duminică, 17 aprilie 2016

Ewald Frank da cu pumnul in masa

Nimic nou in speech-ul lui Ewald Frank de pe luna aprilie 2016, in afara de niste pumni si palme date in masa, mai cu fermitate decat in alte predici.

De 25 de ani spune aceleasi povesti slabe si fara continut, fara esenta, fara putere de transformare, si mai trist 99% neadevarate. 

Isi apara cu disperare slujba de parca nu ar avea-o si este necesar mereu sa o redovedeasca ori de cate ori spune ceva. 

Boooring! Este cel mai plictisitor predicator mondial. Cineva sa ii dea o diploma in acest sens! Noroc ca ne mai trezeste cu niste pumni in masa.

Psihologic vorbind, el isi tradeaza neincrederea in propria chemare cu astfel de mesaje.

Acum, iarasi-iarasi-iarasi si iarasi, ataca pe toti pentru lucruri DE NIMIC. In special ca unii au tradus sau au reprodus "gresit" afirmatiile lui Branham de la raul Ohio din 1933.




Hei, fratele Frank, se preface ca nu stie ca problema reala e la Branham nu la Peary Green sau altii deoarece Branham a spus de multe ori si ca "el va premerge a doua venire" si ca "mesajul va premerge" asa ca din nou, si din nou, in loc sa demaste adevaratul mincinos, pe Branham, el acuza din nou fratii.

Ce metoda ieftina de manipulare, frate Frank.
Branham a zis si asa, si asa, de mai multe ori, asa ca e TOTAL INUTIL CE SPUNE AICI! 

Branham a facut asa cu tot mesajul lui. Are cate doua-trei-patru variante la fiecare subiect atat de haotic este, in loc sa aiba 2-3 dovezi, are variante diferite. Dar problema este mai grava decat asta. Mult mai grava.

Cosmarul cel mare al celor ce urmeaza mesajul: Branham nu a spus niciodata despre asa ceva pana in 1952. Abia dupa ce a auzit o prorocie in acest sens, de la o sora penticostala, care ani mai tarziu i-a profetit si moartea lui Branham, a inceput sa vorbeasca, retusand prorocia respectiva in favoarea lui. 


Deci: Din 1933 pana in 1952 - aproape 20 de ani!!!! BRANHAM NU A SPUS NICIODATA NIMIC DE VOCE SI TRIMITERE! In nici una din predici, marturii, discutii, anunturi sau brosuri editate in campaniile lui intre 1933 si 1952 niciodata nu a spus despre asa ceva!!! 

De ce? Pentru ca nu a avut ce sa spuna. 

Pentru mine chiar si acum dupa 3 ani de cand stiu asta, este inca socant! 

Desi am experimentat vindecarea de trecutul sectant si dureros, in mare parte, si sunt fericit, luptator, visator, uneori totusi simt ca ma doare. 

Uneori cand imi amintesc si analizez niste lucruri din trecut, intelegand si psihologic ce inseamna acelea, ma frustreaza faptul ca am fost inselat si mintit si ca am pierdut zeci de ani in secta asta falsa si mincinoasa!

Cititi aici dovezile:

http://mesajul.blogspot.ro/2014/03/la-raul-ohio-in-1933.html

Studiu clar despre evenimentul inexistent.


Doar contradictii cu evenimentul de la raul Ohio. Branham a inventat si a mintit.

Cu ce nimicuri pierde Ewald Frank vietile si destinele oamenilor care il cred. 

Eu cred ca este o pierdere imensa pentru un predicator "international" sa risipeasca ani de zile cu asemenea nimicuri, care oricum, NU FOLOSESC NIMANUI LA NIMIC. 

Il afecteaza pe el, deoarece anumite citate ale lui Branham, ii scade din autoritatea lui asupra altor adunari de la mesaj. Si vrea sa le desfiinteze.

Este singura pierdere ce o are, dar se vede ca sufera din egocentrism, dand cu pumnul in masa amenintator. Vrea totul pentru el. Vrea sa fie absolut in tot ce spune si ce crede. 
Ce naivitate. Ce ambitie egoista si rautacioasa. Diabolica chiar. 

Daca ar fi depus acelasi zel si ambitie pentru a da invatatura practica si plus de valoare reala celor ce il urmeaza, ar fi realizat mult mai mult. 

Daca in cele apr 20 de minute ar fi vorbit de ex despre: "5 moduri in care o adunare poate fi unita cu Dumnezeu si unii cu altii" sau "Cum pot pastorii sa fie lideri desavarsiti?" "Ce talanti au crestinii?" ori ceva de genul: "Rolul Bisericii in familie si societate" sau orice alt subiect biblic cu VALOARE PRACTICA care si reflecta probleme din adunari, si sa fi ajutat audienta in mod real. In aceste timpuri dificile oamenii au nevoie de afle cum pot birui ispite, depresii, greseli, blocaje, necazuri, cum pot avea propasire, progres, inaintare, slujire de calitate, succes in actiuni, cum pot folosi tot ce a pus Dumnezeu in ei pentru slava Lui si binele altora.

Dar asa cum a vorbit el, e ZERO TOTUL. Zero valoare in ce spune, zero valoare al subiectului, zero valoare adaugata ascultatorului. Doar risipa, risipa, risipa.


Psihologic vorbind, daca analizati discursul sau, in realitate,
 Ewald Frank nu se adreseaza "adversarilor" imaginari, ci se adreseaza intentionat celor din adunare, care il cred deja, (adresandu-se, cica, altora) si pe care, prin aceasta metoda, doreste sa ii tina in continuare in frica si falsa siguranta. 

Este un joc psihologic manipulativ. Manipuleaza ascultatorii.

El hraneste astfel egoismul si mandria celor care il urmeaza si oarecum le (re)confirma ca ceea ce cred ei "despre el este adevarat." Asta le da lor satisfactie mare. Ei dau din cap aprobator si zic "Amin. Slava Domnului pentru claritate." 

Sarmanii de ei, ce prostuti. Ce naivi.

Intrebati orice psiholog ce inseamna asemenea speech, si limbajul trupului, tonului acestui batran si slab predicator. Daca mai cunosti si mesajul si Biblia pe deasupra atunci totul este evident.


El lucreaza cu succes la intimidarea audientei lui, ca nu cumva acestia, vreodata, sa se gandeasca sa il paraseasca! 

Ascultati.

Ii demonizeaza pe toti cei din afara miscarii sale, ii face sa para falsi, gresiti, ca nimeni din cei care il urmeaza acum, sa nu aiba unde sa plece, daca intr-o zi ii va incerca gandul de a pleca afara din gruparea asta. 

Asta este manipulare de om fara suflet, fara minte, fara Dumnezeu. Se joaca de-a religia cu sufletele oamenilor.

De ce cere acest predicator oamenilor sa creada lucruri care nu pot fi dovedite nici de evenimente nici de Biblie? 

Are voie un predicator sa faca asa ceva? Nu, nicidecum.

Experientele cuiva, chiar si reale daca ar fi, ar face oamenii mai buni? Nu cred. Cele ireale, nici macar atat.


Frank spune pe fata, ca tragedia reala ca subiectul de baza este ca oamenii nu mai cred slujba lui, ci sunt conectati cu ce a zis Branham cu privire la revenirea lui, sau alte lucruri cu invierea, cortul, tunetele etc. Asta il doare. 


De ce ar trebui el sa detina monopolul asupra credintei oamenilor? Este dictator sau de ce vrea neaparat asta?

Manipularea in sectele acestea ating cote alarmante. Imi amintesc si de liderii abuzatori si manipulativi de genul lui Jim Jones si Paul Shaffer de la Colonia Dignidad.




Trailer film


Recomand filmul "Colonia Dignidad" care se refera si interfereaza cu secta de la mesaj din America de Sud, dar care a pornit din adunarea lui Ewald Frank din Krefeld. 

Aici jos poate fi vizionat filmul, este cu subtitrare in limba romana, (mie mi-a mers la test doar mai jos la a treia fereastra video dupa mai multe clickuri): 

http://www.cinemahd.ro/colonia-2016-online-subtitrat.html

Amenintarile, agresivitatea si tipetele sunt specifice nevroticilor din mesaj incepand cu Branham. Pastorul Paul Shaffer a fost introdus si botezat la mesaj de catre....Ewald Frank. Toti din colonie erau din Krefeld sau din imprejurimile acestuia.



Asta recent am auzit-o. Poate fi adevarat? Totul e posibil nu asa ne-a invatat Branham?

De aceea presa din Germania l-a acuzat pe Frank ca a ascuns unul din locotenentii lui Paul Shafer care fugise de autoritati. 

M-am gandit in timp ce ma uitam la film, ca fiecare adunare de la mesaj este o mica Colonie Dignidad. La prima adunare din Cluj unde am fost sigur e asa, dar in alta forma. Am scris in articolul "Cosmarul", despre asta. 

Aceste grupari cu liderii lor total incompetenti, necalificati, nepregatiti sa lucreze cu oamenii, distorsioneaza grav frumusetea si sufletele oamenilor buni si sinceri. Le distruge incet, dar sigur, viata. Le planteaza ura si dispret fata de viata, societate, arta, cultura, educatie etc.

Apoi fiecare suflet, spirit si minte din mesajul lui Branham poarta aceasta samanta a urii, a controlului vietii altora, a dominarii si a minciunii.


P.S.: Frate Frank, esti cel mai inselat predicator, deoarece toata povestea cu raul Ohio nu a fost si nu este adevarata. Nici cu Ilie-Branham, din Maleahi 4:5, nu e adevarata. Nici descoperirea tainelor. Practic, nu exista nici un mesaj. E frauda. 

Esti inselat si ai devenit un inselator fara voie. 


Deci cu adevarat pierzi timpul, viata, destinul si banii altor oameni. Furi vietile oamenilor facandu-i sa creada ca in viata ta a fost candva o experienta, care nu foloseste oricum, nimanui! Dar chiar nimanui.



Si pe langa astea toate sa afli ca nu a existat nici o trimitere supranaturala in 1933, ar trebui sa trezeasca oamenii din somnul mortii in care sunt. Urgent!

