duminică, 31 mai 2015

Iata revelatiile lui Branham

Urmariti filmuletul si vedeti cum copiaza tot tot tot de la Larkin si culmea nesimtirii, pretinde ca Dumnezeu i-a aratat lui, ingerului al 7 lea din Apoc 10, intreaga "descoperire." 


Autorul filmuletului ne arata cartea lui Larkin, harta schitata a Epocilor facuta tot de el, si apoi pune vocea lui Branham in care acesta spune ca lui i s-a descoperit "Epocile" si el le dateaza exact din cartea lui Larkin de pe schitele acestuia, si ia chiar la litera de acolo explicatii, concepte si idei. 



Citind "Epocile" si in general Mesajul, intelegeti mai bine situatia grava a plagiatului lui Branham.


In timp le prezinta ca fiind "descoperirea primita de el de la Dumnezeu" si ca asta era "sarcina ingerului al 7 lea sa faca", "sa descopere tot ce era ascuns in epocile intunecate." 

Minciuni dupa minciuni. Nu e adevarat nimic din ce ni sa bagat pe gat.


Dragii mei, am fost prostiti in ultimul hal.

Acesta este "profetul" care a pretins ascultare absoluta de "descoperirea" lui absoluta, care face din el si din slujba lui "un absolut."

Iata revelatiile lui Branham: 

NICI O REVELATIE!!!

In realitate asta este absolut fals si o frauda de proportii mondiale. Unii stiu si vad dar le place sa fie unde sunt. In minciuna.

Actualizare 04.07.

Surpriza de proportii:

Adevarul dispensational a lui Clarence Larkin exista acum si in limba romana: http://shopping.stephanus.ro/products/Adevarul-dispensational.html





Articole despre acest subiect al plagiatului in slujba lui Branham:

http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/descoperire-sau-plagiatura.html


http://mesajul.blogspot.ro/2014/08/casa-viitoare-plagiata-de-branham.html

156 de comentarii:

  1. Deja stiam asta frate dar cum o pune autorul filmuletului ne da claritate si mai mare. Rusine sa fie plagiatorului si mincinosului de Branham. Noi am urmat pe Larkin si nu pe Branham :))) God bless you.

    RăspundețiȘtergere
  2. O secta fondata pe minciuni si pe lucruri preluate de la altii ,si apoi facute ""evanghelie"".

    Ar trebuie sa fie subtritate macar cateva din ele.Cred ca sunt multi care si-ar dorii sa vada ce se spune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu spun acelasi lucru. Nu toti inteleg Enleza si ar prinde bine subtitrari sau traduceri ale acestor video-uri, care demasca minciuna numita "mesaj" !

      Ștergere
    2. E adevarat. Ar fi bine sa traducem. Sunt inca multe video foarte bune.
      Abel cred ca se pricepe bine la insert subtitrare, nu stiu daca are si timpul necesar. Abel ce zici ? :)

      Ștergere
    3. Autorul filmuletului ne arata cartea lui Larkin, harta schitata, si apoi pune vocea lui Branham in care acesta spune ca lui i s-a descoperit Epocile si el le dateaza exact din cartea lui Larkin de pe schitele acestuia, si ia chiar la litera de acolo explicatii, concepte si idei. Pe larg le puteti citi in cartea Epocile neprescurtata facuta de mine la Cluj.

      Nu sa ma laud, dar stiu cartea Epocilor aproape pe de rost, stiu si ce a scris Larkin. Suntem martorii unui plagiat si furt intelectual de proportii. Duhul Sfant nu face asa ceva.

      Apoi culmea, Branham le prezinta ca fiind descoperirile lui de la Dumnezeu si ca asta era sarcina ingerului al 7 lea sa faca, sa descopere tot ce era ascuns in epocile intunecate. Nu era nimic ascuns.

      Si mai rau, ataca si blestema pe cei care nu il cred si nu il urmeaza. Le anuleaza mantuirea doar pentru ca ei nu cred "descoperirea" lui. Parca innebunise.

      Slava Domnului pentru cei care nu l-au urmat. Stiau ei de ce. Acum stim si noi.

      Ștergere
    4. Din cand in cand ma simt tentat sa subtitrez cateva din multele filmulete bune, fara de care nu am fi aflat atate mult lucruri in care am fost dusi de nas (INSELATI) zeci de ani de Branham si slujitorii sai orbi.

      Poate o sa mai scriu din cand in cand un articol sau niste comentarii pe blog, dar nu mai vreau sa ma implic in certuri si discutii contradictorii. Nu are nici un sens sa incerci si nici nu va merge sa schimbi credinta oamenilor, fiecare poate sa creada in ce vrea el

      Dupa cum am promis, vreau sa mai scriu ceva despre Ewald Frank. Nu am uitat de asta, dar inca nu am gasit inca timpul necesar.

      Shalom
      ABEL


      Deocamdata insa stau prost cu timpul, si nici nu ma simt atat de "chemat" sa mai zabovesc prea mult timp in trecut si sa ii acord multa atentie. Inaintea mea s-au deschis foarte multe cai si oportunitati noi de evolutie si dezvoltare spirituala si vreau ca sa ma dedic mai mult acestor lucruri. Am de citit carti, de ascultat multe CD-uri, de facut calatorii in diverse locuri si nu in cele din urma de pus in practica noile cunostiinte dobandite.

      Ștergere
    5. M-am jucat putin si am subtitrat filmuletul acesta. Dar nu vreau sa il public fara permisiunea autorilor pe care astept sa ne-o dea.

      Ștergere
    6. John Collins mi-a dat permisiunea sa folosesc materialele lui fara sa il mai intreb in mod special, doar sa nu le modific. Il am prieten pe FB. Vrei sa vorbesc cu el?

      Ștergere
    7. Da, te rog intreaba-l si tu pe FB. Eu l-am intrebat printr-un comment la filmuletul lui, dar poate nu stie omul cine sunt eu, de aia e mai bine daca ii confirmi si tu acest lucru.

      Pana acum nu mi-a raspuns, dar poate inca nu a citit. Vezi comentariul aici:
      https://www.youtube.com/watch?v=umIwWObmElI

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
    8. Filmul nu e modificat, doar am pus subtitrare jos, iar unde scria ceva in engleza pe tot ecranul am mascat acea si am inlocuit cu un text pe romaneste. Am mai facut insa un mic comentariu explicandu-le romanilor ce inseamna dispensatie, ca e legat de timp, adica epoca. Cu alte cuvinte, si titlul "Epoci ale Bisericii" este o plagiere a titlului original al cartii lui Larkin "Adevar dispensational".

      Ștergere
  3. "Therefore," declares the LORD, "I am against the prophets who steal from one another words supposedly from me. - Jeremiah 23:30

    In Cornilescu scrie altcumva : "" De aceea, iată, zice Domnul, am necaz pe prorocii care îşi ascund unul altuia cuvintele Mele."".

    Interesant,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profetii care fura unul de la altul cuvinte presupuse a fi de la Mine ?
      Tu zici ca Branham a furat de la Larkin o invatatura mincinoasa , presupusa doar de-a fi data de la Dumnezeu ? Branham a plagiat un invatator mincinos ?
      Anonimule, permite-mi sa te intreb : esti tu un om sanatos in credinta ?

      Ștergere
    2. Ideile lui Larkin sunt interesante si cunoscute in lumea evenaghelica. Unii le accepta partial, altii simbolic, altii mai mult, etc.

      Problema nu este daca incursiunea fascinanta si curajoasa a lui Larkin in istoria Bisericii si paralele facute, sunt reale sau nu.

      Problema majora este de ce Branham ne-a mintit ca lui, "si numai lui", "ingerului 7 "singurul profet la o epoca", "singurul care are autoritatea Cuvantului", si alte autoproclamate titluri arogante nepapale, Dumnezeu i-a descoperit Epocile. Lui si numai lui.

      Hai sa te intreb si eu ceva. Cand tu Nelutule vezi clar toate acestea si continui sa negi cu atata vehementa, esti tu un om sanatos la cap?

      Ștergere
    3. Da sunt sanatos in credinta,de aceea am vazut si am recunoscut ca Branham a furat ideile altora.Este dovedit acest fapt.NU inteleg ce te miri asa de parca acum ai auzit prima oara despre Larkin si Branham? Ti se reseteaza memoria dimineata cand te trezesti?Nu de alta dar sa stim cu cine vorbim,sa nu mai tot repetam aceleasi lucruri la niste oameni care dimineata cand se trezesc au creierul resetat complet.

      Bine ai spus ""presupusa"". A fost doar presupusa de la Dumnezeu,pana cand tocmai cei care credeau in mesajul lui Branham au vazut ca el preluase defapt teorii si doctrine de prin toate partile,si apoi le ridica la rangul de ""descoperire"". Si nu numai atat dar cerea altora sa le creada daca vor sa fie in Mireasa.

      Deci nu stiu care sunt cei sanatosi si cei nesanatosi in credinta.

      Eu stiu ca cei sanatosi raman la invatatura sanatoasa,adica la ceea ce au predicat apostolii.

      Cei nesanatosi vin cu invataturi adaugate pe langa cele promovate de apostoli,apoi fac niste reguli din aceste teorii acuzandu-i pe toti oamenii care nu le impartasesc teoriile.

      Deci noi ar trebui sa te intrebam pe tine si pe alti branhamisti: Sunteti sanatosi in credinta,sau faceti tot planul lui Dumnezeu predicat de Pavel zadarnic?

      ""Nu m-am ferit sa va vestesc TOT planul lui Dumnezeu"". Ap Pavel.

      ""Daca vine cineva cu o alta evanghelie (alta veste,alta descoperire necesara pentru mantuire,rascumparare...etc) sa fie anatema"".

      Ștergere
    4. Mireasa nu este rascumparata prin teorii si invataturi,ci prin HARUL SAU si prin CREDINTA. Prin aceste doua Biserica este mantuita,rascumparata si spalata in sangele SAU.

      Atentie: Aici avem deaface cu o teorie care inlatura Evanghelia Harului predicata de Pavel,Petru si alti apostoli. Si in locul ei se pune obligatia de a crede intr-o invatatura ,ca sa fi in Biserica lui Hristos. Practic este facut HARUL LUI DUMNEZEU fara valoare,fara efect si in locul lui se pune ""mesajul salvator al lui Branham"".

      Perfida lucrare.Si totul se face cu notiuni biblice,dar intortocheate,denaturate : ""Trebuie sa ai descoperirea,trebuie sa fi la prezent,trebuie sa crezi mesajul....."".

      Ștergere
    5. Branham trebuia doar sa aduca vindecarea celor mantuiti prin Har,si nu numai...Nu trebuia sa anuleze harul lui Dumnezeu si rascumpararea prin sangele lui Hristos punand in locul lor obligatia de al accepta pe el ca fiind Ilie,ingerul din Apoc.7 si de a accepta teoriile lui preluate de la altii.

      Asta a fost rolul lui Branham. Cand a inceput sa se creada un hristos care trebuie urmat si crezut 100%,atunci a inceput sa innebuneasca blestemandu-se pe sine insusi,si cerandu-i lui Dumnezeu sa il omoare .

      Ștergere
    6. Si l-a lovit cu o moarte naprasnica exact cum si-a dorit Branham sa moara daca mesajul lui este fals. VOI CHIAR SUNTETI ORBI SI ATI INNEBUNIT BRANHAMISTILOR.

      Ștergere
  4. " Lica nu stia sa zica lau, latusca, lamulica ," nici acum nu-i lamulit despre ce ne-a povestit si n-a invatat, deloc, lectia despre prooroc si despre -a lui misiune de-a REASEZA , anume de-a aduce iar pe raft si a scutura de praf ceea ce-a fost pus odat' pe tapet, ca lucru drept invatat de Dumnezeu pentru un popor al Sau si-a fost trecut cu vederea sau uitat, Dar Dumnezeu l-a redat si El chiar a si lasat ca sa fie insotit de minuni de vindecare ca un semn de confirmare ca acel mesaj fidel a fost trimis chiar de El .
    Ce prezentati voi acum este chiar un lucru bun , ca Mesaju-a confirmat adevaru' REASEZAT , care-a fost si INTREGIT pentru cine l-a iubit si a inteles ca e pura Evanghelie , peste care nici un cult sa nu poata stapani si sa puna copy-right fara sa-si zica good-night si sa mearga sa se culce , disparand dupa rascruce pe drumul cel infundat si-n religie-nglodat prin credinta trinitara , in vremea-aceasta de seara cand harul e pe sfarsit pentru cel nepocait . Cum va intelege el, un nepocait, rebel, tainele ce sunt ascunse de vedere, neputand a fi patrunse pana ce vor fi aduse la lumina cea deplina prin acea descoperire ce se numeste DIVINA fiindca-i data doar prin Duh Sfant , ieri si astazi si mereu chiar de catre Dumnezeu . Fiindca Dumnezeu e Duh , El e Sfant si doar prin al Sau Cuvant poti pricepe , negresit ca e Acelasi ieri si azi si-n nesfarsit. Nu - s trei personalitati cum invata alte carti , ci cum proorocii-au vorbit e doar UNA , in Hristos : Isus e chiar Tatal nost' Cine-i greu de " lamulit " ? Lica ? Cei ce l-au " scolit" ? El v-a da lectii si voua , anonimilor, nu va mai faceti ca ploua si iesiti la soare iara, numele sa nu va piara si sa nu mai fiti strigati l-anviere, fiti barbati ! Nu v-ascundeti dupa fuste 'mprumutate si dupa gandiri inguste de la culte invatate , de nu vreti ca sa ramaneti cu acestea ingropate .
    Voi, care credeti Mesajul pentru ceasul cel prezent cum n-aveti curaj sa spuneti ce voi stiti ca e corect ? De ramaneti sub tacere cand o ceata de misei denigreaza chiar Cuvantul ce-a fost dat si pentru ei , acum, cand este -o strigare de-a iesi-n intampinare catre Mirele , recent e chiar strigat catalogul ; voi veti fi trecuti ABSENT ! ANONIM ! Nu-i nici un nume ! Si veti auzi , anume pentru voi e proorocit : " "Nevoiti-va sa intrati pe usa cea stramta. Caci va spun ca multi vor cauta sa intre, si nu vor putea.
    . Odata ce Stapanul casei Se va scula si va incuia usa, si voi veti fi afara si veti incepe sa bateti la usa si sa ziceti: "Doamne, Doamne, deschide-ne!", drept raspuns, El va va zice: "Nu stiu de unde sunteti."
    . Atunci veti incepe sa ziceti: "Noi am mancat si am baut in fata Ta, si in ulitele noastre ai invatat pe norod." Si El va raspunde: "Va spun ca nu stiu de unde sunteti; departati-va de la Mine, voi toti lucratorii faradelegii."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vorbesti acolo Nelutule? Aiurezi deplin. Esti obsedat de Branham desi vezi ca bietul de el nu a reasezat si nici nu a descoperit nimic.

      Cum vedem mai sus, a furat la litera invataturile unui teolog baptist si le-a prezentat ca propriile lui revelatii. Asta inseamna plagiat, hotie, si multa nerusinare de la un om de rangul lui Branham, pretins inger, profet si nu stiu ce.

      Daca Larkin este autorul original, si este, atunci rolul lui Branham de profet si inger care descopera tainele (ca tot cu asta se ladua Branham) nu mai exista deloc.

      Sa faci copy-paste de la alt autor si sa te autodeclari ingerul care descopera tainele? E o imensa nesimtire. E chiar divina comedie aici.

      Iar voi care vedeti clar asta, inca sa va zbateti sa aparati minciuna? Sa fii sigur ca minciuna pe care o aparati nu are putere sa va rasplateasca cu rapirea la cer. Dimpotriva.

      Branham s-a rugat la trinitate si a crezut in ea si a promovat-o cum de o urasti asa de mult?

      Ștergere
    2. Are idei fixe saracul.Toti i-am spus ca trinitatea este defapt un alt mod de a-L intelege pe Dumnezeu. Dar el are impresia ca este ceva rau in trinitate.

      Este ca si cum ar conversa doi oameni despre natura lor umana.Unul ar spune: ""Stii eu sunt o fiinta unica "". Iar celalalt ar spune: ""Si eu dar am un trup ,un suflet si un duh"".

