sâmbătă, 18 mai 2013

Profetul Ilie in grafica simpla

Cautand sa aflu care este dovada lui WMB legata de cele 5 veniri ale lui Ilie si contextul acestora cu Maleahi 4:5,6 gasesc in Peceti un lucru care m-a socat total si mi-a confirmat faptul ca el nu cunoaste Cuvantul decat intr-un mod superficial la un nivel mediocru, slab de tot. (Povestea cum am descoperit ca Branham nu e Ilie, cum l-am sunat intr-o dimineata pe fratele Eugen pe subiectul asta si multe altele, este o poveste deci mai interesanta dar o voi aminti poate intr-un articol viitor.)

A spus ca cifra 4 inseamna ceva dusmanesc, lumesc, omenesc, dar ca cifra 5 inseamna har -GRACE- in engleza, de aceea Ilie ar trebui sa vina de cinci ori. Iti pica fata cand vezi ce argument pueril. 

Iti vine rau cand vezi ca ce ai crezut zeci de ani NU ARE BAZA BIBLICA.

313 …….. Now, notice, just as they did… That didn’t change them. Remember, nee–these guys never died. Watch just a minute. Now, don’t confuse, ‘fore we get away from this, don’t confuse Elijah’s fifth time ministry with his fourth time ministry. I’ve been telling you, the Gentile Church is looking for Elijah. That’s right. And here he is over here with the Jew. Remember, he can’t come four. That’s–that’s the–the enemies number. He has to be five. (63-0322 THE.FIFTH.SEAL_ JEFFERSONVILLE.IN FRIDAY_)

318 The first time he come, he was Elijah himself. The next time he come, he was Elisha. The next time he come, he was what? John the Baptist. The next time he comes is for the seventh angel. And the fifth time he comes, he’s with Moses over yonder…?… Yes, sir. Don’t confuse him. Five, if you know your–your numerals of the Bible, five is the number of laboring grace; and that’s what He’s done. Now, watch, you want to know what it is. Was Jesus a labor of grace? J-e-s-u-s–five; l-a-b-o-r (Is that right?)–labor for–for love for you. And if you get to Him, how you come? By what? F-a-i-t-h, in l-a-b-o-r. Is that right. Labor is the number of grace. (63-0322 THE.FIFTH.SEAL_ JEFFERSONVILLE.IN FRIDAY_)

Eu m-am mirat ani de zile de cum a putut sa spuna asa ceva. O imensa prostie si falsitate. Chiar si cand inca credeam cu tarie mesajul, mi s-a parut slabut argumentul lui. 

E atat de naiv Branham, incat la fel ca si in alte exemple pe care le da, nu s-a gandit ca in limba aramaica sau alte limbi acest joc al cuvintelor si numerelor nu coincide si nu este la fel.

(Dar cand esti in Mesaj te simti oarecum amenintat, îți este frica să îți pui intrebari de genul asta. Imediat scuturi capul si zici "pleaca satano" dar de multe ori de fapt nu era satana ci este Domnul care ne cheama la libertatea de a cerceta toate lucrurile si de a pastra ce este bun.)

Adica, vrei sa-mi zici ca singura lui dovada despre un al cincilea Ilie este scos din maneca numerologiei inventate si nu din Biblie? 

Am stat intins pe burta doua saptamani plangand, stresat, tot pamantul de sub mine se prabusea. Am ajuns in faza in care nu credeam ca este posibil vreodata sa fiu. Sa nu am dovezi simple macar la ceea ce cred cu toata inima si viata mea. Teribil. Nasol de tot.

Deci Branham a inventat venirea unui Ilie in plus, intre Ioan Botezatorul si Ilie de la Israel, doar de dragul lui de a fi un profet de talia lui Ilie? Da, asa se pare ca a facut.

Are Dumnezeu profeti de acel gen, ne-evrei? Biblic vorbind nu are. Chiar nu are.

Da, exista profeti cu darul de profetie, vedenie da e corect, dar cum Branham a vrut sa fie Ilie, nu gasim in Biblie un altul afara de ce am mentionat..

Iata ca toti care suntem nascuti din cuvantul acesta falsificat despre Maleahi 4:5,6, adica din interpretarea falsa despre el si din numerologie pagana, NU SUNTEM COPII NASCUTI DIN CUVANT CI DIN MINCIUNA DESPRE CUVANT. Nascuti din eroare, din inventiile lui Branham pentru a-si castiga un nume alaturi de marii profetii de tip vechi testamentali.

(Eu am trimis scrisoare pretutindeni unde am invatat aceasta doctrina si altele si am recunoscut ca nu a fost biblic ce am predicat.)

Nu mi-a fost usor ca dupa zeci de ani de spus cu mandrie, cu bucurie, aceste lucruri din mesaj sa recunosc ca am fost gresit. E criminal de greu, dar e corect. Cum zicea si Branham ca iti trage pielea de pe tine sa recunosti ca ai fost fals. 

Nu e usor, dar va asigur ca este placut Domnului sa lasi egoismul si trufia la Golgota cu lacrimile pocaintei. Cainta este dulce in realitate, dragi frati. Este incredibil cata vindecare si transformare aduce spiritul de pocainta si smerenie.  

Dragi frati nu e o tragedie ca am fost inselati sau am cazut candva. E o tragedie ca dupa ce vedem adevarul sa ramanem inca in minciuna, fals si pacat.

Ce gresim in particular ne pocaim in particular, dar ce raspandim mai departe, fie o invatatura gresita, fie o barfa, fie o vorbire de rau, trebuie sa ne caim si sa ne retragem cuvintele in mod public . Asta am facut eu. 

Sunt foarte linistit si am o pace ca oceanul stiind ca am procedat asa cum este corect si uman. 

Dar multi m-ati dezamagit. Eu speram ca va veti bucura la adevarul biblic. Am scris lui Ewald Frank, Bleweet, Peary Green, Billy Paul Branham, Si multor altor predicatori renumiti. Nici unul nu a raspuns. Am adunat fratii la Cluj la o dezbatere. Au sarit ca aprinsi si in loc de argumente au inceput sa tipe si sa urle. Dar multi au pornit un razboi total impotriva mea. 

Dar daca verificati bine acest adevar despre Branham, veti vedea ca ati luptat impotriva lui Dumnezeu, nu a mea.

Fratilor, aceste interpretari ale lui Branham, cu Ilie, cu Luca 17, Apoc 10, Ingerul, taine revelate, etc. nu sunt adevarate si nu au baza Scripturala. Dumnezeu nu va cere nici sa le credeti, nicidecum sa le propovaduiti altora sa va faceti vinovati de raspandirea invataturilor false. 

Dragii mei, chiar trebuie sa treaca in zadar inca 10 ani ca sa va dati seama de un asa simplu adevar biblic?

Oamenii vicleni si falsi vor sa le credeti ca sa le mariti lor imparatia inchipuita. Dar e decizia voastra. Eu va multumesc ca m-ati iertat, dar acum este randul vostru sa va cercetati credinta PRIN FOCUL CUVANTULUI.

Faptul ca Branham a avut DARUL DE VEDENIE SI VINDECARE, sau ca avut mare succes in slujire in anii '50, nu il face profetul Ilie, nu il face inger, nu il face mesia, nu il face Dumnezeu, ci il face fratele nostru pe care Dumnezeu l-a trimis sa se roage pentru bolnavi si sa aduca trezirea NU SA NE CONTROLEZE SA NE DOMINE SI SA NE FACA SA PRIVIM LA EL SI NU LA ISUS, LA MESAJUL LUI SI NU LA CUVANT. Pacat ca Branham nu s-a tinut de chemarea lui.

O dovada la fel de puternica precum este cea mentionata mai jos, este si faptul ca BRANHAM NU A RESTITUIT NIMIC deci functia lui ca "ILIE" din Maleahi 4:5 nu exista, nu s-a manifestat in nici un fel.

Ce anume din slujba lui l-a facut Ilie? Vedenia? Rugaciunea pentru bolnavi? 


Nu el a descoperit botezul din Fapte 2:38, nici D-zeirea lui Isus, nici Epocile, nici Saptamanile lui Daniel, nici Casatorie si Divort, nici taina Babilonului, nici a Antihristului, nici Samanta Sarpelui, etc etc...NIMIC. 

Noua asa ni s-a spus de aceea noi toti am iubit si am venit la mesaj, pentru ca am iubit toti Cuvantul, ne-am bucurat de El si am dat credit lui Branham ca el a descoperit, dar nu este adevarat. 


As fi fost FERICIT sa scriu acum ca a fost adevarat, dar nu pot sa va mint asa cum o fac altii.

A PLAGIAT LUCRARILE LUI LARKIN SI A ALTORA. Asta nu il face profetul Ilie din Maleahi 4:5,6. Nu fiti ridicoli.

Hai sa recapitulam.


Ilie si Moise sunt pe munte cu Domnul si 3 ucenici.

Ucenicii il vad pe ACEL Ilie si intreaba pe Domnul ca de ce carturarii spun ca trebuie sa vina mai intai Ilie.
Domnul le raspunde perfect. 

Domnul ISUS, ca nimeni altul, preia cele doua profetii din Maleahi 4,5-6 a si b si le imparte in doua (nu in trei) una pentru Ioan Botezatorul, si alta pentru Ilie acela de care fusese intrebat.

Deci, despre care Ilie a profetit Maleahi conform cu ce Domnul a raspuns? Despre Ioan Botezatorul si despre ACEL ILIE real care era acolo cu ei.

Intrebare 1. Despre care Ilie au intrebat ucenicii?
2. Despre care Ilie le-a raspuns Domnul?

Raspunsul se afla in Biblie. Despre acelasi Ilie, cu includerea desigur si a acelei profetii despre Ioan Botezatorul care era in duhul lui Ilie. Deci doi de Ilie. Unul sa implinit altul se va implinii la Israel. Altul nu mai exista. Domnul a interpetat perfect Scripturile!  TOTUL E PERFECT! 

Branham a adus invatatura falsa si ne-a mintit ca el este acel Ilie. Ewald Frank a mintit si el. Coleman la fel. Toti liderii de la mesaj care au preluat aceasta invatatura falsa si au dat-o mai departe sunt mincinosi. Si eu am fost la fel de mincinos de aceea am trimis scrisoarea si mi-am  cerut iertare de la voi toti. Ei spun inca invatatura falsa ca Branham a implinit acea parte finala din Maleahi 4,5 si 6 DAR CUVANTUL LUI DUMNEZEU ETERN SI INFAILIBIL SPUNE ALTCEVA.

Acum e testul vostru daca iubiti cu ADEVARAT CUVANTUL SAU NU.

Faptul ca Domnul nu a zis de Moise nimic atunci, nu inseamna ca Moise nu era acolo cu un rol extrem de important. 

Era acolo si Moise langa Ilie. Dar ucenicii au intrebat doar de Ilie, iar Domnul le-a raspuns doar de el, nu si de Moise. Fratilor puneti mana pe Scripturi si citit in mod serios, va rog. Deci Ilie nu vine singur doar pentru ca acolo a fost o discutie doar despre el, si nu si despre Moise. 

Nu cumva vreti sa spuneti ca in prezenta adevaratului Ilie, la intrebarea ucenicilor despre Ilie, Domnul le-ar fi raspuns despre un evanghelist american din secolul 20, pe nume Branham. Asa ceva este si penibil si nebiblic. Inteleg si stiu ca sunteti orgoliosi si incapatanati, dar va rog nu fiti si ridicoli si prosti. 

Pe multi dintre voi va stimez si va apreciez intelepciunea, sinceritatea si bunavointa. Nu ma dezamagiti. Dati dreptate lui Dumnezeu nu mie. 

Poate ca sunteti invidiosi ca Dumnezeu mi-a aratat asta mie inaintea voastra? Va rog frumos niciodata sa nu ganditi asa caci este o gandire total falsa si mandra si orgolioasa. Noi NU SUNTEM NIMIC, El este totul! Ce avem si nu am primit? Si daca am primit cu ce na mai putem lauda? Cu nimic. Vedeti? Nu priviti la mine ci la CUVANT! 

(Am fost plin de teama si groaza cand am inteles intr-o dimineata din somn am sarit cand am realizat ca Branham a mintit cand ne-a spus ca el este Ilie. L-am sunat imediat pe fr Lihaciu Eugen, un om foarte studios si serios in citirea mesajului si a Bibliei. Dar nu a reusit sa raspunda la intrebarea ridicata de mine.)

Sa fim seriosi cu adevarat, daca tot ne credem atata de seriosi in cautarea adevarului. Am mai inserat aceste intrebari de mai jos sa va ajute in cautarile si studiul vostru despre acest subiect.

- CE ANUME a reasezat acel Ilie de care vorbiti?

- Cum a reasezat TOATE LUCRURILE?


- Cand a reasezat toate lucrurile?


- Unde sunt toate lucrurile reasezate de el?


- Cine este acel Ilie care a reasezat TOATE lucrurile?


- Despre ce tara vorbeste Domnul acolo in Maleahi, ca o va lovi cu blestem, daca nu gaseste in ea toate lucrurile reasezate de Ilie?

Fiti barbati si raspundeti la aceste intrebari.

Nu exista nici macar o profetie si nici macar un context pentru ca Branham sau altul dintre neamuri sa poate fi numit Ilie sau in duhul lui Ilie. Daca iti raspunzi corect la doua intrebari ai raspunsurile biblice.

Intrebare 1. Despre care Ilie au intrebat ucenicii?

2. Despre care Ilie le-a raspuns Domnul?

Am considerat ca este mai usor de perceput invatatura despre venirea marelui profet Ilie din Maleahi 4:5, daca asez textele intr-o simpla grafica.

Dati click pe imagine pentru o mai buna vizualizare. 

Astept comentariile dumneavoastra.

Cele 4 veniri ale lui Ilie si profetia din Maleahi 4:5,6 sub lupă pentru cercetare

256 de comentarii:

  1. Aceasta prezentare il contrazice si pe fratele Ewald Frank. Nu sunt de acord cu tine. Imi poti spune exact cand Domnul ti-a vorbit tie sa aduci invatatura si ce insarcinare ai din partea directa a lui Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atat timp cat nu contrazic Biblia nu-mi fac griji.

      - Domnul a spus: "Cercetati Scriturile caci in ele veti gasi viata vesnica". Asa ca iau de bun sfatul Domnului pentru mine si mie si tie ne vorbeste prin asta.

      - Nu este spiritual modul in care ai pus problema. De ce nu mi-ai vorbit dpdv biblic daca e adevarat sau nu?

      Ștergere
    2. Intrebare, frate Lica: Ref. Fapte 3:19-21: Isus sta acum in cer si apoi se va intoarce. La cine vine: la evrei sau pentru rapire?

      Ștergere
    3. Se pare ca aceste versete sunt legate direct si de Fapte 1:11, deci la evrei nu la neamuri.
      Intro parte scrie "Barbatii galileeni" si dincolo "Barbati israelitii" deci la ei. Asa inteleg eu.
      - La neamuri va veni doar pentru rapire, in vazduh, pentru credinciosi.
      - Asta imi intareste convingerea ca singurul Ilie re-promis, re-transmis in Matei 17 de catre Domnul, vine la ei.
      - Daca mi-a scapat ceva si poti completa m-as bucura. Shalom.

      Ștergere
    4. Petru implinea acum porunca din Matei, Marcu Luca si Ioan referitoare la vestirea Evangheliei. Iar Evanghelia are ca apogeu revenirea lui Hristos.
      Ucenicii n-au fost trimisi sa vesteasca venirea lui la Evrei. Ei toti asteptau, vesteau si traiau in asteptarea venirii iminente a Domnului lor.

      Cred ca ti-a scapat ceva essential. Este vorba de prima lui venire de dupa inaltaarea la cer. Care este...Rapirea. Nu ai nici un text biblic ca inainte de rapire mai vine o data. Deci, Fapte 3:19-21 este adresat perioadei de dinainte de aceaasta venire pentru Rapire. Se face referire la prorocii VT care au vorbit de ,,vremurile de inviorare" [Isaia 28:12 - odihna nu vine din Lege ci din credinta in jertfa de la Calvar]]

      Acum ca ne-am clarificat despre ce venire este vorba, trecem la urmatoarea intrebare: Daca El vine la neamuri conf acestor versete din Fapte 3:19-21, inseamna ca El vine acolo unde lucrurile au fost reasezate - la neamuri si nu la evrei. Cum si cine face aceasta reasezare a tuturor lucrurilor?

      Fiind un dialog biblic, te rog sa raspunzi pe scurt si cu argumente biblice.

      Ștergere
    5. ...o completare la comentariul de mai sus. Dovezi ca intre inaltarea Lui la cer, sederea Lui in cer si revenirea Lui nu este nici o alta revenire

      1. Ioan 14:2-3 În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.

      2. Fapte 1.11 şi au zis: „Bărbaţi galileeni, de ce staţi şi vă uitaţi spre cer? Acest Isus, care S-a înălţat la cer din mijlocul vostru, va veni în acelaşi fel cum L-aţi văzut mergând la cer.”

      Astepr raspunsul la intrebare: Cum si cine face aceasta reasezare a tuturor lucrurilor?

      Ștergere
    6. Am zis eu ca vine inca o data inainte de Rapire? Nu cred ca am zis asa ceva.

      - Branham spune ca va fi o venire "secreta" inainte de rapire. Ai dreptate nu exista asa ceva, dar el a spiritualizat inca o venire a Domnului, combinand Parousia cu norul fals din Arizona si deschiderea Pecetilor care sunt, dupa afirmatiile lui, implinirea la Apoc 10 de la 1-7.
      Il crezi ce a zis? Eu dupa ce am descoperit ca in Apoc 10:7 NU EXISTA NICI UN INGER AL 7-LEA prezent acolo mi-am dat seama ca nici deschiderea pecetilor nu este reala.
      - Fii atent: Branham nu poate deschide nici o pecete caci Biblia zice ca numai Mielul poate. Dar ca sa fie cedibil totusi el inventeaza propria lui contopire cu Cristos si asa A INVENTAT CA CRISTOS DIN EL A DESCHIS PECETILE. Pecetile sunt cam 80 % rezumat al Epocilor, care sun plagiate de la Larkin.

      - Referictor la ce ai zis tu, eu, dimpotriva, cred ca tine, ca rapirea e prima la neamuri si abia apoi venirea in tara lui Israel si ca sa nu o loveasca cu blestem le trimite pe Ilie inainte asa cum in Matei 17 Domnul le promite.

      - Eu vad reasezarea ca si o asemanare cu ce a facut Ilie in VT. Le va aseza din nou invatatura corecta despre Mesia cel spus in Zaharia ca spre Casa lui david va trimite un duh de indurare, si ei care L-au strapuns il vor intreba...cred ca stii profetia lor. E foarte bogata tema asta deoarece se declanseaza reasezarea se va declansa si urgiile si Armaghedonul cu necazul cel mare impreuna si apoi intrarea in Mileniu...

      Daca nu e ceva clar raspunde-mi. Mersi.
      Shalom si Domnul fie taria si intelepciunea noastra frate

      Ștergere
    7. *m-am grabit la scris, am mai mancat cate o litera. scuze :)

      Ștergere
    8. Deci credem ca venirea pentru rapire este prima venire si are loc la neamuri. ,,Pina la vremea asezarii din nou" Isus sta in ceruri. E clar ca trebuie sa aiba loc o reasezare a tututor lucrurilor acolo unde va veni El pentru rapire, si anume la neamuri. Repet intrebarea: cum si prin cine se va face asezarea din nou a tuturor lucrurilor acolo unde vine El prima data, si anume la neamuri?

      Ștergere
    9. Nu e clar ca trebuie o reasezare daca El vine dupa noi doar in vazduh. In tot VT este promisa Israelului vezi din vechime si in profeti mici, Zaharia, Hagai, peste tot lor le este fagaduit scaunul lui David.

      - Apoi toate astea se intaresc foarte puternic din nou in Maleahi in TOT CAPITOLUL, IN TOT CAPITOLUL, NUMAI DESPRE ASTA LE VORBESTE EVREILOR. Chiar si cand le spune: "VA VOI TRIMITE" inseamna VOUA VA VOI TRIMITE.

      - O intrebare inainte sa continui.

      In ce consta "reasezarea tuturor lucrurilor", biblic vorbind, din punctul tau de vedere? Shalom

      Ștergere
    10. Ce nu este clar, frate Lica? Ori te faci ca nu intelegi....Isus sta in cere ,,pina la vremea pina la, pina la..." Suntem romani si vorbim romaneste. El vine sa ia la cer o Biserica in care lucrurile au fost reasezate - repet, "pina la vremea asezarii din nou..."

      Nu mi-ai raspuns inca la intrebare. Astept impreuna cu cititorii tai sa raspunzi la intrebarea biblica: cum si cine face reasezarea tuturor lucrurilor intre neamuri?

      Chiar daca tu nu mi-ai raspuns la intrebare, eu totusi iti voi raspunde la intrebarea ta cu Ieremia 16.16. Invatatura apostolilor si prorocilor trebuie reasezate in Biserica lui Isus Hristos - Efeseni 2:20. De pe cele peste 300 de cai iesite din Calea, credinciosii se intorc la Cel care este Calea, Adevarul si Viata.

      Cea mai mare greseala este ca oamenii nu s-au intors cu predicile fr, Branham la Biblie ca sa poata spune "Este scris!" si nu "Prorocul a zis, prorocul a zis..." Si acum, pe blogul tau, nu gasesc textele aplicabile clare, cu legaturile duhovnicesti. Mesajul a fost si este: "Inapoi la Scriptura!" Pentru toti cei insetati si infometati dupa adevar (Amon 8:11) acest Mesaj este hrana duhovniceasca data noua la vremea potrivita. Ca sa facem voia lui Dumnezeu, avem nevoie de hrana venita de la El (Hrana Mea este sa fac voia Celui ce M-a trimis)

      Si nu mai juca rolul aparatorului fratilor, cind pui pe blog anatema aruncata de fratii din Ucraina asupra celor ce au distorsionat mesajul...

      Ștergere
    11. Shalom.

      - Sunt de acord ca oamenii nu am mai studiat Biblia. Dar asta din cauza ca Branham le-a spus ca un proroc, un profet, este UN DESCOPERITOR al Cuvantului si ce el spune despre Cuvant "aceea o stabileste" sa folosesc cuvintele lui proprii.

      - Problema a plecat de la el, in prima instanta, nu de la fratii care l-au crezut si au actionat ca atare.

      - Mesajul este o incurcatura de invataturi contradictorii, confuze si cele mai multe nebiblice. Mesajul este o incercare ieftina de a simula adevarul descoperit, restituirea de catre un proroc, profet.

      - Daca urmaresti istoria, e si raspunsul meu, Duhul Sfant.

      - El a inceput oarecum o reasezare, dar asta nu e in legatura cea biblica cu ce Domnul restituie la Israel, ci este o desfasurare normala ca urmare a traducerii Bibliei de catre Luther de la Renastere incoace.

      - Duhul Sfant foloseste oameni de sute si zeci de ani ca sa transmita credinciosilor, lumii adevarul Evangheliei intr-o lumina cat mai desavarsita. Efeseni 4 - prin apostoli, profeti, invatatori, pastori, etc El treptat desavarseste Biserica.

      - Dar asta nu este un cult, o grupare anume, ci reasezarea o vad eu biblic ca elegata mai mult de INDIVIZII care traiesc Cuvantul intr-o viata frumos duhovniceste, rodesc (Galateni 6), isi curata candela si o umplu cu ulei( Matei 25), nu cei care stiu la perfectie toate temele si invataturile biblice si hermeneutica si altele.

      - Noteaza ceva important caci probabil acolo va ajunge discutia noastra: BRANHAM NU A RESTITUIT NIMIC. AM STUDIAT IN ULTIMII 5 ANI FOARTE MULT.

      - Povestea siropoasa ca " Multumim lui Dumnezeu ca a trimis un proroc rpin care a descoperit tainele, etc" nu este adevarata.

      - Tu stiai ca el a fost pastor penticostal la "Tabernacolul penticostal" numit ulterior "Tabernacolul Branham" chiar si atunci cand Hope a murit? El a inventat pana si povestea dramatica cu moartea ei si a lui Sharon prin care ar fi fost pedepsit ca nu a mers cu penticostalii. El umba cu ei frate. El a spus povestea asta in timp ce era pastor penticostal botezat in Fapte 2:38 de catre pastorul si penticostalul mason si KKK Roy Davis.
      Asta imi spune multe.

      - Pregatesc un articol cu raul Ohio din iunie 1933. Vei fi socat sa vezi adevarul.
      Shalom

      Ștergere
    12. Ar fi bne sa citesti niste articole referitoare la Roy Davis si biserica lui...Nu poti sa te bazezi pe afirmatiile unui singur om.

      Dr Davis was firstly an ordained Baptist minister with an assigned church. When he saw the healings and the gifts in operation, he could have a name church starting his own independent church thereby incorporating the name FIRST and Pentecostal at that. Do check when the name change or registration date of the church as your own investigation showed, that it was around the early 1930's.

      Lica, nu ti-am cerut vorbe, ci suport biblic pentru o intrebare simpla. Poti fi sincer si sa spui ,,Nu stiu", caci parerile sunt vatamatoare pentru sufletul oamenilor.

      Ștergere
    13. Pai daca nu ne putem baza pe ce a spus Fratele Branham de Roy Davis atunci unde am ajuns si cu astea? vai si amar.

      Ștergere
    14. Da ok, dar ar fi bine sa vezi, nu articole, ci ce a zis Branham despre el ca pe mine asta ma intereseaza caci el s-a contrazis si in aceasta privinta cu Roy Davis.

      - Cei ce au scris articolul probabil sunt obiectivi, sunt ok dar Branham a zis verzi si uscate despre pastorul lui.

      - Si daca a fost si el si Branham penticostali de ce Branham a ascuns acest lucru?

      - Si un amic de al meu din Jeffersonville a auzit de la bunicul lui multe despre Roy Davis.

      Ideea mea despre reasezare este clar spusa.

      - Nu exista o reasezare intre neamuri ca si la Israel.
      - Dar am zis deja, Duhul Sfant desavarseste o Mireasa (am dat Efeseni 4) este O ALTA PARTE A CUVANTULUI, o desavarseste sa o duca Sus la El nu ceva de genul ca El trebuie sa reaseze toate "sa vina El pe pamant la ceva pregatit sa nu loveasca cu blestem". Asta este foarte clar descrisa pentru evrei in orice verset biblic legat de asta. Am zis deja si asta.

      -Acuma te ascult pe tine.
      - Eu mai mult in acest moment nu vad.
      Multumesc si shalom.

      Ștergere
    15. Biblia ne invata ca nici o invatatura nu se explica prin ea insasi si trebuie bazata pe doi sau trei marturii biblice. Si ca sa gasim legatura duhovniceasca intre versete, Duhul lui Dumnezeu trebuie sa ne dea "cuvintul cheie" cu care sa deschidem usa spre cunoasterea lucrurilor care au fost spuse. Deci...

      Fapte 3:19-21, am cazut de accord, ca se petrece inainte de rapire, deci are legatura cu neamurile. Repet ca sa fie clar o data pentru totdeauna: acest verset are legatura cu neamurile, nu cu evreii, caci se refera la timpul de dinainte de rapire (sta in cer PINA LA). E clar, nu?

