vineri, 13 mai 2016

Branham ordinat de un vrajitor


Nu, Branham nu a fost ordinat de un vrajitor din jungla Africii, sau de un scamator de la circ. Nu.

Branham a fost botezat si ordinat in slujba, de un om despre care se scria in presa ca avea titlul de Vrajitor Imperial - Mason si era membru de varf in Ku Klux Klan. Desigur, este vorba de Dr Roy Davis. Cum se poate mai rau. Dar poate ca si acestia au practici oculte vrajitoresti daca asa le si pune numele, titlul.

M-am gandit ca e important sa fiti informati si in aceasta privinta. 

Am cerut si ajutor lui MB si Abel, fara de care nu reuseam sa fac atata cercetare si documentare. Le multumesc. Lor se datoreaza toata munca si efortul acestui articol.

Mai jos, am pus dovezi, imagini si citate ale lui Branham si cateva informari si documentari si desigur comentariile.

Initial, articolul era mult mai lung, dar am sters acele zeci de citate ale lui Branham care dovedeau ordinarea lui Branham de catre Roy Davis si simpatia foarte mare a lui Branham pentru aceasta Loja. Am lasat totusi multe, mai mult de 2-3 dovezi oricum.

Desigur, ca asa cum v-am rugat si la celelalte articole, nu credeti nimic pana nu verificati. 

Iar daca dupa aceea luati orice decizie, nu este decat responsabilitatea voastra. Nu e treaba mea sau a altuia ce anume doriti sa urmati in viata, fie ceva bun fie ceva rau. 

Este dreptul vostru sa alegeti si asta eu trebuie sa respect.

Dar, totusi am crezut mereu ca e dreptul vostru sa stiti lucruri care au fost ascunse de noi sau au fost ignorate intentionat pentru ca ele sa nu ajunga la noi niciodata. 

Ati vazut ca am scris tot mai rar pe blog anul acesta si sper din toata inima sa ajung la zero articole. 

Privind in urma la cei 3-4 ani vad ca Dumnezeu a fost foarte bun cu noi daruindu-ne lumina si perspectiva corecta, nu deformata, asupra a ceea ce noi am crezut candva din toata inima noastra: Mesajul orei

Dumnezeu, Cuvantul Lui, Branham insasi, ne-au aratat ca am fost inselati de un pretins profet si de cei care desi stiu aceste lucruri, ei continua sa va minta si sa va insele. 

Ei cred ca daca Branham a avut cateva idei bune si diferite de altii -multe plagiate- si daca a avut campanii de vindecari de succes in anii 50, asta il face ceea ce pretinde ca e. Dar asta s-a dovedit a nu fi adevarat. 

Ei spun ca daca ei cred mesajul acesta este adevarat. Iata o imensa naivitate in gandirea lor.

Acum vom afla mai pe larg motivul adevarat, sau principal, pentru care in toate predicile in care ii mentioneaza pe masoni, Branham ii lauda, le aduce merite si spune audientei ca pot fi masoni. 

Dar, ciudat, este ca atunci cand e vorba de a fi un crestin baptist, penticostal sau de alt fel, atunci nu poti fii, in opinia lui Branham. 

Ba merge pana acolo chiar, incat ii baga in iad pe acestia spunand ca toti au semnul fiarei. Dar desigur, masonii nu sunt inclusi.

Eu cred ca acesta este raspunsul la toate intrebarile pe care ni le puneam unii dintre noi cand citeam predicile lui, in care nu critica niciodata masoneria si nici homosexualii. 

In schimb, Branham critica cu o furie nebuna si isterica niste femei crestine, deoarece acestea spala la masina de spalat haine, ori si-au scurtat din par, ori poarta ocazional pantaloni.

Ciudat e ca intotdeauna Branham a vorbit numai de bine pe masoni si a vorbit mereu de rau si acuzator pe alti crestini.

In nebunia lui, Branham a spus ca toti crestinii sunt pierduti, deci sa iesim din cultele lor, sa-i consideram falsi, ca fiind ai satanei, ca ei sunt samanta sarpelui, etc. 

Dar, masonii pot fi urmati. Adica, poti fi mason fara probleme. 

Din nou ne socheaza acest Branham, nu? Fratilor, oameni buni, haideti sa lamurim ceva, din nou. 

Nu ma intereseaza daca Branham a ales sa slujeasca intereselor masonilor, sa angajeze la Tabernacol la benzi un cuplu de homosexuali sau sa umble cu acesti homosexuali in mijlocul bisericii, si sa iasa cu ei in vacante, doar ei trei, singuri, fericiti saptamani intregi, sau sa faca ceea ce el vrea sa faca. 

(Apropo de asta: Din sute de poze verificate de mine, SINGURA POZA IN CARE BRANHAM ZAMBESTE SI ESTE FERICIT E ATUNCI CAND ESTE CU CEI DOI HOMOSEXUALI LA MUNTE IN VACANTA. Poate ii tihnea omului acea viata, acea companie. Ciudat este ca in prezenta unei femei care a fumat inainte de un interviu, Branham a facut o isterie si a scos femeia afara din sala, amenintand-o ca pe patul de moarte, ea isi va aminti vocea lui. A incercat sa controleze viciul unei femei, sub pretext sfintenist, dar a fost extrem de tolerant si iubaret cu cei doi.)

Mai ironizez eu uneori fazele, dar am mai spus si repet: Eu cred in dreptul fiecarui om de a-si alege singur destinul si cred ca nimeni nu are dreptul sa il judece, decat singur Dumnezeu. 

Daca Branham ar fi renuntat la valorile lui si ar fi devenit ateu, musulman, budist, travestit, gay, comunist, drogat, betiv, sau orice rau din lumea asta, si ar fi facut orice pacate si asocieri si alte lucruri rele, e fix treaba lui, nu este treaba mea sau a ta. Nu am voie sa il judec, in sensul condamnarii. Nu. 

Pot judeca/analiza situatia, dar nu pe el ca persoana si sa il bag in iad pentru ca face ceva ce pare rau pe moment, sau nu este dupa valorile si standardul meu de viata.

Zic asta ca sa fim lamuriti din nou, ca eu, noi, nu cautam greselile nimanui, nu am facut asta si nu o vom face. Cred ca fiecare om are sansa la mantuire prin har, atata timp cat are suflare in el.

Dar, daca acel om pretinde ca este ingerul-mesager trimis special si ca slujba lui e foarte deosebita si ca are revelatii unice, ca are descoperiri deosebite, ca are un mesaj pentru omenire, si pentru biserica mai ales si pentru mine si ca Rapirea la cer sau mantuirea mea depinde de ce el spune, atunci problema se schimba radical!

Atunci DA, atunci am voie sa analizez, am dreptul sa judec, si trebuie sa compar fiecare invatatura, descoperire, revelatie, profetie, preziceri, si valori in care crede acel om, pentru a fi sigur ca el este in armonie cu ce spune, cu Biblia, cu ce pretinde despre sine etc.

Ce anume vedem la Branham dupa ce analizam de atatia ani pretentiile lui de inger, de trimis special, de mesager?

Vedem la el o ipocrizie, mitomanie si o aroganta de dimensiuni cosmice. Asta cred eu ca este problema majora a lui Branham si a urmasilor lui: mitomanie, ipocrizie, aroganta. 

Minciuna pe fata, exagerarea, omiterea intentionata a adevarului, rautatea, ura, invatatura falsa, dispretul fata de alti oameni si faptul ca pe o parte transmite numai ce vrea ca oamenii sa stie, iar pe alta parte spune si face in mod cu totul opus afirmatiilor sale. 

Spune una ca sa para foarte sfant, foarte dedicat, si vedem pe alta parte exact opusul. Ei bine, asta e problema la mesaj. 

Niciodata Branham nu a spus vreun cuvant rau impotriva masoneriei si a homosexualilor dar mereu si mereu a murdarit, acuzat si criticat alti crestini care, cum au stiut ei mai bine s-au pocait. Urmeaza fiecare calea Domnului cum poate, cum stie, dar prin credinta au intrat sub Sangele Mielului Isus care i-a rascumparat. Asa ca fie ca pot sa explice totul sau nu, explicatiile nu au legatura cu mantuirea lor. Mantuirea este darul divin gratuit, nu se capata prin explicatii trinitare sau unitariene.

Facand asa ceva, ne putem intreba pe bune, in slujba cui era de fapt acest autoproclamat profet Branham, ordinat de vrajitorul mason Roy Davis?

Stati un pic!

Aici e ceva grav: Branham isi
bate joc de crestini salvati de Jertfa lui Isus, doar pentru ca se numesc baptisti, penticostali etc. dar slaveste masonii si masoneria? Pai unde suntem atunci in realitate? Mesagerul cui era el? Avocatul cui era el atunci?

El are numai laude si cuvinte bune si despre ei si despre vrajitorul Roy Davis si ne arata asocierea lui cu el si cu oamenii lor. 

In plus, Branham nu inceteaza sa minta tot felul de lucruri. Ca a fost in Biserica Misionara Baptista, cand colo el a fost in Prima Penticostala Baptista si a fost chiar pastor secundar si apoi principal. Apoi a fost pastor penticostal la Tabernacolul Penticostal devenit Tabernacolul Branham. De ce a mintit atata acest om? 

S-a dezbinat, s-a rupt de Roy Davis din cauza ca acesta a "ordinat" femei ca slujitoare, nu pastorite, nici diaconite, dar ca slujitoare, misionare, evangheliste, adica sa spuna altora despre mantuire. 

Asa ceva nu a suportat Branham si ivindu-i-se ocazia, a rupt adunarea in doua. Totusi vedem ca Pavel onora femeile slujitoare si le numea "tovarase de lucru". 

Probabil pana la un anumit nivel, chiar si Pavel le invata si trimitea ca slujitoare. 

Pentru adunari locale Pavel a fost mai strict, mai ales cand e vorba invatatura, de interpretarea Cuvantului. 

Dar cand e vorba de evanghelizare, de marturisire, de tot felul de slujiri sociale, de bolnavi, orfani etc. femeile au fost, sunt si pot fi o imensa binecuvantare in adunarile crestine si in intreaga societate. 

Dar misoginul de Branham le-a scos afara din orice slujire rastignindu-le la o viata izolata, nefericita, de robie, in depresie doar la bucatarie, la ingrasat, si la turnat copii. 

Le-a numit sugatoare de tigari, tomberoane de gunoi. Apoi recunoaste ca le-a urat si ca ii pare rau de acest lucru si dupa aceea din nou le numeste "galeti de gunoi" chiar in anul mortii sale! 

Nu isi putea stapani nicicum demonii urii. Daca in public avea asemenea iesiri isterice, cum o fi fost dialogul inlauntrul lui despre femei? Nu vreau sa stiu.

De ce se poarta asa cu oamenii? De ce minte? De ce ascunde? De ce spune in 3-4 feluri despre acelasi lucru? 

Daca ar fi fost cine a pretins ca e, de ce nu a simplificat lucrurile in acest babilon al ideilor? El le-a facut mult mai rele, mult mai haotice. 

Atunci despre ce restituire vorbim? 

Ca a furat de la Jesus Only idei unitariene si botezul in Nume nu in titluri? Sau ca a furat de la Larkin Epocile, Pecetile, Samanta Sarpelui, Babilonul, Saptamanile lui Daniel, etc. Ce gluma buna aceste restituri, total inexistente. Branham nu a restituit nimic.

Chiar nu va mustra constiinta sa inselati atatia oameni de atata timp? 

Unde va e rusinea? 

Unde este crestinismul din voi? 

Unde va sunt valorile "sfinte" in care va laudati atat ca credeti?

Nu ajunge ca avem destule lupte de viata, greutati, nevoi, unii necazuri...de ce trebuie sa promovati minciuna si sa inselati sufletele oamenilor?! Sa imi raspunda cineva, macar unul de la mesaj, care are Biblia in mana.

De cand si pana cand spuneti ca Dumnezu a permis minciuna in slujba lui Branham? Chiar atat de pierduti ati ajuns incat il FACETI PE DUMNEZEU CREATORUL MINCIUNII SI HAOSULUI? Voi nu mai stiti cine e diavolul si cine e Dumnezeu daca voi credeti ca Dumnezeu minte si promoveaza minciuna sau mai rau, se foloseste de minciuna lui Branham ca sa iasa special? Oh Doamne ca si cum El nu poate face nimic extraordinar fara sa minta. 

Imi vine rau sa vad cat de rataciti au ajuns urmasii mesajului.

