUL DESCOPERIT NUMIT MESAJUL OREI SI CHEAMA LA JUDECATA PE BRANHAM SI URMASII LUI PENTRU TENTATIVA DE INSELACIUNE A SUFLETELOR, PLAGIAT AL LUCRARILOR UNOR AUTORI DIN ISTORIE."
      Am zis singur apoi. Amin. :))"

      Slavit sa fie Dumnezeu!!!El nu a lasat sufletele noastre in inchisoarea lui Branham.

      Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=2VIrw62anYE

    Trebuie vazut neaparat !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ordinul sabiei ,al leopardului impreuna cu loja p2 care urmaresc pe membrii lojei 2A ,care e in legatura cu templul tinerilor mediumici,al lojei Kyrbi...prinsi ca jucau la un casino amarat ,apoi ""deconspirati"" ca se jigneau cu apelative de genul "" pui de cabalist,sa te mance iadul""...:))

      Pai apelative dinastea au si branhamistii cand nu le inghiti prostiile lui Branham: ""o sa ardeti in focul ghenei,sunteti pierduti ,noi cu Branham sunteti alesii..""...etc. :))

      Deci ceva interesant nu ar observat decat acelasi idei obosite cu cipul si microcipuri...parca ii vad pe ortodocsii fanatici care vad si intr-o banala camera de filmat pe big brotther..

      Ștergere
  3. Cum adica nu exista inger in apocalipsa 10 cu 7? Acolo scrie ca..... in zilele ingerului al saptelea.... deci exista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai explicat asta. Acolo este doar un anunt despre un inger care va suna din trambita, nu este acolo prezent asa cum Branham si mesajul ne-a invatat. branham a invatat ca el, al 7lea inger s-a intalnit cu ingerul in 28 februarie in acel nor si ca acel inger puternic i-ar fi descoperit lui tainele celor 7 peceti, etc etc probabil stii povestea.

      Dar privind biblic este absolut diferit si e clar ca dupa cei 6 ingeri care anunta trambitele vine al 7lea si care se implineste in Apoc 11:15.

      In apoc 10:7 nu este Branham prezent - e o eroare grava asa ceva- ci doar se da anuntul -e un simplu anunt- ca va veni al 7lea inger si cand el va suna din trambita taina lui Dzeu se va termina si vedem in Apoc 11:15 ca intradevar taina se termina si Imparatia lumii trece in mainile lui Cristos. Asta era taina cea mare.

      Si in plus Branham nu a fost la Flagstaff in 28 februarie el habar neavand despre norul acela multe luni dupa disparitia lui.

      Dupa propriile sale cuvinte si dovezi, Branham a mers la vanatoare la o alta data, in o cu totul alta locatie, la aproape 400 km sud este de Flagstaff.

      Poti citi aici:

      http://mesajul.blogspot.ro/2012/10/doua-personaje-in-apocalipsa-10.html

      http://mesajul.blogspot.ro/2012/10/maleahi-4-si-apoc-10.html

      Ștergere
    2. Si asta isneamna ca acolo e Branham? Asa pot si eu sa spun ca ingerul din Apoc.10 e patriarhul Daniel sau pastorul de la biserica din cartier...Cum le nascociti voi branhamistii...:)). Defapt preluati o prostie plecata de la Branham dar fara sa vedeti tot contextul,ca acel inger intradevar suna din trambita...dar in Apoc.11!. Trebuie sa ai dovezi biblice la ceea ce sustii.Nu poti sa strecori pe cineva intr-un text apoi sa urlii ca acolo e Branham,Smith,Obama,Putin...

      Branham va cam sucit mintile cu nascocirile lui...avea mult tupeu ,daca a ajuns sa preia niste teorii care nu ii apartineau apoi sa prezinte oamenilor ca si cum ar fi propriile lui invataturi.Si si-a permis sa mai judece si pe alti crestini ,de parca el a adus acele teorii pentru prima oara. Practic sa laudat cu invataturile altora. Lipsa de cea mai elementara educatie crestina.

      ""Oare de la voi a plecat Cuvantul?Sau pana la voi a ajuns?"".

      Ștergere
  4. Scrieti ca niste oameni fara minte , pe un blog complet antibiblic , acesta al lui Lica Nemes , care n-a tradus nimic, ci s-a folosit doar de munca altora la "editura lui ". Se vede asta din ceea ce prezinta, anume faptul ca este complet strain de ceea ce pretinde ca a tradus personal , AdevaRATATUL PLAGIATOR ESTE EL, CARE ARATA CU DEGETUL PE ALTII, dar degetul lui este prea mic , ca sa se poata ascunde dupa el . Si el crede ca daca a facut si el o excursie la tribunal, gata , a si devenit judecator fara portofoliu . Numai cine nu-l cunoaste si nici nu vrea s-o faca , de frica deconspirarii proprii si fortarea iesirii din umbra anonimatului, ii apreciaza balivernele.
    Bunul Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa ne fereasca de caderea de pe craca pe care ne-am catarat si pe care , din proprie initiativa, am inceput sa o taiem,cu mare entuziasm, chiar de sub picioare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vizita mea la tribunal a fost tot ce ai obseravat din articol si comentarii?
      Woow. Esti foarte inteligent, ce sa mai zic.

      Ștergere
    2. Chiar ca vorbeste aiurea.Adica nu aduce contraargumente.Ca si cum eu as zice ca am descoperit un dispozitiv antigravitational revolutionar dar cand mi se cer dovezi incep sa jignesc pe toti din jurul meu.E clar ca as fi vazut ca un individ deplasat si ca in urmatoarele secunde ar pleca toti din jurul meu.

      Asa fac branhamistii cand le ceri dovezi .Nu vor sa se smereasca si sa dea crezare doar evangheliilor si Cuvantului,adica SA LASE ASA CUM ESTE SCRIS.

      Ștergere
    3. Aiurea behaitule .nu vezi ca bati campii? Branham a preluat niste invataturi.Este dovedit asta.Lica ce a plagiat sau alti anonimi? Esti doar o unealta branhamista care face galagie .Revino la simplitatea in Hristos adica la trairea Cuvantului Sau,si lasa balivernele si nascocirile lui Branham.

      Voi nici macar nu sarbatoriti nastea Domnului adica nu va bucurati ca ni sa dat un Mantuitor,asa cum a fost bucurie in ceruri...voi va bucurati de minciunile lui Branham,fiindca va consoleaza eu-l vostru sarac spiritual.

      Si ce is cu textele astea ""Bunul Dumnezeu""? Nu vezi cat esti de ipocrit si prefacut? Tot anul ati jignit si ati dorit raul altora doar fiindca nu va impartaseau invataturile si teoriile,si acum de sarbatori vi cu texte din astea de genul "bunul Dumnezeu"". Vai si amar....mie personal imi e scarba de voi si de miscare voastra.

      Sa fiu in ton cu tine:: Foarte bine ca a dat bunul Dumnezeu sa vedem ca ""mesajul"" lui Branham nu era defapt al lui Branham ,si ca acest mincinos notoriu numit WMB nu i-a fost descoperit nimic lui personal.... Slava si cinste Bunului Dumnezeu!. ;)

      Ștergere
    4. Contra-argumentele sunt acelea pe care le-ati fabricat voi, care nu puteti , betii ( pardon, bietii ) sa credeti adevarul , care , nu cred ca ati scris din convingere, ca nu este al fratelui Branham, ci al Bunului Dumnezeu ,si. El singur doar ne poate da harul ca sa-l intelegem Cui il da il are, si este multumitor, cui nu, NU si este furios si scarbit pe aceia care-l au . Eu stiu bine ca nici pe voi nu v-ar durea nici burta si nici capul ,si nu v-ati mai vaieta din cauza asta , daca ati pricepe si simti gustul minunat al Mesajului orei

      Ștergere
    5. Deci confirmi comentariul de mai sus.Gustul minunat al minciunilor lui Branham?Al limbajului urat la adresa altor crestini?Al baibaielilor lui Branham si lipsa lui de stabilitate intr-o invatatura? Asta e pentru tine ceva minunat? Inseamna ca esti de plans omule.Uita-te la tine ,in ce hal esti daca pentru tine etichetarile si judecatile sunt un lucru minunat...inseamna ca va dati invataturi dupa rautatea voastra,sa aveti tot timpul o sursa de alimentat eu-l vostru arogant si plin de rautate.

      A-ti dat evanghelia la o parte pentru balbaielile si nestatornicia lui Branham in invatatura.Bunul Dumnezeu sa aiba mila de voi,sa traiti cuvintele Fiului Sau,nu ale lui Branham...