      Apoi primul ar incepe sa se enerveze si sa spuna : ""Toti sunt ca mine,unici,fiinte unice.""

      Celalalt ar adauga si el: ""Toti au un trup,un suflet si un duh"".

      Si ar incepe sa se certe de seara pana dimineata,cand defapt amandoi au dreptate dar vorbesc din unghiuri diferite,de pe pozitii diferite dar in esenta amandoi vorbind acelasi lucru.

      Ștergere
    3. Degeaba incerci s-o scalzi imaginand lucruri diferite de sensul problemei . Fiinta unica care zici ca ai fi este unica atata timp cat cele trei elemente care o compun raman impreuna si nu mai este fiinta cand acestea se despart . Cand moare, omul trece in nefiinta .Cand Domnul a murit, El a si inviat in timp util, El n-a vazut putrezirea si n-a lasat sufletul in locuinta mortilor cand duhul s-a intors la Dumnezeu El S-a inaltat cu toate cele trei , ca Fiinta Unica, la cer . Dumnezeu nu actioneaza ca Duh sau Trup in mod separat, asa cum va invata cultele asa zis crestine . Care este , dupa opinia ta, Sufletul lui Dumnezeu, ca Persoana , langa celelalte doua din inatatura trinitara ?
      Prin exemplul dat de tine se sustine o erezie , care este acelasi trinitarianism , doar privit din " alte puncte de vedere ", care mentine dezbinarea, nu unitatea Bisericii
      Daca Biblia declara " Un Domn, o credinta, un botez " si-L proclama pe Hristos ca Domn, ucenicii practica botezul in Numele lui Isus Hristos si cred ca El este chiar Dumnezeul adevarat si viata vesnica , invatatura nicolaitilor care a promulgat sfanta treime si botezul in trei titluri a cauzat inchizitia si apoi protestantismul, dezbinare in care si voi de pe acest blog jucati un rol nu tocmai minor , asa cum vreti sa-l prezentati De fapt voi sustineti Ecumenismul, care este ceea ce a fost profetit prin imaginea curvelor care s-au intors la casa mamei lor , care le-a educat in "meseria " mostenita : inchinarea la dumnezei pagani festiti crestineste , sustinand fara ascunzisuri faptul ca este acelasi DRAC , oricum l-ar boteza muritorii Si ei fac tot mai des sedinte comune cu festivitati comune de inchinare, acceptand fiecare inchinarea celorlalti in felul lor, numai ca sa poata ramane in Casa Comuna si sa obtina puterea mondiala si controlul total, inainte de-a porni ultima lor ofensiva pentru eliminarea crestinatatii , a carei simbol este femeia din Apocalipsa 12
      Vazand clar apropierea evenimentelor prezentate prin descoperire, stim ca revenirea Domnului ca sa-si ia acasa ce este trup din Trupul Lui si este insufletit din duh din Duhul Lui prin nasterea din nou, este pe rol in ceasul acesta chiar . Biserica este deja pregatita pentru eveniment, voi nu mai aveti nici o sansa de-a contracara Mesajul orei, care a si ajuns acolo unde a fost destinat . Se vede ca voi ati ratat cursa , cu cel putin o mie de mile din MILA lui Dumnezeu .

      Ștergere
    4. ""Dumnezeu L-a inaltat pe Isus si L-a facut Domn si Mantuitor,ca sa dea lui Israel iertarea pacatelor"". Petru in Fapte.

      Daca Hristos este Domn asta nu inseamna ca este si Dumnezeu Tatal. Acesta din urma este Dumnezeul Domnului nostru ISus Hristos sau Tatal Domnului nostru Isus Hristos.

      Acestea de mai sus nu sunt afirmatiile mele ci ale apostolilor ,pe care este fondata Biserica.

      Sa vedem ce spune si Isus despre Sine,nu doar ce spun apostolii:

      "" 17. "Nu ma tine", i-a zis Isus, "caci inca nu M-am suit la Tatal Meu. Ci, du-te la fratii Mei si spune-le ca Ma sui la Tatal Meu si Tatal vostru, la Dumnezeul Meu si Dumnezeul vostru."

      Ce spui tu mai sus sunt doar aberatii si acuzatii,care nu au legatura cu revelatia sau descoperirea primita de apostoli ,si asezata frumos la inceputul fiecarei epistole.



      Ștergere
    5. Zile in poezie caci le spui mai fain desi ei nu vor crede tot ceea ce e fain.Scriam si eu cand-va multe poezi asa dar am sa incep din nou sa le insrui pendelet caci ei nu prea pricep de ce sunt prooroci trimisi si nu vor ca sa vada adevarul scris sub ochi deeacea si Isus se va mania nespus si in ziua cea mare va privi cu intristare pe cei ce azi se intorc de la adevarul nost,caci impreuna cu Isus vom ramanea nespus de mult si nimeni nu ne va mai dojeni cu prostiile lumi.

      Ștergere
    6. Inselatorule de Behait, rapirea nu este legata de mesajul fals a lui Branham ci de promsiunea lui Isus data celor ce cred in El. El a pregatit pentru noi un loc ca acolo unde este El sa ajungem si noi. Unde e Branham si branhamistii in asta? Nicaieri.
      Sarlatanilor branhamisti voi nu mai puteti schimba Cuvantul lui D-zeu in fanteziile voastre si sa le serviti oricui. Serviti-le prostilor care nu cunosc Scripturile si nici puterea lui D-zeu nu noua.

      Ștergere
  5. Va taiati singur cu sabia Anonimule si Lica cei ce avetzi la voi in teaca doar amaraciune clara nu va uitati ce scrie in Cuvant ca sa traiesti doar scoti pe gura amarul ce lai inghitit fara rost uite aici si fi atent luati aminte foarte atent caci va jucati cu Cuvantul care spune clar aici?

    Apocalipsa lui Ioan 1
    1. Descoperirea lui Isus Hristos pe care i-a dat-o Dumnezeu, ca sa arate robilor Sai lucrurile care au sa se intample in curand. Si le-a facut-o cunoscut, trimitand, prin ingerul Sau, la robul Sau Ioan
    2. care a marturisit despre Cuvantul lui Dumnezeu si despre marturia lui Isus Hristos si a spus tot ce a vazut.
    3. Ferice de cine citeste si de cei ce asculta cuvintele acestei prorocii si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape!

    Isus aq vemit cu o Descoperire subliniez Descoperire ,apoi El a facut decunoscut aceasta descoperire descoperinduse ca fiind Dumnezeu dar in lucrare este un Fiu de Dumnezeu El era insusi Dumnezeu descoperit ce imse,meaza aceasta ca Dumnezeu i-a dat ,adica a avut-o dintotdeauna iata Cuvantul descoperit facut vazut printre oameni adeverit de Dumnezeu in Slava si maretie aratandu-se oamenilor fara descoperire este cu neputinta sa intelegi Cuvantul fara sa il cunosti pe autor care este autorul vietzi eterne si totodata fara descoperire nu ai cum sa ai roadele care urmeaza descoperiri caci aceasta este roada intelepciuni si a cunoasterii al cunoaste pe Isus inseamna sa cunosti viatza eterna.
    Dumnezeu sa va de-a Dragoste si lumina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apocalipsa lui Ioan 1
      1. Descoperirea lui Isus Hristos pe care i-a dat-o Dumnezeu, ca sa arate robilor Sai lucrurile care au sa se intample in curand. Si le-a facut-o cunoscut, trimitand, prin ingerul Sau, la robul Sau Ioan
      2. care a marturisit despre Cuvantul lui Dumnezeu si despre marturia lui Isus Hristos si a spus tot ce a vazut.
      3. Ferice de cine citeste si de cei ce asculta cuvintele acestei prorocii si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape!

      NU ARE NICI O LEGATURA CU BRANHAM SI FALSURILE LUI!

      Ștergere
  6. Tocmai ca are si voi spuneati că nu e nevoie de descoperire sau erai prea ametit sa iti mai aduci aminte ce spuneai?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu." Efe 2:8

      Ștergere
    2. Efes 2
      13 Dar acum, în Hristos Isus, voi, care odinioară eraţi depărtaţi, aţi fost apropiaţi prin sângele lui Hristos.
      14 Căci El este pacea noastră, care din doi a făcut unul şi a surpat zidul de la mijloc care-i despărţea
      15 şi, în trupul Lui, a înlăturat vrăjmăşia dintre ei, Legea poruncilor, în orânduirile ei, ca să facă pe cei doi să fie în El însuşi un singur om nou, făcând astfel pace,
      16 şi a împăcat pe cei doi cu Dumnezeu într-un singur trup, prin cruce, prin care a nimicit vrăjmăşia.
      17 El a venit astfel să aducă vestea bună a păcii vouă, celor ce eraţi departe, şi pace celor ce erau aproape.
      18 Căci prin El şi unii, şi alţii avem intrare la Tatăl, într-un Duh.

      NU ARE NIMENI NEVOIE DE MESAJ SI DE PROROCUL FALS BRANHAM.UNDE ESTE BRANHAM SI BRANHAMISTII AICI? NICAIERI!!!
      Prin cruce D-zeu a nimicit dusmania dintre noi si Tatal iar acum toti avem intrare libera la el, fara bani si fara plata, fara Branham, fara Frank, fara epoci, fara peceti, fara taine si nori si ingeri. Pacea peste noi a venit prinsangele lui Isus. Mustre0va D-zeu amagitorilor branhamisti care ati schimbat slava lui D-zeu intr-o icoana muritoare numita nor si Branham.

      Ștergere
    3. Voi nu ati fi stiut Cuvantul daca nu era Branham si nu va era descoperit harul daca nu ati fi aflat din Cuvant asa ca nu mai spuneti prosti daca nu era Branham ati fi orbecait prin lume si in zi de astazi,dar tocmai Branham va scos din lume si din pacate tot in lume vati intors felicitari puteti scrie ce doriti cum doriti la adresa lui Branham asta da multumire uitati-va de unde ati plecat si unde ati ajuns acum.Dumnezeu sa va dea dragoste si lumina.

      Ștergere
    4. "Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Şi aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu." Efeseni 2:8

      Efeseni 2:18 "Căci prin El (nu prin mesaj sau Branham) şi unii, şi alţii avem intrare la Tatăl, într-un Duh."

      Prin Isus avem intrare libera la Tatal. Acesta este adevarul care nu poate fi schimbat decatre niste duhuri amagitoare branhamiste si frankiste. Diavolul nu ne mai poate insela cu mesajul lui Branham care este un inlocuitor infect si otravitor al Evangheliei. Gura amagitorului a fost inchisa. Gura inselatorilor si sarlatanilor branhamisti va fi inchisa. Cuvantul nu este in gura lor. Amagitorii dau inapoi. Adevarul ca prin Sangele lui Isus avem intrare libera la Cer se raspandeste pretutindeni si invatatorii mincinosi nu mai pot schimba nimic. Cuvantul lui Dumnezeu a triumfat intotdeauna, El va triumfa si acum. Dumnezeu nu poate sa minta. Dumnezeu este adevar lumina si iubire. Dumnezeu nu da gres.Minciuna a fost demascata.

      Ștergere
    5. Ce prostii scrie branhamistul numit Iacob Dan. Indirect il face pe Branham un hristos si un salvator dar atat este de intunecat si orbit de duhul de idolatrie incat nu constientizeaza ceea ce scrie.

      Citit si va mirati dragi credinciosi ai Evanheliei lui Hristos ,pana unde poate merge fanatismul si intunecimea spirituala:

      "" .....daca nu era Branham ati fi orbecait prin lume si in zi de astazi,dar tocmai Branham va scos din lume si din pacate tot in lume......"".

      Ei se lauda ca stau pe Cuvant dar in realitate ei stat pe ""mesajul salvator si plagiator"" al lui William Branham.

      Se vedem putin cum stau lucrurile in realitate,nu cum vor branhamistii sau frankistii sa stea,din cauza duhurilor acuzatoarea si idolatre care si-au facut loc in inima lor:

      "" “Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre în care trăiaţi odinioară, după mersul lumii acesteia, după domnul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării. Între ei eram şi noi toţi odinioară, când trăiam în poftele firii noastre pământeşti, când făceam voile firii pământeşti şi ale gândurilor noastre şi eram din fire copii ai mâniei, ca şi ceilalţi. Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). ( Efeseni 2:1-5)

      "" “Dar, când s-a arătat bunătatea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, şi dragostea Lui de oameni, El ne-a mântuit, nu pentru faptele făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfant, pe care L-a vărsat din belşug peste noi, prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru; pentru ca, odată socotiţi neprihăniţi prin harul Lui, să ne facem, în nădejde, moştenitori ai vieţii veşnice.” (Tit 3:4-7) ""

      "" “Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.” (Romani 10:17) "".

      "" “Şi dacă chemaţi ca Tată pe Cel ce judecă fără părtinire pe fiecare după faptele lui, purtaţi-vă cu frică în timpul pribegiei voastre; căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.” (1 Petru 1:17-19) "".

      "" “Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. Cine are pe Fiul are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viaţa. V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică. (1 Ioan 5:11-13) "".

      "" Galateni 1:6"Mă mir că treceţi aşa de repede de la Cel ce v-a chemat prin harul lui Hristos, la o altă Evanghelie.7"Nu doar că este o altă Evanghelie; dar sunt unii oameni care vă tulbură, şi voiesc să răstoarne Evanghelia lui Hristos".

      "Dar chiar dacă noi înşine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie, deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema!"".

      Galateni 1:9"Cum am mai spus, o spun şi acum: dacă vă propovăduieşte cineva o Evanghelie, deosebită de aceea pe care aţi primit-o, să fie anatema!

      Problema oamenilor din Galatia a fost ca dupa ce Pavel a propovaduit o Evanghelie a Harului,au venit niste iudaizatori,care le spuneau ca pe langa jertfa lui Isus,trebuie sa implineasca si Legea.Pavel a fost furios,se mira ca asa de repede au trecut la o alta Evanghelie, la o Evanghelie care nu este o veste buna.Mai degraba sa sufar persecutie pentru ca predic Harul radical,decat sa sufar acest dublu blestem,sa fiu anatema.



      Ștergere
    6. "" pentru ca, odată socotiţi neprihăniţi prin harul Lui, să ne facem, în nădejde, moştenitori ai vieţii veşnice.” (Tit 3:4-7) ""

      Odata socotiti neprihaniti,nu de 100 de ori la fiecare aparitie a unui mic hristos gen Branham,Frank sau alt grandoman care o sa mai apara dupa ei.