Aici aveti dovezile despre faptul ca la raul Ohio in 1933 nu a fost nici un eveniment special si nici o trimitere supranaturala.


Este totul o falsificare:



https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/06/18/botez-de-3000-de-oameni-in-lima/

79 de comentarii:

  1. Trebuie sa comand o Diploma - pentru cel mai plictisitor predicator mondial: Ewald Frank. De zeci de ani nu spune nimic decat povestile astea.

    Observ ca Ewald Frank nu are nici macar o singura invatatura sanatoasa care ar apropia urmasii lui mai mult de Dumnezeu, de schimbare, de umplere cu Duhul Sfant...NIMIC NIMIC NIMIC.

    Poate de asta se si dezbina atata si se cearta si se urasc ei intre ei.

    TARA ARDE, POPORUL SE AFLA IN MARE DIFICULTATE SI MOSUL ISI APARA SLUJBA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine spus Lica,atat in articol cat si in comentariu.

      Intradevar de 18 ori spune Branham ca mesajul va premerge...si de 19 de ori spune ca mesagerul va premerge. :)

      Sau mai bine sa-i lasam pe martori sa spuna ce au auzit .Dar ooops!...Nu e nici macar un martor in 83 de ani care sa confirme presupusul eveniment din 1933. Asta da eveniment supranatural. Foarte sublim. No comment.

      Ștergere
    2. Nu stiti ce vorbiti pocaitiva si nu mai criticati

      Ștergere
    3. POCAIESTETE TUBRANHAMIST SI FRANKIST MINCINOS!

      Ștergere
  2. A ramas in istorie.

    2005 - Fostul caporal nazist Paul Schaefer, fondatorul enclavei germane Colonia Dignidad din Chile, condamnat pentru pedofilie şi acuzat de torturarea deţinuţilor în timpul regimului lui Augusto Pinochet (1973-1990), a fost arestat în Argentina.

    http://www.descopera.ro/dnews/13964422-11-martie-ziua-care-sta-sub-semnul-catastrofelor-naturale

    RăspundețiȘtergere
  3. Am pus linkul filmului sub trailer, film care a aparut si in online subtitrat in limba romana.

    Asta seara ma uit. Desigur ca filmul nu poate reda niciodata din durerea, suferintele oamenilor si abuzurile, rautatea, ura, crima, violul, fanatismul si nebunia religioasa a urmasilor mesajului prostiti de liderul lor.

    Toti sunt asa. Diferenta este data de nivelul nebuniei liderilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut filmul...e reusit, si spune multe despre controlul asupra oamenilor prin religie, frica si minciuna.

    Am vazut la cei de la mesaj de acolo aceeasi prostie, naivitate, supunere prosteasca, incultura si mai ales acelasi demon de a pretinde dreptul asupra vietii altor oameni, cum este aproape peste tot in secta asta groaznica.

    Merita vazut!

    Daca l-ati vazut dati un comentariu va rog cu parerea voastra.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interviu interesant:
    http://www.reuters.com/article/us-germany-chile-sect-idUSBRE8480MN20120509

    RăspundețiȘtergere
  6. Ganditi-va.

    A creat probleme care in realitate nu sunt probleme.
    Asta este esenta manipularii in politica si religie: creerea unor probleme imaginare la care aduci tu solutia si prin asta iti pastrezi statutul de idol.

    A creat probleme false si tot el a dat solutiile. Si oamenii care il asculta raman uimiti de capacitatea lui.

    Prin asta isi "confirma" unicitatea rolului sau de "unic predicator mondial"

    RăspundețiȘtergere
  7. Istoria acelor cuvinte vine din cateva prorociri din doua adunari.

    Doar in acest context este descris in cartea mentionata, NICIDECUM ca si voce la Ohio.
    Cuvintele originale sunt asa: "Asa cum Ioan Botezatorul a fost trimis ca premergator a primei veniri a lui Cristos, tot asa El il trimite pe acest evanghelist si altii ca ei sa miste pe oameni si sa-i pregateasca pentru a doua Lui venire". Ele sunt prorociri, sau interpretari ale unor vorbiri in alte limbi.

    Apoi si prorocita Anna Schrader, a profetit intr-o adunare in care era Branham, urmatoarele: "Asa cum Ioan Botezatorul a fost trimis sa pregateasca prima venire a lui Cristos, tu si alti evanghelisti, sunteti trimisi sa pregatiti a doua Lui venire".

    Dupa ce a auzit Branham aceasta profetie, o preia, o modifica, o scurteaza dand dovada de egoism scotand pe alti slujitori afara ("Asa cum Ioan Botezatorul a fost trimis sa pregateasca prima venire a lui Cristos, mesajul tau va pregati a doua Lui venire".) si o plaseaza inapoi in 1933 la raul Ohio ca si continut de text desi, repet, pana aici in nici una din cartile, predicile, brosurelele, marturiile sale nu apare nimic despre vreun Glas din Cer, sau vreo insarcinare la serviciul botez din iunie 1933.

    ABIA IN 1952 INCEPE SA VORBEASCA DESPRE O VOCE SI DESPRE O INSARCINARE LA OHIO IN 1933 !

    DIN 1933 PANA IN 1952 NICAIERI NU SPUNE SI NU SCRIE SI NU SE SPUNE DE INSARCINAREA "SUPRANATURALA" CU VOCE DIN CER, ETC. Nicaieri !

    Ba chiar e intrebat ce a fost, caci el le-a zis ca a fost ceva stea, iar el raspunde "NU STIU".

    Acest "nu stiu" a mers aproape 20 de ani pana cand aceste profetii despre evanghelisti s-au dat si pe care el le-a confiscat pentru sinele lui.

    MINCINOSUL DE BRANHAM SI VAI DE CEI CE URMEAZA INVATATURILE LUI SUNT INVATATURI FALSI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiati ca ?

    La botezul din 1933 la raul Ohio s-au botezat putin peste 1000 de persoane?

    Branham a spus in :
    -Martie 1950 (erau probabil 10000 de asistenti)
    -13 August 1950 (in luna August, am botezat 500 de persoane si erau probabil 10000 de asistenti)
    -20 August 1950 (am botezat 500 de persoane si erau mii de asistenti)
    -5 Mai 1950 (erau probabil 10000 de asistenti)
    -13 August 1950 (in luna August, am botezat 500 de persoane si erau probabil 10000 de asistenti)
    -20 August 1950 (am botezat sute de persoane si erau mii de asistenti)
    -5 Mai 1951 (in luna Iunie, si erau probabil 10000 de asistenti)
    -17 August 1952 (in luna Iunie,)
    -9 Mai 1953 (am botezat 500 de persoane si erau 3000 de asistenti)
    -1 Martie 1954(am botezat 500 de persoane)
    -14 Martie 1954 (am botezat 500 de persoane)
    -15 Mai 1954 (Erau literal miilioane)
    -24 Iunie 1954 (am botezat 500 de persoane si erau mii de asistenti)
    -17 Ianuarie 1955 (in luna Iunie, am botezat 200 sau 300 de persoane si erau sute si sute de asistenti)
    -23 Ianuarie 1955 (in luna Iunie,1933)
    -27 Februarie 1955((in luna Iunie, si erau aproape 7000 sau 8000 de asistenti)
    -April 1955 (am botezat 500 de persoane)
    -24 Iulie 1955(am botezat 120 de persoane si erau 500 de asistenti)
    -11 Martie 1956 (am botezat 500 de persoane)
    -30 Septembrie 1956 (In fata a mii de asistenti)
    -15 Ianuarie 1957 (am botezat sute, de persoane)
    -2 Octombrie 1957 (Zeci de mii si mii de ori)
    -10 Februarie 1960 (am botezat 500 de persoane si erau probabil 10000 de asistenti)
    -16 Iulie 1960 (mii de oameni stăteau acolo)
    -12 Aprilie 1961 (am botezat 500 de persoane)
    -27 Mai 1962 (am botezat in 1936)
    -23 Iunie 1962(am botezat 500 de persoane, in 15 Iunie , 1933)
    -26 Iulie 1962 (am botezat in 1930 si erau probabil 10000 de asistenti)
    -30 Decembrie 1962 (am botezat in fata multor oameni)
    - 27 Ianuarie 1963 (in luna Iunie, am botezat 500 de persoane si erau sute si sute de asistenti, 4000 sau 5000, poate mai multi)
    -19 Martie 1963 (in luna Iunie, am botezat sute si sute de persoane)
    -30 Noiembrie 1963 (in 15 Iunie , am botezat 500 de persoane si erau 5000 de asistenti)
    -5 April 1964 (erau 5000 de asistenti)
    -12 April 1964 (in luna Iunie,1933, am botezat aproape 1000 persoane si erau 10000 de asistenti)
    -19 April 1964 (In 1933, am botezat 500 de persoane si erau 5000 de asistenti, mi de mi de ori de persoane au auzit)
    -27 April 1964 (In 1933,in mijlocul lui Iunie, erau 7000 sau 8000 de asistenti, )
    -19 Februarie 1965 (in 1933 , am botezat 500 de persoane)
    -"Jesus Christ the Same, Yesterday, Today and Forever" (in luna August, am botezat 130 persoane si erau 3000 de asistenti)

    un mic calcul! 500 x 2 minute/persoana = 1000 min sau 16h 30 min ! Daca la ora 14 el avea doar 17 persoane botezate inseamna ca la ora 6h 30 dimineata urmatoare a terminat botezul! Nu prea cred! Asta calculat la doua minute per / persoana, fara oprire, ceea ce nu prea cred ca e posibil!

    Adi 24 mai 2014, 18:32

    Intrebari pentru fratii din mesaj:

    -cand a botezat Branham in raul Ohio?
    -cati a botezat Branham la raul Ohio?
    -cate persoane erau pe malul apei?
    -cate persoane au auzit vocea?
    -cate persoane au auzit vocea?
    -daca mii de oameni au auzit vocea si au vazut lumina, de ce oamenii i-au spus ca e doar o "iluzie mintala"?
    -unde sunt articolele din atatea ziare?
    -de ce gasim doar acest text de ziar in care se spune ca Branham a botezat 14 persoane?