      Ștergere
    6. Draga anonimule, daca lumina din ochiul tau este intunerec, mare este intunericul acela ! Mantuirea a venit prin jertfa, nu prin nastere . Acesta este motivul pentru care Dumnezeu nu ne-a dat porunca sa sarbatorim Craciunul si nici nu ne-a facut de cunoscuta data nasterii Mantuitorului, dar a profetit cu exactitate ziua jertirii si ne-a poruncit sa vestim patimile si moartea lui , explicand insemnatatea si beneficiile pe care le avem din aceea, pana va reveni EL

      Ștergere
    7. behaituloilorsiglasulpastorului nu prea cunosti mesajul !

      Şi cu capetele noastre aplecate acum spre ţărâna din care noi am fost luaţi şi unde într-o zi ne vom întoarce, eu mă întreb…şi în acest moment solemn, aşa cum ne apropiem de Crăciun, dacă este cineva aici care întradevăr se simte nevrednic şi care ar dori să fie amintit în această rugăciune, aţi vrea voi, fără să vă ridicaţi capetele, doar ridicaţi-vă mâinile spre Dumnezeu şi să spuneţi “aminteşte-mă Doamne, în acest Crăciun”? 64-1221

      13 Şi dă-ne Duhul, adevăratul Duh de Crăciun…64-1221

      193 Şi noi stăm oţetiţi, ca murăturile şi lăsăm aşa lucruri să treacă şi fricoşi să ne sculăm şi să vă mărturisiţi convingerea şi să condamnaţi toate aceste non-sensuri; Faceţi-L pe Isus Christos acelaşi ieri, azi şi în veci. Este vremea Crăciunului; lăsaţi afară aceşti moşi Crăciuni şi lucruri; la o parte cu acest non sens de comercializare. Unde în Biblie aţi auzit de moş Crăciun? Este o mitologie Romană; nu este nimic de aceasta. Nu există un astfel de lucru. Nu vă învăţaţi copiii un aşa non sens ca acela. Când într-o zi va trebui să le spuneţi că a fost toată o poveste mincinoasă… atunci voi v-aţi minţit copilul. Şi aceasta va răni mărturisirea ta despre Jesus Christos; el va spune, “poate este acelaşi lucru”. Puneţi pe Isus Christos, Marele Păstor Profet înapoi în Crăciun unde Îi este locul. 64-1221


      217 Doamne, arată ca şi cum te-ar sfida, să-şi înveţe copiii despre ceva ficţiune romană, păgână, teologie a unui sfânt Nicolae, câteva mituri care sunt uşor acceptate de lume, şi ei aruncă jos pe adevăratul Christos al Crăciunului, Mielul real. 64-1221

      231 Aţi vrea voi în timp ce fiecare cap este aplecat şi fiecare ochi închis, nu spre mine, eu sunt doar un om, fratele vostru, ci spre Christos să vă ridicaţi mâna şi să spuneţi „Eu cred aceasta şi eu într-adevăr doresc acel Christos în inima mea, realul Christos de Crăciun”? Aţi vrea voi să vă ridicaţi mâna acum? 64-1221

      238 Doamne Jesuse, ei sunt în mâinile Tale acum. Eu mă rog ca fiecare inimă deschisă în seara aceasta care nu-L are pe Christos, Mesia…Şi Christos este Cuvântul, Cuvântul uns manifestat. Şi dacă există vreo inimă deschisă aici în seara aceasta care nu-L are pe Acel Mesia, realul dar de Crăciun, singurul dar real de Crăciun care există, pe care Dumnezeu l-a dat lumii şi l-a declarat lumii prin păstorii Mielului Său, răscumpărarea pentru păcat. 64-1221


      243 Primeşte-ne, Doamne. Noi primim darul Tău de Crăciun, pe Mesia, Cuvântul uns care adevereşte prezenţa Ta cu noi, Doamne, indiferent de crez sau denominaţiune. Noi ne dedicăm pe noi înşine în seara aceasta Cuvântului Tău şi chemării Tale. În Numele lui Jesus Christos, noi primim darul Tău de Crăciun, Cuvântul lui Dumnezeu făcut trup în noi. Amin. 64-1221

      Deci invatatorul si marele tau profet asta invata !

      https://exmesajulorei.wordpress.com/2014/09/24/legatura-intre-hristos-si-craciun/

      Ștergere
    8. Craciunul ca craciunul, dar ce ziceti de pastele branhamistilor (adevaratul paste)?

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1375019582790354&set=a.1375016646123981.1073741827.100008469751404&type=1&theater

      Ștergere
    9. Behaitule, te rog sa ne intelegi si pe noi, "pamantenii", iarta-ne ca suntem atat de orbi si nu putem vedea lumina clara a mesajului orei. Pacat ca Fratele Branham a ales Pamantul pentru a-si trambitza mesajul, daca ar fi predicat pe Marte, cu siguranta ca ar fi avut mai mult success, si nimeni nu s-ar fi luat de el... dar aici e Edenul Satenei, nu mai gasesti nimic decat... "fire pamanteasca".... :)

      Ștergere
    10. Cre(s)tinismul mesajului nu este crestinismul adevarat adica acela predicat de Pavel,cel care ne spune ca ""Cine tine o sarbatoare PENTRU DOMNUL O TINE..."". Vedeti diferenta dintre toleranta din adevaratul crestinism si absolutismul fanatic din secta branhamista?

      Si ei se mai lauda ca au crestinismul original.Este doar un cretinism plecat de la Branham,bazat pe judecati ,mustrari si intoleranta ...deci contrar fata de ceea ce a predicat Ap Pavel.

      10"" Dar îngerul le-a zis: „Nu vă temeţi: căci vă aduc o veste bună, care va fi O MARE BUCURIE pentru tot norodul:

      11 astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.""

      Doar fanaticii nu se bucura la nastearea Domnului fiindca nu le-a dat porunca Branham sa se bucure...

      Ștergere
    11. Ce nebuni pe facebook...ce id are ala ""Christ Branham"". Doamne ai mila!.Au luat-o razna cu Branhamul lor .Nu are nici macar o profetie autentica ci doar preziceri,si ei il si fac Christos.

      Pavel nu a vrut sa fie asemanat cu Hristos,si a fost rastignit cu capul in jos...si nebunii astia de anticristi il pun pe Branham pe acelasi pediestal cu Domnul Isus. Curata idolatrie si duh satanic se ascunde aici.Si totul mascat cu texte biblice sa ia ochii celui nepregatit"" cuvantul original,cuvantul vorbit,taine descoperite..."".

      Ștergere
    12. Va puteti lua linistiti de mana cu acel christbranham, este un habarnist hulitor de aceeasi teapa cu voi , nu degeaba a postat acea imagine cu statuia pe luna ,fiindca asa este " lumina " lui si si a voastra : FALSIFICATA ( si nu numai asa, oleaca, ci pana la Dumnezeu , adica STRIGATOR LA CER )

      Ștergere
    13. Aha...este exact invers aici.Toate povestile cosmetizate de Branham incepand cu raul Ohio,norul ala din Flagstaff si terminand cu neonul de deasupra lui,toate sunt falsificate si inflorite pana la extrem. Ce sa mai spun de cele 7 Epoci...toate tesute cu dibacie in jurul propriei lui persoane.Vanitate si grandomanie mistica.

      Ștergere
    14. Branhamistii nu o s-a sarbatoreasca nasterea MINTUITORULUI niciodata ptr.ca prorocul fals a murit on Christmas eve.I wish a Merry Christmas la autor si la toti cititorilor acestui blog

      Ștergere
    15. Pt. Anonomul de la ora 18:01, 23 decembrie:

      vezi si

      http://mesajul.blogspot.de/2014/07/lepadarea-de-credinta-1.html
      http://mesajul.blogspot.de/2014/07/lepadarea-de-credinta-2.html


      Va doresc la toti un MERY CHRISTMAS si un AN NOU CAT MAI FERICIT SI BINECUVANTAT!

      Shalom
      Abel ben Adam

      Ștergere
    16. christbranham este unul dintre cei mai clari si apropiati de e Branham a predicat in ultimii ani. Dzeirea lui WMB. Cititi predicile ''Dezvaluirea lui Dumnezeu,'' Dumnezeu descoperit in propriu Lui Cuvant" si altele. WMB a predicat divinitatea lui ca el este cristosul acestui ceas. Si a fost intradevar. Dar unul fals.

      Ștergere
    17. Oameni fara minte au fost cei care l-au tzinut pe Branham in casa funerara de la CRACIUN pina la PASTE avind o speranta desarta in inima.