      Ștergere
  7. Este SUFICIENTA gandirea fireasca pentru a citi despre Tatal si Fiul si pentru a-ti forma o imagine a doua persoane diferite , si este NEVOIE de o descoperire de la Dumnezeu pentru a intelege ca "Tatal este in Fiul" si ca "Fiul nu face decat ceea ce vede pe Tatal facand ". Altfel, putem sa ne facem o imagine dubla, de om beat , adica , in care sa vedem ca dumnezeul dublu face totul de doua ori, intai face tatal si apoi fiul face si el o lucrare identica, pe care o putem compara cu aceea a tatalui.
    Tot o lucrare dubla am putea intelege GRESIT ca face dumnezeul dublu personal din aceste cuvinte pe care le citim in Biblie : " Tatal Meu lucreaza pana acum, si Eu de asemenea lucrez " Cine afirma ca nu are nevoie de descoperire va aluneca din erezie in erezie si mintea lui omeneasca va face sa explodeze pentru el credinta in Dumnezeul adevarat si viata vesnica , caruia Ioan Ii spune pe Nume : Domnul Isus Hristos ( 1 Ioan 5.20 ) Dar praful si pulberea se va alege nu numai de credinta ci chiar de fiinta lui, care, odata dezmembrata in ceasul mortii, in veci nu va mai putea fi reintregita , fiindca n-a pastrat pe Dumnezeu in constiinta lui si nu i S-a inchinat dupa cerintele pe care El le-a facut de cunoscut 5555555555 poporului Sau , numit Israel , nu numai acela care odata traia in Palestina , ci si acela care astazi formeaza Neamurile, ca popoare crestine civilizate , toate binecuvantate de Domnul Dumnezeu in Samanta lui Abraham , care este Biserica , Trupul lui Isus Hristos . Pentru acest popor al lui Israel , si numai pentru el "si-a aruncat Dumnezeu privirele peste Neamuri, ca sa-si aleaga din mijlocul lor un popor care sa-I poarte Numele " Scriptura Il numeste Mirele, iar pe popor Mireasa . Mireasa , la casatorie, incepe sa poarte Numele Mirelui .trupul ei se uneste cu trupul Lui , gandurile ei se supun pe de-a-ntregul gandurilor Lui Asa este normal chiar si in firea pamanteasca, pentru ca urmasii sa fie binecuvantati . Din doi, Dumnezeu a facut iarasi unul, reasezand creatia Lui printr-o nastere din nou pe pozitia de la inceput , cand l-a creat pe om
    Dumnezeu l-a creat pe om ca prima lui lucrare facuta pe pamantul original, care era gol . Apoi, Biblia ne relateaza evenimentele asa cum au decurs in ISTORIE , asa cum s-au desfasurat in timpul real al pamantului : a sadit o gradina pe pamant, facand sa rasara din pamant plantele, fiindca in prealabil El il semanase , cand a zis : " Sa dea Pamantul verdeata ...."
    Samanta si lucrarea de semanare a fost facuta prin Cuvantul vorbit . Mesajul orei ne-a invatat ca Acesta era Samanta originala , care este manifestata si astazi in acelasi mod neschimbat
    Continuare......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .....Continuarea : Nu era nici o iarba pe pamant inainte ca sa fie facut omul din tarana si nu era nici o alta fiinta vietuitoare pe langa om atunci cand pamantul a dat verdeata. Dumnezeu a zis atunci ca " nu e bine ca omul sa fie singur " si a creat pentru el vietuitoarele . Dumnezeu le-a creat pentru om , si putini dintre voi stiu ca El le-a creat PRIN OM . El si-a prezentat omului proiectul lui, in viziune, adica " le-a adus inaintea omului sa vada cum are sa le numeasca " aratandu-i ce face pentru el, apoi lasandu-l pe om sa le rosteasca numele , iar prin cuvantul vorbit de om proiectul lui Dumnezeu s-a materializat inaintea lui . In acest inteles a zis Isus ca El face numai ce vede pe Tatal facand si astfel intelegem si versetul despre intelepciune, care " juca pe rotogolul pamantului inaintea Lui " Toti eram inclusi in proiectul = planului Lui, facut inainte de intemierea lumii si pentru ca primul parinte uman numit Adam nu a mai tinut seama la Cuvant dupa ce si-a vazut nevasta , atintindu-si privirile doar spre ea si spre dorintele ei, ( care observam ca la inceput erau independente, apoi au fost facute sa se tina dupa acelea ale barbatului ei ). De aceea Adam a ales sa-si aduca la existenta pamanteasca urmasii prin sex, dupa metoda predata Evei de catre Sarpe , si nu prin Cuvant, cum l-a invatat Dumnezeu , asteptand de la El viziunea ( In scrierile lui Solomon gasim indemnul : "Va rog fierbinte, fiice ale Ierusalimului: nu starniti, nu treziti dragostea pana nu vine ea. - (Cint.8:4)" Eva a fost aceea care a facut-o , calcand porunca, la inceput , devenind astfel " mama tuturor -oamenilor - celor vii ". Nu a fost asa si in privinta lui Adam , de aceea Dumnezeu a vorbit sarpelui " Vrajmasie voi pune intre tine si femeie, intre samanta ta si samanta ei. Aceasta iti va zdrobi capul, si tu ii vei zdrobi calcaiul." (Fac.3:15) " iar Isus a zis fariseilor intr-un mod de descoperire voalat = ascuns : " Voi aveti de tata pe Diavolul si urmati poftele tatalui vostru " ca daca v-ar fi Dumnezeu Tata, M-ati recunoaste si iubi " -
      Insa ucenicilor dragi le-a vorbit in alt mod de descoperire , direct ; " Cine M-a vazut pe Mine L-a vazut pe Tatal : sa credeti ca Tatal este in
      Mine "
      Asta ar trebui SA NE FIE TUTUROR DE AJUNS !- asa cum a fost si pentru Filip -
      Fie ca aceasta mica lectie biblica sa fie de folos unui cititor , in Numele Domnului Isus Hristos

      Ștergere
    2. Nelutule, ce ai scris nu are legatura cu subiectul dezbatut.

      Cititorii si eu ti-am pus o simpla intrebare inca de acum un an.

      Ce descoperire aveti? Care este revelatia pe care Branham a adus-o?

      In limba romana mai saraca decat engleza, cuvantul "descoperire" este mai larg decat in engleza, care are mai multe cuvinte pentru ele.

      Tot spuneti despre descoperire. Dar ce descoperire ati avut, nici unul nu ne spuneti desi v-am rugat asta de peste un an de zile. Eu, din tot ce vad in invataturile lui Branham, nu vad nici o descoperire. Nici macar una singura.

      Dimpotriva, ce vad in ideile lui, il face un plagiator si un profet fals. Cu parere de rau spun, dar asta este realitatea.

      Sa ajungi sa iti fie frica de adevar, cum esti tu si alti frati care vad adevarul dar il neaga constient, arata ca esti robul unor idei sectante care te tine legat prin manipulare si promisiuni desarte, amagitoare. Spiritul tau este supus si sclav al erorii si nu este liber sa spuna adevarului, adevar si minciunii, minciuna.

      Ștergere
    3. Toti trinitari cred ca Tatal este in Fiul si cine L-a vazut pe Isus L-a vazut pe Tatal.

      Ștergere
    4. Nici tu n-ai ochi spirituali deschisi si impiedici si pe altii sa si-i deschida .Vai de tine si de cei care agreeaza blogul tau , voi ati trecut in afara granitei zonei in care actioneaza mila lui Dumnezeu .Legatura mea cu voi se incheie aici , cu multa parere de rau am constatat asta, se vede ca nu-mi este dat mie sa va pot ajuta pentru corectare . Eforturile mele s-au dovedit zadarnice deci va las in plata Domnului !

      Ștergere
    5. Asta este raspunsul tau cand trebe sa dai un raspuns foarte simplu? care va este descoperirea mai nebunilor? nu aveti nimic si dati bir cu fugitii. zadarnic este harul lui Cristos pentru idolatri ca voi care va inchinati la inger. legatura ta cu Dzeu este incheiata aici. Mai behaitule tu reprezinti cea mai slaba secta incapabila sa dea un simplu raspuns.. nu poti da nici un raspuns. Ar trebui sati dea tie de gandit asta. Toata tara te vede lasule si sarlatanule. fugi fricosule , i-ati talpasita idolatrule in loc sa arati ce descoperire ai ca tot vb de ea obsedat. Esti obsedat de descoperire dar nu stii spune nimic de ea. Esti un fals. esti un om fara minte.Tu care duci sufletele in iadul lui branham si in minciunile lui hai dispari. vei da socoteala pentru nebunia ta si tu si ceilalti branhamisti.

      Ștergere
    6. https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/06/02/7-mai-1946/

      Ștergere
    7. Super 2x (pt articolul lui Adi si comentariul anonimului de deasupra)

      Ștergere
    8. Tatal este in Fiul dar asta nu inseamna ca Tatal este Fiul!. Daca Dumnezeu este in mine sau in tine asta nu inseamna ca tu sau eu suntem Dumnezeu!. Din pacate faceti doar asemanari firesti,si apoi spuneti ca aceste asemanari sunt ""revelatii"". Nici vorba de asa ceva.

      Ștergere
    9. Cand evreii vin, steaua în șase pcolturi al lui David flutura, pentru prima dată timp de două mi și 500 ani, cel mai vechi steag din lume; ei au devenit o națiune în ziua a șasea, a șaptea zi a lunii mai, 1946, în ziua a șasea, mai degrabă, și în a șaptea zi, în același timp, Îngerul Domnului a apărut acolo și a trimis acest mesaj. Exact.
      https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/06/02/7-mai-1946/


      ...steaua lui David:
      Aţi purtat cortul lui Moloh şi chipul stelei zeului Remfan, chipurile acelea pe care le-aţi făcut ca să vă închinaţi lor! De aceea vă voi strămuta dincolo de Babilon."


      REMFAN. (AV REMPHAN). Numele unui zeu identificat sau asociat cu planeta Saturn menţionat în Faptele Apostolilor 7:43 reluat din LXX, Amos 5:26.

      REMFAN Zeul egiptean, la care iudeii au inceput sa se inchine in timpul robiei egiptene.


      Simbol satanist in 6 colturi prezent peste tot...
      6 triunghiuri echilaterale, 60 grade deschidere a varfurilor fiecarui triunghi...
      ...
      Pe de alta parte , semnul lui Cain ar fi fost venerat in salbaticie de catre israeliti drept steaua lui Moloh.De aici se conchide ca , intrucat Cain este asociat cu Saturn , numele planetar al lui Satana , semnul lui Cain ar fi , de fapt , insemnul lui Saturn , adica steaua cu sase colturi.Chenitii , care pretindeau ca se trag din Cain , purtau pe fruntile lor crucea Tau , prima litera a numelui Saturn.

      In limba caldeeana , Saturn se pronunta Satur , insa se scrie sub forma “Stur”.Acest nume Stur , contine conform vechii numerologii , numarul apocaliptic :
      S=060
      T=400
      U=006
      R=200
      = 666
      Se considera ca Saturn este reprezentat de cifra 6 , intrucat este cea de-a sasea planeta ca distanta fata de soare.
      http://www.diane.ro/2009/07/talismanul-lui-saturn.html

      Ștergere
    10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    11. Simeone, ce ai preluat aici de pe alte bloguri sunt asocieri tot atat de stupide precum facea si Branham. Numai pentru ca scrie in Biblie ca cineva "purta un chip de stea" nu ne da voie sa interpretam daca era o stea cu 5,6,12 colturi sau un alt fel de stea.

      M-am saturat sa citesc timp de 25 de ani tot felul de pareri cine ar mai fi 666 asta si toti vor sa aibe dreptate. Dar argumentarea lui Diana care presupune care era "semnul lui cain" si conchide cu o asociere cu saturn si gaseste un nou cuvant cu valoarea numerica 666, mi se pare deosebit de subreda si bleaga.

      Cum am scris si pe blogul lui Adi, "Steaua lui David" sau "Sigiliul lui Solomon" nu au absolut nimic de a face cu cei doi regi numiti. Si "steaua" nu a fost vreodata un steag al Israelului inainte de 1948. A fost asociata insa cu iudaismul, dar foarte tarziu (in ultima mie de ani mai degraba).

      Si chiar daca pentru unii asa zisi sau adevarati ocultisti, satanisti sau ce or mai fi hexagrama este un simbol al lui lucifer sau mai stiu eu ce, aceasta nu schimba cu nimic sensul original al acestui semn. Nici macar oribilul numar 666 nu este atat de "malefic" precum credeti voi, si nu are nici o treaba cu vreo fiara sau vreun anticrist. Cu mult inainte de a scrie Ioan Apocalipsa, numarul 666, steaua cu 6 colturi sunt adanc imprimate in structurile vietii si materiei noastre, la fel ca si numerele Pi, Fi, sau spiralele lui Fibonacci.

      Nu este bine, Simeone, sa vezi in evrei si in simbolurile lor doar satanisti, ocultisti, rasisti si oameni rai. Aceasta este clar o atitudine bolnava, separationista si elitista la fel ca si Mesajul lui Branham.

      Doar pentru faptul ca e plin netul de procarii antisemite si conspirationiste, care vor sa ne arate pe satana la orice colt, nu inseamna ca nu exista alti oameni care vad in aceste simboluri si alte lucruri pozitive, nu doar chipul hidos al fiarei, al numarului ei sau al mai stiu eu carui zeu egiptean de mult disparut... Crezi ca Pitagora sau vechii greci care au cunoscut geometria sacra, probabil inspirandu-se de la egiptenii care stiau sa construiasca piramide perfect orientate cu terra si cu sistemul solar erau toti niste satanisti dusi cu pluta???

      Poate am sa fac un articol despre cum se leaga "steaua lui david" mai degraba cu matematica decat cu niscai zei malefici si cum purtam noi fiecare pe 666 in genele noastre de ADN. Ar fi mult mai util sa stim lucrurile astea decat teorii conspirationiste copiate si modificate in nestire de N generatii...

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
    12. Aceasta este clar o atitudine bolnava...

      https://www.youtube.com/watch?v=fgrgP_jGkXA

      Ștergere
    13. Asa este, iti dau dreptate. Dar nu inseamna ca toti evreii sunt bolnavi :)

      Ștergere
    14. Done.
      Multumesc mult Abel pentru efort si multumesc Adi pentru ideea ta.

      Ștergere
    15. Sa vezi cu ochii tai. Sa auzi cu urechile tale. Sa vezi negru pe alb sute de dovezi ca Branham a plagiat, ca s-a contrazis, ca a mintit si ca pretinsele sale descoperiri, nu sunt asa cum s-a spus, si sa continui sa aperi mesajul lui, inseamna orbire totala, ignoranta si o prostie de cea mai joasa speta.

      Daca alegi sa stai in secta, dupa ce ai un nor atata de mare de marturii ca mesajul e fals si ca Branham a mintit, si ca invataturile lui nu sunt ce s-a spus ca sunt, meriti sa ramai in secta branhamista.

      Ștergere
    16. E dovada de netagaduit ca nu ii intereseaza ce e adevarat si ce nu e adevarat. ii intereseaza sa-l pupe in fund pe mortul de Branham toata ziua.

      Ștergere
    17. Cam asa e. Au ramas blocati la textele infrumusetate despre viata si misiunea lui Branham,acele texte care le-am preluat si noi cand am crezut ca Branham a descoperit totul ,si ca ""nici o vedenie nu a dat gres niciodata. "" E greu pentru ei sa se limiteze doar la cuvantul lui Hristos,la Harul salvator predicat de Pavel,Petru,la rascumparea prin sangele Sau si prin dragostea Lui.

      Au pus in locul acestor adevaruri rascumparea si mantuirea prin invatatura,prin mesager. Asta e defapt o alta evanghelia de care spune Pavel .

      Ștergere
  8. Lucrez la nişte articole speciale despre Ewald Frank. Citind cartea sa "Apocalipsa, o carte cu 7 peceţi?" mi-a venit ideea să văd de câte ori apare numele "Branham"?

    De numai două ori!

    Şi în ambele cazuri, el îl numeşte doar "Bărbatul lui Dumnezeu William Branham" - nu PROFETUL LUI DUMNEZEU :)

    Şi nu numai atât, dar îl face şi plagiator. Ascultaţi aici ce zice Robul Credincios:

    "Istoricii bisericii s-au ocupat detaliat de cele şapte epoci deosebite. Cel mai cunoscut dintre ei este dr. Clarence Larkin care a stabilit împărţirea timpului în cartea sa «Dispensational Truth» pe paginile 130-132. Bărbatul lui Dumnezeu, William Branham, le-a preluat de la el când a vorbit despre cele şapte Biserici." (Frank, Apocalipsa, pag. 12)

    Cat de tare e asta?

    SHALOM
    ABEL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frank stie aceste lucruri de zeci de ani, si cred ca multi altii, insa indoctrinarea e atat de mare incat nu au curaj sa se desparta de el !

      Ștergere
    2. Ştii ce e tragic? Am citit cartea asta acu zeci de ani, respectiv imediat când a aparut. Şi am lăsat să treacă lucrul acesta pe lângă mine, alături de multe alte lucruri în care Frank îl atacă direct pe Branham. Am văzut doar ce am vrut eu să văd, nu ce era adevărat...-

      Shalom
      ABEL

      Ștergere
    3. E comic si Frank ,sa nu spun anacronic si penibil.Apoi tot el spune ca Branham a descoperit TOATE tainele de la Genesa in Apocalipsa. Atata contradictie si haos doar in cadrul ""mesajul salvator"" al lui Branham am putut sa intalnesc.

      Ștergere
    4. Interesant Abel.Si eu am citit cartea aceea dar nu am observat ca Frank il desfiinteaza pe Brnaham si il face indirect Ilie-plagiatorul. :))

      Macar Branham a facut cateva vindecari celebre in lumea larga,chiar daca a mai exagera el.

