duminică, 2 martie 2014

Ati urma mesajul daca ati stii asta ?

Cand deja primeam claritate tot mai mare ca mesajul nu e ce ni s-a spus ca e, ma gandeam ca toate motivele pentru care am venit la mesaj, AU FOST DESFIINTATE DE REALITATE.

Pe langa vindecari, minuni, vedenii, darul discernamantului din viata lui Branham, eu am fost atras mai mult de Cuvant. Descoperirea Cuvantului parea atat de puternica, lucru pe care un om care cauta mai mult din Dumnezeu nu il poate scapa. Eu eram unul dintre acestia.

Cand am vazut atatea profetii si elemente din Biblie care scapasera altor denominatiuni, m-a motivat sa las totul si sa urmez "descoperirea".

Acum insa dupa ce am studiat eu si alte mii de frati ex-mesaj, as pune aceeasi intrebare tuturor asa cum mi-am pus-o mie candva.

Sa presupunem ca nu sunteti inca la mesaj dar sunteti pe cale sa il urmati.

Auziti de la un urmas al mesajului, multe lucruri despre "slujba lui fratele Branham", diferite pretentii despre Maleahi 4:5, Luca 17:30, Norul ala din Arizona, si mult predicatul verset din Apoc 10:7 despre ingerul al 7-lea care "descopera tainele", descoperirea celor 7 Epoci, plus alte lucruri. 

Dar inainte sa faceti pasul verificati mai bine despre Ilie, si aflati ca in eternul Cuvant sunt doar 4 veniri ale lui Ilie, si nicidecum cinci asa cum Branham si urmasii lui invata. Ati mai accepta invatatura nebiblica in acest caz? Ati da dreptate Bibliei sau lui Branham si urmasilor lui?

Apoi cercetati atent si Luca 17:30 si vedeti ca acolo nu este vorba despre venirea Domnului in etape, in pustiu intr-un nor, cum Branham si urmasii lui invata. Ati mai crede si urma mesajul?

Apoi auziti de una din cele mai mari revelatii ale lui Branham. Cele 7 Epoci ale Bisericilor. 

Dar aflati si de cartile lui Clarence Larkin, un teolog renumit care a gandit ceva special, si anume ca cele 7 Biserici din Asia Mica, ar putea fi o prefigurare in timpul viitor si vedeti ca el a plasat ca timp si ani Cele 7 Epoci inainte ca Branham sa se fi nascut si le-a publicat cand acesta era un copil. 
Ati mai urma plagiatura invataturilor Epocilor?

Dupa aceea, cititi din mesaj ca Branham spune de sute de ori ca el este ingerul prezent acolo din Apoc. 10:7 care descopera tainele. Dar cand cititi Apoc 10 aflati ca in Apoc 10:7 NU EXISTA NICI UN INGER AL 7 LEA prezent acolo si ca in tot capitolul exista doar doua personaje. Ingerul ce coboara cu carticica si Ioan. 
Verificati Biblia si mesajul si vedeti ca Branham contrazice Biblia. Ati mai urma mesajul lui Branham?

Apoi aflati ca de fapt "tainele" despre Dzeirea lui Isus, botezul Fapte2:38, babilonul, antihristul, Cina Domnului, etc NU SUNT DESCOPERIRILE lui Branham ci el le-a preluat de la unii de la altii care le-au invatat si predicat in America cu mult inainte ca el sa se nasca. Mai puteti spune ca el a restituit toate tainele?

Dupa aceea dati de o carte cu religia Kabalah si vedeti ca invatatura despre samanta sarpelui nu ii revelatia lui Branham, cum v-au spus cei ce au propovaduit "mesajul orei", ci ea exista dinaintea lui Cristos si a fost folosita pentru a linistii constiintele soldatilor, ca motiv de ura si ucidere a oamenilor in masa si exterminarea popoarelor, sub motivul ca "aceia sunt samanta sarpelui nu e nimic rau in a-i ucide".

Ati mai urma mesajul afland toate aceste lucruri?

