sâmbătă, 14 septembrie 2013

Amenintari in loc de argumente

Tocmai am finalizat cu bine inca un curs de leadership, de conducere. Leadershipul de calitate nu are religie. Legea conducerii este la fel pentru toti ca si legile naturii, anotimpurile, ploaia, noaptea, ziua.

Ii multumesc Domnului ca m-a ajutat sa investesc in mine in ultimii ani. Am avut nevoie. Sunt atatea lucruri bune de facut si pe care Dumnezeu asteapta sa le fac. 

Am invatat multe lucruri pe care daca le stiam mai demult, evitam multe lucruri neplacute si dureroase din viata mea. 

Eu care am condus o firma 12 ani, doua fundatii, adunari, conferinte, etc credeam ca stiu ceva totusi, dar nu a fost asa. Cunoasteam multe, dar nu le intelegeam si nu reuseam sa le aplic total in viata mea fie in biserica, afaceri, familie si personal. 

E foarte corect ce zice Apos Pavel: "Sa nu ai o parere mai presus despre tine, decat se cuvine". 

Am trait-o personal. 

"Sa recunosti ca esti slab e calea de a invata sa fi puternic." a spus un intelept. 

La teorie am luat 9,35 la practica 7,25. Acum invat cum pot sa scad distanta dintre aceste cifre urcand. Imi place sa invat acum sa aplic acestea in viata mea. 

Un test era despre cum poti afla despre tine insuti mai mult. 

Intreband pe cei din familia ta despre tine. Ei iti vor spune, daca sunt obiectivi, nu frustrati, adevarul aproape total, despre tine, adevar pe care il poti modela dupa calitatile ce doresti sa le ai ca lider, tata, sot, pastor, orice esti. 

La istoria educatiei, am invatat ca religia mereu a blocat dezvoltarea educatiei considerand-o de la diavolul si rea. 

In acest mod, oamenii erau tinuti ca si obiecte de manipulare si exploatare a liderilor religiosi, care in asociere cu politica si-au batut joc de omenire multe secole la rand.

Cand Luther la cercetat pe Papa si catolicismul, ei l-au urat, dar el a pus fara frica 95 de teze, dovezi clare ca papa si catolicismul nu e biblic, pe poarta de la Wittenberg. Ei l-au urat de moarte si au cautat sa il omoare (ce oameni prosti si limitati).

IN LOC SA II RASPUNDA BIBLIC LA SUBIECTELE RIDICATE DE EL ei i-au dorit distrugerea si moartea.

Am observat ca: URA IN LOC DE STUDIU = RATACIRE

AMENINTARE IN LOC DE ARGUMENTE = PROSTIE, PRIMITIVISM, INCHIZITIE

Eu am inteles ca omul trebuie sa invete lucrurile tari si adevarate in orice etapa a vietii sale, deoarece apar noi si noi provocari asa ca nimeni nu trebuie sa se limiteze.

Cand am vorbit despre importanta contributiei noastre in societate, am zis recent unui frate de la mesaj: "Tu stii ca medicii ajuta la vindecarea a milioane de oameni? Dumnezeu a folosit medicina mai mult decat toti evanghelistii si facatorii de semne si minuni din istoria omenirii ca sa ajute oamenii." A ramas mut, niciodata nu s-a gandit in felul asta, dar apoi m-a jignit si m-a facut cu oua si otet ca si cum vindecarea si binele este monopolul lui Branham si al celor ce il urmeaza. 

Parca ii era ciuda ca si alti oameni de pe Pamant au importanta, au anumite valori de viata, profesionale, personale si acestia fac mult bine altora. 

Si Dumnezeu lucreaza si cu altii fara sa ceara aprobarea lui Branham sau a celor care il urmeaza. 

Parca numai ei sunt importanti si buricul Pamantului. Isi dau o importanta falsa. 

Turba de furie acest om care promoveaza non-valoarea si teoriile conspiratiei ale fricii. 

Imi zicea ca: "in curand voi ne veti prigoni si mai ales trinitari ne vor obliga sa credem in "sfanta treime", sunteti fii celui rau, Dumnezeu isi va confirma Mireasa Lui, etc etc". 

Va dati seama la ce nivel sunt ei? Cine a inventat nebuniile astea? Isi hranesc viata cu otrava zi de zi.

Prigoniri au fost intotdeauna, recent in Egipt, Siria, in Nigeria, China, etc. ele au fost, sunt, si vor fi mereu dar nu pentru ca esti "la Mesaj" ci pentru ca crezi in ISUS, pentru ca esti crestin, nu urmas al mesajului fals a lui Branham. 

Islamul radical, liberalismul radical, este cancerul care distruge societatea si viitorul multor tari.

M-a intristat prostia lui. Asa sunt aproape toti. Si pe langa prostie sunt si rai. Vai Doamne ce ii roade, ce sar aprinsi. Atata rautate, otrava, prostie si primitivism cat este la ei, nu exista in nici o grupare si secta de pe planeta Pamant. 

Parca sunt izolati mental intr-o lume mistico-apocaliptica-imaginara in care exista un profet infailibil care e perfect, de neatins, si o mireasa Cuvant perfecta, iar ei sunt cei mai merituosi oameni, iar ceilalti sunt cei mai rai si nu merita nimic. 

Acest tip de gandire, este o afectiune emotionala si mentala negativa, care nu va aduce beneficii si crestere spirituala celor care o au. 

EI PRIVESC CA LUMEA ESTE GRESITA SI TREBUIE CONDAMNATA, NU O PRIVESC, ca Domnul, CA ESTE IUBITA SI TREBUIE SALVATA. 

Ei o judeca si condamna uitand ca acest drept ii revine lui Dumnezeu, Domnul Isus spunandu-ne sa NU JUDECAM PENTRU A NU FI JUDECATI, ci sa ducem Vestea Buna pana la marginile Pamantului. 

Ei neavand nici o Veste Buna, decat mesajul nevrotico-depresiv-confuz a lui Branham, nicidecum mesajul Evangheliei de dus oamenilor, LE-A RAMAS NIMICUL DIN BRANHAMISM, ADICA CONDAMNAREA ALTORA PE CARE CICA "D-ZEU NU II IUBESTE". 

Acestea sunt toxine spirituale otravitoare.

Ei cred in mod fals, ca NU MAI EXISTA HAR, IAR IUBIREA LUI DUMNEZEU ESTE NUMAI PENTRU CEI CARE URMEAZA UN PROFET DE ACUM 60 DE ANI PE NUME BRANHAM. (si acum si pe alti lideri care sunt considerati urmasii lui Branham, dar acestia intre ei se urasc si nu se viziteaza, nu se respecta chiar daca il urmeaza pe Branham) 

Eu vad ca si chiar intelegerea noua a mesajului, a ambelor parti a acestuia, face parte din ceea ce Dumnezeu m-a ajutat sa vad. 

La frati se va produce o tensiune, deoarece constiinta lor va incerca sa ii ajute, dar ei traind intr-o negare a adevarului nu le va fi usor. 

Ma rog sa nu va dea Duhul Sfant pace pana cand veti da crezare Bibliei in locul mesajului si lui Isus in locul lui Branham. 