    RăspundețiȘtergere
  9. O noua zi, o noua cifra. Daca juca cifrele la lotto, ar fi castigat candva si marele premiu :)

    Asta numesc ei "Sunetul sigur?" sau "ABSOLUT" ????

    RăspundețiȘtergere
  10. Si in luna martie a spus aceleasi lucruri ca si de zeci de ani incoace.

    Acum preseaza mai mult pe el, pe ce spune el, pe cum o spune el, pe chemarea lui, pe siguranta lui, pe ideile lui. Repeta la nesfarsit lucruri care nu sunt si nu dau valoare nimanui.

    http://www.ultimachemare.ro/blog-post/sumar-video-martie-2016/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ""...mesajul tau va premerge a doua venire..."".

      Frank nici macar nu predica ceea ce a predicat Branham. Vorba ta Lica,mesajul lui Branham era centrat in jurul persoanei lui ca inger,Ilie,Dumnezeu in trup,norul ca semn al Fiului Omului..etc.

      Frank predica doar botezul,dumnezeirea iar apoi da cu bata in balta si sustine sus si tare ca vocea aceea pretins divina i-ar fi spus sa predice doar Cuvantul.

      Pai Cuvantul e una,si ceea ce a predicat Branham adica pretinsul mesaj premergator e alta. Branham a predicat lucruri pe langa Cuvant ,si prezentate ca ""descoperiri,revelatii"".

      Deci ce mesaj premerge a doua venire ,si ce mesaj predica Frank? IN nici un caz nu predica ceea ce a predicat Branham.

      Ștergere
    2. O mica adaugare:Vocea de pe geam de la 6 dimineata i-ar fi spus sa predice doar Cuvantul. Daca Frank ar predica doar Cuvantul atunci nu ar mai predica mesajul. Dar vocea de la Ohio sustine ca MESAJUL LUI BRANHAM va premerge a doua venire. Deci vocea din 1933 e in contradictie cu vocea din 1962 ,care i-ar fi spus lui Frank SA PREDICE DOAR CUVANTUL.

      Frank se agita aiurea si se contrazice urat de tot,fara sa isi dea seama de asta.

      Ștergere
    3. Problema principala este ca oamenii se bazeaza pe experienta altora, fie reale fie nu si asta este cea mai mare tampenie.

      Experienta altuia cel mult te poate inspira pentru ca TU SA FACI CEVA, tu sa rodesti, tu sa demarezi prin credinta o adunare, o miscare, o fundatie, o asociatie, orice pune Dumnezeu in tine si prin asta sa iti implinesti menirea, chemarea, destinul. Nu sa stai sa asculti 30-40 de ani un predicator care incearca sa explice niste subiecte de teologie biblice, intr-un mod in care el le vede ca sunt bune.

      ESTE O PROSTIE SA FACA CINEVA ASA CEVA!

      Trcem prin viata ascultand un pretins profet, rob, pastor, lider care nu numai ca habar nu au ce spun, dar prin respectivele explicatii nu dau valoare altora cu nimic.

      Cu absolut nimic!

      Eu v-am spus de n-spe ori, treaba voastra ce faceti cu viata voastra oameni buni!

      Ștergere
    4. Asta asa e.Credinta fara fapte este moarta. Nu au nici faptele credintei fiindca multi sau imbolnavit dintre ei si unii chiar au si murit,si nici faptele bune care ""sunt o jertfa placuta lui Dumnezeu"" ,dupa cum spune Pavel,Petru si altii.

      Deci nu au nimic din cele de mai sus,dar ei se mandresc ca au totul. Prin asta ne arata ca nu au nici o valoare. Au doar revendicari absurde de genul ::""Noi suntem Mireasa..."". Dar se fac ca uita ca Mireasa are untdelemn adica Duh,si acest Duh produce cele enumerate mai sus. Nu scrie niciunde ca Mireasa are litera sau Cuvantul stricto senso.

      Ștergere
  11. Ce spuneti despre afirmatia lui Branham din aproape fiecare adunare: "iau sub controlul meu fiecare spirit din aceasta audienta".

    Deci nu numai ca cere toata ziua oamenilor sa creada ca el este profetul -crezi ca sunt profetul lui Dumnezeu?- ci si anunta controlul asupra audientei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inchipuirile lui Branham.Mai bine si-ar fi luat lumea lui interioara sub control.Si era mai bine si pentru cei apropiati,si pentru ceilalti care credeau orbeste in el.


      Ștergere
    2. Super raspunsul, Peter!

      Se pare ca a luat bine sub control audienta, de mai bine de 50 ani. Bine ca unii au reusit sa-i mai scape din gheare...

      Ștergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=h9_r3bbKMwU urmarit-i aici un om nevrotic exact ce vorbeai mai sus Lica si sunt foarte multii ca acest individ.
    Amenintarile, agresivitatea si tipetele sunt specifice nevroticilor din mesaj incepand cu Branham. Pastorul Paul Shaffer a fost introdus si botezat la mesaj de catre....Ewald Frank. Toti din colonie erau din Krefeld sau din imprejurimile acestuia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand orbul conduce un alt orb, si nevroticul vorbeste despre depresie...

      Nu valoreaza nici 0,2 bani toata urlatura lui Berki...

      Ștergere
    2. Abel imi pare rau ca vb asa despre fr BERKI el este un om sincer si care sta cu Mesajul Orei fata de ceilalti predicatorii care se predind a fi cineva aa ca tot respectul pentru fr GHIURI BERCHI

      Ștergere
    3. O fi Berki sincer, dar a "sta cu Mesajul" nu este de doua ori o virtute...

      In primul rând, a sta pentru mine înseamnă a STAgna, a nu evolua, a nu se dezvolta, a nu creşte, a nu se transforma. Statul înseamnă a "bate pasul pe loc", sau "a se învârti în cerc".

      Iar în al doilea rând, "Mesajul Orei" reprezintă pentru mine minciună, manipulare, pretenţii grandomane şi multe alte lucruri nu neapărat pozitive.

      Chiar dacă unora ideea de "a sta cu Mesajul" reprezintă un ideal nobil, fidelitate, credincioşie, etc. în realitate, este "Apă stătută - MOCIRLĂ"

      Mai bine ieşeai dacă spuneai că "evoluează în Mesaj", trebuie să existe o dinamică, creştere, dar "a sta" e chiar cea mai rea dintre opţiuni.

      Shalom
      Abel

      Ștergere
    4. Ei chiar ca stau in suc propriu ,animati de frici apocaliptice .S-ar si muta la adunare,daca ar putea.Pastorii de la mesaj sunt cei mai perfizi pastori.De ce? Fiindca dau impresia ca sunt cei mai sfinti si pe o treapta superioara altora,cand in realitate pe multi ii intereseaza doar banu` enoriasilor amarati. Isi ridica case peste case dand dovada de ambitii ""lumesti"",apoi tot ei predica sa lasam lucrurile acestei lumi deoparte fiindca revenirea Domnului este foarte aproape, si "'nu mai e timp de altceva"". Observati ipocrizia si fatarnicia?

      Deci pentru mine pastorii din cadrul mesajului ,fie ei branhamisti sau frankisti,sunt cei mai perfizi si ipocriti pastori intalniti.

      Macar baptistii sau penticostalii nu te indeamna sa ramai sarac si fara studii,apoi ei in ascuns sa isi ridice case .

      Viata ma invatat ca daca un pastor urla cand predica,asta nu inseama ca e un om transparent si cu coloana vertebrala. Ei predica asa fiindca simt nevoia sa isi dea importanta si sa se simta deasupra celorlalti. Dar in ascuns se folosesc de banii din zeciulelile oamenilor. Deja se stie treaba asta cu zeciuiala ,ca e o problema grava in cadrul mesajului,atat in branhamism cat si in frankism.

      Ștergere
    5. poate unii se folosesc de zeciuieli dar nu totii si cel putin fr ghiuri care il cunosc nu sar folosi de zeciuiala

      Ștergere
    6. Respect organizatiile religioase si non-religioase care prin ce fac, ajuta oamenii, ii educa, ii hranesc, ii imbraca, fac programe de ajutor in inchisori, in spitale, in firme, in institutii diferite.

      M-am inscris pe lista de voluntariat unora dintre ele si am fost bucuros si m-am simtit din nou util, folositor, sa prestez activitati pentru ei, de la plantare de copaci si consiliere la vizita in inchisoare, identificare nevoi comunitare si distribuire alimente, carti educationale, Biblii, carti educative pentru copii, pentru lideri..etc.

      Se pot face atat de multe lucruri bune chiar si fara bani daca altii pregatesc contextul necesar.

      Adunarile de la mesaj sunt cele mai parazitare comunitati din societate, in acest sens. Ei nu au nici o actiune caritabila sau de alta forma asa cum Cuvantul lui Dumnezeu le spune toata ziua.

      Nici nu pot fi vreodata, atata timp cat ideile otravitoare anti-viata, anti- societate, anti- educatie, anti-cultura de la Branham si altii, le guverneaza si manipuleaza viata si deciziile.

      Sunt adunari ratacite fara pastor, fara viziune, fara claritate, fara Dumnezeu, fara directie. Oamenii buni de acolo sufera mult din cauza asta...dar cui le pasa de ei?

      Se va ridica si la ei un om cu mintea innoita de Adevarul biblic vreodata ca sa ii ajute?

      Sa vedeti dupa moartea lui Ewald Frank ce scandaluri vor fi.

      Dar poporul, va fi din nou dezbinat, imprastiat, lasat de pomina deoarece liderii nu au fost invatati ca cel mai important lucru este OAMENII!

      Evanghelia a fost data pentru OAMENI! DOMNUL A MURIT PENTRU OAMENI! Ei sunt chemati sa slujeasca OAMENILOR, nu ideilor lui Branham si Frank! Dar cine vede? Cui ii mai pasa de adevar?

