miercuri, 16 iulie 2014

Idolatria in branhamism

John Collins a postat acest clip interesant in care Branham spune ca o femeie a inceput sa se roage la Dumnezeu in timp ce a ingenunchiat inaintea pozei cu el. 

Branham nu spune ca ar fi ceva gresit asa ceva. Inca o pune intr-un context pozitiv, al credintei. Probabil pentru ca rugaciunea ei a si avut raspuns. 

Nu ma mir deci ca numarul celor care se inchina la poza cu acea lumina este in crestere.

Daca crezi ca mesajul este adevarul, Cuvantul, si ca Branham a fost profet, trebuie sa iei si aceasta ca un model de practica, pentru a-ti dovedi credinciosia fata de mesaj.

Din fericire, in Romania acest tip de idolatrie directa nu are succes, nici chiar printre cei mai infocati sustinatori ai lui Branham. Cel putin deocamdata nu este asa, sau pana acum 3-4 ani, nu exista acest mod de inchinare exterioara catre decedatul Branham. Dar Biblia spune ca la unii idolii sunt in inima nu neaparat in afara. Asa este in multe locuri.

Inchinarea la idoli in Tabernacolul Branham in zilele noastre
Branham este noul vitel de aur la care se inchina oamenii?
Inchinarea la idoli.
Diferenta este doar ca Branham a inlocuit-o pe Maria cu Pruncul.
Ewald Frank prezinta poza. Pe cine ajuta o poza ca asta? Ce vrea sa dovedeasca cu asta?

In predica "Statura unui om mare in Cristos" Branham spune ca Dumnezeu face din slujitorul Lui "un idol viu" referindu-se la sine, ca atunci cand un om ajunge la o statura mare este deja un obiect de inchinare, adica dumnezeu, cu d - mic. El devenise deja unul. Avea vindecari. Avea vedenii. Avea darul discernamantului. Avea succes. Incepea sa creada ca el este ceva ca si cum el si-ar fi dat lui insusi acele daruri, sau le-a fabricat. (mai stii ca nu?)

Foarte des, Branham invata despre aceasta dumnezeire a omului. Ii placea sa fie confundat cu Cristos. 

Desi este o promisiune clara in Biblie ca natura noastra devine asemanatoare cu a Domnului, si ca divinul in noi este singura cale de mantuire, asta nu inseamna ca putem sa incepem sa ne indumnezeim unul pe altul dupa plac, dupa simpatie, dupa apartenenta la un anumit grup din mesaj, sau sa ne inchinam la Branham, sau Frank, ori la polul opus, sa ne demonizam unii pe altii, sa ne uram unii pe altii dupa aceleasi criterii. 

Este absolut o nebunie sa faci asa ceva. 

Eu cred ca natura divina din om il face cu mult mai bun decat era inainte si acela manifesta roadele Duhului Sfant -pace, bucurie, facerea binelui , etc- nu pentru sine, in mod egoist, sau doar pentru adunarea lui ci pentru lumea intreaga, fara partinire, fara prejudecati. 

Omul care are ceva in el aduce valoare societatii, exprima ceva bun, da ceva altor oameni, asa cum Isus si apostolii au adus lumii ceva cu totul de folos pentru suflet, minte si pentru viata prezenta si de apoi.

La mesaj toti se cred "ceva" dar ei nu inteleg ca a fi "ceva" inseamna a exprima "acel ceva" lumii intregi, cum si Isus sau alti sfinti au facut-o.

Branhamismul si urmasii sai este o secta care se inchina fals la idoli, prin faptul ca idolatrizeaza niste idei, niste lideri, nicidecum nu este o miscare, o comunitate care aduce un plus de valoare lumii si societatii prin schimbare, innoire, prin Evanghelie, prin mesajul Jertfei salvatoare de la cruce.

Ei au depasit limita bunului simt cand au inceput sa numeasca acest "mesaj", -dovedit fals- "Cuvantul". Asa ca daca mesajul este Cuvantul si acesta este Cristos, acest mesaj este "Cristos". In realitate ei se inchina la un cristos fals care i-a amagit in mai multe forme ale sale.

Unul ar fi insasi mesajul-predicile lui Branham.