      Acum, cuvintule cheie din aceste versete este ASEZAREA DIN NOU A TUTUROR LUCRURILOR. Cui se aplica?
      Matei 17: 11 Drept răspuns, Isus le-a zis: „Este adevărat că trebuie să vină întâi Ilie şi SĂ AŞEZE DIN NOU TOATE LUCRURILE.
      Marcu 9:12 El le-a răspuns: „Ilie va veni întâi; şi VA AŞEZA DIN NOU TOATE LUCRURILE.
      ...sper ca nu ati uitat ce am scris la inceput: asezarea din nou are loc inainte de revenirea lui Hristos.
      Si fagaduinta reveritoare la venirea lui Ilie este in Maleahi 4:5,6.

      Nu-l confundati pe Ilie care aseaza din nou toate lucrurile, cu Ioan Botezatorul. In legatura cu slujba lui avem cuvintul cheie PREGATIRE:
      Isaia 40.3: Un glas strigă: „PREGĂTIŢI în pustiu calea Domnului,
      Maleahi 3.1a „Iată, voi trimite pe solul Meu; el va PREGĂTI calea înaintea Mea.

      Nadajduiesc ca cele de mai sus sa fie de ajutor.

      Slujba oamenilor trimisi de Dumnezeu trebuie vazuta in cadrul implinirii planului de mantuire al lui Dumnezeu. Ei sunt trimisi ca niste indicatoare care arata spre Hristos si ne fac sa intelegem timpul in care traim si Cuvintul din Biblie pe care Dumnezeu il implineste acum. Astfel primim orientare duhovniceasca. Altfel, bijbaind incoace si incolo ajungem ca cei despre care a scris Iuda ...nişte nori fără apă, mânaţi încoace şi încolo de vânturi, nişte pomi tomnatici fără rod, de două ori morţi, dezrădăcinaţi;...

      Toti cei care au adus predicile fr. Branham in Scriptura, multumesc Domnului pentru slujba aceasta profetica si apostolica, se pregatesc pentru venirea Mirelui (Matei 25 isi primesc hrana duhovniceasca la timpul potrivit (Matei 24:45-47)si traiesc in pace cu toti.

      Doamne ajuta, Doamne da izbanda!

      Ștergere
    16. Aduci din nou invatatura ca Ilie vine de 5 ori ceea ce nu este biblic si in Matei 17 si Marcu 9 Domnul vorbeste numai despre UNUL, un Ilie la viitor si ala e acela cu care statea de vorba. Asta deja am invat clar. nu doi ci unul. Si schita de sus ne arata clar ca nu exista doi Ilie la viitor in Matei 17. SiDomnul va sta in cer, dar si la Mireasa El nu VINE PE PAMANT la ridicarea ei la Cer. La evreii vine pe pamant in tara israel sa nu o loveasca cu blestem.Asta ma face sa dau dreptate lui Petru in Fapte 3 cand le zice: "Barbati Israeliti" si Maleahi nu are nimic cu Branham.Incerci sa negi dupa ce este prezentat foarte clar in Biblie acest aspect?

      Ștergere
    17. Am scris ce spune Scriptura pe baza a doi sau trei martori. Isus sta in Cer si vine (sau mai bine zis revine). Iar inainte de revenire, lucrurile trebuie reasezate pe pamint si nu in Cer. Textele biblice le-am expus. Nu am de gind sa spun ca cineva este gresit si sa ma contrazic.
      Pavel spunea ca prin aratarea adevarului ne facem primiti de orice cuget omenesc...nu prin dezbateri.
      Asta este ceea ce cred eu conform Scripturii si nu oblig pe nimeni sa creada la fel. Multa pace!

      Ștergere
    18. Reaseazarea tuturor lucrurilor nu are legatura cu neamurile ci cu Israel!

      In Fapte partea a doua a versetului despre REASEZARE scrie ca D-zeu a vorbit de acele vremuri de REASEZARE prin gura TUTUROR PROROCILOR DIN VECHIME!

      ACUM SE NASTE O INTREBARE PERTINENTA:UNDE IN VECHIUL TESTAMENT PROROCII VORBESC DE REASEZAREA BISERICII?

      NICIUNDE! Maleahi 4:5,6 vorbeste de venirea lui Moise si Ilie! Ei vor veni si vor restabili ordinea in tara lui Israel ""ca nu cumva la venirea Mea sa lovesc tara cu blestem""

      Acestia doi vor veni inainte de venirea lui Hristos! Scrie foarte clar in Fapte:pe care cerul trebuie sa iL primeasca pana la reasezarea tuturor lucrurilor...""

      Aceste promisiuni nu ai nimic de a face cu biserica ,doar daca le rupi de contextul lor si apoi faci o noua invatatura!

      Ștergere
    19. Anonimule nr 1 sa zic asa ca sa nu ne confundam si nici sa nu ne suparam. Desi mi-ar place sa va cunosc. dar probabil ca ne cunoastem.
      - Ai adus doua trei marturii corect, dar aplicatia lor eu nu o vad biblica dar asta nu inseamna ca nu ne putem respecta. Este precum Apocalipsa 10 de la 1-7. E corecta ce scrie acolo dar aplicatia ei la mesaj este eronata.

      - Ma gandesc ca Branham a vazut si aplicat promisiunile pentru Israel pentru el insusi si neamuri de aceea s-a pus pe sine si in Maleahi si in Apoc 10:7. Da, de aici i-a venit ideea gresita si a aplicat-o.

      - Dar am o intrebare: CE ANUME A REASEZAT ILIE BRANHAM? CUM A REASEZAT EL TOATE LUCRURILE CA PE CAND VINE DOMNUL SA NU LOVEASCA CU BLESTEM ?

      Multa pace si tie, si voua tuturor fratilor !

      Ștergere
    20. Dragilor, nu doresc sa fac exegeza biblica, dar orice om cinstit care se aseaza cu sinceritate in fata unui text biblic isi pune niste intrebari: unde, cind, cine, ce, cum? Numai dupa ce si-a dat un raspuns complet la fiecare intrebare, adica a luat toate textele care apartin de tema respectiva, merge mai departe. Nu poti lasa semne de intrebare in urma si indoieli si sa mergi mai departe. Credinta biblica se zideste adevar peste adevar - altfel nu pot fi unite toate dovezile biblice intr-un tot unitar.

      Doar daca ne raspundem sincer la PRIMELE intrebari referitoare la ASEZAREA DIN NOU A TUTUROR LUCRURILOR (unde, cind, cine), putem merge mai departe si sa raspundem si la intrebarile referitoare la ce, cum?

      CIND - inainte de rapirea Bisericii Mireasa
      UNDE -pe pamint, intre credinciosii dintre neamuri
      CINE - Ilie dinaintea zilei celei mari si infricosate
      Textele biblice au fost prezentate anterior. Va doresc numai bine!

      Ștergere
    21. Raspunsuri prefrabricate care arata o anumita fixatie imposibila de depasit,dupa cum vad!

      Daca ai fi citit atent ceea ce am scris mai sus referitor la REASEZAREA din Fapte ai fi observat ca nu exista nici o referinta in Biblie despre Reasezarea Bisericii! Acestea sunt lucruri inventate de Branham sa isi sustina ideile preluate de la altii si apoi popularizate orbeste si fara discernamant de toti adeptii lor pana la ''insarcinatul si ingerul din Apoc.14"" E.Frank!

      Aceasta este specific sectelor religioase:isi gasesc loc in Biblie in persoana vreunui inger sau altei persoane ,si totul se face smulgand din context anumite pasaje care luate in contextul lor spun...CU TOTUL ALTCEVA!

      E atat de greu sa fi IMPARTIAL SI SA RECUNOSTI CE VEZI NEGRU PE ALB?

      Iti dau o tema de casa: Potrivit textului din Fapte D-zeu a vorbit despre vremurile de REASEZARE prin gura TUTUROR PROROCILOR DIN VECHIME!

      Tu ce ai de facut:Cauta in vechime adica in V.T vreo afirmatie a prorocilor referitoare la REASEZAREA BISERICII! Daca gasesti macar UNA EU TAC SI NU MAI SPUN NIMIC!

      O zi buna!

      P.S:Sa vezi textul in ansamblu nu inseamna ca esti neaparat exeget!Pur si simplu mergi la originea textului in cauza si vezi cui i se adreseaza!

      E o chestiune de sinceritate pana la urma...;)

      Ștergere
    22. Si inca ceva f.important: Profetul Ilie nu este promis Neamurilor,ci poporului Israel! Nu exista nici o referinta in Biblie despre vreun Ilie promis Neamurilor!

      Chiar si predica lui Petru din Fapte 3:12 incepe cu""Barbati israeliti...""apoi continua mergand pe linia istorica a poporului Israel si ajungand in final la cel promis:Isus Hristos!.

      Ștergere
    23. Si Pavel ca apostol al Neamurilor nu spune nimic de reasezarea Bisericii si de vreun Ilie promis Neamurilor!

      Doar Petru vorbeste ,in contextul promisiunilor facute poporului Israel!

      Ștergere
    24. Frate draga mai ramane SI CE ANUME, a restituit acel Ilie de care tu vorbesti?
      - Cum, cand si unde a restituit TOATE LUCRURILE?

      Ștergere
    25. Au niste stereotipuri in cap pe care le tot repeta! Imi pare sincer rau de ei! S-au pus altii stapani peste mintile lor!

      Bine a spus cine a spus: ""Gandeste cu propria ta minte.Daca nu o va face altcineva in locul tau.""

      Ștergere
    26. Le este foarte greu sa "dea cu piciorul inapoi intr-un tarus".

      - Eu stiu cum e, mai ales daca esti pastor, predicator, ai relatii, ai legaturi, ai succes popularitate, usi deschise...crede-ma ca nu e deloc confortabil, de aceea eu ma rog pentru ei sa PRIMEASCA HAR DUPA HAR sa poata sa spuna la ADEVAR CA E ADEVAR SI LA MINCIUNA CA E MINCIUNA indiferent ce Inger de lumina spune invers.

      - Mi-e mi-au trebuit cateva luni sa ma dezmeticesc dupa ce socul adevarului m-a luat pe nepregatite si cativa ani sa le trimit la frati scrisoare de POCAINTA SA MA IERTE PENTRU TOT.

      - A fost teribil de greu sa imi calc in picioare EGOUL. Sa le zic celor pe care i-am evanghelizat, botezat, mentorat ca A FOST APROAPE TOTUL FALS. Nu credinta noastra in DOmnul Isus, nu, ci doctrinele branhamiste.

      - Ce bine ca Domnul nu ne ia in seama aceste copilarii si joaca noastra de-a religia. Ne putem arde rau de tot. Eu am patit-o. Dar m-a ajutat. M-a maturizat. M-a adus unde vroia DOmnul sa fiu. DEPENDENT DE EL si de ceea ce EL a facut pentru mine.

      - M-a adus in locul in care am vazut ca HARUL este darul Sau gratuit si ca orice as face de bine si de bun NU IL POT MERITA dar EL a vrut, pur si simplu a vrut sa mi-l dea si mie ca si altora. Atunci am vazut cat de fals este Mesajul lui Branham.

      -Este greu pentru ei. Dar este posibil si cred si pentru ceilalti ca la un moment dat IL VOR IUBI PRACTIC MAI MULT PE CEL NEVAZUT, ELOHIM, DECAT TOT CE AU CREZUT CA E ADEVAR SI SA DOVEDIT CA E FALS.

      - As vrea ca fratii sa stie ca acest blog nu este pentru a denigra liderii de la mesaj sau credinciosii mesajului, desi uneori mi-am varsat frustrarea, DAR NU URASC PE NIMENI. VA IUBESC. MAI ALES CA VA STIU DE CAND UNII NICI ARMATA NU O AVEATI FACUTA SI ACUM AVETI COPII CASATORITI. PENTRU MINE CONTEAZA ANII PETRECUTI IMPREUNA PE GENUNCHI, IN ADUNARI, IN EVANGHELIZARI, LA MASA, etc

      Am facut acest blog pentru ca a trebuit. Eu nu am vrut dar asa a lasat Domnul.

      Nu as vrea sa treaca inca 20-30-50 de ani si sa ziceti:
      "FRATELE LICA A STIUT DE FALSURILE DIN MESAJ, DAR A FOST UN NEBUN COMPLET CA A ASCUNS DE NOI LUCRURILE PE CARE STIA CA NU SUNT ASA CUM NOUA NE-AU FOST PREZENTATE. LICA NU NE-A IUBIT! DACA NE-AR FI IUBT NE-AR FI SPUS ADEVARUL, SI-AR FI DEDICAT ORE SI ORE SA NE AJUTE"

      Nu vreau sa spuneti asa ceva dragi frati, de aceea am dat curs provocarii lui Nelu Dascal de a discuta subiectele acestea intr-un context potrivit.

      Shalom.

      Ștergere
    27. Parca il vad pe Frank la Timisaora, iarasi cum incepe sa predice de norul supranatural apoi trece la asa zisa asezare pe sfesnic a nu stiu ce adevaruri revelate,dar defapt doar erori si lucruri preluate din cartile pe care le citea Branham.

      Este interesant de remarcat un lucru important aici,dupa parerea mea:Daca Duhul lui D-zeu vorbeste prin E.Frank atunci ar fi trebuit sa stie demult bietul om ca ceea ce predica sunt doar niste erori,greseli,interpretari si lucruri adunate de misticul Branham de prin toate cartile.

      Ștergere
    28. Ati observat ceva straniu,dubios,in ultimii ani referitor la E.Frank? Este numit ...PROFET! Cand am vazut pe YouTube era sa pic de pe scaun!

      ""Slujba biblica apostolica si profetica!""

      Dar totusi...chiar PROFET? Pai chestia asta contrazice insasi esenta mesajului care tot spune raspicat ca Branham este PROFETUL...

      UNDE DOAMNE IARTAMA SCRIE IN BIBLIE CA E.FRANK AR FI PROFET?

      Inteleg ca este evanghelist si ca VOCEA i-ar fi spus sa faca un centru misionar si sa depoziteze HRANA....

      DE UNDE PANA UNDE PRETENTIA ASTA DE PROFET?ATUNCI ESTE AL 8-LEA MESAGER SI IN CONCLUZIE DESCALIFICA MESAJUL OREI!

      Si inca ceva ce consider eu foarte important:Profetii cand sunt trimisi de D-zeu sunt confirmati!

      E.Frank este confirmat cu semne si minuni? Sau trebuie sa asteptam?

      P.S:ATENTIE LA CEI CARE SAR REPEDE PRECUM COCOSII:NU AM NIMIC CU PERSOANA LUI E.FRANK CARE DEALTFEL MI SE PARE UN OM CUMSECADE SI INOFENSIV CI CU ACESTE PRETENTII SI TITLURI POMPOASE!

      Ștergere
    29. Am dat un search pe YouTube si am gasit un comentariu interesant:

      Cum poate fi un slujitor cu o slujbă aşa mare ca Frank care a ţinut mai multe femei, pe când Cuvântul este clar că trebuia să aibă o singură nevastă.?
      Un Slujitor în Casa Domnului trebuie să aibă o singură nevastă. Şi Dumnezeu nu minte că nu-i om, şi El îşi ţine Cuvântul, nu face derogare pentru Frank.
      Biblia este valabilă pentru oricare, Frank că nu-i decât ţărână ca orice om, nu-i supra-om sau ceva mai superior omului.
      Şi Frank a avut mai multe femei, deci citiţi: Tit 1:6 şi 1 Timot.3:2

      Vreau lamuriri daca vrea cineva sa ma lamureasca cu aceste nepotriviri.

      Ștergere
    30. ASTEPT RASPUNSUL LA INTREBARILE MELE.

      - CE ANUME a reasezat acel Ilie de care tu vorbesti?
      - Cum a reasezat TOATE LUCRURILE?
      - Cand a reasezat toate lucrurile?
      - Unde sunt toate lucrurile reasezate de el?
      - Cine este acel Ilie care a reasezat TOATE lucrurile?
      - Despre ce tara vorbeste Domnul ca o va lovi cu blestem daca nu gaseste in ea toate lucrurile reasezate de Ilie?

      Abia astept s ama pocaiesc de eroarea mea si abia astept sa te pocaiesti si tu de eroarea ta daca se va dovedi ca nu ai ADERAVUL IN TINE.

      Shalom si va doresc un weekend cu un sabat adevarat al inimii in tihna, bucurie si cu multa pace in suflet.

      Va iubesc pe toti in Domnul nostru ISUS CRISTOS care este SINGURUL SALVATOR AL ORICUI CREDE IN EL.

      In El SUNTEM FRATI SI SURORI ! in Branham dusmani.
      In El cei dezbinati se unesc ! in Branham mereu despartiti.
      In El cei ce se urasc SE IARTA! in Branham ne uram.
      In El frica este alungata ! in Branham suntem mereu infricati.
      In El avem pace cu Dumnezeul si unii cu altii ! in Branham mereu depresivi si in dusmanie cu cerul si unii cu altii.

      DE FIECARE DATA ACEST DOMN ISUS MA COPLESESTE CU CEEA CE EL FACE ATUNCI CAND VINE IN VIETILE OAMENILOR... EL SA VA BINECUVINTEZE...shalom

      Ștergere
    31. Am dat un seach pe google: Larkin 7 ages of church si am gasit lucruri interesante si vrednice de luat in seama.

      Inca de cand frecventam linia cealalta adica cea din Jefersonville banuiam ca Branham imprumuta si se inspira din alte carti,din momentul cand a inceput sa spuna ca marea piramida din Egipt este construita de Enoh sau ca ar contine nu stiu ce mesaj identic cu viata lui Hristos din Evanghelii.

      Chiar si invatatura d-nezeirii despre un D-zeu manifestat in trei feluri ,am observat ca a imprumutat-o de la un ""eretic"" din primele secole numit Aries parca,chiar daca sunt citate si exemple in biblie unde Tatal si Fiul sunt personalitati distincte.

      Stiti ce mentalitate predomina aici? Ca daca Branham a facut semne si minuni atunci tot ce a afirmat el este din inspiratie divina! Si ca nu le gasim explicit in Biblie fiindca sunt taine descoperite!

      Dar si in alte religii sunt semne si minuni:in budhism,in ortodxie anumiti calugari au darul clarviziunii si cand vad un anumit om ii poate spune toata viata lui,in adunarile budistilor japonezi unde cresc maini si picioare sau dinti noi la persoane trecut de 80 de ani...

      Ce ar fi sa spunem ca exista zeitatile din budhism sau fecioara Maria se afla la o anumita manastire?

      Ștergere
    32. Apropos de Dumnezeirea Domnului, stiai ca Branham la peste 25 de ani de la evenimentul de la Ohio (care nu a fost oricum asa cum sa spus, acum scriu despre el) a predicat TRINITATEA DAR SI UNITATEA D-zeiri?

      DA! Branham a predicat multi ani in paralel doua doctrine care SE CONTRAZIC TOTAL UNA PE ALTA.

      - Nu ma mir cum si celelalte lucruri fie din Biblie, fie din istorie, fie un biet pom de Craciun, Branham le-a adus mereu in contradictie. Asta dovedeste ca mintea lui era dezbinata, gandirea confuza, incoerenta, haotica si exagerat de mistica, complet nespirituala.

      NIMIC DIN CEEA CE A PREDICAT SI INVATAT EL NU ARE O ARMONIE. NIMIC!

      DAU PREMIU CELUI CARE GASESTE MACAR UNA.

      Ștergere
    33. Este vorba de Sabelius nu de Arius pe care l-am scris gresit Aries.

      Sabelianismul afirma exact ce afirma E.Frank,invatatura preluta de la Branham care la randul lui a preluato din cartile pe care le-a citit.

      Ștergere
    34. Daa imi aduc aminte cand citeam ""Descoperirea celor 7 peceti"" evident de pe linia cealalta si intalneam doar contradictii si ciudatenii de incepea sa ma doara capul la propriu.

      Dar cel mai nociv efect a acestor aiureli mistice a fost ca imi produceau tulburare interioara si toata ziua ma preocupa contradictiile si anacronismul din scrierile lui Branham.Si faceam eforturi sa le impac,sa le armonizez intr-un fel...Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu aiurelile unui om cu 3 clase in loc sa imi traiesc viata sau sa fi ramas la baptisti cu relatia mea personala cu D-zeu si cu bucuria mantuirii.

      Lucruri simple pe care atunci am inceput sa le blamez plin de mine insumi iar apoi venind la mesaj am inceput defapt sa duc dorul dupa o relatie personala cu D-zeu ,o viata cu Hristos ,fara invatatura peste invatatura si predici despre ce fac altii din culte,cum se boteaza,cum se imbraca,cum mananca apoi predici voalate despre frati de ii vedeam abatuti si doar cu capul in pamant de parca erau calugari...

      Ștergere
    35. Cum sa raspund la cel de sus anonim care a zis ca in Biserica dinrte neamuri este promisa reasezarea? Si nu ia-a rapsuns la fr Lica despre cele 5 veniri ale lu Ilie care nu sunt de fapt 5 ci 4 caci daca Ilie este Branham cum ai aratat atunci nu mai vine la poporul Israel nici un Ilie. Deci si eu vad acum foarte bine ca ori fratele Branham s-a crezut in mod gresit profetul Ilie ori nu mai vine la Israel nici un altul Ilie. Haideti sa ne dam numele sau si nume anonime ca asa nimeni nu mai poate raspunde la nimeni. ce e harababura asta oamenii buni?

      Ștergere
    36. Nu cred ca e nici o harababura.Scrieti aici ce aveti de spus si isi da fiecare seama la ce se refea. ;)

      Ștergere
    37. Anonimule ai zis: "Ce nu este clar, frate Lica? Ori te faci ca nu intelegi....Isus sta in cere ,,pina la vremea pina la, pina la..." Suntem romani si vorbim romaneste."

      AICI NU E VORBA DE RAPIREA LA CER A BISERICII.

      - Este vorba despre REVENIREA LUI PE PAMANT si instalarea Sa ca Fiul lui David, caci la ridicarea la cer a celor intai nascuti EL NU VINE PE PAMANT. Reasezarea in contextul lui Ilie din MAleahi, Matei 17 si fapte 3:21 etc, NU ARE NICI O LEGATURA CU BISERICA DINTRE NEAMURI.

      Astept si raspuns la cele cateva intrebari ale mele.

      - CE ANUME a reasezat acel Ilie de care tu vorbesti?
      - Cum a reasezat TOATE LUCRURILE?
      - Cand a reasezat toate lucrurile?
      - Unde sunt toate lucrurile reasezate de el?
      - Cine este acel Ilie care a reasezat TOATE lucrurile?
      - Despre ce tara vorbeste Domnul ca o va lovi cu blestem daca nu gaseste in ea toate lucrurile reasezate de Ilie?

      Ștergere
  2. Am o intrebare pentru tine,Lica.La sfarsitul timpului de har a poporului Israel,Domnul a trimis un prooroc.La sfarsitul timpului de har a neamurilor,Dumnezeu va trimite un prooroc?Astept raspunsul tau CU DOVADA BIBLICA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru intrebare.
      - Nu sunt sigur ca formularea "sfarsitul de har al poporului israel" este corecta in intregime, dar inteleg ideea ta.
      - Sincer sa fiu nu cred ca trebuie sa fie o paralela exacta intre aceste doua timpuri. Nu este o cerinta biblica, sau omatematica biblica pentru ca sa fie exact asa intre aceste doua timpuri.
      - Dar daca vedem in Efeseni ca Domnul foloseste slujitori printre care si profeti pot zice, ca da, ar fi corect sa fie in Biserica profeti.
      - Nu ma mir ca ingerul a spus lui Branham la inceput sa slujeasca si trinitarilor si unitarianilor, fara sa faca deosebire. Adica o slujba mondiala este trimisa pentru a sluji si ajuta pe toti. Branham crezand ca este Ilie s-a ridicat mai presus de toti dandu-le indicatii confuze si uitand sa le slujeasca in adevar si iubire.
      - A transmis oamenilor MULTA NESIGURANTA CAND VORBEA ATAT DE MULT PE LANGA CUVANT sau cand a amenintat ca cine nu crede ca el este ingerul si Ilie, oamenii vor fi pierduti. Lumea evanghelica a ras de el, pe buna dreptate deoarece ei aveau pe cineva care este cu mult peste Branham: PE ISUS FIUL LUI DUMNEZEU si Domnul Insusi.
      - In plus cum am scris si la noul articol, Branham nu a fost in mentorat si sub supravegherea nici unui pastor, mentor, slujitor, comitet de frati, etc. Asta imi arata mandrie nicidecum o calauzire mai directa la Dumnezeu.
      - Iar daca Domnul doreste sa dea cuiva o slujire mai deosebita o poate face. Asta este clar. Insa eu am studiat foarte mult in ultimii ani profetia despre acest Ilie si in contextul lui am scris in grafica facuta.

      Ștergere
  3. Duhul lui Ilie este Duhul Sfant ce tot faci atata caz din asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este la fel in contextul acestei profetii din Maleahi 4.
      - Aceasta profetie este specifica pentru un anumit timp si lucrare. Nu se poate confunda si nici generaliza.
      - Atunci poti spune ca la rusalii peste toti a venit duhul lui Ilie. Atunci poti zice ce vrei despre ce vrei ca asa vrei sa se potriveasca. Nu merge asa.
      - In Matei 17 Domnul le aseaza bine aceste doua profetii din Maleahi 4:5,6. NIMENI NU STIE MAI BINE ASTA DECAT EL.
      - Se si vede asta, deoarece oricine a incercat sa o suceasca cu Ilie, Duhul Sfant nu a permis eroarea si minciuna la nesfarsit.

      Ștergere
  4. Eu ma mir ca ascultati la un om care a schimbat toate liniile care au aparut in ROmania.DE LA UNUL CARE NICIODATA NU A FOST STABIL IN VREO INVATATURA. Acum s-a intors impotriva acstui mesaj,poate din cauza ca a fost scos afara de concurenta-de cineva de la iernut. Cand nu am mai fost lider pe Romania cu o anumita LINIE,ca sa zic asa,culmea,s-a intors impotriva mesajului inventand,lucruri pe care Branham nu le-a zis.
    NU stiu care persoana care crede acest mesaj ,ma refer la credinciosi adevarati nu trecatori ca nemes,ar putea sa zica ca se simt amenintati.ESTE FALS. Denatureza multe lucruri care le-a zis Branham.
    A zis intr-un comentariu ca a ramas socat ca Branham nu a fost cel prin care s-a descoperit botezul....sau alte taine.Pai orice om care a citit mesajul, stie ca nu prin Branham au venit toate descoperirile.El a si adunat toate capepte,adica descoperirile venite prin altii,plus ce i-a mai dat Dumnezeu lui.Nicidecum ca prin el a venit toata descoperirea.
    Eu vad in acest blog o lupta personala impotiva acestui mesaj,deci motive personale.Ceva anume la deranjat,ceva persoane l-a suparat.Nu e frumos.Daca nu crede macar sa lase pe altii sa isi faca singuri alegerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am ce sa urasc la acest mesaj.
      - Nu am fost stabil in invatatura pentru ca predicile au venit pe rand traduse in limba romana si de fiecare data cand aparea ceva nou era contradictoriu.
      - La Cluj, in Romania si in lumea intreaga s-au despartit fratii de multe ori nu din cauza ca ei au fost total gresiti ci pentru ca Branham mereu spunea invataturi contradictorii.
      - Normal ca daca am auzit despre Nor atat bogatie in mesaj am crezut, dar altii nu. Normal ca daca au venit 7 tunete am crezut ca era scris in mesaj FF CLAR dar altii nu au crezut si nici nu cred aproape nimic din mesaj.
      - Asa ca eu consider nu ca nu am fost stabil, ci ca mereu am avansat. Si pe masura ce am invatat si limba engleza sa aud tot mesajul pe CD am vazut tot mai multe lucruri in mesaj finalul sau apogeul fiind ca Branham este Cristosul acestei ore, etc etc lucru pe care nu le-am mai crezut.
      - Apoi am aflat de Ilie, de Nor si de restul falsurilor din mesaj.
      - Spune-mi ce am mintit.
      - Asculta. Daca nu te prezinti nu esti cinstit sa imi vorbesti asa.
      - Arata-mi in ce nu am spus adevarul eu iti arat zeci de minciuni ale voastre din mesaj.
      - Sau mai bine sa ne intalnim mai multi sa discutam fata in fata cu Biblia si mesajul.
      - Lasa ca voi vorbiti mai urat decat toti de la voi am invatat sa fiu asa in 25 de ani.
      - Nu faptul ca cineva m-a tradat si sapat si multe altele m-a determinat sa parasesc mesajul ci ADEVARUL.