Ma rog si postesc pentru voi, pentru ca va iubesc si va spun adevarul din acelasi motiv, si chiar daca am ajuns ca ultima lepadatura pentru voi, sunt mai puternic in Domnul ca niciodata, CA NICIODATA IN VIATA MEA si voi creste si mai mult si pun in practica "dragostea de frati, iubirea de oameni".

Eu va zic fratilor: cand Duhul Sfant va arata ca mesajul nu este asa cum ne-a fost prezentat, nu va impotriviti Lui. Veti suferi ca mine. Eu am gresit recunosc ca am stat la mesaj desi vedeam erori. IMi era frica. Frica ma conducea. 

Imi spuneam cum sa ma impotrivesc unui asemenea om, mare profet? Dar asta pana cand am inteles ca Cuvantul este cu mult deasupra oricarui muritor si ca eu sunt dator Lui si sunt responsabil fata de Dumnezeu nu fata de om. 

Analizand si recitind comentariile unele si mai vechi, mi-am dat seama ca fratii in loc sa argumenteze in mod obiectiv, la subiectul ridicat, m-au amenintat si jignit in mod permanent. 

Sunt abuzivi, precum era Branham. Calca pe toti in picioare, pretinzand ca apara Cuvantul. 

Deci ei pot sa urasca pe toti, dar pe Dumnezeu il iubesc, cam asta ne spune el si urmasii lui, dar Biblia spune ca cine spune asta, ESTE MINCINOS. 

Dumnezeu ne-a iubit atat de mult incat a RASTIGNIT CUVANTUL numai ca sa ne salveze pe noi pacatosii. DUMNEZEU SA FIE SLAVIT! EL E GLORIOS ! 

Dar cei de la mesaj rastignesc pe altii, si chiar ei intre ei se ucid cu vorba, cu pretentii unice de Alesii, si sub pretentia falsa ca apara Cuvantul taie in bucati pe oricine. Ce discrepanta. Ce urat. Nu ati invatat nimic inca. 

Veti afla intr-o zi ca mesajul lui Branham este sursa de discordie care este intre voi. Sper ca veti afla cat de repede.

Ce m-a mai frustrat sau intristat mai bine zis, a fost ca atunci cand fratii aveau de ales intre a apara si da dreptate Bibliei, adevarului clar adeverit sau sa fie de partea lui Isus intr-o discutie, ei au ales mereu sa dea dreptate mesajului in defavoarea Sfintelor Scripturi, si au fost mereu de partea lui Branham in locul lui Isus.

Nu am gasit nici un singur comentariu in care sa il aparati pe Isus ci numai pe Branham. Branham a murit pentru voi la Golgota?

In opinia mea este un lucru grav ca cineva sa calce in picioare principiile biblice si toate promisiunile Cuvantului ca sa inalte ideile branhamiste. Nu avem destule lupte, fratilor, de ce sa facem asa ceva?

Si astea doar sa apere pe un muritor de rand care a avut succes in rugaciunea pentru bolnavi in anii 50? 

Iar unii care au fost tulburati emotional de noile informatii pe care le-au aflat, au reactionat in mod agresiv, inuman, cu amenintari in loc de argumente deoarece s-au vazut fara argumente.

Ar trebui sa va puneti voua insiva cateva intrebari dragi frati. 

De ce amenintati, loviti, jigniti, pe altii cand de fapt ar trebui sa prezentati argumente la subiectul respectiv? 

Puneti-va intrebarea. De ce nici mesajul, nici Biblia nu va da argumente pentru a apara ceea ce credeti ca este adevarat?

Sau cele care sunt cat de cat biblice, de ce sunt copiate de la altii care au trait inaintea lui Branham? 

De ce exista atata contradictie intr-un mesaj care ar fi trebuit sa "restituie" lucruri si sa ne scoata din confuzie nu sa aduca haosul la noi.

De ce nici o invatatura, prezicere, profetie nu este in armonie una cu alta, nici cu Biblia, nici cu implinirea ei proprie?

De ce nu gasim armonie in invatatura din mesaj, in nici o tema? Am scris pe blog sa va ajut nu sa va supar. Speram ca adevarul va va face fericiti.
Iau inca o tema, asa la intamplare, ca toate ii sunt asa dualiste, ati vazut doar. 

Saptamanile lui Daniel, de care nu am zis niciodata in detaliu.

Invatam din 4-5 predici ale lui Branham ca mai sunt 7 ani, adica o saptamana biblica, din cele 70 de Saptamani ale lui Daniel. Si noi ne notam si ascultam cu cata siguranta predica Branham, iar adunarea lui zice "AMIN", cand el o intreaba daca a inteles ca mai este har la Israel dupa rapire, timp de 7 ani, deci o saptamana in limbajul biblic.

Branham aduce multe dovezi, argumente biblice, tablouri, tipologii etc. sa dovedeasca acest adevar. Face un desen de mana pe care il transfera pe tabla, aratand cei 7 ani ramasi pentru Israel, dupa plecarea Bisericii Mireasa la cer. El intreaba din nou adunarea daca intelege acest fapt. Din nou adunarea confirma cu entuziaste "AMIN-uri."

Dupa aceea, la scurt timp, in COD, la intrebari si raspunsuri, cineva intreaba cu privire la asta: "Frate Branham ai vrut sa spui in ce ai predicat, ca a ramas inca o saptamana pentru Israel, adica inca 7 ani? Da?" 

Stiti ce ii raspunde Branham? Vreti sa lesinati un pic? (Sau v-ati obisnuit cu eroarea la scara maxima si nu va mai surprinde nimic.)

El zice de mai multe ori: "Nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu. Tu ai inteles gresit."


INCEDIBIL ACEST INVATATOR FALS BRANHAM!

Apoi in continuare se refera ca mai sunt 3 ani jumate. tot atatia fiind consumati de Domnul in slujirea Sa.

Dar nu e deloc asa. Omul acela a inteles foarte corect. Dovezile stau pe tocmai benzile si brosurile lui Branham. 

La fel si in "Intrebari si raspunsuri din Cele 7 Peceti", alt om il intreaba ca asa cum el a ascultat benzile lui Branham cu Cele 70 de Saptamani, a inteles ca e o saptamana, deci 7 ani. Branham neaga din nou si spune ca Isus a folosit 3 ani jumate din cei 7 ani, punandu-L astfel pe Domnul Isus in pozitia Anticristului din Daniel 9:27. 

Branham mereu ii zicea la Anticristul asta, ca e Domnul, ca a intrerupt jertfa la jumatatea saptamanii. 

A confundat GROAZNIC jertfa lui Isus cu blocajul anticristului pentru evrei prin legamantul mincinos de 7 ani. Era haotic. Branham nu cunostea Biblia decat in mod superficial.

In Daniel 9:26 zice: "Dupa cele saizeci si noua de saptamani unsul va fi starpit si nu va avea nimic" E Isus aici. Vedeti ca acolo nu scrie "dupa cele saizeci si noua de saptamani si inca 3 ani jumate unsul va fi starpit..." Nu, nici vorba. 