Am dovedit in blog, impreuna cu alti frati, ca mesajul nu este nici pe departe Cuvantul lui Dumnezeu, nici vorba sa fie "Cuvantul descoperit" ci este o sumedenie de invataturi false, haotice, contradictorii, unele nebunesti chiar, altele pline de ura si de otrava sarpelui, dezbinatorii, sau unele care sunt cat de cat bune, corecte, sunt furate fara rusine de la altii, cum ar fi Epocile Bisericilor plagiate de la Larkin, botezul si D-zeirea de la penticostali, etc.

Acestea au creat o categorie de oameni care traiesc in cutia iluziilor lor si desi se numesc pe ei insis cu multa aroganta "Mireasa", foarte multi se urasc chiar si intre ei si nu dovedesc ca sunt macar la nivel omenesc calificati.

Alt cristos fals la mesaj, este norul acela pe care ei il numesc "Cristos, descoperit in pustiu." 


Alt idol, cristos fals, este poza cu stalpul de lumina deasupra lui Branham. 
Altul este insasi Branham. Am scris intr-un articol despre "Sarpele ranit" toata povestea cu idolatria intai respinsa apoi imbratisata chiar de catre Branham.

La mesaj, idolatria si ratacirea este mai mult decat icoane si invataturi false. 

Este o atitudine adanc inradacinata in sufletele si mintile celor care il urmeaza. Aceasta atitudine rautacioasa, plina de sine, aroganta, i-a facut pe cei mai multi dintre ei, sub-oameni si nu supra-oameni cum ei se cred si pretind ca sunt.

Spun asta deoarece am observat un comportament tipic la frati. Chiar si la D. din HD, ati observat, dar si la altii, ca ei nu vorbesc niciodata din Biblie sau predici ca sa dovedeasca adevarul mesajului lui Branham?

In micimea lor, ei ataca persoana cu care interactioneaza. Ei ignora minimul de respect si normalitatea bunului simt elementar de viata si de comunicare.

Dpdv psihologic acest tip comportamental arata deslusit ca nivelul lor spiritual, intelectual, educational este sub limita normala pe care orice fiinta umana ar trebui sa il aiba, fie religios, fie simplu om. Argumentul lor este atacul, ei nefiind niciodata interesati sa afle dovezile adevarate despre propria credinta deoarece acestea le-ar rasturna universul imaginar pe care si l-au creat citind si ascultand pe Branham sau pe alti lideri.

Ei ne transmit prin asta ca jignirea, atacul, etichetarea noastra cu nume negative din Biblie este tot ce stiu. Jignire, atac, rautate, fuga de responsibilitate, ignoranta, lipsa de interes pentru adevar. Aceasta este toata comoara si toata mostenirea lasata de Branham lor.

Sa o spiritualizez un pic.



Iata cum il numeste Isus direct in fata pe ingerul laodicean: "Sarac, orb, gol, ticalos si nenorocit."

Iata mostenirea de la "ingerul" Bisericii din Laodicea. Mostenirea lor este: saracie spirituala, sufleteasca, orbire, goliciune, ticalosenie si multa nenorocire.

STATI PUTIN SI NU MANATI: Si in toate acestea, ei se dau mari si sunt aroganti in fata noastra si a lumii intregi, ca ei au de toate si nu le trebuie nimic... lor sa nu le spuna nimeni nimic, ca ei stiu, totul, ei au totul, EI SINGURII SUNT MIREASA, toti ceilalti sunt prosti, toti ceilalti sunt pierduti, etc. Dar ei nu stiu ca ei sunt de fapt nu cum crede ingerul orb laodicean, ci ei sunt asa cum Isus le spune ca sunt.


De exemplu, daca ei gasesc la altii o invatatura gresita, fac mult tam tam si le arata si uneori chiar insista si poate chiar acuza. Dar cand e vorba de ei insisi, sa dea dreptate adevarului atunci cand ei insisi cred ceva fals si vad ca Branham minte ceva anume, atunci ei tac. Atunci ei se fac ca ploua.

Ce arata aceasta atitudine? Este doar ipocrizie? Nu.

Este o prostie uriasa dar si o gandire infantila, naiva.

Este idolatria care o au fata de mesaj si Branham. Frica pe care idolul o pune in oameni ii tine legati de el, caci Dumnezeu pune in om chemare, iubire, pune adevar, pune bunatate, lumina, nu aduce groaza si nu manipuleaza pe copiii si urmasii Lui, asa cum idoli o fac.