      Arata-mi in ce nu am spus adevarul eu iti arat zeci de minciuni ale voastre din mesaj.

      Ștergere
    2. Pai tocmai frate Anonimule acuma hai sa nu o dam ca la Ploiesti ca noi si Branham spune ca profetul Ilie descopera "toate tainele ascunse" plus multe altele ca Cuvantul vine numai la profet, ca el aduna Mireasa etc.

      - Si daca nu a descoperit el atunci de ce noi invatatm asta?

      - Atunci rolul lui de profet major, descoperitor al Cuvantului, de Ilie restauratorul CADE. Caci nu mai are sens nimic ce el zice si face, caci nu a restituit nimic, daca nu el le-a adus. E simplu.

      Ștergere
    3. Catre anonim. Fratele Branham a spus clar si toti liderii ne-au invatat la fel ca lui sa descoperit tainele de aceea a si reazesat lucrurile atunci de ce se mai numeste Ilie care aseaza din nou TOATE lucrurile (NU UNELE ci toate) daca nu el a facut-o.Deja miroase urit de la o posta povestea asta cu Mesajul.

      Ștergere
    4. Foarte buna observatie anonimule, nici chiar eu nu m-am gandit la ea.
      - Eu completez ca Dumnezeu nu va trimite un plagiator al lucrarillor altora.
      - Ilie va restitui toate lucrurile -nu unele doar- asta imi place.
      - Ma rog ca oamenii care urmeaza mesajul si pe Branham scape din aceasta confuzie si ca Domnul sa le arate adevarul.

      Ștergere
  5. Ce-as dori eu, este ca acest baiat destept --cand nu doarme, bineinteles, Lica Nemes, sa ne spuna ce lucruri sunt hotarate sa fie reasezate pentru profetul Ilie, cand revine la evrei, conform Apocalipsa 11, ca si Ilie numarul patru , cum zice el, ca probabil numai pana la patru stie sa numere. ( de aceea se si poticneste tare de tot in "numerologie ", dupa cum se exprima intr-un articol al luminatiei sale )
    sa spuna frumos, verset cu verset, nu sa inceapa iar si iar gargara cu Branham profet care ne minte. As vrea sa -l vad si pe el cum se minte pe sine insusi , ca pe noi... suntem , parerea lui, deja pana in gat in minciunile "descoperite " de dansul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fapte 3 este in legatura cu multe promisiuni din VT pentru Israeliti si Maleahi 1:1 spune Cuvantul Domnului catre Israel. Este vorba despre mantuirea lor, e simplu.
      Petru cunoscandu-le, le aseaza perfect si el:
      12 Petru, când a văzut lucrul acesta, a luat cuvântul şi a zis norodului: „Bărbaţi israeliţi, pentru ce vă miraţi de lucrul acesta? De ce vă uitaţi cu ochii ţintă la noi, ca şi cum prin puterea noastră sau prin cucernicia noastră am fi făcut pe omul acesta să umble?
      13 Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi Iacov, Dumnezeul părinţilor noştri, a proslăvit pe Robul Său Isus, pe care voi L-aţi dat în mâna lui Pilat; şi v-aţi lepădat de El înaintea lui, măcar că el era de părere să-I dea drumul.
      14 Voi v-aţi lepădat de Cel Sfânt şi Neprihănit şi aţi cerut să vi se dăruiască un ucigaş.
      15 Aţi omorât pe Domnul vieţii, pe care Dumnezeu L-a înviat din morţi; noi suntem martori ai Lui.
      16 Prin credinţa în Numele lui Isus, a întărit Numele Lui pe omul acesta, pe care-l vedeţi şi-l cunoaşteţi; credinţa în El a dat omului acestuia o tămăduire deplină, cum vedeţi cu toţii.
      17 Şi acum, fraţilor, ştiu că din neştiinţă aţi făcut aşa, ca şi mai marii voştri.
      18 Dar Dumnezeu a împlinit astfel ce vestise mai înainte prin gura tuturor prorocilor Lui: că, adică, Hristosul Său va pătimi.
      19 Pocăiţi-vă, dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare
      20 şi să trimită pe Cel ce a fost rânduit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos,
      21 pe care cerul trebuie să-L primească, până la vremurile aşezării din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfinţilor Săi proroci din vechime.

      Ștergere
    2. Este AMIN frate Lica acum inteleg mai mult, nu vedeam legatura nicicum in Noul Testament noi am pus in relatia cu ce am crezut noi dar acuma e clar slavit sa fie Dumnezeu.Dar se ridica o intrebare atunci care profet a fost fratele Branham?

      Ștergere
    3. Daca este adevarat tot ce ne-a spus el, atunci Dumnezeu la chemat ca profet cu doua daruri sa duca vindecarea divina natiunilor.

      - El a fost profet cu darul de vedenie si discernamant care este biblic, adica este descris in Biblie, si care are rolul sa aduca zidire si vindecare credinciosilor.

      - Asta nu il face nici inger, nici Ilie, nici mesia, nici alte titluri arogante pe care el si le-a pus singur si pentru care Domnul l-a mustrat si avertizat ca daca nu se lasa de prostiile astea va permite satanei sa il omoare.

      - Bineinteles ca de mandru ce era, nu a ascultat de Domnul si a murit intr-un trist accident de masina intr-un mod rusinos in neascultare.

      Ștergere
    4. Nu sunt multumit , nu ai raspuns la subiect, se vede ca habar n-ai ce inseamna REasezare ! Citatul din Fapte pe care l-ai folosit la vrajeala , nu face decat sa ANUNTE REASEZAREA . Arata-ne din Scriptura , unde a vorbit si CE , " gura tuturor profetilor din vechime despre acesta vremuri " , Ziceai ca E SIMPLU, ia sa te vedem, pretinsule " evanghelist " !

      Ștergere
    5. In contextul Maleahi 4 > Matei 17 > Fapte 3 este o armonie deplina (chiar si trimiterile arata asta desi nu asta e baza) nu e "vrajeala" cum spui tu.

      - Mai sunt inca multe promisiuni catre Israel, incepand cu Avraam dar am folosit contextul numai pentru subiectul nostru ILIE si reasezarea lucrurilor prin el.

      - Acum am si eu o intrebare pentru tine: CE ANUME A REAZESAT BRANHAM?

      Ștergere
  6. Cei 12 ucenici nu l-au parasit pe Isus cand au primit o invatatura foarte greu de digerat. Trebuie sa mincati trupul meu si sa beti sangele meu. DE CE? Fiinca au pornit la drum cu Isus din dragoste fata de cuvant. Din istoria ta reiese ca la capitol asta ti-a lipsit ceva .....
    Maleahi spune ca este o venire a lui Ilie fara Moise, iar Ioan spune in apocalipsa ca este o venire a doi profeti, lucru fara precedent (nu vreau sa intru in detalii de ce este fara precedent).
    Una ii una si alta-i alta. Scriptura este greu de inteles si cei nestiutori o rastalmacesc citind-o ca pe un ziar si dand explicatii simple. Argumentu lui Branham despre cele 5 veniri nu este din numerologie. Numerologia a fost mentionata ca un extra martor. Dar fiecare aude ce vrea.
    Fariseii l-au intrebat pe Isus cu ce autoritate da el invataturi, la care Isus nu lea spus ca intrebarea nu are sens. Se pare ca fariseii au mai multa decenta decat tine. Uitate la viata ta si vezi daca se cade sa dai invataturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, o invatatura greu de digerat este una, si minciuni dupa minciuni si erori dupa erori, si contradictii dupa contradictii, plagiate peste plagiate, toate intinse peste ani si ani de zile, este cu totul altceva.
      - Nu mai tot comparati pe Branham cu ISUS, caci veti fi blestemati si voi ca si altii.
      - GRESESTI daca nu citesti Biblia. In Maleahi 4:4 este mentionat si Moise, in vers 5 Ilie, in Matei 17 la fel amandoi, in Apoc 11 la fel amandoi, in Zaharia cei doi maslini la fel amandoi.
      - Nu exista nici un Ilie promis in Biblie intre Ioan Botezatorul si Ilie de la Israel. Unul scos din maneca inchipuirilor da exista, dar nu trimis de Dumnezeu specific.
      - Argumentul numerologic cu cifra 5, total nebiblic, zis de Branham este mai slab si mai neadevarat decat orice argument ridicol al unui martor a lui Iehova sau musulman.
      - Pentru ca acei carturari predicau venirea lui Ilie, ucenicii auzind asta, au intrebat pe Domnul in Matei 17 numai de Ilie pentru ca aia de Ilie predicau si au primit raspunsul care este perfect in armonie cu Fapte 3 si Apoc 11.
      - Viata mea este cat se poate de buna si va fi si mai buna cu ajutorul Domnului. Pana la vindecarea totala nu mai am mult, si atunci aroganta voastra se va dovedi inutila.

      Ștergere
    2. O dovada la fel de puternica precum este cea mentionata mai sus, este si faptul ca BRANHAM NU A RESTITUIT NIMIC deci functia lui ca "ILIE" nu exista, nu s-a manifestat in nici un fel.

      Ce anume din slujba lui l-a facut Ilie? Vedenia? Rugaciunea pentru bolnavi? Glumesti?

      - WMB nu a adus nici macar o singura invatatura de la el prin revelatie

      - Nu el a descoperit botezul din Fapte 2:38, nici D-zeirea lui Isus, nici Epocile, nici saptamanile lui Daniel, nici Casatorie si Divort, nici taina Babilonului, nici a antihristului, nici samanta sarpelui, etc etc...NIMIC. A FURAT SI A PLAGIAT LUCRARILE LUI LARKIN SI A ALTORA. Asta nu il face Ilie, nu fi ridicol.

      - Asta imi arata la fel de clar ca si dovezile biblice ca nu este el acela din Maleahi.

      Eu va rog sa imi spuneti MACAR O SINGURA REVELATIE CE EL A AVUT-O. Sau o profetie "Asa Vorbeste Domnul" care sa o fi spus la viitor si apoi sa se fi implinit.

      NU ARE NIMIC!
      ESTE EXACT PRECUM ISUS II SPUNE INGERULUI DIN LAODICEEA. ORB, GOL, TICALOS SI NU O STIE. SE LAUDA CA ARE DE TOATE DAR E JALNIC.

      Ștergere
  7. Maleahi 4:4 este mentionat si Moise?!? Atunci de ce nu a venit cu Ioan botezatorul?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ca Domnul a plasat prima parte din promisiune (inima parintilor spre copii) pentru Ioan confirmata de inger in Luca 17 -lucru fara precedent, vorba ta - dar CU DOVADA, cu ACOPERIRE BIBLICA PERFECTA - lucru pe care Branham nu il are.
    - Branham nu are NICI O PROMISIUNE.
    - Este deja clarificat aranjarea profetiilor din Maleahi, de catre Domnul in Matei 17 cand re-transmite in prezenta lui Ilie, la viitor, O SINGURA VENIRE A LUI ILIE SI O CONFIRMA PE PRIMA CU IOAN BOTEZATORUL implinind perfect Cuvantul din Maleahi. (Il ador pe ISUS. E perfect.) Iar alte promisiuni nu exista nicaieri. Numai daca vrei sa adaugi la Biblie, lucru pe care nu il sugerez nimanui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. *corectez Luca 1:17 nu Luca 17

      Ștergere
    2. Sa vorbit la noi la adunare despre tine Lica si despre ce ai scris aici si fratele pastor a spus sa ne rugam si sa credem Mesajul chiar daca nu este scris asta pentru ca Dumnezeu stie de ce i-a permis fratelui Branham sa invete subiectul profetul Ilie chiar daca nu este spus in Biblie.

      Ștergere
    3. E dreptul fiecarui om sa creada ce vrea si cum vrea dar raspunsul lui naiv, slab, nebiblic, ma ingrijoreaza.

      - Este ca si cum negi Cuvantul care este real, scris usor de inteles, cu o inchipuire care ar spune ca nu stiu cine a zis nu stiu ce si poate fi adevarat totusi.

      - Mi se pare una din cele mai proaste raspunsuri pe care le poate da un pastor. Si stii de ce? Pentru ca conform cu ce a zis el, de azi inainte el si voi, nu mai poate spune ca "Biblia spune" ci doar ca "profetul spune" deoarece a renuntat la ce spune Biblia pentru a crede un om.

      - Am o intrebare pentru el:
      Cum ne-ar putea minti un profet mincinos descris in Biblie, daca ar vrea sa o faca?
      Sau cu ce ar reusi sa ne duca de nas, sa ne abata de la calea adevarului? Ce zice Biblia?

      Nu cumva dupa ce face semne si minuni, intr-o zi va incepe sa ne spuna lucruri care nu sunt in Cuvant si ne "obliga" sa le credem iar noi hipnotizati de atatea minuni (multe neclare) sa credem foarte usor minciunile?

      E o varianta. E si biblica, nu?

      Ștergere
  9. Eu am mai spus si repet tot ce prezinta autorul acestui blog este TENDENTIOS si MITIFICATOR in maniera diavoleasca
    Cum poate cineva sa afirme ca nu este scris despre trimiterea lui Ilie, daca Domnul Isus a profetit ? " Ilie va veni intai, si va aseza din nou toate lucrurile " (Marc.9:12) Ceea ce nimeni nu vrea sa observe, LicA nEMESUL ESTE UNUL din aceia care implinesc cealalta parte a profetiei Noi am invatat din Scriptura ca un profet este numit de catre Dumnezeu " Fiul Omului, " el fiind gura omeneasca prin care El, Duhul Sfant, vorbeste duhurilor omenesti ,si uneori si animalelor. si chiar naturii.
    Isus a spus , in continuare despre profetul = Fiul Omului, Ilie , acela trimis cu misiunea speciala sa ASEZE DIN NOU toate lucrurile rastalmacite = rasturnate , astfel incat " La venirea Mea " , tara respectiva unde ajunge MESAJUL LUI sa nu fie lovita cu blestem :" tot asa dupa cum este scris despre Fiul omului ca trebuie sa patimeasca mult si sa fie defaimat." (Marc.9:12)
    Nu ma astept ca toti cititorii, ci numai cine trebuie sa inteleaga ce am scris . Amintiti-va ce ne-a spus El, ca-n zilele de pe urma va fi ca pe vremea lui Lot, cand MESAJUL transmis prin ingeri n-a putut decat sa orbeasca o lume de nelegiuiti homosexuali si de lesbiene , care rup familiile si randuiala stabilita de Dumnezeu intre oameni .Anul acesta fiecare ziar londonez si in fiecare zi scoate la lumina astfel de comportari , incepand cu vedetele care servesc exemplu generatiei FARA VIITOR ,
    Am salvat ce am scris , aproape intotdeuna, ca rezerva pentru o viitoare postare de articol, fiindca d OM NU Lica are ciudatul obicei de-a posta doar ce-i convine si-i da apa la moara ca sa nu i se toceasca pietrele, fiindca grauntele de samanta de mult nu-i mai cad din cosul gol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. 1. Ce a restaurat/reasezat Branham ?
      2. De ce s-a contrazis si a sucit mereu invatatura?
      3. De ce nu are nici o profetie daca e profet?
      4. De ce nu a ascultat de Domnul cand a fost avertizat ca va muri?
      5. De ce nu a ascultat de Domnul cand i-a zis sa sa nu mai tipe si sa critice pe altii?
      6. De ce a mintit ca a fost in/sub/langa nor in 28 februarie 1963?
      7. De ce in Luca 17, Fiul Omului cand se descopera, El incheie lucrarea in aceeasi zi cu rapirea iar Branham a zis ca el era acela?
      8. De ce ne-a mintit ca el a descoperit Epocile Bisericilor?
      9. De ce a falsificat Apoc 10:7 spunand ca el e acolo prezent, pe cand colo BIBLIA spune altceva, si anume ca VA VENI iar in Apoc 11:15 ingerul al-7lea intradevar apare.
      10. De ce a mintit ca el a descoperit tainele pe cand colo HABAR NU A AVUT DE CUVANTUL DOMNULUI?

      De ce a plagiat si copiat botezul apotolic, Dzeirea Domnului, etc. zeci si sute de afirmatii si invataturi de la altii si le-a transmis ca si propriile lui revelatii ?

      De ce a prezis fals, cand de fapt un profet adevarat trebuie sa profeteasca "ASA VORBESTE DOMNUL" sigur pe sine si pe ce Domnul i-a dat.

      Tu numesti asta reasezare/restituire?
      Ti-am aratat mai sus ca in Fapte 3 apos Petru vorbeste foarte clar ca reasezarea aia cu Ilie si tot contextul biblic este la si pentru Israel.

      Profeti mincinosi produc invatatori mincinosi pentru ca acestia sunt ca niste sclavi hipnotizati care slugaresc.

      Moody a zis ceva special cand cineva sa plans ca creste pacatul in lume. A zis: "Cu creste pacatul cu atat creste campul de lucru al evanghelistilor. Orice prost poate observa asta dar cine va merge in Numele Domnului dupa ei"?

      Ștergere
    2. Explicatia ta la "sa nu lovesc tara cu blestem" nu este deloc corecta.

      - Neamurile vor fi rapite la cer nu il intampina pe Domnul pe pamant, ci in vazduh.

      - Acolo e vorba de tara Israel nu de neamuri lasa asa cum e scris.

      - Mesajul Evangheliei este mesajul care are puterea de a schimba milioane de vietii in ciuda intunerecului care acopera pamantul.

      - Cand aceasta va ajunge la orice faptura si la marginile pamantului, va veni sfarsitul.

      - Fiul Omului, ISUS, nu Branham, se va descoperi cu slava Lui si in aceeasi zi VA FI RAPIREA. EL nu poate fi inlocuit. Defaimator este Branham care a defaimat pe toti desi Domnul l-a mustrat. Era incapatanat tare.

      Puneti mana pe Biblie si cititi in cartea adevarului nu ideile false misctico-hiptnotico-apocaliptice ale autoproclamatilor profeti si invatatori falsi.

      Ștergere
    3. Poate ca Dumnezeu a permis ca profetul Lui sa greseasca sa ne incerce credinta ca daca totusi a gresit sa nu parasim Mesajul si mesagerul.

      Ștergere
    4. Eu cred ca este exact invers, nu te supara pe mine, dar Dumnezeu a permis ca Branham sa greseasca tocmai pentru ca noi sa nu NU NE INCREDEM in el, ci numai in Domnul Isus si in Evanghelie, in Cuvant.

      - Rau ne-a invatat, cine ne-a invatat cu aceasta mentalitate total gresita si care ne duce departe de Absolutul care este Biblia.

      - In VT chiar Domnul a zis ca va permite unor proroci sa spuna multe sa se implineasca, dar daca acestia vor sa devieze poporul, este o incercare de la Domnul ca sa vada daca poporul are inima intreaga PENTRU DUMNEZEU, nu pentru profeti (ce diferenta mare fata de ce ai zis tu, nu?)

      - Va rog NU mai tot schimbati pe Dumnezeu cu prorocul. In prima porunca din Biblie nu sta scris "sa iubesti pe prorocul Branham cu toata inima si cugetul tau...etc" ci SA IUBESTI PE DOMNUL DUMNEZEU CU TOATA INIMA TA CU TOT CUGETUL TAU...

      - si Isus a zis: EU SUNT CALEA ADEVARUL SI VIATA. NIMENI NU VINE LA TATAL DECAT PRIN MINE !

      - Nu ai nevoie de un proroc confuz si mesajul lui varza si plagiat ca sa ajungi la Cer AI NEVOIE DE ISUS, de Evanghelia mantuirii prin Jertfa de la Golgota. Acestea sunt DE NEINLOCUIT!

      SUNT ATATA DE VALOROASE ACESTEA INCAT DUMNEZEU NU A AVUT, NU ARE SI NU VA AVEA NICI O IDEE MAI BUNA CA NE POATA SALVA!

      - Prin ISUS suntem frati, prin Branham dusmani
      - Prin Isus salvati, prin Branham pierduti
      - Prin iubirea lui Isus suntem primiti, prin ura lui Branham respinsi

      etc etc etc la nesfarstit ...ISUS ESTE PRIMUL SI ULTIMUL, CEL DINTAI SI CEL DE PE URMA SI NU ESTE UN ALT MANTUITOR !

      Ștergere
    5. Nu mi-ai raspuns la intrebarea vietii:
      CE ANUME A RESTITUIT BRANHAM? CE REAZESARE/RESTITUIRE A FACUT EL IN CALITATE DE PROFET ILIE?

      Ștergere
  10. In SCHITA pe care-ai strumfit-o , tragi cu dintii de concluzia ca este Cuvantul Domnului pentru Israel. Si ai dreptate, insa prin felul cum vezi si prezinti situatia esti confuz ,as vrea sa-mi spui CE ESTE CU TINE , si cu neamul tau, caruia-i negi beneficiul oricarei promisiuni biblice Daca lucrarea lui Ilie este numai pentru Israel, dragul de tine, ce slujba faci tu , intretiand subiectele de pe acest blog ? Cu ce ajuta PUBLICUL, pe care pretinzi a-l sluji si calauzi , ascunzand faptul ca pretinzi adevarul pe JUMATATE ?
    Admitand ca Branham n-a facut BUN chiar deloc, inseamna ca bunatatea-i apanajul tau si am vrea , deci, sa vedem care este lucrarea ta cea buna . Irasi, prin faptul ca admiti ca a avut totusi o slujba prin insarcinare divina ,iar pe de alta parte il acuzi de cele mai grozave pacate, care-l taie de la mantuire, fara sa tii seama la Cuvantul Domnului despre robul altuia, adica , daca El vrea sa stea in picioare, VA STA !- te situezi tu insuti pe cea mai INGRATA POZITIE !.
    Te rog, nu te supara , daca ti-am vorbit asa, probabil iar te-ai gandit ca iti sunt nesuferit, ca un berbec prost scolit ,sa te fac nefericit pentru lucrul ce-ai trudit sa-l prezinti , imbrobodit in imagini si idei , ca toate-s pentru IUDEi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-ai raspuns la intrebarea vietii:
      CE ANUME A RESTITUIT BRANHAM? CE REAZESARE/RESTITUIRE A FACUT EL IN CALITATE DE PROFET ILIE?

      Ștergere
  11. Evanghelia vesnica trebuie propovaduita tuturor, in special paganilor care sunt peste 3 miliarde si nu au auzit de Domnul.

    - Iar celor deja intrati, trebuie invatati cresterea, maturizarea, si activitatile lucrarii pe care o are de facut fiecare dupa darul si masura credintei lui primite de la Dumnezeu.

    - As fi vrut ca acum 25 de ani cineva care stie adevarul TOTAL despre slujba si erorile lui Branham sa imi fi spus ca sa stiu sa nu pierd timpul cu o lucrare falsificata.

    - Nu trebuie sa ma compari cu Branham sau altul, e ridicol dar problema nu este ca a facut ceva bun si eu nu, problema (FI ATENT) merge de LA PRETENTIILE LUI EXAGERATE DESPRE SINE ca ILIE, INGER, CRISTOS BRANHAM, ABSOLUTUL, PROFET INFAILIBIL, ETC.

    - Am mai scris intr-un articol ca NU GRESELILE UNUI SLUJITOR CA EL SUNT PROBLEMA si noteaza ce iti spun ca sa nu tot intrebi aiurea ci sa ma intelegi ce spun, CI PRETENTIILE LUI DE A NU FI GRESIT NICIODATA SI DE A FI VREDNIC DE CREZUT CHIAR SI UN SINGUR CUVANT.

    - Ieri am vb cu un pastor si i-am zis ca daca Branham ar fi zis ca NU A DESCOPERIT NIMIC DAR A PRELUAT DE AL X SI Y EU L-AS FI IUBIT SI URMAT LA FEL DE DEMULT. Nu era nici o problema pt mine DAR CAND EL PRETINDE LUCRURI TOTAL OPUSE ADEVARULUI si realitatii atunci am dreptul sa ma indoiesc de el, indiferent ce puteri demonstreaza, nu ma impresioneaza.

    - Apoi el spune chiar ca Domnul l-a mustrat pentru multe atitudini de acest gen, si erori, lucru ce imi confirma ca gandirea mea este in armonie cu a Domnului, asa ca nu imi este teama.

    - Nelutule nu esti drept. Voi puteti sa va bateti joc de alti crestini, slujitori, care sunt robii Domnului, doar pentru ca ei nu urmeaza mesajul?

    - Voi de ce puteti sa judecati si batjocoriti pe toti iar daca cineva doar va spune un lucru va aprindeti?

    Cred ca a sosit ceasul adevarului pentru noi toti. Prea multi ani, ne-am dat mari si ne-am batut joc de multi!

    - Acum Domnul ne arata cat de falsi am fost noi si cu toate ca avem unele parti mai clare din Cuvant ca altii in ochii lui Dumnezeu nu suntem mai merituosi cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Referitor la Maleahi4:6b...sa nu lovesc tara cu blestem... Daca harul adus prin mesajul din Mal. 4 si 5a este respins ramane numai blestemul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maleahi 4 a adus har? Pffffaoi omule draga....

      - Aceasta afirmatie, precum si mentalitatea care sta in spatele acesteia, este una din cele mai mari greseli care exista in lumea religioasa.

      - Verifica-ti Biblia si te rog da-i ei dreptate:

      Harul adus prin Maleahi 4 - MINCIUNA
      Harul si adevarul au venit prin Isus Hristos - ADEVAR
      (Ioan 1:17)

      Esti copilul lucrului pe care il crezi, nu e de joaca cu asta. Ne-am jucat destul.

      Nu mai puteti MINTI omenirea cu balivernele astea ieftine si nebiblice!

      Cred ca Dumnezeu ne spune:
      "Timpul pentru minciuna s-a sfarsit! Exista destul ADEVAR IN CARE SA VA DESFATATI SUFLETUL!"

      Ștergere
    2. Orice mesaj (veste) de la Dumnezeu, este un mesaj al harului. Evrei 4 spune ca unora li s-a adus un mesaj (veste) dar nu l-au crezut. Ce mai ramine? E scris mai departe...O neliniste si afirmatii pe masura.

      Ștergere
    3. Da, da corect dar Vestea Buna, Mesajul adevarat, Harul real, este ca prin Evanghelia crucii Domnului nostru Isus Cristos suntem salvati, vindecati, desavarsiti, si avem acces LIBER LA CER!