Concluzia si la acest capitol: BRANHAM NU STIE CE A INVATAT PE OAMENI. Este afectat grav de amnezie. La toate temele biblice e asa de contradictoriu si confuz si a adus dezbinare si haos intre frati. 

Si voi il numiti Cuvantul intrupat si Dumnezeu manifestat? Branham este eroarea, haosul si confuzia intrupata, dragi frati, nu Cuvantul. 

Trebuia sa ramana sa se roage pentru bolnavi ca acolo era bun, el nu sa produca atata haos. 

Daca voi il numiti ingerul din Laodicea pe Branham, Domnul il numeste direct in fata: ORB, GOL SI TICALOS. Se da mare ca stie de toate, dar e total pe din afara. Isus o spune ingerului, Isus i-o spune lui direct in fata. 

Acest inger este unul dintre cei mai aroganti dintre toti cei 7.

Chiar si desenul de mana a lui Branham, arata ca omul acela a inteles corect ce a predicat prima data "profetul" uituc si confuz.
Desenul personal de mana a lui Branham cu privire la cele 70 de saptamani.
Dupa rapire cat arata ca e? 7 ani, o saptamana. 
Omul acela a auzit corect.
Efectiv Branham a uitat ce invata pe oameni si neaga propria lui invatatura predicata cu mult zel si dovezi biblice. Nimeni in istoria crestinismului nu a fost atat de contradictoriu si atat de confuz precum Branham. Poti citi Moody, Calvin, Luther, Wesley, Spurgeon, etc NIMENI nu e atat de fals la invatatura.

Branham dezbinatorul!

De aceea a fost mereu cearta intre frati, peste tot, si la Cluj si cu referire la acest subiect. Invataturile lui Branham ne-au dezbinat si ne dezbina inca cu erorile lui nebiblice, dar EVANGHELIA LUI ISUS NE UNESTE. 

Asta vrea Dumnezeu sa credem. Ce El ne-a dat odata pentru totdeauna.

Iti pica fata, cand vezi ca TOT mesajul este asa. 

Fiecare invatatura, idee si o contrazice. De la Dumnezeirea lui Isus si trinitate pana la bradutul de Craciun, tot pe dos le vorbeste si le suceste si iarasi le intoarce. E DE GROAZA. 

ESTE ABSOLUT SOCANT DE CONFUZ SI CONTRADICTORIU ACEST PROFET AL HAOSULUI. 

Pentru voi nu inseamna nimic faptul ca nu e asa cum ati crezut ca e mesajul? 

Nu sunteti fiinte umane in cautarea adevarului? Sunteti uneltele unei miscari religioase?

Ar trebui sa te intrebi draga frate, draga sora, daca un om care vede zeci de astfel de sunete nesigure si confuze, are dreptul sa paraseasca mesajul? Normal ca are. Normal ca trebuie sa o faca. 

(Mai rau e de cei care nu cred mesajul si nici pe Branham si stau acolo intre voi pretinzand ca cred. Aia e rau.)

Trebuie amenintati ei daca fac asta? In loc sa le prezentati argumente care sa ii tina ii amenintati cu distrugerea? 

Daca faceti asta sunteti dezastru chiar voi.

Mireasa este formata din HAOS sau din adevarul simplu si de neschimbat al Evangheliei Mirelui Isus care are puterea de a mantui, salva, vindeca si duce la cer? Mesajul confuz nu are puterea sa se apere asupra ceea ce pretinde ca e cum sa va salveze? NU POATE, NU POATE, NU POATE. 

Mesajul e slab, e apa chioara, nu hrana de vultur, e toxic, e confuz si nu are nici o dovada asupra NICIUNEIA din pretentiile sale. NICI UNA. Asta mi-a dat fiori cand am aflat.

Oamenii care parasesc mesajul dupa ce au fost si 50 de ani in el, au argumente solide, de aceea pleaca pe cand cei care raman NU MAI AU NIMIC IN CE SA CREADA, nici macar nu isi pot apara propria lor credinta. 

Sunt nauciti. Nu stiu ce cred si nici macar de ce cred mesajul. 

De aceea, in loc de argumente, ei ataca si ameninta cu distrugerea cum a scris cineva pe blog si uita ca tocmai lui Branham i s-a intamplat asta. 

Am realizat acum ca imi pierd timpul pretios.

Asta e tot ce puteti? Sa amenintati? Nu ar trebui sa ne fi inchis gura cu argumente biblice si corecte din mesaj deja? Dar nu mai aveti nimic. Dreptul de intai nascut v-a fost luat. 

Desi stiam dinainte un pic, am invatat la cursuri si trainingurile educationale la care am participat ca relatiile interumane care nu se bazeaza pe respect reciproc si sunt tratate cu subiectivitate (adica nedreptate) sunt relatii cu caracter vampiric. Adica consuma energia in mod continuu fara sa produca nimic de valoare care sa aduca o rodire, o productivitate.

Eu vad ca nu sunteti inca pregatiti sa luati lucrurile in adevarul lor, deoarece inteligenta emotionala va este efectata de socul faptului ca ar putea sa fie adevarat ce am scris in blog si asta va pune in pozitie de lupta, nu de cautare.

Voi nu cautati, deocamdata, adevarul, voi doriti sa gasiti argumente in favoarea mesajului lui Branham si a ideilor lui. Dar nu aveti. Asta va doare. Imi pare rau, nu eu va produc ranile, frustrarile. 

Nu vreau sa va ranesc cu nimic. Eu descriu si partea cealalta a mesajului lui Branham, ceea ce voi nu stiati ca exista, dar exista, si NIMENI NU MAI POATE NEGA ACEST ADEVAR.

E prea multa confuzie, e prea multa contradictie, e prea mult neadevar in mesaj. 

Probabil eu am venit prea repede cu descoperirea acestor lucruri, nu prea tarziu, cum eu am crezut si cineva a spus undeva la comentarii. 

Nu am venit prea tarziu. Am venit prea devreme.

Am multe proiecte pe rol, si nu vreau sa pierd inca 25 de ani certandu-ma cu oameni pentru ideile haotice si nebiblice ale lui Branham.

Am expus ideile mele, studiile mele, ale altora, am cercetat personal mult, chiar si argumentele celor care au iesit de la mesaj, ca sa va ajut, ca sa va informez SA NU IMI SPUNETI PESTE CATIVA ANI CA NU V-AM IUBIT SI AM TACUT.

Va iubesc in Domnul Isus, de aceea mi-am investit aici sute de ore de studiu si energie din timpul meu vi l-am dat voua, nu ca sa va jignesc, nu ca sa va scot din branhamism, nu, ci ca sa va informez corect, obiectiv si drept. 

AVETI DREPTUL SA STITI TOT ADEVARUL, NU DOAR O PARTE DIN EL. SA ALEGETI CE VETI URMA.

ASA TREBUIA SA NI SE PREZINTE MESAJUL. Cum este in totalitate, nu cum pare a fi.

SI CU PARTEA BUNA, DAR SI CU CEA CARE NU ESTE ADEVARATA SI NU ESTE PLACUTA.