William Branham's statements:

We didn't even have food to eat, in the house, so how could we pay a hospital bill, hundreds of dollars? But she, through her church society and the Ku Klux Klan, paid the hospital bill for me, Mason's. I can never forget them. See? No matter what they do... - 63-1110M - Souls That Are In Prison Now 


Noi nu aveam nici măcar ce mânca acasă, cum am fi putut să plătim nota de plată pentru spital care era de sute de dolari? Ea a plătit nota de spitalizare pentru mine prin asociaţia biserici ei si cu ajutorul Ku Klux Klan. Ele au platit factura pentru spital- Francmasonii. Eu nu voi uita aceasta niciodată. Indiferent de ceea ce vor face ei sau ce va fi, ceea ce au făcut pentru mine rămâne în amintirea mea. Ei au plătit şi nota de plată de la dr. Reeder. - 63-1110M

When I was first converted and was ordained in the Baptist church, I had a good old teacher by the name of Dr. Roy Davis. He was a lawyer before his conversion, and he took everything from a legal standpoint in the Bible. - Branham, 57-0306 - God Keeps His Word #1 


One of the greatest mistakes that the colored race ever made was down in Louisiana and over in there when they voted for Kennedy the other night, and put him in. They actually spit on that dress of Abraham Lincoln where the blood of the Republican Party that freed them; and voted a Catholic—which Booth shot Lincoln and he died for the race of people to free them and make them not slaves, and then turn around and vote for a Democrat and a Catholic besides. They brought one of the greatest disgraces they ever brought them. Because why? The white man with his scholarship has give them a lot of ballyhoo. That's exactly right. - Branham, 60-1113 - Condemnation By Representation 


(K.K.K. era o organizatie cu o ideologie a supremaţiei rasei albe, anti-catolica, anti-comunista, anti-semită, pro-fascistă, a cărei membrii erau de religie PROTESTANTĂ)




In KKK exista o ierarhie și diferite grade care sunt stabilite de diferitele culori ale robei:
Klansman: simplu membru al Ku Klux Klan (roba tradițională albă)
Nighthawk: agent de securitate (roba neagră)
Chaplain: predicator (roba albă, cu o eșarfă roșie)
Exalted Cyclops ou Klavern: responsabilul unui oraș (roba neagră cu o eșarfă roșie și 4 chevroane roșii pe mâneci)
Klaliff: asistentul Exalted Cyclops (roba de culoare aurie)
Titan: responsabil pentru o mare suprafață echivalentă cu un district (roba albă și eșarfă verde și 4 chevroane verzi pe mâneci)
Kludd: responsabilul unui număr de Klaverni (roba albă și eșarfă violet și 4 chevroane violet pe mâneci)
Kleagle: director de relații publice și responsabil cu recrutarea de Chaplain sau Cyclops (roba rosie)
Grand Dragon: responsabil al unui stat (echivalent cu guvernator) (roba verde)

Imperial Wizard (Vrajitor Imperial) Grand Wizard: cel mai important loc al Ku Klux Klan-ul (roba mov detinuta si de Roy Davis)










I hope my old teacher is sitting here today. Doctor Roy E. Davis, many of you knows him, right here at Fort Worth, he is perhaps sitting in here. I remember we discussed these things, many, many years ago. He baptized me in the faith, a Missionary Baptist church. - Branham, 64-0308 - The Token 























(A fost Roy Davis doar ca „misionar” in Egipt, sau şi să se iniţieze în ocultism şi în piramidologie?)

Well, I remember Dr. Roy Davis, a—a—a personal friend of mine, who baptized me the only time I've ever been baptized. And he said that John was meaning, I remember this in their school, he said, "John knowed that he had never been baptized, himself, so he… Jesus. John suffered Jesus to baptize him." Well, that, I—I different with the—the great doctor there. - Branham, 63-0721 - He Cares Do You Care?






























(Înainte ca să-l boteze pe Branham, când puştiul se mai juca prin mlăştinile de pe malul râului Ohio, Reverendul Roy Davis ţinea prelegeri în interesul lui K.K.K.)

Any of you masons here now could get this pretty good
- Branham, 53-0326 - Israel And The Church #2 























(Davis, purtător de cuvânt oficial al K.K.K.)

You masons here and so forth and ones of you that know the order, how they cut out the stones and hauled them to Joppa and so forth. - Branham, 53-1212 - The Inside Man 


I'm the only one of my family, in my father's, or my mother's people, or also my wife's people have…?… into the Masons, Shriners, or…?… in their organizations. And may God bless them, is my prayer, that they will, every one… Every one… - Branham, 55-0220A - The Second Coming 


(Branham recunoaşte că era singurul Mason din familie?)

The Masonic—Masonic lodge, they have things to talk about, brothers of the Masons' lodge; brothers of the Odd Fellows lodge. Germans has things to talk about to Germans, about the home place, when Germans meet each other over here, one just come from the home place. Italians have things to talk about. - Branham, 59-1227M - A Super Sign 


(Vă amintiţi: K.K.K. erau protestanţi, deci „fraţi”)

'Cause I—I believe that the Masons are all right, but the Mason Lodge will never take the place of the Church, or the Blood of Jesus Christ. All my people are Masons, and they're all right as a lodge.  (Eu cred ca masonii sunt in regula)

- Branham, 61-0414 - Be Not Afraid, It Is I








































(Roy Davis neagă in presă că Klanul ar fi fost anti-catolic, anti-negri şi anti-evrei. Cu toate acestea, „PROTESTANŢII” americani şi Branham erau exact aceasta. Catolicii erau „Fiara”, evreii erau „rătăciţi” sau „orbiţi” şi „rasa colorată” a făcut o „greşeală” când a votat un catolic – ca să nu mai vorbim de spiritul anti-democratic. Oare să fi fost implicat Klanul sau chiar Davis în asasinarea preşedintului Kennedy?)

– COD, pag 626, Intrebarea 162: Frate Branham, este ceva gresit cu apartenenta la o loja, dupa ce noi am devenit un crestin, asa ca Masonii?

Rasp: Nu, domnule! Tu sa fi un Crestin oriunde esti tu. Mie nu imi pasa unde esti tu, tu inca poti fi un Crestin. - 61-1015M Questions And Answers 

(Deci NU poti fi baptist, penticostal, etc ca ei ar avea semnul fiarei, DAR POTI FI MASON dupa spusele -contradictorii- ale lui Branham, care a devenit avocatul masonilor si persecutorul crestinilor. Asta este inteligenta inferioara de broasca a unui om care se sinucidea spiritual in fiecare zi.)



You Masons, I'll call your attention. You remember the sign of the cross? Now, you—you know what I'm talking about. 

- Branham, 63-0322 - The Fifth Seal 



Voi, masonii, vreau să va fac o remarca: vă amintiți semnul de pe cruce? Acolo, voi- voi ști-ti ce vreau să spun. 63-0322 , Pecetea 5-a. (Vorbea cu ei tot timpul. Erau acolo cu el mereu.)




















(Vă amintiţi semnul de pe cruce?)



(Roy Davis a trăit o viaţă dublă)










































(Roy Davis arestat pentru fraudă, a încercat să obţină bani sub pretenţii false)





























(Roy Davis acuzat de fraudă)

























(Se cere extrădarea lui Roy Davis din statul Indiana (Jeffersonville) unde era cuibul de K.K.K în Kentucky (Louisville))



I'm a Baptist preacher, out of a Missionary Baptist church, ordained by Dr. Roy E. Davis out of Dallas, Texas, and was made a local elder for the church at Jeffersonville. - Branham, 55-0227E - The Healing Of Jairus' Daughter 


But when I walked to the platform, and it happened to be that he knew the old Baptist preacher that ordained me in the Baptist church, Doctor Roy E. Davis. - Branham, 59-0409 - Mary's Belief 







































(Steaua de est, un simbol egiptean?)

And so they was… a minister, the one that ordained me in the Missionary Baptist church, Doctor Roy Davis. Sister Upshaw, the very one that sent Brother Upshaw over to me, or talked to him about me, Doctor Roy Davis.  - Branham, 59-0419A - My Life Story 



 


(„Steaua de Est” este un ordin masonic, ce are ca simbol o stea in cinci colţuri.)











































(Masonii îşi pun emblema pe clădirile lor ca semn distinctiv, aici o avem pe „Templul International” din Washington, capitala SUA.)





(SURPRIZA: Aşa arăta si Tabernacolul Branham original, după ce Branham şi-a primit ordinarea masonică de la Vrăjitorul Imperial... Originea multor ideologii ale mesajului sunt de obarsie masonica de aceea Branham a pus steaua lor atunci. Era reprezentarea a ceea ce credea si promova.)

Pe langa subiectul propriu zis cu pentagrama si masonerie, in video clip auzim pe Branham ca in anul 1965 declara ca Dumnezeu nu este Dumnezeu daca nu este intr-o Trinitate. Dumnezeu este o trinitate. Auzim asta de la an la an la Branham, la fel de des precum auzim de la el, de la an la an, ca Trinitatea este falsa. 

Inchipuiti-va ce (in) stabilitate mentala, spirituala si biblica avea Branham. Ascultati aici:




And Doctor Roy E. Davis of the Missionary Baptist Church that baptized me into the Baptist faith, was a… or, Baptist fellowship we call it. - Branham, 61-0413 - Why? 



































(Branham ascunde faptul că Roy Davis era Baptist Penticostal. Şi ce probabil nu ştia, era că mentorul său fusese reţinut pentru încălcarea legii lui Mann. Această lege interzicea traficul cu minori din statele în care relaţiile sexuale cu aceştia erau interzise, în state în care acestea erau permise. Deci Davis, a fost acuzat că şi-ar fi adus o minoră de 17 ani din Tenessee ca să trăiască cu ea la el în Jeffersonville. Davis evident că neagă aceasta, spuncând chiar că ar mai fi fost reţinut de încă vreo 10 ori, fiind nevinovat... Davis a reuşit să scape de fiecare dată, „basma curată” impresionând judecătorii şi membrii adunării sale, care l-au susţinut. Sau poate masoneria şi K.K.K. a „rezolvat” toate acestea???)


When I left the Baptist church to come over into Pentecost, then Dr. Roy E. Davis, who had ordained me into the Missionary Baptist church...- Branham, 61-0425B - The Godhead Explained 


Branham ne spune ca Vrajitorul masonic, un infractor si puscarias de-a lungul intregii sale istorii, si-a pus mainile peste el ca sa il ordineze! Dar pe Roy Davis cine l-a ordinat ca sa poata ordina pe altii? Ambitiile perfide probabil.

Now, an old Baptist brother of mine, that Doctor Roy Davis, used to tell me. He laid his hands on me when he ordained me in the Missionary Baptist church... - Branham, 63-0803E - Influence (Ce titlu potrivit: INFLUENTA)

. Doctor Roy Davis, the one that laid hands upon me for ordination for the Missionary Baptist church, he sent him to me. - Branham, 63-1130B - Influence (Ce titlu potrivit: INFLUENTA)
































(Davis are din nou probleme cu legea, fiind găsit cu 48 dulapuri de Whisky – pe vremea PROHIBIŢIEI!)





































(Branham pretinde că Roy Davis era vorbitorul Convenţiei Baptiştilor de Sud, deci că biserica lui era membră a Convenţiei. 

Iată ce spune însă tocmai CONCILIUL BISERICILOR despre Rev. Davis: „La biroul nostru au ajuns multe întrebări cu privirea la identitatea lui Rev. Roy E. Davis, iar noi găsim că este datoria noastră să răspundem că el nu a fost niciodată un membru al Asociaţiei Ministeriale din Louisville sau al Conciliului Bisericilor din Louisville. El are o misiune independentă a Bisericii Baptiste Penticostale, dar nu este afiliat cu nici o denominaţie şi nu este vocea nici unei poziţii denominaţionale sau al unui grup de Creştini organizaţi... )


And I never knowed to this day what that meant. But here I am tonight, after thirty years, standing in an auditorium that's dedicated now to the service of Almighty God. And me, just a—a lay member, really, just a—a local elder in the—in the Baptist church here, which Roy Davis was pastor at the time. And I am now standing here with the place crowded, right on the same grounds, with the… to what I think, is the purchase of the Blood of Jesus Christ Himself, in my hands, to bring this four-days Message of the Lord. 

- Branham, 65-0218 - The Seed Is Not Heir With The Shuck 


That's exactly how I broke away from the Missionary Baptists. Doctor Roy E. Davis, how many ever heard him? Sure, you did, see. He wanted to ordain some women preachers, and I said, "No, sir. As an elder," I said, "I cannot do that, consciously. It's against the Word of God." 



- Branham, 65-0418E - Does God Ever Change His Mind About His Word? - See more at: http://www.seekyethetruth.com/resources-deep-davis.aspx#sthash.Bo0w0A3F.dpuf


Pentru că eu – eu cred că masonii sunt în regulădar Loja Masonica nu va lua locul Bisericii, sau sângele lui Isus Hristos. Toți oamenii mei sunt masoni, și sunt în regulă ca o loja. Branham 61-0414 – (toti oamenii lui Branham erau Masoni !!!)

Vă amintiţi vedenia care s-a citit atunci, în 1933? 

Clădirea aceasta nu era construită pe atunci. Eu nici nu ştiam ce este o vedenie – o numeam transă. Eu eram atunci un tânăr predicator baptist. O viaţă întreagă am avut vedenii, şi vreau să văd dacă se ridică cineva să spună că vreuna a dat greş vreodată. Niciodată nu a fost cazul. Nu se poate. Nu se va întâmpla. Când eram pe cale să încep cu şcoala duminicală, am avut o vedenie… Fiind un grup mic, noi aveam atunci adunările noastre în „Masonic Home”, unde locuia Charlie Kurn. Eu am văzut atunci cum preşedintele Roosevelt va duce lumea într-un război mondial. Eu am prezis atunci că se vor ridica trei sisteme – nazismul fascismul şi comunismul. Câţi vă mai amintiţi de aceasta? 60-1208

Ei spun: „Zilele minunilor au trecut. Aceste lucruri au fost pentru alte vremuri. Un bun MasonOdd Fellow, dar oricine poate produce asta. Toate acestea sunt bune, dar nu vor înlocui niciodată naşterea din nou în Isus Hristos, mântuirea sufletului, acest adevăr. 60-1208

America de … Acum, amintiți-vă, dacă nu a-ti scris, atunci scrie-ti. Aceasta este predicția mea. Vedeti? În 1933, când am avut întâlniri acolo unde vechea… cred, Biserica lui Hristos este acum, în momentul în care a fost un vechi … E chiar aici, frate Neville, chiar aici. Charlie Kurn a trăit acolo. 