      - Nu a existat, nu exista si nu va exista nimic mai superior la asta, iar orice vine sa contrazica eterna Evaghelie, este fals!

      - Oricine crede in Fiul lui Dumnezeu, in DOmnul Isus, va fi MANTUIT!
      - Asta este mesajul harului si al adevarului dat de Dumnezeu omenirii(Ioan 3:16)

      Ștergere
    4. "Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sînt pe calea pierzării: dar pentru noi, cari sîntem pe calea mîntuirii, este puterea." 1 Corinteni 1:18-31

      - APOSTOLUL PAVEL SPUNE CA BRANHAMISTI (si altii) SUNT PE CALEA PIERZARII DACA NU SE INTORC LA EVANGHELI CRUCII DOMNULUI ISUS !

      Ștergere
  13. INSIST SA IMI RASPUNDETI.
    Nu mi-ai raspuns la intrebarea vietii:
    - CE ANUME A RESTITUIT BRANHAM? CE
    REAZESARE/RESTITUIRE A FACUT EL IN CALITATE DE PROFET ILIE?
    Daca nu aveti un raspuns elementar, de baza, legat de esenta credintei voastre atunci in ce credeti voi de fapt dragii mei frati si surori ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce crezi ca ne-ai inchis gura acuma cu intrebarea vietii cica. Ne va da Domnul un raspuns nu te bucura prea repede.

      Ștergere
    2. Cum poti sa spui asemenea naivitati?
      - Frate draga, sora draga, trebuia sa ai raspuns clar deja, off Doamne, imi este groaza, mila...nici nu stiu ce simt cand vad nivelul atat de slab in care va tarati...nu ma judeca te rog dar pur si simplu imi vine sa plang...poate si din cauza ca si eu am fost asa...si ma credeam buricul pamantului, etc...
      - Adica aceia care se dau ca ei au Cuvantul descoperit, etc, NU POT DA SIMPLE RASPUNSURI? :(

      Ștergere
  14. Oricine ,(numai tu nu stii ?) a CITIT personal - nu doar referintele date de altii - despre viata si lucrarea fratelui Branham , isi da seama Cine este Dumnezeu si cum se manifesta EL si ASTAZI intre si prin oameni , si , daca vrei sa stii , poti , faptul ca recunoasterea lui Isus ca Domn - este TOATA RESTITUIREA , faptul ca EL DOMNESTE in inimile care sunt schimbate si intoarse , ca si Isus, LA SANUL TATALUI
    El, care n-a crutat nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da fara plata, impreuna cu El, toate lucrurile? (Rom.8:32)

    In articolele de pe blogul tau este imposibil a gasi , nici macar UN RASPUNS ELEMENTAR (fiindca tu te straduiesti continuu sa ABATI ATENTIA de la el ) , De ce oare nu-l cauti tu, si cititorii tai pe blogul unde sunt date AMANUNTE despre aceasta RESTITUIRE pe care ne-a dat-o Dumnezeu, nu omul Branham . Fratele Branham a fost doar UN VAS ALES si CURATIT PENTRU SLUJBA INCREDINTATA . Degeaba tot incerci tu sa-l manjesti cu rahatul tau lipicios , asta prinde doar la aceia care iubesc dulcegariile firii iesite din gelatina unei vieti carnale care urmareste PROSPERITATEA si POPULARITATEA CU ORICE PRET , numai sa-l plateasca altii pentru el
    Caci firea pamanteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamantesti: sunt lucruri potrivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti. (Gal.5:17)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Isus ca DOMN a fost predicat de 400 sute de ani incoace, mai ales dupa reforma, tot mai intens, inainte de Branham chiar si Fapte 2:38 iar desavarsirea acestei predicari a venit cand mii de penticostalii trinitarieni au acceptat acest adevar despre UNITATEA Dumnezeirii, botez etc si a fost trezirea lor in 1913 separat de trinitarieni.

      - Originea noastra este in aceste treziri pe care Branham le-a plagiat ca invatura.

      - DE FIECARE DATA CAND SPUNETI CA EL A DESOPERIT TOATE TAINELE, MINTITI SUFLETELE! DE FIECARE DATA CAND DATI LUI BRANHAM CREDIT CA LE-A RELEVAT INSELATI AUDIENTA!

      - Ce ai zis in comentariu tu este lucrul unui evanghelist, sau unui simplu crestin sa marturiseasca altora despe Isus ca Domn, nu trebuie sa fi profetul Ilie sa faci " restituirea/reasezarea tuturor lucrurilor".

      - O slujba de la Dumnezeu nu minte impotriva Cuvantului, nici impotriva ei insasi si nici impotriva semenilor.

      - Vad ca te dai mare din nou, cu aroganta specifica voua celor de la mesaj, dar nu ma intimidezi.

      - Vad ca nu esti in stare sa raspunzi la cea mai elementare intrebare pe care am pus-o: CE A RESTITUIT BRANHAM CA PROFET ILIE?

      Dar tu stii raspunsul: BRANHAM A FRAUDAT SI PLAGIAT APROAPE TOT CE A PRETINS CA EL A DESCOPERIT! DE ACEEA "ILIE" NU A FOST MANIFESTAT SUB NICI O FORMA.

      - Fii linistit. Va veni vremea cand iti vei aminti acest adevar biblic de necontestat. Mai risipeste inca 25-30 de ani din viata ta si a altora.

      - Continua sa minti oamenii cu ideile false ale branhamismului daca asta iti place sa faci, dar si eu am acelasi drept ca si tine sa scriu, sa ma exprim ceea ce cred si vad clar ca este adevarat.

      - Moise, Avraam, Isus, Pavel, apostolii, toti au fost populari, atat de populari si prosperi incat zi de zi le mentionam numele si lucrarile.

      Ștergere
    2. ACEST CITAT MINUNAT MENTIONAT DE TINE, DIN BIBLIE - "El, care n-a crutat nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da fara plata, impreuna cu El, toate lucrurile? (Rom.8:32)- ESTE VALABIL PENTRU TOTI CARE CRED IN ISUS SI EVNAGHELIE NU IN BRANHAM SI MESAJUL LUI FALSIFICAT!

      Ștergere
    3. Amin. L-a dat pe Domnul Isus pentru noi toti ce frumos e adevarul. Nu pentru mormoni sau baptisti sau branhamisti sau frankisti si alte grupuri ci pentru oricine crede in El. Am fost orb dar acum vad. Domnul Dumnezeul lui Avraam Issac si Iacov sa te binecuvinteze frate Lica.

      Ștergere
    4. "L-A DAT PENTRU NOI TOTI" CE FRUMOS ! l-A DAT PENTRU NOI TOTI care credem in EL!

      - Asa ca oamenii care urmeaza altceva sau mesajul fals a lui Branham si pe el, NU AU PARTE DE IMPARATIA LUI DUMNEZEU.

      - Dragi frati, DACA CREDEM IN DOMNUL ISUS CRISTOS DUMNEZEU NE VA DA TOATE LUCRURILE IMPREUNA CU EL ! Asta da promisiune !

      - Branham si altii NU NE POT DA NIMIC PENTRU CA DUMNEZEU NU PE EI I-A HOTARAT CA SA MOARA PENTRU NOI CI PE ISUS !

      Domnul sa va dea un duh de intelepciune si descoperire. Domnul a mai spus ceva foarte tare despre Duhul Adevarului: EL VA MARTURISI DESPRE MINE ! EL MA VA PROSLAVI PE MINE ! (Duhul Sfant nu va marturisii despre profeti confuzi, mediocrii, nevrotici si agitati care impresioneaza oamenii cu vindecari nici despre invatatori falsi.)

      Ștergere
    5. Ca a dat, este partea Lui. Partea noastra este ,,Cine are pe Fiul, are viata vesnica". Si cine are pe Fiul, are natura Lui. Cind a folosit Fiul lui Dumnezeu astfel de cuvinte, insulte si defaimari?
      El a spus:
      ,,Marcu 9.38-40 "Ioan I-a zis: „Învăţătorule, noi am văzut pe un om scoţând draci în Numele Tău; şi l-am oprit, pentru că nu venea după noi.”
      „Nu-l opriţi”, a răspuns Isus, „căci nu este nimeni care să facă minuni în Numele Meu, şi să Mă poată grăi de rău îndată după aceea.Cine nu este împotriva noastră este pentru noi"
      Acum cred ca vedeti inutilitatea blogului.

      Ștergere
    6. Esenta era ca L-A DAT PENTRU "NOI TOTI" lucru pe care branhamistii il neaga atunci cand pun pe Branham si mesajul lui deasupra acestui adevar.
      - Nimeni nu insulta si defaimeaza pe altii mai mult decat aceia care il urmeaza pe Branham. Nimeni. Si totul a inceput cu criticile si insultele lui izvorate din nevroza lui.
      - Citatul tau din Marcu este excelent pacat ca Branham nu l-a crezut atunci cand i-a criticat si jignit, defaimat pe alti evanghelisti din SUA.
      - Acest blog este foarte util celor din mesaj mai ales care sunt cautatori ai adevarului.

      Nimeni de la mesaj nu va avea curajul sa ia taurul de coarne sau sa taie capul lui Goliat cu propria lui sabie asa ca adevarul ESTE UTIL, fratele meu. Este foarte util. Aici te contrazic.
      - NIMIC NU ESTE MAI IMPORTANT SI MAI UTIL DECAT ADEVARUL. Shalom.

      Ștergere
    7. Ideea mea era si ca asa cum Dumnezeu L-a dat pentru unii, tot asa L-a dat si pentru altii. Acest adevar m-a eliberat si ma conduce.

      - Atunci vad tot mai clar ca Branham si urmasii lui au falsificat acest adevar cu ideea falsa ca numai pentru ei a fost dat El si mantuirea. Ce naivitate si prostie mare. E o prostie de dimensiune cosmica sa calci in picioare adevarul biblic, si mai ales sa nu stii ca faci asta.

      - Acest adevar etern sterge definitiv si irecuperabil doctrina falsa ca numai cine il urmeaza pe Branham si ideile lui are parte de Cer.

      - EU STERG DEFINITIV DIN VIATA MEA ACEASTA DOCTRINA DIABOLICA SI O INLOCUIESC CU ADEVARUL BIBLIC etern care spune: "El, care n-a crutat nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da fara plata, impreuna cu El, toate lucrurile? (Rom.8:32)
      Shalom.

      Ștergere
    8. Da, frate Lica, L-a dat, dar L-ai primit tu insuti pentru salvarea sufletului tau? Asa vorbeste un suflet care si-a gasit pacea in Hristos? Te rog ai grija ce vorbesti ca te legi si mai tare:
      Isaia 28.22 "Acum, nu batjocoriţi, ca nu cumva să vi se strângă mai tare legăturile". Prin astfel de cuvinte nu ajuti pe nimeni si nici pe tine insuti.

      Pavel spunea foarte clar:
      2Cor 4.2 "Ca unii care am lepădat meşteşugirile ruşinoase şi ascunse, nu umblăm cu vicleşug şi nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu. Ci, prin arătarea adevărului, ne facem vrednici să fim primiţi de orice cuget omenesc, înaintea lui Dumnezeu." Tu nu arati nici un adevar, ai numai cuvinte care ataca, batjocoresc si intimideaza.

      Ceea ce au facut oamenii cu cele spuse de fr. Branham - scotind din context, asezind gresit si interpretind gresit spusele lui - este un lucru rau, dar ce a spus Dumnezeu prin el este cu adevar.

      Ștergere
    9. Incerc sa-ti raspund azi la toate.
      Shalom.

      Ștergere
    10. Nu te supara, dar nu este pe lumea asta grupare religioasa, oamenii care sa jigneasca, sa atace si sa manipuleze pe altii precum cei care urmeaza pe Branham, indiferent de linia din care face parte.

      - Faptul ca eu scriu aici adevarul in mod obiectiv, nu inseamna ca imi bat joc de cineva. Dar urmareste comenturile altora sa vezi cine este de fapt este batjocoritor.

      - Asa am crezut si eu 25 de ani, ce ai zis si tu, ca oamenii interpreteaza fals mesajul dar ca mesajul este corect. Tin sa iti spun ca nu e adevarat.

      - Mesajul este si DA si Nu in toate invataturile lui. El are cate doua-trei variante la aproape orice tema, mesjaul nu este coerent, este contradictoriu, confuz, dar mai ales nebiblic. ce e bun in el este plagiat de la penticostali, de la Larkin si altii.

      - Oamenii sunt dusi in ceață groasa si apoi fiecare spune una din variante, celalalt alta varianta si asa se dezbina. Am vazut asta foarte des.

      - Va rog, NU mai dati vina pe oameni ! Va rog NU mai dati vina pe frati !
      Dezbinarile si certurile de la mesaj vin din faptul ca TOATE INVATATURILE PREZENTATE DE BRANHAM sunt haotice, lucru care ne-a format gresit, incepand cu idei despre viata dar mai ales cu invataturile biblice.
      Shalom.

      Ștergere
    11. Te inseli amarnic ! HAOTICE SUNT DOAR INTERPRETARILE MINTII TALE, cum zice poetul ; " URECHEA te-nseala si OCHII te mint " fiindca inima ta este departe de Dumnezeu . Sa aiba doar mila si de tine !
      Fratele Branham a vorbit foarte CLAR , dar tu nu crezi, si atat ! Nu mai cauta scuze si subtilitati de eschivare , te judeci doar pe tine insuti ! Raul pe care cauti cu lumanarea sa-l faci, se intoarce asupra capului tau , care n-are ce reflecta . Tu nu vezi inaintea ochilor decat cuvantul plagiator , care te reprezinta, format gresit si haotic , de fapt batjocoritor , necoerent , contradictoriu , confuz, DAR MAI ALES NEBIBLIC . Bine faci daca te uiti in oglinda , sa te verifici cu ceea ce scrii .

      Ștergere
    12. 1. Ce anume a restaurat/reasezat Branham ?
      2. De ce s-a contrazis si a sucit mereu invatatura?
      3. De ce nu are nici o profetie daca e profet?
      4. De ce nu a ascultat de Domnul cand a fost avertizat ca va muri?
      5. De ce nu a ascultat de Domnul cand i-a zis sa sa nu mai tipe si sa critice pe altii?
      6. De ce a mintit ca a fost in/sub/langa nor in 28 februarie 1963?
      7. De ce in Luca 17, Fiul Omului cand se descopera, El incheie lucrarea in aceeasi zi cu rapirea iar Branham a zis ca el era acela?
      8. De ce ne-a mintit ca el a descoperit Epocile Bisericilor?
      9. De ce a falsificat Apoc 10:7 spunand ca el e acolo prezent, pe cand colo BIBLIA spune altceva, si anume ca VA VENI iar in Apoc 11:15 ingerul al-7lea intradevar apare.
      10. De ce a mintit ca el a descoperit tainele pe cand colo HABAR NU A AVUT DE CUVANTUL DOMNULUI?

      11 De ce a plagiat si copiat botezul apostolic, D-zeirea Domnului, etc. zeci si sute de afirmatii si invataturi de la altii si le-a transmis ca si propriile lui revelatii ?

      12. De ce a mintit ca el este Ilie si apoi a zis ca Ilie este Isus Cristos Insusi?

      13. De ce a "prezis" fals, cand de fapt un profet adevarat trebuie sa profeteasca "ASA VORBESTE DOMNUL" sigur pe sine si pe ce Domnul i-a dat.

      14. De ce a bagat femeile in iad pentru ca isi taie din par si a umbla ani de zile cu doi homosexuali care ne-au si facut toate benzile cu inregistrarile cu mesajul?

      15. De ce nu am gasit intoate inregistrarile O SINGURA PROFETIE LA VIITOR CU ASA VORBESTE DOMNUL si apoi sa o vedem implinita ?

      16. De ce a mintit ca nu a umblat cu penticostalii, pe cand colo el insusi era pastor penticostal la Tabernacolul Penticostal chiar cand Hope traia, (numit ulterior Branham)?

      M-am amuzat zilele astea. Fi atent, asta este profetie? Fii atent ce a zis in 64: "Asa vorbeste Domnul ceva se va intampla". Ce e asta?
      E divina comedie !

      - Ori vi cu dovezi biblice ori taci ca cu cat ma acuzi pe mine cu atat iti arati goliciunea ta si a mesajului gol orb si fals in care te tarasti.

      Ștergere
    13. Daca Branham e ingerul din Laodicea, stii ce ii spune Domnul: "E ORB, GOL, TICALOS SI NU O STIE!"

      - IAR CEI CARE IL URMEAZA PE ACEST INGER TICALOS ORB SI GOL NU POT FI DIFERITI DE EL.

      Ștergere
    14. La punctul 15 ai zis PROFETIE LA VIITOR. Pai frate profetia este doar la viitor.

      Ștergere
    15. Apropo de homosexuali, sti cumva frate Lica daca fratele Branham a predicat impotriva acestui pacat pentru ca in predicile din limba romana, care sunt putine la numar fata de cele in engleza, eu una nu am gasit nimic in acest sens. Nu vreau sa caut greseli dar sunt curioasa de ceva. Sper ca daca tu ai citit atat si cunosti engleza ma poti ajuta.

      Ștergere
    16. Multumesc pentru corectare, dar...
      - Profetia da e la viitor, dar daca cunosti mesajul stii ca Branham spune profetii la trecut, adica spune azi ca a spus inainte ceva care acum s-a implinit. Nu spune niciodata ceva clar ca si un profet adevarat, sa zic despre moartea presedintelui Kennedy.
      - In VT prorocilor le era aratata moartea imparatilor si ei o vesteau cu tarie si siguranta.
      - CEVA CE E DE NECREZUT SI EU NU CREDEAM VREODATA CA E ASA: BRANHAM NU ARE NICI MACAR O SINGURA PROFETIE! Are o prezicere falsa ca mileniul vine in 1977. Atat.

      Ștergere
    17. Interesanta intrebare sora. Niciodata nu m-am gandit la asta.

      - Stiu ca a predicat impotriva pomului de Craciun si a femeilor care isi taie parul (cu ce prostii si-a pierdut el timpul) dar impotriva la homosexualitate nu am gasit. Dar si daca a facut-o precis ca a atacat PE HOMOSEXUALI SI NU PACATUL LOR.

      - Adevarul e ca nu am cautat inca in engleza. Te anunt daca gasesc.

      Ștergere
  15. Intradevar nu a spus nimic despre moartea lui Kenedy.De ce oare,daca profetii din V.T vesteau dinainte sfarsitul imparatilor? Mai ales ca a fost un eveniment cu impact mondial!


    Sau de aparitia internetului...O inventie care va schimba lumea si va permite oamenilor sa interactioneze unii cu altii,de pe tot globul pamantesc!

    Nu a spus nimic Branham despre asa ceva in schimb a spus Tesla care era om de stiinta si inventatorul curentului alternatv si care nu avea pretentii de profet si nici apucaturi mistice .

    Multe profetii sunt defapt intuitii.Creierul omenesc este o mare taina.Multi au avut macar odata in viata lor o premonitie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamne ce aiureli sustine acel ragait al oilor pe blogul lui:Cica varful Marii Piramide ar fi Hristos cu Biserica!

    Si se mai leaga de altii care cica interpreteaza Biblia cum vor ei...:))

    Branhamistii au preluat tot ce a spus Branham fara discernamant ! Acum se mai mira cineva cand unul ca fr.Lica spune ca Branham isi facea invataturile citind tot felul de carti obscure ,carti il fac pe un egiptolog sa se prapadeasca de ras?

    Cum pot unii sa imprastie tot felul de bazaconii care nu au legatura cu Cuvantul?

    Nici nu ma mir ca e un haos generalizat la branhamisti si ca si prorociile lor sunt de tot rasul.

    Adevarul este ca sunt defapt niste femei care sunt pe felie cu proprii lor lideri si nascocesc prorociri pe placul celor care le domina!.

    Branham vorbea odata de al 3-lea babilon!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fratiucule , care arunci sageti din UMBRA , iti amintesti , daca cumva ai citit-o vreodata , povestea lui TOMA ALIMOS ? " D-ale;lei, fecior de lele si viteaz ca o muiere !... " de ce nu comentezi tu direct si corect, acolo unde trebuie, nu cu referiri obscure , si insiunuari ragaite porceste , cu gandul sa sperii mieii nou nascuti in Cuvantul Domnului, venind in fata cu siretenia Sarpelui cel Vechi ? Ori n-ai curajul LIBERTATII DE OPINIE ?de ti-e frica sa vii la lumina ? -tu si toti ceilalti anonimi - poti primi Cuvantul acesta : "Si schilodeasca-se odata cei ce va tulbura! (Gal.5:12)

      Ștergere
  17. Nu am nici un cont google de aceea vorbesc ca si Anonim.

    Poate sunteti nascut in cuvantul lui Branham si nu in Cuvantul lui D-zeu! Este o mica mare diferenta...copii lui Branham vorbesc precum Branham:Doar blesteme si spurcaciuni va iese pe gura! . Grav este ca nu realizati mocirla in care va complaceti si ca L-ati dat la o parte pe Hristos si Evanghelia Lui si ati inlocuito cu un mesaj strain care va invenineaza pe zi ce trece!

    Stii ce spune Pavel despre cei care vin cu o alta Evanghelie? Sa fie anatema!

    Va incredeti in poze cu lumina deasupra capului precum in desene animate unde ingerasii au un cerc deasupra capului si hristosi dubiosi aparuti in pustietate si nu in Domnul Hristos a carui venire va fi de la o margine a cerului pana la cealalta adica va fi vazut de tot Pamantul instantaneu chiar daca este sferic.

    Ati detronat lucrarea lui Hristos de pe Golgota ca singura in masura sa rascumpere omul si ati inlocuito cu conditia acceptarii unui om-dumnezeu si a invataturii lui care nu are baza Scripturala!



    3."" Tot aşa şi noi, cînd eram nevrîstnici, eram supt robia învăţăturilor începătoare ale lumii.
    4. Dar cînd a venit împlinirea vremii, Dumnezeu a trimes pe Fiul Său, născut din femeie, născut supt Lege,
    5. ca să răscumpere pe cei ce erau supt Lege, pentru ca să căpătăm înfierea.
    6. şi pentru că sînteţi fii, Dumnezeu ne-a trimes în inimă Duhul Fiului Său, care strigă: "Ava", adică: "Tată!"
    7. Aşa că nu mai eşti rob, ci fiu; şi dacă eşti fiu, eşti şi moştenitor, prin Dumnezeu. ""

    Cel care vine cu o alta lucrare peste aceasta este un Antihrist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut ce irascibili sunt? cat de usor le sare tandara?
      - Asta stiu ei: Sa dea cu maciuca inapoi la o asa zisa "palmuta". S-a tulburat de o un simplu cuvant de al tau si te-a blestemat.

      Auzi frate e dreptul tau sa ramai anonim ca nici la el pe blog nu gasesti cred, nicaieri ca Behaitul...ar fi Nelutu Dascal

      Ce copilarii

      Ștergere
    2. Atat il duce capatana.Vad ca Branham este modelul lui de urmat si nu Hristos.

      Ștergere
    3. Ce scuze penibile.
      - FRATII CU CREDINTA IN CRISTOS sunt toti iubiti de catre Dumnezeu. Ei toti sunt roadele suferintelor lui Cristos. Ei nu trebuie sa fie pe placul tau sau a meu. Fiecare are dreptul sa fie el insasi si cand Dumnezeu va dori fiecare sa aiba curajul sau dorinta sa nu fie anonim.

      - RESPECTA DREPTUL FIECARUIA sa decida pentru el, nu mai incerca sa faci oamenii in chipul si asemanarea lui Branham sau a altui lider.

      Nu e vai de cine asmuta, e vai de cel care nici macar pasi elementari nu ii face. Trebuia sa il sfatuiesti mai intai sa il intrebi daca nu e mai bine pentru el sa fie public nu anonim si daca el nu vrea sa ii respecti decizia lui, NU SA LOVESTI CA MOCANII.

      Stii ceam realizat cu acest dialog? ca La mesaj nu se cunosc NICI CELE MAI ELEMENTARE NOTIUNI ALE DREPTULUI BIBLIC! Stiati ca inainte Biblia nu se numea asa? Este mentionat de multe ori in VT cum se numea. CARTEA DREPTULUI ! CE FRUMOS.

      Asta nu stiu branhamistii nu a stiut nici branham nici urmasii lui.

      - IN BIBLIE ESTE DAT DREPTUL FIECARUI OM SA SE APERE, SA FIE PROTEJAT, erau chiar si cetati de scapare in VT, chiar daca Legea era nemiloasa, Dumnezeu cu inima Lui de Tata a creat usi de salvare...asta este atata de bogat in VT dar cand venim in NT si DESCOPERIM PE ADEVARATUL MESIA ISUS CRISTOS TOTUL CE ERA BOGAT IN VT AICI DEVINA COMORI COMORI COMORI NESPUSE AICI ORICINE CREDE IN FIUL LUI DUMNEZEU ARE DREPTUL SA FIE NUMIT UN FIU SI O FICA A LUI DUMNEZEU...pregatesc un articol pe acest subiect cu aj Domnului....

      Ștergere
    4. e vai de crestinul care inca nu stie binecuvanta pe cel care blastama si vai de cel care nu poate iubi pe cine il uraste si vaide cei ce se lauda ca stiu cuvantul si au descoperire dar nici macar nu pot intoarce obrazul cand cand sunt loviti. vai de mama voastra spirituala branhamisti falsi.

      Ștergere
  18. Cand i-am aratat poza cu lumina deasupra capului unui tanar fiindca vroiam sa vad reactia unui om impartial si care nu era implicat emotional ,a inceput sa rada si sa spuna:Americanii astia...ce le mai bate capu! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citesti cu atentie documentul ala nu scrie ca lumina a aparut deasupra capului lui Branham si cineva a pozat-o, CUM 99% DINTRE NOI SPUNEM SI CUM BRANHAM SPUNEA mereu la cativa ani dupa 1950.

      Naivii de noi am crezut ca "Lumina a atins negativul" e totuna cu lumina a aparut vizibil in fata unei audiente de peste 8000 de oameni si cineva a pozat-o.

      Ștergere
    2. E manipulare religioasa de joasa speta.D-zeu nu face spectacol ieftin cu lumini aparute in poze si mai ales EL nu se arata in stalpul de lumina in perioada Harului ca sa ridice o persoana in slavi.

      Stalpul de lumina din V.T este strict pentru poporul Israel.Nu are nimic de a face cu Biserica .La Biserica EL nu itrimite un singur profet ci EL a a asezat in Biserica apostoli,proroci,invatatori....

      Nu suntem in V.T cand era trimis un singur proroc.Biserica este un trup cu mai multe madulare,nu cu un singur madular care incepe sa le atace pe celelalte...

      Ștergere
  19. ASTEPT RASPUNSUL LA INTREBARILE MELE ANONIMULE !

    - CE ANUME a reasezat acel Ilie de care tu vorbesti?

    - Cum a reasezat TOATE LUCRURILE?

    - Cand a reasezat toate lucrurile?

    - Unde sunt toate lucrurile reasezate de el?

    - Cine este acel Ilie care a reasezat TOATE lucrurile?

    - Despre ce tara vorbeste Domnul ca o va lovi cu blestem daca nu gaseste in ea toate lucrurile reasezate de Ilie?