IAR APOI NOI SA DECIDEM, DACA VREM SAU NU SA URMAM MESAJUL.

Dumnezeu IUBESTE DREPTATEA! 

Dumnezeu uraste MINCIUNA. Va e clar acum?

Atunci de ce e gresit acest blog? De ce ma blestemati, urati si ma calcati in picioare?

Va spun de ce. 

Pentru ca din pacate, nu ati fost invatati si educati in spiritul biblic al dreptatii, adevarului si respectului fata de "CE ESTE SCRIS" si fata de orice fiinta umana. cand priviti pe cineva il priviti ca gresit, nu ca diferit. 

Ochiul vostru este format dupa criterii false de a privi viata, oamenii, credinta, societatea, nu dupa principiile biblice ale respectului, iubirii si cautarii impreuna a comorilor spirituale.

Scumpii mei, ati fost invatati sa fiti ca Ismael, ce era un salbatic, ati fost invatati sa dispretuiti pe altii care nu va urmeaza si nu va impartasesc ideile, si sa va autoproslaviti, sa va laudati ca doar voi sunteti ceva, o Mireasa iar altii sunt nimic.

Dar nu este tarziu sa invatati calea lui Dumnezeu. De la ZERO. 

Inca este har, inca suntem iubiti, inca suntem chemati la El. 

"Ti-e greu sa dai cu piciorul intr-un tepus?"

DECI NOI AVEM DREPTUL SA STIM CEVA CARE ESTE FRUMOS CU SEMNE SI VINDECARI, DAR CARE ARE SI GRAVE CONTRADICTII SI ERORI. (nu ma refer deloc la greselile personale ale lui Branham ca om.)

AICI ESTE CORECTITUDINEA CELOR CARE VESTESC SI IMPART CUVANTUL. 

NE VOR MAI MINTI IN CONTINUARE SAU VOR SPUNE LUCRURILE ASA CUM SUNT CU ADEVARAT? 

Au atata forta sa spuna la alb ca e alb si la negru ca e negru?

Eu sper din toata inima pentru toti fratii si surorile de la mesaj ca se vor maturiza.

Nu va este ciuda cand semnati un contract la telefon mobil, sau altceva, si in contract sunt lucruri ascunse de care nu stiti multe, nu vi se spune, iar cand ai o problema sa te ajute la ceva, ei spun ca ati semnat contractul gata. 

Ce e aia? Inselaciune. V-au tradat increderea.

Chiar daca ti-a dat ceva bun sa folosesti pe moment, ei nu au aratat corectitudine si onestitate. Ti-au ascuns dreptul elementar de a stii tot ca sa decizi sa cumperi sau nu stiind toate conditiile din contract. 
Asa e si la mesaj. 

Cei care va spun doar ce e frumos, folosesc aceste lucruri, ca sa semnati, ca sa zic asa. Dar daca v-ar spune si partea a doua, oare ati mai semna? 

Liderii sunt direct responsabilii de sufletele oamenilor iar daa ei stiu adevarul dar totusi va mint arata ca lor nu le pasa de sufletul vostru ci doar de ei insisi.

Ar fi decizia si dreptul vostru sa alegeti. Asa trebuie sa functioneze lucrurile. ASTA ESTE DREPTATEA IUBITA DE DUMNEZEU. Restul este manipulare sau nestiinta. 

Noi am ales mesajul stiind doar partea frumoasa, plina de revelatii biblice, supranaturala, impresionanta, uneori spectaculoasa, emotionanta, cand Branham se ruga pentru un copil bolnav, da e ok, dar asta este doar o parte, din ceea ce am citit, nu tot. De aceea am ales mesajul.

Eu daca stiam si partea a doua a monezii, nu as mai fi ales deloc acest mesaj. 

Dar voi dragi frati, sa fi stiut inainte ca Branham nu a descoperit NIMIC, nici Epocile, nici divinitate, nici botezul, etc. ati mai fi urmat mesajul doar pentru ca el are darul de vindecare si vedenii? Nu cred.

Probabil eu luam unele lucruri biblice din el da, la fel cum si de la Wurmbrand sau de la alti lideri minunati pot lua lucruri tari de viata si credinta dar nu sa ii urmez orbeste si prosteste.

A fost o mare prostie din partea mea. 

E intelept sa cautati raspunsuri corecte si biblice. Cei din mesaj nu va vor spune totul, dar va vor cere sa semnati contractul. Daca acum, dupa ce am reusit sa aflam atatea, ei continua sa va minta, cu norul, cu Ilie, cu ingerul, cu 5000 botezati la raul Ohio, etc etc. asta inseamna o totala lipsa de respect din partea lor pentru voi. Ar fi o nerusinare fara margini din partea lor.

Ei arata atunci ca nu respecta adevarul, nu respecta propria lor constiinta si nu va respecta nici pe voi.

Eu cred ca nimeni nu are nevoie de opinia unui om, care nu are respect fata de el insusi si fata de interlocutorii lui. 

De ce sa fii membru intr-o biserica in care esti mintit cu buna stiinta?

In leadership, acesti oameni sunt numiti paraziti, care nu au o valoare personala dar vor sa atraga atentie prin valoarea altcuiva, sau prin abuz verbal, spiritual, fizic, etc. 

Te rog nu fi tu ala. Nici cel care minte pe altii, nici cel care se lasa mintit si infricat cu povesti neadevarate sau doar partial adevarate din mesaj. 

Maturizeaza-te in Domnul si in cunoasterea Lui. 

Lucreaza la tine insuti, si vei castiga mult mai mult in fata Domnului, decat sa te lauzi ca acum 60 de ani un om se ruga pentru bolnavi si avea vedenii si sa ameninti pe cineva care nu crede ca tine. Nu fi prost.

Respecta dreptul oricarui om de a cere argumente cu privire la convingerile tale si nu pretinde ca cineva sa te creada daca nu ai dovezi. 

Sa pretinzi prosteste ca cineva sa creada ceva care nu poate fi argumentat si dovedit se numeste INSELACIUNE.

Doar nu cumva ai vrea sa te creada doar ca cineva a zis ceva? Esti naiv? Esti nebun? Eu sper ca nu esti. Cred ca nu esti.

Vreau sa stiti ceva: ISUS ARE UN MARTOR, CEL PUTIN, AICI IN ROMANIA, ACEST BLOG, CARE V-A SPUS ADEVARUL ASA CUM ESTE EL, NU CUM V-A FOST PREZENTAT. 

VA CER SA CERCETATI SI VA GARANTEZ CA VETI AFLA ADEVARUL TOT MAI MULT.

ATI AFLAT SI O A DOUA OPINIE DESPRE CE STIATI DE ANI DE ZILE.

ESTE DREPTUL VOSTRU SA STITI. NU FITI FURIOSI FRATILOR.

ESTE UN DREPT ESENTIAL DE VIATA CE IL AVETI.

NU ESTE UN PRIVILEGIU. 

ESTE DREPTUL VOSTRU SA AFLATI CUM STA TREABA, NU CUM VI S-A SPUS CA STA. PRICEPETI ODATA ASTA, VA ROG.