Ce a fost asta? Orfelinatul aici pe Meigs Avenue. În 1933, am avut doar un Ford .In 1933 în această dimineață, m-am dedicat la Domnul. Și înainte de a părăsi casa, am avut o viziune. Am marcat pe o hârtie veche de culoare galbenă, care este încă într-o Biblie. Am văzut ce se întâmpla la sfârșitul timpului. 56-0513

(Cele 7 „transe” le-a primit intr-o casa Masonica „Masonic Home” !!!)

Roy Davis, mentorul, liderul si predicatorul care a pus mainile lui peste Branham si a cerut (cui?) fortelor in care crede, sa il umple pe Branham. Apoi Branham incepe sa faca semne si minuni? Are vreo legatura? Nu stiu.

Au fost daruri divine sau vrajitoriile lui Roy Davis l-au condus pe Branham? Cand a facut sa apara un briceag in buzunarul unui om la platforma a fost vrajitorie sau un truc sau ce a fost? 

Si Abel a mai dat un exemplu in acelasi contex, care pare sa fie vrajitorie, nu vindecare. 

De ce au murit atat de multi oameni dupa ce se "vindecau"? 

Branham a explicat ca se intorc 7 duhuri rele in om si devine mai rau ca inainte, asa cum Domnul a spus, dar asta a fost o scuza pentru nenumaratele esecuri despre care se scrie asa putin si Branham vorbeste doar ocazional?

Ca oameni care am aflat aceste lucruri, trebuie sa ne punem in mod sincer intrebarile astea. 

Inca ceva.

De ce Ewald Frank nu a lasat predicile originale asa cum erau si a sters din toate din predicile lui Branham traduse in Germania, absolut tot ce apartine de Lojele masonice si legaturile lui Branham cu ele, pe alocuri numindu-le doar "Asociatii ale bisericilor"? 

Stie Ewald Frank contextul extrem de grav al acestui amestec toxic de crestinism, masonerie, pseudovindecari, KKK, idei anticriste etc si nu vroia sa isi piarda din adepti. E posibil.


Si cu congresmanul Upshaw la fel. 






















Mare lucru daca nu a fost facatura si vindecarea lui deoarece apar informatii care nu arata infirmitatea lui de la varsta de 4 ani cum a spus in marturiile lui si Branham la fel.

Sunt toate acestea lucraturi? Posibil. Sunt americani din nou atat de perfizi si smecheresc omenirea atat de bine? E foarte posibil. 

Sunt aceste basme pentru naivi si prosti care nu cred Cuvantul lui Dumnezeu, Evanghelia si nu au stabilitate in Biblie si sunt innebuniti, cautand disperati miracole si alergand dupa fantastic? Este foarte posibil.

Ei bine, acestia care urmeaza pe Branham, Frank si pe altii, au pierdut lupta atunci cand au refuzat sa compare invataturile si afirmatiile lor cu Biblia si sa raspunda corect la intrebarile: De ce Branham a mintit? De ce Branham a exagerat atat de mult? De ce a spus ca a avut revelatii dar de fapt a copiat invataturile de la un teolog? De ce a urat oamenii si a promovat dezbinarea? samd. 

Aveti curajul sa raspundeti la simple intrebari!

Daca acum ati veni la mesaj si ati auzi toate aceste adevaruri dovedite despre faptul ca mesajul este fals, ati mai urma mesajul? Nu cred ca ati face-o. 

Daca ati auzi ca Branham a fost ordinat de un vrajitor mason de top si si-a pus acela mainile peste el pentru slujba, ati mai urma mesajul? Nu cred.

Daca ati afla ca multe din vindecari sunt exagerari sau nu sunt deloc reale, ati mai urma mesajul? Cred ca nu.

Daca ati fi aflat inainte sa veniti la mesaj ca Branham nu a descoperit nici o taina, nici Dumnezeirea, nici Botezul, ca el nu este ILIE din Maleahi 4:5, ca el nu a fost in acel nor in 28 februarie cum a spus, ca nu a descoperit Epocile ci le-a copiat fara rusine de la Larkin, ati mai urma mesajul? Sunt sigur ca nu. 

Asa ca voi nu sunteti nici Mireasa si nici Alesii pentru ca sunteti la mesaj. Sunteti ce sunteti prin har, daca sunteti, si numai dintr-un singur motiv. 

Acela este pentru ca Dumnezeu va iubeste si ca Isus a murit pentru voi si El v-a mantuit. 

Mesajul orei, Branham, Frank, predicile lor, ideile lor, marturiile si vindecarile lor nu au putere sa va salveze, sa va mantuie sau sa va duca la Cer. Numai Evanghelia, Vestea Buna are aceasta autoritate si putere.  

Asa ca, dragilor, faptul cade  abia acum in ultimii ani, avem acces la tehnologie si la tot mesajul pe internet, si avem acces liber la istorie sa verificam afirmatiile lui Branham, Frank si altii nu inseamna ca noi cei care am iesit de la mesaj suntem necredinciosi.

Credinta adevarata este definita de credinta unui individ in Sfintele Scripturi, in Evanghelie, in Domnul Isus Cristos, nicidecum in "mesajul orei" si in Branham care deja a fost dovedit de sute de ori ca fiind un fals si un mincinos. 

Da. A fost dovedit de sute de ori ca mesajul orei este fals. E dovedit de sute de ori ca fiind fals de insasi Cuvantul lui Dumnezeu si chiar de afirmatiile lui Branham din mesajul lui propriu.

Daca vreti sa urmati un om ale caror invataturi a creat lideri monstruosi care i-au urmat invataturile lui ce neaga educatia, neaga viata sociala si neaga importanta dezvoltarii noastre ca fiinte umane in societate si care au influentat spre sinucidere mii de oameni si au distrus psihic alte mii si zeci de mii de vieti. 

Priviti ce oameni minunati sunt multi dintre ei dar cata nefericire este in vietile lor. Nu este o priveliste trista asta?

Priviti cata suspiciune, frica si dispret manifesta fata de alti oameni de alta credinta. 

Priviti cum jignesc si eticheteaza si cum ataca pe altii mai ales crestini, care sunt diferiti de ei in anumite idei din Biblie. 

Aratati-mi un oras unde ei nu s-au dezbinat si nu s-au acuzat si urat si vorbit de rau? Nu veti gasi.

Asta este mostenirea lasata de Branham lor.

Acest Branham a avut doctrine "unitariene", Epoci, peceti, etc care s-au dovedit ca fiind fie furate de la altii. S-a dovedit ca nu a avut nici o descoperire de la Dumnezeu. Branham ne-a mintit.

El s-a blestemat in fata a mii de oameni ca sa moara si Dumnezeu sa il ucida daca el este un profet fals, iar la 3 saptamani dupa asta a fost ucis intr-un groaznic accident. A fost o simpla coincidenta? Eu nu cred.


Acum aflam ca Branham a fost ordinat de mainile unui vrajitor mason de top, cu un trecut plin de probleme, infractiuni grave, nu simple greseli personale. 


Aceasta miscare s-a nascut din mainile unor infractori, mincinosi, fara chemare divina, nici macar cu o scoala biblica. De aceea toti marii lideri care l-au ajutat pe Branham si au marturisit pozitiv slujba lui de vindecare, l-au parasit. 

Adevarul ca Branham a mintit, da, va scutura un pic sistemul, dar va pune in lumina adevarului dupa aceea.


Adevarul este unul singur: mantuirea este gratuita si ea este prin credinta in Jertfa Domnului Isus iar rapirea la Cer, "meritul" pentru asta este, conform Bibliei, prin acumularea personala de "untdelemn", si de fapte bune printr-o viata traita frumos, in iubire si actiune. 

Definirea adevarului, definirea unui crestin nu este in functie de afirmatiile lui Branham, Frank si alt lider de la mesaj despre ei.

Un crestin este definit de Cuvant si de credinta lui personala in Domnul Isus Cristos, de viata frumoasa, creativa si roditoare pe care acesta o traieste. 

A FI CRESTIN NU ARE DE-A FACE CU IDEILE BUNE SAU RELE ALE NIMANUI. 

Nimeni nu e crestin pentru ca urmeaza mesajul lui Branham sau al altui lider de miscare, trezire sau reforma. Crestin te face credinta ta personala in Mantuitorul Isus Cristos, Domnul nostru si aceptarea lucrarii Lui la Calvar pentru tine.

Crestinul este raspunzator personal de relatia si cresterea lui in Domnul. E simplu. Am mai zis-o. Asta este decizia fiecaruia in parte in libertate si nu depinde de idei si de doctrine apocaliptice, sau de Branham sau de alt mincinos.

Branham si mesajul lui si urmasii lui nu au nici macar o singura legatura cu asa ceva. 

Totul ne este dat in Evanghelie prin Cristos. Pe El Dumnezeu L-a pus Domn peste noi.

Ei au doar pretentii false, da, dar asta este altceva. Este un mare fals, deoarece planul lui Dumnezeu este in Biblie, si el nu poate fi schimbat de un om care se proclama singur profet si a fost ordinat de un vrajitor. 

Nimic din planul lui Dumnezeu, nu are de-a face cu invataturile false din mesaj, cu mandria, aroganta, ura si dispretul lor pentru alti oameni, care nu urmeaza mesajul. 

Concluzie: 

Roy Davis, a incercat de toate in viata, si a esuat in toate, dar i-a tinut cu religia si masoneria. Asa a creat el Prima Biserica Penticostala numita ulterior Baptista Penticostala. Branham era acolo si a iesit si si-a creat Tabernacolul Penticostal, care a devenit apoi Tabernacolul Branham, pana in zilele noastre.

Branham nu a avut nici o trimitere speciala.

S-a dovedit ca la raul Ohio nu a fost nici un eveniment supranatural si nici mii de oameni. 

Campaniile de vindecare de succes din anii 50, nu il fac nici pe departe profetul Ilie, mesagerul unic, dumnezeu in trup etc.

Branham a fost mereu un razvratit care nu a apartinut vreunei biserici crestine niciodata. A fost un nesupus si traia din nevoia de a controla pe altii si a-i face sa traiasca sa se imbrace dupa cum el vedea si interpreta viata si credinta. 

Si-a promovat stilul dramatic, trist, si depresivo-maniac de a critica mereu pe altii si de a-i face sa creada si sa se poarte cum el vrea. De asta si noi suntem cum suntem. 

El si-a invatat urmasii sa fie asa. Duri, acuzativi, jignitori, dezbinatori, fara pace, fara bucurie, fara curaj de a chestiona pe Branham si mesajul lui.

A fost un dezbinator, acuzator, jignea oamenii, femeile mai ales, era un predicator isteric, amenintator, manipulativ si controlativ. 

Puneti si ascultati orice caseta sau CD cu el si puteti afla asta in aproape orice predica mai ales dupa 1960. 

Si desi de cateva ori recunoaste ca a gresit facand aceste lucruri, se pocaieste in public dar dupa aceea devine si mai aprig si mai rau decat inainte. 

Ajunge sa-i numeasca pe oameni porci, pe femei scroafe, sugatoare de tigari, galeti de gunoi, tomberoane de gunoi etc. Deoarece el insusi nu mai avea har, iubire, bunatate, adevar, el nu mai avea de unde da nimanui aceste lucruri sfinte si curate. 

Nevroza de care ne-a zis ca a suferit toata viata, i se agrava si devenea tot mai afectat psihic. 

In loc sa ia o pauza, sa se trateze, el, in tendintele lui schizofrenice si paranoice a ajuns sa se autointituleze "DUMNEZEU IN TRUP pentru aceasta ora" si sa acuze de moarte pe toti care nu cred (minciuna) asta.

Ca si Roy Davis pe cand era lupul singuratic, nici Branham nu a avut mentori, presbiteri si oameni carora sa le dea socoteala, sa isi primeasca intelepciunea, echilibrul, asa cum orice lider sanatos o face. 

Branham a facut de capul lui totul condus de propriile ambitii si nevrotism, afectiuni si deseuri emotionale toxice si grave mostenite din copilarie. 

Urmariti!

Cat timp a avut mentori langa el precum Gordon Lindsay, Moore, TL Osborn si multi altii, cu scoala, educati, cu Duhul Sfant, intelepti, cu influenta, oameni puternici, slujba lui a fost foarte binecuvantata. Branham a avut succes mare datorita acestor oameni. 

A avut manageri, buni administratori, care l-au ajutat in campaniile lui, l-au crezut, l-au iubit, l-au respectat, au adunat bani si i-au cumparat lui Branham casa, haine, Cadillac de lux, arme, i-au dat cecuri de mii si de sute de mii de dolari. 

l-au scapat de inchisoare pentru ca fraudase din banii evanghelistici, peste 40.000 dolari.