      Ștergere
  5. Nu am vrut sa mai comentez nimic pe acest blog dar ceva din inima ma indeamna sa o fac,in timp ce unii citesc in continuare acest mesaj al orei si se bucucra de descoperirile pe care le da Domnul Dumnezeu alti nu fac altceva decat rau umbla pe la tribunale si isi pierd timpul degeaba uitatnd cat de pretios este acest timp sa il traiesti cu Domnul Dumnezeu ,eu cred ca voi nu veti avea nici macar pretentia sa fiti rapiti nu de catre mesaj si de catre Mantuitor,ori vad ca nici macar nu spuneti ca l-ati fi primit pe mantuitor in inima voastra arati cu degetul pe altii degeaba voi sunteti sigur ca il aveti pe Mantuitor macar daca nu recunoasteti mesajul orei?Eu unul personal cred ca nu il aveti nici macar pe Mantuitor cu voi ,caci cred ca nu sta cu voi ca sa atacati sau sa aratati cu degetul pe cei care se bucura de descoperirea oferita de catre mesaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacobe iarasi bati campii.Ce are Mantuitorul cu teoriile pe care le-a preluat Branham?Sau cu istericalele lui?Chiar el recunostea in predici,ca nu SE MAI SUPORTA PE EL INSUSI..sau ca Domnul i-a spus SA NU MAI CRITICE OAMENII. ce mesaj este asta daca nu te pune in legatura cu IMPLINIREA EVANGHELIEI,cu trairea Cuvantului,vorba ap.Iacob? La voi in adunari nu se predica din evanghelii,nu se pun oamenii in legatura cu Tatal Ceresc...doar mustrari aveti in adunari,judecati,critici la adresa fratilor,dupa cum i se pare pastorului sau vreunui frustrat din adunare. Pot sa spun ca sunteti manipulati de pastorii vostrii,care urmaresc doar sa va induca frica si spaima daca cumva va indoiti de ceva din mesaj. Asta nu e crestinism ci manipulare de cea mai joasa speta.Domnul Isus nu asta a urmarit prin Evanghelia Lui. Ap Pavel ne spune sa nu ne facem robi oamenilor,fiindca Hristos ne-a eliberat!.

      Nu aveti nimic din crestinismul original,autentic...doar un ritual in apa . Toti aproape preluati stilul si obiceiurile lui Branham.

      Niciunde in Biblie nu scrie ca vom fi judecati dupa predicile schimbatoare si haotice ale lui WMB.

      Vom fi judecati dupa cat de mult am trait Cuvantul,dupa cata roada am produs fiecare dintre noi.

      ""Toti ne vom infatisa inaintea scaunului lui Hristos ca sa dam socoteala dupa binele sau raul pe care l-am facut in trup"". NU daca am avut pareri si teorii diferite,sau daca am crezut povestile lui Branham cu raul Ohio,cu norul ,cu neonul de deasupra lui....

      Sunteti jalnici daca nu va intoarceti la Evanghelie,ci va tineti cu istorisiri frumos alcatuite,si cu poze dubioase.

      Ștergere
  6. De fapt anonime voua nici Cuvantul nu va este descoperit tot pentru ca daca citeai in Scripturi iti dadeai seama ca nu toti vor merge la judecata si cei ce au parte de prima inviere nu vor merge la judecata si vor trece la viata eterna dar ,ma rog atatava este capacitatea d-voastra de intelegere si sunt sigur ca ai de comentat si aici.Comentarii cat mai placute .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacob, mai citeste Biblia ! Absolut toti merg la Judecata !
      Romani 14:10 Dar pentru ce judeci tu pe fratele tău? Sau pentru ce dispreţuieşti tu pe fratele tău? Căci toţi ne vom înfăţişa înaintea scaunului de judecată al lui Hristos.
      2 Corinteni 5:9-10 De aceea ne şi silim să-I fim plăcuţi, fie că rămânem acasă, fie că suntem departe de casă.
      Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup.

      Ștergere
    2. Iacobe esti distrus rau.Nu ai ce sa spui la ceea ce am scris,si din ambitie prosteasca incepi sa bati campii.Omule,nu imi da mie dreptate.Nici nu scriu aici sa imi dai dreptate.Fi sincer cu Cuvantul si cu Evanghelia Domnului si compara predicile lui WMB cu Evanghelia...

      Frumoase sunt picioarele celor ce vestesc Evanghelia,nu a celor ce vestesc visele lui Branham.

      Cum esti tu asa sunt si fratii tai,asa sunt si adunarile voastre.Toate sunt centrate pe mustrari,critici ,judecati si dispret la adresa altora...nu exista zidire si pace in mijlocul vostru,decat o pace formala,dar in adancul vostru plecati din adunare mai distrusi decat ati venit.

      Nu este mai simplu sa ramai la simplitatea Evangheliei,si sa nu mai judeci prosteste pe altii?

      Ștergere
    3. Poate stiti sa imi spuneti ce inseamna citatul de mai jos (Anul Domnului nostru1962) :

      Chiar banii vostri trebuie sa mărturiseasca despre aceasta. Da, de fiecare data ce voi ati trimis o carte postala sau expediati o scrisoare, voi trebuie sa examinati – aceasta marturiseşte, anul Domnului nostru 1962. Totul mărturiseste despre Cristos. Vedeti? 62-0318A

      Ștergere
    4. Domnul stie ce legaturi bolnavicioase mai facea Branham in capul lui.Poate pentru cei de atunci ,sa examineze stampila de la oficiu postal sa vada daca scrie anul 1962... sincer alta explicatie nu am :) In mintea lui haotica cine stie la ce se mai putea gandii? Noi nu vedem decat haosul lui lasat in urma. Si predicile lui sunt tocmai ca si fraza de mai sus:Haos pe toate fronturile

      Ștergere
    5. sectanti din mesaj nu cunosc deloc Biblia

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Multumim.Craciun Fericit tuturor ,si sa ne bucuram ca ni sa dat un Mantuitor,nu un prezicator...;)

      Ștergere
    2. Chiar ca...apropo cati branhamisti,frankisti se bucura ca ni sa dat un Mantuitor,intocmai cum anunta ingerul? Branham le-a furat si bucuria asta,si le-a dat in schimbi multa frica si spaima ca nu cumva cineva sa se indoieasca de balbaielile lui,pardon predicile lui.

      Ștergere
    3. 10"" Dar îngerul le-a zis: „Nu vă temeţi: căci vă aduc O VESTE BUNA, care va fi O MARE BUCURIE pentru tot norodul:

      11 astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.""

      Ștergere
  8. Anonime citeste cu atentie si daca nu pricepi cere ajutorul sa intelegi acest verset

    Fericiti si sfinti sunt cei ce au parte de intaia inviere! Asupra lor a doua moarte n-are nicio putere; ci vor fi preoti ai lui Dumnezeu si ai lui Hristos si vor imparati cu El o mie de ani. (Apoc.20:6)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg ce vrei sa spui cu acest verset.Si nici ce legatura are cu Craciunul sau cu alte subiecte dezbatute. Eu vad ca este vorba de inviere.Dar nu vad niciunde unde scrie ca doar branhamistii sau frankistii au parte de prima inviere.Daca la asta te refereai...Sau ai de gand sa rastalmacesti si acest verset ?

      Eu cred ca tu ai idei fixe si obsesive,care nu iti dau pace.Si din cauza acestor idei esti pus tot timpul sa demonstrezi ca tu ai ""adevarul"".

      Ștergere
  9. Craciun fericit si fie ca sarbatoarea nasteri Domnului Isus Cristos sa va de-a pace in inimile voastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca nu apreciez multe din comentariile tale DANE ,apreciez aceasta urare si dorinta ptr. pace in orice inima si sa nu uitam ca o inima multumitoare are un ospatz necurmat.

      Ștergere
  10. Eram sigur ca nu intelegi caci daca intelegeai erai cum spune versetul fericiti si sfinti iata cum sunt cei ce cred si au parte de prima inviere Eu nu rastalmacesc Scriptura cum faceti voi si luati numai ce va convine voua mai mult aici spune ca cei ce au parte de prima inviere nu vin la judecata si vor fi preoti ai lui Dumnezeu deci ei nu vor fi judecati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine mai omule,dar CE VREI SA SPUI DEFAPT? Noi rastalmacim Scriptura? Vad ca si minti cu tupeu,dupa ce vorbesti aiurea pe aici...Noi lasam cum este scris.Voi adaugati in Apocalipsa pe Branham ,Frank ,precum fac mormonii care il vad pe John Smith peste tot in Biblie.

      Deci cine adauga si rastalmaceste? Sa iti aduc aminte de textul cu ingerul care l-a vizitat pe Pavel,si cum denaturai textul cu buna stiinta doar sa se potriveasca ideilor tale obsesive? Sincer imi este mila de tine. Ai fost setat sa folosesti textele din Biblie sa ii ataci pe altii. Domnul sa te mustre.