ACUM NU AVEM SCUZE CA NU AM STIUT. 

AVETI TOATE RESURSELE SI PE NET, SI PE CD LA DISPOZITIE SI TOATE MESAJELE LUI BRANHAM SA PUTETI AFLA ADEVARUL IN MAXIM 30 DE MINUTE.

Eu voi continua cu munca mea si proiectele mele nu vreau sa mai insist aici prea mult, poate inca vreo cateva luni, un an. Oricum cred ca si altii se vor lumina si vor scrie si ei. Exista destul material sa ne clarificam.

Voi incerca sa merg si la facultate, voi porni o firma noua, si proiectul motivational la alt nivel. Regret mult ca nu am facut facultatea prin 98-2000 din cauza ca m-am lasat influentat de ideile inguste din mesaj.

Un fost angajat imi spusese: "Sunteti talentat si aveti multe calitati dar va lipseste autodisciplina, managementul in afaceri, etc. va rog mergeti la facultate si veti deveni un om foarte capabil." Eu i-am zis: "apreciez sfatul tau dar stii ca eu fiind crestin, astept venirea Domnului si vad inutila evolutia mea personala in domeniul asta." S-a uitat la mine semi-scarbit de naivitatea raspunsului meu. Nu voi uita privirea aia niciodata.

Regret enorm, regret multe. Nu dau vina pe altii, desi ascultand de ei, am trait drame, limitari si suferinta neputintei de a deveni ceea ce Dumnezeu dorea sa devin. Dar fost decizia mea, nu ii invinovatesc.

De multe ori D-zeu mi-a vrut binele si in aceste lucruri dar eu i-am spus deseori Lui ca eu "sunt la mesaj" sa ma mai lase in pace. 

Nu e tarziu sa pornesc viata din nou in toate domeniile, dar mult mai pregatit si instruit pentru ce urmeaza. M-am calificat in multe lucruri, in care eram doar talentat si aveam darul de a face ceva bun. Darul, talentul fara disciplina, fara munca, fara seriozitate, poate sa te duca numai pana la un punct.

Investiti in voi, nu va lasati inselati de faptul ca acum 60 de ani cineva a fost talentat si folosit de Dumnezeu. 

Voi sunteti predestinati pentru acest timp sa vestiti si sa traiti viata si adevarul prin Domnul Isus Cristos si sa va inmultiti talantul pentru slava lui Dumnezeu nu sa va laudati cu un om mort. 

Daca devii un medic, un politist, un avocat, om de afaceri, pastor, agricultor, fermier, programator, ministru, etc. care sa ajute alti oameni cu dragostea lui Dumnezeu in inima lui, tu ii slujesti lui Dumnezeu.

Orice faci bun, ajutand pe altii in Numele Lui aduce Slava Domnului. 

Nu sta degeaba. Descopera chemarea ta, descopera sensul si motivul calatoriei tale pe acest pamant. Sunt atatea nevoi in tara noastra, intre crestini, intre oameni, in familii, si Dumnezeu are solutii la ele prin fiecare dintre noi, la acestea si prin tine. 

Esti o valoare nu ca esti la mesaj ci pentru ca Dumnezeu a pus lucruri tari in tine pentru slava Lui, nu a lui Branham. 

Intelege-ti bine odata voia lui Dumnezeu. Cea desavarsita si placuta.

Nu aveti nici un rod divin, slavind oameni din trecut. 

Dumnezeu asteapta ca voi insiva sa roditi. Acum. Acum. Eu cred ca puteti. Cred ca veti reusi. Dati Lui intaietate si apoi El va preia mai departe. 

Rugati-va pentru mine. E provocarea lui Dumnezeu pentru voi in acest ceas: RUGATI-VA PENTRU VRAJMASII VOSTRII. 

DACA EU SUNT UNUL DIN EI, DUMNEZEU VA PROVOACA SA INVATATI SA IUBITI SI CEVA CE NU E CONFORTABIL PENTRU VOI.

Nu puteti sari peste aceasta cerinta biblica, ascunzandu-va in spatele lui Branham care, din pacate, a urat in final si pe crestini, dupa ce inainte in anii '50 iubea si pe pagani. 

Vedeti diferenta? Intelegeti de ce Domnul l-a mustrat si corectat mereu? Ma rog sa o vedeti.

"M-am făcut oare vrăjmaşul vostru pentru că v-am spus adevărul?" Gal. 4:16

Si eu ma rog pentru voi si Dumnezeu stie inima mea si voi o stiti foarte bine. Va doresc tot binele ceresc si pamantesc. Cei mai multi ma cunoasteti de cand eram un copil, stiti ca nu va mint, ci ca asa imi este felul meu de a fi, cald, pozitiv, optimist, binevoitor, si in ciuda unor esecuri din viata, Dumnezeu a pus si in mine lucruri de valoare pentru slava Lui si binele vostru. 

Daca va pot sluji cu ele, o fac bucuros.

Niciodata nu am incetat sa simt pentru voi asta, si chiar daca ne mai ciondanim...totusi Isus este Domnul si EL ne va da biruinta totala.

Daca doriti informatii, lamuriri, si vreti sa corectati lucruri in adunarea voastra dupa model biblic, sau doriti sa aflati ce anume lipseste de la propasirea voastra si cum prin adevarul biblic si ETERN al Evangheliei Domnului Isus puteti creste si propasi, eu va stau la dispozitie, cu tot ce El a pus in mine. Shalom

21 de comentarii:

  1. Atacuri cibernetice a paginii blogului astuia:
    Google mi-a trimis email de avertizare ca cineva incearca sa mi intre in cont. Poate de aceea mi-a fost blocat zilele trecute.

    Sign-in attempt (prevented)
    September 15 1:27 PM (2 days ago)
    Recognize this activity?
    If you don't, someone else may have your password.
    Approximate location (based on IP)
    Culiacán, Sinaloa, Mexico
    IP Address
    189.186.15.186

    Am copie de rezerva oricum a blogului. Am suparat tare pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce spuneti ca in desen Piramida apare la Evrei dupa plecarea sfintilor din epoci?

    - Sa fi transferat Branham in mod gresit dupa ceea aproape tot ce e destinat evreilor catre Biserica inclusiv pe Ilie?

    ca si faza din Zaharia: Spre seara se va arata lumina" Branham aplica la el, la mesajul lui dar acolo NU ESTE VORBA SUB NICI O FORMA DE ASA CEVA. Plus apoi faza cu Ilie la neamuri. Complet nebiblic.

    Recititi Zaharia in contextul biblic si vedeti ca nu se vorbeste nimic din ce Branham a zis:

    5 Veţi fugi atunci în valea munţilor Mei, căci valea dintre munţi se va întinde până la Aţel; şi veţi fugi cum aţi fugit de cutremurul de pământ de pe vremea lui Ozia, împăratul lui Iuda. Şi atunci va veni Domnul Dumnezeul meu, şi toţi sfinţii, împreună cu El!
    6 În ziua aceea, nu va mai fi lumină; stelele strălucitoare se vor ascunde.