El nu a vrut sa dea socoteala nimanui niciodata, de aceea s-a dezbinat mereu si si-a alungat acesti oameni buni de langa el. 

"Capacitatea de a stii ce sa spui, se naste din capacitatea de a asculta" spune un intelept. 

Branham nu a stiut nimic din arta aceasta de a invata prin ascultare, din intelepciune, smerenie, de a onora si invata de la oameni de valoare si din a valorifica ce a pus Dumnezeu in oamenii de langa el. 

Dimpotriva, deseori si plin de dispret ii considera pe ei Core, Datan, Abiram, Iuda, unsi falsi, etc. 

"Sa nu vrei sa asculti, este unul din cele mai mari semne ca nu ai nimic de valoare de spus...toti vom plati mai devreme sau mai tarziu pentru ca nu luam aminte la sfatul celor intelepti de langa noi" a spus un alt intelept.

Poate veti spune ca pe Branham il invata Dumnezeu direct. Asta e o prostie. 

Hai sa va spun si asta: Daca Branham a avut dreptate ca a fost toata viata lui un nevrotic, probabil ca 90% din ce a gandit si facut, a facut-o din dialogul lui interior negativ, atat cu privire la alti oameni, alte confesiuni, cat si la sine. Nu a fost Dumnezeu acolo. 

Au fost propriile lui conversatii launtrice cu el insusi, mai bune, mai rele, sau toxice cu privire la viata, credinta, oameni, prietenii, invidia lui pentru altii, frica de a nu fii mai prejos ca altii, samd.

Cand o data la 3-4 ani il mustra constiinta pentru ura lui se pocaia in public de rautatile lui. El personal a spus despre sine: "Duhul rau din mine". 

Eu cred ca Dumnezeu i-a vorbit doar in aceste ocazii de cainta prin presiune asupra constiintei. 

Branham a fost un rebel, dar nu unul simpatic, care devine un erou pozitiv, ci un razvratit morocanos si acru care devine victima propriei sale actiuni si cuvinte.

Asta m-a ajutat sa realizez ca in mesajul, in iesirea, in exodul lui Branham, nu era vorba de invatatura unitariana si de revelatii. Nu era vorba de un "mesaj-chemare afara" autentic.

Era faptul ca ei au vazut cat de mult Branham minte, PLAGIAZA, exagereaza si deviaza si au vrut sa il ajute deseori. Dar el, ca orice nevrotic si paranoic, incapatanat mereu, a luat corectia lor ca un afront personal. 

Si asa s-a rupt de ei si de toti. 

Rupturile nu au fost pe fondul invataturilor, deoarece, observati, ca la inceput Branham spune ca ingerul i-a zis ca sa lucreze cu toti crestinii pana la venirea Domnului, fie trinitari fie unitarieni si cu toate denominatiunile, dar sa ii invete si partea aceasta a Scripturilor care le lipsea cu vindecarea divina si botezul cu Duhul Sfant. Acesta a fost "MESAJUL" initial. Dar nu s-a tinut de el.

Iubirea lor si interesul lor autentic ca Branham sa isi pastreze echilibrul, pentru el a fost ca o "jignire". 

Adica, ceva de genul: Cum va permiteti voi sa dati indicatii "profetului"? 

Arogantul si infumuratul de Branham nu avea nevoie de nimeni, el le stia (inventa) pe toate. A fost capos si incapatanat. 

Nu a ascultat DE NIMENI NICIODATA cu exceptia lui...Roy Davis, vrajitorul mason KKK si infractor. ("I had a good old teacher by the name of Dr. Roy Davis")

Asa fac poate 99% din liderii ce il urmeaza. LA CLUJ, IN ROMANIA SI PRETUTINDENI SUNT LA FEL.

Ei iau ca o "jignire personala" si orice ai incerca sa le spui sau sa ii ajuti cu duhul blandetii si iubire, resping din start. Ei cred ca si tu esti ca ei: Ca le vrei raul, ca esti gresit, ca nu esti cu ei...

Din pacate nimeni nu i-a invatat, niciodata, despre dimensiunile biblice ale responsabilitatilor ce le au ca lideri fata de sufletele oamenilor sinceri si minunati care vor o viata spirituala bogata cu Domnul. 

Ei nu stiu nimic de utilitatea comunicarii drepte, nu stiu nimic din ale conducerii, cresterii si maturizarii. 

Daca vorbim psihologic, dpdv emotional ei sunt doar niste copii care se simt foarte usor jigniti si reactioneza suparacios, alunga oamenii dupa ce ii fac de rusine in fata adunarilor, dupa ce ii barfesc pe la spate. 

Acum pentru mine "Mesajul orei" este un NESFARSIT DEPOZIT TOXIC DE EMOTII NEGATIVE, PREJUDECATI, URA, FALSITATE!

Ce a facut Branham de fapt? 

Branham a folosit spiritul anti-trinitar al acelei vremi de trezire penticostala unitariana, in Numele lui Isus, ca sa se propulseze pe sine si sa continue dezbinarea si viata spirituala in chip rebel, razvratit. 

Astfel, nevrotismul si restul de boli si afectiuni psihice de care el ne-a spus ca sufera, precum si ambitiile lui egoiste, mistico- fantastice si false, si-au creat mediu propice pentru dezvoltare. 

Pierzandu-si propria identitate, i sa declansat o criza a acesteia, si astfel Branham a inceput sa se compare pe sine cu tot timpul cu mari profeti si eroi reali ai Bibliei precum Avraam, Noe, Moise, David, Samuel, Isaia, Ilie, Ioan Botezatorul, Isus, Pavel...samd si pe cei care nu erau de acord cu el in anumite idei, ii compara mereu cu toate personajele rele si negative ale Bibliei. Iata paranoia si rautatea ascunsa a lui Branham.

Branham a fost ordinat prin punerea mainilor de catre auto-intitulatul dr. pastor Roy Davis, care era de fapt un Vrajitor imperial mason, un infractor si contrabandist dovedit. 

Acesta a valorificat eficient in favoarea sa, toate posibilitatile existente in acel timp: religia, masoneria, spiritul anti-trinitar, miscarile spirituale penticostale, etc. si l-a initiat, invatat si ucenicizat si pe Branham in multe din ideile si smecheriile lui.

Asta cu Davis, precum si multe altele, pe care le-am postat eu sau alti blogeri ex-mesaj, explica clar esecul, minciuna, frauda, inselatoria, exagerarea si falsitatea lui Branham si a intregului sau mesaj. 

- Articol, traduceri, imagini, corectari, Abel, MB si Mesajul este Fals.

P. S.- Sper sa nu mai scriu degraba nici un articol despre Branham, in mod special. Am facut progrese totusi anul acesta. Imi propusesem mai mult, dar uite ca nu am reusit total. Eu sunt oricum multumit de pasii mici facuti si ma straduiesc pe mai departe.


42 de comentarii:

  1. Scriu si aici, caci probabil cei mai multi vor citi aceasta, dupa ce vor fi citit acest articol foarte bine cercetat si explicat. As vrea ca cititorii sa isi ia timp si sa citeasca si sa verifice dovezile, si sa se gandeasca serios daca merita sa se mai lase dusi de nas.

    -------------------------------------------------------------------

    Nu stiu de ce nu apar comentariile, trebuie vazut daca apar pe alte bloguri...

    Nu sterge deodamdata comentarii, eventual doar cele lipsite de importanta, daca exista...

    Incearca sa stergi sectiunea de comentarii si sa o refaci, poate cu ceva modificari, sa vedem daca merge.

    In rest, eu m-am abonat la RSS Feedul de comentarii, si daca intru pe el, vad noutatile :)

    Oricine se poate abona, aici e adresa (pentru comentarii):
    http://mesajul.blogspot.com/feeds/comments/default

    Cine vrea sa se aboneze la articole, aici e adresa;
    http://mesajul.blogspot.com/feeds/posts/default

    In Firefox intrii pe linkurile acestea, dupa care apesi pe abonarea acestui bookmark in bara de bookmarkuri dinamice.

    In Chrome merge in mod similar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa mai spun, ca in lucrarea mea video mi s-a facut mult mai clara ticalosia acestei orgenizatii denumite KU KLUX KLAN, care a fost (si probabil va ramane) o oranizatie TERORISTA CRESTINA, pe care Branham o lauda, o respecta si o accepta. Treaba lui ce a facut, dar prin aceasta, se coboara la nivelul unui conducator islamic, gen Osama Bin Laden.

    Mai dureaza ceva pana e gata filmul, saptamana viitoare voi fi plecat si o sa scriu mai putin. Pentru cine vrea sa afle mai multe, poate urmari acest documentar de pe History Channel in mai multe limbi:

    Merita vazute macar primele 15-20 minute...

    Ku Klux Klan - A Secret History (engleza)
    https://www.youtube.com/watch?v=cayCYpxtIyo

    La Historia Secreta del Ku Klux Klan (Español Completos)
    https://www.youtube.com/watch?v=o5bPVQ35w2M

    Ku Klux Klan - Eine geheime Geschichte (Deutsch)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZGnxypmO8G0

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar prostii mai cred in Branham,dupa ce a predicat ca el este ingerul al 7-lea ,si ca odata cu el vine rapirea,el fiind Ilie care il intampina pe Hristos.

    Aiuritilor de branhamist si frankisti,Branham a murit de 50 de ani!. Tot ceea ce a predicat el sa naruit ca un castel de nisip.Adica esenta a ceea ce a predicat sa prabusit odata cu moartea lui.

    Pentru mine este clar asta.

    Cand un predicator excentric vine si sustine ca el este ultimul mesager din Biblie! si ca odata cu el revine Hristos iar apoi moare intr-un accident de masina,care este reactia voastra? Mai crezi in ceea ce a predicat acel om sau il dai uitarii fiindca a fost un sarlatan si mitoman? Normal ca reactia fireasca este sa nu-i mai acorzi importanta .

    Decat sa dati zeciuielile la pastorii vostrii care arata ca niste bulibase ,mai bine a-ti face niste copii sau amarati fericiti , fiindca Ap.Pavel ne spune ca ""Şi să nu daţi uitării binefacerea şi dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac."".Evrei 13

    Vedeti ce ii place lui Dumnezeu? Nu poze retusate si povesti nascute din imaginatia unui mitoman numit William Branham sau Ewald Frank.

    Va invata cineva asa ceva? Nici vorba.

    Pastorii vostrii va prostesc sa le dati banii vostrii,si ei va dau in schimb minciunile lui Branham ,iar in ascuns doar Dumnezeu mai stie ce fac cu banii vostrii munciti pe rupte.

    Nu vreau sa va inveninez sau va sa schimb credinta,dar cand vad clar ca un om a mintit si a fabulat tot timpul,nu pot sa tac si sa fac pe intelegatorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MITOMANÍE s. f. Boală psihică caracterizată prin tendința de a denatura adevărul, de a inventa fapte care nu s-au petrecut în realitate
      https://dexonline.ro/definitie/mitomanie

      Nu am stiut ca aceaste este o boala, deci Branham avea nevoie de un tratament la psiholog... Dar in loc sa beneficieze de aceasta, a preferat sa-l vorbeasca de rau pe cel ce putea sa-l ajute, si i-a otravit si pe ceilalti, spunand ca "psihologia nu e de la dumnezeu (ca nu se gaseste in Biblie), prin urmare e de la satana". Asadar, bietii oameni fug de cei ce-i pot ajuta si merg din rau in mai rau...

      Interesant si acest articol:
      https://www.tonica.ro/mitomania-cand-minciuna-este-o-boala/

      Ciudat sau nu, mitomania este tendinta patologica a unui om de a minti si ascunde incapacitatea unei persoane de a infrunta adevarul, construindu-si propria lume si spunand adevarate povesti care-l ajuta sa depaseasca mai usor anumite momente ale vietii, fara a realiza insa cu ce se confrunta. La baza acestei afectiuni sta, desigur, o problema neurologica sau psihologica, care ascunde o grava problema de identitate. (Nu tot predica Branham despre "identitate" mai bine zis despre a nu avea una???)


      Atentie insa, a fi mitoman nu este acelasi lucru cu a fi mincinos. Mitomanul denatureaza adevarul inventand intamplari care de care mai nastrusnice, ajungand sa creada cu tarie in ceea ce spune, intentia lui nefiind aceea de a-i minti pe cei din jur, ci doar de a obtine admiratie si de a-si acoperi latura afectiva, care, de cele mai multe ori, ramane descoperita. (AHAAAA!!!!)

      Ce-i determina pe mitomani sa minta?

      In momentul in care o persoana experimenteaza o deceptie pe plan profesional sau sentimental si incepe sa-si piarda din increderea si stima de sine, sa devina o persoana care nu mai prezinta interes, considera ca singurul mod de a acapara atentia celorlalti este de a deveni eroul unor povestiri incredibile, lucru care sa starneasca admiratia celor din jur. Atunci cand restul oamenilor se arata impresionati, mitomanul considera ca si-a atins scopul, insa nu constientizeaza cu adevarat faptul ca denaturarea adevarului nu-i va aduce niciun beneficiu.

      Asta e, multumesc Peter ca ai atras atentia asupra acestui termen pe care eu nu-l cunosteam atat de bine!