      Ștergere
    7. Eu cred ca zeciuiala, sau cat decide fiecare sa dea ca sa sustina lucrarea trebuie folosita de lideri, de comunitate pentru progresul respectivei adunari.

      E un lucru rusinos, zic eu, ca dupa zeci de ani, adunarea sa nu aiba bugete stabilite pentru indeplinirea responsabilitatilor ce le are fata de Evanghelie, frati, surori, tineri si mai ales fata de societate.

      De ce in sectele astea cineva papa banii si poporul si lucrarea in sine nu propaseste?

      Eu cred ca un motiv important este din cauza invataturii false care spune ca "toti banii trebuie sa mearga la pastor."

      Asa si-a ascuns si Branham smeritul, peste 3 milioane de dolari la saltea, dar un post de radio sau televiziune, sau o cantina, sau un orfelinat in India, unde a vazut atata foamete si disperare nu a fost in stare sa infiinteze. Vai ce fatarnic!

      Fatarnicia si ipocrizia este mai rea decat banii insasi la mesaj.

      Banul nu este nimic rau. Omul care pune mana pe el defineste daca banii, afacerea, castigul va fi inspre binecuvantare sau blestem.

      Ewald Frank a spus public ca este foarte bogat. A zis ca are firme, actiuni la companii de succes din Germania...

      Toate zeciuielile din intreaga lume merg la Ewald Frank. Am auzit ca a deschis recent ceva activitati in Africa in cateva zone extrem sa sarace. Dupa 50 de ani era si timpul.

      Dispretuiesc ONG-urile religioase de la mesaj care aduna si papa banii iar membrii lor sunt saraci, lipsiti, ne-educati, cu multe probleme sociale si economice.

      Acestea NU ADUC SOLUTII credinciosilor, oamenilor, societatii.

      Acestia sunt atata de negativisti incat ei GASESC PROBLEME LA FIECARE SOLUTIE.

      Ștergere
    8. Aberatii la minut.

      Daca nu aveti ce face puteti sa vizionati acest interviu care contine si intrebari cu raspunsuri. Evident raspunsuri de foarte slaba calitate si extrem de confuze.

      Un exemplu este de la minutul 22.40,unde Ewald Frank critica pe cei care aduc invataturi gresite preluate de la Branham.Apoi tot el de la minutul 23.07 spune ca ""tot ceea ce a spus fr.Branham isi are originea in Biblie,si tot ceea ce a spus el ne aduce inapoi la Biblie"". :))

      Deci dupa ce ii critica pe cei care preiau diferite invataturi de la Branham,tot el spune ca ceea ce a predicat Branham e din Biblie si ne intoarce inapoi la Biblie.

      Bravo fr.Frank. Cred ca vrei sa ne arati ca nu mai gandesti ceea ce spui.

      Apoi mai este intrebarea despre zeciuiala de la minutul 41:55, unde Frank spune ca pastorul care aduce Evanghelia trebuie sa traiasca din Evangheliei!.Ce fals si stupid...Ap.Pavel spune ca ""fiecare sa lucreze cu mana lui,sa dea si celui lipsit"". Unde invata Pavel ca pastorul sa traiasca din predicarea Evangheliei? Evident niciunde.Doar in mintea acestor zapaciti intalnesti asa ceva, ca sa isi justifice pozitia care o au.

      Si nu in ultimul rand de la minutul 29.14 intrebarea despre cum trebuie sa se pregateasca Biserica lui Hristos pentru revenirea Lui. Un raspuns mai aiurit si confuz nu am intalnit. Frank ii pune limite lui Dumnezeu si da de inteles ca daca esti in vreun cult anume nu esti pe placul Domnului. El ""uita"" ca relatia unui om cu Dumnezeu este personala,nu la nivel de grup. Ceea ce predica Frank e o religie dogmatica mascata.Aceeasi mentalitate a avut-o si Biserica Catolica in Evul Mediu privitor la alti oameni care gandeau si credeau diferit. Deci avem deaface cu un sectarism dogmatic.

      https://www.youtube.com/watch?list=UUPLAYER_apbmro&v=etKxV1ED-7A

      Ștergere
    9. E una ca pastorul sa traiasca din Evanghelie (adica adunarea sa ii creeze un mijloc de trai decent, un venit bun, daca se ocupa numai de slujire) si alta este sa traiasca din TOTI BANII adunarii.

      Daca asta se intampla, ajungem ca pastorul traieste in lux iar bugete pentru misiune, saraci, dezvoltare, activitati si alte responsabilitati nu mai exista deoarece le mananca pastorul cu familia lui.

      Am vazut si faze total invers la cateva adunari. Opusul celorlalte cazuri.

      Pastorul nu aduna zeciuiala deloc dar el, pentru ca iubea sa ajute, sa slujeasca el se ocupa cu vestirea, slujirea si sacrifica din banii familiei lui, gazduia uneori frati, iar adunarea nu intelegea ca este resposabilitatea ei sa ajute liderul.

      Trebuie echilibru. Trebuie viziune. Trebuie maturitate. Pana atunci toate merg anapoda.
      Dar trebuie sa se intoarca fiecare de la invataturi false la Biblie si in cazurile in care nu au toate raspunsurile acolo, sa inteleaga si sa lucreze in conformitate cu bunul simt, uman, divin. Asta nu este greu.

      Ștergere
  13. Este vorba despre nevoia psihologica -constienta sau inconstienta- de a impresiona si de a convinge printr-o dominare in forta a argumentelor.

    Mie imi plac in general predicatorii dinamici, in sensul in care combina intelept, prin Ungere si cuvantul si inspiratia si carisma, dar acum inteleg mai bine ca e diferenta intre dinamismul spiritual si tendinta controlativa prin discurs impunator.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nevrotismul se transmite prin benzile inregistrate cu multa dragoste de cei doi pe care Branham i-a iubit asa de mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. Analele mascariciului - Mein Kampf..., Der größte Kampf..., Lupta cea mare - Jeffersonville, Indiana, S.U.A. 11 martie 1962


    În călătoria aceasta au venit mulţi la noi cu vise. DOMNUL Isus
    nu a dat greş niciodată, ci ne-a dat tălmăcirea corectă, exact cum trebuie să fie. Apoi El ne-a condus să găsim animalul sălbatic. A fost pur şi simplu minunat.
    -------------------------------------
    Înainte cu două sau trei seri am primit un telefonat la miezul
    nopţii ca să mă rog pentru o femeie din spital. Mi-au spus să mă rog
    pentru prietena lui James Bell, o soră de culoare de aici din adunare, o
    femeie drăguţă şi credincioasă. Dacă îmi amintesc bine, numele ei era
    Stepherd. Eu m-am ridicat din pat, am îngenunchiat şi i-am spus soţiei
    mele care s-a trezit din cauza telefonului: „Noi trebuie să ne rugăm
    pentru doamna Stepherd, o prietenă de-a doamnei Bell.“ Noi ne-am
    rugat pentru ea şi în ziua următoare în jurul orei 10 sau 11 am primit
    iarăşi un telefon. Era Billy, şi el mi-a spus că nu a fost doamna
    Stepherd, ci doamna Bell care este în spital foarte bolnavă. Eu m-am
    grăbit la spital, dar ea adormise deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)). Ce comici sunt toti zapacitii astia,care pun totul pe seama lui Isus si a lui Dumnezeu. Apoi cand gafeaza urat de tot, tot o tin pe a lor si mint oamenii ca "" DOMNUL Isus
      nu a dat greş niciodată, ci ne-a dat tălmăcirea corectă, exact cum trebuie să fie"". Si bineinteles ca asa ramane in constiinta credinciosilor ,cum ca visele si vedeniile lui Branham nu au gresit niciodata.

      Toti care fug dupa vise,vedenii si semne ,sunt oameni fara orientare si echilibru spiritual si mental. De aceea in mijlocul lor nu predomina intelepciunea si trairea Cuvantului ci povestile unor visatori si profeti inchipuiti,care au dus poporul in ratacire si dezorientare ,pana acolo incat ajung sa fie dupa chipul si asemanarea lui Branham,Frank,Coleman,sau alt delirant mistic.

      Ștergere
    2. Du-te-n porumb om de nimic care nu intelegi nimic din planul lui Dumnezeu si care intr-una comentezi..Nu ma mira ca esti plin de demoni.

      Ștergere
    3. :)). Asa te invata planul lui Dumnezeu sa vorbesti?

      Iti recomand 10 sedinte de psihoterapie si dezintoxicare de predicile lui Brnaham si ale lui Ewald Frank.Ca vad ca esti un zapacit ca si zeul tau Branham sau Frank.

      Planul lui Dumnezeu a fost predicat de Pavel:""" Nu m-am ferit sa va vestesc tot planul lui Dumnezeu..."". Fapte

      Voi veniti cu povestile si inchipuirile lui Branham si ale lui E.Frank.De aceea sunteti asa de dezorientati si aiuriti,si vorbiti doar rautati si spurcaciuni. Fiindca nu aveti argumente la ceea ce vorbim aici.

      In loc sa cercetati lucrurile,voi vreti sa ne aratati cat sunteti de batuti in cap.

      Ștergere
    4. Chiar ca sunt "anale" - adica ei sa si le bage in ANUS si noi sa ne stergem DOS-ul cu ele:

      "Profeta" Ellen White: "Marea lupta" sau "Tragedia Veacurilor" = Plagiat al romanului (necrestin) "Paradisul Pierdut" de John Milton

      "Profetul" William Branham: "Lupta cea mare" = Plagiat de la inaintasii lui adventisiti etc. (Uriah Smith, Larkin...)

      "Führerul" Adolf Hitler ce s-a crezut si el Dumnezeu pe pamant: "Mein Kampf" (Lupta mea)

      Ștergere
    5. https://mihailandrei.wordpress.com/2010/10/17/ellen-g-white-matriarhul-adventistilor/comment-page-26/

      "Erezia adventista a fost zamislita din obsesiile apocaliptice ale lui William Miller, dar a a fost ridicata pe culmi nebanuite de fantasmele dezaxatei mental Ellen G. White, care credea ca sta la taclale cu diversi ingeri de lumina, emisari ai lui Dumnezeu."