      Ștergere
  11. Anonime sari de la una la alta cum sare iepurele din lac in put sarituri usoare iti doresc ti-am dat verset biblic in care arata ce se intampla cu cei care au parte de prima inviere si de spusele mele de mai sus ti-am aratat limpede si clar ce mai vreti ,oare mai mult de atat caci scrie limpede acest lucru ,cei morti in Cristos vor invia si vor domni impreuna cu Domnul 1000 de ani iar ceilalti nu vor invia si vor veni la judecata ,la bara Doamne ai mila ca nu vor cu nici un pret acesti oameni sa inteleaga Scriptura si o rastalmacesc spre pierzarea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacob, mai citeste Biblia ! Absolut toti merg la Judecata ! Chiar si Pavel care a scris asta !

      Romani 14:10 Dar pentru ce judeci tu pe fratele tău? Sau pentru ce dispreţuieşti tu pe fratele tău? Căci toţi ne vom înfăţişa înaintea scaunului de judecată al lui Hristos.

      2 Corinteni 5:9-10 De aceea ne şi silim să-I fim plăcuţi, fie că rămânem acasă, fie că suntem departe de casă.
      Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup.

      Ștergere
  12. Eram sigur de comentariile voastre la acest capitol unii vor invia ca sa fie judecati doar la judecata de cei alesi care vor fi preoti ai lui Dumnezeu acestia vor invia la prima inviere pentru a deveni preoti ai lui Dumnezeu voi normal ca nu intelegeti ca poate nu veti avea parte de intaia inviere.Domnul sa se indure de voi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ascultati aceasta cantare Domnul sa va cerceteze inimile.

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sKLe3-C7sow

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai Iacobe nu ai zis nimic de toate minciunile lui Branham si iti pui cantari? esti jalnic fratioare.

      Ștergere
    2. Unii se ocupa doar de adevarurile lui Hristos, despre care a vorbit si fratele Branham , Cat despre minciuni, sa se ocupe cine le scorneste , si cine se semneaza, si cine nu, ca doar tot un drac sunteti, cu totii

      Ștergere
    3. Auzi mai behait cu sunet de fiara,Satan este tatal minciunii.Si de fiecare data cand spune vreo minciuna vorbeste DIN ALE LUI adica le scorneste,le nascoceste ...Se potriveste perfect cu relatarile lui Branham cu raul Ohio,ridicarea in nor,vedenii false si preziceri fara numar...

      Esti un mincinos fiindca te faci ca nu vezi aceste lucruri.Mai grav este ca iti place sa te minti pe tine insuti,si implicit pe altii. Cei care cerceteaza nu sunt deloc draci ci doar oameni sinceri ...Si aici va mintit Branham ,ca nu cumva sa puneti la indoiala povestile lui.Asa fac si liderii vostrii,arata si predica despre altii sa nu li se vada viclenia cu care manipuleaza pe oameni si ii tin in lanturile fricii si ale sectarismului...Nimeni nu le spune ca au fost eliberati si ca au dreptul sa cerceteze orice invatatura. Dracii sunt cei care vin cu texte biblice frumos alcatuite,dar in ele se ascunde multa amaraciune si rautate. Iata-l pe Satan care se preface in lumina!.

      Ștergere
    4. Adi e bun articolul.Acum am vazut si mai clar ca Branham a fost un invatator fals,precum si de unde a preluat botezul in numele lui Isus sau doctrina unitariana:de la cei care l-au sponsorizat adicca unitarienii!.A legat rapirea de persoana si slujba lui,de aceea cei din USA asteptau sa...invie!. Sau a inceput sa ii atace pe alti charismatici care aveau si ei daruri de vindecare!.

      In Trupul lui Hristos nu este unul singur care le manifesta pe toate!. Si din pacate Branham asta a incercat sa faca,sa-i denigreze pe toti si el sa apara intr-o lumina de ""unic ale si trimis"". Aici se ascunde un duh de egocentrism,grandomanie...oare cine si-a bagat coada in misiunea de vindecare a lui Branham?

      Ștergere
    5. Sa numesti drac pe cei care vor sa te ajute arata ca esti tu un drac ragaiala de porc ce esti.

      Ștergere
    6. Behaitule, minciunile pot fi gasite in mesajul lui Branham. Faptul ca tu te faci ca nu le vezi nu dovedeste dar nu schimba nimic din adevar.

      Nu e frumos sa demonizezi pe cei care sunt diferiti de tine, atata nu te-a invatat Branham si mesajul lui? De fapt cum vb cu noi este ce te-a invatat el.

      De cand va stiu de la Mera incepand, chiar inainte de revolutie, voi sunteti tot asa de nevrotici, rautaciosi, acuzativi, razbunatori, lipsiti de pacea lui Isus care intrece orice procepere. Mereu vreti sa injositi pe cei pentru care Isus a murit.

      E de mirare ca biserica in cluj s-a rupt si dezbinat de zeci de ori, au plecat sute de oameni? Nu e de mirare.

      Dragul meu, ignoranta ta si a celor de la mesaj nu schimba realitatea ca Branham a plagiat si a mintit multimile.

      Ștergere
    7. Observ ca nu sunteti decat discuri zgariate , care repeta la exasperare acelasi fragment de partitura : evanghelia voastra nu-i altceva decat votul vostru de blam acordat unui om al lui Dumnezeu care a adormit acum 50 de ani - vai voua, va razboiti cu un decedat in conditii care va irita nervii incordati - si cu acei care considera pozitive lucrarile pe care le-a facut Dumnezeu cat a trait el, fara ca voi sa va puteti ridica macar la nivelul de sub talpile picioarelor lui , care au dus slujba vindecarii divine unei lumi in prag de paganism globalizat .Credeti ca daca voi nu puteti nici macar sa mestecati HRANA TARE, nu-i nimeni pe lume care poate s-o inghita chiar fara sa o mestece, si fara sa aiba repercursiuni , ci pur si simplu asa cum a facut Ioan , si apoi sa profeteasca din nou? . Ma intreb totusi, daca aveti habar ce este profetia ?/..... in privinta cartii lui Ioan, aceea pecetluita cu sapte peceti ...ca va stau in gat predicile vorbite de fratele Branham, desi ati vrea sa dati de inteles ca acceptati invataturile lui Larkin , pe care pretindeti ca l- a plagiat Acest cuvant nu-si are nicidecum locul in Scriptura, fiindca nu este nici un om considerat ca autor , ci porunca a fost data ca sa fie PROPOVADUIT = = impartasit Cuvantul la orice faptura , lucru pe care nici un predicator cunoscut international nu l-a facut mai bine decat fratele Branham .Toti care-au incercat sa-l imite , s-au dovedit a fi doar gaze bazaitoare, fara nici un fagure de bun folos, si ma gandesc ca tocmai asta este problema voastra, a celor care v-ati declarat "ex " Voi v-ati bagat nasul - pardon, acul inteparet si neproductiv de viespi intaratati de sub acoperis - unde nu era locul indicat si ati ramas fara simtire = nesimtiti in comportamentul vostru de atunci incoace . Voi ziceti ca aveti un craciun fericit, ce va mai trebuie? - va hraniti cumva cu ignoranta celor de la mesaj, de continuati sa-i impingeti din calea voastra spre ecumenism , invocand mereu acuzatii nefondate cu adresa la hrana lor spirituala ?

      Ștergere
    8. Eviti intentionat adevarata problema dar nu vei scapa de ea toata viata.

      Problema nu e Larkin si ideile lui interesante sau mai putin interesante CI PROBLEMA ESTE PRETENTIA MINCINOASA A LUI BRANHAM CA EL A DESCOPERIT EPOCILE, DANIEL, TRONUL, ETC ETC.

      Te faci ca nu stii desi stii. Va faceti ca nu vedeti cata minicuna a adus Branham si ca nu a fost ce a pretins dar continuati sa il sustineti.

      Desi am scris asta de sute de ori, o eviti, dar evitarea ta nu face ca Branham sa aiba dreptate.

      Frate, pai daca voi aparati minciuna, cum as putea eu si altii sa tacem si sa nu va spunem adevarul? Voi credeti ca mai puteti insela si prostii oamenii acum cand sunt puse atatea dovezi ca Branham a mintit?

      Voi credeti ca oamenii nu stiu citi? Ieri m-a sunat un pastor si mi-a zis ca a pus pe nepoata lui sa ii traduca din engleza sa fie sigur ca Larkin si altii au existat si ca au scris ce au scris, si ca nu Branham a adus acele revelatii asa cum ne-a prostit sa credem ca el fiind Ilie, ne aduce el Cuvantul. Ce minciuna.

      Fara suparare dar sunteti naivi si ignoranti. Nu exista asa oameni redusi mintal si rautaciosi ca voi care vad cu ochii adevarul dar il calca in picioare.

      Ati depasit cu mult pe toti sectantii.

      Ștergere
    9. AM SCRIS ODATA IN ARTICOL ASTA:

      "Nu ma intelegeti gresit. Va rog. Orice predicator, inclusiv Branham are dreptul sa citeze si sa se inspire din predecesori renumiti din istorie.