      Ștergere
    2. Peter, Branham nu a predicat NICIODATA ASA CEVA: "Şi să nu daţi uitării binefacerea şi dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac."". Evrei 13

      Ștergere
    3. Branham a pervertit si a falsificat Cuvantul lui Dumnezeu spunand ca asa ceva este gresit.

      Ștergere
  4. In public in presa Roy Davis neaga ca KKK este anti-catolic, anti-negri şi anti-evrei dar in realitate acestea sunt esenta doctrinei si motivul infiintari si existentei KKK.

    Branham a spus mereu public ca el nu cauta sa aiba urmasi si ca el nu este profet si ca este om simplu, sarac etc. In realitate a cautat sa convinga pe toti ca el este mesagerul, a urlat si amenintat ca NUMAI EL ESTE PROFETUL SI AVEA CADILLAC SI ARME DE LUX SI MILIOANE DE DOLARI ASCUNSI LA SALTEA.

    Bine a zis Peter. ACESTI OAMENI SUNT BOLNAVI DE MITOMANIE, NEVROTISM SI DE FALSITATE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi amintesc ca Branham spune de mai multe ori ca toata credinta lui "supranaturala" se bazeaza pe o experienta din viata lui Roy Davis, mentorul lui initial, care a povestit ca odata predicand despre "si vor bea ceva de moarte si nu ii vatama" a fost provocat de un om din audienta, sa bea acid sulfuric pe care el il are intr-o sticla.

    Roy Davis a raspuns provocarii si a spus: "Decat sa traiesc in necredinta, mai bine mor crezand" si a dat paharul cu acidul peste cap. Spre surprinderea tuturor, Roy Davis nu a murit. Asa a pornit el prima "trezire".

    Acum realizez ca a fost o frauda si asta deoarece era timpul in care Roy Davis facea multe smecherii si era arestat pentru tot felul de infractiuni.

    Intuitia imi spune ca omul acela din audienta era omul lui si au facut impreuna toata smecheria pentru a impresiona si atrage oamenii.

    Asadar, dupa parerea mea, strict opinia mea, credinta de la inceput a lui Branham in supranatural este bazata pe inselatoria lui Roy Davis.

    Apoi Branham a creat si el, mai ales in mod inconstient/subconstient evenimente remarcabile care sa fie ancora, sau ancore pentru cei ce urmeaza a fi inselati.

    Psihologic, aceste evenimente, revin in mintea credinciosului cand vrea sa evedeze din secte, si ii tine in lanturi legati mai departe deoarece ei nu pot crede ca respectivul minte. Dar, daca acel lider este mitoman, el nu stie ca IN MOD CONSTIENT MINTE. NU. EL CREDE CA SCENARIUL IMAGINAR CREAT ESTE REAL, CA TREBUIE SA FIE REAL.

    De ce in ultimii ani Ewald Frank se refera NUMAI la trimiterea lui cu "voce auzibila"?

    Doreste sa mentina urmasii ancorati in realitatea lui, in evenimentul sau experienta lui care justifica intreaga sa misiune. Asta e tot.

    Cand un om are o experienta reala, un eveniment real, el este interesat sa lucreze in mod PRACTIC pe baza acelei experiente, nu sa tot le-o aminteasca tuturor mereu, din nou si din noi, sub o amenintare subtila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, da, bine zici, parca auzisem si eu de povestea cu bautul de acid, dar mi-a scapat cu totul... Hahaha, vrajitorul scamator, clar ca dorea sa impresioneze publicul, ca la circ...

      Acum recent am vazut si un film pe youtube, cineva dintre noi l-a postat, cu lumanarile care "se aprind singure" din cauza unor substante chimice ascunse pe undeva. Vedeti deci, peste tot unii incearca sa triseze, sa manipuleze, sa perverteasca adevarul, fie ca sunt catolici, ortdocsi, protestanti, branhamisti, francmasoni, magicieni, vrajitori...

      De fapt asta si este scopul "magiei", nu este atat de mult "minunea" sau "supranaturalul" cat este nevoia de a fi "vrajit", sau "fermecat" - cu alte cuvinte, mintit, pacalit...

      Doar ca in cazul magicienilor gen Copprerfield, Siegfrid si Roy, Houdini si astia mai noi precum David Blaine sau Chris Angel, oamenii stiu ca sunt ILUZII, nu realitate...

      Ce prost am fost, cat am fost CREDUL, (dpdv religios), credeam ca acesti iluzionisti scamatori sunt pe felie cu Satana, pentru ca mai degraba este sa crezi ce vezi (sau de fapt ce ti se pare ca vezi) decat sa stai sa te gandesti ce poate fi in spate...

      Deci in concluzie:

      Roy Davis - vrajitor scamator
      William Branham - magician mascarici...

      Noi toti ce am crezutr in e: - PAMPALAI

      Ștergere
    2. Nu va bateti joc de cuvantul Lui Dumnezeu pentru ca cuvantul vine la profet si de la profet la mireasa daca nu intelegi nu esti de acolo resemneazate sí nu mai critica te rog in numele Domnului ISUS

      Ștergere
    3. Branham a fost dovedit ca profet fals. A mintit. A inselat. A plagiat.
      Isus il face pe ingerul laodicean ticalos, orb, nenorocit, gol, sarac!

      Ștergere
  6. "Cum a reuşit sugestia negativă să ucidă un om
    Iată un exemplu de eterosugestie. Unul dintre părinţii mei a consultat odată o
    clarvăzătoare venită din India, care i-a spus ca avea inima slabă şi i-a prezis că va muri în luna următoare. Auzind acestea, tatăl meu a început să anunţe pe toţi membrii familiei şi s-a grăbit să-şi facă testamentul.
    Această puternică sugestie a pătruns uşor în subconştientul său tocmai pentru că el o accepta în întregime. Tatăl meu mi-a mai spus că acea clarvazătoare era cunoscută ca avînd puteri oculte, care îi permiteau sa facă atît binele, cît şi răul. Bineînţeles că a murit, aşa cum îi prezisese femeia, fără să se ştie măcar cauza morţii sale. Cred că mulţi dintre noi au ascultat multe istorisiri asemănătoare, la fel de ridicole şi de superstiţioa-se. Să studiem cazul în lumina cunoştinţelor pe care le avem acum, în legătură cu modul cum acţionează subconştientul. Tot ceea ce mentalul conştient crede, va fi acceptat de către subconştientul care, la rîndul său, va urma să manifeste acele idei în realitatea înconjuratoare. Iată deci, că tatăl meu era fericit, plin de forţă şi robust înainte de a merge
    la acea clarvăzătoare.
    Dar ea i-a propus o sugestie extrem de dăunătoare, pe care el a acceptat-o. S-a speriat şi, imediat a început să se gîndească doar la moartea ce urma să
    survină, în viziunea lui, în luna următoare. A renunţat la orice altă activitate şi s-a pregătit pentru a muri. Tocmai această idee, întreţinută constant, a fost adevărata cauză a morţii
    sale. Ea a provocat într-un timp foarte scurt distrugerea definitivă a corpului fizic.
    Acea “clarvazătoare” nu avea însă puterea de a prezice viitorul nici cît are o piatră de pe drum sau o buturugă. Dacă nu găsea un mediu propice de manifestare, sugestia ei nu ar fi avut nici o putere. Căci, dacă tatăl meu ar fi cunoscut legile fundamentale ale mentalului, el ar fi respins cu hotărîre sugestia negativă şi ar fi refuzat să asculte vorbele
    acelei femei, ştiind bine că era guvernat şi dirijat doar de propriile sale gînduri şi sentimente. În acest caz, profeţia ar fi fost tot atît de puternică precum nişte săgeţi trase asupra unui torpilor şi ar fi fost complet neutralizată, fără să-i producă tatălui meu nici cel mai mic rău.
    Sugestiile altora nu au absolut nici o putere prin ele însele, ci doar dacă
    dumneavoastră le primiţi şi sunteţi dispuşi să le acordaţi vreo importanţă. Ele au nevoie
    de consimţămîntul dumneavoastră, au nevoie să fie întreţinute. Dacă sunteţi receptiv la
    anumite sugestii, atunci se poate spune că le puneţi la dispoziţie întreaga voastră fiinţă. Amintiţi-vă faptul că, aveţi mereu posibilitatea de a alege. Alegeţi viaţa! Alegeţi sănătatea! Alegeţi dragostea!"

    Puterea extraordinara a subconstientului tau - Joseph Murphy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa este, si inca mult mai multe sunt cele care nu le stim (inca). Acest Joseph Murphy si altii le stiau inaintea lui Branham, dar au o fost onesti si au explicat mecanismele, in loc sa faca show, bani sau popularitare din "servicii de vindecare divina"

      Sinele nostru este capabil de lucruri mult mai mari si mai inalte, dar mintea noastra indoctrinata si intoxicata teologic pune acestea mereu asupra unor agenti externi (Dumnezeu sau Satana). Si cand colo, aceasta se gaseste chiar in Biblie, atunci cand spune: "Credinta ta te-a vindecat" sau "Nu a putut sa faca nici o minune din pricina necredintei lor". Pai daca nici Dumnezeu nu poate face nimic, atunci....?

      Si nu e vorba de vreo credinta de natura filozofico-teologica, sa imbratisezi anumite dogme, ci e vorba mai degraba de o actiune constienta, din proprie initiativa...

      "Secretul" sta nu este vreo invatatura noua "esoterica" sau "new age", ci sta mai degraba in legile fizice cuantice. Acele spun (si este dovedit) ca OBSERVAREA CONSTIENTA a unei posibilitati, o face sa devina realitate.... Asta-i tot, in cateva cuvinte.

      Nu pot sa zic decat: studiati fizica cuantica, studiati psihologia, studiati spiritualitatea si dezvoltarea personala. Eu am aruncat de mult la gunoi nu doar "mesajul" ci si toate cartile teologice religioase, nu sunt nimic decat fabulatii care nu folosesc la nimic!

      Ștergere
    2. "Vindecarea unei boli proprii se va constitui mereu în cea mai convingătoare dovadă a puterii subconştientului. Acum 40 de ani, eu însumi am reuşit să determin resorbţia unei tumori maligne situată pe piele, prin forţa rugăciunii.
      Orice tratament medical devenise în acel moment neputincios şi tumoarea se dezvolta nestingherită.

      Un pastor, care avea cunoştinţe profunde în domeniul psihologiei, mi-a explicat
      sensul ascuns al celui de-al 139-lea Psalm, în care se spunea: “ Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau şi în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele..”

      El mi-a aratat că, prin termenul “carte” s-a făcut referire la subconştient, care mi-a format întregul corp, pornind doar de la o celulă indivizibilă.

      Aceeaşi putere imensă, care a creat acest trup, va putea să-l vindece, astfel încît să se apropie din nou de prototipul perfect aflat în subconştient.

      Arătîndu-mi propriul ceas, pastorul mi-a spus: “Acest ceas a fost făcut de un
      ceasornicar care, înainte de a-l fi creat, a conceput în minte, mai întîi, forma sa; dacă ceasul se defectează, el va şti cu siguranţă cum să-l repare.” Tot astfel, subconştientul care mi-a creat acest trup este precum un ceasornicar şi ştie foarte bine cum să-l vindece, să-l îngrijească şi să dirijeze toate funcţiile sale vitale.
      Dar, pentru aceasta, eu va trebui să-i sugerez ideea unei sănătăţi perfecte.

      Această idee va fi cauza, iar vindecarea bolii va constitui efectul dorit.
      Am început, deci, să mă rog într-un mod extrem de simplu: “Corpul şi toate organele mele au fost create de către inteligenţa infinită a subconştientului. Ea singură ştie cum să mă vindece; înţelepciunea atotputernică ce sălăşluieşte în subconştient îmi modelează toate organele, ţesuturile, muşchii şi oasele. Această forţă curativă fără limite, care se află chiar în mine, transformă în acest moment fiecare atom al fiinţei mele pentru a mă face sănătos şi perfect. Mulţumesc pentru această vindecare care, ştiu bine, se petrece chiar acum.
      Realizările acestei inteligenţe creatoare sunt minunate.”

      Astfel, m-am rugat cu voce tare (sau în gînd) timp de cinci minute, de 2-3 ori pe zi.
      La capătul a trei luni, pielea mea redevenise sănătoasă şi perfectă.

      După cum aţi văzut, nu am făcut decît să ofer un prototip sugestiv pentru starea de sănătate şi frumuseţe pe care o doream, eliminînd astfel imaginile negative care se instalaseră în subconştient şi care constituiau însăşi cauza bolii mele.

      Nimic nu va putea influenţa corpul vostru, dacă imaginea sa nu există deja în minte; transformînd aceste imagini, hrănind mereu mentalul cu sugestii pozitive, veţi reuşi să vă transformaţi şi corpul.
      Iată acum cheia oricarei vindecări: “Minunate sunt lucrarile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte bine.”

      Puterea extraordinara a subconstientului tau - Joseph Murphy

      Ștergere
    3. Terapia prin rugăciune

      "Vindecarea cu ajutorul rugăciunii este rezultatul conlucrării armonioase, sincronizate şi inteligente dintre mentalul conştient şi subconştient. Este foarte important ca scopul rugăciunii, precum şi fenomenele care se petrec atunci, să fie cunoscute cu precizie.

      Prin aceasta veţi dobîndi încredere în acest procedeu simplu, dar extrem de eficient, care poate fi numit terapie prin rugăciune, tratament mental sau rugăciune ştiinţifică.