    Abia astept sa ma pocaiesc de eroarea mea si abia astept sa te pocaiesti si tu de eroarea ta daca se va dovedi ca nu ai dovezi biblice.
    Shalom.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ala de mai sus behaie pe limba lui...sa atasat emotional de Branham pana acolo incat a uitat de Hristos si este plin de atotsuficienta dar este culmea ridicolului...

    Ce nu a inteles sau nu vrea sa inteleaga domnul care behaie in gol? Ca Evanghelia este puterea lui D-zeu dupa cum spune Ap Pavel,si nu vreun asa zis mesaj contradictoriu si anacronic.

    Cand ai sa ramai la cuvintele simple ale lui Hristos si ale apostolilor referitoare la RASCUMPARAREA VESNIC VALABILA ,atunci mai vorbim...Cand vi cu lucruri straine chiar si de Ap Pavel care fiind apostol al Neamurilor nu a spus nimic de venirea vreunui Ilie pentru Neamuri atunci trebuie sa fi adus inapoi la invatatura apostolilor,adevarata invatatura a apostolilor adica tocmai care o gasesti in epistolele lor,si nu caraghioslacuri americane si trucuri hollywood-iene.

    Ap Pavel ne spune foarte clar:D-zeu a a asezat in Biserica slujbe pentru desavarsirea sfintilor..."" si nu vreun Ilie strain de Neamuri!
    Ati inteles?

    RăspundețiȘtergere
  21. Am inteles ca esti si tu un AnoNIMENI care VORBESTI DISCUTII. Pretinzi a detine Evanghelia , dar nu ai vorbit nici un cuvant din ea, pana acum, cum ai putea dar sa-i dovedesti puterea . asa cum a dovedit-o Ingerul Domnului care era permanent la DREAPTA fratelui Branham , confirmand cu vindecarea bolnavilor TOATE PREDICILE LUI, pe care tu ai neobrazarea sa le numesti conform felului tau de-a fi ; anacronic si contradictoriu . Te faci ca nu stii ca anuntarea trimiterii unui profet IN DUHUL SI PUTEREA LUI ILIE a fost facuta de INSUSI DOMNUL ISUS HRISTOS , cu PRECIZAREA slujbei : " Ilie va veni intai si va aseza din nou toate lucrurile " ( Marcu 9.12.a)
    Mai zici ca apostolul Pavel nu a spus nimic despre vre-un Ilie , de parca el ar fi Dumnezeu, care trebuia sa stie totul .Ca el a asezat slujbe in Biserica , de parca noi n-am citit ca " EL a dat pe unii , apostoli .... (Efes.4:11) , nu Pavel ca om .Tu chiar n-ai prin nimic din adevarul Scripturii, pe care ai tupeul pretinzi ca o citezi ( da, ca vai de lume )
    Invatatura tuturor apostolilor a fost Cuvantul Vorbit, insotit de vindecari , minuni si semne (Fapt.4:29-30 ) precum toata lumea a putut sa vada atunci cand predica fratele Branham, nu licanemes swau sfintia ta cel care comentezi impotriva !Ia postati si voi o predica de-a voastra pe You tube, sa va vedem maretia ! Alungati macar pe demonul care vorbeste prin voi, si ne va fi de ajuns !
    Eu stiu ca un behait de oaie nu este un sunet placut pentru urechile voastre fine de oraseni cu multe clase petrecute in banci lustruite de fese grase , dar pentru Pastorul cel Bun este o melodie !( ale carei versuri sunt compozitia Lui, fiindca numai oile Lui cunosc GLASUL INGERULUI AL SAPTELEA Si este clar din felul vostru de exprimare , ca pentru voi BEHAITULOILORSIGLASULPASTORULUI este neBUNie ! ( am citat si eu pe apostolul Pavel, ca sa stiti ca i-am citit scrisorile )
    Daca ma mai gandesc putin, am ajuns in postura lui DONQIJOTE, in lupta lui cu morile de vant , ca la voi nu vad nicaieri CUvantul ,ci aud numai clampanitul MELITEI (aparat cu care se scoate fuiorul din canepa ) care este constant, si neschimbat de cand ati inceput sa TOCATI Mesajul orei, PENTRU VOI INSIVA , cu gandul sa va imbracati cu o slava desearta , chipurile cu meritul de a-l da de gol . De fapt , ati reusit doar sa va scoateti in evidenta NEMERNICIA .
    Eu va provoc sa va dovediti altercatiile cu fapte de credinta concrete, care sa ajunga macar la genunchii profetului William Branham . Eu ma tem insa ca ale voastre nu ajung nici macar pana la genunchiul unei broaste , ale carei duhuri va stapanesc , dupa cum este scris in (Apoc.16:13)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marcu 9:12 este pentri Ilie care era cu Domnul si ucenicii nu BRANHAM ERA ACOLO. Ati devenit falsificatori ai Scripturilor numai pentru a apara un prezicator fals si invatator haotic, contradictoriu si extrem de confuz in propriile lui cuvinte, si actiuni.

      Atat de confuz incat el recunoaste ca nu se mai suporta nici el insasi cat de morocanos a devenit. Iar in sinceritatea lui din ani bunii a zis ca daca cumva o da in bara sa il consideram ignorant si needucat.

      Semnele si minunile sunt un criteriu care este manifestat si de catre profetii mincinosi.

      Iar daca acestia adauga si un cristos fals in pustiu atunci imaginea este clara. Domnul ne-a spus CLAR sa NU ii urmam !

      1. Ce anume a restaurat/reasezat Branham ?
      2. De ce s-a contrazis si a sucit mereu invatatura?
      3. De ce nu are nici o profetie daca e profet?
      4. De ce nu a ascultat de Domnul cand a fost avertizat ca va muri?
      5. De ce nu a ascultat de Domnul cand i-a zis sa sa nu mai tipe si sa critice pe altii?
      6. De ce a mintit ca a fost in/sub/langa nor in 28 februarie 1963?
      7. De ce in Luca 17, Fiul Omului cand se descopera, El incheie lucrarea in aceeasi zi cu rapirea iar Branham a zis ca el era acela?
      8. De ce ne-a mintit ca el a descoperit Epocile Bisericilor?
      9. De ce a falsificat Apoc 10:7 spunand ca el e acolo prezent, pe cand colo BIBLIA spune altceva, si anume ca VA VENI iar in Apoc 11:15 ingerul al-7lea intradevar apare.
      10. De ce a mintit ca el a descoperit tainele pe cand colo HABAR NU A AVUT DE CUVANTUL DOMNULUI?

      11 De ce a plagiat si copiat botezul apostolic, D-zeirea Domnului, etc. zeci si sute de afirmatii si invataturi de la altii si le-a transmis ca si propriile lui revelatii ?

      12. De ce a mintit ca el este Ilie si apoi a zis ca Ilie este Isus Cristos Insusi?

      13. De ce a "prezis" fals, cand de fapt un profet adevarat trebuie sa profeteasca "ASA VORBESTE DOMNUL" sigur pe sine si pe ce Domnul i-a dat.

      14. De ce a bagat femeile in iad pentru ca isi taie din par si a umbla ani de zile cu doi homosexuali care ne-au si facut toate benzile cu inregistrarile cu mesajul?

      15. De ce nu am gasit intoate inregistrarile O SINGURA PROFETIE LA VIITOR CU ASA VORBESTE DOMNUL si apoi sa o vedem implinita ?

      16. De ce a mintit ca nu a umblat cu penticostalii, pe cand colo el insusi era pastor penticostal la Tabernacolul Penticostal chiar cand Hope traia, (numit ulterior Branham)?

      17. CE ANUME a reasezat acel Ilie de care tu vorbesti?

      18 Cum a reasezat TOATE LUCRURILE?

      19 Cand a reasezat toate lucrurile?

      20 Unde sunt toate lucrurile reasezate de el?

      21 Cine este acel Ilie care a reasezat TOATE lucrurile?

      22 Despre ce tara vorbeste Domnul ca o va lovi cu blestem daca nu gaseste in ea toate lucrurile reasezate de Ilie?

      Asta este profetie? Fii atent ce a zis in 64: "Asa vorbeste Domnul ceva se va intampla". Ce e asta? E divina comedie !

      Ștergere
    2. A citat BIBLIA IN MOD FALS. caci Isus a zis ca Oile melea cunosc Glasul Meu nu zice ca oile meel cunosc glasul ingerului al 7-telea.
      - Parca au innebunit toti cu ingerul in sus ingerul in jos, pe cand Biblia spune cu totul altceva.

      Si ce e ciudat cu ingerul a 7 telea a ca ISUS II SPUNE DIRECT IN FATA CUVINTE ASPRE. DACA EU AS VORBI ASA DESPRE BRANHAM m-ar face varza a la Cluj fratii.

      - "Doamne multumesc ca Tu te-ai ocupat de ingerul a 7-telea si i-ai zis ADEVARUL IN FATA. El se dadea mare in fata tuturor si le-a spus ca sa creada mesajul lui pentru mantuire si rapire si NU EVANGHELIA. Dar Tu Doamne i-ai facut de cunoscut acelui inger care se da mare ca are de toate si nu duce lipsa de nimic CA E ORB GOL SI TICALOS DAR EL NU O STIE, SI NICI URMASII LUI NU O VAD DAR EU DOAMNE ISUSE MA ROG CA CEI IN VIATA SA VADA ca TU ESTI ADEVARATUL PROFET SI SALVATOR."

      Ștergere
  22. Behaitul denatureaza toata Scriptura pentru a-si sustine idolul adica pe Branham!

    Repet:De ce Ap Pavel nu a spus nimic despre vreun Ilie care urma sa vina la Neamuri?

    Cum adica Ap Pavel nu stia toate lucrurile deparca el era D-zeu?

    "" Mai zici ca apostolul Pavel nu a spus nimic despre vre-un Ilie , de parca el ar fi Dumnezeu, care trebuia sa stie totul ""

    Ap Pavel cu gurita lui a spus foarte clar:""Nu m-am ferit sa va vestesc tot planul lui D-zeu...""



    Am scris de slujbele din Biserica deoarece prin ele D-zeu a hotarat ca credinciosii sa ajunga la desavarsire si nu printr-un Ilie furat de la evrei si plasat la Neamuri!

    Nu are nici un sens ca Isus sa le spuna carturarilor o profetie care defapt este pentru Biserica!

    Asa cum nu are nici un sens ca un text adresat lui Israel,cel din Maleahi,sa fie defapt o profetie care vizeaza Biserica!

    Ap Petru,ca apostol trimis la iudei face face lumina prin predica lui din Fapte 3:12 unde se adreseaza expres evreilor :""Barbati israeliti..."" apoi le spune de vremurile de reasezare a tuturor lucrurilor:""Drespre aceste vremi a vorbit D-zeu prin gura tuturor prorocilor din vechime""

    Si este evidend daca ne uitam in V.T ca prorocii vorbesc de reasezarea lui Israel!

    NICAIERI IN VECHIME NU SE VORBESTE DE REASEZAREA BISERICII!

    ASTA E DOAR O FIXATIE MISTICA SI NIMIC MAI MULT!

    Branham a avut doar un dar de vindecare si trebuia sa il faca cunoscut pe Hristos ca marele vindecator! Atat si nimic mai mult!

    Dar prin mesajul si pretentiile lui practic a legat mantuirea si rascumpararea de propriul lui mesaj si nu de persoana lui Hristos!. Si a spus blasfemia cum ca Isus Hristos sa aratat in pustietate!

    Si a urmat caderea.

    Dupa parerea mea lui i se aplica textul din Evrei 6:4. Căci cei ce au fost luminaţi odată, şi au gustat darul ceresc, şi s-au făcut părtaşi Duhului Sfînt,
    5. şi au gustat Cuvîntul cel bun al lui Dumnezeu şi puterile veacului viitor-
    6. şi cari totuş au căzut, este cu neputinţă să fie înoiţi iarăş, şi aduşi la pocăinţă, fiindcă ei răstignesc din nou pentru ei, pe Fiul lui Dumnezeu, şi-L dau să fie batjocorit.

    Si urmarea a fost profetia ca daca nu va inceta cu megalomaniile si rautatile va fi eliminat.

    La inceput cand predica spunea oamenilor sa nu isi paraseasca adunarile deoarece el nu a venit sa faca o noua directie religioasa ci doar sa le arate prin darul de vindecare ca Isus Hristos este acelasi ieri,azi si in veci!

    Dar apoi a inceput sa deraieze si sa se subtituie ingerilor si profetilor din vechiul si Noul Testament ridicand pretentiile pana la conditia acceptarii mesajul ca si garantie ca omul este mantuit si rascumparat desi Apostolii Domnului ne spun cu totul altceva in epistolele lor adica in adevarata invatatura a apostolilor!

    Bine a spus cine a spus: Gandeste cu propria ta minte.Daca nu o va face altcineva in locul tau.

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  23. in primul rand as vrea sa nu-mi stergi comentariul
    vad ca te dai foarte ranit si vorbesti de Pocainta, lacrimi, suferinta s.a.m.d, cand de fapt faptele tale nu sunt decat ale unui ucigas potrivit cu ieremia 18.18 haidem sa-l ucidem cu vorba....
    cred ca nu multi iti cunosc adevarata fata...
    toata aceasta varsatura care iese din tine nu este numai invidia , egoismul, si neimplinirea ta pe nici un plan, atat familial cat si spirutual si nici profesional....
    de ce nu le scri despre cititorilor tai si despre visul pe care il ai oridecate ori te asezi in asternutul tau....
    despre aceasta obsesie care te bantuie si nu te lasa sa te odihnesti nici o clipa, ca aridecate ori atipesti ai acelasi vis groaznic, asta de ce nu o spui cititorilor tai si a tuturor celor care iti mai dau materile de barfa... vorbesti de barfa....
    ce sfaturi dai legate de familie , tu care nu ai o familie, mai bine zis .... nu ai pretuit familia, de aceea nu o mai ai...
    orice cititor ar trebui sa vada din practicile tale ca esti decat unul care ai pus mana pe niste margaritare si acuma te intorci si sfasii si calci totul in picioare
    indiferent daca fr branham a avut sau nu dreptate in ceea ce a invatat si practicat nu esti tu chemat sa faci dreptate, ca etalonul nu-i la tine
    si fa-ti o regula de aur din asta. (daca vorbesti pe cineva de rau , esti un ucigas, chiar daca acela are sau nu adevarul)
    daca cititorii acestor site-uri ar cerceta scripturile si invtaturile fr branham adevarul ar straluci si prin aceasta demigrare care o faci, dar din pacate nimeni nu cerceteaza sa se convinga, (oare chiar asa a spus omul acela?)
    nu uita, nu lua din mesaj numai partea cu care poti sa iesi in fata oamenilor si sa fi placut, sa te bata toti pe umar si sa spuna ,, ce frate deosebit” , pentru ca citesc pe aici ca detii adevarul, toti ceilalti l-au distorsionat , l-au sucit , s.a.m.d. dar nu il prezinti deloc acest adevar al tau...
    sau daca adevarul tau este aceasta demigrare si batjocura care o faci cu fiecare cuvant pe care il spui, dovedesti ca esti numai un ucigas asa cum spune scriptura
    tot ce prezinti tu aici nu este evanghelia, vestea buna, nici macar nu pomenesti despre mantuire si cum se poate obtine, asa ca, sper ca si ceilalti vor putea vedea felul tau de lucrare si vor face diferenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce margaritare?Minciunile lui Branham cu Norul si 500 de botezati la Ohio?

      Este rusinos din partea ta ca ataci la persoana in loc sa vi cu argumente legate de Branham.Asa sunteti voi invatati in adunarile voastre:etichetarea si criticarea altora care isi permit luxul sa judece afirmatiile lui Branham cu propria lor minte...Asta va invata liderii vostrii.Nu va arata Evanghelia si sa o traiti.Pentru ei conteaza doar ceea ce a spus Branham,chiar daca multe sunt minciuni si inventii de ale lui. Sunteti buni pentru zeciuiala si masa de manevra cand vreun frate incepe sa se indoiasca de predicile lui WMB:mergeti si tabarati pe el precum niste oligofrenici care sunt programati si tinuti in adunare pentru acest scop.

      Ce conteaza visele lui Lica? Asa de josnici sunteti incat din lipsa de argumente atacati persoana?

      Poate voi i-ati produs acele vise.Stiu si alti oameni care nu vor sa auda de branhamisti,frankisti....Rautatea,fanatismul si prostia voastra sunt cunoscute de toti.Ati picat in idolatrie prin faptul ca credeti orbeste tot ceea ce a spus Branham.

      Parca ati fi oile lui WMB.

      Oamenii lasi ataca alt om,din lipsa de argumente.

      Uite aici o minciuna:WMB a spus el cu gurita lui ca D-zeu ia spus cum ca B.Paul nu va fi batran si in L.A vor innota rechinii. Dar B.Paul are aproape 80 de ani.Deci poate sa moara oricand.

      Asta arata ca voi nu mai judecati normal,cu propria voastra minte.Altcineva judeca si gandeste in locul vostru.Voi sunteti doar manipulati si invatati sa sariti la gatul altor frati care au curajul sa discearna lucrurile.

      Din cate vad eu aici pe blog fr.Lica arata inspre Evanghelie si Domnul Isus.Chiar si versetul de la inceputul blogului este o afirmatie a Domnului.El pune Evanghelia si persoana lui Isus mai presus de haosul lui Branham.E rau in asta? Deloc.Ap Pavel asta ne spune:"" Nu vreau sa stiu altceva intre voi decat pe Isus Hristos si pe el rastignit"".

      ""Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun"". Cand alte invataturi sunt necesare pentru mantuire si nu doar Evanghelia,asta e un lucru bun? Deloc. Pavel numeste asta ""asta Evanghelie"".

      Voi va incredeti in tot ceea ce a spus WMB. Stiti ce spune Biblia despre asemnea oameni?

      ""Blestemat este omul care se increde in om"". Acest verset arata gravitatea situatiei in care va aflati.De aceea l-am si scris aici.

      Nu uitati:D-zeu este dragoste.Si in dragoste nu este frica!.

      Satan uraste acest adevar suprem si vine cu invataturi care genereaza frica daca va indoiti de ele.

      Multe boli cronice psihosomatice si organice sunt produse de frica!.Aceasta produce hormoni de stres care distrug toate celulele organismului.

      Orice demers al branhamistilor,frankistilor,este opus dragostei si Evangheliei lui D-zeu.Prin aceasta au trecut de partea vrajmasului fara sa realizeze asta.

      P.S:Nu sunt Lica. Nu m-am putut abtine sa nu scriu ceva.Nu tin apararea lui Lica dar pur si simplu nu suport fanatismu,rautatea,ignoranta.

      Ștergere
  24. in primul rand as vrea sa nu-mi stergi comentariul
    vad ca te dai foarte ranit si vorbesti de Pocainta, lacrimi, suferinta s.a.m.d, cand de fapt faptele tale nu sunt decat ale unui ucigas potrivit cu ieremia 18.18 haidem sa-l ucidem cu vorba....
    cred ca nu multi iti cunosc adevarata fata...
    toata aceasta varsatura care iese din tine nu este numai invidia , egoismul, si neimplinirea ta pe nici un plan, atat familial cat si spirutual si nici profesional....
    de ce nu le scri despre cititorilor tai si despre visul pe care il ai oridecate ori te asezi in asternutul tau....
    despre aceasta obsesie care te bantuie si nu te lasa sa te odihnesti nici o clipa, ca aridecate ori atipesti ai acelasi vis groaznic, asta de ce nu o spui cititorilor tai si a tuturor celor care iti mai dau materile de barfa... vorbesti de barfa....
    ce sfaturi dai legate de familie , tu care nu ai o familie, mai bine zis .... nu ai pretuit familia, de aceea nu o mai ai...
    orice cititor ar trebui sa vada din practicile tale ca esti decat unul care ai pus mana pe niste margaritare si acuma te intorci si sfasii si calci totul in picioare
    indiferent daca fr branham a avut sau nu dreptate in ceea ce a invatat si practicat nu esti tu chemat sa faci dreptate, ca etalonul nu-i la tine
    si fa-ti o regula de aur din asta. (daca vorbesti pe cineva de rau , esti un ucigas, chiar daca acela are sau nu adevarul)
    daca cititorii acestor site-uri ar cerceta scripturile si invtaturile fr branham adevarul ar straluci si prin aceasta demigrare care o faci, dar din pacate nimeni nu cerceteaza sa se convinga, (oare chiar asa a spus omul acela?)
    nu uita, nu lua din mesaj numai partea cu care poti sa iesi in fata oamenilor si sa fi placut, sa te bata toti pe umar si sa spuna ,, ce frate deosebit” , pentru ca citesc pe aici ca detii adevarul, toti ceilalti l-au distorsionat , l-au sucit , s.a.m.d. dar nu il prezinti deloc acest adevar al tau...
    sau daca adevarul tau este aceasta demigrare si batjocura care o faci cu fiecare cuvant pe care il spui, dovedesti ca esti numai un ucigas asa cum spune scriptura
    tot ce prezinti tu aici nu este evanghelia, vestea buna, nici macar nu pomenesti despre mantuire si cum se poate obtine, asa ca, sper ca si ceilalti vor putea vedea felul tau de lucrare si vor face diferenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un necioplit si un badaran cum numai branhamisti pot fi. Ucigasi cu vorba sunteti chiar voi branhamisti, chiar Branham tipa si urla la toti crezandu-ze nu stiu ce profet.

      Exact tu care zici sa nu atac tu ataci.
      Am dreptul sa SPUN CE DORESC SA SPUN DESPRE UN PROFET FALS SI SECTA MINCINOASA CARE MI-AU FURAT 25 DE ANI DIN VIATA MINTINDU-MA TOT FELUL DE LUCRURI MINCINOASE.

      Am familie, sunt fericit, sunt implinit, mi-au refacut firma, imi refac fundatia, cand ma culc sunt fericit, cand dorm sunt fericit, cand ma trezesc sunt fericit. Si toate neimplinirile ce le-am avut Dumnezeu le transforma in deplina fericire. IMI DA DE DOUA ORI MAI MULT BINE SI FERICIRE SI BOGATIE SPIRITUALA SI MATERIALA SI BINECUVANTARI DECAT AM AVUT PE ORICE PLAN. Nu te grabi sa te bucuri de necazul cuiva ca ti se intoarce rautatea asupra capului tau, nu trebuie sa vorbesti asa cu nimeni ai grija.

      Peste tot am inaltat Numele Domnului si am evidentiat importanta mantuirii prin Cristos si in ultimele articole, cu Luther si altele al spus mereu, si mereu si mereu.

      Esti naiv dragu meu, eu nu il pot ucide cu vorba pe Branham adevarul separa si decide lucrurile nu eu, si chiar nu am nici un merit deoarece nu eu am scris Biblia si nu eu am descoperit toate lucrurile. Singurul "merit" il am ca am citit mult.

      Mi-a placut sa citesc mesajul zi de zi de cand eram tanar, apoi s ascult zi de zi pe CD in engleza, si in masina de aceea acum mi s-au apris toate beculetele.

      Nu cumva ti-e ciuda? Inima rea ce esti....ACEASTA VARSATURA STRICATA A LUI BRANHAM ESTE DEMASCATA DE CATRE ADEVARUL SUPREM BIBLIA. SUNT MII DE FRATI SI SURORI CARE VAD ASTA SI ADEVARUL NU MAI POATE FI OPRIT.

      AS VREA SA TE VAD FATA IN FATA CAT DE VITEAZ MAI ESTI TU CU MINICUNILE SI OTRAVA TA.

      SUNT MULTUMIT DE VIATA, DE MINE DE PROECTELE MELE SI DE CEEA CE FAC ZI DE ZI. IAR VIATA MEA NU E TREABA TA.

      Mai bine ai dovedi ceva din mesaj sa aperi ceea ce crezi, nu sa ataci la persoana. Oamenii slabi, naivi, ignoranti, imaturi si care au inima rea fac asa ceva.

      Intreaba-te oare ti se potriveste? Ca fiinta umana eu zic ca nu ti se potriveste.
      Poti fi mai bun, poti afla mai multe din adevar.


      Ștergere
    2. Blogul funcioneaza dupa niste reguli. Nu permit nimanui sa intre aici cu bocancii murdari. Un minim de educatie se impune in societate, daca nu ai, du-te in padure frate daca acolo va place.
      Daca nu ai atat bun simt omenesc, si demnitate umana, nu vb de credinta atunci mai bine nu comenta.
      Iar daca mai ataci si jignesti persoane aici iti sterg comentul.

      Ștergere
    3. Nu greselile lui Branham ma intereseaza, CI ATITUDINEA LUI SI IMPUNEREA LUI CATRE NOI DE A CREDE FIECARE CUVANT CE IL SPUNE SI PRETENTIILE LUI VIS A VIS DE EL INSUSI.

      Au fost mari slujitori mereu cu mare influenta si au facut uneori greseli copilaresti alteori mari, DAR EI NU AU PRETINS ASCULTARE OARBA DE LA POPOR, NU S-AU AUTOPROSLAVIT CU NUME SI TITLURI POMPOASE.

      Asculta benzile cu Epocile Bisericii, "de ce nu suntem un cult" samanta sarpelui" acuzatia" "samanta de discordie" trei feluri de credinciosi" "D-zeu avertizeaza apoi judeca" "Samanta nu este mostenitoare cu pleava" (aici si titlul este TOTAL gresit, deoarece in predica spune de fapt invers, ca pleava nu va mosteni nimic impreuna cu samanta) si cam toate din 62-63 si vei vedea nu numai ca nu se smereste cand alti frati ii spun ca a gresit, ci TIPA SI URLA IMPOTRIVA LA TOTI si nici macar nu avea dreptate in ce spune.

      E ciudat ca uneori apare o anumita sinceritate din partea lui si spune ca a esuat in a implinii misiunea, in a iubi pe oamenii ca "in timpurile bune" se caieste pe moment si apoi la urmatoarea predica incepe din nou cu istericalele lui specifice.

      Un profet haotic a adus un mesaj haotic la un popor pe care l-a prostit si l-a facut haotic.

      Parerea mea e ca trebuia sa isi vada de chemare si sa isi duca la bun final propovaduirea Evangheliei asa cum bine a facut-o in anii timpurii. (asta si Domnul i-a spus-o personal).

      Ștergere
    4. Cat priveste adevarul de care vorbesti poate ne dai un exemplu, macar unul. Spune-ne , mie si cititorilor tai un adevar pe care l-ai aflat citind Biblia.

      Ștergere
    5. Ai invatat sa vorbesti normal acuma. Vezi ca se poate? NU am nici un motiv sa iti sterg comentariul atat timp cat te comporti normal.

      Nu stiu despre ce vis spui. Chiar nu stiu.

      Am zis unor frati probabil, si in unele comentarii poate ca o metafora, ceva de genul "cand ma gandesc cat de orb am fost am cosmaruri" dar nu e nimic din ce spui.

      Auzi, nu am nici un butoi si nu chem oameni sa creada ce spun eu ci mereu am indemnat sa VERIFICE CE AU EI SA VADA CA NU E TOTUL ASA CUM NI S-A SPUS.

      Hai sa iti zic un adevar ce l-am aflat citind Biblia.
      Am citit Matei 17 si imediat am vazut ca ILIE era acolo pe munte nu Branham si am inteles altceva. Am vazut ca ucenicii se refereau LA ACEL ILIE SI CA ISUS A RASPUNS DESPRE ACEL ILIE. AM RECITIT MALEAHI 4,5-6 SI IMEDIAT AM VAZUT CA SUNT DOUA PROFETII ACOLO, PE CARE DOMNUL LE ARANJEAZA PERFECT.
      1. Ioan Botezatorul
      2. Ilie la Israel

      Nu exista nici un singur vers biblic despre un alt Ilie la neamuri.