      Dar Frank nu face nimic de genul asta apoi are tupeul sa se puna pe internet sub lozinca: ""Slujba biblica apostolica si profetica"".

      Eu zic sa dam tot acest haos la o parte si sa ramanem doar pe Evanghelia Domnului.Nu este mai simplu si mai corect asa?

      Ștergere
    5. Îl desfiinţează şi încă cum. Asta cu Larkin e doar aşa o mică zgărietură, şi am adus-o aici pentru că se potriveşte.Dar am material de două articole unde Frank îi dă bine de tot lui Branham...

      Până la urma nici eu nu am mai rămas "fidel" linii lui Frank pentru că mi-am dat seama că cei doi de fapt nu sunt "pe linie" cum s-ar zice...

      Ștergere
  9. Fain. Parcă e trilogia lui George Lucas.

    1. Războiul îngerilor
    2. Îngerii contraatacă
    3. Întoarcerea îngerului Jedi

    Ce mai suntem bântuiţi de îngeri....

    RăspundețiȘtergere
  10. Scuzaţi, am vrut să scriu treimea, nu trilogia...

    Îngerul Jedi e însuşi Branham, abia aştept să-l văd călare pe înger, sau pe nor, sau ce-o vrea el, mătură sau covor fermecat că aia i se potriveşte mai bine :)))

    Muhahaha ce dur sunt
    ABEL

    RăspundețiȘtergere
  11. Poate îngerii ăştia au venit să-l aducă înapoi pe Branham din cer, unde a fost în ultimii 50 ani?

    (Reţineţi, anul acesta este JUBILEUL, aşa că puneţi-vă centurile, se poate întâmpla orice, oricând...)

    RăspundețiȘtergere
  12. Tare articol.Fumigatii ieftine ridicate la rang de ""divin"". Branham nici macar nu stia ca cele 7 peceti au legatura cu necazul cel mare,nu cu epocile bisericii. Se vede ca le-a preluat si pe acestea apoi le-a facut ""revelatie divina"".

    RăspundețiȘtergere
  13. Super! Articolele tale Adi sunt foarte bune si la subiect. Slava Domnului pentru tot ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iata promotorii minciuni de la mesaj:

    "Domnul i-a descoperit adevărul despre botez la Fratele Branham. Cum putea Isus să poruncească, „Mergeţi de aceea, şi învăţaţi toate naţiunile, botezându-i în numele Tatălui, şi al Fiului, şi al Duhului Sfânt,” totuşi fiecare botez înregistrat în Biblie a fost în Numele lui Isus? Apostolul Petru a poruncit în Fapte 2:38 să se pocăiască şi să fie botezaţi în Numele lui Isus Cristos. Scripturile lucrează în unitate perfectă, dar a fost nevoie de un profet să descopere această taină: „Tată” nu este un nume, „Fiu” nu este un nume, și „Duh Sfânt” nu este un nume. Chiar cum un om este tatăl copiilor lui, fiul părinţilor săi, şi fratele fraţilor şi surorilor lui, totuşi numele lui nu este „tată,” „fiu,” sau „frate.” Tată, Fiu, şi Duh Sfânt sunt titluri pentru Numele lui Isus Cristos. Matei 28:19 şi Fapte 2:38 au venit în aliniere perfectă."

    Mincinosii care inseala omenirea. DE CE MINTITI ? DE CE MINTITI?
    Branham a copiat de la penticostali toate practicile numite de ei drept "apostolice" nicidecum nu a descoperit nimic. Chiar ma intreb unde va e rusinea si frica de Dzeu? Branham nici nu sa nascut cand in SUA se botezau in Numele Domnului. Rusine rusine rusine mincinosilor si inselatorilor. Plagiatorul de Branham va tras teapa.

    Mai multe minciuni aici

    http://themessage.com/ro/messenger8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Easy prietene.....
      Penticostalii de la inceput botezau in Numele lui Isus (chiar si Parham, desi nu a respins niciodata trinitatea (Charles Parham, baptized in the name of Jesus although he never explicitly denied trinitarianism - http://www.newlifeupc.org/wp-content/uploads/online-books/newbirth/new-ch7.html). Chiar studiile istorice arata aceasta (Since the early twentieth century, Oneness Pentecostalism has grown to make up a quarter of Pentecostals in the United States today. The Pentecostal movement that began at Azusa Street in Los Angeles, in 1906, laid the foundation for many denominations. Several of these denominations formed beliefs that required water baptism in the Name of Jesus and a differing view of the Godhead. Relations between Trinitarians and Unitarians became frayed over these beliefs. However, the depth of conviction held by Oneness Pentecostals has helped them overcome their humble beginnings and be an effective witness for Jesus Christ - http://www.daveweb1a.com/bma/penticostal.html). Este desigur o diferenta intre ,,ISUS" si "DOMNUL ISUS HRISTOS". Isus ii cheama pe multi, Isus Hristos, Domnul a fost si este Unic.
      Inca o data, poate respectati pe detinatorul blogului: Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
      Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.

      Ștergere
    2. Are dreptate.Nu a atacat pe nimeni personal.Doar v-a spus putin adevarul in fata:Ca sunteti niste mincinosi si promovati falsul ca fiind adevar. A gresit cumva?

      Macar noi venim cu dovezi ca Branham a preluat niste teorii apoi le-a predicat ca fiind revelatiile lui proprii. Aveti dovezi ca nu a fost asa ? Vad ca doar pozati in victime cand cineva va arata negru pe alb anumite lucruri.

      Daca erati sinceri cercetati aceste lucruri si obarsia lor,dar voi va mintiti si pe voi insiva,ce sa mai zic de altii....

      Ștergere
    3. Stiti de ce unii boteaza doar in Numele "Isus"?

      Deoarece Domn si Hristos nu sunt nume. Sunt tot titluri. Domn e adonai adica stapan iar Hristos este uns, unsul. Doar "Isus" e nume, daca o luam asa.

      Ideea lui Branham ca sunt multi Isusi in America de Sud, nu anuleaza realitatea ca numai Isus este nume...dar daca continuam cercetarile...nici macar Isus nu e nume propriu in felul in care precepem noi...ci inseamna JHVH este salvator adica "Eu sunt cel ce sunt este salvator"...in concluzie....nu va mai certati inutil.

      Trinitarii cand zic Tatal, Fiul, Duhul Sfant, nu se refera la zeitati pagane, trei dumnezei, ci exclusiv la Dumnezeul lui Israel si ei cred ca exista un singur Dumnezeu adevarat. Asta e baza. Explicatia ulterioara e diferita de cea a unitarienilor sau altor idei.

      Ștergere
    4. Nici YHWH nu e nume, ci mai degraba o formula. De fapt e greu sa dai un "nume" lui Dumnezeu, si pentru ca nu se poate, evreii il numesc pe YHWH pur si simplu HASHEM (adica Numele)

      Shabat Shalom
      Abel ben Adam

      Ștergere
    5. Exact. ""Domnul"" si ""Hristos"" nu sunt nume ci doar titluri.

      Asta e iarasi o scorneala plecata de la Brnaham si preluata de toti prostutii. In alta parte din Fapte scrie ca au fost botezati doar in Numele Domnului Isus. Unde este ""Hristos"" aici? Au gresit apostolii? Sa in Fapte 2:38 scrie doar ""...sa fiti botezati in Numele lui Isus Hristos..."". Unde este ""Domnul "" aici?

      Inseamna ca si apostolii au gresti in practica ca si cei care se boteaza doar in Numele lui Isus?!.

      Doar intr-un singur caz scrie ca au fost botezati in Numele Domnului Isus Hristos:in Fapte 10.

      Deci argumentele branhamiste sunt puerile,ridicole,copilaresti....sa nu spun prostesti.

      Ștergere
  15. Ceva ce este de mai de mult pe net, dar eu l-am descoperit abia astazi:

    Tehnici de vindecare pe cale psihica
    https://www.youtube.com/watch?v=daOvJETetDY

    Ascultati bine, fie ca sunteti de acord cu tot ce se spune, sau nu, dar bolile nu sunt tocmai o consecinta sau pedeapsa pentru pacate (doar daca ii dam termenului o definitie mai larga). Si vindecarea are mai degraba legatura cu credinta decat cu acceptarea unei teologii. Asa se face, de vindecare pot beneficia (SLAVA DOMNULUI) si branhamisti si nebranhamisti, crestini si necrestini. Aceasta este un mecanism natural ce nu tine cont de mediul geografic, social, cultural si religios in care traieste cineva.

    Unul din invitatii la emisiune, romanul din Rep. Moldova, Serghei Danisin, mi s-a parut mai special si l-am ascultat in alte emisiuni pe Youtube. Omul asta este o somitate in cunoasterea fenonmenelor parapsihologice - atat academic cat si expermintal. Iata ce spune el, citez de pe situl:
    http://www.lumeamisterelor.com/rubrici/opinii/arkaim-orasul-zeilor-se-afla-printre-pamanteni/

    "Trebuie să vă spun, pe scurt - spaţiul nu ne-ar permite să vă fac istoria întregii mele vieţi de până acum -, că m-am născut cu anumite haruri, printre care acela al premoniţiei sau clarvederii, cum vreţi să îi spuneţi. De copil puteam să privesc un om pe care îl vedeam pentru prima dată şi să îi spun o serie de lucruri legate de el, trecute, prezente, viitoare. Am crescut, iar la maturitate, cum era şi firesc, probabil, am ajuns să lucrez în domeniul parapsihologiei, al ştiinţelor neconvenţionale."

    Daca ne intoarcem acum si ne uitam la Branham, vedem ca si el avea oarecare predispozitie la metafizic, ceea ce nu este nimic neobisnuit. Sunt foarte multe astfel de persoane si chiar Rusia sau fosta Uniune Sovietica a fost si este foarte avansata in cercetarea fenomenelor parapsihologice. Americanii din pacate sunt mai in urma, poate si din cauza ca sunt sub un "duh religios", daca as vorbi metaforic. Bineinteles ca nu e nici un duh la mijloc, ci mai degraba influenta cercurilor religioase care manipuleaza sau sunt manipulate de cele politice. Asa ca americanul simplu, lipsit de educatie spirituala si stiintifica (cum era si Branham) ce fac? In loc sa cerceteze aceste lucruri in centre speciale, cum au facut rusii, ei o iau mai degraba razna (sau sunt impinsi de altii intr-acolo) si asa se face ca se auto-declara profeti, ingeri, isusi, si orice le mai trece prin cap..

    Asta e realitatea fratilor
    Abel

    RăspundețiȘtergere
  16. Un comentariu la ce am scris mai sus: Ar fi fost mai corect daca spuneam ca vindecarea are legatura cu credinta in a te vindeca. Si cu vointa de a te vindeca. Si cu acceptarea vindecarii. Si cu iertarea si impacareaa de sine...

    Daca aceste lucruri nu exista, nu exista nici vindecare. Cum stim, nici chiar Isus nu a putut sa faca vindecari. Aceasta suna oarecum contradictoriu, daca Isus e Dumnezeu si Dumnezeu poate totul, de ce nu a putut sa vindece pe unii? Si un invitat din interviul de mai sus a spus: "Toate bolile pot fi vindecate, dar nu toti oamenii pot fi vindecati"

    Branham a inteles un lucru: "Daca ii fac pe oameni sa ma creada, atunci se vor vindeca". Da, asa e. Si eu daca ajung sa ii fac pe oameni sa ma creada, se vindeca. Ati auzit de efectul Placebo?

    Vindecarile astea au mai putin legatura cu credinta intr-o teologie, si mai multa legatura cu fizica cuantica. Aceasta spune, printre altele, ca simpla "obserbvare" a unui lucru, schimba starea acestuia la nivel cuantic. Cu alte cuvinte, daca esti intr-o stare de "credinta" in care tu te concentrazi asupra starii de vindecare, sanatate, putere, vitalitate, aceasta stare perceptionala de observator va modifica starea ta mai intai la nivel cuantic, apoi la nivel atomic, de ADN si in final va materializa aceasta stare in trup. Dar daca te concentrezi "in necredinta" spre boala, aceasta stare va persista, sau va reveni in trupul tau.

    Aceasta este adevarul pe care Isus vrea sa-l stim, dar acum 2000 ani nu existau termeni ca sa-l descrie. Restul sunt povesti...

    Abel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii au cercetat aceste lucruri la modul cel mai serios.Ei au multi paranormal si vindecatori psihici. Si serviciile secrete americane au demarat proiecte asupra potentialului uman. Aceste dosare au fost declasificate.

      Dar cum zici si tu,in SUA bantuie un soi de vant religios care de multe ori imbraca forme fanatice,absolutiste . Sunt altii si mai dezvoltati psihic ca si Branham,dar care nu si-au pierdut echilibrul spiritual ajungand sa devina mici hristosi cu teorii si pseudomesaje salvatoare. Asta nu inteleg multi . Deja se vede de la o posta ca tot ce are legatura cu Branham,Frank este defapt un sectarism dogmatic care vede si gandeste unilateral. Din pacate au picat in intunecimea spiritului si a mintii omenesti.

      Ștergere
  17. Imi pare rau pentru Branham, faptul ca a "descoperit" o latura a tehnicii de vindecare nu il situeaza intr-o pozitie mai inalta, sau chiar divina. Aceste lucruri sunt stiute deja de mii de ani, iar acum si stiinta se indreapta intr-acolo.

    Aceasta nu inseamna ca vindecarea nu mai este "divina", dar ce intelegem noi prin "divin"? Sigur ca mecanismul de vindecare (prin credinta in vindecare care declanseaza legile fizice cuantice) este "divin" ca doar a fost proiectat si realizat de catre Divinitate, nu?

    Tot asa, si focul sau electricitatea sunt "divine", caci existau deja dinaintea oamenilor. Faptul ca oamenii le-au descoperit si le aplica, nu fac aceste mecanisme mai putini "divine". Si faptul ca unii oameni (primitivi) nu le cunosc inca sau nu vor sa le foloseasca, nu ii face pe ei mai ne-spritituali sau ne-credinciosi... Tot asa, nici cei ce se vindeca sunt mai sfinti si cei ce raman bolnavi mai pacatosi.

    In fond, ce vrem noi pana la urma? Sa ne vindecam, sau sa umblam dupa minuni si senzatii? Mie mi se pare Branham si urmasii lui cam asta cauta. Vindecare "divina" nu este doar sa iti creasca un picior mai lung, sa vada un orb din nastere sau sa iti cada un cancer de pe corp? Si daca aceste lucruri vin incet, pe parcurs, nu sunt tot "divine"? Si o simpla intepatura care se vindeca de la sine, sau o raceala care trece, nu sunt tot "vindecari divine"? Dar cine credeti ca le face, sau prin ce procedee au loc, oare ne-divine? Pai ce, a proiectat Satana vreun mijloc de vindecare? De aia acest personaj nu face vindecari, pentru ca acestea au loc dupa legi divine

    Pana la urma, nu Branham si nici urmasii lui, din care si eu am facut parte, nu ne invata "vindecare divina". Cum am spus, aceasta este stiuta deja, dar in curand va fi predata in scoli. Stiinta este cea care va explica aceste lucruri in detaliu.

    Branham sau alti "vindecatori divini" cel mult va dau o cheie de masina si cartea tehnica, va invata cum sa bagati cheia in contact, cum sa va reglati oglinda, scaunul, si sa faceti cateva miscari din maini si din picioare ca sa conduceti masina.

    Masina suntem noi, este corpul nostru care ne poarta prin lumea aceasta. Branham niciodata nu va va invata cum functioneaza masina, pana la ultimul surub si furtun. Cand incearca sa o faca, devine ridicol. Branham dispretuieste stiinta, educatia, dar si corpul omenesc, natura fizica insusi, prin faptul ca mereu o acuza si o condamna, o vorbeste de rau. Pana la urma, daca privim din perspectiva cuantica, oamenii care asculta mereu la Branham sau Frank cum vorbesc ei despre altii, si in fond despre lumea aceasta vor ajunge in final bolnavi. Nu este asa? Asa ca in loc de vindecator ajunge un otravitor. De aia spunem aici mereu, ca Mesajul este toxic, datorita negativismului extrem... Uitati-va ce roade produce...