Dar dupa ce ati afla ca acel nor din 28 februarie numit pe nedrept "supranatural" a aparut intr-un loc unde Branham nu a fost niciodata acolo, ati mai crede povestile lui cu acest nor? Ati fi surprinsi sa aflati ca Branham a fost la vanatoare abia din 6-9 martie intr-un loc la 400 km distanta de acel nor si el habar nu a avut de nor pana cand cineva i-a adus revista "Life"? 

Si daca ati citi in volumul 6 din vestita serie "Supranatural" de Owen Jorgensen si chiar el marturiseste adevarul ca Branham nu a fost in 28 februarie acolo la nor, veti mai crede povestile de adormit crestinii naivi cu acest nor?

Ati mai afisa pe pereti si ati mai predica despre acel nor ca fiind insusi Isus?

Dar daca ati afla ca in iunie 1933 NIMENI DIN PUBLIC NU A VAZUT SI NU A AUZIT NICI O VOCE LA RAUL OHIO, ati mai urma mesajul?

Dar daca ati afla ca tot atunci nu au fost botezati nici 500, nici 1000, si nu au fost prezenti nici 5000 nici 10.000 de oameni ci au fost abia 14 suflete botezate, ati mai urma mesajul lui Branham?

Daca ati vedea in Biblie foarte clar alb pe negru, ca Domnul Isus ne arata ca El vine dupa noi, credinciosii, in timpul Necazului mare si nu inainte, cum fals invata Branham si ai lui ca sa amageasca pe creduli, ati mai urma mesajul?

Daca ati afla ca in toate invataturile lui Branham incepand cu D-zeirea lui Isus si pana la un simplu bradut de Craciun se contrazice constant, spune intr-un fel apoi opusul, producand haos intre crestini, tristete, dezbinare, prin lipsa de armonie in invatatura ce o da altora, ati mai urma mesajul?

Daca ati afla ca Branham a predicat impotriva la "evanghelia sociala" adica impotriva de a practica crestinismul asa cum cere Biblia si in actiuni sociale, umanitare, etc. ati mai urma mesajul lui Branham?

Daca ati afla ca intrati intr-o biserica in care oamenii se dezbina constant, nu au actiuni cu care sa faca bine orfanilor, nu au actiuni caritabile, si nu au nici o contributie la societate ca entitate duhovniceasca, ati mai urma mesajul?

Daca ati afla ca intrati intr-o biserica in care daca veti pune sincere intrebari despre donatii si banii din zeciuiala, sau despre contradictiile lui Branham, veti fi catalogat ca razvratit si barfit si respins, ati mai urma mesajul?

Daca veti fi intr-o zi in dezacord cu ei in anumite lucruri si ei va vor acuza si jigni la altii fara sa va cheme la o judecata biblica, cu martori, fata in fata, ci doar vor raspandi acuzatii false sau rauvoitor interpretate, ati mai agreea sa fiti parte dintr-un astfel de grup de oameni?

Daca ati stii ca in orasul dvs sunt 3-4-5 grupuri la mesaj dar credinciosii mesajului SE URASC, SE BARFESC, SE UCID CU VORBA, SE RESPING, SE ACUZA, SE DEZBINA, NU ISI VORBESC CATE 10 ANI DESI SUNT RUDENII, SE CRED MAI SUPERIORI FATA DE CEILALTI, ati mai intra intr-o astfel de "biserica"?

Daca ati stii ca poate odata veti trece temporar printr-o problema, sau divort, saracie, pacat, boala, nevoi, probleme in familie iar cei din biserica nu vor avea capacitatea si maturitatea spirituala sa va indrume corect, VA VOR IGNORA, VA VOR NEGLIJA, VA VOR JIGNI, VA VOR BARFI, NU VA VOR AJUTA, NU VA VOR CONSILIA, CI VA VOR CONSIDERA CA CEVA INFERIOR, veti mai urma grupul respectiv?

Daca ati afla ca Domnul l-a certat si mustrat pe Branham sa nu mai judece pe altii, sa nu mai tipe, sa nu mai acuze pe alti caci el nu e mai bun ca cei pe care ii acuza, Branham, dupa ce plange 5 minute, cateva luni mai tarziu pregateste o predica numita "ACUZATIA" in care face de doua ori mai rau decat a facut inainte ca Domnul sa il certe, ati mai urma mesajul?