      Multi oameni de calitate care au adus lucruri interesante, de valoare, chiar trebuie urmati si onorati pentru contributia lor adusa omenirii, fie religie, fie arta, cultura, sport, stiinta etc. dar nu in chip fanatic.

      Nu asta este problema ridicata in acest articol sau blog. Nu asta a fost problema, nu asta este problema si nu asta va fi problema. Intelegeti odata, pentru Numele lui Dumnezeu.

      Problema este aceeasi care a fost la inceput. MINCIUNA. PRETENTIA FALSA, NEFONDATA A LUI BRANHAM SI A URMASILOR LUI. Spalarea creierelor, manipularea si inselaciunea la care am fost supusi cu totii cu aceste lucruri false, toxice si otravitoare din asa zisul "mesaj al orei".

      Vrei sa iei din ideile, lucrurile bune si sa te inspiri din viata oamenilor care au facut ceva special cu viata lor? E foarte bine.

      Asta arata ca iti place, ca esti interesat. E ceva bun.

      Dar atunci nu mai poti pretinde ca tu ai descoperirea sau ca tu esti autorul acelor lucruri. In cazul nostru, slujbele de "ingerul" si "profetul Ilie" caruia i se descopera taine ascunse nu mai isi gasesc justificarea.

      Sa fim seriosi odata oameni buni si sa fim interesati de adevar.

      In acest mod in care Branham a copiat de la altii, el si-a pierdut intreaga "functie" de profet Ilie si inger si Fiul Omului si Moise si Avraam si restul numelor biblice cu care ii placea sa se compare.

      Pe nedrept Branham s-a dat mare profet, comparandu-se cu toti eroii bibliei si a injosit si a numit cu nume urate si murdare pe alti predicatori si alti crestini care nu au luat de bune invataturile lui sau care au stiut ca acestea sunt invataturi copiate si falsificate.

      Mai ales din anul 1961 incoace a inceput o imensa campanie de defaimare a altor crestini si a predicat teoriile conspiratiei adventiste si ale martorilor lui Iehova impotriva oricarei biserici si organziatii crestine.

      A semanat multa ura si otrava punand crestinii sa inceapa sa se urasca intre ei si sa se desconsidere unii pe altii.

      I-a acuzat, ia numit asa en-gros pe toti la un loc, biserici prostituate, babilon, antihristi, pleava, rataciti, gunoaie, porci, scroafe, si multe alte defaimari.

      El nu mai predica dpdv al unui predicator care cheama la pocainta, la curatie, la Dumnezeu, ci el incepe tot mai mult sa predice dpdv al unui mare profet Ilie si inger mesager care taie si spanzura pe toti daca nu il urmeaza. De aici a mers din rau in mai rau."

      Ștergere
    10. Nelutule, la toate subiectele ridicate in blog, tu raspunzi cu asa ceva? ori tu nu ai inteles nimic, ori efectiv fugi de realitate.

      Daca nu intelegi, spune-mi si vin si iti explic din mesaj si Biblie fiecare punct, fara cearta, fara ura, fara partinire...

      Ștergere
    11. Precum vezi , mai sus , badie, ti-am cantat in struna 'ntaie, si ti-am scris si-n poezie, si-ai jucat tot cum ai vrut.....ce sa-ti zic, urari de bine, bucurosi de oaspeti,, maine, ca doar nu stam peste Prut .

      Ștergere
    12. E fanatic feroce acest behait .Bate campii urat de tot.Parca e sub vaporii alcoolului.De fiecare data cand ii spui ceva ,el incepe sa deraieze ca si fratele lui Iacob. Deci concluzia este ca nu stie sa raspunda la ceea ce este intrebat.Incepe cu povesti si cu barfe,parca e o baba proasta.

      Asta arata oare ca il deranjeaza anumite lucruri?Si atunci din lasitate in loc sa recunoasca,el incepe sa ii atace pe toti?

      Ștergere
    13. Behaitule tragi la masea?Ca dupa cum scrii,parca esti sub influenta bauturii.Vad ca stii doar sa ataci si sa umilesti pe cel cu care dialoghezi.Asta imi arata ca nu ai nici o descoperire,divina nici atat,ci doar esti un arogant si nesimtit cu aere de mare pastor. Esti departe de ceea ce ne invata Isus si apostolii. Doar esti fudul cu teoriile altora.

      Ștergere
    14. Am fost in vizita la Behaitul. A fost o discutie interesanta de vreo doua ore si ceva. M-am bucurat sa-i revad familia.

      Acolo acasa la el, organizam mai demult seri de rugaciune, ne strangeam, era plin de frati, surori, copii, abia aveam locuri si sotia lui mereu ne facea prajituri, era o atmosfera frateasca, calda, am avut partasii frumoase acolo.

      Fata in fata ne apreciem mai mult decat in discutiile contradictorii. E interesanta faza asta nu?

      Pe de o parte am inteles ce mi-a transmis, sper ca si el a inteles argumentele mele pentru care am decis sa parasesc "mesajul orei".

      A fost amabil ca m-a lasat sa vorbesc mult si cat am vrut.

      E interesant de observat ca umanitatea din noi e mai buna decat "religiozitatea". Incep sa vad valorile umane altfel acum.

      Eu inteleg ca atunci cand cei care decid sa urmeze o miscare sau sa apartina unui cult sau ideologii, aceia trebuie sa devina cu mult superior fata de ceea ce este atunci cand adera, altfel se observa ca acele idei noi il strica.

      Concluzie. Umanitatea si crestinismul ne face buni. Ideile extreme, sectante aduc multa dezbinare si rautate.

      Vorba aia. Omul e om. Nu orice om este un sfant dar orice sfant este inainte de toate OM.

      Si noi avem un singur Mijlocitor: OMUL, Isus Cristos.

      Ștergere
    15. CATE ZILE AU MAI RAMAS EU VA SPUN UN BUN RAMAS DOMNUL SA VA AIBE IN PAZA SI SA NU LASATI NIMIC SA VA TREACA NECLINTIT SA IL LUATI VOI LA MUSCAT CU COLTII CA NISTE LUPI CACI SI SINGUR DE RAMAN NU IMI ESTE FRICA NICIDECUM DE NISTE LUPII FIOROSI NU MA TEM DELOC CACI STIU CA SUNT IN MANA DOMNULUI ISUS CRISTOS SI VA SPUN DE PE ACUMA LA MULTI ANI CU BUCURIE CACI ASTEPT CA ANUL CE VIE SA VIE SI DOMNUL NOST CA SA NE RIDICE SUS SI ATUNCI SE VA VEDEA CE A LUCRAT FIECARE AICI JOS PE PAMANT ,URA DRAGOSTEA SAU CE ARE ATUNCIA SE VA VEDEA DRAGOSTEA FIECARUIA.

      Ștergere
    16. tia raspuns Behaiala la acele argumente de care zici?

      Ștergere
    17. Nu. Nu a avut contraargumente, daca la asta te referi.

      Dar zis ceva ce imi pare o idee foarte buna. Ca el nu e de acord cu cei care nu pun in Scriptura afirmatiile din mesaj. (Aici eu am zis ca in mod indirect Branham e luat in vizor. Adica Branham e de vina ca a zis acele lucruri, dandu-i exemplu cu Ewald Frank care respinge in mod public si pe fata, multe din invataturile false a lui Branham, dar critica pe fratii ce le promoveaza si nu spune direct ca de fapt Branham este sursa acelora.)

      Asta e chiar o veste buna zic eu. Sper ca urmeaza ca apoi sa vada fiecare in timp ca sunt enorm de multe lucruri care nu sunt in armonie cu Biblia.

      Domnul sa ajute pe fiecare, este rugaciunea mea.

      Ștergere
    18. Nu pot avea contraargumente la lucruri ireale, la idei care nu pot fi aratate practic , dar care totusi sunt repetate in disperare .Si eu sper ca urmeaza sa vada fiecare in timp ca sunt enorm de multe lucruri in Mesajul orei care sunt in armonie cu Biblia, si chiar mai mult, ne conduc spre intelegerea completa a tuturor Scripturilor . V-am demonstrat pana acuma si va voi mai demonstra pe blogul pe care-l administrez, prin harul Domnului Isus Hristos Nazarineanul

      Ștergere
    19. ce nu a fost aratat in mod practic daca pana si Ewald Frank il desfiinteaza pe Branham? toate nascocirile lui Branham au fost demontate si demascate ca fiind mincinoase.

      Ștergere
    20. In mod normal fratii de la mesaj nu trebuie sa aiba contraargumente ci mai intati sa isi dovedeasca invataturile lor despre care pretind ca sunt revelatii si restiturii prin prorocul Ilie. Asta ei nu pot face de aceea nici Behaiala nu mai prezinta ideile false ale lui Branham uitati-va pe blogul lui nu mai vorbeste din Mesaj decat ocazional. Este un semn ca nu mai crede nici el decat ce poate dovedi? Doamne ajuta. Asa sa fie.