      (Inlocuiti Ellen White cu Branham si ati spus totul)


      "In conformitate cu erezia „sola scriptura” atat de draga protestantilor si neoprotestantilor, William Miller a inceput sa studieze pe cont propriu Biblia, in special cartea profetului Daniel. A studiat si a inteles Biblia asa de bine incat a concluzionat ca sfarsitul lumii e aproape si ca Hristos vine in 1843.

      Prin anul 1831, Miller a inceput sa-si popularizeze ideea. Aceasta a prins asa de bine incat multi din adepti si-au vandut proprietatile si afacerile. Spre uimirea sectantilor anul 1843 a trecut fara ca Hristos sa apara la evenimentul programat."

      (Aici inlocuiti Miller cu Branham si 1843 cu 1977 si... BINGO!!!!)


      "Marea „profeteasa” a adventistilor era de fapt bolnava psihic. Boala s-a instaurat ca urmare a unei lovituri la cap ce i-a indus o stare de inconstienta timp de trei saptamani. "

      (Hopaaaaa)


      "Astazi, copii de suflet ai nebunei Ellen G White au napadit tarile ortodoxe pentru a raspandi o Scriptura falsa si pentru a inregimenta in secta adventista cat mai multi contribuabili la zeciuiala.Propagandistii acestei secte au mintea drogata de aburii „reformei” si de viziunile unei schizofrenice, singura lor menire e aceea de a impacheta erezia cat mai frumos."

      (Asa e si cu branhamismul, frankismul, iosefismul)


      "Adventismul, ca multe alte erezii, poarta stampila „made in U.S.A” si este o contrafacere ordinara a invataturilor crestine,"

      (Correct ;))

      Ștergere
    6. Branhamismu are ca mama adventismul si ca tata penticostalismul, asa ca hai sa vedem si cum sunt ei:

      https://mihailandrei.wordpress.com/2010/06/08/in-ce-limbi-vorbesc-penticostali/

      Ștergere
  16. Lucrez la un filmulet nou despre Branham si Ku Klux Klan (aia erau mult mai rai decat Colonia Dignidad).

    Cu ocazia asta am dat peste o predica cu titlul bombastic: "Condamnare prin reprezentare" pe care Branham a tinut-o la vreo 3 zile dupa alegerea lui Kennedy.

    Bineinteles ca s-a ofticat pentru ca a iesit presedinte catolicul Kennedy si a reclamat fraudarea alegerilor...

    Dar ce am remarcat nou (fiindca nu stiam) este ca la data aceea Branham si-a adus aminte de o "profetie" din 1933. De fapt, cum spune chiar el, este o adaptare (revizuire) facuta de ANALUL de Leo Mercier (zis Unguent, intemeietorul Voice of Gay Recordings). Si porocia (ca a iesit din PoPo) :D zice acum asa: Femeile vor primi drept de vot si vor vota persoana gresita... Ciudat insa, ca inainte de noiembrie 1960 nu a spus-o niciunde, nu e aceasta minunat? :D

    Na ce sa mai zici? Trebuie sa stam cu benzile (oricum ele sunt lipicioase, in sensul propriu, de la UNGere) si sa nu punem la indoiala ce a spus POfetul ;)

    Lica, mai dureaza inca, dar lucrez la filmul de care am vb, este - vorba lui Diaconescu - SENZATIONAL ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant si senzationescu in acelasi timp! :))
      Pana una-alta, cateva intrebari si raspunsuri de aur!
      https://www.youtube.com/watch?v=lJWeyrnKqvA&feature=youtu.be&t=737

      Ștergere
    2. Nu mi-am pus niciodata intrebarile la care filmul de mai sus incearca sa raspunda.

      De fapt, incearca sa deformeze realitatea, prezentând-o denaturat, scopul fiind manipularea oamenilor, transformându-i în anti-semiti.

      Acest lucru este evident, de exemplu cand arati doi "gangsteri" evrei, şi apoi demonizezi un popor si o cultura intreaga. Oare intre crestini, arabi, comunisti sau fascisti nu exista "gangsteri"? Sa privim de exemplu la masacrul perfid, comis cu cu sange rece de "crestinul" Breivik si haideti sa-i ponegrim pe crestini, aducand ca argument acuzator si cruciadele de acum un mileniu, masacrele asupra populatiei bastinase din America si diverse alte forme de terorism din secolul XX.

      https://www.youtube.com/watch?v=srhHWvwU0ek

      Si daca filmul prezinta niste oameni ciudati, cu barba, perciuni si palarii negre ce danseaza hora pe strada, este pentru a ne sugera ca "sunt altfel decat noi, sunt niste descreierati"... Pai sa le aratam autorilor filmului ce "nazbâtii" fac unii crestini, care nu degeaba au fost numiti "Holy Rolers" pentru ca se tavalesc pe jos, in hohote de ras, sau de plans.

      Apoi istoria... Se pretinde ca evreii de azi nu sunt evrei sau iudei autentici, ci un alt popor, ce s-a convertit la iudaism - ACUM 1000 ani. Nici iudeii de acum 2000 ani (de pe vremea lui Isus) nu erau aceiasi iudei "originali", ci un amalgam de greci si alte popoare regionale. Deci nu erau din aceeasi "linie de sange" – aceasta fiind mai degraba un principiu al lui Dan Brown, decat unul Biblic...

      Si ce conteaza, ce a fost acum 1000 ani? Daca acel popor s-a convertit atunci la iudaism, si s-a integrat in traditiile si cultura evreilor, vorbesc evreieste, traiesc evreiste, cine suntem noi sa negam ca ei ar fi "evrei"? Evreismul sau iudaismul nu este atat de mult o "linie de sange" cat este apartenenta la o cultura si la o religie. Oricine este binevenit sa faca parte din comunitatea Israel. Sau oare vor cumva "crestinii" (Edom, Esau) sa le rapeasca evreilor dreptul de intai nascut?

      Ștergere
    3. Treaba tendentioasa a acestui film, este ca vine cu acele lucruri vechi de 1000 ani si le aduce in prezent. De parca acei turci, kazari, mongoli, greci sau ce or fi fost, erau bancheri, zionisti, gangsteri sau conspirationistii NWO, cu ce sunt asociati acum...

      Ca multi din evrei sunt niste debili fanatici este evident, dar acestia sunt foarte putini, sunt o mâna de oameni cu ura rasiala, golanie sau aspirtatii mesianice. Si sunt putini cei care chiar au influenta mondiala in politica si finante. Dar ni se prezinta mereu aceleasi persoane si aceleasi clisee de 200 ani, de parca in lume nu ar fi si alti oameni cu putere, bani si influenta. Ce e cu oligarhii rusi (crestini) sau cu magnatii petrolieri, fie din America (crestini) fie din tarile arabe? Despre faptele lor murdare si corupte normal ca nu se spune nimic...

      Nu sunt de parere ca toti evreii trebuie sa emigreze in Eretz Israel, pentru ca asa spune "Profetia". Dimpotriva, evreii pe care ii cunosc eu, nu poarta barba, palarii si haine negre, nu danseaza ca penticostalii si nu vor sa traiasca in Israel.

      In ziua de azi nu trebuie sa ne demitem la denigrari si instigari la anti-semitism. O baba din film cerea ca evreii sa plece din Israel si sa se mute in Polonia, Germania si America. Aceste tari sigur ca i-ar primi, daca ei doresc sa vina, dar aceasta este alegera lor, nu a unor babe nervoase. De ce nu se muta ea in insula pastelui? Pentru ca nu o leaga nimic de aceasta, asa cum si acei evrei (fie autentici, fie falsi) sunt mai legati sufleteste de Israel, decat de tarile in care au fost mereu prigoniti, denigrati si dispretuiti.

      In aceeasi idee putem sa cerem expulzarea din Romania a germanilor, a ungurilor, a ucrainienilor, a sârbilor, a bulgarilor, a tătarilor, a rromilor si a altor minoritati care s-au integrat DE SUTE DE ANI in cultura, religia si traditiile românilor, vorbesc limba româna, sunt cetateni deplini ai acestui stat. Evident, ca aceasta nu cere nimeni, in afara de niste elemente ultra-nationaliste, precum sunt si autorii acestui film de cel mai slab nivel...

      Ștergere
    4. "" Ce e cu oligarhii rusi (crestini) sau cu magnatii petrolieri, fie din America (crestini) fie din tarile arabe? Despre faptele lor murdare si corupte normal ca nu se spune nimic... ""

      Buna observatie. Doar inspre evrei se arata totul.De parca restul ar fi mielusei nevinovati. Este evident ca se abate atentia de la unele aspecte esentiale,si se arunca pisica in curtea vecinului.

      Viziunea asta distorsionata a realitatii pleaca de la cele biserici,respectiv cea catolica si cea ortodoxa.

      Ștergere
    5. Jidovi, nu evrei...

      :)

      http://www.goodnewsaboutgod.com/images/10kingdoms.jpg

      Ștergere
    6. Simeone, imi pare rau pentru tine, ai citit prea multe carti "anti-conspirationiste" si anti-semite, sper ca in final sa te vindeci de "intoxicatie"...

      Ștergere
    7. Nu vad legatura cu evreii si blamarea lor pentru tot ceea ce se intampla in lume.Sa nu imi spui ca ei au pus la cale impartirea lumii,ca deja ne intoarcem in Evul Mediu unde aceeasi evrei erau acuzati pentru toate relele posibile si imposibile.

      Ștergere
    8. Exista clanuri mafiote masonice criminale evreiesti care influenteaza politicieni si tari si fura si detin banci si flamanzesc popoare dar la fel exista si rusii si americani si englezi si romani si germani si mexicani si orice popor are clanuri corupte.Ca popor evreii sunt ca si orice alt popor cu diferentele care le cunoastem din istorie si Biblie. Ceausescu a vandut evrei pentru 5000 USD fiecare. Majoritatea au nume de gen Beniamin, Levi, Zacheu, Moshed, Efraim, Ariel, Efrat etc. Cine cumpara sau vinde evrei falsi? Repet Simeon ca eu stiu sigur ca exista conspiratii adevarate evreiesti cu fapte criminale dar asta este cu totul altceva fata de adevarul clasic despre ei.