Dumnezeu doreste sa il urmam pentru ca IUBIM SI ALEGEM PRIN IUBIRE SA IL URMAM, nicidecum prin lanturile fricii.

Aici in blog, in email, in discutii telefonice, particulare, mie cel putin, zeci, sute de frati in timp, mi-au dovedit ca pentru ei mesajul este un idol, ca Branham este un idol, deoarece NU AU DAT DREPTATE BIBLIEI SI MESAJULUI EVANGHELIEI ATUNCI CAND AU AVUT DE ALES, CI DOAR AU ARATAT INTERES SA APERE IDEI FALSE, MINCINOASE ALE BRANHAMISMULUI.

Inainte sa moara in teribilul accident, Branham a spus: "Daca un om incepe sa se creada Dumnezeu, Dumnezeu il va lua de pe scena...daca oamenii il vor considera Dumnezeu, Dumnezeu il va indeparta".

Asa a si fost. Biblia ne da cateva indemnuri importante si de neuitat.

Sper sa alegeti din nou ASTAZI CUI VRETI SA SLUJITI:


"Pleacă, Satano”, i-a răspuns Isus. Căci este scris: „Domnului Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti” Matei 4:9 

"Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău." Deuteronom 18:13

"Le voi da o altă inimă şi voi pune un duh nou în voi. Voi lua din trupul lor inima de piatră şi le voi da o inimă de carne, ca să urmeze poruncile Mele, să păzească şi să împlinească legile Mele; şi ei vor fi poporul Meu, iar Eu voi fi Dumnezeul lor.



Dar acelora a căror inimă simte plăcere faţă de idolii şi urâciunile lor, le voi întoarce faptele asupra capului lor, zice Domnul Dumnezeu."


După aceea, heruvimii şi-au întins aripile, însoţiţi de roţi, şi slava Dumnezeului lui Israel era sus deasupra lor.

Slava Domnului s-a înălţat din mijlocul cetăţii şi s-a aşezat pe muntele de la răsăritul cetăţii." Ezechiel 11:19-23

Slava lui Dumnezeu vine in viata noastra dupa ce lepadam toti idoli. Domnul sa ajute pe fiecare in acest sens. 

Shalom tuturor

18 comentarii:

  1. Lica multi sunt oameni buni la Mesaj dar nu stiu in ce s-au bagat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru articol, si eu am observat pe la fratii din Romania si Germania poze cu Branham sau cu norul pe pereti, de fapt chiar si eu aveam una pana in 2012... Nu ma inchinam la ea, dar nu ma mir daca unii poate o fac. Ei vor zice, ca de fapt nu pe fr. Branham il pun pe perete, ci "Stalpul de Foc", adica Cristos.

    Inainte ca sa isi faca aparitia cei ce ne critica si ne ocarasc, vreau sa spun ca m-am hotarat sa fac o continuare la acest articol in care sa arat tuturor nebunia fanilor lui Branham si cum ei se inchina lui pe fata, ii aduc osanale, il cred Dumnezeu Creatorul, Tatal lui Isus Cristos, si multe altele...

    Shalom
    ABEL

    RăspundețiȘtergere
  3. Scurt si la obiect articolul.Au picat in idolatrie din moment ce ridica o poza in adunare cu lumina aceea deasupra capului. Parca E.Frank era un rob intelept.Cum poate sa faca asa ceva cu o amarata de poza cu un om decedat de acum 50 de ani? Ce are de a face stalpul de foc cu Biserica? Si chiar daca ar fi reala poza noi suntem chemati sa privim la El,sa traim ceea ce ne spune El zidindu-ne casa pe stanca,nu pe lucruri senzationale ,fiindca multi vor merge in intuneric si sunt intuneric cu poza lui Branham in mana.

    Parca ar fi o sabie cu doua taisuri aici.Un fel de capcana spirituala.Din cauza unei amarate de poze de acum 50 de ani multi si nu mai traiesc si nici nu se mai bucura de implnirea Evangheliei...parca nu mai judeca de cand au vazut pozele cu BRanham.