      Ștergere
    21. Asta e corect.

      Ei ar trebui sa ne dovedeasca in primul rand ca ceea ce sustin este adevar.

      Se pare ca nu o pot face de cand s-au scos la lumina atat de multe lucruri mincinoase din mesajul lui Branham. Este atat de mult fals dovedit incat chiar si dintre ei sunt nauciti si dati peste cap emotional cu privire la asta. NU LE VINE SA CREADA.

      Domnul sa ajute pe fiecare si va urez un calduros AN NOU FERICIT!

      Ștergere
  14. Anonime Duhul Sfant sa te cerceteze in noaptea asta si imi doresc ca tot ce ai spus aici de minciuni sa se intoarca inapoi.de unde au venit ,cine cauta adevarul risca sa il gaseasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. """Eu nu rastalmacesc Scriptura cum faceti voi si luati numai ce va convine voua ""

      Iacobe iti sunt cunoscute aceste cuvinte?Tu le-ai scris mai sus intr-un comentariu.De aceea am simtit nevoia sa iti arat ca cei care rastalmacesc si adauga in Biblie sunteti voi branhamistii,frankistii...fiindca il adaugati pe Branham si pe Frank in ce versete va convin voua.

      Apoc.10,14 nu vorbeste de nici un proroc-inger ci doar despre un inger care suna din trambita...Ma deranjeaza ca nu lasati asa cum este scris.Daca scrie ca un inger suna din trambita,de ce voi rastalmaciti si spuneti ca acolo este vorba de Branham?Apoi tot voi spuneti ca Branham a fost un proroc.Pai unde in Biblie macar un singur proroc este numit inger? Voi sariti usor peste ce este scris.Daca Branham a spus niste lucruri scoase din maneca,voi repede preluati scornelile lui si faceti o dogma din asta,pana acolo incat recurgeti la amenintati si pedepse...nu vedeti ca adaugati in Apocalipsa personaje care nu exista?

      Cred ca nici nu esti constient de ceea ce scrii.Ai impresia ca cine nu e cu tine,e impotriva ta.

      Duhul Sfant imi arata sa nu sar peste ce este scris,si sa nu adaug personaje si oameni in Apocalipsa cum imi place mie..Daca scrie ""un inger "" pai este un inger.Nu este nici o dovada ca ar fi Branham ,Frank,Joseph Smith,maica Tereza ,Papa de la Roma...etc.

      Greseala voastra este ca puneti mai mult pret pe ce spune Branham decat ceea ce scrie in Biblie.

      Ștergere
    2. Branham mason!!!!!!!!!!!!
      http://en.believethesign.com/index.php/William_Branham_and_the_Freemasons

      Ștergere
    3. Orbii!!!!!!!!!!!!
      http://i.ytimg.com/vi/_EEeZi6_BHI/maxresdefault.jpg

      Ștergere
    4. Bine ca e francmason.Credeam ca e islamist.Ce porcarie cand ii vad pe unii ca insinueaza pana la extrem. Aratati-mi vreun francmason care a facut vindecari in Numele lui Isus,si apoi sa spuna:Isus este acelasi ieri,azi si in veci!.

      Eu inteleg ca Branham a preluat multe chestii de la altii.Dar sa afirmi o asemenea tampenie,e chiar prea de tot...Pai si apostolii spune ""umblati in lumina,fiti fii ai luminii"".Ca francmasonii sau inspirat din scrieri religioase asa cum au facut si alte loje,gen Cavalerii Templeri,asta e cu totul altceva...Dar asta nu inseamna ca Ap Pavel a fost francmason!. Maine poimaine aud ca Branham a fost Bahomet ...sau cum se scrie. :))

      Au fost doar parerile lui personale,adica ale lui Branham,preluate de peste tot.

      Ștergere
  15. Imi pare rau anonime sa iti spun ca voi nu aveti nici macar Duh Sfant si doar aveti o cunoastere in ceea ce priveste pe Fr Branham si mesajul orei daca ati fi avut macar Duhul Sfant ati fi recunoscut intreaga lucrare pe care a facut acest Inger si prooroc ai fi vazut macar ca si Pavel este tot un Inger si prooroc pentru neamuri si totodata pentru Biserica din Efes dar pentru faptul ca nu aveti Duhul Sfant nu intelegeti nimic si doar aratati cu degetul spre un Iacob care va spune adevarul pe acest blog eu nu am nimic nici cu Fr Branham si nici cu voi de altfel eu caut doar adevarul si cautam oamenii care sa fie umpluti cu Duhul Sfant dar nu am intalnit asa ceva ,in rest puteti sa aruncati voi cu tot ce doriti asupra celor de la mesajul orei caci in curand vom merge acasa si voi veti ramanea cu ochii in soar si veti striga la invatatori vostri de ce nu vau spus adevarul.Dumnezeu sa se indure de voi.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca voi nu aveti Duh Sfint este o fraza pe care branhamistii o folsesc mereu si la oricine ?Am vazut ca behaitul o foloseste si pe un blog de limba engleza;The Bitter Belly Blog

      Ștergere
    2. Iacobe esti ratacit si indoctrinat cu predicile lui Branham.Vad ca iarasi o dai cu Pavel-ingerul si alte bazaconii pe care Biblia nu le spune.Asa nu merge omule,sa tot acuzi pe altii pentru niste lucruri care nu scrie in Scriptura.

      Daca eu iti zic ca ingerul din Efes era Petru si nu Pavel,ce spui? Ai contraargumente BIBLICE? Nu ai fiindca nu exista nici o referire ca Pavel sau Petru ar fi vreun inger...Este doar parerea mea contra parerii tale.Dar amandoua nu au baza biblica. Intelegi?

      Si as mai fi in masura sa spun ca Petru este ingerul din Efes,fiindca lui i sa dat cheile Imparatiei..Ce zici de asta? Macar am gasit un argument mai valabil decat non-sensurile tale.

      Stai linistit ca doar ti-am dat un exemplu sa iti arat cum se pot face invataturi si pareri,dar fara o baza biblica clara!. Acum pricepi ca doar vorbesti nonsensuri,si ca acuzi prosteste pe altii?

      Ștergere
  16. Si inca ceva stiu ce am scris si sunt responsabil pentru tot ce am scris stiu ca sunt si Fr mincinosi am intalnit de astia multi in drumul meu dar mam descotorosit de ei..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te-ai descotorisii si de minciunile lui Branham drumul de crestin ti-ar fi mult mai clar si adevarat ca usor nu este.

      Ștergere
    2. Aiurea .Bate campii.Mincinosi sunt cei care care raspandesc o minciuna.Si in branhamism e multa minciuna,incepand cu visele lui Branham si terminand cu lozinca ca Branham a descoperit nu stiu ce adevaruri. Prin faptul ca nu ai argumente ci tot timpul acuzi pe altii ca un nebun spiritual,asta ne arata ca nu aveti nici o descoperire.Nu mai exista nici o descoperire pe langa evanghelie!. Pavel ne spune foarte clar ca el nu sa ferit sa vesteasca TOT PLANUL LUI DUMNEZEU. Deci nu mai exista descoperiri pe langa ceea ce a predicat Pavel.Tot el ne spune ca daca vine vreun INGER si predica alta evanghelia,diferita de CEA PREDICATA DE EL,adica de Pavel,SA FIE ANATEMA!.

      Vezi unde sa terminat descoperirea?Odata cu apostolii a venit si toata descoperirea.

      Jugul pe care voi il puneti peste alti crestini este o ALTA EVANGHELIE!. Una egocentrica si rea,care anuleaza Harul si Jertfa de pe cruce ,in favoarea acceptarii ''mesajului orei"".

      Ștergere
  17. Ioan botezatorul ii facea pui de naparci unde veti fugi de mania viitoare ,eu nu am vrut sa va jignesc cu nimic ,doar va zic ca sunt sigur ca o sa vedeti bine anonime si Lica,Abel si Adi unde o sa ajungeti la final si va rog de acolo sa imi scrieti ceva frumos de ati mai putea sa scrieti,ca nu-i asa si cel rau trebuie sa aibe oamenii lui in frunte cu Iuda Iscarioteanul ca si el a fost cu Isus dar sa lepadat,si voi ati fost cu mesajul orei dar va-ti lepadat caci trebuie sa vina si lepadarea de credinta.Domnul sa se indure.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan B. nu a facut pui de naparci pe ucenicii lui Isus. Voi folositi din pacate exemplele fara sa vedeti contextul.

      Acest obicei toxic de a eticheta pe altii este un obicei de om bolnav si asta este mostenirea lui Branham pentru voi.

      Voi va bateti joc de cei care nu sunt cu Branham, desi sunt cu Domnul si Isus a platit pretul la Calvar si pentru ei ca si pentru voi.