      Ștergere
  17. Sarbatori Fericite tuturor care cred in moartea si invierea Domnului!
    Dpmdv, acesta este adevaratul mesaj al lui Dumnezeu pentru omenire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect.Asta predicau si apostolii in Fapte.Dumnezeu prin Sangele Fiului Sau ne iubeste neconditionat ,si ne vede ca pe copii Lui.

      Intemeietorii de secte prin ideile lor ,ii vad pe ceilalti lipsiti de valoare si importanta. Ii dispretuiesc pe cei care cred si gandesc diferit,si chiar indeamna pe altii prin predicile lor sa dispretuiasca si sa sfideze pe alti crestini,pentru care Isus Hristos si-a dat viata .

      Ce viziuni diferite...Una e sanatoasa,constructiva si datatoare de pace ,iar cealalta e plina de rautate si dispret ,si generatoare de ura si ingamfare. .Transforma oamenii in pereti varuiti,structuri fara inima si viata.

      Ștergere
    2. Sarbatori fericite tuturor, indiferent de credinte, sau (ne-)credinte!

      Ștergere
  18. Nu doar branhamismul a fost demascat.Este posibil ca a fost demascata si minunea cu lumina sfinta de la Ierusalim. O explicatie stintifica.

    https://www.youtube.com/watch?v=e4RnM6FLVz4#t=502

    Minciunile religioase nu vor rezista. Un singur adevar rezista: HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai minciuni ordinare peste tot, sa manipuleze populatia, m-am scarbit de toate...

      Nu inteleg greaca, dar e clar ca nu e nici o "minune" la mijloc. Ma mir ca a durat atat timp ca sa gaseasca explicatia stiintifica, in ziua de azi sunt atatea posibila, e vorba de o simpla reactie chimica, probabil si aerul din "mormant" e incarcat chimic sau electric (ionizat) si "minunea" se poate produce in orice moment.

      O explicatie stiintifica si foarte interesante (ca sa crestem un pic spiritual) ni se da in acest film. Se discuta subiectul de ce oamenii vad mereu "semne si minuni" sau "judecata divina" in spatele unor fenomene naturale absolut normale. De vina e evoulutia, prin care omul (si animalele) - pentru a supravietui - si-au bagat in programele lor biologice ideea ca in spatele oricarei actiuni exista un "agent"... Adica, spre exemplu, o girafa in savana vede un tufis miscandu-se, si dpdv. al supreavietuirii, este mai sigur sa asume ca "agentul" e un leu care sta la pânda, decat vantul...

      Probabil si Branham a reactionan la fel, cum au reactionat si vechii Israeliti, cand seceta, ciuma sau ploaia de lacuste cadea peste ei, au crezut ca e un "agent divin" - la Branham, se potriveste chiar cu "vocea din tufis" care "i-a vorbit"...

      https://www.youtube.com/watch?v=UGyKztndxEI

      Ștergere
  19. Cred că Domnul pare cam supărat azi? :)

    https://www.facebook.com/DavidCostelloDC/photos/a.1404129329916415.1073741828.1404077713254910/1575356832793663/?type=3&theater

    https://www.facebook.com/DavidCostelloDC/photos/a.1404129329916415.1073741828.1404077713254910/1573680089628004/?type=3&theater

    https://www.facebook.com/DavidCostelloDC/photos/a.1404129329916415.1073741828.1404077713254910/1574188882910458/?type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
  20. Aici jos in linkul acela, este o capcana pentru soareci dintr-un PET facuta. Arata ceva interesant. Eu o numesc libertate iluzorie. Asa ii vad pe cei de la mesaj sau din alte secte, ori sisteme manipulatorii.

    Daca stau departe de iesire, li se arata calea libera, adica par liberi, nu sunt constrinsi, si asa si pare, numai ca daca se apropie de iesire, de scapare, de evadare, li se inchide drumul pe loc, in fata.

    Nu au nici o sansa sa iasa afara. Trebuie sa traiasca cu iluzia ca sunt liberi.Asa este facut mesajul lui Branham sau al altui profet si invatator fals.

    Liberul arbitru este doar o iluzie. Ei fac exact ce vor altii sa faca.

    https://www.facebook.com/crudu.mihai/posts/1083705128319670

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ewald Frank la minutul 21:57,: ""Atat timp cat eu sunt pe Pamant El nu a revenit"". Si toti rad plini de aroganta .

      O ""sticla de plastic"" care ii ademeneste pe multi sa intre crezand ca au pus mana pe o bucatica pretioasa de cascaval. In realitate dupa ce au intrat ademeniti de iluziile mistice bine amplasate,le este imposibil sa mai gaseasca iesirea . Si bietii oameni/soareci stau in sticla crezand ca amarata bucatica de cascaval va face vreo minune si vor disparea instantaneu aparand intr-o lume mai buna, diferita de atmosfera din sticla .

      Ștergere
    2. Exact. Iar ca sa supravietuiesti in conditiile respective, trebuie sa iti creezi tot felul de auto-iluzii, auto-minciuni, adica, sa te minti singur cu privire la situatia respectiva.

      Din pacate, multi oameni buni de acolo, au intrat spunandu-li-se minciuni, nu au stiut ca mesajul este fals, altfel nu ar fi intrat.

      Cine ar fi urmat mesajul acum 10-20-30 de ani daca ar fi stiut ca cele mai multe lucruri sunt exagerate, inchipuiri, plagiate si falsuri? Eu cred ca 99% dintre ei NU AR FI ADERAT NICIODATA LA MESAJ.

      Fiecare probabil lua anumite elemente bune, pozitive, la fel cum putem lua de la orice alt predicator renumit dar ne construiam viata spirituala in jurul Bibliei, a valorilor ei nu in jurul ideilor si invataturilor false ale mesajului lui Branham.

      S-a undeva despre Berki junior.

      Pai voi stiti ca parinti lui cand erau tineri si erau la baptisti, vizitau spitalele pline de bolnavi si le duceau mancare, Biblii, se rugau pentru ei, plangeau cu ei, cantau cantari in salon daca acestia le permiteau si aduceau lacrimi de bucurie oamenilor napastuiti?

      Nu stiu daca la mesaj se practica asa ceva. Cred ca oamenii si-au pierdut sensul existentei si scopului legat de propria lor marturisire.

      Si fosta sotie cand era la baptisti era fericita, era pozitiva, radea, aveau grup de tineri care misionau in spitale, orfelinate, la tara, ajutau, incurajau si se rugau pentru altii, fara sa ii prozeleasca.

      Cum a venit la mesaj a devenit depresiva. Toata viata ei si-a ascuns nefericirea, drama interioara, pana cand totul a izbucnit in decizii gresite cu consecinte extrem de triste si grave.

      Ștergere
  21. Cand o persoana toxica nu te mai poate controla, va incerca sa controleze modul in care altii te vad. Va fi disperat si va avea grija ca altii sa te vada asa cum el nu te mai poate face sa te vezi pe tine insuti: inferior, rau, gresit etc.

    Ati patit-o multi dar nu stiati sa explicati ce se intampla de fapt in realitate. Nu e asa? Eu am patit-o si acum stiu exact ce era.

    Si Branham cand nu a mai putut controla si influenta comunitatile crestine a devenit disperat sa ne faca pe noi sa ii privim pe ceilalti prin modul lui toxic si rautacios de a-i vedea. Frank la fel. Imi amintesc ca si Coleman incepea sa jigneasca pe altii de la mesaj, nu mai zic de cei din culte sau lume. Si la Cluj am vazut asta in toate adunarile.

    Liderii slabi, invidiosi si rai fac asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Branham,Jim Jones,Coleman au tinut oamenii in sclavie si dependenti de persoana si pretentiile lor absurde. Doar Ewald Frank mai traieste,si se manifesta exact ca si cei de mai sus.Deja ii tremura mainile cand arata o poza anume.Dovada ca este posibil sa aiba un inceput de Parkinson. Uitati-va la predica din linkul care l-am pus in alt comentariu si o sa vedeti cum ii tremura mainile cand ridica poza cu norul sau cea cu Branham cu ""neonul sfant""deasupra capului.Apropo, oamenii primitivi divinizeaza si numesc supranatural orice nu pot pricepe. Ewald Frank prezinta norul din revista Life ca fiind supranatural,dar titlul articolului este ""Un nor tainic/misterios"". Nicidecum supranatural.

      Nu exclud fenomenul mistic sau supranatural.Dar acesta nu se manifesta ca la Hollywood,cu spectacole ieftine si poze confuze care trebuiesc intoarse cand in stanga cand in dreapta dupa indicatiile unui lider dezaxat ,care se afiseaza altora ca un detinator al adevarului infailibil.

      Pentru mine fenomenul mistic este descris foarte bine de Isus,intr-un verset care nu a fost alterat de biserica oficiala .

      ""Iisus a afirmat ca: “Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: “Uite-o acolo!” Caci iata că Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru” (Luca 17.20).

      "" Spiritualitatea autentica plaseaza “Imparatia Cerurilor” holografic, peste tot, in fiecare fiinta vie ca “scanteie divina”. Spiritualitatea falsa plaseaza “Imparatia Cerurilor” in afara fiintei umane intr-un Cer aflat in exterior dintr-un motiv simplu: pentru ca unii dintre semenii nostrii sa se erijeze in mediatori, in mijlocitori, pentru a exista ca institutie, care colonizeaza constiintele si le subjuga. ""

      Ștergere
  22. Update:

    Inca lucrez la documentarul meu video despre Branham si Ku Klux Klan (pt. Simoen: un clan terorist CRESTIN protestant, care linşa negri, catolici si "jidovi")...