      Pentru început vă veţi alege o imagine mentală, o idee sau un plan care doriţi să devină realitate.
      Vă veţi conştientiza apoi capacitatea de a comunica subconştientului acea imagine sau idee, imaginîndu-vă că ea deja s-a împlinit. Dacă veţi păstra cu perseverenţă această atitudine mentală, rugăciunea vă va fi ascultată. Deci, terapia prin rugăciune presupune o acţiune mentală bine definită, cu un scop precizat în mod clar.

      Să presupunem că v-aţi decis să vă vindecaţi de o anumită afecţiune, folosind terapia prin rugăciune.

      Ştiţi acum că problema sau boala cu care vă confruntaţi are drept cauză
      gîndurile negative, pline de îndoială, care sunt bine fixate în subconştient şi ştiţi, de asemenea, că, dacă veţi elibera mintea de aceste gînduri inoportune, afecţiunea va dispare instantaneu.

      În consecinţă, vă veţi orienta către puterea infinită a subconştientului şi veţi urmări să deveniţi pe deplin conştienţi de faptul că acesta vă poate vindeca orice boală.

      Meditînd asupra acestui fapt, veţi observa cum îndoiala se risipeşte treptat şi modul de a gîndi se transformă radical.

      Cînd veţi fi vindecaţi, nu uitaţi să mulţumiţi şi apoi nu vă mai gîndiţi la boala pe care aţi avut-o. Cînd vă rugaţi, căutaţi să nu daţi importanţă condiţiilor actuale, care se opun realizării scopului propus şi nici o
      clipă să nu vă gîndiţi că vindecarea ar putea să nu se producă.

      Această atitudine interioară va uni în mod armonios conştientul cu subconştientul şi va activa puterea curativă lentă în fiecare din noi. Ce înseamnă vindecarea prin credinţă şi ce efect are încrederea nemărginită?

      Credinţa care produce vindecarea nu este cea despre care se
      vorbeşte în Biblie, ci înseamnă cunoaşterea interacţiunii care are loc între conştient şi subconştient.

      Cel mai adesea, terapeutul care foloseşte această metodă nu ştie ce fenomene se petrec şi ce fel de forţe intră în acţiune. În acest caz, rezultatul apare datorită credinţei oarbe pe care o are bolnavul."

      Puterea extraordinara a subconstientului tau - Joseph Murphy

      Ștergere
    4. Fantastic! M-au cuprins fiorii (energia mea s-a pus in miscare) prin tot corpul cand am citit adevarata semnificatie (ascunsa) a Psalumuli 139.

      Aceasta carte este o adevarata comoara, si iti multumesc si te binecuvantez, Anonime, oricine ai fi, pentru minunatele pasaje pe care ai ales sa le citezi. Ma bucur ca mai sunt oameni care au reusit sa se desprinda de "Mess Age" si sa evolueze la un astfel de nivel de constiinta.

      Am cautat un pic informatii despre carte si autorul ei, ceea ce m-a surprins, este ca a fost scrisa... Ghiciti cand... Nu aveti nici o idee... in 1963

      https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Murphy_(author)

      Deci, avea dreptate Branham ca in acel an s-au deschis Pecetile? Probabil, numai ca s-au petrecut undeva, in alta parte, fara ca "Profetul" sa fie implicat... :)

      Aceasta carte contine mult prea multe "taine pecetuluite" si noi abia acum auzim de ele? Pana acum am crezut ca prostii, 50 de ani niste fabulatii? Mi-e greu sa accept ca am putut fi amagit intr-atâta.

      Dar nu mai conteaza, vorba lui Branham, "sprea seara va fi lumina".

      Parerea mea, acesta este "lumina timpului de sfarsit" - pe care nu va zic ca trebuie sa o urmarim, pentru ca ea de fapt ne urmareste pe noi, pana cand in final "toti vor cunoaste pe Domnul". Atunci se vor ivi zorile erei mesianice, cand "il vom vedea pe Domnul fata in fata", adica oamenii se vor (re-)conecta la Constiinta Suprema, atunci va avea loc "Nunta Mielului", cand vor ajunge la o... citez: "atitudine interioară care va uni în mod armonios conştientul cu subconştientul şi va activa puterea curativă lentă în fiecare din noi."

      Orice altceva sunt povesti puerile despre Mos Craciun si Profetul Stie Tot, care incet incet vor disparea din programele nostre mentale.

      Ștergere
    5. Lucrarea perfecta in subconstientul nostru se leaga de modul in care il educam iar el va lucra. David stia foarte bine asta:

      "Binecuvântă, suflete, pe Domnul, şi tot ce este în mine să binecuvânteze Numele Lui cel sfânt!

      Binecuvântă, suflete, pe Domnul şi nu uita niciuna din binefacerile Lui!

      El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale;

      El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare;

      El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul."

      Ștergere
    6. Oh ce SUPER! Vai Doamne, cate am inteles si eu acuma. Trebuie sa comand cartea. Multumesc mult!Este inspirational!

      Sunt unele idei ata de bune, care eu cred ca sunt la nivelul unei revelatii care poate influenta radical in bine viata. Mereu am stiut ca textul "Imparatia cerurilor este in voi" este mai profund si mai bogat decat pare.

      Asa ca inteleg acum ca lucrul de care avem nevoie este in noi, este cu noi si este pentru noi.

      Eu inteleg ca subconstientul, pe langa functiile pe care le are odata cu primii ani de viata ai nostri, are rolul unei carti in alb al carui continut il scriu mai intai parintii, educatorii, profesorii, prietenii, venicii, cartile citite, circumstantele din viata, samd.

      Si ce ei "scriu in acea carte" aceea devenim in timp, fie ca vrem, fie ca nu vrem, fie ca ne place, fie ca nu ne place.

      Sau devenim parti din ce vor unii, din ce vor altii, din ce vrem noi, din ce a vrut mama, a vrut tata, a vrut profa de romana si cred ca apoi apare lupta launtrica, luptele interioare, nefericirea, semi-depresia, neintelegerea vietii, etc.

      Apoi de la o vreme incepem sa scriem chiar noi, capitole noi si in acelasi timp permitem altora sa scrie, sa stearga, sa scoata sa adauge ce vor. Unii profita de asta si ne manipuleaza, in politica, in religie, in secte, in pseudo-miscari, si devenim o personalitate amestecata, fara o identitate clar stabilita. Chipul nostru este tot mai departe de ceea ce Creatorul nostru a intentionat sa fie.

      Acum inteleg de ce am esuat si eu uneori si de ce oamenii de la mesaj sunt atat de asemanatori cu liderii lor, cu Branham, Frank si nu cu Cel in care pretind ca cred, cu Domnul Isus.

      Ei au permis ca acesti oameni nu doar sa ii influenteze ci sa le scrie in "Cartea vietii" interioara, in "Locul Sfant", ca ei sa traiasca apoi conform cu acele interpretari, falsificari si rataciri de la "Cartea Vietii Mielului" adica un chip, un caracter, o personalitate care se formeaza dupa frumusetea Mantuitorului, nu uratenia celor care ne mint, ne folosesc si apoi ne arunca ca pe niste carpe.

      Woai cat e de bogat subiectul acesta si cate aplicabilitati are...e fantastic chiar...pare Infinit...

      Ștergere
    7. Haideti "sa scriem" inlauntrul nostru doar lucruri care scot in evidenta din noi toata frumusetea, bogatia, lumina, bunatatea, creativitatea si iubirea pe care EL personal le-a pregatit pentru noi.

      Haideti sa incetam sa mai scoatem in evidenta lucrurile rele pe care oamenii le-au plantat in noi. Sa le stergem definitiv din cartea vietii noastre din subconstientul nostru, si sa ne facem noi capitole, cu noi subiecte pe care El le-a pregatit pentru noi inainte de intemeierea lumii. Atunci Inspiratia a fost pregatita deja, ca tu sa traiesti prin ea, prin cuvintele Ei, ca sa iti dea propria identitate in Imparatia Lui care incepe in tine.

      Nu mai permiteti nimanui sa va intoxice cu minciuna, ura, frica, amenintari, naivitate, control, abuz emotional, verbal, fizic. Voi sunteti proprii scriitori inspirati de propriul destin, de valoare si misiune pe acest Pamant.

      Numele vostru este scris in cartea vietii (si a Vietii Mielului) deoarece VOI VA SCRIETI VIATA PRIN ALEGERILE PERSONALE in armonie cu Adevarul.
      Autor: TU. Deci numele tau apare acolo. Oh! Asta acum mi-a venit si m-a inspirat, m-a atins. Stiloul este in mainile tale.

      Fiti mult binecuvantati, toti care cititi, nu conteaza decat ca esti o fiinta umana, valoroasa si cu o chemare si misiune unica, pe acest Pamant. Asta conteaza.

      Scriu aceste cuvinte ale apost. Pavel in "cartea vietii" voastre. Este alegerea voastra daca le permiteti sa fie asezate intr-un nou capitol!

      "Şi pe tine, adevărat tovarăş de jug, te rog să vii în ajutorul femeilor acestora care au lucrat împreună cu mine pentru Evanghelie, cu Clement şi cu ceilalţi tovarăşi de lucru ai mei, ale căror nume sunt scrise în cartea vieţii.
      Bucuraţi-vă totdeauna în Domnul!
      Iarăşi zic: Bucuraţi-vă!
      Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.
      Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot* ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească."

      Vedeti mesajul adevarat a lui Dumnezeu?

      NIMIC NEGATIV, NIMIC FATARNIC, NIMIC MINCINOS, NIMIC DEPRESIV, NIMIC BARFITOR, NIMIC AROGANT, NIMIC MANIPULATIV, NIMIC CONTROLATIV, NIMIC URATOR, NIMIC ISTERIC, NIMIC RAU, NIMIC ABUZIV, NIMIC RAUTACIOS, NIMIC PACATOS, NIMIC ACUZATOR, NIMIC JIGNITOR...

      Ștergere
    8. Daca Branham si Frank, Coleman sau alti lideri ar fi invatat poporul timp de 30-40 de ani aceste comori extraordinare ascunse aici:

      "... tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească" si adaptate la provocarile zilei de astazi, la posibilitatile existente astazi, aceasta miscare ar fi revolutionat si atins societatea intr-un impact pozitiv, care le aducea lauda, aducea bine altora si multa slava Domnului.

      Ce vreti mai mai mult decat atat?

      Dar nefiind asa, urmasii mesajului, roadele mesajului lui Branham si a lor, a devenit subiect negativ in presa, in filme, in documentare, pentru manipulari, sinucideri in masa, depresie, ura, crima, rautate, dezbinari, certuri, neiertare, incompetenta liderilor, necalificarea lor in a conduce oamenii catre propasire, toxicitate si otrava emotionala si spirituala.

      Ștergere
    9. Cum a scris si Peter mai sus si i-am raspuns ca Branham nu a predicat NICIODATA ASA CEVA: "Şi să nu daţi uitării binefacerea şi dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac." Evrei 13

      SOCANT: BRANHAM, FRANK, COLEMAN SI ALTI LIDERI DE LA MESAJ NU AU PREDICAT NICIODATA DESPRE CELE MAI ESENTIALE SUBIECTE ALE BIBLIEI.

      DECI, EI NU AU SCRIS IN CARTEA VIETII NOASTRE ADEVARATELE CUVINTE ALE LUI DUMNEZEU, CI NE-AU PREDICAT DOAR SUBIECTE TOXICE, CRITICE, APOCALIPTICE, ISTORICE, MANIPULATIVE CARE AU HRANIT EGO-UL NOSTRU SI AU SATISFACUT SETEA LOR DE A FI AGRESIVI CU TOTI CRESTINII SI ALTI OAMENI CARE NU LE URMEAZA IDEILE!

      Ne-au impregnat, si-au pus propriile lor ambitii, slabiciuni si experiente in cartea vietii noastre, blocandu-ne accesul nostru de la avea si noi propriile noastre experiente, creativitate, cautare, actiune.

      Au blocat pe ceilalti lideri si oameni capabili de a creste si de a-si crea propriul drum in viata si propria slujba, inspirati de chemarea lor adevarata si de Cuvintele vietii pentru ei insisi.

      Au tinut poporul in lesa, in lanturile ideilor lor si cand unii au plecat, ei au dat cu pumnul in masa sau au urlat de ciuda pe benzi inregistrate, de au ragusit.

      Eu sper ca oamenii de la mesaj vad si inteleg lucrurile mai clar. Isi cunosc valoarea reala, nu cea imaginara si aroganta si vor actiona.

      Eu nu mai pot face nimic pentru ei. Am viata mea, proiectele mele, am multe restante de timp, actiuni, bani, planuri de recuperat.

      Am inteles acum 2-3 ani ca rolul meu nu este sa conving pe nimeni si ca tot ce am dreptul este sa informez. In rest nu e treaba mea alegerile cuiva.

      Si chiar daca doare, trebuie sa respect pe orice om, chiar daca deciziile lui il duc acolo unde el nu vrea sa ajunga niciodata.