Daca tot ce m-a adus la mesaj, cu exceptia campaniilor de vindecare, s-a dovedit a fi FALS INTERPRETAT, nebiblic, haotic, contradictoriu, si nici nu a produs nimic duhovnicesc, atunci eu nu am mai gasit nici un motiv sa stau in eroare si minciuna.

Daca acum tu verifici cu Biblia, cu istoria, cu insasi predicile lui Branham ce ti-am scris si vezi ca am spus adevarul, ce motive mai ai sa urmezi mesajul lui Branham?


Dragi frati care urmati "mesajul orei", va rog sa dati in scris cuiva, oricui, doua-trei motive biblice pentru care sa urmeze mesajul lui Branham. 


Ar exista motive ca cineva sa urmeze toate invataturile false enumerate mai sus? Chiar pana aici am ajuns in ratacirea noastra? 

16 comentarii:

  1. Matei 18.
    15 Dacă fratele tău a păcătuit împotriva ta, du-te şi mustră-l între tine şi el singur. Dacă te ascultă, ai câştigat pe fratele tău.
    16 Dar, dacă nu te ascultă, mai ia cu tine unul sau doi inşi, pentru ca orice vorbă să fie sprijinită pe mărturia a doi sau trei martori.

    Cand sunt conflicte personale intre frati trebuie urmat Cuvantul.

    Daca s-ar fi folosit acest indemn sfant din Biblie -si nu etichetarile negative-, s-ar fi evitat mult scandal, cearta, desbinare, ura, minciuna, acuzatii false sau nedrepte la mesaj in ultimii 20 de ani.

    Dar oamenii care spun ca apara Cuvantul si ca au Cuvantul nu au facut aceste lucruri simple niciodata. Mereu au preferat sa vorbeasca dupa ureche.

    Eu nu am conflict cu nimeni. Sau daca am, dar nu stiu, ar trebui sa ma contacteze respectiva persoana si sa lamurim ce avem de lamurit. Dumnezeu ne cheama la pace.

    Dar repet ce am mai zis in blog.
    Chiar daca as avea conflicte si lucruri de rezolvat in viata mea, eu sunt pozitiv pentru asta si deschis, dar asta nu face mesajul lui Branham mai adevarat.

    Faptul ca eu vreau sa ma fac budist, sau ortodox, sau ateu, criticile voastre asupra persoanei mele, nu face ca mesajul lui Branham sa devina peste noapte adevarat. in acest blog discutam pretentia uni autointitulat profetul Ilie si care a pretins ca este 100% adevarat mesajul lui si e vorba de ceva mult mai grav, adica SUFLETELE OAMENILOR, nu un conflict intre doi oameni cu privire la o afacere sau activitate.


    RăspundețiȘtergere
  2. Daca esti Iuda, tu ai fost mustrat si prevenit si nu ai ascultat, eu acuma ti-am intins " bucatica " , ia-o si fa ce ai de gand sa faci , ca oricum nimeni nu te mai poate opri, fiindca Cuvantul ti-o porunceste Conflictul nu este din pricina Cuvantului adevarului, ci tocmai pe baza afacerilor dubioase pe care tu vrei sa le ascunzi incercand sa te ascunzi intre cei care urmeaza Cuvantul adevarului, vopsit in negru prin cuvintele tale , de aia te numesc fratii : IUDA
    Nu-ti mai zic absolut nimic, ramane totul intre tine si Dumnezeu, eu imi voi mantui sufletul fiindca ti-am transmis , asa cum m-a invatat Ezechiel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Afaceri dubioase? Habar nu am despre ce vorbesti.
      Ti-am scris mai sus procedura biblica. In rest etichetarile astea negative m-am obisnuit cu ele.
      Dar ce spui tu despre mine si altii frati carevad adevarul arata mai mult despre tine decat despre mine si ei.

      Voi nu aveti Cuvantul adevarului. Mesajul in care ti-ai pus sufletul ESTE MINCIUNA. Despre asta e vorba. Asta va doare. Dar faptul ca nu accepti adevarul, nu inseamna ca nu e adevart ce scrie in blog despre credinta ta eronata.

      Stiu cum e cand afli ca ce ai crezut atatia ani nu e adevarat. E dureros. dar asta nu schimba nimic.