    (Daca mai aranjam un pic astea, putem face un articol)

    Shalom
    Abel



    RăspundețiȘtergere
  18. Prophecy for the Bride Who Believes In The Message of Malachi 4, Brother Branham.
    "The Open Door of Grace to the Gentile Dispensation will officially be shut by Midnight, of the end of the day of Tuesday, July 7, 2015. Amen. Thus Saith the Lord. The evidence that this prophecy is true will be as follows; The City of New York, in the state of New York, United States will be punished by a massive tsunami, by Midnight, of the end of June 30, 2015. Amen. Thus Saith the Lord. As a result and vindication of the door to the Gentile Dispensation being shut, the west coast of California will shortly afterwards sink into the ocean, by a massive earthquake resulting in a tsunami that will destroy the rest of the land of California, even up into and over the Sierra Nevada Mountains, insomuch that much water will enter the desert on the other side, causing the desert to bloom according to scripture. The city of Miami, Florida, and also the Florida Keys will be covered and stay covered by the ocean as a result of this catastrophe in California. The City of Philadelphia will then immediately be burned by Fire from Heaven according to the Judgment of Fire that was brought upon the cities of Sodom and Gomorrah. Amen. Thus Saith the Lord. All these things will take place by Midnight, of the end of the day of Wednesday, July 15, 2015. Amen. Thus Saith the Lord of Hosts.
    This is a direct warning from the Lord to all His Elected Ones, His Bride, His People, to flee from these areas of Judgment immediately, and run for your lives. Come out from among them, and be ye separate from these areas of abomination upon which there will be the abomination of desolation unto the end of the earth, even unto the end of time. The Land of Goshen of which you shall flee unto is the Land of Lancaster County, in the state of Pennsylvania, in the country of the United States. This County will be completely spared from any and all of the Judgments and catastrophes that are to take place in this country of the United States, (except for specific individuals, houses, or properties, of those who fail to apply the spiritual blood of the Passover, which is the blood of the Lamb, Jesus Christ, over themselves, and their properties,) as of this day, Monday, June 22, 2015 until the beginning of the month of March, in the year of 2016, which by then, the Rapture of the Bride will have come and gone. Amen. Praise the Lord. God be praised!" Bro. Melvin Lapp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai lasati-ne cu prostiile astea cu"" Mireasa mesajului "". Asta e o scorneala plecata de la Branham. Dumnezeu ii cunoaste pe cei ce sunt ai Lui,nu oamenii . Acestia sunt imprastiati pe tot Pamantul.Nu exista o secta sau o miscare care are calificativul de Mireasa . Asta e doar un sectarism dogmatic pentru oamenii slabi si orgoliosi si cu nevoia cronica de a se simti deasupra celorlalti semeni.

      Ștergere
    2. Pe 30 iunie 2015 e tsunami? Adica in 4 zile... Pe bune? Si Rapirea e in martie 2016?
      Zi sa mori tu daca nu e asa...

      Abia astept, si om vedea pe urma pe unde scoateti camasa, obsedatilor...

      Ștergere
    3. :)).Nebunia branhamista nu are limite. Sunt amagiti si subjugati de minciunile liderilor care sunt orbiti de fanatism ,avand mintea si inima intunecate .

      Ștergere
    4. Cine e Melvin Lapp? Branhamistii calca pe urmele lui Branham si incep sa prezica exact ca si el. Parca au mintea amortita si nu mai judeca normal. Defapt tot ce are legatura cu Branham este lipsit de echilibrul spiritual,si pana la urma este daunator pentru inima si pentru minte.

      Ștergere
    5. O fi acelasi Melvin Lapp?
      http://m.lancasteronline.com/news/local/east-earl-man-jailed-for-stalking--year-old-girl/article_33d165d0-c271-11e4-baaf-7fb4bb745baa.html?mode=jqm

      Ștergere
    6. Dupa ceea ce spunea Lapp,nu ma mir sa fie chiar el. Cica e dorinta lui Dumnezeu sa se casatoreasca cu o minora. Oameni dusi cu pluta. Ce a facut predicile lui Brnaham din unii...adevarati calai si bestii spirituale.

      Asta e dovada ca poti sa fi si botezat de 100 de ori in Numele Domnului Isus Hristos ( cum le place lor sa se laude ) dar inima si mintea sa iti fie lacasuri ale duhurilor rautatii .

      Adevaratul Cuvant vorbit,nu haosul lui Branham :

      Casa zidită pe stâncă

      21 Nu oricine-Mi zice: ‘Doamne*, Doamne!’ va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu, care este în ceruri.

      22 Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: ‘Doamne, Doamne! N-am* prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Şi n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?’

      ( Nu am fost noi botezati in Numele Tau ?Nu am avut noi Cuvantul Tau original si descoperirea Ta? )

      23 Atunci*, le voi spune curat: ‘Niciodată nu v-am cunoscut; depărtaţi-vă** de la Mine, voi toţi care lucraţi fărădelege.’

      24 De aceea, pe oricine* aude aceste cuvinte ale Mele şi le face, îl voi asemăna cu un om cu judecată, care şi-a zidit casa pe stâncă.

      25 A dat ploaia, au venit şuvoaiele, au suflat vânturile şi au bătut în casa aceea, dar ea nu s-a prăbuşit, pentru că avea temelia zidită pe stâncă.
      26 Însă oricine aude aceste cuvinte ale Mele şi nu le face va fi asemănat cu un om nechibzuit, care şi-a zidit casa pe nisip.
      27 A dat ploaia, au venit şuvoaiele, au suflat vânturile şi au izbit în casa aceea: ea s-a prăbuşit, şi prăbuşirea i-a fost mare.”
      28 După ce a sfârşit Isus cuvântările acestea, noroadele au rămas uimite* de învăţătura Lui;

      29 căci* El îi învăţa ca unul care avea putere, nu cum îi învăţau cărturarii lor. ""

      Ștergere
    7. Alt proroc mincinos. Branham a dat nastere la generatii de mincinosi si afectati la mansarda. Bolnavi.

      Ștergere
  19. Fr. Branham a spus clar ca a consultat istoria si alte scrieri in legatura cu epocile biserici...Argumentul vostru e slabut... si mai mult de atat de unde stiu eu ca acea schita (desen) e reala ? la Wikipedia pot adauga si eu imbunatatiri :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da dar ai auzit ca zis ca Dumnezeu i-a descoperit. Atunci nu a descoperit nimic si nu e proroc si a glumit cu noi ca are un Mesaj si reasezare si alte idei de astea S-a jucat de v-ati ascunselea cu prorocul si Mireasa.
      Dar lucrarile lui Larkin sunt larg raspandite nu e nici un secret ce a scris omul ala. Vezi si linkul asta frate. Sunt cateva lamuriri clare.
      http://mesajul.blogspot.ro/2014/12/descoperire-sau-plagiatura.html
      Pardon! Argumentele lui Branham sunt slabute bietul om a incercat sa fie ce nu a fost niciodata. Era mai bine sa se tina de vindecari ca acolo a facut treaba buna di Dzeu l-a ajutat.

      Ștergere
    2. 'si Dzeu l-a ajutat'. Iertati.

      Ștergere
    3. Branham spunea ca e o "revelatie de la Duhul Sfant", cand colo, sunt tocmai termenii cheie pe care i-a definit Larkin...

      Da, sigur, sa stii ca noi am schimbat pozele de pe Wikipedia, ca sa spunem apoi ca Branham a plagiat... Eu stiu insa pe unii care modifica in photoshop pozele cu "norii" lui Branham "supranaturali"...

      Si chiar daca noi le-am schimbat, figurile acestea sunt totusi cele din cartea originala de acu 100 ani. Mai du-te la biblioteca si documenteaza-te. Sau priveste aici: http://www.preservedwords.com/disptruth/contents.htm

      Nu doar Bisericile sunt plagiate de aici (cap 22) ci si multe alte subiecte: Trinitatea Satanica (20), Babilonul (24), Misterele (27), Invatatura Piramidei (32), Numerologia (33). Asteptam din partea voastra sa ne spuneti ce a adus Branham origina, si biblic.

      ABEL

      Ștergere
    4. Bine mai branhamistule dar chiar nu iti e putina rusine sa te faci ca nu stii anumite lucruri? ""Branham spune ca istoria si alte scrieri..."" ....si a preluat acele idei apoi le-a prezentat ca si ""descoperiri,revelatii ale lui Ilie"". Chiar ne crezi tampiti sau picati din pom?

      Minciuna branhamista este pe sfarsite.Tot mai multa lume vede ca Branham nu a restaurat nimic. Cum a restaurat daca a consultat niste carti si sa inspirat din ele? Va contraziceti la fiecare comentariu. Sunteti doar o fumigatie ieftina,care se stinge pe zi ce trece. E valabil pentru toti branhamistii si frankistii ,care privesc la Frank ca la un dumnezeu. Sa-i vad si pe astia dupa ce moare Ewald Frank,ce o sa mai bajbaie ca disperatii .



      Ștergere
  20. ...PS si chiar daca e reala schita, fr. Branham a spus ca a consultat istoria si alte carti. Argumentele voastre sunt slabute... Daca va credeti tari si destepti de ce nu intrati pe bloguri ateiste care contrazic si batjocoresc Biblia si existenta lui Isus Cristos ? Incercati sa aparati Realul si Dumnezeu va va binecuvanta. Succes

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branham si mesajul lui si argumentele voastre sunt cele mai slabe sitotal lipsite de dovezi biblice. branham a copiat botezul si asa zisa taina Dumnezeirii si epocile si toate invataturile. Tinere cu respect pentru tine dar ce ai scris tu nu are nici o legatura cu faptul ca tu faci parte dintro secta care nu se poate apara nu isi poate apara invataturile de baza , nici la faza cu Ilie prorocul din Maleahi 4 nici cu norul ala fals nici cu botezul ala cu mii de martori inventati de la Ohio din 1933...santeti cam varza la a dovedi santeti asi la a jigni pe cei care studiaza serios si le pasa de sufletul lor. tie iti pasa de sufletul tau?
      voua va pasa de Branham din pacate si nu de sufletele pretioase ale celor pe care Branham ia inselat.
      Uite cum arata 3000 de suflete botezate https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/06/18/botez-de-3000-de-oameni-in-lima/
      Apoi uitate cum arata serviciu de botez a lui Branham de cica 10.000 de oameni. http://mesajul.blogspot.ro/2014/03/la-raul-ohio-in-1933.html

      Apoi verifica ce zice prorocul tau despre asta : http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/afirmatii-haotice-ale-lui-branham.html

      Mesajul egal cu confuzie haos contradictii foarte vadite.
      Eu cred ca oricine dintre noi se bucura sa gaseasca ca a fost adevarat ce Branham a spus si a descoperit. crezi ca ne place sa vedem ca am pierdut timpul si viata? eu 14 ani altii 20 si 30 de ani in ratacire.

      Ștergere
    2. Saracul Branham. Cand a fost la o evanghelizare cu 100 sau 1000 de credinciosi a facut poze imediat si le-a publicat rapid. de acolo de la riul Ohio nu exista nici o poza cu multimi. Intrebati-va chiar voi branhamistii dece nu exista. Nu mai trageti concluzi aiurea daca avea acele mii de martori sigur aveam poze. S-a mintit pe el insusi ca sa ne impresioneze.

      Ștergere
    3. Vasile, noi aparam "realul" tu de ce nu faci acelasi lucru?

      Si pozele sunt reale:
      http://www.preservedwords.com/disptruth/contents.htm

      Cartea aia nu e numai despre epoci. e cum s-ar spune un "compendiu" de teologie din care Branham a scos din plin.

      A se vedea si punctele:
      Bisericile (cap 22)
      Trinitatea Satanica (20)
      Babilonul (24)
      Misterele (27)
      Invatatura Piramidei (32)
      Numerologia (33).

      Daca ma bag in cartea aia gasesc ca Branham a preluat de fapt totul...
      Unii s-au bagat deja, ia priviti:

      http://en.believethesign.com/index.php/Plagiarism
      http://www.branhamism.org/clarence-larkin/

      Asa ca, Vasile, mai studiaza, inainte ca sa ne acuzi pe noi ca modificam Wikipedia...

      ABEL

      Ștergere
    4. Nu e nimic gresit sa cercetezi.Doar manipulatorii nu vor sa cercetezi,sa isi pastreze influenta asupra altora.

      Ștergere
    5. William Branham taught the doctrine of Clarence Larkin, from his book “The Book of Revelation” printed in 1919. In some places he seems to use Larkin’s material word for word. William Branham made gave no credit to Clarence Larkin and claimed his material was a supernatural revelation. In other sermons he did mention that he had read Mr. Larkin or Dr. Larkin’s material.

      Ștergere
  21. Tot ce vreau sa va spun si cu asta INCHEI ! Aveti peste voi acelasi duh care il au ateistii. Si ei contrazic Biblia cu desavarsire. Ei la fel ca si voi nu inteleg lucrurile supranaturale pe care Dumnezeu nu vrea sa le explice sa inteleaga toti. Un exemplu avem in Biblie atunci cand Isus a spus "cine nu mananca trupul Meu si bea sangele Meu nu are viata in el" ..El nu a explicat acel lucru. Majoritatea lau parasit. Daca era internetul pe vremea aia deschideau un blog si inceapeau sa faca exact ce faceti voi acum.
    Dumnezeu intentionat a lasat atat in Biblie cat si in Mesajul Orei lucruri de care sa se poticneasca oamenii carnali (firesti). Uitativa ce fac ateistii cu acel documentar "Evanghelia dupa Iuda". Uitativa pe blogul "Religia ateilor" Incearcati sai convingeti ca sunt gresiti. No sa puteti niciodata. Deavolul le da inspiratie si sute de argumente sa dovedeasca ca Biblia nu este adevarata. Acelasi lucru deavolul il face si cu voi. Deavolul va arata o gramada de argumente ca Mesajul este gresit. Cu parere de rau o spun. Pai daca ar fi sa va compar cu ateistii voi sunteti micuti cu argumentele voastre impotriva Mesajului fata de argumentele lor impotriva Bibliei. Dar asa cum nu i pot crede pe ei, pe voi nici atat. Diferenta dintre ei si voi este ca deavolul i unge pe ei cu un duh de necredinta in timp ce pe voi va unge cu un duh religios si orb fata de Adevar, exact ca pe acei farisei care au rastignit Cuvantul facut trup. CREDETIMA ! SUNTETI LA FEL CA ATEISTII...Aveti aceiasi sursa de inspiratie

    Sa nu ma intelegeti gresit. Nu am nimic impotriva voastra ca oameni. Sunt sigur ca sunteti oameni minunati si buni, dar deavolul va orbit si va unge. Voi nu va dati seama. Sunteti in mare pericol. Eu doar sunt sincer cu voi

    Sfatul meu este urmatorul. Daca nu puteti intelege Mesajul Orei fiti intelepti si nu judecati. Ce aveti de castigat ? va spun eu: NIMIC ! La urma urmei daca nu puteti fi deacord cu invatatura fr. Branham macar respectati minunile pe care Dumnezeu lea facut prin slujba lui si mergeti mai departe cu denominatiunea voastra. Fiti intelepti... Nici eu nu sunt deacord cu multe din invataturile lui Oral Robert sau Bily Granham, dar no sa fiu un idiot sa ma apuc sa fac bloguri si sa le arat oamenilor cat de gresite sunt invataturile lor. Ce as castiga ??? Isus dupa inviere nu so dus la Caiafa sau la ceilalti sa le zica: "Vedeti ca am avut dreptate cand am spus ca a treia zi o sa inviez ? Uitativa la Mine, tot ce am spus sa adeverit ! " A facut Isus asta ? cu siguranta ca nu. Eu nu va inteleg pe voi de ce luptati asa de inflacarati impotriva Mesajului. Depuneti o gramada de efort si timp sa intretineti aceste bloguri cu discuti non-sens. Mai bine ati sta in denominatiuniile voastre si ati trai o viata curata, plina de fapte bune ajutand saracii, vizitand bolnavii si cu siguranta Dumnezeu va va binecuvanta. Luati sfatul pe care vil dau ca va va face doar bine, altfel aveti sansa sa va treziti luptand impotriva lui Dumnezeu.