      Ștergere
    10. Am găsit cartea descre care s-a citat mai sus, în format PDF:

      https://www.damaideparte.ro/fisiereutilizatori/JosephMurphy-Putereaextraordinaraasubconstientuluitau.pdf

      Minunat gândul acesta, care mi-a venit şi mie în acelaşi timp: “Cartea Vieţii” este în noi înşine. După cum a spus şi Moise, parafrazat mii de ani mai târziu de apostolul Pavel:
      Deut 30:11-14: „Porunca aceasta pe care ţi-o dau eu azi, nu este mai pesus de puterile tale, nici departe de tine. Nu este în cer, ca să zici: „Cine se va sui pentru noi în cer şi să ne-o aducă, pentru ca s-o auzim şi s-o împlinim? Nu este nici dincolo de mare, ca să zici: „Cine va trece pentru noi dincolo de mare şi să ne-o aducă, pentru ca s-o auzim şi s-o împlinim? Dimpotrivă, este foarte aproape de tine, în gura ta şi în inima ta, ca s-o împlineşti.”

      Eu cred că înţelepţii din vechime, începând cu Moise, marii rabini, filozofii greci sau apostolii, cunoşteau aceasta şi au ştiut cum să aplice Scripturile (VT & NT), nu literal, aşa cum le-am înţeles noi „deştepţii” secolului XX, ci ca nişte tipare prihologice.

      Nu doar că este inutil să tot aşteptăm „cai verzi pe pereţi” (prin aceasta nu doresc să fiu batjocoritor, ci vorbesc concret despre caii „apocaliptici” de pe peretele pe care au fost „proiectaţi” în filmul vizunilor) pe care unii se căznesc să-i găsească în diferite locuri, până şi în filmuleţe idioate de pe youtube...

      Mai mult decât atât, am putea înţelege natura ascunsă a simbolurilor, dacă facem legătura între „Cerurile” ca fiind „Subconştientul”, latura nevăzută, „bărbatul” (mitologic, nu literal) iar „Pământul” ca fiind materia, ceea ce se manifestă, latura vizibilă, concretă, sau „femeia” în Scriptură. Acum şi doar în acest context este corect şi just, ca „bărbatul” să „stăpânească” asupra „femeii”. Şi „femeia” să stea „tăcută” şi în „ascultare”. Vorbim de două naturi ale UNEI persoane, nu de persoane distincte. Omul, prin cădere (şi aceasta un mit, un simbol, nu intru în amănunt acum) a „căzut” sau cu alte cuvinte, conştienţa lui s-a fragmentat, s-a „rupt în două” (ca perdeaua Templului...). Asta înseamnă, că el trăieşte mai mult o singură latură, şi anume cea dată de mintea sau ego-ul său. Dar latura „dădătoare de viaţă” este Inconştientul, „Bărbatul” (de la care vine viaţa), doar că Omul (Persoana) nu mai este conştient, nu se mai „supune”, se identifică cu mintea şi astfel ajunge să trăiască „în preacurvie”. Şi uite aşa „Iehova” a devenit un „Dumnezeu gelos”.

      Si de fapt, cine este „Iehova” ăsta? Pentru unii este un fel de zeu tribal, mai mult sau mai putin integru, setos de sange, şi de „jertfe grase”... Poate aşa l-au înţeles oamenii acum câteva mii de ani. Dar cei care într-adevăr aveau cunoştinţe „ascunse”, au codificat în acest Titlu sau Tetragramă Y-H-W-H de fapt cuvântul „SINE” de la „A FI” sau „EXISTENŢA”. De la cuvântul „Hoveh” sau „Hovah” care înseamnă existenţa, cu prefixul „Ie” înseamnă „El este SINELE” sau „El este EXISTENŢA”. Mai mult nici nu poţi să spui despre Dumnezeul cel real, decât că este (tot) ce există.

      Ștergere
    11. ...continuare

      În acest context deci, este mai bine să ne concentrăm cu totul asupra noastră, decât asupra altora, căci Biblia niciodată nu vorbeşte despre „noi şi alţii” ci despre „noi şi noi”. Iată câteva din temele principale:

      „Robia din Egipt” (respectiv „Mizraim”): starea de dualitate, fragmentarea conştiinţei
      „Pribegia în pustie”: căutarea de sine, durerile şi necazurile vieţii trăite unilateral
      „Moartea în pustie” sau „Răstignirea”: dizolvarea naturii egotice, renaşterea omului interior
      „Traversarea” mării, a Iordanului sau „botezul” la creştini: Intrarea şi ieşirea cu bine din Timp, ca simbol al lumii trecătoare şi al stării de fragmentare. (Notă, este absolut irelevant, dacă botezul e facut într-un Nume sau în trei Titluri, simbolistica este cu totul alta).
      „Tăierea împrejur” (Circumcizia): debarasarea parţială a inconştientului de balastul conştientului şi al minţii egotice. (De aceea nu este necesar să se facă pe exterior, ci la „inimă”)
      „Cincizecimea”: Iluminarea, dobândirea abilităţilor de comunicare cu lumi superioare, respectiv accesarea unor stări de conştiinţă extinsă
      „Răpirea”: Asensiunea către trepte mai înalte ale conştiinţei („Suie-te aici, şi-ţi voi arăta...”)
      „Nunta Mielului” sau „Unirea Cerului cu Pănântul”: reîntregirea şi fuzionarea dublei naturi.

      Acestea sunt doar câteva din exemple, Biblia este plină de muşte altele, şi dacă o înţelegem în felul acesta, nu mai este loc de a căuta mereu „bârna în ochiul celuilalt”. Nu mai este loc de secte, de separare, de auto-înălţare, de proslăvire de sine şi de condamnarea sau defăimarea altora, fie că e vorba de femei sau fraţi de alte credinţe...

      Inchei, amintind şi interpretând ceva ce a spus Branham: „Dacă citiţi Biblia şi nu vedeţi în ea peste tot pe Isus, mai citiţi încă odată.” Ştiindă că „Isus” vine de la „Ieho-Şuah” care înseamnă „SINELE” sau „EXISTENŢA” este „Salvarea” (din starea de dualitate) – deci dacă citim Biblia, şi vedem ALTCEVA acolo, fie că e vorba de celebrii „cai verzi...” sau de nişte tinere care „merg la nuntă”, de nişte „îngeri”, „profeţi” sau „robi credincioşi” (sau necredincioş) ... exemplele pot continua ... deci dacă nu vedem acolo TIPARUL EXISTENŢEI UMANE, dar şi CALEA DE IEŞIRE DIN „PĂCAT” – atunci mai bine nu o mai citiţi. Vă faceţi mai mult rău, şi le faceţi rău şi celor de lângă voi, care vă ascultă...

      Ștergere
    12. Iată câteva cuvinte dintr-o altă carte care m-a atins în mod deosebit (cartea):

      Chiar dacă nu ai realizat până acum, trăieşti cu doi „sine” contradictorii în tine: adevăratul tău sine şi sinele fals creat de minte. Este dificil la început să vezi că este aşa, dar este un prin pas spre împlinire. Sinele fals este format din tot ce este negativ într-o persoană. Natura sa este de a fi invidios, neajutorat, furios, disperat, îngrijorat, critic, instabil, prostesc şi tot ce se opune fericirii. Religiile numesc sinele fals diavol sau păcătoşenie; filozofia îl vede ca natura inferioară; psihologia modernă îl numeşte ego care trăieşte în iluzie. Indiferent de nume, aceasta este cauza tuturor tensiunilor interioare care explodează la exterior în războaie, crime şi alte tragedii sociale.

      Omul dominat de sinele său fals nu îşi trăieşte viaţa – el este ghidat prin ea ca o păpuşă de sforile păpuşarului. El este urmărit de dorinţe obsesive, îndurerat de manii automate, speriat de imagini nerealiste. Când te identifici cu aceste spaime, pentru că în mod eronat consideri sinele fals ca fiind tu însuţi, disperarea ta este profundă. Te agăţi de un inamic nevăzut.

      Este cu totul inutil să încerci să schimbi sau să reformezi vechea ta natură. Nu te vei schimba în nici un fel. Nu face această mare greşeală! Este imposibil să-ţi poţi schimba sinele fals. Sinele fals face promisiuni pe care nu şi le poate ţine. Este în natura lui să fie negativ, la fel cum este natura soarelui să fie cald. Sinele fals nu poate fi, şi nu trebuie să fie schimbat, dar poate fi dizolvat şi înlocuit cu Adevăratul Sine.

      Aminteşte-ţi că sinele fals este exact aşa cum i se spune: fals – este o creaţie mentală; este inexistent dar, crezând în el, vei acţiona ca şi cum ar fi real. În realitate, există doar un singur sine, o singură puterer. Adevăratul Sine este, aşa cum scrie în Noul Testament, Împărăţia Cerurilor: Este Sinele vostru Înalt, Divinitatea din om.

      Îţi poţi imagina ce se va petrece cu tine atunci când îl vei elibera prin conştientizarea existenţei sale? Te vei bucura de fericire, de iubire şi de tot ce este bun şi plăcut. Poţi accepta aceasta ca pe o realitate chiar acum, chiar dacă nu simţi că este aşa. Uită de ceea ce simţi; acceptă faptul acesta. Tot ce ai de făcut este să depăşeşti sinele imaginar pentru a trăi din centrul real al fiinţei tale. Este ca şi cum ai împrăştia ceaţa, permiţându-i mării să-şi dezvăluie măreţia.

      Citat din: http://www.editura-atman.ro/index.php/books/eliberarea-de-jocurile-mintii-ghid-practic-pentru-iluminare (pag. 34-35).

      Ștergere
    13. Exact. Asta seamana cu ce a zis apos Pavel despre cele doua legi din el, dinlauntrul lui. Cand lucrezi cu Adevaratul Sine cel fals dispare. Cand nu intelegi ca exista real Adevaratul Sine poti incerca sa il faci pe cel fals sa para real, necrezand de fapt ca mai este ceva acolo.

      Si biserica in general este locul unde oamenii merg sa isi ascunda falsitatea, deoarece la bar sunt ei insisi, acolo nu sunt falsi, sunt doar pe un drum gresit. Vreau sa spun ca din ce ai scris tu Abel, am inteles ca si pilda fiului risipitor poate fi doi/in/unu. Pentru mine are sens.

      Domnul a putut face totul deoarece nu avea acel sine fals in sinea Sa. Era "Cel Ce Este" "Eu Sunt Cel Ce Sunt" si asta L-a pus in misiune completa si deplina. Nimic din "cel rau" nu era in El inseamna ca nu avea acel fals in El.

      E ciudat totusi ca atunci apar unele intrebari legate de faptul ca VT a facut pe oameni sa fie falsi? Asa se pare. Au fost inchisi oarecum.

      Nu inteleg de ce, ceva imi scapa de acolo. Atunci, Domnul a eliberat oamenii de legamantul VT ca sa devina reali, dar de ce ceea ce Dumnezeu spusese in VT nu fusese desavarsit? Pentru ca sa fie manifestat El in trup? Poate ca da.

      E frumos. E bogat si e de explorat.

      Ștergere
    14. Deci, subconstientul este ca un pamant in care plantezi?

      El nu stie ce samanta este, deoarece are incredere in constient ca ii da samanta buna, si el doar ii da crestere iar cand oamenii planteaza, acesta va da roadele dupa soiul ei.

      Deci folosind cuvinte vii cu credinta, plantezi pentru o noua recolta, o noua dimensiune: Da, fericirea si indurarea ma vor insoti in toate zilele vietii mele...Da, fericirea si indurarea ma vor insoti in toate zilele vietii mele si cum a scris mai sus Anonimul din Psalm

      Binecuvântă, suflete, pe Domnul şi nu uita niciuna din binefacerile Lui!
      El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale;
      El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare;
      El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul."

      Stii ce am inteles?

      Ca atunci sa mergi pe genunchi ca sa te smiorcai inaintea Lui, si te consideri victima, si te tot plangi de viata grea si de esecuri, si necazuri, de fapt tu incuviintezi subconstientul sa continue sa te distruga...si la polul opus este sa comunici, sa plantezi Binele in Sinele real prin verbalizare:

      Binecuvântă suflete, pe Domnul şi nu uita niciuna din binefacerile Lui! (David vorbea si planta semintele adevarului viitorului sau si starii sale)
      El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale;
      El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare;
      El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul (isi planta adevarul pe care il vroia pentru viata sa.)

      Am inteles mai bine acum. Ma pun pe citit. E fascinant acest subiect.

      Ștergere
    15. Despre dualismul bine-rău sau "marea bătălie" vorbea şi Branham şi a scris apostolul Pavel, numind cele două "legea firii pământeşti" şi "îndemnurile Duhului". Şi Pavel, şi citatul de mai sus spun că nu poţi "reforma vechea natură". Pavel spune că trebuie "răstignită", dar aceasta nu înseamnă neapărat "a ucide" sau "a anihila" definitiv. "Firea pământească" este ceva ce ne va însoţi în toată umblarea în acest corp fizic. Acuma fac legătura, că "răstignirea" (pe cruce) nu simbolozează o moarte ce anihilează, ci mai degrabă o izbăvire (răscumpărare). Deci, a "răstigni" firea pământească cu "poftele" ei nu înseamnă o trăire ascetică, în renunţarea la bucuriile acestei lumi, o reprimare continuă a dorinţelor, fie bune fie rele, ci constă mai degrabă în "Eliberarea de jocurile minţii" (titlul cărţii), în a "umbla călăuzit de Duhul" (nu de nişte simboluri şi pretinse vedenii) ci de SINELE, de partea divină care este în noi, şi este mereu conectată cu Divinitatea universală. Isus spune că "Duhul adevărului este în noi şi rămâne în noi în orice zi, până la sfârşit.