      Eu nu am timp sa tot raspund la astfel de afirmatii denigratoare. Pe viitor le sterg, sa stii din timp. Am postat din Matei 18 cum ar trebui procedat la un conflict.

      Voi nu stiti de asa ceva pentru ca nu v-a interesat niciodata Cuvantul, ci doar sa va minta cineva zi de zi ca sunteti Mireasa si ca veti fi rapiti inainte de necaz, pentru ca urmati un prezicator fals. Daca asta va place sa auziti, asta aveti.

      Ma bucur ca nu mai zici nimic.

      Ștergere
    2. Anonimule care te crezi Isus şi ai "vedenii" cu Ezechiel, ia aminte aici: Daca fr. Lică face afaceri pe faţă sau pe ascuns nu e treaba ta. Tu însuţi faci mai mari "afaceri" în mintea ta, după cum ne-ai mărturisit că eşti sigur că iţi vei mântui sufletul dacă vei transmite ceea ce ţi se pare ţie că ţi-a zis Domnul. Pun pariu că te-ai simţit foarte "religios" când l-ai făcut pe Lică IUDA şi pe tine ISUS.

      Orbule, de ce încerci să te justifici pe tine proiectând asupra altora ceea ce este rău în tine? Atâta timp cât crezi că mântuirea se capătă prin "fapte" sau "servicii" aduse lui Dumnezeu eşti un "negustor" care în limba ebraică se cheamă "CANANIT". Sau eşti tu cumva Simon, vrăjitorul din Samaria, care credea că devine mai sfânt dacă dă ceva "la schimb"? (Fapte 8:20). Taci mai bine în banca ta, că de fanatici religioşi fundamentalişti nu duce lipsa lumea în ziua de azi.

      Ștergere
    3. Atat le-a mai ramas branhamistilor:etichetarea altora si plasarea lor in anumite tablouri biblice,care nu au legatura cu dezbaterea despre viata si misiunea lui WMB.

      Asta orice neghiob poate sa faca.Asa sunt invatatati de liderii lor.Si ei preiau fara discernamant anumite limbaje si atitudini care nu sunt pe plac Domnului.

      Este bine totusi ca sa ajuns aici fiindca asta arata falimentul lor spiritual si lipsa de argumente biblice si istorice despre WMB si viata lui. Asa poate oricine sa vada cum se manifesta branhamistii,frankistii..etc,vis-a-vis de afirmatiile lui Branham despre Nor,Ohio si alte povesti siropoase.

      Este totusi regretabil ca ei in loc sa stea pe STANCA care este Isus ei stau pe nisipuri miscatoare care sunt relatarile despre viata lui Branham.Nimic sigur si nimic care sa fie DA si AMIN.

      Oare asta arata ca Isus Hristos este la urma urmei Inceputul si Sfarsitul,si nu nu om muritor?

      Ștergere
    4. Ma rog sa ii pot iubi si ierta. 1 Cor 13 este deasupra la ce ei imi spun si fac.

      Departe sa ma compar cu David, dar inteleg bine timpul pribegiei lui, dupa ce avusese succes deja, a fost prigonit, persecutat de o parte din popor si Saul dorindu-i moartea.

      Eu sunt inca departe de aceea, dar inteleg sensul chemarii mele mai bine. O simpla chemare de a lamurii fratii in anumite lucruri si la a-i motiva sa caute, sa cerceteze.

      Cred ca Domnul ma invata sa trec peste toate relele din partea lor, sa administrez bine emotiile, sentimentele, ca doara am vorbit zeci de ani despre treptele din piramida staturii unui om mare.
      Nu e timpul odata sa invatam ceva de acolo?

      Sunt sigur ca cei care acum ma numesc asa, intr-o zi vor regreta, deoarece se vor maturiza.

      Vor intelege ca nu se face asa ceva si ca sa ajungi sa numesti public pe cineva asa, trebuie sa il chemi la judecata, cu motive, cu martori, cu aparare, dand dreptul omului sa se apere, cu dovezi biblice ca a facut respectivul ceva demn de a fi etichetat si comparat, cu un nume atat de josnic ca Iuda. Eu am propus sa ne intalnim ca oamenii sa dezbatem sa comparam mesajul cu Biblia. Dar nu le pasa de a afla adevarul. Ei fac mai rau decat cei pe care ii critica din denominatiuni.