      Speriat oarecum, l-am sunat in aceeasi zi, pe fr Lihaciu Eugen din HD, deoarece stiam ca el este extrem de serios in cercetarea Scripturilor. El cunoaste si mesajul cred ca mai mult decat multi din tara asta.

      Nu m-a multumit raspunsul lui, am scris si altor frati veterani si din SUA si din Germania, am cautat si alte traduceri ale Bibliei...MI S-A COMFIRMAT TEMEREA: PROFETIA DESPRE ILIE CA FIND BRANHAM ESTE MINCIUNA SI NU ARE SUPORT BIBLIC.

      Am adunat fratii la Cluj. Batranii adunarii unde mergeam eu.
      Nu au avut nici un raspuns biblic dar incetul cu incetul au inceput sa ma barfeasca sa ma acuze ca eu nu cred mesajul, etc, si sa inventeze chestii in loc sa imi dea raspuns sau sa se pocaiasca ca au invatat sufletele altora minciuni.

      Ca si o metafora se poate aplica. Dar nu ca invatatura.
      De ex. pot spune ca fratele cutare seamana cu Ilie, cu Moise, cu Isus...etc E OK. SUNT ASEMANARI DE CARACTER DE PERSONALITATE DE SLUJIRE, ETC.

      DAR CAND IMPUI CA DOCTRINA CA ACEL FRATE ESTE CHIAR MOISE, CHIAR ILIE, CHIAR ISUS, S-A TRECUT LA INVATATURA FALSA.

      Ștergere
    6. Eu am auzit că ai vorbit acum câțiva ani cu Ionut Cetnarovici de la Bucuresti și cu Florin Duca păstorul de la frankiști din Cluj. E adevărat sau nu?

      Ștergere
    7. Am un studiu din apocalipsa si pot sa dovedesc Biblic ca Branham nu are nimic de a face cu ingerul al 7-lea.
      In mare:
      -In Ap 10:7 ci, că în zilele în care îngerul al şaptelea va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi, prorocilor.
      Aratati-mi unde spune ca se vor descoperii taine! Fals
      Se va sfarsi "TAINA lui Dumnezeu" ! si" se va sfarsii" !Nu tainele ! Cine cunoaste limba Romana sa inteleaga !
      Sa vedem ce este Taina lui Dumnezeu:
      1 Corinteni 2:1 Cât despre mine, fraţilor, când am venit la voi, n-am venit să vă vestesc "taina lui Dumnezeu "cu o vorbire sau înţelepciune strălucită.
      Coloseni 2:2 pentru ca să li se îmbărbăteze inimile, să fie uniţi în dragoste şi să capete toate bogăţiile plinătăţii de pricepere, ca să cunoască taina lui "Dumnezeu Tatăl", adică pe Hristos,
      Deci : cand va suna din trambita ingerul al 7-lea, care este si ultimul inger taina lui D-zeu a luat sfarsit.( nu mai este har, rapirea)
      Sa vedem ce zice Biblia despre al 7-lea inger:
      -AP 11:15 Îngerul al şaptelea a sunat din trâmbiţă. Şi în cer s-au auzit glasuri puternice, care ziceau: „Împărăţia lumii a trecut în mâinile Domnului nostru şi ale Hristosului Său. Şi El va împărăţi în vecii vecilor.”
      16 Şi cei douăzeci şi patru de bătrâni, care stăteau înaintea lui Dumnezeu pe scaunele lor de domnie, s-au aruncat cu feţele la pământ şi s-au închinat lui Dumnezeu,
      17 şi au zis: „Îţi mulţumim, Doamne Dumnezeule atotputernice care eşti şi care erai şi care vii, că ai pus mâna pe puterea Ta cea mare şi ai început să împărăţeşti.
      18 Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta; a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi proroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de Numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul!”
      19 Şi Templul lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis şi s-a văzut chivotul legământului Său în Templul Său. Şi au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pământ şi o grindină mare.
      1Corinteni 15 :51 Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi,
      1Corinteni 15 :52 într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi.(Stim ca cea din urma trambita este a-7-a.)
      1Tesaloniceni 4 :16 Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va coborî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos.
      1Tesaloniceni 4 :17 Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

      Cat despre cele 7 tunete Biblia spune:
      -AP 10:3 Când a strigat el, cele şapte tunete au făcut să se audă glasurile lor
      4 Şi, când au făcut cele şapte tunete să se audă glasurile lor, eram gata să mă apuc să scriu; şi am auzit din cer un glas care zicea: „Pecetluieşte ce au spus cele şapte tunete, şi nu scrie ce au spus!
      Nu ne spune Biblia ca vine cineva sa le faca auzite!
      In schimb le vedem in Biblie putin mai departe!
      Apocalipsa 11:19 Şi Templul lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis şi s-a văzut chivotul legământului Său în Templul Său. Şi au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pământ şi o grindină mare.
      Apocalipsa 16:18 Şi au urmat fulgere, glasuri, tunete, şi s-a făcut un mare cutremur de pământ, aşa de tare, cum, de când este omul pe pământ, n-a fost un cutremur aşa de mare.
      Apocalipsa 19:6 Şi am auzit, ca un glas de gloată multă, ca vuietul unor ape multe, ca bubuitul unor tunete puternice, care zicea: „Aleluia! Domnul Dumnezeul nostru cel atotputernic a început să împărăţească.
      Daca cineva imi spune ca stie ce au spus acele tunete ,pot sa va spun ca minte! Biblia spune ca sunt pecetluite!Aceste tunete se vor auzi la rapire!
      Fratilor dati-va jos ochelarii doctrinei Branham si cititi Biblia!
      Domnul sa ne ajute pe toti!

      Ștergere
    8. Ionut C.si Florin Duca sunt doi papagali care repetea intruna ceea ce ii invata E.Frank.

      Ei nu isi dau seama ca D-zeu nu este limitat la nivelul unei invataturi.Ei tot repeta teoria lui Frank cu un d-zeu care este legat de propria sa invatatura.Adica un d-zeu legat de litera.Si daca nu ai aceea invatatura atunci nu il ai nici pe D-zeu. Poate pe d-zeul lor dar adevaratul D-zeu nu este limitat nici la o constructie si nici la o teorie,invatatura,doctrina...

      Ștergere
    9. Da am vorbit si cu ei - eu tin la ei, sincer- si cu fr Lihaciu si cu alti veterani din SUA printre care si Pearry Green, Blewett din Londra, si altii dar no..ei nu inteleg inca lipsa unui Ilie din Biblie pentru neamuri.

      Pentru ei daca Branham a zis ajunge si m-au sfatuit (doi dintre ei) sa nu mai caut in Biblie raspunsuri caci toate raspunsurile sun in mesaj.

      Dar tocmai asta e problema ca mesajul RIDICA NOI INTREBARI, pe care avem dreptul sa ni le punem.

      Eu cred ca nici Billy Paul nici E Frank nu vor fi in viata la revenirea lui Isus. E o simpla opinie. Atunci fratii vor vedea diferit.

      Ștergere
  25. Am crescut la mesaj si am citit aproape toate predicile.
    Vreau daca imi permiteti sa expun o parere despre Maleahi 4.
    Sa citim in intregime ca sa putem intelege:
    1 Căci iată, vine ziua care va arde ca un cuptor! Toţi cei trufaşi şi toţi cei răi vor fi ca miriştea; ziua care vine îi va arde, zice Domnul oştirilor, şi nu le va lăsa nici rădăcină, nici ramură.
    2 Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii, şi tămăduirea va fi sub aripile Lui; veţi ieşi şi veţi sări ca viţeii din grajd.
    3 Şi veţi călca în picioare pe cei răi, căci ei vor fi ca cenuşa sub talpa picioarelor voastre, în ziua pe care o pregătesc Eu, zice Domnul oştirilor.
    4 Aduceţi-vă aminte de Legea lui Moise, robul Meu, căruia i-am dat în Horeb rânduieli şi porunci pentru tot Israelul!
    5 Iată, vă voi trimite pe prorocul Ilie înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare şi înfricoşată.
    6 El va întoarce inima părinţilor spre copii şi inima copiilor spre părinţii lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc ţara cu blestem!”

    Acum avem doua aspecte care trebuie luate in calcul:
    -4 Aduceţi-vă aminte de Legea lui Moise, robul Meu, căruia i-am dat în Horeb rânduieli şi porunci pentru tot Israelul!
    -6 El va întoarce inima părinţilor spre copii şi inima copiilor spre părinţii lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc ţara cu blestem!”

    Deci :-aducetiva aminte de legea lui Moise…….pentru tot Israelul!
    si:-ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc ţara cu blestem!”

    Intrebare : crestini au tara? sau Israelul e numit in Biblie tara?

    Atunci daca Israelul e numit tara, Ilie va veni doar la Israel si nicidecum la neamuri!
    D-nul sa va binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  26. As deschide un subiect daca nu e cu suparare.
    1-Vreau sa imi explicati dupa Biblie cine e mireasa si cine sunt nuntasii!
    2-Daca se face deosebire in Biblie intre nuntasi si mantuiti!

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu am cerut sa ne spui ceva din ceea ce ai constatat tu citind Biblia, nu sa comentezi invataturile fratelui Branham pe care nu le intelegi si nu le crezi. Deturnand cererea mea in directia care ai dat-o cu Ilie, constat ca esti foarte slab. Vad ca nu esti in stare nici macar sa asezi un text biblic in timp si spatiu. Dovezile pentru Ilie sunt clare si covarsitoare, ma mir de batranii la care ai apelat ca nu ti-au adus aceste dovezi. Aceste dovezi (margaritare) nu le primesti aici. O spun doar pentru cititori ca exista si este foarte clar, Domnul va purta de grija la ai Sai sa ajunga la ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata aroganta si ingamfare.Mai bine te-ai pocai de acest fel de vorbire trufas.Si lasa margaritarele ca nu ele te mantuie.Nu scrie niciunde ca invatatura despre Ilie ar fi margaritare.

      Domnul Isus isi numeste propria Lui invatatura MARGARITARE!,adica Evanghelia care este puterea lui D-zeu pentru mantuirea fiecaruia,dupa cum ne invata Ap ,Pavel.

      Voi nu faceti decat sa denaturati orice inteles simplu si puternic al Scripturii,coborand Evanghelia la picioarele mesajului.Ati devenit idolatrii fara sa realizati asta.

      Si am o intrebare pentru voi care sustineti doctrina Ilie-WMB: Daca Branham a fost Ilie atunci de ce nu a venit Ziua Domnului? In Maleahi scrie ca Ilie vine inaintea Zilei Domnului.

      Citeste micul meu studiu pe care l-am postat aici sa vezi ca intelesul de ""a premerge,a intampina"" are inteles simultan. Uita-te la Ioan Botezatorul:El a premers prima venire a Domnului!. Deci el la intampinat pe Domnul asa precum scrie in fagaduinta despre Ioan Botezatorul.

      Si in promisiunea din Maleahi ce scrie?Ca Ilie vine inaintea Zilei Domnului.Deci in timpul slujbei lui Ilie din Maleahi vine Ziua Domnului.

      Ștergere
  28. Poate ne spui ceva despre taina lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Cine este pentru tine?

    RăspundețiȘtergere
  29. Schema ta este total eronata.
    Textele (Matei 17.11 si Fapte 3.21) din schema atasata mai sus, nu ne vorbeste nimic despre intoarcerea inimii copiilor spre parinti. Apocalipsa 11 nu este in legatura cu aceste versete, esti foarte slab la fel ca batranii cu care te-ai consultat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi stiti doar sa negati dar cand este vorba de argumente sunteti falimentari.

      Versetele acelea vorbesc despre restabilire,si nu despre copii sau parinti.

      Ștergere
    2. Apropo de restabilire:Unde scrie in Biblie ca Biserica va fi restabilita?

      Versetul din Fapte.3.21 vorbeste despre restabilirea lui Israel.Despre aceasta au vorbit prorocii in vechime.Citeste tot versetul si nu doar jumatate din el,asa cum ai fost invatat .si ai sa vezi ca D-zeu a vorbit despre acele vremuri de reasezare prin gura tuturor prorocilor din VECHIME!.

      Si acum se naste intrebarea normala dealtfel: Unde in V.T prorocii vorbesc de reasezare bisericii?

      Dati valul branhamist de pe ochi. Daca WMB a fost Ilie atunci trebuia sa vina Ziua Domnului.

      Ștergere
  30. Desigur, discutia mea este intre mine si lica, care se pare ca a iesit din schema. Dovezile despre tot ceea ce cred nu le voi da aici pentru ca consider ca toate aceste discutii nu sunt constructive, deoarece aici intra multi ”cautatori” , sa zic asa, cuprinsi de toate invataturile si parerile care sunt in lume , si desigur, discutia este interminabila.... Cat despre cei care spun ca au crescut la mesaj si au o astfel de marturie....ce sa zic... Domnul sa ne lumineze.
    Si acum pentru pentru : Spune-ne, cu cine votezi? Am inteles ca pentru tine mesajul este nimic, dar tu ce crezi, esti trinitar. Ai o partasie?
    Care este pentru tine ”trupul lui Hristos”, biserica?

    RăspundețiȘtergere
  31. Si inca mai astept o invatatura , sau costatare personala pe care ai avut-o citind Biblia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite citind Biblia am inteles ca in gradina Eden nu s-a intamplat un pacat de curvie cum "se spune" !
      Am citit Biblia si am vazut ca toti pomii in gradina erau identici! Inainte eu stiam ca pomul cunostintei era (satan,sarpele,Eva si sexul) .
      Am vazut ca sarpele a fost blestemat si de atunci urmasii sarpelui au fost si ei blestemati! Am vazut ca Cain era fiul lui Adam (nu se taraste) ci umbla ca si Adam si a primit pedeapsa lui Adam!

      Am vazut citind Biblia ca in cap 1:26 Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.”
      27 Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.
      28 Dumnezeu i-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ.”
      29 Şi Dumnezeu a zis: „Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ şi orice pom care are în el rod cu sămânţă: aceasta să fie hrana voastră.
      30 Iar tuturor fiarelor pământului, tuturor păsărilor cerului şi tuturor vietăţilor care se mişcă pe pământ, care au în ele o suflare de viaţă, le-am dat ca hrană toată iarba verde.” Şi aşa a fost.

      D-zeu cand i-a creiat erau in trup de carne nu teofanie, le-a spus sa manince iarba si se inmulteasca , asa ca sexul nu era un pacat in eden ! O teofanie nu poate sa manance iarba si sa stapineasca animale! Despre teofanie o sa vorbesc alta data! Ar mai fii multe de spus dar nu vreau sa deschid mai multe puncte de discutii, cred ca sunt destule !

      Ștergere
  32. ”Adi”, pentru curiozitatea mea personala, esti adi bucatarul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e Adi bucatarul, acest Adi care scrie aici ( tu la cel de la fr Bob din biserica, cred ca te referi, nu?). (scuze ca ma bag si eu in seama in discutia voastra).
      Ii stiu pe amandoi
      Eu l-am cunoscut pe Adi bucatarul de aia ma bag, si sincer mi-a lasat o impresie extrem de buna. Om talentat si profesional -te doare mintea ce lucruri faine de bucatarie stie face, are si multe premii- si de caracter. Jos palaria.

      Ștergere
    2. Nu , Eu locuiesc in Belgia si sunt la Mesaj de 20 ani. D-nul ma ajutat sa vad adevarata fata a mesajului si ii multumesc pentru asta . Nu consider ca fratii din mesaj sunt gresiti in invatatura despre mantuire! insa sunt multe lucruri care nu corespund cu Biblia!Cred din tot sufletul ca D-nul ne va lumina pe toti cei care suntem sinceri si cautam adevarul.

      Ștergere
    3. Sunt de acord Adi cu tine dar cu mantuirea e o problema la ei.

      Un lucru care s-a raspandit tot mai mult in ultimul an la mesaj legat de mantuire (am o inregistrare audio de la un pastor si predicator) care A AFIRMAT SI CITAT PE BRANHAM "CA NIMENI NU POATE FI MANTUIT DACA NU CREDE MESAJUL CA SI CEI CARE NU AU CREZUT MESAJUL LUI NOE NU AU FOST SALVATI"

      Asta nu e corect. Nu e biblic. ESTE ANTI-HRISTA DOCTRINA ASTA !

      Asta vine de la Branham care a devenit atat de fals INCAT A PRETINS CA JERTFA LUI ISUS NU ESTE SUFICIENTA PENTRU SALVAREA CELUI CE CREDE CI MAI TREBUIE MESAJUL LUI HAOTIC.

      Mersi de emailuri.
      Le vom pune cap la cap toate cu aj Lui.

      Ștergere
    4. Cine poate sa imi dovedeasca ca Noe a predicat si oamenii nu l-au ascultat?
      Poate nu intelegeti ce inseamna un legamant ! asta e altceva !
      Cum putea Noe sa predice cuiva ,cand el stia ca nu are nici macar un loc in arca?
      Unde ati vazut in Biblie pe cineva sa predice 120 ani si nici macar o singura persoana sa nu il asculte?

      Matei 24:38 În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
      39 şi n-au ştiut nimic, până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului omului.
      Deci Biblia e clara, "şi n-au ştiut nimic, până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi" !

      Ștergere
  33. Intr-adevar sunt oameni cu calitati extraordinare, dar asteptam alte raspunsuri din partea ta.
    Ma gandesc ca nu iti sunt incomode intrebarile mele asa de simple.
    Sau poate te gandesti ca farisei din timpul Domnului Isus (de care nu cred ca esti departe), daca raspund asa imi va zice asa si daca raspund asa... imi va zice asa....
    Daca esti sincer si zici ca lucrezi cu inima curata... raspunde la intrebarile care ti se pun. Eu vreau sa folosesc doar planul spiritual ca sa-ti dovedesc tie si cititorilor tai ca esti un fariseu cu mai multe fete si inca nu m-am folosit de minciunile care le-ai scris mai sus..... ca sa nu zici ca ma leg de familia ta, sau atac la pesoana. si totusi pentru cititori e bine de stiut ca fosta ta sotie Lili locuieste in floresti cu doi dintre copii si fica mai mare Rebeca ingrijeste de mama ta in marasti pe rasaritului. (asa ca daca tu concepi fericirea, de care vorbeai mai sus in afara familiei, cred ca cititorii o sa inteleaga mai bine cine improasca cu atat noroi aici impotriva mesajului) . Cu acestea fiind spuse, inca mai astept raspuns la intrebarile mele (fara sa ma mai spoiesti cum iti vine la gura) si constatarile tale personale pe care le-ai avut citind Biblia .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. copii sunt la mine. esti prost informat.

      Ștergere
    2. Esti un ipocrit care se foloseste de informatii mincinoase ca sa minta mai departe si sa para mai special.

      Problemele cuiva, inclusiv ale mele, nu fac mesajul lui Branham mai adevarat.
      Falsul este tot fals.

      Cu oameni ca tine ce as mai putea sa discut aici?

      Ștergere
  34. Sper ca nu mai trebuie sa astept o saptamana si sa vi tot cu un raspuns din acesta , laudand pe oameni...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercarile tale de a controla si manipula pe altii este specific branhamist.
      Am apreciat un om de care mi-am amintit cu bucurie, NU E TREABA TA RASPUNSUL MEU. iti place sau nu nu e treaba mea.
      Ar fi fost mai inteligent din partea ta sa pui din nou intrebarea, pur si simplu. Am pierdut sirul lor zilele astea nu am prea intrat, sunt multe mai sus, dar fiind vb de Ilie, am expus clar ce vad si cum am ajuns la aceasta concluzie.

      Ștergere
    2. - CE ANUME a reasezat acel Ilie de care tu vorbesti?

      - Cum a reasezat TOATE LUCRURILE?

      - Cand a reasezat toate lucrurile?

      - Unde sunt toate lucrurile reasezate de el?

      - Cine este acel Ilie care a reasezat TOATE lucrurile?

      - Despre ce tara vorbeste Domnul ca o va lovi cu blestem daca nu gaseste in ea toate lucrurile reasezate de Ilie?

      Abia astept sa ma pocaiesc de eroarea mea si abia astept sa te pocaiesti si tu de eroarea ta daca se va dovedi ca nu ai ADEVARUL IN TINE.

      In El SUNTEM FRATI SI SURORI ! in Branham dusmani.
      In El cei dezbinati se unesc ! in Branham mereu despartiti.
      In El cei ce se urasc SE IARTA! in Branham ne uram.
      In El frica este alungata ! in Branham suntem mereu infricati.
      In El avem pace cu Dumnezeul si unii cu altii !
      In Branham mereu depresivi si in dusmanie cu cerul si unii cu altii.

      Ștergere
    3. Din fericire pentru mine si pentru altii voi fi tot mai rar aici. Poate voi numi alt administrator al blogului.

      Cred ca am aratat destule lucruri care ar trebui sa ajute pe frati, NU SA MA URMEZE, NU SA CREADA CE LE SPUN, ci sa verifice ceea ce ei cred si ceea ce urmeaza cu atata zel.

      Sa vada ca moneda acestui mesaj are doua fete si ca au dreptul sa caute, sa verifice, sa cerceteze FARA FRICA, ceea ce Dumnezeu doreste ca ei sa gaseasca ADEVARUL.

      IN DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, NU ESTE FRICA, GROAZA, SPAIMA, TEROARE SI ABUZ PSIHIC. NU DELOC.

      Voi NU DOVEDITI LUI DUMNEZEU CA IL IUBITI NECERCETAND SI CREZAND TOATE IDEILE UNUI OM, ale lui Branham sau ale altuia. Nu fiti naivi va rog.

      Ci cautand in continuare, avand curajul sa spuneti adevarul, este dovada ca aveti ceva tare in voi, ceva de valoare care este cu mult deasupra sentimentelor si emotiile umane negative, mistice, religioase si disctructive. Prin manipulare verbala si invatatura falsa sentimentele noastre religioase au fost deformate si blocate de la a se exprima atunci cand noi vedem totusi ca "ceva e putred in branhamism".

      Eu sunt sigur ca intr-o zi veti vedea ca ceea am facut eu si alti frati care au parasit branhamismul si care au comentat aici, aratandu-va adevarul, ESTE DOVADA DE IUBIRE SFANTA si frateasca pentru voi cei care inca nu aveti depline raspunsuri.

      Ștergere
    4. Cand a zis in Mal 4:5: " Va voi trimite..." (VOUA va voi) Domnul vorbea lui Israel. Vezi la inceputul scrisorii Maleahi 1:1 "...Cuvantul Domnului catre Israel..." adica lor le va trimite pe Ilie inaintea zilei celei mari si infricosate sa nu loveasca tara (Israel) cu blestem.

      - De aceea carturarii vorbeau de venirea lui Ilie. De aceea ucenicii au intrebat pe munte in Matei 17 "De ce zic carturari ca trebuie sa vina Ilie?" Il vazusera acolo PE ILIE, nu pe fr Branham. Iar Domnul retransmite la viitor O SINGURA PROFETIE. Mai vine odata UN SINGUR ILIE. Nu doi.

      - Ceea ce nu au prins carturari atunci este ca jumatate din profetia din Maleahi 4:5,6 s-a implinit cu Ioan Botezatorul iar a doua jumatate se va implini cu Ilie, (care intradevar va veni si care era cu Isus pe munte. Despre el era vorba, el fiind acolo, nu fr Branham.) In acest caz unde se mai incadreaza fr Branham ca Ilie?? Nu exista 5 veniri ale duhului lui Ilie. Conform cu ce spui tu un Ilie este in plus. Este scos din maneca. Inventat.

      - Scriptura se suprapune PERFECT. E o armonie incredibil de clara.
      - Zaharia 4:3 - Cei doi maslini din afara timpului Bisericii.
      - Maleahi 4:4 si 4:5,6 - Moise si Ilie. Aici gasim si o profetie despre Ioan Botezatorul, confirmata de Inger in Luca 1:17.
      - Matei 17:3 - Moise si Ilie (Isus retransmite o profetie despre "un Ilie care va veni" nu doi.
      - Apocalipsa 11- Moise si Ilie apar la Israel asa cum se spusese.

      - NU EXISTA NICAIERI IN BIBLIE UN PROFET DE TIP VT. LA NEAMURI. Un "Ilie" nici macar atat.

      - Am mai observat ca in VT se foloseste foarte des: "copii lui Israel" sau " vorbeste copiilor lui Israel". Deci intreg contextul din Maleahi 4:5,6 e conform cu intreg VT, se continua profetia, nu se schimba deloc, acei "copii" fiind copii lui Israel conform scripturilor.

      - Cerceteaza personal pentru tine insuti. Nu trebuie sa te simti vinovat ca dai crezare Cuvantului si nu unei erori.

      - Carturari si astazi sunt confuzi cu privire la Ilie.
      - Nicaieri in Evanghelie nu ni se cere sa credem in ILIE.
      - Mesajul in realitate, nu este altceva decat promovarea cultului personalitatii unui om si a ideilor sale, unele excelente, altele mistice si confuze, ce a trait cu 60 de ani in urma.

      Ștergere
  35. Asa cum ma asteptam, numai acuzatii si ura varsata iarasi impotriva mesajului si a celor care il cred si il sustin. Specific celor care nu au inteles niciodata nici biblia , nici mesajul.
    1. Nu ai ascultat conditia care am pus-o si eu (aceea de a nu-mi sterge comentariile, visul l-ai sters)
    2. Consider ca sentimentele de care vorbesti de frica, groaza, spaima, teroare, abuz psihic, dusmanie, dezbinare, ura si depresie te caracterizeaza. Si spun asta pentru ca nici nu bagi in seama intrebarile care ti se pun pe acest blog ci continui cu aceasta demigrare nejustificata.
    3. Intrebari degeaba pui pentru ca ti-am spus , aici nu vei primi nici o dovada, pentru ca nu vreau sa lamuresc pe nimeni aici (sunt adeptul discutiilor fata in fata, pentru ca acolo se mai vede si o mimica, de aceea consider blogul acesta ca o ascunzatoare pentru tine)
    4. Doresc ca cititorii acestui blog sa vada felul tau de lucrare (marsav), pentru ca ceri dovezi si daca iti sunt aduse nici nu le bagi in seama, ca si cum nu ar fi scrise. exemplu il ai mai sus cand acel frate, nu stiu cine a scris, v-a intrebat in legatura cu fapte 3.19-21 unde scrie ca Isus Hristos trebuie sa stea in cer pana la vremea asezarii din nou a tuturor lucrurilor . intrebarea era : vine pentru rapire sau la evrei? s.a.m.d. pana la un moment dat vazand cat esti de ignorant si ca pentru tine nu valoreaza nimic argumentele lui (foarte bune , si din punctul meu de vedere si mai sunt si alte dovezi), te-a intrebat : citez : ori esti prost , ori nu vrei sa vezi (sau cam asa ceva, nu vreau sa gresesc).
    5. Nu inteleg de ce eviti sa raspunzi si la intrebarile mele atat de simple.
    Tot acest efort pe care l-am facut (neplacut pentru mine), este numai sa te fac sa incetezi cu ceea ce faci aici si in plan secundar sa stie si cititorii tai cine sta in spatele acestor cuvinte (ce fata, ce caracter de om), pentru ca numai cineva care te-a cunoscut si personal iti poate spune despre adevarata fata.
    Pentru aceasta vreau sa spun ca discutiile care le porti fata in fata, sunt mai mult monolog, pentru ca vorbesti peste interlocutor cu nesimtire si nici nu-l lasi sa vorbeasca. Cam tot ce scri rau de acesti branhamisti este de fapt caracterul tau. Pentru aceasta vreau sa spun ca particip la o astfel de adunare de circa 18 ani si nu am vazut niciodata ceea ce spune acest lica la adresa lor (ura, invidie, ca infrica pe oamenii s.a.m.d)
    Este adevarat ca credem niste lucruri care sunt incomode pentru cei mai multi, dar acest lica a iesit dintr-o astfel de partasie asa cum se poarta o seama de oameni la usa cortului. De aceea cuvintele lui sunt frica, groaza, spaima, teroare, abuz psihic, dusmanie, ura, depresie s.a.m.d
    Cu toate astea inca mai astept cu rabdare raspuns la intrebarile mele asa de simple, dar cred ca stiu de ce nu il primesc, (trebuie sa aduca dovezile din mesaj si cu asta este gasit un plagiator).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo in Fapte nu este vorba de rapire ci revenirea Lui cand orice ochi iL va vedea...NU stiu cine va bagat ideea asta in cap.