    Ati uitat ce ne spune D-zeu despre cei care vin in indrazneala lor proprie si spun lucruri care nu se impliniesc? Nu se spune despre cei care fac semne si minuni si iti spun ce ai facut ieri la ora 8 dupa ce ti-ai baut cafeaua de dimineata,sau care fac vindecari aparent miraculoase...Nu acestea sunt semnele unui trimis biblic al lui D-zeu....Si Branham tocmai ca se vrea un trimis biblic dupa modelul din vechiul testament dar problema e ca tocmai acest model il descalifica pe el ca un proroc unic trimis la poporul lui D-zeu...

    E o nebunie ce sa intampla.Ma mir din partea lui Frank ca se coboara la asa ceva si se lauda lumii intregi,fiindca era transmis online,cu persoana lui Branham. Nu este nimic intelept aici.Arata o mare nesiguranta asupra ceea ce crede si atunci din nesiguranta si frica se agata de o poza cu WMB .

    Sa nu aiba si Frank aceeasi soara cu a lui Branham...fiindca aceea voce i-a spus clar sa predice doar Cuvantul.Nu sa predice un om si ridicandu-l in slavi online.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ""Sa nu numiti pe nimeni sfant pe pamant caci Unul singur este sfant:Dumnezeu"".

      Prin asta Domnul Isus ne pune in directa legatura cu D-zeu.Cata siguranta si putere ne ofera Evanghelia...fara excesele si fanatismul sectelor crestine.

      Ștergere
    2. A se citi Matei 7 sa vedem ceea ce conteaza cu adevarat ,nu manifestari si capacitati spirituale ci trairea cuvintelor lui Isus Hristos.

      Ștergere
    3. Pavel se adrrseaza doar sfintilor cum e?

      Ștergere
    4. Voi spuneti fr branham si fr frank sunt gresiti, va- m citit comentariile nu aveti nici un argument biblic , am impresia ca nici nu cunoasteti scriptura voi insiva o stiti nu aveti dovezi scriprturale in asa fel sa dmontati invatatura fr frank si fr branhm spuneti doar minciuni si probabil ca voi insiva suferiti de personalitate sunteti niste oameni fara indentitate tare as vrea ss va vad sa vedm daca sunteti tot asa de tari , va rog opritiva Domnul nu are nevoie de aj vostru

      Ștergere
    5. Iti voi raspunde printr-o intrebare Cum a murit Ioan Botezatorul ? Cum a murit Isaia ? Cum au murit martirii din Evrei 11 ? Cum au murit martirii din primele secole ? Cum a murit Domnul nostru , a murit de cea mai rusinoasa moarte , daca ai fi fost prezent te-ai fi unit cu ei inpotriva Domnului ? Dupa atitudinea si cricteriul de a alege Asta ai fi facut , Frate oprestete !

      Ștergere
    6. Si felul cum a murit Branham este un criteriu ca sa il plasezi alaturi de prorocii vechiului testament? Adica nu conteaza ceea ce a predicat si ceea ce a lasat in urma prin predicile lui,ci doar felul cum a murit?...Scuzati-ma dar aveti probleme grave in a analiza corect invatatura si misiunea unui om. Domnul Isus si apostolii ne invata sa recunoastem un om autentic spiritual in alt mod...Nu prin daruri si capacitati sau prin cate accidente a suferit in viata lui...Sunteti chiar extrem de ridicoli branhamistilor. Vad ca pentru voi predicile lui WMB sunt mai importante decat cuvintele Domnului si a apostolilor Lui.

      Ștergere
    7. Frate eu nu sunt un branhamist si nu ma inchin la branham nu sunt de acord cu ce au facut unii frati, dar eu nu cunosc nici un alt om sa fi predicat cuvantul lui Dumnezeu asa cum a facut-o el (dintre evanghelisti care au trecut la Donmul