    ORICUM PE NOI CARE CREDEM MESAJUL OREI NIMENI NU NE MAI POATE SCHIMBA ! ATI VENIT PREA TARZIU. PANTECELE NOASTRE SUNT INCHISE... NU MAI PUTEM PRIMI O ALTA SAMANTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleaca domle cu minciunile tale . Mintiti lumea ca Branhama descoperit niste invataturi,cand defapt le-a preluat de pe unde a apucat. Asta e baza credintei voastre?Minunile? Pai si hristosii falsi fac semne si minuni,dar nu va arata inspre trairea Evangheliei lui Hristos ci indreapta oamenii inspre ei insisi ,ca oamenii sa fie legati de ei si de slujba lor mincinoasa.

      Noi cercetam mesajul din cauza voastra ,fiindca atat de ingamfati ati ajuns incat cine nu crede ca voi il desconsiderati si umiliti.Deci datorita atitudinii voastre contrare voii lui Dumnezeu plus invataturilor din asa zisul mesaj cu care Brnaham a mintit pe multi ca ar fi descoperirile lui proprii,din cauza acestor lucruri urate si mincinoase noi cercetam ""mesajul orei"".

      Asculta-ma bine : Orice mesaj care nu te trimite la Evanghelia Harului lui Hristos nu este un mesaj autentic ,ci doar un sectarism care are la baza cultul personalitatii unui om.

      Ap Pavel catre Galateni: ""Chiar daca vine si un inger din Cer si va predica o Evanghelie diferita de cea predicata de mine ( Evanghelia Harului ) ,sa fie anatema"".

      Minunile sunt bune ,nimeni nu neaga minunile facute prin Branham,dar cand incepe sa se predice pe sine si sa arate inspre el inloc sa arate inspre Hristos,asa cum se numeste? Si nu e de ajuns ca se predica pe sine dar punea un jug peste crestini si ii obliga sa creada in el si in slujba lui ca sa fie in Mireasa.

      Ironia este ca Branham a predicat de Unsii sfarsitului adica cei care fac semne si minuni si vin cu o evanghelie falsa,dar defapt tocmai el era in aceasta situatie. Pacat ca nu a constientizat asta.





























      Ștergere
    2. Vasile. Iti apreciez zelul de a apara Mesajul. Imi amintesti de mine.
      E frumos sa aperi in ce crezi, dar nu este suficient, daca esti in cautarea adevarului. Tu trebuie sa stii ce vrei.

      Vrei sa aperi mesajul sau sa gasesti adevarul vis a vis de realitate si nu de ceea ce ti s-a spus ca fiind adevarat? De aici ar trebui sa pornim discutia.

      Noi nu am analizat niste fraze ciudate a lui Branham si asa ca nu le intelegem sa incepem sa il jignim si sa il parasim. Nici vorba. Comparatia ta cu Isus nu e corecta.

      Roberts si Granham nu au pretins ca sunt ingeri si nu stiu ce profeti. Vezi tu? Aici e buba.

      Pretentiile lui Branham de inger mesager, singurul care a a dus adevarul, etc. trebuiesc cercetate.

      Noi am stiut de vindecari si cu asta ne-a atras, nemaicercetand nimic. Daca Branham ramanea un evanghelist, cu bune cu rele, cu caderi cu esecuri, nimeni nu avea treaba deoarece nu avea pretentia de a detine cheia spre cer.

      Si daca ai curajul ca om sa iti pui intrebari e dovada ca nu esti manipulat.

      Acest prag l-am depasit cand am vazut ca pur si simplu Branham minte, nu ca greseste sau ca are in vocabular niste metafore spirituale bogate si greu de patruns greu de inteles.
      Aia mi-ar fi placut. Ar fi fost interesant. Dar el minte, plagiaza si apoi pretinde ca e profetul Ilie care descopera adevarul. E jenant. Azi spune una, maine alta, poimaine alta despre acelasi subiect.

      E haotic in actiuni, contradictoriu in afirmatii, dupa anii 50 incepe sa urasca toti crestinii, femeile, liderii, se retrage, se izoleaza, tipa, urla, critica constant pe altii desi Domnul il mustra si ii spune ca e gresit ce face. Ii interzice sa mai critice. Branham se caieste, plange, apoi incepe iarasi, si inca face si mai rau. Era si instabil psihic.

      Acum, mi-e mi-ar fi teama sa apartin unei miscari care nu are o baza sanatoasa si mai ales biblica la ceea ce crede. Mi-as pune intrebari fara frica, deoarece Dumnezeu doreste sa fiu lamurit, convins, nu manipulat.

      In lidershipul psihologic se invata ca "vezi pe cine nu poti critica constructiv -cel putin- si afli cine iti controleaza viata si de cine iti este frica." Este mult adevar in asta.

      Daca iti este frica sa cercetezi si sa fi obiectiv, corect in gandire, tu esti manipulat.

      Sfatul meu catre oricine de la mesaj este sa nu permita fricii sa ii manipuleze deoarece in IUBIREA LUI DUMNEZEU NU EXISTA FRICA. Mai ales cei tineri. Nu merita sa isi risipeasca viata in branhamism. Nu are nimic de calitate de oferit miscarea asta. Domnul Isus Cristos are multe de oferit, miscarea asta nu.

      Vasile, inchei cu asta: Dumnezeu Insusi ne cere sa cercetam, de ce urmasii lui Branham ne spun sa nu facem asta cand e vorba de "Mesajul Orei"? Hellouuuu!?

      Ștergere
    3. Am cercetat Lica ce ai scris pe aici, si tot ce am gasit este ca aveti acelasi duh si aceiasi inspiratie ca ateistii. Imi pare rau. REPET ! ASA CUM NU POT SAI CRED PE ATEISTI, PE VOI NICI ATAT. Si cu cu asta chiar am incheiat

      No sa mai raspund, deoarece ajungem la discutii neterminabile si eu nu am timp de asa ceva.

      Ștergere
    4. In loc sa vezi daca e adevarat sau nu tu te-ai apucat sa compari cu ce spun ateisti si nu stiu cine? Bai copile slab de duh mai esti. "Apostolul Pavel a spus: cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun feriti-va de orice pare rau." Pe Pavel il crezi? Apostolul Ioan: "Cercetati toate duhurile" Pe el il crezi? Pe Isus Hristos Il crezi? El a zis ca vor veni proroci mincinosi si vor face semne si minuni si vor zice ca Hristosul este arata in pustiu. Branham a zis ca in pustiu i s-a aratat Hristosul in norul ala. Mai copile revino-ti. Domnul sa fie cu tine.

      Ștergere
    5. Nu ai cercetat in mod sincer si detasat adica liber de orice teorii si doctrina.Daca faceai asa ajungeai sa vezi ca Branham a plagiat multe teorii apoi le-a prezentat ca fiind descoperirile lui proprii.Aici e buba.Nu ca a preluat niste chestii,ci ca le-a facut ""revelatii,descoperiri ale lui Ilie"" ,cand defapt erau niste teorii spuse de altii dinaintea lui,bune rele dar erau TEORIILE LOR DECI IDEILE LOR NU ALE LUI BRANHAM. Intelegi acum cum stau lucrurile?

      Deci nu ai cercetat nimic cu adevarat.Sau poate nu ai stiut unde sa cauti,sa vezi sursa invataturilor lui Branham.

      In privinta minunilor ce sa zic? Eu am cercetat ce ne spune Domnul Isus despre minuni si implicit despre oamenii care vin si se mandresc cu minuni si semne...chiar la JUDECATA!.

      "" 22 Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: ‘Doamne, Doamne! N-am* prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Şi n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?’

      23 Atunci*, le voi spune curat: ‘Niciodată nu v-am cunoscut; depărtaţi-vă** de la Mine, voi toţi care lucraţi fărădelege.’ ""

      Problema se pune altcumva: Acceptati ce ne spune Isus sau ce ne spun cei care promoveaza predicile lui Branham ? Este corect sa dam la o parte ce ne spune Isus,si sa fim obsedati de semne si minuni adica de viata lui Branham? Oare suntem chemati la minuni sau sa avem roadele Duhului din belsug in noi ?

      Isus si apostolii tot timpul accentueaza necesitatea de a avea roadele Duhului . Nu am citit sa ni se ceara sa urmam pe cineva care manifesta niste semne si minuni .

      Pai la voi sau la un mare lider branhamist apare un inger din Cer si spune: ""Branham este Dumnezeul Atotputernic"" apoi dispare,pai voi sunteti in stare sa predicati a doua zi ca Branham este Dumnezeul Atotputernic. Si nu doar atat dar incepeti sa faceti si o regula din aceasta experienta ,criticand pe altii care nu au trait asa ceva.

      Ti-am aratat intr-un mic exemplu esenta branhamismului.

      Pe cand Ap Pavel ne pune in garda cu privire la aceste manifestari senzationale :

      ""Chiar daca vine si un inger din Cer(!) si va predica o alta evanghelie,DIFERITA de cea predicata de MINE ( E vorba de Evanghelia Harului) ,sa fie anatema"".

      Si din pacate Branham a nascocit evanghelia propriei lui persoane , o evanghelie tesura in jurul unor minuni si semne,multe nedovedite de nimeni ( vocea de la raul Ohio, ridicarea in norul supranatural) .

      Ștergere
    6. Vasile, am inteles pozitia ta. Vrei sa aperi mesajul nu cauti adevarul. Dar apara-l cu contraargumente, nu cu acuzatii puerile.

      Uite cum poti apara mesajul. De ex. la articolul cu "Diaconii in branhamism" adu dovezi din Biblie ca Branham e corect in ce spune despre diaconi, sau la articolul cu norul adu dovezi ca Branham a fost acolo la vanatoare, cu Ilie, cu Epocile, etc.

      Numai in acest mod poti dovedi si apara mesajul in mod cinstit si obiectiv, altfel spui doar, iarta-ma, aiureli care nu au nici o substanta, nici cap, nici coada. Ai dreptate e pierdere de timp.

      Ștergere
    7. Fiti siguri ca daca aveau dovezi va dadeau imediat replica. Nu au nimic. Sant goi si orbi ca si ingerul laodicean. Ticalosul de inger laodicean. Nimanui Domnul nu-i spune asa decat lui.

      Ștergere
  22. Aoleo cata vorbarie... Uitandu-ma pe acest site si citind ce scrie pe-aici.. imi lasa un gust amar. Cata ura, dispret, furie in afirmatiile voastre.. N-am vrut sa scriu nimic dar nu ma pot abtine domnilor. In ciuda comentarilor voastre as vrea sa va spun ceva interesant.. W M Branham este un profet DOVEDIT! Degeaba incercati sa-l murdariti.. Mesajul sau este destinat doar, doar, doar pentru cei ce cred. Imi pare rau de voi dar nu aveti succes demonstrand altora ca slujba profetului e falsa. Da-mi voie sa iti spun domnule Lica fara teama de a gresi: Sa-ti fie RUSINE pt tot ceea ce ai scris pe acest blog despre "branhamism"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce prostii spui mai branhamistule. "" Mesajul sau este destinat doar, doar, doar pentru cei ce cred"". Adica sa credem fara sa cercetam doar fiindca asa spuneti voi? Ati devenit ca si catolicii din Evul Mediu care spuneau altora ""Crede si nu cerceta"".

      Care e dovada ca Branham e un profet? Poti aduce o profetie spusa de Branham ,care sa implinit si care poate fi aratata in predicile lui ca si dovada?

      Ștergere
    2. "" Aoleo cata vorbarie.."". Pai vorbim,cercetam, sa vedem originea invataturilor aduse de Branham. Spre deosebire de voi care credeti orice prostie scrisa in predici. :))

      Ștergere
    3. Succes la cercetat! Cercetarea nu inseamna aroganta, defaimare... un stie tot. Daca ai cerceta cu adevarat nu cred ca ai mai avea timp sa lasi comentarii. Si nu, nu vreau sa aduc vreo profetie pt tine desi sunt multe. Motivul e simplu, NU le poti vedea si nici crede. Imi pare rau de tine!

      Ștergere
    4. Pardon?! Un stie tot esti chiar dumitale, deoarece nu vrei sa cercetezi. Ai impresia ca stii tot de la Branham? Iti zic ceva. Nu stii nimic.

      Noi tocmai de aceea ascultam ce spune Dumnezeu cu privire la prorocii falsi si cercetam invataturile si pretentiile lui Branham extrem de absurde.

      Ștergere
    5. Iti recomand articolele astea: http://mesajul.blogspot.ro/2015/01/marimea-prostiei-in-branhamism.html
      http://mesajul.blogspot.ro/2014/01/25-de-intrebari-pentru-cei-ce-urmeaza.html
      http://mesajul.blogspot.ro/2014/05/afirmatii-haotice-omul-din-windsor.html

      Ștergere
    6. Imi este rusine cand gresesc cu voia, sau fara voia mea, imi este rusine cand nu imi ating la timp obiectivele propuse, cand dezamagesc pe cineva drag mie, cand supar pe cineva fara sa imi doresc asta, cand nu imi ating maximul potential, imi este rusine cand nu imi achit la timp facturile sau datoriile, imi este rusine ori cand imi amintesc ca am stat zeci de ani intr-o secta fara valoare precum cea branhamista...da imi este rusine de aceste lucruri si ma lupt sa imi indrept cat mai bine coloana vertebrala a vietii si asa sa o pastrez.

      Dar ca am scris adevarul despre secta branhamista, ceea ce este vizibil si pentru un orb, nu nu imi este rusine.

      Sunt mandru, sunt bucuros ca Dumnezeu mi-a dat lumina asupra simplei Evanghelii care este singura cu putere de mantuire, nicidecum mesajul lui Branham.

      Te intreb ceva. Ce sa imi fie rusine? Sa imi fie rusine ca am scris ca Branham nu a fost in 28 febr in locul unde era norul ala? Am scris adevarul. Nu imi e rusine.
      Sa imi fie rusine ca am gasit in Cuvantul lui Dumnezeu ca nu exista nici un Ilie pentru neamuri? Nu imi este.
      Sa imi fie rusine ca am gasit ziarul din 1933 care arata ca Branham a botezat 14 persoane, nu 500 si nici 10.000 de martori si nu a fost nici o voce si nici o lumina din cer? Nu imi este rusine domnule. Rusinea sa cada peste toti mincinosi, nu peste cei care identifica minciuna. Esti total deplasat.

      Sa imi fie rusine ca am aflat ca a mintit ca a avut descoperirea Epocilor si Pecetilor? Pai dragul meu, nu lui Branham si urmasilor lui ar trebui sa va fie rusine pentru aceasta inselaciune?

      Tu esti chiar in culmea prostiei domnule draga. Fara suparare, rar imi este dat sa aud prostia strigand atat de tare cum o vad la tine.

      Sa imi fie mie rusine ca el a mintit continuu si a inselat omenirea folosind autoritatea data de darurile lui de vindecare? Nu imi este rusine.

      As spune ca sa fie rusine celor ce vad ca Branham a mintit si nu are nici o dovada asupra pretentiilor sale si totusi il tot inalta de parca ar avea vreo rasplata de la cineva pentru pupincurismul acesta prostesc. Ce naiva gandire. O mostenesc de la cineva.

      Are profetie Branham. Adica o prezicere: "Prin inspiratie divina prezic -nu profetesc- ca in anul 1977 va avea loc intrarea in mileniul", cum nu are? Are preziceri. Mincinoase desigur. Desi Biblia spune: "sa nu ai la tine oameni care ghicesc (prezic) viitorul."

      Vezi ca mai e un blog f bun ex mesaj.
      Ti-l recomand daca al meu nu te-a convins. https://exmesajulorei.wordpress.com/

      Ștergere
    7. Cu ce a fost dovedit Branham? Cu niste vindecari? Multe au fost ireale lasa asta. Daca tu nu vrei sa compari invataturile lui Mister Branham cu Biblia esti un om fals si inselator care vrei sa inseli sufletele celor usor creduli.Branham nu te-a invatat sa mergi la Biblie? Pai du-te.Apoi sa vezi surprize.

      Ștergere
    8. Ani de zile ati fost la mesaj.. Si a fost bun mesajul. Ati lucrat si ati tradus.. Pt cine ati lucrat toti anii astia? Sincer

      Ștergere
    9. Am o carte de la tine, Viata si misiunea extraordinara a lui WMB. Oare ai scriso tu domnule Lica? Imi place foarte mult ce ati scris acolo. Ati facut o treaba buna.