    7 Va fi o zi deosebită, cunoscută de Domnul, nu va fi nici zi, nici noapte, dar spre seară se va arăta lumina.

    8 În ziua aceea, vor izvorî ape vii din Ierusalim şi vor curge jumătate spre marea de răsărit, jumătate, spre marea de apus; aşa va fi şi vara şi iarna.
    9 Şi Domnul va fi Împărat peste tot pământul. În ziua aceea, Domnul va fi singurul Domn, şi Numele Lui va fi singurul Nume.
    10 Toată ţara va ajunge ca şesul Iordanului, de la Gheba până la Rimon, la miazăzi de Ierusalim; iar Ierusalimul va fi înălţat şi va rămâne liniştit la locul lui, de la poarta lui Beniamin până la locul porţii dintâi, până la poarta unghiurilor, şi de la turnul lui Hananeel până la teascurile împăratului.
    11 Ei vor locui în el şi nu va mai fi niciun blestem în el; Ierusalimul va fi liniştit.

    - E foarte probabil sa fie asa. Branham a aplicat profetii specifice clare date de Domnul lui israel, catre Biserica.

    - Abia acum vad si asta atat de clar cu Piramida, Cetatea de Sus...caci da, biblic, Mireasa ESTE NOUL IERUSALIM CARE SE POGOARA ACOLO, ea nu are nici o legatura cu neamurile, nici atat cu cei care urmeaza pe Branham. (oh ce ridicol).

    "Cercetati Scripturile caci in ele socototit ca aveti viata"
    Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau ca Branham il plaseaza pe Columba in perioada 602-1200 dar Columba a trait in perioada 550-589! :)

    Daca a preluat asta si apoi spune ca e descoperire divina e si mai grav nu doar comic!.

    Sau chestia ce o spunea despre botez:Numele Tatalui,al Fiului..este Domnului Isus Cristos.Dar apoi spunea perla urmatoare:Dar este gresit sa te botezi in Numele Tatalui..etc si trebuie sa te rebotezi in Numele lui Isus.

    Pai stau eu si ma intreb:Pai daca Numele Tatalui al Fiului si al Duhului Sfant este DOmnul Isus Hristos ce nevoie mai e sa ne rebotezam in Numele lui Isus? Cei care sau botezat in titluri defapt sau botezat si in Numele Domnului Isus Hristos.!

    Efectiv nu isi dadea seamna ce gafe afirma. :))

    _________________________________________________________________________

    Astia adica branhamistii is niste inchizitori in adevaratul sens al cuvantului.

    Sunt cu D-zeu pe buze si cu Dracii in inima.Se confirma efectele mesajului!.A treia oara o spun.Cred ca ar fi in stare daca ar putea sa te loveasca fizic nu doar verbal.

    E clar de la cine a fost aceasta miscare cu toate povestile ei fantastice si toate falsurile biblice,fotografice...

    RăspundețiȘtergere
  4. William Branham claimed that the Thyatirean Church Age lasted from A.D 606 to A.D. 1520, and that the "messenger" for the age was Saint Columba. When he copied the dates from Clarence Larkin's "Dispensational Truth" and assigned "messengers" to each age, he forgot to compare them to the lifespans of the men he claimed to be "messengers."

    St. Columba (521-597) was not even alive during this Church Age. He was one of the “Twelve Apostles of Ireland”, taught under Finnian of Clonard who is said to be one of the fathers of Irish monasticism.


    O aevarata Comedie este mesajul acesta.Defapt nu e nici un mesaj divin fiindca atunci ar trebui sa fie perfect!.

    Intelegeti domnilor?PERFECT! Orice este Divin este PERFECT!

    Si cine a fost Perfectiunea pe pamant?DOar Cuvantul intrupat,nu cuvantul plagiat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh...asta da gafa.

      - Imi aminteste de un coleg din general ca atunci cand a copiat la o teza, din manual, a scris si "vezi fig 3" ca era trimitere la o imagine. Am ras toata clasa de ne-am spart. :))

      Sunt multe contraziceri, eu le-am vazut si cand am tradus "Cele 7 epoci predicate si Apoc 4 si 5. vreo mie de pagini am lucrat cam 3-4 ani la ea dar aceste contraziceri nu pareau atat de grave caci s-a inventat o iesire falsa cu explicatia ca abia din 1963 a venit Cuvantul la profet.

      - Dar atunci de ce Branham pretinde ca totul, i s-a descoperit si cu mult inainte de 63. Si cand predica astea zicea ca Domnul i-a aratat, ca Duhul i-a descoperit, ca Ingerul i-a vorbit....dar apoi dupa 10 ani zice aceleasi lucruri dar alte invataturi exact opuse primelor...de aceea mesajul lui a fost respins in timpul slujbei sale.

      Primii care l-au respins au fost Oneness de la care Branham a luat invataturile, pentru ca s-a autoproclamat ILIE prorocul, apoi Inger, etc.

      Aproape nimeni NICI TRINITARII NU L-AU RESPINS VREODATA PT FAPTE 2:38 SAU ALTELE CI NUMAI PENTRU AROGANTA AUTOPROCLAMARII UNOR TITLURI NEBIBLICE. Asa mesajul devenise cultul personalitatii lui Branham.

      MARELE PROFET INFAILIBIL.
      Oricine il urmeaza va fi Mireasa.

      CULT FALS.

      Ștergere
    2. Si oameni de stiinta au prezis ca omul va ajunge pe luna si a ajuns dar Branham a spus ca omul nu va ajunge pe Luna niciodata si azi maine ajunge pe Marte si de exerminarea evreilor razboiul mondial habar nu a stiut.branham nu este un profet in nimic decat in minciunile lui.

      Ștergere
    3. Sau ca oamenii vor vorbii instantaneu unii cu altii de pe tot pamantul adica aparitia Internetului!.Nimic spus!.

      Moartea lui Kenedy...Nimic!. A spus ca va veni o femeie dar se tot balbaia si nu stia sa le potriveasca.Ba ca e o femeie ba ca e biserica catolica.

      Atata vise si frustrari avea impotriva femeilor ca incepuse sa viseze cu ele pana acolo incat spunea ca este cea mai josnica faptura de pe fata pamantului!.

      Cum un asemenea om sa fie omul lui D-zeu pe pamant?

      Aparatorii mesajului si-au pierdut orice urma de discernamant.

      Sunt oameni cu discernamant redus.

      Ștergere
  5. Daca autointilutalul proroc Branham nu isi crede propriul lui cuvant de invatatura de ce sa il cred eu? Ati orbit cu toti? Parca sunt orbi si nu vad nimic cei ce il urmeaza. De ce sa cred ceva ce nici branham nu isi crede el insusi ce spune. E de ras acest proroc mincinos. eu ma refer la cele 70 de sapt ale lui Daniel dar si la alte invataturi. Multumim Domnuluipentru ca nu ne lasa in aceasta falsa miscare brahamista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna sustinatorii unei secte sunt mai sfinti ca papa.

      De ce se intampla asta?Deobicei fiindca ei primesc totul schematic unde lucrurile sunt prezentate frumos,in ordine adica totul aranjat ca intr-o doctrina.Apoi aceasta doctrina,teorie este repetata intruna pana ajunge la nivel de adevar infailibil,de neschimbat.