      Sectanti dusi cu pluta, asta sunteti? Asa pareti.

      Voi distrugeti vieti si destine, mintiti, doar ca sa aparati un profet dovedit fara dar si poate ca fiind mincinos si fals.

      Ștergere
    2. Ce deraiaza branhamistul...parca e un tramvai obosit si ruginit,care nu mai functioneaza normal.Din pacate asa au ajuns branhamistii oameni buni.Ei se folosesc de Biblie sa ii puna pe altii la zid,de parca am traii in vremurile inchizitiei.Asta arata cat sunt de disperati fiindca castelul lor de nisip incepe sa se clatine rau de tot.Asta e descoperirea voastra?Sa urlati ca preotii catolici la alti frati care nu va accepta teoriile? Nu trebuie sa faceti spume la gura fiindca a venit adevarata DESCOPERIRE: Branham a preluat de la altii TOT CEEA CE A INVATAT.

      Asta ne arata ca DOAR Isus Hristos este Adevarul,El fiind Incepul si Sfarsitul .Deci totul incepe si se sfarseste cu El.Si orice om care se inalta si se pune langa El va fi smerit si gasit mincinos.

      Ștergere
    3. Voi nu va puteti numi nici macar ucenicii lui Isus Cristos ,apoi sunteti doar niste oamenii beti care ragiti la FR Branham si la mesajul orei pe degeaba si la adresa altor Fr care cauta adevarul nu stiti altceva decat sa acuzati, asta sta pe limba voastra ,dar va va veni sfarsitul.Va este aproape.Daca Clarence Larkin ae fi fost Ingerul al 7 lea ar fi spus-o dar nu este indiferent cate descoperire ar fi avut ,Ioan Botezatorul i-a numit pui de naparcii si pe unii care il batjocoreau si il intrebau cine este el ca sa stie ce replica sa ii dea asa sunteti si voi fara nici un cusur,fara nici o diferenta si va mai considerati ucenici lui Isus ,aceea nu fac ca si voi si voi nu imi inspirati teama sau frica sunteti doar niste oamenii iesiti de la credinta si atat.Nu detineti nimic original asa ca degeaba aratati cu degetul pe cei ce cred mesajul orei va chinuiti in zadar caci deja totul a fost scris noi doar le vedem implinirea lor.

      Ștergere
    4. Nu tu hotarasti cine e ucenic al Domnului. Cum poti fii atat de redus mintal?

      Mantuirea este GRATUITA PENTRU ORICINE CREDE IN ISUS NU IN BRANHAM. Sunteti orbi total.

      Slava Domnului ca nu voi branhamistii decideti mantuirea cuiva, ca daca ar fi dupa voi, lacat de rai va aratati ca sunteti, ati condamna la moarte pe toti care nu accepta profetul vostru.

      Aveti inima intunecata si sufletul gol.

      Ștergere
    5. Afirmatiile tale sia le lui Behaitul si altor branhamistii dovedesc NEBUNIA voastra de a incerca sa confiscati mantuirea de la oamenii care cred in Domnul Isus si sa o validati numai celor ce cred in mesajul lui Branham.

      Mantuirea este o legatura de dragoste dintre omul salvat si Salvator, nu are de a face cu un Branham sau Frank sau Larkin sau papa de la roma, sau alt om.

      Voi ati confiscat conceptul biblic de mantuire si ati pus un profet fals ca mantuitor si mesajul lui mincinos ca singura solutie salvatoare.

      V-ati falit ca sunteti intelepti dar din ce spuneti si cum va purtati, aratati o totala nebunie.

      Ștergere
    6. Lica Isus nu se arata inteleptilor lumii acesteia tu esti unul dintre ei deci tie nu ti-a aratat nimic si nici nu poti fi ucenicul lui Isus si nici macar nu o poti dovedi de ce dar eu iti pot dovedi de ce si iti spun aici nu ai Marcu 16 implinit Fr Branham il are de aceea tu nu poti tinea capul sus smerestete nu mai fi cu nasul pe sus si te crede mai superior decat mine sau behaitul caci nu dovedesti cu vorbe ca esti ucenicul lui Isus.

      Ștergere
    7. Evanghelia este pentru toti mari si mici, bogati sau saraci. Nu tu decizi pentru cine este, tu nu pricepi?

      Nu tu esti Dumnezeu sa decizi mantuirea cuiva. Nici Behaitul, nici Branham.

      Este darul lui Dumnezeu pentru ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata eterna.

      Nimic din adevarul biblic nu are legatura cu mesajul si cu Branham.

      Ștergere
    8. Eu cred ca cei care cred orbeste un om si pun predicile lui mai presus de cuvintele Domnului,nu poate fi un ucenic al lui Isus. Ucenicul asculta de ceea ce spune Invatatorul. In cazul vostru Branham este invatatorul si modelul vostru,si nu Domnul Isus. Se vede fiindca vorbiti ca el,jigniti si judecati ca el,imitati stilul lui ... Va sucit mintile Branham cu povestile lui inventate si FARA MARTORI!. Ma refer la povestea Ohio,norul.... Nici un martor dupa 80 de ani.

      UNUL MACAR CARE SA VINA SI SA SPUNA CA A FOST A AUZIT VOCEA ACEEA!.

      Sunteti pe o pista falsa,si cel mai grav este ca ati facut O ALTA EVANGHELIE din predicile lui Branham. Nu il numesc "mesaj" fiindca nu este in acelasi DUH CU EVANGHELIA DOMNULUI,si este si foarte haotic si schimbator,si contine invataturi rastalmacite si preluate de la altii,grandomanie si vanitate cat cuprinde,viziuni si vise care au esuat,asa cum ati esuat si voi branhamistii...

      Ștergere
    9. CIA white propaganda

      Controlul mintii, ca parte a controlului social in general, este realizat, in zilele noastre, mai ales prin tehnici inspirate din dinamica sectelor. Este ideea de baza a textului de mai jos.

      Termenul englezesc este de “cult”, insa in romana uzual este cel de “secta”, sensul fiind acela al unei grupari conduse de un lider carismatic, bazata de conditionarea, indoctrinarea membrilor sai, pe mentinerea acestora in interiorul unei “bule de sapun” care-i separa de realitate, pe furnizarea de “texte”-standard cu care acestia sunt invatati sa respinga tot ceea ce le contrazice “credinta”, precum si pe infatisarea unei “amenintari exterioare” fata de care membrii sectei trebuie sa stranga randurile.

      Autorul descrie si fenomenul falselor “treziri”, adica al miscarilor antisistem care capteaza membrii pe baza “adevarurilor revelate” doar pentru a-i pune pe un drum infundat.
      ...
      Un element care lipsea din acest tabloul era descrierea mai exacta a acestei stranii fanatizari spre care suntem tarati tot mai mult, atat pe plan global, cat si local. O fanatizare de tip pseudo-religios, prin care membrii si simpatizanti sunt complet rupti de realitate, in care atasamentul se manipuleaza prin tehnici de indoctrinare agresiva si de manipulare psihologica.

      Unele secte sunt foarte eficiente si pentru operatiuni secrete sau pentru institutiile financiare, daca ne gandim la rolul mormonilor si al scientologilor pentru CIA si FMI.

      Nu doar in politica, ci, deseori, si in cultura se fac resimtite daca nu tehnici, atunci macar stari de spirit similare gruparilor religioase. Unii oameni de cultura sunt adevarati “guru” aureolati de o carisma aparte care reusesc sa controleze o sala intreaga de oameni, ai zice, cu spirit critic, mai abitir decat reusesc liderii religiosi reali.*

      Aceasta practica de DIVIZARE manufacturata a societatii si de control prin folosirea tehnicilor sectelor o vedem la lucru si in alte zone sensibile – inclusiv in zona bisericii, unde diversi lideri “trezesc” de zor oameni doar pentru a le programa gandirea in forme rudimentare si a-i tine departe de sansa trezirii autentice, in Adevar.

      Caci toate formele de rezistenta, fie ea si prin gandire libera, trebuie clonate si falsificate, confiscate, pentru a elimina resorturile REALE ale rezistentei launtrice, singura veritabila.


      ---------------------------
      Throughout the course of a propaganda campaign white propaganda serve as a cover for black propaganda when the propagandist seeks to mask the former.
      http://en.wikipedia.org/wiki/White_propaganda

      Ștergere
    10. Interesant.Multumim Simeone.Din pacate se potriveste cu branhamismul,frankismul...unde oamenii sunt infricati si dominati de lider si de acolitii lui,precum si sugestionati sa nu puna la indoiala experientele "'profetului"" ,altfel te alegi cu etichetari cu incarcatura emotional-negativa: ""samanta vrajmasului,te-ai pus de partea vrajmasului,esti samanta sarpelui,nu ai descoperirea ...etc"".