      Ștergere
    2. Esti lipsit de bun simt.

      In primul rand nu ai voie sa imi ataci dreptul la opinie.
      In al doilea rand nu ai dreptul sa ataci persoana mea pentru a crea impresia publicului ca eu as fi un monstru sau ce? Nu ti-e rusine?

      Repet: problemele cuiva sau ale mele din trecut NU FAC DIN MESAJUL FALS A LUI BRANHAM UN MESAJ ADEVARAT.

      Ai creier? Foloseste-l. Nu folosi emotiile si sentimentele sclave branhamismului. Pune-te in slujba adevarului.

      Referitor la Fapte 3:21 am raspuns clar, si el nu a tinut cont de raspunsul meu. El credea ca eu cred ca inainte de rapire mai este o revenire a lui Isus. I-am spus clar ca nu el credea ca nu vreau sa ii raspund, ceea ce nu era asa. Marsav este modul tau in care vezi si pui problema. Nu e ok cum gandesti.

      Fapte 3:21 este legat de "Barbatii israeliti", de Israel, te rog studiaza cu ochii tai nu cu ochelarii pusi de Branham sau Frank sau altii.

      La fel ca si el, si tu si branhamistii trebuie sa intelega ceva: TREBUIE SA RESPECTATI OPINIA CUIVA chiar daca sunteti sau nu de acord cu ea.

      Efortul tau ar trebui sa se indrepte nu inspre a ataca pe altii ci de a dovedi cu argumente biblice si din viata lui Branham ca ceea ce credeti voi este adevarat.

      Cand faci asta arati ca nu stii nimic decat ceea ce toti branhamistii stiu: SA DENIGREZE PE ALTII. Si daca nu incetezi dovedesti si mai mult asta.


      Nu trebuie sa tot atacati oamenii cu chestii personale doarpentru ca ei nu va raspund in modul in care voi asteptati si conform ideilor voastre.

      De ce trebuie oare de atatia ani trebuie sa avem lectii de dirigentie si educatie de bun simt aici pe blog?

      Spune-mi la ce adunare participi de atati ani?

      Ștergere
    3. 1. Ce anume a restaurat/reasezat Branham ?
      2. De ce s-a contrazis si a sucit mereu invatatura?
      3. De ce nu are nici o profetie daca e profet?
      4. De ce nu a ascultat de Domnul cand a fost avertizat ca va muri?
      5. De ce nu a ascultat de Domnul cand i-a zis sa sa nu mai tipe si sa critice pe altii?
      6. De ce a mintit ca a fost in/sub/langa nor in 28 februarie 1963?
      7. De ce in Luca 17, Fiul Omului cand se descopera, El incheie lucrarea in aceeasi zi cu rapirea iar Branham a zis ca el era acela?
      8. De ce ne-a mintit ca el a descoperit Epocile Bisericilor?
      9. De ce a falsificat Apoc 10:7 spunand ca el e acolo prezent, pe cand colo BIBLIA spune altceva, si anume ca VA VENI iar in Apoc 11:15 ingerul al-7lea intradevar apare.
      10. De ce a mintit ca el a descoperit tainele pe cand colo HABAR NU A AVUT DE CUVANTUL DOMNULUI?

      11 De ce a plagiat si copiat botezul apostolic, D-zeirea Domnului, etc. zeci si sute de afirmatii si invataturi de la altii si le-a transmis ca si propriile lui revelatii ?

      12. De ce a mintit ca el este Ilie si apoi a zis ca Ilie este Isus Cristos Insusi?

      13. De ce a "prezis" fals, cand de fapt un profet adevarat trebuie sa profeteasca "ASA VORBESTE DOMNUL" sigur pe sine si pe ce Domnul i-a dat.

      14. De ce a bagat femeile in iad pentru ca isi taie din par si a umbla ani de zile cu doi homosexuali care ne-au si facut toate benzile cu inregistrarile cu mesajul?

      15. De ce nu am gasit intoate inregistrarile O SINGURA PROFETIE LA VIITOR CU ASA VORBESTE DOMNUL si apoi sa o vedem implinita ?

      16. De ce a mintit ca nu a umblat cu penticostalii, pe cand colo el insusi era pastor penticostal la Tabernacolul Penticostal chiar cand Hope traia, (numit ulterior Branham)?

      Ștergere
  36. Visul de care spuneam , cred ca va dati seama ca este marturia lui personala pa care acum o neaga, ca doar nu l-am inventat eu peste noapte, este:
    Acest Lica Nemes impingea un butoi mare plin de carne strica cu viermi in ea , cum sunt in beciurile domnesti butoaiele de vin de marimea unui om, il impingea curtea locului de adunare, a deschis usa adunarii si ii chema pe frati afara sa manance din acea carne. Bine”nteles ca toti l-au refuzat si ca sa demonstreze ca totusi e buna a inceput sa manance din acea carne, iar in momentul urmator vedea cum din el iasa viermii prin piele si camasa. ce cosmar... si aceasta ori de cate ori se culca, spunea ca viseaza acelasi vis...
    sigur ca acuma neaga aceasta
    Cine zice ca este duhovnicesc sa inteleaga
    Sper ca nu-l mai stergi, a fost singura mea conditie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un astfel de vis am avut in urma cu 15-18 ani cand eram la fr Mera la adunare, acum mi-am amintit, dar era exact invers.
      Acolo erau butoaie pline cu slanina stricata plina de viermi, (inainte de sinuciderea lui Sorin parca) si eu am fost acela care a spus ca sa nu mai mancam de acolo.
      Un frate in aceeasi noapte visase ca si-a gasit un vierme printre dinti si l-a scuipat. Repet el nu stia de visul meu.
      Visul asta nu mi-a dat nici un cosmar, cosmar mi-a dat nebunia la care am fost martor atunci. Vedenii si prorocii false, vieti si familii distruse...nu vreau sa mai intru in acele detalii.

      Ștergere

    2. Si ca este tipic voua, pentru minciunile de mai sus nu ti-ai cerut nici macar scuze.

      Asa vrei tu sa dovedesti ca mesajul lui Branham este adevarat? Mintind pe altii despre mine? Nu exista nici o urma de umanitate in ce faci, de ce mai vorbesti despre crestinism?

      Asa vorbesti de sus cu aroganta ca si cum esti 100% sigur de ce spui. Ei bine, uite ca NU ESTE ADEVARAT CE SPUI mai ales modul in care il spui.

      E jalnica abordarea ta dar te inteleg. in 18 ani te-ai intoxicat mult cu branhamism si cu vise si inchipuiri.

      Dragul meu, daca ma poti ajuta cu ceva fa-o. Daca pot sa te ajut cu ce va spune-mi.

      Ștergere
    3. Tocmai asta arata ca nu mai au nici un argument la ceea ce expui pe acest blog!.Si atunci din lipsa de argumente incepe sa atace persoana.Mai putin si critica mancarea care iti place,sau cine stie ce le mai trece prin cap...

      Omul slab si las din lipsa de argumente incepe sa atace persoana cu care converseaza.

      Faptul ca ai descoperit lucruri neadevarate si care nu se potrivesc ,in mesajul lui Branham,asta arata ca nimic nu este itnamplator si ca nu trebuie sa renunti doar fiindca ei te ataca pe acest blog.

      De aceea zic:Nu renunta!. Pe oameni nu ii intereseaza amanunte stupide din viata unui frate ci ii intereseaza adevarul biblic pe care acesta il aduce si ceea ce el a descoperit in mesaj.

      D-zeu te-a luminat si te-a facut sa vezi lucruri pe care poate eu personal nu le observam nici in 10 ani de aici incolo.

      Sunt multi oameni care sunt tinuti in frica si teroare sa nu nege mesajul.Sa ajuns prea departe incat nici privitor la Evanghelie ei nu sunt asa de porniti decat cum sunt fata de mesaj.

      Au dat jos Evanghelia si au coborat-o la nivelul mesajului plin de minciuni si confuzie al lui WMB.

      Ștergere
  37. Si inca ceva , ma mir ca ”behaitul oilor....” nu a spus nimic de aceste lucruri ca sa te opreasca din aceasta nebunie. El ”behaitul oilor” are mai multe dovezi si argumente ca te cunoaste mult mai bine decat mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minciunile lui Branham nu sunt nebunie?

      Ștergere
    2. Ma intreb, oare de ce raspunzi ca anonim?

      Ștergere
    3. Ai prea multe prejudecati. Nu am raspuns ca anonim.
      Ce-i cu voi?

      Ștergere
    4. behaitul oilor, adica fr nelu dascal a vazut cu ochii lui ura, barfa si scandalurile si dezbinarile si toata otrava in ultimii 25-30 de ani la mesaj in Cluj.

      Dezamagit, el timp de 10 ani nici nu a mai mers la nici o adunare si odata am avut un mesaj de predicat si l-am invitat si Domnul l-a atins si de atunci a revenit in adunare cu toata familia lui. Am avut apoi si timpuri minunate in tot acest "cosmar". Stai sa vezi cand scapa nelutu, si alti lideri care ma suna deja si ma viziteaza, de branhamism ce se va intampla.
      Ca om era un om minunat intotdeauna si cred ca Dumnezeu il va cerceta.

      Ștergere
    5. Eu sunt Anonimul care raspunde.Am spus-o de mai multe ori.Am fost in branhamism,frankism...

      Fr.Lica parerea este sa nu te lasi.Ei ataca la persoana tocmai sa te faca sa renunti!.Nu le place ca sunt neclaritati si contradictii in mesaj.Fiindca au fost invatati ca mesajul este perfect,infailibil...Au uitat ca Inceputul si Sfarsitul este Domnul Isus si nu mesajul adus de un om,fie el bun sau confuz...

      Si tocmai fiindca ataca persoana in loc sa aduca argumente asta arata ca ceea ce tot expui pe acest blog este adevarul!...Domnul Isus ne spune :veti cunoaste adevarul si adevarul va va face slobozi!.

      Adevarul care iese la iveala intr-o invatatura elibereaza!. Dar oamenii prefera sa traiasca in minciuna si sa tina si pe altii in minciuna si intr-un jug din care nu pot scapa.

      Lor nu li se spune in adunarile lor ca Isus Hristos ne-a eliberat,si sa nu ne facem robi oamenilor.

      Nimeni nu are dreptul sa inrobeasca pe altcineva cu lucruri pentru care nu are nici o dovada,ci doar vorbele si povestile unui om...

      Ștergere
    6. Dupa cum vorbeste acest Nelu Dascal nu prea se vede ca a fost deranjat de ceea ce a fost la branhamisti.Poate nu a facut bine ca sa intors in sanul branhamismului.Din omul care odata la deranjat ce a fost la branhamisti,a ajuns sa vorbeasca ca si ei.

      Ștergere
    7. Multumesc pentru imbarbatare.

      Da e posibil acest lucru ce zici, ca nu a fost poate cea mai buna idee ca el s-a intors, dar atunci perceptia noastra era ca e mai bine sa fi in adunare cu familia decat in afara. Asta chiar ajuta sufletele mai ales daca partasia este calda si prieteneasca, frateasca, cum era la noi.

      Atunci, desi eram 100% pentru mesajul lui Branham, nu predicam profetul ci pe Isus si acel mesaj predicat de mine cand s-a intors Nelutu Dascal era vorba despre "Caderea cununii ingamfatilor", un mesaj interesant care arata ca "orice genunche se va pleca inaintea lui Isus si numai a Lui" si ca intr-o zi, tot ce ne-am pus noi insine pe cap ca o aroganta, ca o slava desarta, sau ce altii ne-au pus noua, va cadea la pamant....ceva de genul asta...

      A avut impact...unii am plans, ne-am smerit...

      Ei au mentalitatea asta extremista mostenita de la doi lideri care au avut influenta majora in viata adunarii de la Cluj si chiar daca s-a spart in 4 adunarea in decursul anilor, mentalitatea asta anti-umanitate, anti-sociala, anti-Cristos, s-a multiplicat.

      Multi dintre ei, au o mentalitate extrem de naiva si de un infantilism strigator la cer.
      Acestea sunt cand ei cred ca daca injosesc pe cineva, mesajul lui Branham devine brusc adevarat.

      Nu e asta o stupiditate? O prostie de rang inalt.

      Este, dar incerc sa nu-i condamn. Asa au fost manipulati sa fie.

      Ce le reprosez insa, este ca acum cand au asa o sansa atat de mare sa verifice si sa gandeasca cu gandul lui Cristos, cu mintea lor, sa citeasca cu ochii lor, ei nu o fac.

      DPDV psihologic la atacuri de acest gen, este vorba despre linistirea constiintei personale.

      Acest mod de abordare este nascut din teologia si filozofia branhamista care i-a manipulat cu teoria "altii nu sunt buni", o teorie slaba, puerila, nebiblica, de o rautate mascata, cu origini in starile de nevrotism, nesiguranta si ura, de multe ori fara voie, a lui Branham si a urmasilor lui.

      Si asta o inteleg si ma rog pentru ei sa iasa din capcana emotiilor religioase mistice si sa dea SLAVA LUI ISUS SI PRIN ISUS SI MENTALITATEA LUI SA PRIVEASCA LUMEA, VIATA, CREDINTA, PRIETENII, SOCIETATEA, RELATIILE, BISERICA SI MISIUNEA EI.

      Ștergere
  38. Am scris asta mai sus mi se pare relevant.

    -Este greu pentru ei. Dar este posibil si cred si pentru ceilalti ca la un moment dat IL VOR IUBI PRACTIC MAI MULT PE CEL NEVAZUT, ELOHIM, DECAT TOT CE AU CREZUT CA E ADEVAR SI SA DOVEDIT CA E FALS.

    - As vrea ca fratii sa stie ca acest blog nu este pentru a denigra liderii de la mesaj sau credinciosii mesajului, desi uneori mi-am varsat frustrarea, DAR NU URASC PE NIMENI. VA IUBESC. MAI ALES CA VA STIU DE CAND UNII NICI ARMATA NU O AVEATI FACUTA SI ACUM AVETI COPII CASATORITI. PENTRU MINE CONTEAZA ANII PETRECUTI IMPREUNA PE GENUNCHI, IN ADUNARI, IN EVANGHELIZARI, LA MASA, etc

    Am facut acest blog pentru ca a trebuit. Eu nu am vrut dar asa a lasat Domnul.

    Nu as vrea sa treaca inca 20-30-50 de ani si sa ziceti:

    "FRATELE LICA A STIUT DE FALSURILE DIN MESAJ, DAR A FOST UN NEBUN COMPLET CA A ASCUNS DE NOI LUCRURILE PE CARE STIA CA NU SUNT ASA CUM NOUA NE-AU FOST PREZENTATE. LICA NU NE-A IUBIT! DACA NE-AR FI IUBT NE-AR FI SPUS ADEVARUL, SI-AR FI DEDICAT ORE SI ORE SA NE AJUTE"

    Nu vreau sa spuneti asa ceva dragi frati, de aceea am dat curs provocarii lui Nelu Dascal de a discuta subiectele acestea intr-un context potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  39. Asa cum am spus mai sus, aici nu voi da nici un fel de dovada privitor la ceea ce cred, nu am scris ca sa apar invatatura fratelui Branham desi o cred si este adevarata, chiar daca cei mai multi nu o inteleg si nu o cred, printre care te numeri si tu si nu am scris pe acest blog ca sa lamuresc pe cineva, nici sa atac persoane sau sa manipulez pe altii. Am scris doar ca sa se stie ca in spatele celor scrise aici este de fapt un altfel de om, care calcand in picioare opiniile unora (pe care tot tu zici ca trebuie respectate, dar tocmai asta nu faci), incearca sa faca o lucrare, dar din cate se vede fara succes.
    Se vede ca nu ai nici un pic de rusine, de bun simt ce sa mai vorbim...
    Vorbesti tot timpul de manipulare, naivitate si minciuni pe care le-ar folosi cineva ca sa-i influenteze pe alti....
    Vorbesti de lectii de dirigentie si educatie....., dar nu crezi ca ti se vad ”coarnele” prin ceea ce faci
    Asa cum am spus mai sus despre discutiile fata in fata, cum te comporti si faci din ele monolog in loc de dialog. Asta se vede si din abordarea ta pe acest blog. Ti se pun niste intrebari simple si in loc sa raspunzi la ele demigrezi pe altii si mai si mintii cu nerusinare. (dar nu ma mir, ca nu te-ai schimbat deloc, ai aceeasi abordare asa cum te-am cunoscut).
    Daca vorbim de minciuni, hai sa dam un exemplu, dupa mine destul de concret:
    1. Am scri visul pe care l-ai avut (este marturia ta personala), pe care in prima faza l-ai negat, cum ca nu sti nimic despre nici un vis.
    2. L-ai sters de pe blog (consider ca iti era incomod sa ramana aici )
    3. Intr-un final ti-ai ”amintit” de el dar nu asa cum l-ai marturisit ci l-ai schimbat sa-ti fie favorabil (lucru pe care cititorii nu-l pot verifica, dar totusi sunt martori in privinta aceasta)
    4. Poate ne spui si numele acelui frate care a avut si el celalalt vis de care spuneai
    Aceasta abordare imi aminteste de felul cum ne comportam ca copiii cand eram prinsi cu minciuna, nu ne aminteam nimic, ne eschivam si negam totul .... Cred ca e destul de clar
    Deci , am pus niste intrebari! De ce mi se raspunde de fiecare data cu jignirii, ma faci cum iti vine la gura (desigur dupa educatia pe care pretinzi ca o ai, desi ti-am spus sa nu mai faci asa, dar asta e.... nu pot cere mai mult)
    Inca mai astept raspuns la intrebarile mele: (poate dupa 2 sau 3 sapt de asteptare il primesc sau voi mai avea parte de un alt val de jignirii)
    1.Cine este pentru tine Isus Hristos , Fiul lui Dumnezeu?
    2. Cine este pentru tine ”trupul lui Hristos”, biserica?
    3. Ai o partasie?
    4.Esti trinitarian?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti ceri scuze pentru minciuni si atacuri personale si iti raspund.
      Altfel iti sterg toate comenturile. Ori ne repsectam ca oameni macar, ori du-te vb asa cu branhamistii tai nu cu mine.
      Eu am vazut clar ca tu ai mintit cu intentia sa ma denigrezi, manipulatorule.
      Faptul ca visul meu de acum 20 de ani aproape, NU ESTE CEL PE CARE TU L-AI DESCRIS NU MA FACE MINCINOS, TE FACE PE TINE NAIV.

      Ștergere
    2. Poate ar fi cazul sa fim de bun simt si sa nu mai atacam persoane " pe forum" pentru ca daca ar fii sa atacam persoane ,cred ca am putea sa facem asta toti. Cei care il ataca personal pe fr Lica, le amintesc ca sunt multe cazuri in Romania si in afara tarii in care putem da nume si fapte concrete in care "marii pastori" la mesaj au "gresit" !!! Nu e bine ,asa ca daca vreti sa vorbim din cuvant sau din mesaj aduceti argumente si nu atacuri !

      Ștergere
  40. Daca totusi imi raspunzi la intrebari as vrea sa o faci cu cuvintele tale, sa nu scrii 100 de versete din Biblie si eu sa inteleg ce vreau de acolo. Am pretentia, daca pot sa spun asa, sa-mi spui cu cuvintele tale ce ai inteles, deci sa fie marturia ta personala. Sa nu cumva sa interprezi gresit, NU vreau sa nu folosesti Biblia, dar sa nu scri versetele si sa ma lasi sa inteleg ce vreau eu de acolo. (asta , daca totusi imi raspunzi la intrebari)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi asa ati fost invatati sa interogati oamenii si sa le dati repede calificative.Citeste Biblia si vezi cine este Isus Hristos.Trebuia sa vina Branham sa ne spuna cine e Isus? Marturia apostolilor nu este de ajuns?

      Cei care jignesc si judeca pe toti sunt branhamistii,frankistii...sunt sute de marturii despre apucaturile voastre fanatice si prostia de care dati dovada...uite o dovada:incepi sa faci chestionare ca apoi sa ai ce barfi si critica daca vreun frate nu crede cum crezi tu.

      Asta arata nebunia si tendinta voastra de a incadra repede pe alti frati in diferite tablouri pline de prejudecati si ura..Defapt asa sunteti invatati de liderii vostrii care va intorc pe unii impotriva altora.Sunteti produsul liderilor vostrii care sunt lacomi dupa zeciuieli,barfe si defaimari.



      Tot asa ati ramas.Foarte usor de manipulat de liderii vostrii care in loc sa va predice sa traiti Evanghelia,ei va tin legati de mesajul lui Branham si va invata sa umblati doar cu interogari si chestionare ca cel de mai sus!.

      De marturia personala ce sa mai spun...Alta prostie plecata de la Matei si preluata ca oile de toti branhamistii si frankistii...

      Toti cei care traiesc Evanghelia si raman pe Evanghelie sunt in trupul lui Hristos.-Matei 7.

      ""Oricine practica neprihanirea este primit de El"" F.Apostolilor.

      P.S: Nu sunt Lica!.

      Ștergere
    2. Ca raspuns la intrebarea care este trupul lui Hristos e deajuns sa luam Ap 7 :-
      9 După aceea m-am uitat şi iată că era o mare gloată pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă, care stătea în picioare înaintea scaunului de domnie şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în haine albe, cu ramuri de finic în mâini;
      10 şi strigau cu glas tare şi ziceau: „Mântuirea este a Dumnezeului nostru, care şade pe scaunul de domnie, şi a Mielului!”
      11 Şi toţi îngerii stăteau împrejurul scaunului de domnie, împrejurul bătrânilor şi împrejurul celor patru făpturi vii. Şi s-au aruncat cu feţele la pământ în faţa scaunului de domnie, şi s-au închinat lui Dumnezeu,
      12 şi au zis: „Amin. A Dumnezeului nostru să fie lauda, slava, înţelepciunea, mulţumirile, cinstea, puterea şi tăria, în vecii vecilor! Amin.”
      13 Şi unul din bătrâni a luat cuvântul şi mi-a zis: „Aceştia, care sunt îmbrăcaţi în haine albe, cine sunt oare? Şi de unde au venit?”
      14 „Doamne”, i-am răspuns eu, „tu ştii.” Şi el mi-a zis: „Aceştia vin din necazul cel mare; ei şi-au spălat hainele şi le-au albit în sângele Mielului.
      15 Pentru aceasta stau ei înaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu şi-I slujesc zi şi noapte în Templul Lui. Cel ce şade pe scaunul de domnie Îşi va întinde peste ei cortul Lui.
      16 Nu le va mai fi foame, nu le va mai fi sete; nu-i va mai dogori nici soarele, nici vreo altă arşiţă.
      17 Căci Mielul, care stă în mijlocul scaunului de domnie, va fi Păstorul lor, îi va duce la izvoarele apelor vieţii, şi Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor.”

      Binenteles, aceasta e in contradictie cu Mesajul(unul la un milion),cand Biblia ne spune : o mare gloată pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice seminţie, din orice norod şi de orice limbă.
      Biblia ne spune ca acestia au hainele spalate in sangele D-lui ,adica salvati prin har. In schimb Mesajul ne spune : odata ca acestia sunt mireasa ,altadata ca sunt doar mantuiti si sunt ramasi in necazul cel mare!
      Eu intreb,Cum mai poate fii cineva salvat prin har(hainele spalate in sangele mielului) daca harul e luat dupa rapire si dat lui Israel? Deci fals!
      Dati-mi un verset unde Biblia face diferenta intre un mantuit(mireasa) si un mantuit ramas in necazul cel mare.

      Ștergere
    3. E interesant studiul tau Adi. Aceasta problema inca nu a fost ridicata la mesaj niciodata.

      Ștergere
    4. Nu a fost ridicata aceasta probleme cum multe altele pentru ca ne este frica de profetul D-lui, cum sa punem la indoiala cuvantul lui?

      Dar cand poti sa iti dai "ochelarii" jos ,atunci poti citi in Biblie liber si poti sa vezi lucrurile asa cum sunt, nu cum ai fost invatat!

      De exemplu :
      Matei 24:15 De aceea, când veţi vedea „urâciunea pustiirii”, despre care a vorbit prorocul Daniel, „aşezată în Locul Sfânt” – cine citeşte să înţeleagă! –
      16 atunci, cei ce vor fi în Iudeea să fugă la munţi;
      17 cine va fi pe acoperişul casei să nu se coboare să-şi ia lucrurile din casă;
      18 şi cine va fi la câmp să nu se întoarcă să-şi ia haina.
      19 Vai de femeile care vor fi însărcinate şi de cele ce vor da ţâţă în zilele acelea!
      20 Rugaţi-vă ca fuga voastră să nu fie iarna, nici într-o zi de Sabat.
      21 Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
      22 Şi dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate.
      23 Atunci dacă vă va spune cineva: „Iată, Hristosul este aici sau acolo”, să nu-l credeţi.
      24 Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.
      25 Iată că v-am spus mai dinainte.
      26 Deci dacă vă vor zice: „Iată-L în pustiu”, să nu vă duceţi acolo! „Iată-L în odăiţe ascunse”, să nu credeţi.
      27 Căci, cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului.
      28 Oriunde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
      29 Îndată după acele zile de necaz „soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.”
      30 Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.
      31 El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă.

      Cum poate sa fie cuvantul D-lui mai clar si sa ne arate cand va fi venirea lui!
      Iata etapele:

      -când veţi vedea „urâciunea pustiirii”„aşezată în Locul Sfânt”
      - atunci, cei ce vor fi în Iudeea să fugă
      -Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi (necazul cel mare)
      -Şi dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate.
      -Iată, Hristosul este aici sau acolo”, să nu-l credeţi
      - Îndată după acele zile de necaz „soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.”
      - Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.
      - El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă.

      In schimb noi suntem indopati cu invatatura ca rapirea va fi inainte de necazul cel mare!