    Dar ce am observat, este ca dupa alegerea lui Kennedy presedinte, în noiembrie 1960, la al cărui atentat se pare că a lucrat şi mentorul lui Branham, vrăjitorul imperial Roy Davis, după alegeri deci, "PROFETUL" se pare ca a luat-o razna de tot...

    Predica "Condamnare prin reprezentare" (unii au sezizat titlul înfiorător si au redenumit-o în "Religie Hibrida") - spusa la 3 zile dupa alegerile care nu avut rezultatul asteptat de Branham - ESTE CHEIA.

    În aceasta:

    - Branham si-a "revizuit" profetiile din 1933 (de fapt Leo Mercier a facut din ele niste PO-fetii, cu aplicare la cele întâmplate)
    - In alegerea CATOLICULUI Kennedy, Branham vede "vremea sfarsitului", distgrugerea finala a Americii
    - Pentru prima data menţionează anul 1977 ca fiind "THE END..."
    - Câteva luni mai târziu, în "A 70-a săptămână a lui Daniel" Branham trage concluzia că "mai sunt 17 ani". Adică de la alegeri în 1960 + 17 = 1977.
    - Branham predică rasial şi pentru prima dată foloseşte cuvântul "HIBRIDIZARE", făcând referire la căsătoriile între negri şi albi. (Aceasta fiind de fapt "puritatea rasei" în numele căreia organizaţia terorist-creştină KU KLUX KLAN comitea mii de crime)...

    Cred că de la aceste alegeri a început "damblaua" profetului. Dacă nu mă înşel, tot de atunci (1960) au început crizele de nevrotism, acuzaţii şi urlături?

    Ideea este, că pentru Branham (cât şi pentru Ku Klux Klan), ideea unui preşedinte CATOLIC, devenită realitate în noiembrie 1960, nu a însemnat mai putin decât "urâciunea pustirii". Branham s-a schimbat radical pentru că nu mai vedea nici un viitor. Este ca şi cu "Profeţia papilor" a Sfântului Malachi, în care, Papa Benedict era penultimul, şi actualul este ultimul (Petru Romanul). Fundamentaliştii nu văd mai departe, pentru ei, sfârştitul vine mâine, sau maxim în... 17 ani...

    Cam astea au fost ultimele descoperiri, vă anunţ când e gata filmul...

    ABEL

    Multumim pentru traducere, stie cineva al cui e blogul "davar"?

    http://www.davar.ro/wp-content/uploads/2016/03/Religia-hibrida.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super Abel! Cred ca va fi ceva special. Sa ai spor.

      Pai atunci eu finisez articolul ala cu ce mi-ai trimis tu si MB si il postez pana atunci. E ok asa?

      Reparcurgand pe scurt Religia hibrida mi-a venit in minte din nou intrebarea esentiala pentru cei de la mesaj: ESTE VALABIL PENTRU BRANHAM CE EL A PREDICAT PENTRU ALTII? PUTEM APLICA SI ASUPRA LUI INVATATURILE LUI PROPRII?

      Daca da, atunci cititi cu atentie predicile sale si cand spune despre altii ca sunt falsi si hibrizi daca amesteca UN SINGUR CUVANT DIN BIBLIE CU INTERPRETARILE LOR PROPRII, ATUNCI SI EL ESTE FALS SI HIBRID SI VOI SUNTETI LA FEL!

      Inchei cu inca un citat: "Nu comparati ce spune cineva cu emotiile voastre ci cu Cuvantul lui Dumnezeu".

      Bine a zis Branham aici.

      ----------------------------------------------

      Vad ca s-a schimbat (aplicat) legea si nu mai se posteaza detinatorul domeniului ci numai hosterul lui. Inainte puteai afla detinatorul pe http://www.rotld.ro/.

      Date Domeniu
      Nume Domeniu: davar.ro
      Data Înregistrării:

      2014-03-12 13:40:16
      Nameservere:

      dns1.host-vision.com
      dns2.host-vision.com
      Status: OK

      Registrar: Hostvision SRL

      Ștergere
    2. Da, poti sa publici articolul acela. Eu mai am putin de lucru la filmul meu, dupa care voi mai face unul un scurt slideshow cu marturiile pe care le-am gasit cu privire la Roy Davis si Congressmanul Upshaw...

      Asta am vazut si eu, ca s-a "aplicat legea", de aia am intrebat. Nu stiu daca legea asta e tocmai buna si in folosul transparentei pe internet. De multe ori sunt pagini fake, pe care daca ai avea acces la mai multe date, ai putea sa le depistezi mai usor.

      (Nu ma refer acum la bloguri, sau pagini personale, in cazul asta eram doar curios, a cui e pagina. Dar am intalnit de exemplu firme "de paie" (gen Panama) care creeaza pagini ce arata destul de profesional, in care prezinta de exemplu anunturi publicitare, in cazul meu, erau apartamente, care se puneau pe un site de imobiliare. Un prieten a sunat acolo, caci pretul parea super bun, si apoi ne-am dat seama ca era un joc la mijloc. Cu ajutorul datelor de WHOIS si cu GOOGLE, am putut depista de exemplu numele persoanei "de paie" si ca a inregistrat acel anunt fals (domeniu) cu doar o zi inainte de a pune anuntul imobiliar, si ca mai este implicat in multe alte afeceri dubioase.

      Ștergere
  23. Trebuie sa vedeti asta. Ca idee sa vedeti cat de usor oamenii care nu pun intrebari sunt manipulati. Si desigur, cei care nu se supun majoritatii, sunt dati afara.
    https://www.facebook.com/succesdublu/videos/10154922474354466/

    Iar in contextul nostru, oamenii urmeaza mesajul doar pentru ca altii il urmeaza nu pentru ca ei au CERCETAT SI CA AU AFLAT CA FIIND ADEVARUL! Asta este trist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei mai multi urmeaza mesajul lui Branham deoarece si altii il urmeaza dar la cel mai serios mod va indemn fratilor.

      Pentru a fi siguri ca nu sunteti in categoria manipulatilor religiosi-sectanti va puteti face singuri un test de sinceritate si transparenta personala.

      Puneti-va intrebarea esentiala in acest caz:

      URMEZ MESAJUL DEOARECE AM CERCETAT SI AM AJUNS SINGUR LA CONCLUZIA CA E ADEVARAT SI AM TOATE DOVEZILE IN ACEST SENS SAU URMEZ MESAJUL NUMAI PENTRU CA ALTII IL URMEAZA SI IL CRED si pentru ca un evanghelist din anii '50 ce se ruga pentru bolnavi a pretins ca e Ilie si Dumnezeu in trup si ca a descoperit toate tainele?

      Ștergere
    2. Daca stiam ca Branham a subtilizat cele 7 Epoci ale Bisericii ,Pecetile,dumnezeirea si alte teorii, nici nu mai intram in sectele care au legatura cu Branham.

      Sau/Si daca stiam ca a trunchiat adevarul despre botezul de la raul Ohio ,sau ca acel nor cu chipul lui Isus este o facatura din PhotoShop,si ca multe asa zise minuni au fost exagerate de cei din stuff-ul lui Branham,nici nu ma mai botezam la ei ,chiar daca este un botez "'biblic"" in Numele lui Isus.

      Ei sunt ca intr-un delir acum.Sunt imbatati de minciunile lui Branham si de relatarile cu miros de supranatural ale lui Ewald Frank.

      Or sa ne multumeasca peste 5 sau 10 ani,cand va deceda E.Frank. Pana atunci se mint pe ei insisi ca vor fi rapiti in Noul Ierusalim sau ca vor participa la o nunta cereasca cu Isus la masa ,dupa cum a visat si predicat excentricul si delirantul mistic E.Frank.

      In privinta branhamistilor ce pot spune? Vor trece anii si ei tot aici vor fi,imbatandu-se cu apa rece amagindu-se unii pe altii cu minciunile si exagerarile lui Branham.

      Ștergere
    3. Exact! Da cine mai intra? Cred ca aproape nimeni.

      Am fost trasi pe sfoara si prelucrati emotional cu povestile siropoase ale lui Branham. Si daca totul ar fi fost adevarat si asa el nu avea dreptul sa isi instituie atatea titluri false furate din Biblie. Cu atat mai mult ca NU A FOST ADEVARAT APROAPE NIMIC afara de slujba lui evanghelistica si cea de rugaciune pentru bolnavi.

      (dar chiar si acolo efectul auto-sugestiv "Placebo" adica in termeni biblici "facati-se dupa credinta ta" a fost cel mai ridicat si exista zeci de dovezi si asupra exagerarilor in vindecari si alte "minuni". Branham a exagerat foarte mult.)
      Aici aveti modelul lui de a exagera, de a minti si de a falsifica realitatea folosind adevaruri diverse. http://mesajul.blogspot.ro/2016/02/cum-exagereaza-branham.html

      Referitor la identitate. Revin.

      Asta ne arata ca Branham era un om fara nici o identitate personala si si-a creat un chip iluzoriu,/fals format dintr-un amalgam de identitati si personalitati biblice (Avraam, Moise, Ilie, Ioan Botezatorul, Isus, Pavel etc). Cand predica orice subiect, el se punea pe sine in comparatia cu acel personaj pozitiv si stralucit al Bibliei. Cand vorbea despre cineva care nu era de acord cu el in anumite idei, le proiecta imaginile personajelor negative ale Bibliei. De aceea cand cineva chiar de la mesaj, este putin diferit de altul tot de la mesaj, este etichetat negativ.

      Ei intre ei se urasc mult, unii chiar de moarte, se dezbina, sunt emotionali negativisti care isi scot la iveala incompetenta si lipsa de maturitate.

      Isi dau unii altora sentinte definitive de condamnare pentru ca unul crede un citat al lui Branham din 1950 si ceva si altul din 1960 si ceva.

      Este cu adevarat o secta bolnava, toxica si falsa. Cel mai trist este ca acolo sunt oameni foarte minunati, capabili, cu potential, dar care stau acolo si sufera si raman la mentalitatea otravita a celor care ii invata minciunile de la mesaj.

      Acei invatatori nu ii cruta. Le spala creierul si ii manipuleaza cum vor si cat vor. Pacat de ei.