      Daca nu vor intelege...asta e...nu pot decat sa plang in ascuns pentru ei. Dar astfel de caractere nu pot ajunge la Dumnezeu nici daca au 1 milion de mesaje de la 1 milion de ingeri si profeti. Nu aia conteaza.

      Ștergere
    5. Autoproslavita "mireasa" multi urmasi ai mesajului lui WB, au o pofta nebuna de a jignii si distruge demnitatea altora. Aceasta pofta din sufletul lor este de la diavolul. Si mai rau e ca o fac cu cei care le spun adevarul si le vor binele. Bine a zis Einstein ca prostia omului e infinita.

      Ștergere
    6. Toata atitudinea lor este impotriva invataturii apostolilor.Ironia este ca ei se mandresc ca si cum ar avea invatatura apostolilor dar dupa cum vorbesc si se manifesta cu altii arata ca nu au nimic din autentica invatatura a apostolilor.

      Toti apostolii au pus accent pe transformarea launtrica,pe credinta manifestata prin fapte.

      Branhamistii ,frankistii...etc nu isi manifesta credinta prin fapte.

      Domnul Isus ne spune ca suntem sarea pamantului,ca suntem lumina lumii...etc.

      Deci si evanghelliile si apostolii ne indeamna la o viata activa,traita pentru D-zeu.Si aceasta viata trebuie sa se concretizeze in ceva viu,palpabil,in manifestarea lumii in lume.

      Potrivit Bibliei credinta lor este moarta.Adica fara viata.Fara esenta.Este doar teologie si invataturi adaugate la Cuvant.

      Sunt multe de zis vis-a-vis de ceea ce predicau primii crestini si ceea ce predica si invata WMB si urmasii lui impreuna cu toti predicatorii. Este un fel de izolare de lume,de autodistrugere lenta a individului...un parazitism spiritual unde predomina asa zisa putere a literei,a argumentului contra altor argumente...Dar esenta crestinismului lipseste cu desavarsire.

      ""Fara pocainta nimeni nu va vedea pe Domnu..."" Ap Pavel.

      Ștergere
    7. Sau mai pe romaneste:este o alta Evanghelie. De ce? Fiindca lucrurile esentiale ale evangheliilor si ale apostolilor au fost inlocuite cu credinta in mesajul lui WMB.

      Consecinta acestui fapt este ca nu se mai urmareste trairea si implinirea Cuvantului,dupa cum ne spune Isus in MAtei 7,ci credinta oarba in mesaj si mesager ,precum si credinta in predicatorii mesajului:vezi Ewald Frank sau predicatorii de la 7 tunete. Acestia sunt mai mult sau mai putin agresivi ,in functie de dispozitia lor si de ceea ce le spune anturajul din care fac parte.

      Ei trec peste tot ce este scris in Noul Testament si judeca ,acuza pe toti care nu vor sau nu pot sa le accepte varianta lor de invatatura sau experientelor lor sau ale lui WMB.

      Sunt fanatici,agresivi si dispretuitori cu alti crestini....Au nevoia de pocainta reala si autentica.

      _________________________________________________________________________

      Vreau as ii intreb pe toti acestia de mai sus: DAca eu traiesc Evanghelia si ceea ce ne spun apostolii in invataturile lor dar nu cred mesajul si povestile cu norul si Ohio sau nu cred ceea ce predica E.Frank despre vocile lui auzite doar de el,atunci sunt maintuit? Sunt rascumparat prin sangele Domnului Isus?

      O zi binecuvantata la toti.

      Ștergere
  3. Ce oameni smintiti cu mintea care in loc sa raspunda la subiectele din articolul te fac Iuda. Ei sunt Iuda ca au vandut pe Domnul pentru un amagitor. Frate Lica nu te descuraja am citit de 5 ori articolul si blogul de zeci de ori si nu e nimic gresit in el e gresit ca ei nu pot sa raspunda. Fii tare si imbarbateaza te caci acesti Egipteni si Faraonul lor se vor ineca in minciunile lor. Este prea clar adevarul. Multumesc Domnului Isus pentru ca pot sa discern nu e meritul lui Lica sau al meu e slava Lui in veci. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. E prea tare. E prea adevărat. Prăbuşirea lor e aproape dar e spre binele lor. D-ne ajută.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nou de la John Collins: A GASIT SURSA DE UNDE BRANHAM A COPIAT 99% ! ! !