      Ștergere
    8. Foarte rau ca nu cunosti.Sunt atatia predicatori care au predicat si predica Cuvantul cu ungere...ai fost impresionat si influentat de o poveste care a fost tesuta in jurul lui Branham.De aceea gandesti asa.Si eu am gandit ca tine.Credeam ca nimeni nu a predicat ca Branham.Dar apoi ascultand si citind pe alti predicatori ,in special pe cei din secolele 19-20 imi dau seama ca Branham nu este cu nimic mai presus ca ei.Chiar din contra:este plin de sine in predicile lui,si in multe predici nu face decat sa isi predice propria lui persoana si misiune!. Daca asta te inalta pe tine ,atunci ce sa mai spun? Ce sa mai zic de acuzele lui la adresa altor credinciosi,de apucaturile lui nervoase si felul cum rastalmaceste Cuvantul....Sincer nu gasesc nimic spiritual si inaltator aici. Branham a preluat multe de la Spurgeon si alti predicatori vechi.De aceea are unele texte mai spirituale in predicile lui. Dar in general predomina o anumita ura si aroganta la adresa altora. Si ca sa verificam autencititatea acestui pretins mesaj,este de ajuns sa ne uitam la cei care cred acest mesaj ,sa vedem cum vorbesc si cum se comporta.Si atunci vom vedea efectele mesajului . Si ce vom vedea? Multa raceala ,mandrie si dispret la adresa altor oameni.Exact cum era Branham asa sunt si urmasii lui. Ti-e personal ti se pare ca este ceva spiritual aici?

      Ștergere
  4. Ce ciudate cuvinte scrie sus in tabernacolul Branham: "" be still and know that i'm God"" .

    Astia care se mandresc cu poza cu asa zisul stalp de foc nu se gandesc ca D-zeu uraste orice forma de reprezentare a lui.Asta e un fel de paganism modern.D-zeu nu se manifesta in acest mod .Doar paganii au reprezentari si imagini ale divinitatilor lor puse pe pereti. Elohim uraste asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au plasat intr-un mod foarte subtil, sub mirajul unor povestioare minutios alcatuite, cu voci suave ca sa-i sensibilizeze pe ascultatori, tablouri, becuri, nori, piramide...

      Apropo. Cum era orientata piramida cu cei sapte ingeri? Lipsesc detaliile... De ce? Pentru ca detaliile sunt cele mai importante.

      Nu poti nici macar exprima in cuvinte siretleniile folosite de...

      Un singur lucru strecurat si apoi..., moartea(spirituala)...

      Temelia Domnului este Adevarul, temelia Satanei este minciuna...

      Satana intotdeauna va cladi pe minciuna...

      Domnul Isus a fost tot timpul intrebat, ucenicii mereu L-au intrebat si Domnul intotdeauna le-a raspuns. Domnul este dornic sa vorbeasca cu noi!

      Au să vă dea afară din sinagogi: ba încă, va veni vremea când oricine vă va ucide să creadă că aduce o slujbă lui Dumnezeu.
      Şi se vor purta astfel cu voi, pentru că n-au cunoscut nici pe Tatăl, nici pe Mine.
      V-am spus aceste lucruri, pentru ca, atunci când le va veni ceasul să se împlinească, să vă aduceţi aminte că vi le-am spus. Nu vi le-am spus de la început, pentru că eram cu voi.

      Acum Mă duc la Cel ce M-a trimis; şi nimeni din voi nu Mă întreabă: "Unde Te duci?"

      Dar, pentru că v-am spus aceste lucruri, întristarea v-a umplut inima.
      Totuşi vă spun adevărul: vă este de folos să Mă duc; căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar, dacă Mă duc, vi-L voi trimite.
      Şi când va veni El, va dovedi lumea vinovată în ce priveşte păcatul, neprihănirea şi judecata. Ioan 16

      Oamenii acestia care pretind ca sunt..., nu sunt altceva decat actorii unui teatru, fiindca nu ai posibilitatea sa interactionezi cu ei. Daca incerci sa pui intrebari, esti azvarlit afara. Tu trebuie sa asculti, sa cotizezi, sa asculti, sa cotizezi, sa asculti, sa cotizezi...

      Alo, alo, alo..., Liniste! Vorbeste "proorocul"!!! Pai a gresit "proorocul"! A..., nu, acolo a vorbit omul nu proorocul... :)))

      Oare din aceeaşi vână a izvorului ţâşneşte şi apă dulce şi apă amară?

      Domnul sa va binecuvanteze!

      Ștergere
    2. DA chiar e buna observatia ta Simeone.Din aceasta sursa izvoraste si apa dulce si apa amara? Frank spune multe de acest gen in scrisorile lui circulare: "" aici Branham vorbeste ca om,aici nu vorbeste ca om..."" .Cam asta e atmosfera in sfera branhamisto-frankista...