      Ștergere
    10. DA! Sa iti fie RUSINE! Nu poti da vina pe acest mesaj ca ti-ai distrus viata!

      Ștergere
    11. Am lucrat conform credintei mele. Si a functionat de multe ori credinta mea.

      Ai cartea aceea deoarece am crezut cu adevarat ca mesajul e adevarat.

      Oricum nu am intrat in doctrine adanc nici in primul volum, nici in al doilea.

      Si faptul ca nu ai dat nici un ban pe carte, dovedeste interesul meu sincer si curat ca mesajul sa mearga la oameni indiferent de costuri.

      Aveam ceva bani atunci. In ce sa ii investesc daca "curand vine Domnul"? Asa ziceau toti atunci. In ceea ce cred. In Mesaj. In profet.

      Imi amintesc, ca in afara de Lihaciu Eugen si cativa frati din jurul lui, nimeni nu m-a ajutat financiar la acele carti. Am tiparit si distribuit peste 5000 ex. din ambele volume cate 2500 /volum. Pe atunci era o "minune" asa o carte. A pus in miscare toata Romania.

      Chiar si "frankistii" imi cereau si ma rugau sa nu spun lui Florin Duca sau altii ca au comandat, ca "nu aveau voie sa ia hrana de pe alta linie." Ce primitiva gandire mi se parea ca au.

      Dar sa fii sigur ca daca as fi stiut atunci ce stiu acum, sigur nu as fi facut acele eforturi colosale (inclusiv angajatii firmei lucrau pentru mesaj).

      Nu stiam nimic de erorile lui Branham. Atunci nu era internet, nu aveam CD-uri cu tot mesajul, nu stiam de nor, de plagiate de la Larkin, de Ilie, nu stiam ca s-a blestemat si a cerut lui Dumnezeu sa-l ucida daca minte si imediat a murit. Nu stiam multe.

      Nu stiam ca Domnul l-a certat si mustrat de 3 ori pe Branham iar el tot nu a ascultat. Nu stiam ca au fost doua profetii ca va muri pana la finele anului 1965, si nu stiam restul de erori. Nu stia nimeni. Am fost toti sinceri.

      Cred ca nici tu nu ai fi la mesaj daca acum ai afla de el, dar ai stii si ca el a copiat de la altii botezul, taine Dzeirii, Epocile, Pecetile, Saptamanile lui Daniel, etc.

      Iti spun sigur ca poate peste 90% dintre noi nu ar urma mesajul daca inainte de a se decide ar avea toate informatiile despre Branham. Poate, cel mult, am lua anumite lucruri din el cqare sunt mai ok.

      Ciudat e ca am primit atunci peste 400 de scrisori si multe marturii de vindecare fizica. Daca oamenii citesc despre altii ce sunt vindecati pot fi si ei. Eu am fost vindecat. M-am rugat pt altii si au fost vindecati. Cunosc bine cum lucreaza Duhul Sfant. Si recent am avut o experienta iesita din comun. Asa ceva cred si acum. Dar asta nu are legatura cu Branham sau mesajul lui ci cu credinta personala a fiecaruia, si oricum Branham in anii 50 nu era atat de rau si fals cum a devenit ulterior. Inca in anii 50 iubea oamenii, se ruga cu si pentru ei. Nu tipa nu le impunea asa zise revelatii. Le predica, se ruga cu ei si pleca. Asta era corect. De aceea a avut si succes.

      Multe lucruri pe care le spune despre credinta, vindecare, boli, duhuri, le-a invatat de la prietenii lui penticostali cu experienta si multe sunt corecte, in opinia mea. Aici nu m -am bagat sa critic pentru ca nu am gasit erori semnificative si nu sunt edificat. Nu sunt expert.

      E interesant ca cu cat avansa in anii 60 cu atat mai rau devenea si tot felul de idei nebiblice promova. Pacat.

      Ștergere
    12. Domnule, nu stiu esti acelasi cu cel cu cartea? Ti-am mai spus. Nu mi rusine mie pentru ca Branham a mintit. Rusine mincinosului si da, aici iti dau dreptate si rusine credulului cel prost, adica mie, adica eu.

      Mi rusine ca eu am crezut in inchipuiri bolnave si toxice.

      Nu Branham mi-a facut rau in mod direct. Nu. Ci prostia mea mi-a facut rau, pentru ca am crezut in minicunile lui din asa zisul Mesaj al Orei.

      Eu singur am luat decizia. Nimeni nu m-a obligat. Dar...exista un dar... am luat decizia sa il urmez, crezandu-l pe cuvant. Dar a mintit. Nici pastorul Mera nu stia ca Branham minte, nici alti lideri din Cluj nu au stiut ca Branham minte. Sunt sigur ca au fost sinceri atunci.

      Cred ca numai Ewald Frank stia ca Branham intrase in eroare, de aceea el ne invata diferit de Branham.

      Si din pacate nu pot da timpul inapoi...

      Ștergere
    13. Mi-am amintit de un proverb arab.

      "Daca m-ai inselat o data, rusine tie. Daca m-ai inselat a doua oara, rusine mie."

      Concluzia mea din acest proverb.
      Dragi frati nu permiteti lui Branham sa va minta inca o data, acum cand minciunile sale au fost dezvaluite si dovedite.

      Daca prima data ne-a putut minti pentru ca nu am fost bine documentati, si am fost impresionati de puterea de vindecare din slujba lui, acum nu mai trebuie lasat sa ne insele din nou.

      Decizia va apartine.

      Adaptez proverbul:
      "Branham, daca m-ai inselat o data, rusine tie. Daca m-ai inselat a doua oara, rusine mie, urmas al mesajului tau."

      Ștergere
    14. Din nefericire pt tn nu ai reusit sa ma convingi ca mesajul sau mesagerul WMB e fals. Pt. mine este un profet dovedit si va ramane. Apreciez faptul ca ai lucrat atunci tiparind acele carti acum insa situatia s-a schimbat.. dramatic s-a schimbat pt tine. Mila cer doar! Acesta a fost ultimul meu comentariu pe acest blog. Nu e locul meu aici. Te salut!

      Ștergere
    15. Ti-am raspuns doar, nu prozelesc pe nimeni. Ai inca timp sa verifici, nu e de datoria mea sa conving pe cineva de ceea ce am vazut. Datoria mea e sa spun ce cred ca e adevarat nu sa te conving. Adevarul trebuie sa convinga. Adevarul e simplu.

      Branham si mesajul e extrem de haotic si complicat daca iti pasa ca azi spune una, maine alta poimaine altceva despre acelasi subiect. Daca nu iti pasa, nici nu ridici problema.

      E totusi interesant cum minciuna mesajului ne-a convins atat de simplu pe multi dintre noi, iar adevarul pare atat de greu de crezut.

      Multumesc pentru aprecieri. Esti binevenit oricand.

      Te salut si eu. Shalom.

      Ștergere
    16. Cit timp un om face pe placul vostru e bun dupa aia va lepadati de el. Mai rai ca paganii santeti. Dar Domnul Isus nu face ca voi. El nu socoteste omul neprihanit prin mesajul lui Branham ci prin credinta in El. Aici v-ati ratacit branhamistilor.Ce minunat e Domnul. Daca ar lasa dupa rautatea oamenilor s-ar uri si sfasia toti. EL NE-A MANTUIT! Branham nu e mantuitor si mesajul lui nu e Evanghelia. Treziti-va!

      Ștergere
  23. Cum de "prorocul" Branham nu a spus nimic despre legalizarea casatoriei homosexualilor in America? Unu din cele mai mari pacate publice si el habar nu a avut.ce mai proroc e si asta ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Vrei sa-ti proroceasca pe placul tau???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca e placul cuiva asa ceva? Vai vai.Nu ai prins ideea sau te faci ca nu intelegi. De ce nu ma mir? daca vorbesti asa si il crezi proroc pe Branham nu cunosti cum au lucrat prorocii in vechiul testament.

      Ștergere
    2. De ce nu a prorocit ca va fi asasinat Kenedy? Sau ca islamul va ajunge o amenintare globala?

      Ștergere
    3. Branham a "profetit" ca vor fi prigoniti crestinii in SUA care nu cred in trinitate, dar ca islamul va ucide mii si zeci de mii de crestini nu a vazut, nu a stiut nimic.

      Practic dupa 1977 el nu a mai vazut nimic deoarece el singur a plasat -gresit- sfarsitul lumii ca fiind atunci.

      Ca un neutru, ca nou venit, daca as citii chestile astea despre Branham si pretentiile mari, cata lauda de profet ii dau altii, ca e "dovedit", ca nu stiu ce, apoi as verifica si as vedea ca pretentiile sunt total nedovedite, as avea un singur cuvant pentru "Mesaj": Penibil.

      Nimic din ce a spus nu il face profet. Un profet profeteste, aduce Cuvantul din partea lui Dumnezeu si zice ceva clar de exemplu.

      "Asa vorbeste Domnul catre presedintele Americii Kennedy...dusmanul de la apus va aduce amenintarea aproape de aceasta tara (stiti faza cu rachetele rusesti in Cuba)...dar tu fa asa si asa...apoi cere poporului Americii post si rugaciune si eu iti voi cruta viata care iti este amenintata...daca nu asculti, pana la finele anului viata ta va fi luata de catre inamicul tau..."

      Apoi sa vedem ca se desfasoara totul conform cu "Cuvantul Domnului." Asasinarea lui Kennedy, etc etc.

      Dar noi nu gasim nimic din modelul biblic de profet adevarat, in viata lui Branham.

      Daca pretentia lui Branham este de profet adevarat, biblic, de ce lucrarea lui sa nu fie tot asa, de profet adevarat? Asa ar fi trebuit.

      Zic asta deoarece in Biblie vedem ca profetii lucrau aproape de liderii natiunii. Fie ca erau crezuti sau nu ei erau acolo aduceau Cuvantul.

      Branham a confudat "a aduce Cuvantul de la Dumnezeu", cu a lua Biblia si istoria si a incepe sa interpretezi tot felul de invataturi in felul in care le vezi tu. E fals total. Nu a inteles simplitatea lucrurilor. Le-a complicat atat de mult incat chiar el a facut depresie.

      Sau mai rau, a inteles "a plagia invataturile altora" si a pretinde ca "ai descoperirea." Este de-a dreptul rusinos. E o nesimtire fara limite sa faci asa ceva.

      Ce "Cuvant" a primit el de la Dumnezeu? Imi poate spune un frate de la mesaj ce Cuvant a primit Branham de la Dumnezeu? Ce cuvant? Cand? Ce spune Dumnezeu prin acel cuvant?

      Nimic. Branham nu are nimic.

      Branham a avut darul de vindecare si a avut vedenii. Daruri spirituale. Cunoastea tehnici de vindecare care functionau foarte bine la penticostali, dar asta nu il face nici profetul Ilie nici inger si dumnezeu.

      Ștergere
    4. Branham vedea in alb si negru, iar albul era el si cativa care cred mesaju, sa zicem 1%. Noi stim cum ii vede Branham pe restul de 99% (cei care nu ii accepta "Mesajul": Mai e nevoie sa amintesc? Fecioare neintelepte e cel mai fericit titlu, majoritatea sunt biserici curve, pleava, lotiti, sau samanta sarpelui. Este loc pentru fiecare, in functie de gradul de "erezie" pe care il afiseaza vizavi de mesaj.

      Ok, deci astea fiind stabilite, ce "prorocii" sa mai aduca "profetul" pentru 99%? Normal ca soarta e clara deja "dinainte de intemeierea lumii". "Mireasa" (cei fideli Mesajului) vor fi oleaca prigoniti pentru credinta lor (asa numeste el faptul cand cineva ii provoaca la o abordare rationala a credintei in Mesaj) si cand prigoana va fi prea mare, Dumnezeu le va asculta vaicarelile si ii va atrage in Norul care a survolat muntele Sunset. Iar ceilalti 99% de apostati sunt "carne de tun" cum a "profetit" Maleahi 4, asa ca soarta lor este sa fie omorati pentru credinta (sau necredinta) lor. Nu conteaza de cine, ei trebuie sa plateasca ca l-au respuins pe Isus a doua oara (pardon, a se citi Mesajul unuia care se credea "un fiu al omului" ce a venit sa descopere pe "Fiul Omului"

      Cam asta e tot in legatura cu profetiile...

      Ștergere
    5. Daca Branham a murit si el a fost ultimul mesager,unde ne aflam noi dupa teoria branhamista? Parca era vorba ca ingerul al 7-lea suna din trambita si vine Mirele. Atunci de ce nu a fost rapirea daca Branham a fost ultimul mesager?

      E posibil sa avem deaface cu o inselare spirituala,si implicit o autoinselare a celor care il promoveaza pe Branham ? Mai ganditi-va putin si la acest aspect.

      Ștergere
  25. Branham nu e mantuitor..! Asta e clar sau ar trebui sa fie pt toata lumea.
    Referitor la comentariul tau ti-as spune doar atat, Lica s-a lepadat de oameni si de mesaj nu noi de el. Sa fie bine inteles!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte sa spui asa poate era bine sa ma intrebi cum au stat lucrurile. Oricum nu mai conteaza.

      Ștergere
    2. Daca Branham nu e mantuitor si Isus este Mantuitorul si oamenii trebuie sa creada in Isus pentru a fi mantuiti, atunci nimeni nu are nevoie de Branham si de ideile lui.

      Ce lipseste lucrarii de la Golgota a lui Dumnezeu pentru salvarea oamenilor si Branham a completat cu ideile lui?

      Ștergere
    3. Nu ti-a raspuns branhamistul. Se pare ca sa evaporat. Poate si-a dat seama ca prorocul Branham e fals si acuma cugeta. Doamne ajuta.

      Ștergere
    4. Nu mi-a raspuns, dar asa cum zici tu, cugeta. Este foarte greu sa primesti socul acela ca tot ce ai crezut si in ce ai investit timp, energie, credinta, bani, suflet, este de fapt o inselaciune de talie mondiala.

      Eu am avut un soc, stiu cum e de aceea nu imi permit sa jignesc pe nimeni care are aceasta truda sufleteasca.

      Se numeste disonanta cognitiva afectiunea psihica care se poate produce in viata respectivului frate sau sora.

      Este vorba de doua lumi puternice interioare, formate din informatii care devin opuse si incep sa se zbata cu mare putere ambele lumi. Una trebuie sa cada. La acest nivel adevarul si minciuna nu pot locui impreuna. Aceste doua lumi nu pot coexista deoarece produc afectiuni psihice grave.

      Dar din pacate aceasta va crea si mici efecte secundare negative...stres accentuat, depresie, frici, dezamagiri extraordinar de profunde, etc.

      Unii stiu ca Branham minte si ca mesajul e fals dar de frica prabusirii acestei lumii imaginare, inca nu au luat nici o decizie. Dar se simt presati.

      Ei cred in mod fals ca daca renunta la mesaj vor pierde, dar de fapt vor castiga.

      Totul depinde de cat de mare este nivelul IE (inteligenta emotionala) - al respectivei persoane, si mai depinde de cat de mult a fost de fapt totul in viata bazat pe emotia mesajului, nu pe cresterea si maturizarea persoanei in cauza.

      Ștergere
    5. Draga anonimule, nu te cunosc, nu stiu ce crezi tu.. As vrea sa iti spun ca mi-am dat seama ca stand pe acest blog si citind ceea ce scrieti e non-sens, nu are valoare pentru mine, e pierdere de timp.

      Ștergere
    6. Draga Lica am ceva de spus si pt tine. Stii felul de viata pe care l-ai trait, te cunosc prea bine.. As vrea sa-ti transmit urmatorul lucru: Viata ta traita vorbeste atat de tare despre tine incat iti ineaca glasul. Pur si simplu nu am nevoie de explicatii de la tine cum au stat lucrurile. Iata ce zice scriptura: 1. Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
      2. Căci cu ce judecată judecaţi veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi vi se va măsura.
      3. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău?
      4. Sau, cum poţi zice fratelui tău: "Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău", şi, când colo, tu ai o bârnă în al tău?…
      5. Făţarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, şi atunci vei vedea desluşit să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.
      Te las sa meditezi la aceste versete. Si nu mai comentez nimic pe site si nici nu mai intru din cauza ca spuneti niste lucruri josnice. Pierdere de timp. Fapte dragilor nu comentarii.