      Ștergere
  41. Vreau si eu un raspuns clar in privinta aceastei invinuiri care i se aduce fr Branham:

    1 - Rev. Branham prophesied of a great campaign in India, wherein “ten thousands times thousands” would be saved. In the vision, there were three hundred thousand of the believers in the meeting, and the spirit would fill the place:
    Mark my word; write it in the pages of your Bible, for it's THUS SAITH THE LORD, "Remember, when we land in India, you're going to hear of tens of thousands times thousands being saved." The Holy Spirit has said it; I've wrote it here in my Bible; it's wrote in tens of thousands of Bibles right here, like the resurrection of the little boy. By a vision that He said, "There's three hundred thousand of them in there." And you see if that isn't right. There's how the Gospel's going to be preached just overnight. She'll just sweep like that from place to place.
    BRANHAM, Questions and Answers, May 15, 1954 (tape #54-0515)
    Rev. Branham did go to India in September 1954, which in of itself can be considered self-fulfilling prophecy. He quickly learned that the Hindi and Muslim people were not entirely receptive to missionaries pushing Christianity, and Rev. Branham had to leave India after having been rescued by the militia from an angry mob.
    When I held my hand there, and when the prayer, of course wasn't interpreted, when I dropped my hands, the man looked. He let out a scream. He grabbed me around the waist. He grabbed the mayor of the city and begin hugging him and kissing him. He was just--could see as good as any man setting in here. I'm telling you: a frantic, a scream went from those people, and the whole thing went into a turmoil. Two or three hours later, they got me through the crowd with a army there trying to push them back. I had no pockets in my coats. My shoes was gone. They'd pulled every clothes off of me, nearly stripping me, screaming and crying. And the next day with sorrow. I had to leave India with a promise that I'd be back again.
    BRANHAM, India Trip Report, January 26, 1957 (tape #57-0126B)
    Rev. Branham placed the blame for his lack of success in India on himself for not following the leading of the Holy Spirit, saying that Africa was to be his first destination.
    And when... I had been very much constrained to go to--to India. And yet, as many of you might know, the Indian trip wasn't the success that it should've been, because I failed to follow the leading of the Holy Spirit, and never recognized it after He give me a vision to go to Africa first and then to India. BRANHAM, India Trip Report, January 26, 1957 (tape #57-0126B)
    There are small followings in India today, but for the most part are very few and far between. Christianity is very much frowned upon by the culture, and Christians are killed in the streets in parts of India. There definitely are not “of tens of thousands times thousands being saved.”

    RăspundețiȘtergere
  42. Partea a doua:

    2-April 1, 1962, in the sermon "Wisdom versus Faith":
    Coming home the other night, or the other day, or just 'fore I come home, I was--fell into a vision; and I seen some little fellows, thin, looked like young boys or something, had on caps. And we were standing hunting. And I'd shot a mammoth, big, brown-looking bear. And then, they turned around and said to me, said, "But there's some confusion about the meeting." And I said, "No matter what the confusion is, if I was supposed to go, wherever it was, I'll go anyhow. (See?) It doesn't matter." And the vision stopped. I don't know where that's at, but this is on tape. It's going to happen. See? Just remember; it's going to happen; it's a vision.
    May 6, 1962, in the sermon "Possessing All Things":
    Many of you remember the vision that I had, where I had shot the grizzly bear, nine-foot grizzly bear (And the church remembers me telling it here.) and the caribou. I had another. Remember it's on tape here, I seen a great huge brown bear. That might be a Kodiak and it wouldn't have worked down there in Canada, 'cause they're not there. You see? But wherever it will be, it'll be. It will be; that's THUS SAITH THE LORD. It will be. See?
    June 10, 1962, in the sermon "Presuming":
    Now, I'm going back into the country, that you might know, when I come back next year. I'm going to get a brown bear that's almost twice that size. You see if it's right or not. I seen it. When we was standing, put my hands on his haunches laying on the ground, like that. And I could put my hands on his hips like that, and him laying down. Now, you find out if that's right or not. There's a whole lot to that. But I just happened to think, I'm supposed to be teaching Sunday school. See? Oh, friends. You all see these little visions around here? No wonder you minister brothers sometimes get suspicious. "Well, it might be mental telepathy. It might be psychology." Show me somewhere else it's going on. What about these great psychologists, telepathists? They guess. It sometimes happens, sometimes it never. And it's this, that, or the other. But God's perfect and never fails.

    Deci doua "Asa vorbeste Domnul" care nu s-au implinit.
    Astept raspunsul vostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ce ma surprinde?
      Ca presedintele SUA de atunci JFK a murit asasinat si Branham HABAR NU A AVUT. Si ca Fidel Castro a adus rachetele si bombele nucleare rusesti la 75 de mile de SUA atunci si lumea era cat pe cet sa intre in razboi nuclear si Branham HABA NU A AVUT, iar ca merge la vanatoare sa impuste un urs el are un "ASA VORBESTE DOMNUL" care nu s-a mai implinit.

      ESTE ABSOLUT JENANT SA IL NUMESTI PROFETUL SI MESAGERUL SI ILIE SI INGERUL pe un om aflat in asa o situatie.

      E sub orice nivel uman, lipsit de spiritualitate si de exemplu biblic acest mod naiv, prostesc de a privi lumea, viata, credinta si Cuvantul lui Dumnezeu.

      Aici din nou se vede clar ca Branham avea darul nu slujba de profet. Daca nu vedeti, asta e...nimeni nu va poate ajuta decat Domnul.

      Ștergere
    2. Am gasi undeva aceste vedenii care le-a avut Branham , care arata clar ca el era chemat sa vindece si sa aduca suflete la mantuire nu sa se bata cu ceilalti :
      "De undeva de peste umărul drept al lui Bill, Îngerul Domnului a spus: „După aceasta vei şti.” Apoi l-a dus mai departe în viziune.
      Următorul lucru pe care i l-a făcut cunoscut lui Bill a fost că ţinea în mână un pantof mic de bebeluş şi în cealaltă un şiret de pantof. El încerca să bage acel şiret mare de pantof prin găurile micuţe ale pantofului de bebeluş dar nu reuşea. De fiecare dată când încerca să-l bage, şiretul se desfăcea la capăt în mai multe fire şi nu putea trece prin gaură. Bill l-a răsucit şi a încercat din nou, dar de fiecare dată şiretul se desfăcea tot mai mult. Părea o sarcină imposibilă. Diametrul şiretului era prea mare ca să poată trece prin acea gaură mică
      Îngerul Domnului l-a întrebat:
      „Ce faci?”
      „Încerc să înşiretez papucul acesta, dar nu pot. Şiretul nu trece prin gaură.”
      „Nu procedezi bine. Foloseşte capătul celălalt.”
      Era atât de concentrat să înşireteze papucul încât nici nu observase ce lung era şiretul. Când a privit în jos, a văzut că pe podea era adunat într-o grămadă considerabilă. Privind capătul celălalt, Bill a observat că şiretul era destul de subţire ca să treacă cu uşurinţă prin gaură.
      Îngerul i-a zis: „Nu înţelegi?” Tu nu poţi să-i înveţi pe bebeluşii penticostali lucrurile supranaturale. Dacă vei încerca aceasta, nu vei face decât să ridici imitaţii fireşti.”

      Ștergere
    3. Ce lucruri aiurea si fara sens.Pai la penticostali sunt mai multe minuni si vindecari decat la branhamisti sau la frankisti la un loc. Si atunci ce tot abereaza ingerul ala inchipuit care da lectii cu sireturi?

      Dupa cum vorbeste ingerul adica arogant "" Tu nu poţi să-i înveţi pe bebeluşii penticostali lucrurile supranaturale"" asta arata ca acel inger era in mintea lui WMB fiindca se potriveste perfect cu caracterul lui WMB si cu predicile lui pline de acuzatii si ingamfare.

      Si, el avand mintea imbibata de misticism ieftin vedea peste tot doar invataminte,pilde si acuzatii sub forma de sireturi si alte bazaconii....

      Branham a murit de 50 de ani si voi tot mai vedeti o sursa de inspiratie aroganta si ingamfarea lui...Oare peste alte 50 de ani tot asa o sa ganditi?

      Ștergere
  43. P.s. Am scris si mai sus ca discutia mea e intre mine si lica, intrebarile mele sunt pentru el nu pentru cititorii blogului. Eu nu vreau sa intru cu voi in discutii contradictorii, mai ales ca vad care este pozitia voastra fata de acest mesaj. Daca credeti ca faceti bine, continuati asa, dar nu uitati Cuvintele Scripturii care condamna asa ceva indiferent cine ar fi si ce crede cineva.
    Si mai cred un lucru: cel ce raspunde ca anonim si se prezinta ”nu sunt Lica” , este chiar el.
    Vesnicia va descoperii si acest lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu, o discutie omeneasca, duhovniceasca, este una, si acuzatii, atacuri personale incorecte si extrem de multe prejudecati lipsite de umanitate este altceva.
      Astept scuzele tale.

      Nu ai dovezi asupra ceea ce crezi. Ideile branhamiste SE PRABUSESC deoarece CUVANTUL LUI DUMNEZEU NU SE VA INCHINA FALSURILOR DIN MESAJ si in fata nimanui.

      La fel ca Branham nici tu nu ai ghicit adevarul, spunand ca Anonimul sunt eu. Daca voi sunteti asa, credeti ca toti sunt ca voi ? Nu e sanatos acest mod de gandire. Sunteti slabi frate. Dar nu din cauza ca Domnul nu va iubeste sau nu va vrea pentru El. Nu. Ci pentru ca legatura branhamista inca va tine legati.

      Desi sunt f ocupat cu serviciul, casa si alte proiecte iti promit ca ma voi ruga si pentru tine. Te rog fa-o si tu pentru mine. Cand vei face asta nu ma vei putea uri si ataca.

      Ștergere
    2. Am spus clar ca nu sunt Lica.Dar cu voi nu se ajunge niciunde...Aveti idei fixe,paranoice,inchipuiri si scenarii bazate doar pe presupuneri si banuieli.

      De ce nu vreti sa traiti Evanghelia? De ce nu impliniti Cuvantul,sa fiti din neamul Lui,dupa cum zice:Fratii si surorile mele sunt cei care asculta CUVANTUL MEU SI IL IMPLINESC!.

      Cine va abate de la simplitatea in Hristos? Oare nu mesajul lui Branham,plin de lucruri complicate,lasate in obscuritate chiar de WMB si cu multe variante asupra unui fapt?! Vezi povestea cu 500 de botezati la Ohio sau cea cu Norul...la fiecare din acestea doua sunt multe variante lasate chiar de WMB.

      Ba era in Nor,ba a fost ridicat in Nor,ba nu a fost sub nor ci la sute de km...

      Credeti ca D-zeu asa lucreaza?raspandind lucruri neclare,confuze,?

      Mesajul lui Branham este ca o carare cu mai multe sageti,in toate partile...Intr-o parte este cu tunetele,in alta este cu pecetil,in alta directie este cu invatatura Ilie-Isus....etc..etc...

      Doar confuzie si ameteala...asa sunt si cei care se adapa din mesajul lui WMB.Nu poti vorbi nimic cu ei.Incep sa te chestioneze,interogheze de parca ia pus cineva judecatori peste altii...Sunt extremisti,absurzi si limiteaza rascumpararea si harul la miscarea lor.

      Ironia este ca se folosesc cuvinte biblice dar esenta a ceea ce predica ei este impotriva Evangheliei si ceea ce predicau apostolii....

      Ștergere
  44. A doua: Apoi Îngerul l-a dus mai departe în viziune până a ajuns la un lac frumos înconjurat de copaci verzi. Apa era limpede ca cristalul, iar Bill putea vedea grupuri de peştişori care înotau aproape de ţărm. În depărtare se vedeau şi câţiva păstrăvi curcubeu. O mulţime de pescari aruncau firul de pe mal, dar nu prindeau decât peştişori.
    Bill s-a gândit: „Eu sunt un pescar bun şi cred că aş putea prinde păstrăvul acela mare de acolo.” Şiretul s-a făcut un fir de pescuit iar papucul era o momeală cu cârlig. La picioarele lui Bill era un băţ de pescuit. Bill l-a ridicat şi s-a aşezat în linie. Îngerul a zis de la spatele lui: „Te voi învăţa cum să pescuieşti, dar nu vreau să spui nimănui cum se face. Păstrează secretul acesta doar pentru tine.”
    „Înţeleg.”
    „Mai întâi leagă o momeală la capătul firului şi pune apoi cârligul. După aceea aruncă firul departe, unde este apa mai adâncă. Lasă momeala să se ducă în adânc apoi trage încet. Aceasta va aduce peştii mici în jur. Când vei simţi că trage de momeală, trage firul din nou dar puţin mai tare decât prima dată. Aceasta va împrăştia peştii mici, ceea ce va atrage atenţia peştilor mari. Când vei simţi că unul din peştii mari va ciuguli din momeală, trage tare ca să se fixeze bine cârligul în falca lui. Apoi poţi să-l tragi.”
    Bill a început să facă ceea ce îi spusese Îngerul. În timp ce punea momeala în cârlig, ceilalţi pescari au venit să se uite. Toţi pescarii aceia erau predicatori creştini şi erau încântaţi să-l vadă. Ei spuneau:
    „Slavă Domnului, este fratele Branham. El este un pescar adevărat. Haideţi să vedem cum face. El poate să ne arate cum să facem ca să prindem o mulţime de peşti.”

    RăspundețiȘtergere
  45. Continuare:
    În centrul atenţiei tuturor, Bill a zis:
    „Sigur, am să vă arăt cum se face.” Apoi a aruncat firul departe în larg şi a lăsat momeala să se ducă la fund. „Fraţilor, sunt buni şi peştii mici dar noi vrem să-i prindem pe cei mai mari. Uitaţi-vă cum se face. Mai întâi trageţi încetişor de fir. Aceasta va atrage peştii mici. Când un peşte mic ciuguleşte din momeală, trageţi de fir puţin mai tare, dar nu prea tare. Peştii mici se vor împrăştia şi peştele mare va veni să vadă ce se întâmplă. Unul din peştii mari este gata să atace momeala.”
    Bill a demonstrat cum funcţiona această tehnică, trăgând mai întâi încet de fir. Curând un grup de peştişori s-au apropiat de momeala mişcătoare. Aceasta i-a încântat pe predicatorii care se băteau unul pe altul pe spate şi exclamau: „Aleluia! Lăudat să fie Domnul! Este minunat.”
    Entuziasmul lor l-a cuprins şi pe Bill. Acum se simţea el însuşi o momeală în cârligul lui, fiind atât de întărâtat să prindă un peşte încât a smucit prea tare băţul, trăgând firul afară din apă până pe ţărm. Firul a căzut în jurul lui şi s-a încâlcit tare. Prinsese într-adevăr un peşte, dar era unul atât de mic încât se mira şi el cum de avea gura atât de mare încât să prindă momeala. Între timp predicatorii şi-au pierdut interesul şi s-au îndepărtat.
    Acum Îngerul Domnului a păşit în viziune. Părul lui negru şi pielea măslinie erau în contrast puternic cu haina albă. El şi-a încrucişat braţele la piept şi a zis:
    „Ai făcut exact ceea ce ţi-am spus să nu faci!”
    Bill s-a ruşinat şi în timp ce încerca să iasă din încâlcitura din jurul lui, a răspuns: „Ştiu că nu am făcut bine. A doua oară am tras prea tare.”
    „Nu-ţi încurca firul în vremurile astea!” l-a mustrat îngerul. „Lecţia de pescuit simbolizează slujba ta. Prima tragere a fost când ai luat oamenii de mână şi puteai simţi vibraţiile bolilor lor. A doua tragere este deosebirea care ţi-a permis să le spui tainele inimii. Te-am făcut un văzător înaintea oamenilor, dar tu ai încercat tot timpul să explici aceasta. Ai făcut dintr-un dar supranatural un spectacol public. Şi pentru că ai făcut aceasta, ai permis să se ridice multe imitaţii şi ai răspândit confuzie

    RăspundețiȘtergere
  46. Continuare:
    ‚Îmi pare atât de rău… Voi încerca să fiu mai atent în continuare.”
    Spre uşurarea lui, în cele din urmă Bill a reuşit să-şi descâlcească firul. Rulând firul înapoi, s-a pregătit să-l arunce încă o dată. Dar înainte s-o poată face, Îngerul l-a dus mai departe în viziune.
    Acum stătea sus în aer – nu afară, ci mai degrabă părea a fi în interiorul unei structuri. Deasupra lor se întindea un tavan boltit ca al unei catedrale sau a unui cort uriaş. Bill nu mai văzuse niciodată o cupolă atât de mare. Dedesubtul lui stătea mii de oameni în rânduri spre o platformă de la marginea cortului. Sute de oameni au îngenuncheat în faţa acelei platforme, plângând încet şi slăvindu-L pe Isus Hristos.
    Aparent era o adunare de evanghelizare şi predicatorul a făcut o chemare la altar. Un bărbat cu aspect plăcut a zis:
    „În timpul cât se odihneşte fratele Branham, haideţi să formăm un rând de rugăciune. Toţi cei care au numere de rugăciune să se alinieze la dreapta mea.”
    Bill stătea în aceeaşi direcţie cu mulţimea, adică cu faţa spre amvonul de pe platformă. Din acel punct de deasupra meetingurii, el privea oamenii cu numere de rugăciune care se aliniau încet formând un şir lung până la capătul cortului şi afară. Era ceva foarte diferit faţă de meetingurile lui obişnuite. Nu numai că în rând erau cu mult mai mulţi oameni decât de obicei, dar întreaga structură a rândului de rugăciune era diferită. În faţa rândului de rugăciune atârna o perdea de pânză groasă care bloca vederea către platformă a oamenilor de jos. Şi pe platformă lucrurile erau diferite. Între rândul de rugăciune şi amvon era o construcţie rectangulară de 12 picioare de lată şi de 20 de lungă, cu o uşă la fiecare capăt. O femeie care ţinea în mână un carneţel stătea lângă uşă cu faţa către rândul de rugăciune. O altă femeie stătea lângă uşă aproape de amvon.
    Nedumerit de toate acestea, Bill s-a uitat în jur după Îngerul Domnului ca să-i dea o explicaţie. Îngerul stătea în aer lângă el, chiar în dreapta lui. Deasupra Îngerului se învârtea Lumina care arunca flame de lumină ce zumzăiau ca un vârtej de vânt. Apoi s-a întâmplat ceva ce Bill n-a mai văzut până atunci. Stâlpul de Foc a plecat de la Îngerul Domnului şi a strălucit jos prin auditoriu până a ajuns la clădirea aceea mică de pe platformă. Pentru un moment Lumina a zăbovit deasupra micuţei clădiri. Apoi a trecut prin acoperiş drept în încăperea dinăuntru.

    RăspundețiȘtergere
  47. Continuare:
    În timp ce Stâlpul de Foc nu se mai vedea, Îngerul Domnului a zis: „Ne întâlnim acolo. Aceasta este a treia tragere.”
    Acum rândul de rugăciune se mişca. Primul pacient din rând era o femeie aflată pe o targă de ambulanţă. Doi bărbaţi au dus-o după cortină sus pe scări, de-a lungul platformei spre clădirea micuţă. Femeia care stătea lângă uşă, cel mai aproape de rândul de rugăciune, a notat în carneţel numele femeii bolnave precum şi boala de care suferea. Apoi cei doi bărbaţi au dus-o în cameră. Mulţimea fremăta în timp ce-şi concentra atenţia asupra clădirii rectangulare de pe platformă. Deodată uşa din apropierea amvonului s-a deschis şi a ieşit femeia care acum îşi împingea targa în faţă şi Îl lăuda pe Dumnezeu cât putea de tare. Femeia cu părul negru, care stătea lângă uşa clădirii micuţe părea să fie reporter. Ea a întrebat-o pe femeia vindecată:
    „Ce s-a întâmplat acolo înăuntru?”
    „Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar am fost paralizată timp de 20 de ani şi uită-te la mine. Mă simt ca şi cum nu aş fi fost paralizată niciodată.”
    A doua persoană din rândul de rugăciune era un bărbat în cârje. A intrat şi el în micuţa încăpere, dar curând a dat buzna afară pe uşa cealaltă, strigând şi ţinând cârjele sus în aer. Femeia l-a întrebat şi pe el:
    „Ce s-a întâmplat înăuntru?”
    „Nu ştiu”, a răspuns omul, „dar uitaţi-vă la mine. Pot să umblu!”
    Bill i-a zis Îngerului Domnului: „Nu înţeleg. Ce se întâmplă în încăperea aceea?”
    „Oare nu a spus Domnul nostru: „Când vă rugaţi să nu fiţi ca făţarnicii cărora le place să se roage stând în sinagogi şi la colţurile străzilor ca să fie văzuţi de oameni.
    Ci voi când vă rugaţi, mergeţi în odăiţa voastră, închideţi uşa după voi şi rugaţi-vă Tatălui vostru care este în loc tainic. Şi Tatăl vostru care vede în ascuns vă va răsplăti.” (referire la Matei 5.5-6).
    „Da, aşa ne-a spus Domnul nostru să facem.”
    „Ne întâlnim în încăperea aceea. Aceasta este tragerea a treia; ea nu este un spectacol public.”
    „Acum înţeleg.”
    Îngerul l-a dus în camera de jos şi i-a spus ce să facă pentru tragerea a treia. Apoi i-a spus o taină.
    Mai târziu, Bill a spus referindu-se la acea conversaţie:
    „Prieteni creştini, când voi pleca din lumea aceasta, taina aceea va rămâne în sufletul meu, dar reţineţi cuvintele acestea: „Urmăriţi ce se va întâmpla după aceea!”


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apostolul Pavel a spus: "Nu m-am ferit sa va VESTESC TOT PLANUL LUI DUMNEZEU", nu sa faca din lucruri reale niste taine ultrasecretizate.

      ILIE, INGERUL, FIUL OMULUI, ETC NU SUNT IN PLANUL LUI DUMNEZEU VESTIT DE APOST PAVEL, asa ca mai lasati-o balta dragi frati cu branhamismul.

      Ștergere
    2. Acum intrebarea este " ce se intampla in incaperea aceea ? " si numai cine INCAPE in acea incapere micuta , va intelege ce se intampla acolo . Spectatorii raman gura cascata si cu mintea in confuzie in ceea ce priveste Mesajul orei
      Puterea si maretia lui Dumnezeu este experimentata acolo, nu explicata inteligent si nici negata constient de inimi impietrite !

      Ștergere
    3. Oare nu vedem clar ca ingerul nu i-a dat insarcinarea lui Ilie sau a altui profet. Ingerul ii spune :„Ai făcut exact ceea ce ţi-am spus să nu faci!”
      „Nu-ţi încurca firul în vremurile astea!” l-a mustrat îngerul. „Lecţia de pescuit simbolizează slujba ta. Prima tragere a fost când ai luat oamenii de mână şi puteai simţi vibraţiile bolilor lor. A doua tragere este deosebirea care ţi-a permis să le spui tainele inimii. Te-am făcut un văzător înaintea oamenilor, dar tu ai încercat tot timpul să explici aceasta. Ai făcut dintr-un dar supranatural un spectacol public.
      E clara slujba lui: sa vindece oameni si sa aduca oameni la cuvant! Nu sa descopere taine ascunse !

      Ștergere
    4. Mai Adi, in tot raul , faci si un bine (dar aceasta involuntar, bineinteles), marturisesti despre slujba si insarcinarea fr. Branham, prin aceste trageri si cuvintele Ingerului care cei mai multi nu le cerceteaza. NU UITATI !!! DINTRE-UN IZVOR NU POT SA CURGA DOAU FELURI DE APA!

      Ștergere
    5. Ai dreptate cand spui ca dintr-un izvor nu pot curge doua feluri de apa! De aceia ar trebuii sa vezi ce am scris mai sus cand am intrebat cum e posibil ca Fr Branham sa spuna "ASA VORBESTE DOMNUL" la doua lucruri si acele lucruri sa nu se intample? Dar la aceste intrebari nimeni nu se bate sa raspunda !

      Ștergere
    6. vezi ca ai dat de informatii false, Tot ce a vorbit Domnul asa a fost , marturiile si dovezile exista, dar tu ai fost abatut de pe calea adevarului Cineva ti-a "fermecat " gandurile si privirile, ti-a impietrit inima , si te-a abatut de la realitate. Aceasta-i adevarata " manipulare" sa preiei intrebari si sa porti discutii instigatoare , care nici macar nu-ti apartin , si sa n-ai nici o grija !

      Ștergere
  48. „Urmăriţi ce se va întâmpla după aceea!” Acum intrebarea este ce sa intamplat dupa plecarea lui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Povesti de adormit copiii.Nu scrie niciunde ca tragerile acelea din Apocalipsa vor fi vreodata descoperite. Asa cum nu scrie ca cele 7 peceti vor fi vreodata descoperite unui om de catre 7 ingeri...

      Doar lucruri inventate de WMB.Asa cum a spus ca B.Paul nu va fi batran si rechinii vor innota in L.A. Si a mai pus minciuna asta si pe seama lui D-zeu.

      In loc sa stati pe Evanghelie,voua va plac povestile mistico-fantastice.

      Ștergere
    2. Dupa plecarea lui branham a fost dezbinare dupa dezbinare, cearta dupa cearta, acuzatii dupa acuzatii. Samanta de discordie din predicile lui Branham a dat roade.

      Fiecare acuza pe altul ca e "credincios prefacut" ca nu cede tot mesajul, ca nu e bun,ca nu e Mireasa, etc.

      CEA MAI DEZBINATA SECTA DIN ISTORIA CRESTINISMULUI ESTE BRANHAMISTA CU LINIILE LUI. Iar Pavel zice: "Dimpotriva, roada Duhului este PACEA, BUCURIE...."

      Unii au incercat sa preia anumite afirmatii din mesaj si sa alerge cu ele ca si cum s-ar implinii in slujba lor dar nu a fost asa.

      Multumesc Adi pentru materiale dar sincer sa fiu, dupa faza cu cadillacul si inca vreo doua eu nu mai am incredere in elementele din cartea lui Jorgensen, "Supranatural". Sunt lucruri incomplete, pe care nu te poti baza.

      Stiu ca sunt lucruri care par deosebite dar oare cat la suta din ele sunt asa? Dupa atatea dovezi ca mesajul este un fals grosolan nu ma mai las impresionat de povestile lui Jorgensen.

      Ștergere
    3. Abia acuma am aflat si noi, era ascunsa in mijlocul nostru, pana a venit timpul sa se arate : LEPADAREA DE CREDINTA ! Ziua Domnului este aici , Fiul Omului este chiar la usa voastra ferecata de aceasta lepadare afisata la exterior

      Ștergere
    4. lepadarea de credinta se refera la lepadarea in credinta biblica nu la mesajul branhamist. Voi ati lepadat pe Domnul pentru un prorooc mincinos la care va inchinati la pozele lui si nori falsi hristosii falsi din pustiu.

      Ștergere
    5. vorbesti ca un om fara nume ( si cuminte putina ) si doar pentru a te afla in treaba, ca altceva ce mai stii ? Nici macar sa spui cum te cheama , ZOI DE ZEAMA ?

      Ștergere
    6. anonimi fara rusine, nu credeti c-ar fi mai bine sa va mai vedeti de Boala , nu sariti ca musca-n oala vizitati un psiholog nainte de-a scrle -n blog, ; o sedint, doua, trei, sau cate-ar mai fi sa iei, doar doar de-ti vei aminti NUMELE CUM SA TI-L SCRII

      Ștergere

Omul intelept ataca idei, nu persoane. Asta este si legal si biblic.
Comentariile ce contin atacuri la persoana, defaimari, calomnieri, discriminari, rasism si limbajul neadecvat risca sa fie sterse.