      Si daca cumva cineva din secta descopera neconcordante in propria invatatura sau in viata celui care a infiintat secta,miscarea,atunci este ridiculizat,marginalizat si izolat fiindca atenteaza la schema facuta de altii,atenteaza la fericirea altora.Dar el nu face decat sa fie sincer cu el insusi si sa prezinte lucrurile asa cum sunt.Poate doar cativa ii va interesa ceea ce spune respectivul,dar in general schema se va impune cu multa forta multi ani.

      Doar o tarie de caracter si un curaj sunt necesare pentru a te impotrivi schemei .Si dovezile descoperite care infirma pretentiile celui care a infiintat secta,miscarea.

      Majoritatea apara schema datorita obisnuintei,un anumit ""avantaj"" spiritual(eu stiu taine si chestii descoperite,restul sunt in intuneric),avantaje materiale si dorinta de asi pastra influenta asupra altora dominandu-i prin frica ,teroare si abuzuri emotionale(daca pui la indoiala schema ti se va intampla ceva rau sau alte prostii de acest gen).

      Ștergere
    2. Am intrebat un prieten crestin medic psiholog despre aroganta in sectele crestine sau viata in general. Nu i-am zis nimic de mesaj sau branham.
      Concluzia:
      Aroganta omului de a se autointitula, inger, profet, mesia, mireasa si ales, mai ales injosind pe altii, arata din TOATE PUNCTELE DE VEDERE (biblic, uman, psihologic, crestin, relational, etc) ca acel om este obsedat de o superioritate obtinuta usor, prin anumite informatii ce le detine si nu prin valoarea unor calitati pe care le acumuleaza in timp.
      Cu cat aceasta obsesie deliranta creste in el, cu atat mai mult el se devalorizeaza ca fiinta sociabila si sanatoasa mental.

      E tare.
      Multumesc Doamne pentru oameni capabili, cu daruri si talente de la Tine, care ajuta pe copiii Tai si omenirea in general. Am ce invata de la ei.

      Ștergere
  6. Mi-a miscat inima ce ai scris aici, EI PRIVESC CA LUMEA ESTE GRESITA SI TREBUIE CONDAMNATA NU O PRIVESC CA ESTE IUBITA SI TREBUIE SALVATA. Sunt topita dupa Isus El sa aiba mila de noi toti ca simt ca-mi explodeaza capul de la stres sunt in confuzie sotul meu e baptist si el mi-a zis intotdeauna ca nu e ceva in regula cu fratele Branham ca vorbeste de sus oamenilor m-am certat cu el de multe ori e greu, mi-e greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul Isus ne a spus asa:""Veniti la Mine si veti avea odihna"".

      Analizati si cercetati efectele mesajului.Asa ne-a invatat si Domnul Hristos si apostolii.

      O sa vedeti doar certuri,dezbinari,confuzie,etichetari negative puse pe oameni daca ei nu cred anumite relatari care s-ar fi intamplat in viata lui WMB,cuvinte grele ajungand pana la blesteme.

      Ei isi permit sa fie peste toti chiar si peste insusi Hristos si ceea ce EL ne invata in Evanghelii.

      Stati pe ceea ce Domnul Isus ne invata ca mod de viata.Incercati sa aveti o relatie persoana cu D-zeu ca Tata!.Nu uitati ca mantuirea nu este colectiva asa cum invata branhamistii,frankistii adica daca nu mai mergi la ei la adunare atunci nu mai esti in Mireasa sau nu mai ai Duhul Sfant.

      Mantuirea si relatia dvs.cu Tatal Ceresc este personala si El va da Duhul Sfant si acesta produce roadele si bucuria mantuirii,eliberarii...

      Roada Duhului nu este acceptarea mesajului ci tocmai acele calitati de care ne spune Ap Pavel,calitati care caracterizeaza omul cel nou in Hristos,si nu acceptarea vreunei invataturi deosebita.

      Nu uitati ca litera omoara dar Duhul da viata.Pot sa spun ca unii chiar ranesc si omoara pe altii cu litera.

      Ei se mandresc cu fotografii asa zise supranaturale dar sunt false,dubioase,nimic sigur nu planeaza asupra lor ci doar confuzie pornita de la insusi WMB,

      Nu uitati ca si Satan se preface intr-un inger de lumina si vine la oameni cu un limbaj biblic,chiar sa spuna ca limbajul lui este ca cel al primilor crestini dar rezultatele lui sunt distrugatoare,haotice, stres emotional si alte forme de stres,frica de a cerceta ceea ce sustin ei,blesteme si judecati asupra acelora care nu vor sa ii accepte invatatura.

      Acesta nu este crestinism ci cretinism de cea mai joasa speta.

      ""Prieteniile rele strica obiceiurile bune""

      Ștergere
    2. Din pacate de aici vine toata otrava si disputa dintre ei si dintre ei si altii.
      - Ei nu privesc prin ochii lui Isus ci prin ochii orbi ai autoproclamatului inger din laodicea. Nu au inteles nici pana astazi adevaratul Mesaj al Evangheliei mantuirii noastre din Biblie.

      - Au fost montati sa fie anti-tot pana au devenit fara sa stie si anti-Cristos.

      - Tot ce ei fac fac la comanda lui Branham si a emotiilor negative pe care le au impotriva la altii.

      Ștergere
  7. Prorocul lor nu e gresit ca face atatea greseli vizibile din Cuvint tu esti gresit lica pt ca le-ai vazut. Mai mare prostie ca la ei unde ar mai putea fi?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa fiecare comentariu se semneaza ... este de bun simt... Apropo :NUmai in Africa au ramas 8 camioane de carje caruturi si carucioare si tot stadionul vindecat prn rugaciunile si vindecarile pe care le-a facut Dumnezeu prin fratele Branham . .... plus alte sute de miiii de vindecari .MAi sunt frati in viata care au fost de fata la aceste vindecari.Copilul inviat din Finlanda inca traieste astazi . Mi-ar fii rusine sa deschid gura in locul dvs. Si mare atentie la ceea ce a patit Core si Datan .fratele Cristi si Dana din Wien.

    RăspundețiȘtergere
  9. In acei ani in 1950, cand s-au intamplat aceste lucruri, el inca nu se autoproclamase Ilie sau ingerul di Apoc 10:7, Fiul Omului, etc.
    Multe din acele lucruri nu au fost intru totul asa. S-a exagerat mult.
    Si eu am intalnit in SUA pe langa altii care l-au cunoscut personal, inclusiv Billy Paul si Joseph Coleman, am vazut si pe doamna care era fetita pentru care s-a rugat in "Cine este acest Melhisedec?"
    Toate vindecarile nu sunt nimic decat o dovada ca el a crezut si a facut ce i s-a spus sa faca daca acest lucru era parte din chemarea lui. Asta era bine.
    Atat. Dar nu a fost nici primul nici ultimul.
    Vindecarile pot fi o capcana mare de tot daca omul care le practica incepe sa se mandreasca si sa devieze de la Cuvant.
    Si pe langa asta, Biblia spune ca si profetii mincinosi fac semne si minuni mari.
    Mie mi-ar fi rusine ca daca am aflat aceste lucruri si nu as scrie despre ele ca si altii sa verifice si sa traga singuri concluzia.
    Nu trebuie sa creada nimeni fara sa verifice. Nici pe Branham si nici pe mine nici pe altul. Avem acces liber la informatii, traim in democratie unde fiecare are dreptul sa isi exprime opinia lui.
    Asa este drept si asa este corect.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria vorbesti exact cum ai fost invatata de liderii vostrii carora le place sa isi impuna reguli in adunarile voastre si va ameninte si va incadreze in tablouri biblice de genul:Core Datan...