      Ștergere
    7. Exact voua vi se potriveste fatarnicilor ca voi judecati pe toata lumea voi branhamisti frankisti. Cei mai mari barfitori si rautati sunt in bisericile voastre conduse de duhul de mort al unui proroc mincinos. Chiar tu ai judecat si apoi ai pus sfintele versete ca sa nu judecam? Fatarnic mai esti chiar voi judecati pe baptisti pe penticostali, pe alti branhamisti si pe toti.

      Ștergere
    8. Am spus, repet. Toate esecurile, greselile, pacatele mele din trecut, nu fac mesajul lui Branham adevarat. Nu poti ascunde falsul din mesaj in spatele esecurilor mele. Nu fi naiv.

      Asa ca nu mai pune chesti de astea in contextul acestui blog, pentru ca oricine am fost, sunt sau as deveni eu, budist, ateist, drogat, alcoolic, afemeiat, orice vrei tu, astea toate nu aduc o lumina mai buna mesajului lui Branham.

      Sunteti chiar culmea. Greselile mele ar avea atata putere sa faca mesajul corect? (E o intrebare retorico-ironica)

      Si in afara de un blocaj financiar cu care ma lupt de cativa ani, viata mea este foarte buna. Curand si asta se rezolva, asta cu finantele. Definitiv. Voi fi total deblocat.

      Voi fi bogat din nou. Domnul mi-a aratat deja si unde sa investesc sume mari, inainte sa am averea respectiva. E fain de mine, nu? Te bucuri pentru mine?

      Iar stilul meu de viata, nu trebuie sa fie dupa standardele tale dragul meu, draga mea. Nu fi prostut.

      Lasati odata oamenii in pace sa traiasca cum aleg ei sa traiasca. Tot de manipulat si controlat alte vieti va tineti? Rau v-a invatat Branham. Dpdv psihologic arata ca ai o nesiguranta de sine personala.

      Daca ai un sfat bun constructiv, e ok, dar asa povesti, las-o balta.

      Dar viata ta e perfecta? Tu te poti lauda cu ceva? Hai lauda-te.

      Nu sunt pastor, nu sunt predicator, nu ma cred nu stiu ce trimis divin, sunt un simplu om care are o opinie si expertiza de valoare despre pretentia falsa a lui Branham de a fi mesager, inger Ilie, etc.

      Weekend frumos sa ai, prietene.

      Ștergere
    9. Ok, hai sa lasam oamenii in pace sa traiasca cum aleg ei sa traiasca. Bine spus. Ar fi cazul sa-i lasati si voi. Salutare!

      Ștergere
    10. Si nu sa ma laud sau sa critic pe altii, spun, dar multe din blocajele in care sunt, sunt pentru ca multi branhamistii m-au inselat in trecut, unii chiar cu mii si zeci de mii de euro. Da, zeci de mii. Si inca pentru ca mi-a placut sa ajut oamenii care au fost pe marginea prapastiei fara nici o sansa de a face ceva in acele situatii fara iesire.

      Dar slava Domnului pentru tot, ca El m-a ajutat, recunosc intaietatea Lui. Si tot El imi va restitui curand banii si investitiile in acele zeci de vieti si destine care au fost prinsi in capcanele celui rau.

      Nu am facut-o pentru rasplata, dar El a promis ca tot ce semanam vine inapoi inzecit si insutit.

      Ștergere
    11. Sa lasam oamenii in pace sa traiasca cum aleg ei sa traiasca e corect. Sa cercetam pretentiile unui pretins profet-inger-mesager este la fel de corect, biblic si normal.

      Unei slujbe publice nu trebuie sa ii fie frica sa fie verificata.

      Dimpotriva voi ar trebui sa spuneti ca noi sa verificam si sa fim convinsi ca ce spuneti si pretindeti este adevarat.

      Dar la voi este exact invers. Va suparati si va enervati ca noi am gasit lucruri din mesaj dovedite false si care va pot ajuta sa iesiti din intunerec si haos.

      Ma asteptam macar la un "Multumesc frate Lica" :)

      Totusi e vorba de destinatia eterna a sufletului vostru. Poate chiar nu realizati inca ce se intampla de fapt.

      Ștergere
    12. Multumesc frate Lica pentru ceea ce ai facut cand ai fost la mesaj!

      Ștergere
    13. Esti simpatic. Trebuie sa intelegi ca motivatia mea pentru atunci era "adevarul" pe care il stiam despre Branham si slujba lui.

      Informatiile detinute in acel timp erau limitate. Nu stiam ca de fapt el nu e Ilie din Mal 4. Nu stiam ca norul acela din revista nu are nici o legatura cu el.

      Nu stiam ca la raul Ohio in 1933 au fost 14 botezati si ca nimeni nu a auzit si nu a vazut nici o voce. Nu stiam ca botezul Fapte 2:38, Divinitatea lui Isus, Cina Domnului, tinuta femeii, Epocile, Pecetile, etc nu sunt descoperirile lui ci sunt copiate si "furate".

      Nu stiam ca Domnul l-a certat de minim 3 ori si i-a zis sa nu mai invete in Tabernacol, ci sa iasa ca evanghelist pe teren si sa nu mai critice si sa nu mai judece pe altii deoarece nu e mai bun in ochii Lui decat ceilalti. (Nici macar nu era mai bun decat femeia aia jumate beata si imorala.) Ce mod diferit de a privi are Dumnezeu, nu?

      Atunci nu stiam ca a cerut oficial in public ca Dumnezeu sa il "omoare" daca minte cu privire la "descoperire" si ca imediat a si murit...si multe altele...

      Dragul meu frate, prieten, tu sa fii sigur, ca daca stiam toate aceste lucruri atunci, nu mi-as fi pierdut timpul, energia si banii cu cartile si predicile lui si cu oamenii atat de incapatanati si dificili de la mesaj.

      Ce bine ca Biblia spune: "Dumnezeu nu tine cont de vremurile de nestiinta, ci porunceste tuturor acum pocainta...." M-am cait de eroare, am trimis sute de scrisori in tara cu cainta si cerinta de iertare, m-am cait de propriile greseli, caut acum sa imi rezolv blocajele si problemele, sa imi implinesc scopul si destinul cu ajutorul Domnului. Viata merge inainte.

      Problema este acum in curtea voastra. VOI STITI CEEA CE EU NU STIAM ATUNCI cand cu dragoste si pasiune am investit si lucrat pentru "mesajul orei".

      Acum este responsabilitatea voastra, nu mai e problema mea. Adevarul este in mainile voastre. Viata este in mainile tale.

      Dpdv spiritual si psihologic, daca adevarul, realitatea, nu poate convinge pe cineva, este din cauza ca acel om este plin de sine si de mandrie. Sa nu fim noi aceia, frate pretios. Avem destule alte probleme de rezolvat in viata, nu?

      Ce imi doresc mie si familiei mele, iti doresc tie si doresc tuturor de la mesaj: Adevar, iubire, iertare, transformare, mantuire, eliberare, pace, bucurie, propasire, sanatate, bogatie sufleteasca si materiala, viziune si un scop nobil in viata.

      Ștergere
  26. Adevarul dispensational a lui Clarence Larkin in limba romana: http://shopping.stephanus.ro/products/Adevarul-dispensational.html

    Azi dimineaza m-a sunat un frate de la mesaj sa intrebe daca exista aceasta carte in limba romana. Uite ca exista. Pentru ne-cititorii de engleza poate fi un mare ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, are si desenele originale, traduse in romana :)

      Daca ma uit pe coperta, vad un inger cu trambita, probabil unul din cei 7... Se pare ca lui Branham i-a placut atat de tare cartea, incat a plagiat-o toata, inclusiv pe ingerul de pe coperta, pe care a inceput sa predice ca ar fi el...

      Abel

      Ștergere
    2. Bine bine Branham este ingerasul al 7-lea .Dar dupa teoriile acestea trebuia sa revina Mirele sa isi rapeasca Mireasa la El insusi. ""Ingerasul al 7-lea"" sa stins de 50 de ani,dupa ce a sunat din trambita. El a predicat ca totul se termina ODATA CU EL SI CU MESAJUL LUI.

      Ceva nu se potriveste aici.Ori e vorba de o inselare spirituala inconstienta ,ori e vorba chiar de o promovare intentionata a unei minciuni ridicate la rang de ""adevar absolut,revelatie"".

      ""Toate sectele trec ca iarba,dar cel ce face voia lui Dumnezeu ramane in veac"". Ep Iacov. Adaptare dupa vremurile moderne .

      Ștergere
    3. Am pus poza si in articol. Asa. Sa fie sa se vada.

      Ștergere
  27. Si la Gramma este dar e mai scumpa aici.
    http://gramma.ro/produse/m1/985/47/Adevarul-dispensational

    RăspundețiȘtergere
  28. Am citit recent ca analisti politici au dedus ca datorita politicii americane preventive, este posibil ca acestia sa atace primii Rusia cu arme atomice, ceea ce va duce inevitabil la al treilea razboi mondial.

    Aici sunt niste niste alte stiri, nu stiu daca se refera la acelasi analist, dar ideea e aceeasi:

    http://www.antena3.ro/externe/al-treilea-razboi-mondial-inevitabil-un-jurnalist-american-explica-298850.html

    "America, prin retorica sa contondentă şi acţiunile împotriva Rusiei şi Chinei ar putea duce lumea într-un nou Război Mondial, afirmă un jurnalist american, citat de agenţia rusă Sputnik."

    https://vremuritulburi.wordpress.com/category/al-treilea-razboi-mondial/

    „Acesta este un pas spre al Treilea Război Mondial. Eu nu înţeleg logica americanilor. Şi în special nu înţeleg logica Europei, care nu se opune acestui lucru. Remarcaţi, nu Rusia îşi instalează rachetele în Cuba, americanii îşi desfăşoară rachete în Europa, pentru a ţinti Rusia. De ce? Nu există astăzi niciun fel de ameninţare”, a spus Korotcenko, potrivit Russia Today.ro.

    Acum, cel mai bine ar fi sa nu se ajunga la nici un fel de razboi, dar daca se va intampla totusi ca americanii sa "declanseze" razboiul distrugator, atunci aceasta ar fi o "revelatie" cu totul si cu totul noua, pe care Branham din pacare nu a avut-o. El o avea doar pe aceea cu "Urmariti Rusia".

    Ar trebuie sa fi sunat "Urmariti USA" (probabil ca Branham nu a inteles bine, a confundat Rusia si USA).

    I-am urmarit impreuna in ultimii 50 ani pe natiunea "sfanta" a americanilor si am vazut de ce au fost in stare: Razboaiele din Coreea, Vietnam, Golf (1990), Serbia, Irak, Afganistan...

    De fapt, cineva a enumerat aici 35 de razboaie "sfinte" ale americanilor, sau alte interventii facute in alte state straine:
    http://meritocratia.ro/2015/05/sua-si-razboaiele-sfinte/

    Daca e asa, eu va prezic, nu profetesc, dar va indemn sa nu mai vegheati prea mult Rusia, ci sa stati cu ochii pe America.

    Si asa cum acest tanar prost din Texas s-a bagat intr-o apa cu aligatori, desi acest lucru era interzis prin panouri mari, si intrand in apa a strigat "F**ck the alligators", crezandu-se dumnezeu pe pamant, dar a fost mancat de viu in cateva minute, tot asa - din nou prezic eu - si-o vor lua si tembelii de peste ocean de la rusi, mai ales daca vine la putere iarasi un texan... Ca pe astia ii cunoastem deja, si stim de ce sunt in stare...

    Aici faza cu aligatorul:
    http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/07/06/tommie-woodward-killed-alligator-leaping-marina-screaming-fk-alligator_n_7733946.html

    http://stirileprotv.ro/stiri/socant/scaldatul-interzis-aligatori-un-american-a-ignorat-avertismentul-si-a-sarit-in-apa-ce-s-a-intamplat-dupa-cateva-secunde.html

    "Si-a scos tricoul, si-a pus deoparte borseta ... iar cineva l-a avertizat. El a spus ceva despre aligatori si a sarit in apa, insa aproape imediat a inceput sa tipe", a declarat Rodney Price, un oficial al orasului.

    Nu se poate sa scarpini ursul si sa ramai nepedepsit, voi ce credeti? Eu zic totusi, ca domnul Putin nu se va lasa provocat la un razboi, el nu se compara cu un Hitler sau Stalin (care nici el nu a pornit nici un razboi!). Ce ii doresc, e sa ramana lucid, controlat, echilibrat. Daca insa americanii dau prima bomba, nu are ce face, asta e... Rusia sigur va raspunde si este posibil sa arunce USA inapoi in epoca de piatra...

    Numai bine si mai ales, sa avem PACE
    ABEL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia nu o sa arunce USA in epoca de piatra....dar curtea suprema a USA o sa faca mai mult rau decat Putin si Obama impreuna!!!
      PACE sa avem, si atunci o sa fie bine!

      Ștergere
  29. Iata aici o sumedenie de "revelatii" plagiate cuvant cu cuvant de la teologul Dr. Larkin. Branham i-a mai doar un titlu mistic: "Casa Viitoare a Mirelui Ceresc si Mireasa pamanteasca"

    http://www.scribd.com/doc/235950510/Future-Home-vs-Dispensational-Truth#scribd

    Zeci de pagini de teologie deja cunoscuta si sistematizata de alti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa le fie rusine tuturor branhamistilor si frankistilor care inca mai au tupeul sa promoveze "'abureala orei"'. Daca as fi in locul lor mi-as baga capul in pamant de rusine,si nu ash mai promova niste idei preluate de la altii cu titlul prostesc de ""descoperiri,revelatii"".

      Oare cum se numeste un om care raspandeste o minciuna? Dar o minciuna cu voia?

      Potrivit Noului Testament noi nu suntem chemati sa promovam o idee a lui Brnaham sau Frank.Suntem chemati doar sa traim o viata dupa placul lui Dumnezeu,dupa ce am acceptat Harul si Jertfa de pe Golgota. Nu vad niciunde sa ni se ceara sa credem idei si teorii ciudate.

      Ștergere
    2. Bine spus. Apropo de capul in pamant, vezi noul articol. Adineauri l-am postat.

      Ștergere
  30. NICIODATA IN BIBLIE NU A FOST UN PROFET PRIMIT BINE DE OAMENII CALDICEI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata in Biblie un proroc adevarat nu a mintit si nu a inselat oamenii ca si cum Branham a facuto cu toti.

      Ștergere
    2. Faptul ca Branham a fost sau nu bine primit,asta nu face mesajul lui sa fie adevarat sau sa fie numit ""adevar restituit"".

      Branham chiar a fost bine primit in anii 50.In corturile lui erau mii de oameni. Va faceti ca nu vedeti anumite lucruri doar sa ii atacati pe altii?

      Daca Mahomed nu e bine primit in Europa sau altundeva,asta inseamna ca toti ceilalti sunt caldicei si rataciti? :))

      Ștergere
  31. Wiliam Branham a fost un sarlatan si mincinos.

    RăspundețiȘtergere
  32. Stiti ce nu inteleg eu? De ce acesti oameni nu vad adevarul? Este foarte foarte foarte limpede si clar ca lumina soarelui ca Branham a furat ideile acelui teolog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este simplu de inteles.

      Pe urmasii mesajului lui Branham nu ii intereseaza adevarul. Ii intereseaza sa aiba ei impresia falsa ca detin adevarul absolut si le place la nebunie sa isi dea singuri dreptate. Da, le place sa se laude singuri. Daca ar recunoaste adevarul, ar pierde aceste iluzii desarte.

      Ștergere
    2. Unde se află ei? Mesagerul ultimei epoci adică Branham a murit de 50 de ani. Parcă trebuia să revină Isus odată cu ultimul mesager si ultima epocă.
      Dacă nu vor să vadă aceste lucruri înseamnă că le place să se mintă pe ei înșiși. Oameni lași si falși. Refuză să vadă cum stau lucrurile.

      Ștergere
    3. E o vorbă la români :își fură propria căciulă.

      Ștergere
    4. Exact asa este.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.