      Problema cu Norul ala sunt multe,si una dintre ele este ca trebuie sa intorci poza INSPRE DREAPTA sa vezi chipul inchipuit al lui Isus...Defapt doar din aceea pozitie puteau sa puna poza cu Isus pictat de Hofmann...Ma intreb daca ingerii vroiau sa vedem direct chipul lui Jesus de ce nu a aparut in forma normala?De ce trebuie sa intorci poza sa vezi o poza care,atentie!,se aseamana cu o pictura umana....!!! . Lucrurile incep sa se complice urat de tot.Artistii au acces la chipul real al lui Jesus? De cand e asta si noi nu stim? :))

      Ștergere
    3. Parca Isus ne atentioneaza cu privire la semne in luna,in stele...semne in cer si pe pamant.Oare El ne atentioneaza si apoi tot El isi calca Cuvantul si face un fel de mascarada pe cerul Americii? Sau El a intentionat sa ne puna in garda cu privire la asemenea manifestari care nu au legatura cu Imparatia Lui...? Imparatia Lui este in interiorul nostru,este ceva tainic,tine de sfera interioara,spirituala...""nu vine sa izbeasca privirile:uite-o aici ,uite-o acolo"" adica sa fugim ca disperatii in diferite locuri de pe Pamant unde unii mascarici urla ca aici e Hristosul,ba nu, e aici in India,ba nu, e in Romania,ba nu, e in USA undeva prin aer cu multe luminite si culori...

      Atunci cand va veni El orice ochi IL va vedea ,nu doar cei din Arizona,Tucson sau pe unde a mai ajuns acest nor purtat de vant...

      Ștergere
    4. Ce piramida ca se aseamana cu o peruca si nu cu o piramida...chiar odata spune Branham ca este un fel de peruca ca,atentie!,"" acei judecatori care aveau peruci,si prin asta noi vedem calitatea de judecator al lui Jesus..."". Hai ma laso...chiar asa ? Isus cu peruca?

      Mai tineti minte asta?era undeva printr-o predica afirmatia asta comica a lui Branham.

      Ce sa mai spun? .................................no comment. :))

      Ștergere
    5. Expresia: Aici a vorbit omul... este cheia acestora..., adica MINCIUNA
      Aici a vorbit omul este egal cu; a mintit.
      A minti este faradelege.

      Ei nu vor sa se pocaiasca.

      POCĂÍNȚĂ, pocăințe, s. f. (în practicile creștine) Căință pentru păcatele săvârșite; p. gener. regret pentru o faptă rea, o greșeală etc.; pocăială. – Pocăi + suf. -ință.

      CĂÍ, căiesc, vb. IV. Refl. A-i părea cuiva rău, a regreta, a recunoaște că a greșit. ♦ Tranz. (Rar) A compătimi pe cineva; a căina. – Din sl. kajati sen.

      Chiar daca se intampla sa minti fara voie, nu mai tii minte anumite lucruri, recunoaste atunci cand cineva te corecteaza. Toti gresim.

      Ei in loc sa corecteze greseala vin CU O ALTA MINCIUNA(constructia Satanei); AICI A VORBIT OMUL...

      --------------------------

      Luaţi seama la voi înşivă! Dacă fratele tău păcătuieşte împotriva ta, mustră-l! Şi dacă-i pare rău, iartă-l!

      Şi, chiar dacă păcătuieşte împotriva ta de şapte ori pe zi, şi de şapte ori pe zi se întoarce la tine şi zice: "Îmi pare rău!", să-l ierţi." Luca 17

      Domnul ne va lumina pentru ca asa a promis El! Slava si cinste Lui!
      Numai bine va doresc la toti!

      Ștergere
    6. Un frate, expert in norologie, mi-a marturisit cu ceva vreme in urma cu oarecare timiditate, ca daca intoarcem norul spre STANGA, putem avea parte de surprize neplacute....

      Nu i-am, prea dat mare atentie, dar azi am zis: "Ia sa incerc si eu". Priviti numai ce a iesit...

      http://exmesajul.bplaced.net/imagini/cloud_left.jpg

      Eeeee ce ziceti, seamana?

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.