    When the Pentecostal Revival broke out, there were many groups that attached themselves to the signs and wonders of the Azusa Street Revival, but none so interesting to the follower of William Branham than the Rosicrucian Fellowship. This fellowship, an "International Association of Christian Mystics," was founded in 1909 by Max Heindel who claimed to be heralding the coming "Aquarian Age." Heindel claimed to be bringing forth the "true Philosophy of the Rosicrucians," which presented Esoteric Christian mysteries, or esoteric knowledge. Heindel began preparing his Rosicrucian teachings into a publication entitled "Rosicrucian Cosmo-Conception," which was printed in 1909 and sold 2500 copies in the first edition.

    This esoteric knowledge included the secret of Divine Healing.

    Much like the "message" of William Branham, the Rosicrucian Fellowship held spiritual healing services that were combined with doctrinal teaching of mystery. And like Branham's claim that the "three Bibles" were the "Zodiac, the Great Pyramid of Giza, and the King James Version," the Rosicrucian Fellowship combined the written scriptures with study of the pyramids and astrology as "Bible interpretation." These mysteries were believed by the following of both groups to prepare the "soul body" and usher in the "Second Coming of Christ."

    To those interested in studying the belief system of the Rosicrucians as compared to the ministry and doctrinal teachings of William Branham, you will find an endless trail of similarities. Due to the complexity of both mysterious groups, and their many “splinter sects” with intricate webs of additional doctrinal teachings, it is a study that could consume a lifetime to research. So I decided to outline a few of the major points and point you to some research materials for your journey to begin:

    Moses and Elias:
    Some groups of Rosicrucians believed they were the “children of Moses,” while others believed they were the “Order of Elias.” During the first part of Branham’s ministry, he promoted himself with associations to Moses, claiming that an angel “commissioned him to heal the sick” by comparing him to Moses. During the latter part of his ministry, Branham promoted himself by comparison with Elijah (Elias), with stories strangely similar to that of Elijah, Elisha, and John the Baptist (Spirit of Elias).

    Procession of Prophets:
    Both groups promoted the idea of a procession of prophets, focusing on the messenger rather than the One who sent him. Rosicrucians believe the procession to follow the path of Moses, Elias, Ezekiel, and the procession of prophets after the timeline of scripture. Branham promoted the idea that God sent “one prophet per age,” ignoring the many prophets on the scene during Babylonian invasion and captivity of Jerusalem.

    Zodiac:
    The Rosicrucians included astrology in their worship, using the alignment of the stars as spiritual signs from the heavens. Branham taught his following that the “first Bible” was the Zodiac, and included the alignment of stars into promoting his ministry.

    Pyramidology:
    Rusicrucians include the Great Pyramid of Giza and all of its remaining artifacts into their philosophy. Not only is the museum a standing dedication to the study of ancient Egypt, many of their ancient texts include portions of Egyptian mythology and history. Branham taught his following that the “second Bible” was the Great Pyramid of Giza.

    Dispensationalism:
    Both groups promote the idea of dispensationalism, separate “ages” of mankind. Rosicrucians believe that during the middle part of these ages, the “secret mysteries” were hidden from mankind. Their “dark ages” aligned perfectly with Branham’s description of the “light” being hidden throughout the dispensations he copied from Clarence Larkin’s “Dispensational Truth.”

    RăspundețiȘtergere
  6. (continuare)

    The Spirit Body:
    Both groups promote the Gnostic idea of a “Spirit Body.” This body, according to the Rosicrucians, was part of a “threefold spirit,” which was nourished by the light. Branham’s promotion of the Jewish Mysticism doctrines of the Garden of Eden included a period where a “Spirit Body” roamed the earth without the “fleshly body.”

    Hidden Mysteries:
    Rosicrucians believe that the truth has been hidden in mysteries down through the ages, to be unveiled before mankind at the appointed time. Branham promoted the same idea, teaching his followers that God’s “appointed time” was during his own ministry.