      Subconştientul este mai mult decât o carte în care scrii. Când ne naştem, el conţine deja toată informaţia necesară pentru a crea acest trup fizic. Şi Branham are momente când încearcă să-l descrie, el îl numeşte odată "inteligenţa" care există în natură, de exemplu când un copac "ştie" să îşi arunce frunzele şi să îşi coboara seva în pământ pe timpul iernii. Sau alt exemplu, păsările călătoare sau peştii care deşi nu au GPS, hărţi sau calendare, călătoresc mii de km şi se reîntorc la date fixe în exact acelaşi loc. Cum fac aceasta? Şi, ce este mai interesant, aceste necuvântătoare nici măcar nu au o religie sau un set de credinţe.

      Oamenii au cam pierdut aceste aabilităţi de "a se lăsa călăuziţi", asta însemnă trăirea "unilaterală", adică bazaţi doar pe minte, pe emoţii sau imaginaţie. Dacă această "inteligenţă", acest "subconştient", această "forţă de viaţă" este disponibilă plantelor sau animalelor, cu atât mai mult oamenii se pot "reconecta" la această forţă care este de fapt motorul oricărei vieţi. Şi este la îndemnâna tuturor ("Cuvântul este aproape de tine..."), nu este rezervată doar "celor aleşi" care "au Duhul Sfânt" pentru că aderă la un oarecare "Mesaj"!!!!!!!!!!!!!!!!

      În acest subconştient sunt "plantate" toate informaţiile necesare vieţii, toate emoţiile şi trăirile noastre, dar şi ale tuturor ancestorilor noştri. Este o arhivă uriaşă, care cuprinde bucuriile dar şi eşecurile şi traumele noastre. Este "omul din umbră" care conduce, şi care, în funcţie de informaţiile pe care le bagi sau le scoţi, îţi va determina starea care se va manifesta în viaţa ta.

      Ștergere
    16. "Domnul" (Isus) nu a trăit în starea de dualitate (căci este scris: "Am chemat pe Fiul meu din Egipt"). Din păcate, noi, indiferent ce credem sau nu mai credem, cam suntem "robi" ai acestei dualităţi. Şi vorbesc acum despre dualitatea ALTERNATIVEI. Adică, chiar dacă unii sunt poate mai mult interesaţi spirituali decât alţii, cei mai mulţi au o perspectivă în alb şi negru. Adică, ori sunt bolnav, ori sunt sănătos, ori mă bucur, ori plâng... Mai râu este când noi ne considerăm cei buni, drepţi şi sfinţi, iar ceilalţi sunt Izabele, Iuda, Core, Datan şi Abiram, fecioare neînţelepte, şi câte şi mai câte. Acei oameni trăiesc cea mai patologică stare a dualităţii.

      Aşe este şi cu Vechiul şi Noul Testament. Cel Vechi nu a fost fals şi cel nou nu este bun. Nu exista de fapt "bine şi rău", sau dacă există, sunt doar nişte aspecte diferita ale aceluiaşi unic SINE (sau YHWH). Isaia 45 (prost tradus de Cornilescu) spune: "Eu Domnul am creat făcut lumina şi am creat întunericul, am făcut Binele şi am creat Răul. Eu Domnul am făcut toate acestea".

      Oamenii din VT nu erau mai falşi decât cei din Noul sau din ziua de azi, şi cei din NT nu erau mai buni decât cei din Vechiul. Eliberarea nu este doar pentru cei din NT, ea există la fel de mult şi în VT. Şi, evident, şi pentru cei ce niciodată nu au intrat în contact cu Creştinismul.

      Biserica, chiar că este locul unde oamenii (mulţi dintre ei) merg ca să se simtă bine, de fapt păcălindu-se singuri. Ei rămân conştienţi că nu sunt ceea ce pretind, dar în faţa altor oameni vor să pară mai "pocăiţi". Aceştia sunt întruchipaţi în "pilda fariseului". Dar sunt şi oameni sinceri, care sunt conştienţi de starea lor "păcătoasă" şi nu încearcă să fie altcineva. Dar, de multe orim, aceştia rămân mereu într-o stare de auto-compătimire, se simt pierduţi, nu evoluează, (poate că au făcut vre-un "păcat" de care biserica ştie?) şi sunt marginalizaţi de ceilalţi membri care "dau bine"...

      Aici îi vedem pe cei care plantează mereu nefericire în subconştientul lor, pentru că degeaba se "smiorcăie" înaintea Domnului, prin faptul că (re)trăiesc mereu o stare jalnică, se mnenţin în acelaşi nivel ani de zile. Şi nici nu contează prea mult cât de mult vorbeşti sau rosteşti cuvinte (că Isus "a spus să nu repetăm multe cuvinte"), ceea ce contează este STAREA pe care o SIMŢI. De aceea apostolul a spus "Bucuraţi-vă neîncetat", pentru că în subconştint se imprimă mult mai uşor stările trăite decât cuvintele pe care le repetăm...

      Ștergere
    17. Multumesc pentru comentariu. E tot mai limpede.

      Am inteles mai mult si despre starea de tristete, nefericire a urmasilor mesajului.

      Nu sunt fericiti. Nu afiseaza bucuria mantuirii, a vietii, a frumusetii relatiilor, comunitatii etc. Parca sunt morti spiritual si sufleteste.

      Din pacate oameni minunati au fost expusi acolo ani si ani de zile la aceste stari, cuvinte acuzative, judecative, condamnabile, negative, apocaliptice si au devenit unii dintre cei mai nefericiti oameni de pe pamant, si carora le-a fost furata viata.

      Daca ai vazut Colonia Dignidad sau daca ai fost o orice adunare de la mesaj poti intelege mult mai clar ce se intampla in interiorul lor.

      Sunt traumatizati si abuzati tinuti "fortat" sa asculte si sa traiasca starile acelea nevrotice, nervii si sentimentele unui predicator al carui interior este putred, otravit si toxic. Cuvintele rele si negative aduc stari la fel, deoarece cand predicatorul tipa sau tot toarna otravurile lor de ani de zile formeaza personalitatea audientei.

      Asta e trist.

      Am vazut candva un clip video care m-a ajutat. Daca il gasesc pun link. E legat de vindecarea de traume din trecut.

      Ștergere
  7. Vai de mine ce erezi puteti voi sa scoateti uitati-va cu luareaminte la voi si ceea ce faceti caci aceste lucruri va vor judeca la fel cum exista falsi Cristosi tot asa voi sunteti cei falsi pe langa voi exista cei ce sunt adevaratii credinciosi voi inspirati numai erezi si asta am observat caci asa cum o adunare poate fi gresita in Numele Domnului Isus tot asa si voi sunteti cei gresiti care scoate aceste erezi la adresa Fr Branham aveti libertatea sa mai criticati si sa aduceti erezi cate doriti spor la treaba va pot spune fara sa gresesc la-ti ales pe baraba si nu pe Isus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez raspunsul siner si ca ne acorzi libertatea de exprimare, chiar daca nu reusim de fiecare data sa fim de aceeasi parere.

      Ștergere
    2. Domnul este pastorul meu: nu voi duce lipsa de nimic.
      2. El ma paste in pasuni verzi si ma duce la ape de odihna;
      3. imi invioreaza sufletul si ma povatuieste pe carari drepte, din pricina Numelui Sau.
      4. Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie.
      5. Tu imi intinzi masa in fata potrivnicilor mei; imi ungi capul cu untdelemn, si paharul meu este plin de da peste el.
      6. Da, fericirea si indurarea ma vor insoti in toate zilele vietii mele, si voi locui in Casa Domnului pana la sfarsitul zilelor mele.

      Ștergere
    3. Este usor sa spui :"Erezii,erezii"" deparca ai fi un calau din Evul Mediu,dar mai greu este sa aduci contraargumente la ceea ce se discuta pe acest blog.

      Asta ne arata neputinta unora de a-si sustine propriile crezuri.

      Ștergere
    4. Au trancanit toata ziua si au lovit in altii dar nu au dovedit niciodata ca Mesajul este corect. Neputinciosilor de branhamisti.

      Ștergere
  8. Vedeti un inger intr-o poza. Ca si simbol este deosebit de frumos si chiar este un inger cu un mesaj. Dar ca dogma si doctrina ar fi o erezie anticrista urita. Fratii de la Mesajul Orei si William Branham au facut ca si lucrurile frumoase sa devina urite cind au incercat sa le explice si sa le desluseasca. De aceea daca un anumit lucru are misterul lui trebuie lasat totul asa, deoarece ii ramane o frumusete divina in natura si in felul pe care Creatorul si Tatal Ceresc a rinduit-o. William Branham a stricat si unele lucruri misterioase si a incercat sa explice intotdeauna totul. Au gresit foarte mult si nu isi vor da seama de acest lucru niciodata.

    http://perfectmedia.tv/25-de-imagini-deosebit-de-frumoase-ale-naturii/

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe mine puteti sa ma batjocoriti si sa ma ocariti tot timpul caci cred mesajul orei si Fr Branham astazi suntem batjocoriti sub acest nume de catre falsi crestinii care sunt si zic ca sunt nu intamplator i-am intalnit in drumul meu care duce la viata eterna ,dar adevarat va zic voua cum am curajul sa ii spun si la Nelu Barz si la Lica caci sunteti cei falsi si nu va asteptati in loc de cununa veti primi uscaturi si pedeapsa eu Iacob Dan ereticul lui Branham si cred in Isus Cristos singurul Dumnezeu fara doctrina sau origini in vreun cult ca sunteti doar lipsiti de putere si har aveti doar intelepciune diabolica si rea credinta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un suflet bun care sufera. Ma rog sa fi binecuvantat.

      Ștergere
    2. Cei mai batjocoritori santeti voi branhamistii.Nimeni dintre oameni si din crestini nu au scapat de defaimarea si batjocura voastra.

      Ștergere
  10. Bietul om. Cica "" fara doctrina"" dar defapt au ridicat toate povestile lui Branham precum si toate rastalmacirile lui biblice,la rangul de doctrina.

    Pai ce cult mai vrei,daca sunt infundati pana in gat in cultul lui Branham sau lui Ewald Frank? Asta e cea mai pura forma de cult: Sa fi intr-o secta care are la baza cultul personalitatii .

    Apoi la ei nu poti sa te botezi daca nu crezi in povestile lui Branham din predici.Asta chiar daca crezi doar ceea ce au predicat apostolii adica mesajul Evangheliei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Isus avea nevoie de Ilie de Moise ei sunt cei care au venit pe pamant ca sa marturiseasca ca are sa vina cineva mai mare decat ei ,la fel acum a trimis profetul sau Fr Branham ca sa marturiseasca despre Isus ca are sa vina in curand si are sa rapeasca pe cei credinciosi acestea sunt semnele reveniri sale antichristul este deja aici si deja pune pecetea lui pe cei necredinciosi,dar timpul imediat urmator va hotari aceste lucruri semnele se vad deja si veti vedea cei 2 proroci care vor veni la evrei.Va veti da seama atunci de realitate pana atunci vorbiti de ereziile voastre la fel cum sunt adevaratii credinciosi si cei falsi sunt tot pe aici doar diferenta o face Cuvantul vorbit.Ceea ce va veni se va vedea in curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "" ...adevaratii credinciosi si cei falsi sunt tot pe aici doar diferenta o face Cuvantul vorbit ""

      Va zapacit rau Branham,ca sa-i credeti teoriile. Ce Cuvant a adus acest Branham?

      Domnul Isus ne spune cu totul altceva. Diferenta o fac roadele Duhului si pocainta,si nicidecum vreo litera mai deosebita.

      Odata cu venirea lui Hristos sa a venit si revelatia sau descoperirea . NU mai este profetita nici o alta descoperire. Apostolii si ei vorbesc de incheierea tuturor lucrurilor ,cand vorbesc ca ""...la sfarsitul vremurilor ne-a vorbit prin Fiul.."".

      Unde mai este anuntata in NT vreo descoperire care ar urma sa vina?

      Hristos este incheierea tuturor lucrurilor,implinirea legii. In El Dumnezeu a facut un nou inceput.Daca vrem sa aflam cine este Hristos citim scrierile apostolilor,care au primit cheile imparatiei. Si bineinteles scrierile lui Pavel,cel care a fost adaugat la numarul apostolilor din pricina caderii lui Iuda. Biserica este intemeiata pe invatatura celor 12 apostoli. Deci nu mai este necesara si nici anuntata vreo alta revelatie sau descoperire speciala,sau vreun mesaj sau vreo evanghelie care sa ne aproprie de Dumnezeu.

      Hristos S-a jertfit odata pentru totdeauna.

      Voi ati picat in capcana lui Branham ,care si-a ridicat propriile teorii si rastalmaciri la rangul de revelatie si descoperire. De aceea este atata rautate, barfa si proroci mincinosi in mijlocul vostru.Fiindca nu stati pe cuvantul lui Hristos,ci pe evanghelia straina a lui Branham.

      O evanghelie straina de harul si bunatatea lui Dumnezeu,venite prin Isus Hristos si explicate de apostoli.

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.