      Vina lor este ca nu cerceteaza si ca nu dau dreptate Cuvantului in defavoarea lui Branham sau Frank. Ar trebui sa isi asculte inima nu frica.

      Ștergere
  24. Cineva mi-a spus "ca el crede ca mesajul este adevarat, orice ar fi".

    Concluzia: Oamenii de la mesaj spun ca mesajul este adevarat deoarece ei il cred. Dar, ei ar trebui sa spuna ca il cred pentru ca e adevarat si nicidecum nu invers.

    Mesajul nu este adevarat pentru ca cineva il crede. Mesajul ar fi fost adevarat daca s-ar fi dovedit adevarat Ma gandeam: Cum poti sa spui asemenea prostii, om de 55 de ani si lider la mesaj.

    Aici s-au pacalit tare de tot. Toti. Si ei au pacalit pe ceilalti. Rau de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de lipsit de cunoasterea Scripturilor trebuie sa fie un om care gandeste si promoveaza asa ceva. Asta de la Branham se trage.

      Iertati-ma fratilor, dar cat de dus cu pluta trebuie sa fie cineva care gandeste si promoveaza aceasta mentalitate si gandire falsa?

      Si stati. Pe langa asta, problema majora este ca a creat un ABSOLUTISM ISTERIC-MISTIC din niste idei si invataturi slabeca de apa chioara, fortand, amenintand oamenii sa creada neaparat in acelea chiar daca ele sunt sau nu sunt corecte.

      Au existat multi oameni buni care au avut idei interesante de credinta, viata, religie, idei frumoase, captivante, mai mult sau mai putin corecte, dar majoritatea dintre ei nu si-au permis sa creeze din ideile lor acest tip de doctrina falsa a infaibilitatii sau sa isi lege numele lor de personaje biblice, sau de ingeri, sau sa stapanaeasca cu minciuna si amenintarea peste popor.

      Doar nevroticii si schizofrenicii au facut asa ceva. Este o boala pe care o au. Este o ciuma interioara a lor. Nu au inteles niciodata ce a spus apostolul Pavel despre posibilitatea ca sa existe idei diferite si ca in timp Dumnezeu sa lumineze iar oamenii sa mearga inainte impreuna fara sa se urasca, fara sa se dezbine, fara sa samene discordie, barfa, otrava.

      La mesajul lui Branham, majoritatea invataturilor biblice despre randuiala in adunare, responsabilitati, atitudine, comportament etc sunt inexistente sau sunt false.

      Ștergere
    2. Nu exista nici un mesaj al lui Branham.

      Despre Ioan Botezatorul se spune ca va premerge in persoana venirea lui Isus.Despre Ilie din Maleahi la fel. Dar Branham a denaturat lucrurile si a spus ca mesajul lui va premerge revenirea lui Isus,nu persoana lui. Deci si-a lasat o portita de scapare,in caz ca trece timpul si Isus nu revine. Nu i-a trecut prin cap ca va muri intr-un accident .

      Dar intrebarea care se pune este : Unde scrie in Biblie ca mesajul lui Ilie din Maleahi va premerge a doua venire,si nu propria lui persoana?

      Se vede de la o posta ca aiuritul de Branham sa jucat cu vorbele,si a zapacit oamenii cu povestile lui .

      Ștergere
    3. Pe siteul http://www.ultimachemare.ro/ scrie: "Ultimele cuvinte ale chemării cereşti, au fost: «Slujitorul Meu, nu înfiinţa biserici locale şi nu publica o carte de cântări, căci acesta este semnul unei denominaţii»”.

      Sa participi la dezvoltarea adunarilor locale este semnul unei denominatii?TOTAL NEBIBLIC. ESTE FALS FALS FALS! DE 3 ORI FALS! Astia nu cunosc deloc Cuvantul lui Dumnezeu!

      APOSTOLUL PAVEL A INFIINTAT BISERICI LOCALE, A ORDINAT SLUJITORI SI A PORUNCIT CA SI EI SA FACA LA FEL! Si Pavel a avut carti de piele.

      Nu stiu sigur, dar pot banui ca daca i-ar fi placut cateva cantari si batranetea ii aducea memoria sub normal, ESTE ABSOLUT NORMAL SA LE SCRIE UNDEVA CA SA LE CANTE CAND II DOR.

      Nu pot sa cred ca am crezut candva aceste lucruri false dovedite de exemplele Bibliei ca fiind false!

      Cu ce nimicuri vine Ewald Frank la oamenii naivi!

      Cat de slabi si nedocumentati sunt chiar oamenii care striga toata ziua pe internet "SA NE INTOARCEM LA CUVANTUL LUI DUMNEZEU!"

      DAR VOI, VOI CAND VA INTOARCETI?

      Va rog aratati-mi o secta crestina care are idei mai slabe, penibile, ridicole si atat de antihriste ca si secta de la mesaj. Aratati-mi.

      Ștergere
    4. Poate ultimele cuvinte ale minciunii ceresti...Apropo,daca este slujitorul Domnului de ce nu este adeverit cu semne si minuni? De ce critica pe altii ca nu sunt confirmati ""dupa modelul biblic"", cand defapt nici el nu este confirmat?

      Adica ""sa ramanem in Cuvant'" dar exemplul cu barna si paiul din ochiul lui nu este valabila. Tot timpul arata inspre altii dar in ograda lor bate vantul saraciei sufletesti,si se simte o atmosfera de parca ai aterizat intr-un beci al securitatii. Ce sa mai zic de daruri,semne,vindecari...astea-s valabile pentru altii nu pentru ei, ca sa aiba motiv sa critice.



      Asa mare slujitor e incat nici nu a vrut sa se roage pentru un bolnav ,cand a fost in Romania in anii 90. Apostolii care predicau Evanghelia se rugau si pentru bolnavi.Nu treceau asta in seama altora,cum a facut Ewald Frank.

      Ei sunt exact in starea in care erau acei farisei si religiosi pe care Isus ii critica si mustra prin puterea pildei si a metaforei.

      Ironia este ca Ewald Frank este si actioneaza contrar modelului biblic. Se poate demonstra cu Biblia.

      Singurul lucru biblic care il au este botezul in Numele lui Isus. In rest nu au nimic biblic. Se mint pe ei sa se simta bine,dar realitatea este alta.

      Ștergere
    5. Observatie de milioane Peter.

      Nu mesajul lui Ioan Botezatorul a pregatit calea, ci Ioan. Dar si aici exista multa incarcatura spirituala frumoasa, misterioasa dar pe care Branham a transformat-o in afacerea lui personala incercand sa se compare, fara rusine, cu toti marii profeti ai Bibliei.

      Branham nu stia ca va muri ci el credea ca el personal va anunta: "Iata Mielul lui Dumnezeu venind cu slava" pana in 1977.

      Apoi unii predicatorii, dupa 1965, au schimbat, dandu-i sens spiritual eronat, spunand ca de fapt Isus a venit pe norul ala cu slava in 28 februarie 1963.

      Ștergere
    6. Da, Frankistii nu se roaga pentru bolnavi, asta am experimentat si eu. Ei zic: "Nu e nevoie de semne si minuni pentru ca avem cuvantul..." (adica minciuna)

      Iar in legatura cu "nu publica o carte" dovedeste incultura lor, asa cum Branham a dispretuit scoala si educatia.

      Deviza lor ar trebui sa sune: INAPOI LA ANALFABETISM

      Iata fata ipcrita a Branhamismului si a Frankismului:

      https://www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA



      Ștergere
    7. Tendinta asta de a da un sens spiritual unei pretinse profetii o au toti intemeietorii de secte,incepand cu adventistii si ""profeta"" lor,apoi cu Martorii lui Iehova si sfarsind cu branhamismul si frankismul.

      Apoi cand vreo aiureala biblica nu se adevereste incep sa o treaca in plan spiritual,sa-i dea un sens ""profund,adanc,"" si/sau ""trebuie sa ai descoperirea sa intelegi"".

      Dar adevarul despre toti acesti intemeietori de secte si ""profetiile"" lor este ca sunt mai mult FUND decat PRO .

      Si pretinsul enunt de la raul Ohio este lipsit de sens,de noima. Cititi-l atenti sa vedeti ca se face o asemanarea stupida,fara logica:

      ""Asa cum Ioan Botezatorul a premers a doua venirea a lui Hristos,mesajul tau va premerge a doua venire"".

      Pai ce rost avea exprimarea ""Asa cum.."" adica sa fie comparat Ioan cu Branham din moment ce in cazul lui Branham mesajul va premerge,nu persoana lui Branham? :)

      Exprimarea "" Asa cum ..."" e o cretinatate . Ar avea un sens daca s-ar fi comparat persoana lui Ioan cu PERSOANA lui Branham.

      Deci ai zis tu bine Lica,ca unii predicatori pur si simplu au schimbat sensul pretinsei voci,doar sa se potriveasca cu realitatea ,dandu-i un sens spiritual.

      E de o stupizenie catastrofala insasi exprimarea pretinsei voci din cer.

      Ștergere
    8. O mica adaugare:

      Nonsensul pretinsei voci ne arata ca versiunea originala a fost : ""...tu vei premerge a doua venire"". Altfel nu ar mai avea rost comparatia intre persoana lui Ioan si pretinsul mesaj al lui Branham.

      Ștergere
    9. Acesti GURU (a se citi cu "C") intemeietori de secte sunt PRO FUND DEMENTI.

      Ferice de cei ce in final realizeaza acest lucru si ies de sub influenta si controlul lor...

      Ștergere
  25. din nou plictisitorul de Frank spune aceleasi povesti de 25 de ani incoace. nu e de mirare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune ca Dumnezeu i sa adresat cu ""Robul Meu"" iar apoi dupa cateva minute afirma ca ""Noi nu mai suntem robi ci fii"". Ca sa vezi...vocea supranaturala nu prea stie sa se exprime!. :)

      Intradevar noi nu mai suntem robi ci fii,dupa cum spune Ap Pavel.Si in acest caz pretinsa voce supranaturala a cam dat-o in bara. :)







      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.