    Divine Healing:
    Both groups believed that one of the “mysteries” was Divine Healing. From The Real History of the Rosicrucians:

    "This Rosie Crucian Physick or Medecines, I happily and unexpectedly light upon in Arabia, which will prove a restauration of health to all that are afflicted with sickness which we ordinarily call natural, and all other diseases. These men have no small insight into the body; Walfoord, Williams, and others of the Fraternity now living, may bear up in the same likely equipage with those noble Divine."

    Three High Words
    There were three words Rosicrucians spoke during their meetings, believed to bring the speaker into a higher state of spiritual enlightenment. Branham claimed that he spoke “three high words” before performing his healing rituals, though only those in his secret fellowship knew what those three words were. From the Rosicrucian “Autumn Equinox Service”:

    Reader unveils Emblem and gives salutation: "My dear Sisters and Brothers, may the roses bloom upon your cross." (Answer from audience: "And upon yours, also.")

    "God is Light."

    Each time we sink ourselves in these three words we lave in a spiritual fountain of inexhaustible depth, and each succeeding time we sound more thoroughly the divine depths and draw more closely to our Father in heaven.
    http://www.rosicrucian.com/rfs/rfseng01.htm

    Anti - Catholicism:
    Both groups strongly opposed the Catholic Church, promoting the idea that Luther was part of the revival bringing forth the “light” for the “last age.”

    Balaam The Anointed:
    Esoteric texts promote Balaam as an anointed one, who had the same state of enlightenment as Moses. To the Rosicrucian, Balaam represented the psychic stage of nature, but not necessarily the spiritual, which is a “dangerous combination.” Branham promoted the very same doctrine.

    Fountain of Multi-colored Light:
    Rosicrucians promote the theory of “The Dew of Lights,” which is a “Fountain of Light and not one of water.” Branham promoted the idea that God was a fountain of multicolored light.

    Earthquake Prediction:
    Rosicrucians use cosmology and astrology to make predictions of the fate of the world, including earthquakes and volcanoes as “spiritual science”. The San Jose Rosicrucian study included a planetarium along with the library of “sacred texts” and museum of Egyptian artifacts. Branham admitted to have studied the science of earthquake prediction in written articles before proclaiming “judgment on the West Coast,” when he prophesied that Los Angeles would sink beneath the ocean before his son, Billy Paul Branham, was an “old man.”

    Evolutionary Change in Gender:
    Rosicrucian prophecy predicts an evolution of men and women into a more common relationship; women becoming more masculine and men becoming more feminine. Branham’s ministry promoted the same idea, focusing not only on the outward appearance, but also the psychological makeup.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte important material. Mult peste tot ce stiam noi pana acum pe aceste subiecte.
    Un lucru e clar. Dumnezeu ne iubeste si vrea sa stim cum sta treaba cu adevarat.
    Daca fratii cauta adevarul, El se va lasa gasit, daca ei cauta din toata inima. Sunt sigur de asta.
    Pana si cantarea "paaana caaaaaaand ne-om vedea, la picioarele-i vom sta..." in varianta romaneasca o zic eu...buna cantarea, nu am cantat-o de mult timp...incep acum...

    Dumnezeu sa fie cu voi toti dragi frati si surori !

    Adevarul INVINGE ! SA NU VA INDOITI DE ASTA NICIODATA!
    INTUNERECUL ESTE ALUNGAT SI EL NU POATE BIRUI LUMINA!

    Necazuri, valuri, urlete, tipete, necazuri, probleme, incercari, depresie, amenintari, presiune mentala, frica, teama, nu pot sa astupe foamea voastra pentru adevar.

    Iar daca va e foame aveti promisiunea ca EL VA VA SATURA !
    El ne va satura.

    El, Domnul Isus Cristos este CALEA ADEVARUL SI VIATA !
    Stati cu El, stati in El, stati pentru El.

    RăspundețiȘtergere
  8. Plagiatorul de Branham. A vrut sa ne impresioneze cu descoperirile lui. A reusit.Rusine lui si celor care inca il urmeaza si ei stiu ca el in realitate nu a descoperit nimic.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.