    Branahm a murit de 50 de ani.Voi ati ramas blocati la asa zisele vindecari ale lui Branham.Nu vedeti cca aparati un om? Daca era asa de sfant de ce D-zeu la avertizat ca va muri pana de Craciun? Apoi a sfarsit sfasiat in bucati fiindca nu a vrut sa se pocaiasca de mandria si ingamfarea lui...In ultimii ai vietii lui doar a acuzat in predici pe alti credinciosi si si-a predicat cultul personalitatii mistice:cultul lui Ilie,ingerul Laodiceean...

    Nu va ganditi putin ca profetul Ilie nu are cum sa fie ingerul Laodicean? Sunt doua lucruri complet diferite.

    De ce nu exista nici o filmare cu acele sute de mii de vindecari? Nu iti dai seama ca crezi doar vorbe spuse de altii? Sunteti oameni cu discernamant redus. Stiti doar sa etichetati dar sa analizati putin asa cum cere Biblia e prea greu pentru voi...E mai simplu sa etichetezi.Va face sa va simtiti cei mai tari,cei mai grozavi,rasa superioara... Mai ales ca nu a fost singurul evanghelist charismatic.Traiti intr-o exagerare mistica pornita de la WMB.Acesta a fost un profet fals.Multe viziuni nici nu s-au implinit.

    Stiti ce scrie in carte scrisa chiar de el""O expunere a celor 7 biserici""? Ca nici o viziune care a avuto nu a dat gres.Prin aceasta minte cu tupeu maxim.Predicile lui sunt plini de viziuni si profetii false.

    Daca vreti cititi aici: http://en.believethesign.com/index.php/Main_Page

    Multe profetii spuse de WMB au fost facute dupa 20-30 de ani de presupusele evenimente profetite.

    Stiti ce spune WMB?""Ca el stia de ex:despre M.Monroe sau Mussolinii inainte ca anuminte evenimente care au legatura cu ei sa se implineasca."" Si totusi le spune dupa 20-30 de ani.

    La orice marturie trebuie sa existe 2-3 martori.Asa ne invata Ap Pavel si alti apostoli. ASa pot si eu sa vin si sa spun ,dupa 25 de ani,ca am profetit caderea lui Ceausescu. Acelasi lucru la facut WMB!!!.

    Sunteti intr-o eroare grava.

    Credeti doar ce spune WMB fara nici cea mai mica dovada.Stiti ce scrie in biblie despre acesti oameni?

    ""Blestemat este omul care se increde in om"".

    Voi luati de buna tot ce a spus Branham incepand cu ridicarea in Nor,cu minciuna de la raul Ohio cu aceea voce care defapt nici nu a existat decat POATE IN MINTEA LUI,cu 500 de botezati ,cu predictiile lui mincinoase cu 1977...etc..etc...

    Oamenii intelepti cerceteaza lucrurile si raman in Domnul Isus si traiesc cuvintele Lui precum niste case zidite pe stanca.

    Credulii preiau orice poveste si orice exagerare mistico-religioasa si apoi se mandresc cu minciunile altuia in fata altora.Sunteti doar niste apostoli mincinosi fiindca raspandati doar minciuni ale lui Branham.

    RăspundețiȘtergere
  11. Lică. Este adevărat că e democratie si fiecare se poate exprima dar totusi Biblia ne cere respect fată de cei care au fost lucrători ai Impăratiei lui Dumnezeu. E treaba lor dacă au gresit. E treaba Stăpanului dacă robul Lui stă in picioare sau nu, spune apostolul Pavel.Văd ca tu incă mai crezi că Dumnezeu a lucrat prin fratele Branham semne si minuni. Asta te va păzi să nu hulesti Duhul Sfant dar tot pe o cale rătăcită esti zic asta dacă imi permiti si mie opinia mea. Imi pare rău pentru tine deoarece stiu că ai un suflet bun si ai ajutat pe alții numai că si alti păgani au suflet bun dar asta nu ii ajuta cu nimic cand va fi Răpirea Miresei. Domnul să aibă milă de noi toi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevarat ce zici, dar e si treaba mea ce face robul acela daca acesta incepe sa imi pretinda mie sa il urmez orbeste sa ii cred afirmatii nebiblice.

      - Nu e treaba mea daca va cadea in patima alcoolului, drogurilor, sexului sau alte necazuri, aici da trebuie sa il ajut imediat sa revina, nu sa il acuz. Dar daca acest rob ma ameninta cu versete biblice distorsionate si ma "obliga" sa il cred, ca cica hulesc Duhul Sfant daca ii arat ca e fals in anumite chestii, si incearca sa ma manipuleze prin frica sa nu cercetez doctrinele lui, ideile lui, atunci acest rob este un rob rau care nu merita atentia mea.

      - Tu fa ce vrei, dar a fi "Neutru" inseaman a fi de partea adevarului si de a nu tine seama la fata omului. Explica-mi din Biblie in ce invatatura sunt fals si ratacit si daca dovedesti imediat corectez.

      Eu am aratat in ce voi sunteti pe o cale imaginara fantastica dar care e falsa in realitate.

      Ștergere
    2. Neutru cu Branham...:)) Sunteti chiar comici branhamistilor precum si toti care luati de buna tot ce a spus Branham.,fara sa aveti nici o dovada.

      Ștergere
  12. A gresit si si-a predicat cultul personalitatii: ILIE,INGERUL LAODICEEAN,NORUL CA FIIND SEMNUL FIULUI OMULUI.

    TOATE SUNT DEVIERI GRAVE.CEL CARE A HULIT A FOST INSUSI BRANHAM!.DE ACEEA A SI FOST INDEPARTAT DE PE SCENA FIINDCA TELUL SLUJBEI LUI A FOST SA ARATE INSPRE DOMNUL ISUS HRISTOS SI NU INSPRE PERSOANA LUI!

    Avem dreptul sa cercetam pretentiile unui om.Nu conteaza semnele si minunile.Acestea sunt daruri care arata inspre Domnul Isus Hristos si nu ca un om sa inceapa sa exagereze si sa minta. Asta voi nu intelegeti: Ca vor fi multi care vor merge in intuneric desi au facut semne si minuni in NUMELE DOMNULUI ISUS. CITESTE MATEI 7 .

    WMB nu a fost nici Ilie nici ingerul Laodiceean.Nici nu se putea sa fie amandoua in acelasi timp.Ati fost prostiti de Branham.

    RăspundețiȘtergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.