      Ștergere
  18. Lica inteleptule nu zic bine ca esfelul lui Cristos uite ce spune Isus in acest verset cred ca tie iti este ascunse aceste lucruri care le-am spus mai susti intelept in felul lumii si nu in felul duhovnicesc citeste ori de nu intelegi cere ajutorul sa il poti intelege ori esti si tu tot un nepriceput care manuiesti o sabie si te tai singur in i-a caci este cu doua taisuri,

    In vremea aceea, Isus a luat cuvantul si a zis: "Te laud, Tata, Doamne al cerului si al pamantului, pentru ca ai ascuns aceste lucruri de cei intelepti si priceputi, si le-ai descoperit pruncilor. (Mat.11:25)

    Deci mesajul orei iti este ascuns de tine si de cei ca Abel si Adi xi anonimul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba Iacobe esti retardat?Unde scrie in acel verset ca Isus se refera la invataturile PRELUATE ale lui Branham?""...ai ascuns aceste lucruri de cei intelepti"". Care lucruri?Cele care arata inspre Domnul Isus ,si pe care fariseii nu le-au putut pricepe. Stiti doar sa folositi versete rupte din contextul ,si apoi sa le denaturati intelesul real.

      Parera mea sincera este sa mergi iute la un control psihiatric ,fiindca ai idei fixe si obsesive.

      Ștergere
    2. Anonime nu vad la tine decat inteligenta artificiala injecatat in tine de unii dobitoci ca sa nu crezi ca ai nevoie si de prooroc ca sa traiesti ,arati jalnic sa sti te faci ca nu pricepi ce vrea sa spuna Mantuitorul in acest verset ,ei bine se refera la tine anonime ca nu cunosti nici macar autorul bibliei mai draga daca la-i cunoaste ai cunoaste si faptul ca Mantuitorul a trimis in tot timpul prooroci care sa -i vesteasca planurile cu privire la omenire de aceea tu nu vrei sa inghiti aceasta hrana a Fr Branham ca iti sta in ghit iti aluneca cu noduri si doar scoti cateva ragaituri ca nu iti place nici tie nici lui Lica .Daca eram un retardat nu vorbeam cu tine din scripturi ca nu le intelegeam dar asa am familie si copii

      Ștergere
    3. Da sigur...Mantuitorul a trimis 12 ucenici in misiune,nu doar UNUL SINGUR!. Si Branham va invatat ca a existat doar un mesager in fiecare epoca. Nu vezi ca vorbesti lucruri preluate de la Branham,dar care nu au legatura cu Scriptura?

      Aia nu e hrana,cu teorii preluate de la altii si rastalmacite si facute astfel incat Branham sa ii atace pe alti credinciosi.Alea sunt prostii si minciuni gogonate.Asa cum e povestea cu raul Ohio,cu ridicarea in norul ala care dupa 2h era doar o fasie lunga pe cer...

      Noi avem nevoie de Evanghelia Domnului,de indemnuri si de zidire ca sa traim o viata dupa voia lui Dumnezeu,fiindca ""fara pocainta nimeni nu va vedea pe Domnul"". Nu de povesti frumos alcatuite ,care sa ne ameteasca mintea si nu mai discernem intre Evanghelie si teoriile unui om. Nu avem nevoie de predicile lui Branham sa ne apropiem de Dumnezeu.Daca voi asa credeti inseamna ca ati facut o alta evanghelie din predicile lui Branham.

      La tine nu vad nici macar inteligenta artificiala,ci doar multa naivitate,fanatism si obsesie pentru Branham.

      Ștergere
    4. Ce sunt defapt predicile lui Branham si ale lui E.Frank? ""O mare de cuvinte intr-un pustiu de idei"". Mihai Eminescu.

      Ștergere
    5. "O mare de cuvinte intr-un pustiu de idei"". Mihai Eminescu.PERFECT SPUS

      Ștergere
    6. O mare de cuvinte intr-un pustiu de idei, Voltaire

      Din Cunvatul Domnului ceva destul de similar...
      Căci, dacă visele se nasc din mulţimea grijilor, prostia nebunului se cunoaşte din mulţimea cuvintelor. Eclesiastul 5:3


      Multimea cuvintelor..., rostite de falsificatori...

      Nu sunt înşelătoare vedeniile pe care le aveţi şi nu sunt mincinoase prorociile pe care le rostiţi? Voi ziceţi: "Aşa vorbeşte Domnul!", în timp ce Eu n-am vorbit.

      De aceea, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: "Pentru că spuneţi lucruri înşelătoare şi vedeniile voastre sunt minciuni, iată, am necaz pe voi, zice Domnul Dumnezeu.

      Mâna Mea va fi împotriva prorocilor ale căror vedenii sunt înşelătoare şi ale căror prorocii sunt mincinoase; ei nu vor rămâne în adunarea poporului Meu, nu vor fi scrişi în cartea casei lui Israel, nici nu vor intra în ţara lui Israel. Şi veţi şti că Eu sunt Domnul Dumnezeu.

      Lucrurile acestea se vor întâmpla pentru că ei rătăcesc pe poporul Meu zicând: "Pace!", când nu este pace. Poporul Meu zideşte un zid, şi ei îl tencuiesc cu ipsos.

      De aceea spune celor ce-l acoperă cu ipsos că se va prăbuşi, va veni o ploaie cu vifor, pietrele de grindină vor cădea şi se va dezlănţui furtuna.

      Iată, vi se prăbuşeşte zidul! Ezechiel 13:7~12

      Ștergere
    7. Foarte bine spus Simeone.Din pacate obsesia pentru Branham este atat de mare,incat ei din obisnuinta dau la o parte partile din Scripturi care se refera expres la acesti prezicatori si mincinosi.

      Inteleg semne ,minuni,vindecari...etc,chiar daca nu prea sunt martori la unele,dar hai sa presupunem ca a fost un mare vindecator. Dar asta inseamna sa IL CRED ORBESTE,chiar daca multe vedenii si vise sunt demonstrate TOT DE EL ca fiind false?

      De aici apare controlul oamenilor si al maselor in general,fiindca oamenii ajung sa creada orbeste pe cineva,rapindu-le altor semene libertatea de exprimare,de gandire si de actiune.

      Ștergere
    8. ""rapindu-le altor semeni...""

      Ștergere
  19. profetul copy-paste :))))

    RăspundețiȘtergere
  20. William Branham's teachings on the church ages were taken from the writings of Clarence Larkin (1850-1924) "Dispensational Truths".
    John Nelson Darby (1800-1882) is regarded as the 'father of dispensationalism'.
    Cyrus Ingerson Scofield (1843-1921) promoted Darby's writings.
    Darby was influenced by the writings of a Jesuit Priest named Manuel Lacunza (1731-1801).
    The teaching on dispensationalism actually goes as far back as the 1600's to the writings of a German Priest, Venerable Bartholomew Holzhauser (1613-1658). He wrote about the dispensations of the
    Seven Church Ages in his writings on the Book of the Apocalypse.
    So, the origin is actually Catholic....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Falsul de branham a copiat tot ce putea fi copiat. Apoi si normal ca nu l-au crezut prietenii lui care stiau de asta. Si dupa aia el a facut mare scandal ca e respins si ca oamenii nu il cred ca si pe Isus. A avut tupeu mare Branham asta. bine ca a fost demascat. Praise the Lord for that.

      Ștergere
  21. O blogerita branhamista aiureaza. Ascultati cat de handicapati mental si orbi sunt.https://licangelyca.wordpress.com/2015/10/21/asa-se-poate-ajunge-nicaieri/#comments

    licangelyca 23/10/2015 la 19:20
    In ce priveste faptul ca Branham a plagiat, e total gresit, el doar a cules din scrierile celor mai dinainte-a lui, si le-a pus impreuna ca sa vedem tabloul complet.
    Am citit si eu „Adevarul Dispensational” de Clarence Larkin, (1850-1924) an gasit-o pe net si am comandato cu vreo cinci ani in urma. Mi-a placut, este interesanta, are harti- tabele detaliate, explicative, intr-adevar sunt invataturi bune care le gasim in mesaj.
    Daca Branham nu ar fi cules toate acestea de la acestia si sa le puna impreuna, de unde am fi stiut de ele? Aveau sa fie doar niste carti pe rafturile librariilor si bibliotecilor, si nu aveau sa fie cunoscute de crestini.

    Sa ne fie cu iertare draga blogerita habar nu ai despre ce vorbesti. BRANHAM A FURAT TOTUL DE LA ALTII PRETINZAND CA D-zeu ia descoperit.Nu va este rusine sa promovati minciuna???

    Aparatorii ai minciunii!!! Inselatorilor!!
    Sunteti calauziti de duhul tatalui vostru numit tatl minciuni. Diavolul.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.